Hej på er

Springrundan var jätteskön! Det började dugga lite precis när vi gick ut, och då luktade det verkligen vår. Ni vet, blöt asfalt typ :) supermys! Och jag har faktiskt kommit igång rätt bra på geograin också, har dock en massa kvar att lära mig.. meme tar en sak i taget (a) Just nu sitter jag  iallafall och kollar på Law and Order - special victims unit, och efter det blir det Desperate, och sedan plugg! Men nej, nu börjar det igen, vi hörs senare!  ♥


tråkig svenska lektion...

Plugg time

Tjenixen!

Skolan idag har varit helt okej, det ända sega är ju naturkunskapen på morgonen, och samhällen på slutet. Men kriminologin är rolig, och svenskan är ju helt okej :) Gick ju tidigare från samhällen för att kolla min tumme. Och det var något fel med muskeln, men det var inget dom kunde göra åt. Jag får vänta tills det går över, och det kan ta allt mellan en vecka och ett halvår. Får också se till att inte få tunga saker på tummen, höhö.. =b
Men nej, med tanke på att jag pluggade som ett arsle med geografn igår, så ska jag ta och börja med den nu. Kommer få sitta med den i många timmar om jag ska fatta det, men men.. har ju imorgon och torsdag på mig också. Och sen så får provet helt enkelt gå som det går. Men näe, ska väl försöka lära mig det allafall. pusshej

Tisdag

God morgon! :) Hoppas att alla fått en bra sömn, det har däremot inte jag. Hade jättesvårt att somna, och då är det ju aldrig lätt att komma upp igen på morgonen, eller hur? =b Men nu är jag iallafall uppe! Och klar för att gå är jag snart också :) Idag slutar jag runt tre, men jag ska gå vid halv eftersom jag ska kolla min tumme. Fail på den asså! Menmen, slipper ju lite av samhällen.
Efter skolan blir det plugg och springning som gäller. Hoppas det är varmare idag, då det var minus grader förra gången vi sprang, och kallt som satan! Men vi hoppas på det bästa (och det allra bästa skulle ju vara sommar, sol, massa bad, sommarlov och glass! men man kan ju inte få allt på en gång, right?) Vi får helt enkelt vänta... Men nu måste jag rusa.

Pussen ♥

Natti

Vad jag är dålig. Jag har inte ens öppnat geografiboken idag.. förutom på håltimman i skolan dårå. Men inte hemma. Jag har endast gjort den där enstaka sidan på krimmologiarbetet. Jag suger! Men det är en dag imorgon också, då jag ska ägna mig åt plugg. förutom den timmen jag ska springa med Nellson ofc :) Men annars blir det geografi plugg för hela slanten =b

Har kollat på både Law and Order, csi och halva jordan rättsläkare..  Men fick för mig att kolla på Bride Wars, som jag har haft på min dator jättelänge.. så ska starta den nu :) Och efter, elle mitt i den blir det sängdags! Puss och god natt <3

Plugg..

Att plugga är verkligen inte min grej! Det är stört tråkigt, och jag kan verkligen inte sitta och göra någontng som är tråkigt. Kriminologin är ju iofs intressant och rolig, så det är den jag hade suttit med nu ca en timma. Har väl skrivit kanske en sidas fakta, och det är en bra början, men ändå jättelite... men man måste ju börja någonstans :) Men samtidigt som jag sitter och skriver den, sitter jag inne på msn, facebook och bilddagboken och kollar på tv. Haha, kan verkligen inte bara sitta och plugga. Då blir det ingenting gjort!
Fast nu måste jag börja med geografin, som vi har prov i på fredag, och jag kan inte ett piss. Wish me luck. Det är ju inte direkt roligt heller.. gaah. Längtar som fan efter lovet!

en bild jag hittade på min gamla mobil.. Oskar och Alex :D

Måndag

Jag försov mig imorse, och hann därför inte med något bloggande, men ni förstår säkert ;D Dagen har iallafall rullat på helt okej. Har inte ätit någonting annat än en glass på hela dagen, och jag är inte ens hungrig.. jösses, är jag sjuk eller? Mat är ju typ det bästa jag vet :D (a)

Kom iallafall hem nyss, och i vanliga fall har jag träning om fem minuter, men jag hoppade över den. Har massor i skolan just nu, som prioriteras före träningarna, även fast träna är mycket roligare. Men men, får träffa alla gullisar på onsdag igen :)

Så ja, min dag kommer gå till plugg. Inte så roligt som sagt, men ett måste. Och jag har bara tre skoldagar kvar (är ledig på onsdag) innan det är lov. Så jävla skönt, och välbehövd! Men nej, nu ropar geografiboken lite halvt på mig.. åh jag vill inte "/

Dagens

Dagens humör: Seg och uttråkad
Dagens borde: Plugga och städa
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Myskläder
Dagens planer: Plugga, städa, chilla
Dagens materiella vill ha: Sommar
Dagens längtan: Sommarlov
Dagens beroende: Ingenting
Dagens tråkigaste: Hela dagen..
Dagens person: Sammie & Zazza (hindar!)


Gårkvällen

Hehe, nej jag har inte ätit ända tills nu.. men jag fastande framför tv:n där Jessie låg och kollade på Harry Potter (a) dom filmerna är ju så bra :) Den är iallafall snart slut, och då ska jag ta och städa i mitt rum som alltid lyckas bli stökigt =b Och så ska jag även plugga en hel del idag hade jag tänkt. Men får se hur det går med det, får hoppas på det bästa iallafal =)

Men igår då, jo. Jag åkte och mötte Emma, Fanny, Emelié, Jennifer, Ida, Sakina och Kajsa inne i stan runt halv åtta. Dom söta tjockisarna satt och käkade :) Vi satt där ett bra tag, innan vi sedan följde Ida mot centralen där hon mötte sina kompisar. Vi andra bestämde oss konstigt nog för att dra hem till Thom. (Våran tränare! haha) Fråga mig inte, men det var Sakinas och Kajsas idé.
Så vi åkte dit iallafall, och vi väntade på honom skitänge i trångsund för vi hade bett honom hämta oss (a) Men det tog lite tid för honom, för han fattade först inte att vi var seiösa med att vi var påväg xD Men klart som fan att vi var ;D Så han skjutsade först mig, Emelié och Jennifer hem till honom, och medans han hämtade Emma och Fanny kikade vi runt i hans hus :) vi har iofs vart där massvis med gånger innan, men iallafall. Sen kom även Emma och Fanny, men Sakina och Kajsa hade åkt hem(?) :o höhö.. Sen stack han iväg för att handla massvis med godis, chips och läsk till oss.. mohaha (a) Så vi kikade runt lite på hans dator, pratade med Viveka i telefon, och kollade lite på tv innan han kom tillbaka. jäklans vadd han hade köpt xD
Vi stannade där tills ungefär tolv, för då var Jennifer, Emma och Fanny tvugna och åka, och jag och Emelië ville verkligen inte stanna där själva :p Så snäll som han var skjutsade han oss till stuvsta. Sedan stack jag hem.. och kollade på film och soooooov! :)


Godis. Ostbågar. Chips. Jordnötsringar. Fanta. Cola.
Han känner oss, vi är tjocka! =)

Söndag

God morgon bloggen! Ingen har väl glömt bort att ställa fram klockan en timme? Nu känns det som att vi går mot sommaren på riktigt :) skönt!
Jag är jättehungrig (hah ovanligt..) så jag ska kila ner i köket och fixa i ordning någonting att käka. När jag sedan har käkat upp tänker jag ta och berätta om våran ovanligt konstiga lördagskväll =b Men den får ni höra om senare :)

Simma lugnt!


Tävlingen

Tjenare! (Skrev nyss ett inlägg, men smart som jag är råkade jag radera det.. -.- höhö men skriver om det) Kom iallafall hem från tävlingen en för ungefär en och en halv timma sedan, och sedan dess har jag duschat och ätit massa mat! Och kvällens planer är fortfarande oklara.. får helt enkelt se vad jag ska göra :)
Och tälvingen då, haha jadu. Vi har ren jävla otur. Lixom, i måndags fick Kajsa tsuckafot, och i onsdagas gjorde Sakina illa sig i ryggen, igår stukade Moa foten, och idag på förträningen ramlade Sakina och fick så ont i knäna att hon inte kuna gå.. så varken hon eller Moa kunde vara med, och en sekund innan vi ska in och köra håller Kajsa på att svimma(!) Men hon körde stört bra ändå :D Men allt överhuvudtaget gick väl inte så bra, men ändå. Och jag gillar iofs inte att tävla alls, men med vårat underbara lag blir ALLT kul. Haha och kommer aldrig någonsin glömma resan till Göteborg, april 08. Fy satan, det var bland dom bästa dagarna i mit liv! Själva tävlandet där gick ju åt skogen, typ alla skadade och massa fel varv, så vi fick improvisera lite, men satan vad kul vi hade. Hela publiken hejjade på oss, och skrek och garvade och vi var så sjukt dåliga, men jag har fan aldrig haft roligare!

Lite bilder från älsklingsresan:

 
1) Hela laget på väg dit. 2) Nella och Matilda :) 3) Emma och Jacqueline, tjockisar! ='D 4) Trött tränare :o

 
1) Gulle folk! 2) Matilda skadad! =/ 3) I bussen dit. Sakina och Sabbe fyllde år! :) 4) Birthdays kids
 
1) Söta Jacqueline! 2) Jennifer och Terese 3) Sabrin "ADDE" Subway! 4) Sakina sötnos

 
1) Moa, Terese och Linnéa 2) Bowling! 3) Nellson och Emma 4) Jacqueline och Fia 

KLICKA FÖR STÖRRE BILDER

Lördag

Hello! Enligt mig borde det vara förbjudet att vara uppe den här tiden på en lördag morgon, usch. Men ändå, det är ju inte så ofta det är tävlingar heller, inte för att jag är ett dugg taggad på den här, men ah.. får väl offra mig då =b Vi ska åka om ungefär tjugo minuter, och innan dess ska jag hinna fixa hårat och sminka mig lite, borde nog fixa det där nu kanske... eller vad tror ni? höhö men jag skriver senare igen! (om jag inte dött eller nått liknande då)

Filmer

Har suttit och kollat på "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" så nu kommer jag drömma mardrömmar :o haha nerå, brukar aldrig bli rädd av skräckfilmer.. ;) Lyckas alltid se nått kul i varje film xD Men då är man ju flera styckna, nu satt jag ju själv och kollade, då är det ju inte lika kul att analysera en film.. =b höhö..
Jaja, nu rullar Amercan Pie - Band camp på min dvd, har sett den miljoner gånger.. bland annat förra helgen, men var tuvngen att ta en film jag redan sett.. annars kommer jag aldrig kunna sova =) Men ska stänga ner datan strax! Ha en bra fredag.

 
Två filmer jag verkligen rekomenderar :'D


%&"#%&

Räkna inte med så många fler inlägg just idag! Är på det sämsta humöret någonsin, och skulle mer än gärna skjuta sönder mina tränare, tävlingen och det här jävla vädret vi har! Men förutom träningen har min dag varit bra, överlevde skolan, och sen var det träning. Kul i början, pest mot slutet. Hare bra hej!


Fredag

God morgon :) Stressfri morgon idag, skönt.. har till och med hunnit duscha nu på morgonen, och det är nått jag hatar att göra. Men kände att jag var tvungen att vakna till lite så.. :p höhö. Ska börja dra mig mot tåget om en halvtimma så ska strax göra mig klar. Och vi börjar med idrott idag, inte så speciellt kul men ändå. Slutar senare än vanligt också, ca halv fem (!) Bara för att vi ska hinna klat med geografiskiten.. Sen har jag träning klockan fem, som jag aboslut måste gå på. Weey, rolig fredag -.- Men men, träningen blir säkert rolig, och killarna kommer ju varje fredag också, haha det märks inte såå mycket att dom har slutat. Lixom, dom kommer varje fredag, ska med oss på läger, och dom ska tävla med oss. Sötisar :) Men jag klagar inte ;d Men måste snabba på nu! :) Ha en bra fredag!

Föresten så hade jag på mig det här igår:


Jacka - Hm
Grå tröja - Gina
Vitt linne - *någonstans*
Leggings - Hm
Strumpor - Hm
Väska - Prag

Promenad!

Har haft en skön eftermiddag! Dock inget plugg alls, menmen.. jag löser det (a) Jag åkte iallafall till träningen runt halv sex, och den gick bra :) Tjejerna (och de två killarna) är så söta! :) Efter den, vid sju tog jag bussen till Fruängen, där jag mötte Jessica och Helena. Vi började promenera runt lite mot älvsjö, och messade Pontus, men han svarade inte =b Så vi ringde Rikki, men han svarade inte heller.. höhö.. Men sen ringde vi Pontus, och då svarade han :) Så vi gick och mötte honom för att lämna hans ipod.. tihi shit vad glad han var :) Den hade ju tydligen varit borta i ca 3 veckor! :o Men glad var han iallafall :) Sjuk var han dock också.. =/ Får väl hoppas att han blir frisk snart :) Och jag var ute på promenad med dom i en och en halv timma, mycket skönt :)
Men nej, just nu kollar jag iallafall på Criminal minds, och efter det blir det plugg! Tror jag.. [a] Fast nu börjar det igen, och vill ju inte missa något :) puss på er!

Datorgrafik

Hej på er. :) Sitter på datorgrafiken nu, sjukt tråkigt och onödigt.. menmen. Vi slipper iallafall ha hela lektionen, vi slutar nämligen om typ tio minuter, och vi började nyss (a) anledningen till det är för att vi har ECDL tenta, och den håller på mellan halv fyra och sex...
Får se hur snabbt jag blir klar med den, om jag har tur kanske jag hinner hem innan träningen :) Men nej, nu ska jag göra någon nytta... typ iallafall. Jag skriver sen ikväll, då svarar jag även på era kommentarer :) Hinner inte nu =b

Torsdag

God morgon! Hade förvånadsvärt lätt att komma upp ur sängen idag, även fast jag somnade runt två igår var jag klar vaken vid halv sju. Och sånt händer inte ofta när det gäller mig! =b Men nu ska jag iallafall strax dra mig mot tåget. Jag har en lång dag framför mig. Börjar halv tio, och vet faktiskt inte riktigt när jag slutar, men hinner nog inte hem mellan skolan och träningen. Så det blir väl inte så många inlägg förens runt åtta ikväll, då jag kommer hem. Men ja, ni får ha en bra dag allesammans.

Puss på er


Angry

Just nu är jag så jävla arg som jag kan bli. Dom förstör allting, kan dom inte bara fatta det själva!? Absolut ingen vill ha dom där, och om dom ens är lite smarta borde dom har insett det nu! Jag är arg på dom, på mig själv och på en annan sak jag inte tänker skriva. Orkar inte med någonting just nu. Allt är bara skit, fast samtidigt är vissa saker bättre än förr. Och de sakerna gör att jag vill kämpa, och det visar även vilka som alltid kommer att finnas där. Och jag svarar på era kommentarer imorgon.

Promenad

Har suttit med ECDL;n ända till nu.. Egentligen inte så lång tid när jag tänker efter, eftersom jag tagit massa pauser, och jobbat med två moduler (a) men ändå. Nu tänker jag ta en paus i pluggandet, och ta ut Samme och Zazza på en promenad. Och efter den blir det av att läsa engelskaboken!
Men nej, nu ska jag ut och röra på mig lite, och få lite frisk luft. Vilket aldrig är fel, eller hur? :) Jag skriver senare, ha en bra dag!


Onsdag

God morgon på er. Jag är ju ledig idag, men vaknade för ett tag sedan utav ett sms från Jessie, helt onödigt sms däremot! gaah xD Menmen, lika bra att få en start på dagen. Högst upp på schemat är frukost. Och efter den ecdl, sedan blir det att läsa våran engelskabok, typ tio kapitel.. heh (a) Sen om jag hinner ska jag även börja med kriminologin, men det hoppas jag på :)
Senare ikväll är det även träning, precis som alla andra onsdagar. Bara två träningar kvar nu innan tävling. Så nu får man hoppas på att det går bra, och att inga fle gör sig illa! Och hoppas att allt är bra med Kajsas fot :) Men nej, nu väntar frukosten!

massa kärlek till er!

Liten värld!

Hah, ibland är världen allt bra liten asså :) Mamma hade hittat en ipod för en vecka sedan i centrum, sen hade hon tänkt att ge den till mig eftersom jag inte har någon. Men så glömde hon bort det, men kom på det idag igen.. så när jag fick den kopplade jag in den i datorn, och så står det: Pontus musik. Ahapp tänkte jag. Men sen kollade jag på bilder, hah då visade det sig att det var min kompis Pontus, han som spelar i det där bandet jag bruka lyssna på.. haha världen är liten asså :) Men jag smsade iallafall Rikki som spelar i samma band, eftersom jag inte har Pontus nummer, men så gav han mitt nummer till Pontus, så ha ringde upp.. Haha jäklans vad glad han var :) Han trodde ju att det var helt kört, den har ju varit borta i en hel vecka.. .:p Men sicken tur han har då, får lämna den till honom imorgon eller när han nu har tid :) thihi!
Sitter iallafall och kollar på Christine just nu, och innan det var det Desperate :) Efter tv:n blir det lite ecd plugg, det blir det även imorgon :) Men nu ska jag slita mig från bloggen. Och svarar på era kommentarer senare :)

Springa!

Om ca tjugo minuter blir det en springrunda med Nellson. Får se hur mycket vi orkar idag, men inte mindre än förra gången skulle jag tro =b För övrigt så har jag sovit mellan halv två och halv fem ungefär.. och vanligtvis är det inte så jättebra, men eftersom jag är ledig imoron gör det inte så mycket (a) Och efter vi har varit ute och sprungit blir det dusch, eller ett bad kanske? well.. sen är det iallafall Desperate housewives =) Efter det har jag inga direkta planer för kvällen, blir väl bara datorn/lite plugg kanske? :) Men nej, nu ska jag fixa klart mina naglar innan jag ger mig ut! Ha det bäst


någon annan som ska se det?

Cred till mig

Det blev en kortare dag än vanligt idag, vi hade ingen svenska.. skönt :) Så nu sitter jag här hemma, och ska plugga. Och imorgon har vi ingen skola alls, stört skönt! :) Istället ska jag verkligen sätta igång med kriminologiarbete då, känner att jag aldrig kommer hinna annars. Vi har iofs ända till vecka 16 på oss, men vill göra ett så bra arbete som möjligt :))
Nu ska jag iallafall gå och fixa någonting att käka, åt inget i skolan så nu är jag jätte hungrig. Och föresten, lite cred i kanten till mig asså. Alla som känner mig vet att jag är fetaste godisgrisen, och äter alltid onyttigt mm. Men jag har bestämt mig att inte äta onyttigt, eller ja.. godis och sånt på vardagar. Och vi kollade på lasermannen på kriminologin idag, och alla gick och köpte godis innan den, förutom jag! =D Snacka om att jag är stolt över mig själv nu! =)


Tisdag

God morgon! Tisdag idag då.. går i skolan mellan 8.40-14:50 så dagen är ju helt okej. Och det som gör denna dag ännu bättre, är att solen skiner! =D Synd bara attt snön ligger kvar på marken.. men iallafall, sol! Nu är det väl bara att hoppas på att snön försvinner helt, och att våren kommer strax :)
Efter skolan idag bär det av hemåt, ska försöka plugga lite ecdl, och sen jäklar så blir det springning med Nellson igen. Varje tisdag ;) Får väl se om det går lika bra den här gången :p Men det ska det nog göra =) Fast näe, känner att jag borde börja göra mig i ordning nu.

Ha en bra dag! <3


ge mig sommar!

God natt

Jag är inte död ännu iallafall! Men gjorde ändå inte hela uppsatsen, utan gjorde bara G delen, orkar inte med resten. Och sen började jag även plugga lite ecdl, i ca tio minuter och sen la datorn av.. satte mig vid den andra, den bärbara men där funkar inte ecdl skiten.. så (a)
Nu blir det istället sängen och scrubs för min del! Vi hörs imoron.. pussar <3

Hemma igen

Hej på er. Dåligt med uppdateringar, precis som alla andra måndagar.. menmen :) Skolan gick bra, inget större fel på måndagar, utan det är bara håltimman som förstör hela dagen, annars så är den rätt skön faktikst. Hade ju geografi redovisnignen idag också, och kan ju säga att om ens någon förstod någonting, är det bara att tacka sötisen Tessan, som föklarade allting för mig. Höhö utan henne hade det hela gått förjäkligt ;d
Träningen gick väl sådär.. träningsvärk =b älskar iofs att ha det, men det är ju inte så skönt att träna med det! (a) thih, men ändå. Tävlingen är på lördag, så det är abra att kämpa på! Och Kajsa stukade typ foten idag också, great.. vi behöver henne. Men tuff som hon är lovade hon att vara med ialalfall, mohah puss sötnos :* Och nu, resten av kvällen ska jag ägna mig åt samhällsplugg, och ECDL. Så om jag inte skriver någonting mer ikväll, så harjag dött.

Ha en bra kväll!


ni är bland dom underbaraste som finns <3

Måndag

God morgon bloggen! Hur mår ni idag? Själv har jag äckligt ont i huvudet.. "/ Men måste dra mig iväg till skolan iallafall, har ju den där nedrans redovisningen. Hoppas bara att det går hyffsat bra iallafall. Sen så slutar jag ju bajs sent idag också, 16.20 och då sticker jag direkt till träningen. Så kommer inte att vara hemma förens vid åtta ikväll, och då måste jag skriva min samhälles uppsats, som jag inte ens har börjat med, och den ska vara inne imorgon.. oops! Well, det löser sig nog ;d Men nu måste jag göa mig klar! Ha en bra måndag.

Kramar

God kvällers

Morsning korsning. Hemma från träningen nu, precis duschat. Träningen gick helt okej, bra på mattan men dåligt på hopp. men aja. :b Och tydligen så har vi tävling på lördag, kl nio på morgonen, oh gosh! Menmen, bara att tagga till :)
Ska ägna mig åt att fatta den där jäkla geografitexten nu resten av kvällen, och käka upp mina chips från igår, mohah mumsi! Men nej, geografiboken ligger och skriker öppna mig nu, så måste väl göra det.. suck. Får se om det blir något mer inlägg ikväll eller inte. ni får ha det superbra iallafall. pussen


<3

Söndag

Det var dåligt med uppdateringar går, jag vet. Men jag städade här hemma och sen kom Emma och Fanny hit :) Vi gjorde väl inte alltför mycket, tjocka i oss massor med godis/chips, kollade film och bara satt och snackade om allt och inget. Underbara tjejer det där :)
Nu har dom precis gått, och jag ska böja städa undan lite i rummet, sedan blir det geografiplugg. Fattar fortfarande inte så mycket av texten, men ska ha redovisningen imorgon :o Men ah, deet får väl gå som det går.. (a)  Men nej, ska börja med det nu. Ha en bra söndag mina vänner! :*


Tingaling

Orkar inte skriva någonting, men tänkte bara slänga in en video. Satt och kollade på det nyss, haha sär xD Och jag känner ju en av dom som är med också *wey* =p Ha det bra, enjoy!



Lördag

God morgon! :) Kvällen igår spenderades hemma hos Ells med henne, Malin, Carro, Tova, Filip, Rill, Lars och Ramus :) lika roligt som alltid! Regina och Camilla kom och sa hej en snabbis också, treevlans. Jag skulle egentligen ha sovit där, men det vart inte så, utan jag började röra mig hemåt runt två halv tre.
Sitter och käkar frukost nu, och efter den ska jag städa. Emma och Fanny kommer hit, och dom ska även sova här så då måste jag fixa i ordning en massa innan det. Så får skynda mig lite nu :) Men vem orkar egentligen stressa? ;D håhå.

Vi hörs sen, puss!

Mat dags

Så, äntligen har jag min älskade mobil igen. Slipper den gamla, halvtrasiga nokian =p Synd bara att alla senaste smsen och skit är på den andra, well well.. spelar ju ingen större roll ändå så. Vi ska iallafall strax käka, och efter det ska jag fördriva tiden som sagt, ska passa på att bland annat duscha, kanske plugga lite (haha, ofta) eller göra nått annat kul... Runt tio ska jag börja röra mig hemifrån.
Har inga direkta planer för resten av helgen, ingenting är säkert ännu så ja.. får se vad som händer :) Men det blir säkert bra =) Men nah, ska börja röra mig in mot köket för att se ifall maten är klar, jag är nämligen extreeeemt hungrig! Åt bara en(!) macka till lunch, och har inte ätit någonting sen dess ;o Kanske borde bli bättre med mina matvanor.. hrm (a) men jaja, ha en superbra kväll =) pussen :*


ser ju inte helt fel ut...

Kortis

Hallå! Det får bli en kort, och snabb uppdatering för jag ska sticka iväg om tio minuter. Ska åka och möta upp pappa i kungens kurva och köpa en ny mobil laddare så att jag får tillbaka min vanliga mobil, äntligen :) Skoldagen har ialalfall gått bra, vi behövde inte ha geografi, så slutade en timma tidigare. Det var ändå ingen grupp som kunde redovisa idag, så vi tar det på måndag istället. Så får lära mig allt under helgen!
Och nu ska jag som sagt köpa en mobil laddare, och efter det ska jag hem och fördriva tiden lite. Innan jag sticker iväg hem till en kompis senare ikväll på lite chillkrök :) Ska bli roligt.. Men måste tvyärr rusa nu, ha en bra fredag! <3


Fredag

God morgon bloggen! Jag är sjukt trött just nu, och när klockan ringde så var jag helt hundra på att det var helg, och därav irriterad på att klockan ringde. Det är ju visserlgen fredag, men jag tänkte mer typ lördag, så jag skulle få sova. Men jag insåg ju rätt så snabbt att det inte var det, suck! :b Så jag var tvungen att gå upp.
Ska strax ner och käka frukost, ska bara skriva klart det här inlägget först :) Och sen bär det av mot skolan. Slutar fyra idag, så det blir en rätt lång dag, men fredagar brukar ändå gå rätt fort. Får hoppas på det :) Men nej, magen kurrar och jag ska gå om en timma, så hej på er! Ha en bra fredag <3

God natt

Träningen idag var faktiskt rolig, det var med småtjejerna idag :) Dom har blivit så duktiga, och det är rolgt att se hur mycket vissa av dem har utvecklats på så kort tid. Vem vet, snart ligger dom säkert på min nivå ;) haha kanske inte riktigt, men nästan (a)
Har för övrigt suttt bänkad framför snyggingen (Derek Morgan) i Criminal Minds, raarw! Och så har jag även gjort naturkunskapläxan, som snälla Tessan skickade över till mig eftersom det inte funkade att öppna dokumentet. Geografin däremot, vettefan asså. Fattar inte texten alls :s Jessie förstår inte heller, och mamma orkar inte läsa. Aja får kolla imorgon igen, det är ju ändå inte säkert att jag ska redovisa imorgon, får hoppas på det bästa helt enkelt :)
Fast nu tänkte jag ta mig en dusch innan jag ska sova. Ska upp runt sju, halv åtta imorgon. Börja med idrott som vanligt, yippie.. xD Men ja, duschen väntar! Ha en bra kväll, god natt sötnosar! ♥


partey!

Problems

Asså jag fattar verkligen inte hur min "brorsa" tänker och hur han överhuvudtaget kan göra så som han gör heller. Det är inte min ritkigt bror, utan min kusin som bor hos oss. Han har gjort det ända sedan han var 6 år, och nu är han snart 18. Så mer än halva livet, så han är ju precis som en i familjen. Det senaste året, eller ett och ett halv år har han betett sig rikigt illa. Mot hela familjen, han skiter totalt i vad alla andra säger, och tycker och gör bara som han själv vill. Sedan vi kom hem från prag (vi var där på sportlovet) har han varit hemma ca 4 gånger. Han kommer och går som han vill. Till exempel nu, han har inte varit hemma på en vecka, men nu är han här hemma och äter, och han kommer säkert åka ikväll igen, om inte annat kommer han verkligen inte stanna över helgen. Fattar inte hur människan tänker... Blir så irriterad på honom, men ändå så orkar jag inte bry mig ett skit. Han borde tänka lite mer, och vara glad över att vi faktikst tagit emot honom och låtit honom bo här i dessa år, när han better sig som han gör. Men ah, det är inte mycket som fastnar i hans huvud.

Nemen titta, 14 minuter senare med mat i magen, ny tävttade kläder och efter en dusch har han stuckit igen. Räknar med att han kommer komma hem om en vecka igen för att hämta rena kläder..

Dagen

Det bev en kortare dag än väntat idag. Alla lektioner gick ovanligt snabbt, och engelskaprovet gick bra, lättare än vad jag trott :p När jag var klar med provet var det en timma kvar tills sista lektionen, datorgrafik skulle börja. Och jag kände inte för att gå runt i en timma och göra nada, för att sedan sitta i två timmar och göra ingenting, för att sedan gå runt ytterligare en timma innan jag åker till träningen. Så jag skippade den lektionen, inte bra menmen (a) Nu sitter jag här hemma iallafall, ska börja plugga Geografi så jag slipper plugga ihjäl mig ikväll :) Ha en bra torsdag, skriver senare! pussen


Torsdag

God morgon! Ännu en dag då jag inte försov mig, och slipper därför att stressa. Skönt :) Har en låång dag idag, går till halv fem, och efter skolan åker jag direkt till träningen. Så det blir inte så många uppdateringar idag, om jag kanske inte slänger in nått inlägg på datrografiken. Beror lite på vad vi ska göra där..
Senare ikväll blir det geografi, och naturkunskapsplugg. Och såklart Criminal minds (a) Men först och främst plugg. Och satans vad skönt det är att det redan är torsdag idag, dagarna bara springer förbi känns det som, underbart! Men nej, måste skunda mig nu, vill ju inte vara sen till spanskan, *hosthost* Ha en underbar torsdafg mina vänner! ♥

Träningen

Träningen gick helt okej, blir så irriterad på Jasmine, Kaj och Natalie.. ingen vill ha dom där så kan dom inte bara sluta? Och det är alltid jag som måste börja säga nått... eller, oftast iallafall. Aja, inget mig emot egentligen.. om jag inte börjar så kommer jag alltid in i diskussionen iallfall så eftersom jag altid har så mycket att klaga på hos dem, men :p Hoppas dom ändrar sig snart iallafall, eftersom det inte finns en ända som tycker om dom.. aaaaaaaaarg!
Sitter iallafall och kollar på Grey's nu, och efter den blir det ännu mera engelskaplugg. Men nu sitter nästan exakt allting ;D nice! Sen ska jag försöka komma i säng hyffsat tidigt iallafall :) Men ja, vi får ju se hur det går med den saken ;b höhö. Fast nu börjar det så ska återgå till tv: nu. Ha det bäst! <3

Välbehövd dag

Det känns som jag verkligen fått lite gjort idag, kan typ all engelska (ska kolla igenom den senare igen) och har städat lite, och så ska jag även läsa lite geografi sen ;D Har ju imorgon på mig också, då jag inte gör något annat förutom småträningen som bara är en timma :) Så det blir nog bra, hoppas jag :b
Och inte förens nu ska jag ta del av det fina vädret som vi har haft idag. Ska bara käka något litet och fixa det sista innan jag möter Nellson och vi drar iväg till huddinge för att möta Emma och Fanny :) Sen bli det ju träning, sen hem och dusha, käka, kolla grey's och plugga lite innan det blir sängen! :) Men måste skynda mig nu, pussen

äntligen är sommaren påväg :)


Onsdag

God morgon sunshines! Vilket härligt väder det är ute va? Vaknade av att solen lös in i mitt rum, lovley :') Nu sitter jag iallafall och käkar frukost, och efter den ska jag ta tag i allt pluggande. Känns som jag inte kommer hinna med någonting idag, menmen. Sen runt fyra ska jag börja röra mig mot Huddinge för att möta Emma och Fanny, innan vi drar till träningen :)  Fast näe, ska återgå till frukosten =b

Springning

Fy fan vad skönt det var att vara ute och springa! Trodde seriöst inte att det skulle bli av, eller asså jo.. att vi gick ut och mötte varandra, började gå mot skogen och väl i skogen springa typ tio meter och sen gå och snacka, det är ju så det brukar sluta.. men nej inte den här gången! :D Gissa hur långt (kort!) vi sprang? håll i hatten nu, för det här är ovanligt när det gäller mig, mohaha typ 3 km! Sjukt lite egentligen, men jag springer typ en gång per år, så jag ska inte klaga (a) Och sen var det faktisitk inte så jobbigt heller, men halt, utan det var halsen som sa emot, satan vad ont jag har i den nu! Inte bra... Tur att jag är ledig imorgon då :) Men ska plugga hela dagen... har kriminologi, samhällskunskap, geografi, engelska och matte. Rolig dag? Skulle inte tro det! Kanske borde plugga oftare så jag inte får så mycket på en gång.. menmen =p


Eftermiddag

Har inte alls pluggat mycket, men ja.. lite allafall :) (a) Men ska plugga järnet nu i en halvtimma innan jag och Nellson ska ut och springa! Efter det blir det dusch, och sen plugg/tv resten av kvällen :) Och skönt att jag är ledig imorgon också, så har jag tid på mig då med :) Har träning också, menmen =b Nej nu blir det plugg!

Plugga och springa

Hallå i stugan =) Skoldagen har gått bra, och relativft snabbt. Den ända som var segt var på svenskan då vi kollade på någon tråkig film om dramatik. Sista lektionen var nog roligast, samhällen. Som jag trott skulle vara den värsta, vi skulle ha debatt där. Vi var indelade i flera olika grupper, ca 4 i varje. Så fick alla ett parti, och min grupp har Socialdemokraterna, så fick vi ca 10 frågor som vi sedan skulle ha en diskussion om, om vad just vårat parti tyckte. Men det var ju långt ifrån en debatt, haha men rolig var det. Ingen var förberedd, och ingen hade speciellt mycket att säga heller, flamisgt och roligt (a)

Nu stter jag iallafall hemma, ska sätta i gång med engelskan lite nu, så att jag kan joina Nella sedan, och springa! Ja ni hörde rätt, jag, springa? hur ska detta gå? :D haha nej men hon och jag var skit duktiga, och tränade massor förra.. eller förr förra eller något sånt, sommaren! ;) höhö, men nej ska plugga in massa glosor mm nu! Ha det, kramar Jossan


älsklingspluttan! <3

Tisdag

Ledsen för dålig uppdatering igårkväll, men internet strulade och jag orkade inte sitta och kämpa med det! Och för förstas gången på evigheter är jag uppe i tid. wiho, det händer inte så ofta. Ska börja röra mig hemifrån om antingen en halvtimma, eller 45 minuter, det beror lixom på vilket tåg jag tar... men ska iallafall göra mig i ordning nu. :)

Jag slutar runt tre idag, och dagen är väl helt okej. Bara natur, kriminologi, svenska och samhälle. Så förhoppningsvis går det iallafall hyffsat fort! Efter skolan bär det av hem och plugga. Måste sätta fart med krimnologin, och lära mig engelskan tills på torsdag. gaah! Men ni får ha en superbra dag!

Kramar

Dagen

Hej på er, äntligen hemma då jag kan slappna av ett tag, innan jag måste ta tag i pluggandet. Men min dag har iallafall sett ut såhär:
-09.20-10.20 Idrott
-10.45-11.30 Geografi
-12.54 Åka till stuvsta
-13.36 Tunnelbanan, möta Nella
-14.30 Nellas samtal..
-15.00 Åka till träningen
-17.00-19.30 Träning

Och nu är jag som sagt hemma idag, har mat i magen och är nyduschad. Dagen har kännts jättehärlig, inte så mycket skola utan bara umgåtts med Nells, OCH det har varit fint väder ute :) Har fetaste suget efter sommarlovet nu! gaah (a) Men ska jobba lite med samhällskunskapen innan tv:n börjar. Ha det bra <3


Måndag

God morgon! Det får bli ett lite snabt inlägg nu, ska strax börja röra mig mot tåget. Har idrott som första lektion, men vi skulle bara prata om något där så vi slipper göra nått idag, skönt :b Sen har vi geografi, och sen efter den ska jag sticka iväg och möta Nella (a)

Vad vi ska göra vet jag inte ännu, gå runt någonstans eller nått annat spännande.. innan vi iallafall drar iväg till träningen. Så det kommer inte bli speciellt mycket uppdateringar idag, kommer hem från träningen runt åtta ikväll så. Men ni får ha en superbra dag. pussen

Sista för idag

God kväll på er, räkna med att det här blir sista inlägget för idag. Är sjukt trött och har inte direkt något vettigt att skriva om heller =b Har iallafall varit på träning för ett tag sedan, och det var roligt och gick helt okej. Känner att jag börjar få tillbaka fokuset på träningen lite mer nu, skönt :) Nu sitter jag och kollar på Beck, och efter den blir det sängen på en gång. Men ska fortsätta kolla på Beck nu, vi hörs imorgon! puss på er <3

Gårdagens jag

Tro det eller ej, me jag har faktiskt börjat på mitt kriminologiarbete! Har dock inte kommit så jättelångt, har inte hittat på någon bra frågeställing ännu så det är svårt att veta vad jag ska skriva, men skriver iallafall om Edward Gein och har börjat samla ihop lite fakta om honom. Störd kille det där asså, men å andra sidan var ju hans mamma lite knäpp hon med! :p
Ska strax göra mig i ordning för att dra på träning, ska gå här ifrån om ca en timma. Om Jasmine eller Kaj är där ska vi ta oss ett snack med dom, båda dom har ju blivit helt cp. Lixom komma till träningen och sova, och sen förvänta sig att man ska få pengar för det, in my ass att han ska ha några pengar!

Det här hade jag iallafall på mig igårkväll och nu ska jag slänga på mig träningskläderna!

*olika strumpor (a)*


♥Lee jeans från jc
♥Grå tunn tröja från jc
♥Skinnjacka från hm
♥Halsduk från hm
♥Väska från hm
♥Halsband från hm (tror jag)

Söndag

God morgon sötnosar! Jag sov ju hos Fanny igår, och jag vaknade av att en viss liten Emma släppte in Nelly som typ dödade oss, klockan halv elva. Men tur att vi vaknade då iallafall, eftersom Emma upptäckte ett sms av hennes farmor, att hon tydligen skulle hämta Emma vid tolv :b Så vi gick upp, käkade frukost och gjorde oss i ordning och sen åkte Emma hem. Jag stannade inte heller så länge, utan började röra mig hemåt också (:
Nu sitter jag här hemma och har ingenting för mig alls, kanske borde sätta igång med nått plugg? Problemet är bara att jag inte är hundra på vad jag ska plugga på, men ja det får ja väl kolla upp på hemsidan eller något sådant. Känner att jag struntat i plugget nu på sista tiden, inte bra! =b Men måste rusa upp och hämta sladden till datorn nu, innan den dör. Ha en bra söndag! <3

Hos Fanny!

Hallå i stugan (: Sitter hemma hos Fanny nu, vi har precis bäddat i ordning i hennes rum så vi kan sova snart, alla är stört trötta (a) Jag har inte varit här så länge, kom till henne runt tjugo i tio eller nått sånt, hade ju varit i handen innan och kollat när bhl hade spelning :) lika duktiga som vanligt var de! =) Sen kom min snälla broder och hämtade mig, och gav mig skjuts till tullinge.. :)
Vi håller på att kolla på filmen "monster till sävrmor" vet inte om vi kommer se klart den eller börja på någon ny, det återstår att se vettni ;d Men nu tänker jag vara lite mer social mot min älsklingar Emma och Fanny :) ha en bra kväll!

Miss independent

Det har varit en väldigt seg dag, men jag kanske behövde den. Är så sjukt trött... hoppas att jag kan sova bra ikväll, vilket jag starkt tror skiter sig, menmen (a) Sitter i mitt rum och dunkar musik, samtidigt som jag gör mig lite smått i ordning. Efter jag är klar, ska vi käka och sen åka :)
Efter deras spelning ska jag ju hem till Fanny. Där kommer hon, Emma, Nella och kanske Jennnifer vara :) Så det blir myskväll med brudarna ikväll, skönt! Och när jag är med dem brukar det inte bli så många timmars sömn, höhö. Men jag kanske slänger in ett inlägg när jag är där, det vet man aldrig. Annars får ni ha en jätteba kväll allihoppa! ♥




enyoy

Gårkvällen

Åh "/ Hinner inte följa med dom till sydpoolen :( Vi kommer inte komma dit förens strax innan ett, och då kommer jag bara hinna bada i typ två timmar. Då känns det lite onödigt att betala 100 kr, speciellt när jag är pank! Men det får förhoppningsvis bli någon annan gång :)

Igår då, jo jag åkte hem till Ells runt nio tiden. Och väl där käkade vi choklad, chips och glass samtidigt som vi pratade om typ allt mellan himmel och jord, mys! Tydligen så kollade på materix också, men det märkte inte jag =p Runt halv tolv ringde Lars och kolla vad vi gjorde, och eftersom vi inte hade något speciellt för oss frågade han om vi kunde komma till Rasmus,så det slutade med att vi drog dit. Där Lars, Rasmus och två andra killar som jag inte minns namnet på var :) Så stannade vi där i två timmar eller något sånt. Sen mötte Ells Malin, och jag drog mig hemåt. Mötte Jessie i centrum på vägen hem, så jag fick lite sällskap också :)

Lördag

God morgon på er :) Vaknade av att klockan ringde halv tio idag, inte så jättekul när man kommer hem runt halv tre kvällen innan, menmen! Idag ska jag till sydpoolen med Ellis och Malin! =) (och kanske Chris, Oscar och Kevin?) Vi ska strax åka tror jag, så måte börja röra mig mot Ells snart :)

Senare idag ska jag och Jessie åka till haning för att kolla när grabbarna, dom i bhl har spelning :) Och jag ska vara där runt halv sju, sju typ.  Kommer bli tight om tid idag, men det får jag se till att fixa :b höhö, bara Jessie kan vara snäll och kolla tågtider (a) Men nu måste jag göra mig klar! Puss på er


Gillar inte rubriker

Nu har jag precis fått i mig lite mat i magen, och det var gotti. Rostbiff =) Nu sitter jag iallafall här, och kan ju inte påstå att jag gör mycket. Pratar med lite sött folk på msn, dunkar musik och funderar över morgondagen =p Ska ju åka och se när grabbarna i bhl spelar, i haninge. Men efter det vet jag inte vad som händer, får väl se imorgon antar jag :)

Väntar för övrgit på att Ells ska sluta jobba, vilket inte är förens om ngåra timmar, höh.. Kanske borde sysselsätta mig med något så länge? xD Ska iallafall in i duschen strax, för dit har jag inte kommit ännu (a) Men ska väl röra mig ditåt strax, avslutar med att säga att Chris är neggo :D


puss på er

Fredag

Hann inte med någon inlägg imorse, försov mig.. som vanligt den här veckan. -.- Vaknade tio minuter innan jag skulle dra hemifrån, så det var bara att slänga på sig idrottskläderna, packa väskan och dra till tåget. Det har iallafall varit en rätt onödig dag idag :b På idrotten gjorde vi ett jättejobbigt pass, men man kände verkligen att man fick ut något av det så det var skönt, med tanke på vilken tjockis jag är! =) haha. Sen skulle vi ha matte, men den var inställd, så från kl 10 till tio i ett hade vi håltimma, och sen skulle v ha geografi och engelska. Men geografin ställde vi in så vi hde bara engelska och idrott idag.

Nu sitter jag iallafall här hemma, fick lite sällskap på bussen hem också.. Av Tessan och Filip, så jag slapp åka hela den oerhört långa vägen hem till mig själv. höhöh. Funderar på att strax typ a en dusch eller något liknande. Ska ju träffa Ells ikväll, och det var ett tag sen så det blir kul :) Men hon jobbar till åtta, så det blir någongång efter det. Vi får se vad vi ska hitta på, men ja. Ni får ha en jättebra dag sötnosar! ♥

Outfit & god natt


Det här hade jag på mig idag, och nu säger jag god natt till bloggen och alla underbar läsare för
jag har ont i huvudet, och lite halvt irriterad. Great...


♥Tjocktröja från prag
♥T-shirt från hm
♥Jeans från jc


Fattiglapp

Kom hem från dagens småträning för ett litet tag sedan, och nu har jag precis fått i mig lite mat. Har knappt ätit någonting på hela dagen, maten i skolan smakar ju skit. Uschi :b Men ja, imorgon lär jag inte få gå hungrig lika länge iallafall, slutar mycket tidigare, eller mycket och mycket, men vid tre :)
Nu tjatar Jessie på mig att vi ska till coop, och jag är verkligen sämst i världen! Käkade en pyttechoklad förut (a) attans att det måste vara så långt mellan skolan och träning! Aja, jag käkar idag, och sen på söndag klarar jag mig utan. Men jag ska nog ändå inte handla nått på coop, jag är grymt fattig.. lever på typ, 100 kr i en och en halv vecka, hur fan ska jag klara det? Well well, måste iallafall rusa nu, för om en timma är det tv :D pussen



haha hittade en bild på Jocke och Marcus från förra året, när som skulle på maskerad :D


Datorgrafik

Sitter på en tråkig datorgrafiklektion.. och den är inte slut förens om en timma, gash döda mig! Tror mina ögon börjar bli lite känsliga för den här skärmen just nu, för jag inbillar mig att texten är lila, inte bra. xP Men när jag slutar ska jag iallafall köpa nått litet att käka, och sen börja röra mig mot hallen och träna småtjejerna :)
Skolan idag har iallafall gått som vanligt.. har fått reda på att det är massor att kunna till engelskaprovet, och jag kan nada! Sen har vi även rätt mycket att kunna i de övriga ämnen med... måste gymnasiet vara så jobbigt? höhöh. Men måste nog fortsätta med min bild nu, innan läraren blir arg, och det blir ju inte så kul eftersom man inte fattar ett skit av vad hon säger.. :B haha puss på er

Torsdag

God morgon på er :) Blir ett kort inlägg nu på morgonen, ska börja röra mig hemåt om tjugo minuter eller så och är lång ifrån klar.. (a) Har iallafal skola jättelänge idag, mellan halv tio och halv fem. Stackars dom som har språk steg 1, som börjar åtta och slutar halv fem, usch jag skulle dö. Tycker ju det här är en plåga!
Men jag slutar ju som sagt halv fem, och vid halv sex ska jag vara på träningen, alltså en halvtimma innan den egentligen börjar. Vi ska nog börja dela in gruppen i två delar, så vi kan se vilka som ska gå vidare och så. Men ja, det gör ju ändå inte mig någonting eftersom jag ändå inte hinner hem, bara skönt :b Men måste kila nu, och det blir ingen uppdatering förens ikväll, om jag inte skirver någonting under datorgrafiken (vilket jag iofs gissar på att jag gör!) Men ha en super bra dag <3

:D


naw, gubben då.. en liten toffel :D

Träning

Blir ett snabbt inlägg nu, innan tv: börjar! Träningen idag gick bra, den var seriös och givande. Kände skönt att vara där, och jag blir alltid lika glad av att träffa alla älsklingar. Förutom Kaj dårå, han kan rent utsagt gå och dö, och ingen skulle bry sig. Iallafall ingen där. Usch vad hemsk han är, varför inte bara fatta att absolut ingen vill ha honom där? Well, hopas han inser det snart iallafall.
Ska iallafall kolla på Grey's anatomy nu, och efter den ska jag banka in lite spanska i mig. Pluggade faktiskgt lite innan träningen började, wiho dukitga jag! :) Har dock inte börjat på mitt kriminologiarbete ännu, men det ska jag göra imorgon. Då måste jag även rensa en massa i mitt rum innan tjejerna kommer hit och sover på fredag, som kommer bli en myskväll. Sen lördag har jag skojiga planer :) Men nu har jag redan missat massor, puss på er!


Kort inlägg

tjobreeh! Sitter här hemma hos mig med Emma och Fanny :) Och vi kikar runt lite på datorn, men vi ska strax börja röra våra tjockiskroppar till tåget. Vi har ju träning idag ;b Har iallafall inte gjort ett skit idag, inte ens spanskan.. -.- suck, jag som var så duktig igår (a) haha men får fixa det senare efter träningen, och tv:n :) Det är ju grey's idag! =) Fast nääe, om vi ska hinna med tåget borde vi nog gå strax, så ha en bra dag. Skriver sen! puuuss 

Sjukt irriterande

Snacka om irriternade morgon! Först så försover jag mig, och vaknar fem minuter innan mentorstiden börjar. Så överväger jag ifall jag ska till skolan eller inte, vi skulle ju bara lämna in en lapp. Men duktig som jag är åker jag till skolan, eller jag får stressa som fan till tåget. Kommer til skolan och väntar på att mentorstiden ska ta slut. Sen ska jag gå och lämna in den där lappen om vad jag ska arbeta med på kriminologin, tror ni inte att precis alla i klassen lämnar in just då? Så jag får ju stå där i typ tjugo minuter innan det ens blir min tur. Sen när det är min tur säger jag till Anders att jag inte har kommit på en hel frågeställning ännu, utan bestämt vem jag ska arbeta om, och börjat spåna lite efter en.. då säger han att jag ska läman in lappen när jag har gjort det, och ja that's it. Sen får jag gå! Det är just dessa saker som gör att jag aldrig stressar när jag försover mig, eller brukar komma tillbaka efter en håltimma. Det blir ju bara såhär varje gång! -.-'
Men ahapp, nu sitter jag iallafall här hemma, och ska strax göra något att äta. Är jättehungrig, etersom jag inte hann äta något innan jag stressa iväg till tåget. Resten av dagen vet jag inte vd som händer, ska iallafall göra spanskan och komma på en frågeställning, sen får jag se :) Men högst upp på schemat är iallafall mat!

God natt!

Gud, vad irriterande det är när en serie är så spännande! Man blir ju galen när man måste vänta en hel vecka till nästa avsnitt, och så är det ju inte säkert att man får svar på allting då, plus att det kommer ju bara nya saker man vill få rreda på hela tiden, haha störande! Tur iallafal att serien lyckats hålla sig bra såhär länge iallafall :)
Och jag har även valt vem jag ska jobba med, Harold Shipman. En känd, brittisk seriemördare som blev anmäld för 15 mord, tror jag det var.. men dom hade 236 som kunde anknytas till honom, och troligtvis ännu fler än så också. Att det finns sånna människor ;o Men ja, ska bli intressan att fördjupa sig i det där.
Har även gjort naturkunskapen idag, så nu är det bara spanskan kvar. Haha jäklar vad duktig jag känner mig, inte ofta jag pluggar så här "mycket" på en och samma dag. Jag som trodde stenhårt på att det skulle bli som vanligt, att jag inte gör ett skit, men nah. Inte idag inte :) Och tur är ju det. Då kan jag ägna resten av tiden till att plugga till engelskaprovet vi tydligen har nästa vecka, inte så kul men. Ska satsa på minst vg iallfall. Men ja, tänkte föröska sova nu iallafall, vi hörs imorgon igen! Ha det bäst, pussen


Glass!

Hrm, har ännu inte bestämt mig vilken seriemördare jag ska arbeta om.. inte bra! Och spanskan har jag inte heller gjort (a) Men eftersom jag är halvt ledig imorgon så kan jag göra den då, och lite efter tv:n med :) För nu har jag nästan precis kommit hem från coop, laddat upp med glass innan desperate, tjockis som man är! :) Men det räknas inte.. det får jag äta :)
Och det där med att vila gick ju inte så bra.. Chirstian smsade så fort jag hade stängt ner msn och det, för då hade han läst att jag skulle sova, din tönt. Så precis när jag höll på att somna väckte han mig -.- (Sluta läs lilla gubben! :D) Sen ringde även hemtelefonen, och så klart var det mamma som ville mig nått, och sen smsade Jessie också, och Maccan med. Gaash, låt mig sova människor :D höhö, men åkte till coop när jag vaknat iallfall ;b Och nu väntar jag på att det ska börja, och sen... gör jag någonting, typ spanskan ;)
Och kom gärna med förslag på "kända" seriemördare, som mördat minst 5-10 st :)


mumsi

Seriemördare(?)

Har hittills inte alls gjort mycket.. Funderat lite på vad jag ska arbeta om inom kriminologin, vill inrikta mig på någon speciell seriemöradre, men vet inte vilken.. Får spåna vidare på det där, ska ju ha bestämt mig till imorgon, så om ni har några förslag på någon som kan vara intressant att jobba om kom då gärna med förslag! =) Har även läst det till samhällen, och spanskan gör jag lite senare, orkar inte just nu. Orkar faktikst ingenitng, har varit jättepigg hela dagen, men jäklar vad trött jag är nu. Funderar på att ta en liten power nap (a) Inte så smart jag vet, men man kan ju inte altid vara smart heller ;d Bara jag ser till att jag är vaken igen vid åtta, så jag hinner städa/plugga innan tv:n ikväll :)

Och sorry för att det har varit rätt dåligt med bilder, men imorgon så kan jag börja använda min mobil igen, så då kanske det kommer några fler. :)

Skoldagen

Gud vad kort den här skoldagen kändes, och det var skönt. Kändes som vi knappt hade någon skola idag överhuvudtaget, konstigt nog. Vi hade ju till och med den tråkigaste lektionen i veckan, samhällskunskap. Eller okey, datorgafik är tråkigare.. men ändå :b Så det var skönt. Och jag lyckades faktiskt vara pigg en hel skoldag också :O det händer inte ofta ska ni veta. (Kanske var för att jag för en gångs skull åt lunch, och inte typ bara lite ris..) borde nog skärpa mig när det gäler maten, men likaväl som jag vet att jag inte heter runar kommer det inte hända.

Kom iallafall hem för ett litet tag sedan, och ska faktiskt ta tag i pluggandet. Ska lära mig lite skit som vi ska kunna på samhällen, men det kommer att ta typ tio minuter, så det är chill. Sen även spanskaläxan, den kommer gå fort med. Sen är det inte så mycket mer, inte vad jag vet om iallafall. Är ju i princip ledig imorgon, eller vi ska starta ett nytt arbete i kriminologi, så vi får jobba vart vi vill på onsdagarna, och allt jag ska göra imorgon är att ha mentorstid och lämna in min enga planering, sen drar jag hem och letar runt på internet hemma. Eller nått sånt iallafall (a)

Tisdag

Så skönt att börja kl tio idag! Kan ju säga att jag aldrig hade överlevt att gå upp halv sju, vaknade nyss lixom.. (a) Ska gå om 40 minuter, så ska väl börja göra mig i ordning strax :) Börjar med kriminologi och sen lunch, svenska och samhällskunskap. Så det blir en rätt kort dag, sköönt!
Och efter skolan måste jag börja röra mig hemåt, plugga spanskan, eftersom han kommer börja med skrfiftliga läxförhör från och med nu, höhö. Sen ska jag även se så att vi inte har något mer.. Sen ikväll blir det även tv, desperate :D mucho roligt,, Fast om jag ska komma i tid borde jag göra mig i odrning nu! Ha en underbar dag, jag skriver när jag kommer hem!


Sovmorgon imorgon

Jag är överlycklig, typ iallafall! Läste nyss att vi inte har någon naturkunskap imorgon, och eftersom vi har dubbeltimma i det imorgon börjar jag klockan tio, wiho! Slipper gå och lägga mig typ nu, och gå upp klockan sex. Istället ringer min klokan halv nio, eller kanske åtta. Vet inte ännu ;b
Ligger och kollar på Jordan rättsläkare, och ska snart ner och ta mig en macka.. känner på lukten att någon gjort det precis, så det suktas i magen nu (a) Sen blir det väl bara så att jag inte gör ett skit, sitter vid datorn tills jag inte orkar hålla ögonen öppna, alltså typ som alla andra kvällar ;) men nej, smöööörgås! :D

Stan

Var inte alls i stan länge. Jag hjälpte bara mamma att hitta tre nya glasögon, så nu fick jag välja.. snygga var dom iallafall :) Sen åkte jag hem igen, och ah nu sitter jag här framför min plåtsak. Har finslipat lite på samhälls uppsaten, gjorde den inte bättre eller något för det orkar jag verkligen inte med. Men la till källorna, framtida och lite sånt skit. Ska väl läsa igenom den efter träningen ikväll och kanke lägga till någonting då. Ja får helt enkelt se, som jag sa förut tänker jag inte satsa i det ämnet. Ska strax börja röja undan lite i mitt rum, eftersom det ser ut som skit. Att städa, och sen hålla ordning i mitt rum är inte riktigt min grej, thihi (a) ha en underbar dag.



pussy

Måndag

God morgon :) Skönt att få sova ut en dag till, men det värsta är ju att jag börjar åtta imorgon, buhu hur fan ska jag klara av det? Men aja, får se till att komma i säng hyffsat tidigit ikväll, senast 11!! (hah, lycka till! xD) Men jag får försöka, brukar ju inte försova mig så det ska nog funka ;d

Idag då, jo jag har resursdag och är ledig. Skönt som satan, och strax ska jag och mamma åka in till stan och sedan kommer även Jessie dit. Mamma ville ha hjälp att välja nya glasögon, och sen kommer vi väl gå runt där eller nått liknande, tills ungefär klockan två, då mamma och Jocke ska på bio. Och då åker väl antagligen jag och Jessie hem, och sen ska jag nog städa lite och fundera på ifall jag och Jessie ska byta rum eller inte, gash. Svårt val! Men nej, måste nog göra mig i ordning nu om jag ska hinna. Ha en bra dag! <3

Bilder från igår

Slänger in några, eller ändå rätt många bilder från igårkväll. Det var som sagt en sjukt rolig kväll, tack alla, och tack Helena att jag fick komma! :D

    
1) Blomman :D 2) Rikki 3) Jag är redo att ha Jessie och Pernilla på ryggen ;b 4) Folk <3 5) Blomman & Wille 
     
1) Helena och Jag 2) Pontus 3) Pontus, Blomman (&hans låtsas kompis!) och jag 4) Helena 5) Jess, Elli, Danni & Jag
     
1) Blomman 2) Haha Jesper :D 3) Sprit! 4) Blomman och Rikki, manlig kärlek 5) Blomman och Jalle
  
1) Marcu och Jessie 2) Sara, Elli och Danni 3) Haha, Jakob och Crouch

Gårkvällen

Kvällen igår då, jo den var hur kul som helst! Typ den roligaste kvällen jag haft på länge! =) Dom som var där var Helena, Jessie, Jag, Tobbe, Eleonore, Pernilla, Sara, Danni, Rikki, Blomman, Filip, Pontus, Jesper, Jakob, Marcus, Tomatsallad, Crouch, Elin, Stefan, Elvira, Andreas... Tror att det var iallafall någon till, men har glömt! ;o (a) Inte meningen, men namn är inte min grej, och jag kan komma till försövar med att jag iallafall kom ihåg alla jag kände från tidigare.. :)
Hela kvällen var iallafall underbart rolig, och kan ju säga så mycket som att den innehöll en piska och massa ballonger! thihi ;) Feel free to misstolka (ni gör nog inte det dock, menmen! :D) Den var typ den roligaste kvällen på länge, och med helt rätt sällskap också. Får se om jag hittar några bilder från gårkvällen sen, som jag nog lägger upp :) Men hinner tyvärr inte skriva mer nu, ska möta Jessie i stuvsta för att käka pizza strax! :) Ha en bra dag, skriver sen igen!


Söndag

Förlåt så mycket för den super dåliga uppdateringen igår, men jag hade verkligen ingen tid över till bloggen. Hade massor att göra innan jag skulle åka till Malin, och då prioterade jag de sakerna först. Men tvivlar strakt på att ni inte överlevde utan den! ;p
Dagens läge är iallafall trött, huvudvärk, hungrig, törstig och seg.. Känns ju skitbra att vi har träning sen då :D haha nej men det kommer att vara dagens höjdpunkt iallafal! Och tur som satan att jag är ledig imorgon också :) Slipper känna söndagsångest idag, får bli måndagsångest imorgon istället. thih
Skirver om gårkvllen lite senare, känner att jag måste få i mig nått i magen, får ta en macka eller nått. Och sen tjata ännu mer på Jessie för jag vill ha pizza! Har varit sugen på det i flera veckor nu, och vilken dag passar inte bra om en bakisdag? Typ bästa bakismaten ju <3 Men nej, måste äta lite. Skirver sen efter de iallafall =)

God morgon

Sjukt skönt att sova ut i natt! Jag somnade runt två, och vaknade halv två idag, så 11 och en halv timma. Har inte sovit så här länge på jag vet inte hur länge, häääääärlig =) Ska fixa i ordning någonting att käka nu, och sen nästan direkt, eller okey om någon timma eller så måste jag börja göra mig i ordning. Vi ska nämligen i väg och fira att våran kusin, Malin fyller 18. (inte det roligaste enligt mig, men men (a)) Vi ska vara där runt fem. Och sedan åker jag, Jessie och Eleonore hem till Helena för att fira henne!
Kommer nog bli en superhrlig kväll, hoppas jag :) Men nu känner jag att magen är för hungrig, vi hörs mina vänner :)


Det är den här lilla filuren vi ska hem till och fira ikväll :D

Natti

Christian är dum!
Och ni får höra om kvällen imorgon, för nu ska jag glutta film!

Shopping

Shululu på er! Klev nyss innanför dörren, typ. Var ju hos banken och läkaren tidigare idag, och det gick bra, Fick åka och röntga fingret, och dom skulle ge svar senare idag så får jag se vad det är.. Tror dock inte att det är nått ;b Vi fick röntga i skärholmen så Jessie kom dit och mötte mig, och sedan vandrade vi runt där ett tag :)
Käkade lunch, och hittade även en tröja, bh och trosor, så ja nu är jag typ pank igen, hehe. Borde skaffa ett jobb känner jag, hm får se hur det blir :) Skulle väl vara kul att få mer pengar, men inte kul att slita för dom xD (a)
Ikväll ska jag till söder, och kolla på när bhl spelar, har inte sett dem spela sen december så det blir kul :) Efter den vet jag inte vart jag tar vägen, får se vart kvällen leder mig helt enkelt :) Men ska börja röja lite i hallen nu, som jag egentligen skulle gnat dagen åt =p

Fredag

God morgon söta läsare :) Vaknade runt nio idag, jag skulle ju ha följt med mamma ut med hundarna, men då hade hon redan gått. Jahapp, så jag gick och la mig igen och gick upp för kanske tio minuter sen. Sitter nu här och käkar fruskot, ska fixa mig och så efter det, för när mamma kommer hem ska vi börja röra oss i väg till centrum.. Ska ju vara hos läkaren halv tolv, men ska in och aktivera mitt bankkort som jag fick igår, och flytta tillbaka mina pengar innan det! Äntligen slipper jag känna mig helt handikappad utan dem! :b

Efter att vi har varit på banken ska jag hem och börja röja undan lite i hallen på övervåningen, jag och Jessie ska ju som sagt måla ;D haha fyfan... :p Men det ska nog bli bra, gäller bara att säga det till mamma på bästa sätt också, eftersom hon fortfarande inte vet nått (a) Men ja, det löser väl sig antar jag. Men ska göra mig klar nu, och sedan ut på mina två ärenden, mohaha. Ha en underbar dag ♥


Göra om!

Har inte kunnat skriva något, själva internetrutorna blir sega och fuckar sig hela tiden när jag laddar ner filmer, bara msn som funnkar då, och vill ha programmet uppe så mycket som möjligt så att det laddas klart snabbt :) Så sorry för det, men innerst inne tror jag ändå att ni överlever! =D
Träningen gick iallafall bra, får ångest över ifall jag ska sluta sen eller inte, det är ju bra att säga till nu isåfall lixom, så dom kan hitta en ny, men kan inte bestämma mig.. Sen har jag bara tillbringat kvällen framför tv:n. Först criminal minds, och sen law and order :)
Ska väl strax kolla på någon film eller nått, ska inte till skolan imorgon. Hinner bara vara med på idrotten som sagt, och då ville mamma hellre att jag gjorde henne sällskap på promenaden, än var på min lektion, haha? Men jag klagar inte =D Senare på dagen ska jag börja röja undan lite, vi ska måla om hallen här uppe, i "matsalen" och så ska vi göra om i köket, ska bli kul :) Jag och Jessie är fett taggade, för ingen av oss gillar vårat kök xD thihi (a) Men ska fortsätta svara på era underbara kommentarer nu , puss på er.


jag älskar dig bästis!


Dagen

Skolan idag var väl inte direkt rolig. Eller jo, men tjejorna blir det alltid kul men i allmänhet lixom, skolan är ju sällan rolig.. inte sant? Inte hände det något speciellt heller, onödig dag skulle jag kalla det (a) Och imorgon då.. Ska vara hos läkaren halv tolv, hinner vara med på idotten, och halva matten. Men eftersom jag är så duktig åker jag dit iallafall (a) På kvällen får jag se vad som händer, bhl spelar men vet ingen som kan gå.. =/ vill ju inte åka själv heller -.-

Snart ska jag iallafall få i mig något i magen, innan jag drar mig mot kvällens småträning. Hoppas på att det inte är alltför många träningar kvar, så kul är det ju faktiskt inte... Även fast dom är så söta (a) Men ska ju sluta efter terminen, för jag får inte göra det mitt i. Så får jag mina sista pengar också, skojsigt. :)

Kvällen kommer jag ägna åt mig själv. Kanske blir det så att jag skriver lite på samhällsuppsatsen, men känner jag mig själv rätt så kommer det inte hända alls! Jag ska bara ta det lugnt, och kolla på snyggingen i Criminal minds och sen sova, i god tid. Och vad jag redan nu kan säga är det inte en chans att jag kommer i säng tidigt heller, känner mig själv för bra lixom ^^ Me nu ska jag rota runt och se vad jag kan hitta för soännande att äta. PUSS

Torsdag

God morgon på er. Inte så god morgon för mig däremot, är hur trött som helst, och hade en dröm som jag verkligen hakat upp mig på, inte bra -.- Sen satte jag mig rakt upp i sängen och fick för mig att klockan var över 10, men så sneglade jag på den och såg att den stod på 06.53, jag var dock klarvaken men bestömde mig för att vila till halv åtta då den skulle ringa. Dumt av mig, för nu är jag superduper trött! Och vi går ändå till halv fem idag (!) Och jag hinner inte hem emellan skolan och småträningen, oh gosh.

Känner att jag knappt kommer överleva den här dagen, har sjukt ont i huvudet också =/ Aja får se hur dagen blir, i värsta fall, om huvudvärken inte går över, eller jag verkligen dör av trötthet får jag väl gå hem. Men det vill jag helst inte göra, känns som man missar så mycket, och det är inte bra! =/ Men måste skynda mig nu. Om jag stannar hela dagen skriver jag säkert något när vi har datorgrafik på eftrmiddagen, så då hörs vi då. Ha en underbar dag ♥


och den här skrutten är sjuk idag också, blä på dig Tessan!

Träningen

Hemma från dagens träning nu, och fysatan vad rolig den var. Jätte längesen jag hade så kul på en träning. Det är just dessa träningar som gör att jag vill fortsätta med gymnasitken =) Hade lätt velat ha en kamera idag, speciellt när Thom skärmde skiten ur Matila och Sandra och jag fattade ingenting... hahaha ! xD Kom med den klockrenaste kommentaren ;)

Ska iallafall dra mig in i duschen alldeles strax. Efter det får jag se vad jag hittar på, lär väl bara va att jag kollar på nått på tv:n eller ingenting. Har inget att pugga, eller jo spanska men den är inte hemma så :b Börjar halv tio imorgon, så en liten sovmorgon får jag allt :) mihih. Men ska röra på mig nu, puss!

Hemma :)

Är redan hemma från dagens "skola". Vi skrev ju bara uppsats idag, och som jag skrev tidigare så skriver jag uppsatser jättefort ;o Var klar med kladden, på typ 5 sidor efter tjugo minuter lixom.. xD Sen skulle jag finslipa lite på den, och skriva över det på andra papper, och de slutade med att det vart lite mer än 7 sidor.. Jag var klar typ tio i tolv :) haha var den första som gick också, hatar det ;b men men orkade inte sitta där i typ två timmar tll lixom.. ;)
Sitter här hemma nu, ska strax göra i ordning någontong att käka till lunch.. min tjockismage kurrar en aning (a) Ska försöka övertala alla att träna också! Nella, Jennifer och Emma säger att dom inte kan, Sandra och Emelié svarar inte heller, asså åh.. jag som vill träna! Men kul att komma dit själv lixom? Får höra med blåbär också :) Men nu skriker magen efter mat, så skriver senare igen... <33


vad har hänt med laget egentligen? =/
vi som var tajtare än apelsiner... typ

Onsdag

God morgon sunshines. Känner att den här dagen kommer bli relativt kort, vi har ju uppsats skrvning mellan 10.30-14.30 men man får gå när man är klar. Och för det första skriver jag alltid uppsatser rätt snabbt, och för det andra kommer jag aldrig orka sitta där så länge, så min gissning är att jag kommer bli klar runt ett idag. Skulle vara skönt om jag var det iallafall :)

Senare efter skolan antar jag att jag bara ska röra mig hemåt, och kanske göra spanskaläxan? Jag har inte gjort en ända spanskaläxa sen vi började gymnasiet.. dags att börja med det kanske(?) Och sedan runt fyra eller något ska jag börja ta mig mot träningen. Och jag pratade med Elias i söndags, och han sa att han (och joel?) förmodligen kommer idag! :D wiho :*

Slänger in en bild från när vi var i spaninen i september 08 :)

där var man iallafall lite brun...

Skön dag

God kvällers på er. Har inte gjort någonting sedan jag kom hem. Känns skönt att egenltigen, inte ha något att göra, men måste tyvärr ta tag i städningen nu. Och efter jag har städat, iallafall halva rummet ska jag gå till coop för att möta mamma och Jessie, jag ska köpa godis till imorgon för jag ska skriva uppsats i tre timmar imorgon, wish me luck.. Men tror nog att det kommer gå ganska bra =)

Senare ikväll ska jag sitta bänkad vid tv:n och kolla på Desperate housewives. Åh, älskar när det är säsongs premiärer, så spännande (a) thihi. Men om jag ska hinna städa innan jag ska möta dom borde jag nog börja nu, men skriver säkert ett till inlägg senare ikväll. Ha det bäst underbara läsare <3


baaah, vill ha min gamla mobil igen. måste köpa en laddare!

Störda lärare!

Fy fan vad jag är arg just nu! Men ändå rätt lättnad, men mest arg! Kämpade mig igenom skoldagen idag, utan något att äta eftersom maten smakade skit, as usual. Men iallafall, så kommer jag till sista lektionen, samhällskunskap. Vet ni vad idioten till läraren säger då? Jo att vi får en vecka till på oss på uppgiften! Jag satt fan fem timmar med den igår, och så får jag reda på att jag år en extra vecka på mig! Gaaaah, irriterande.
Efter den där irriterande lekitonen slutade jag iallafall, även lite tidigare än vanligt. Så efter skolan tog jag bussen till frisören och satt och väntade där i en halvtimma, fortfarande utan något att äta... -.- Men så blev jag iallafall klippt, och nu sitter jag här hemma igen. Ska strax slänga i mig en macka eller nått, håller på att dö av hunger :| Efter det ska jag nog finslipa lite på uppsatsen och sedan städa, känner att det behövs just nu. Orkar ändå inte göra någonting idag :b



Tisdag

Good morgning on you guys. Vet egenltingen inte om jag börjar åtta eller nio idag, men schemat säger nio så jag lyssnar på det! =) Börjar med naturkunskap, och hoppas verkligen inte att vi får tillbaka proven, oj så dåligt det kommer gå! xD hhehe. Måste skriva ut uppsatsen också så jag kan lämna in den idag, men det får jag fixa på lunchen.
Efter skolan idag då, ja om dom inte skulle på bio och jag ändå inte ska med, funderar jag nog på att klippa mig. Var ett tag sen och känner att mitt hår är jäkligt slitet, så det är verkligen något jag måste göra strax. Men vi får se hur det blir med alla saker, men just nu känner jag att jag borde göra mig klar. Jag skriver mer senare, puss på er ♥


tyå såhär känns mitt hår.. eller kanske inte, men typ!

Shopping i prag

Här får ni lite av det jag plockade hem från Prag, har inte fotat allt så ni får nöja er med det här så länge :) Lovar att lägga in det andra imorgon :)


En t-shirt, runt 100 kr från"Ann christine"


Skorna från någon affär, runt 100 där med


Tjocktröja, från New yorker (killavdelning) runt 200 kanske

Samhälls eftermiddag

Gaaah, äntligen klar med uppsatsen. Den blev på tre sidor, men kan dock inte säga att den blev speciellt bra. Gillar inte våran samhällslärare alls.. Han går nästan aldrig igenom någonting, men sen helt plötsligt har man prov på 37 sidor, eller en uppsats att skriva, skit bra verkligen.. Det värsta är ju att vi har tagit upp det med honom några gånger, men han tycks inte fatta något? Ingenting blir ju iallafal bättre, wellwell. Kan ju nästan garantera mig själv ett ig - g på det här, men det skiter jag faktiskt i. Samhälle är inget jag tänker satsa på, just på grund av att jag verkligen har svårt för våran lärare, gillar honom inte det minsta.
Har iallafall jobbat med detta från och till sen typ sju, så har ju inte direkt haft världens roligaste måndags eftermiddag, men har haft trevligt sällskap på msn som har gjort min dag lite bättre iallafall, thanks guys <3 Vänner är ju bara för bäst, eller hur? :) Hoppas iallafall på en roligare dag imorgon, har ju först skola och sen kanske ja följer med ifall Ells, Malin, Oscar och Chris drar på bio. Men vi får se hur det blir med den saken. Ska slappna av nu någon timma innan jag kryper ner i sängen. Ha en bra kväll.


ge mig sommar och en drink. dock inte denna ;b


Snälla vänner (a)

Skoldagen gick väl helt okej idag, det är ju aldrig kul att komma tillbaka efter ett lov, då känner man sig bara segare och tröttare ju, håller ni inte med? Och den första från klassen som jag möter imorse är Hanna, var inte säker på om hon var sur på mig eller inte... Hon var nämligen också där i lördags med en som vi känner, som vi inte ville ha där (av massa olika anledningar) så min kompis bråkade med hon vi inte ville skulle vara där, och alla vet ju hur tjejer är, kompisarna drygar dom med och tjaffsar dem också. Så jag och Hanna sa väl kanske lite till varandra också, och det sista man vill är att bli ovän med en klasskompis, när klassen bara består av tjejer, eller hur? ;b Men allt var hur lugnt som helst, hon var rädd att jag var arg på henne, och tvärtom men ingen av oss menade att vara sura på varnadra, utan båda hade fått lite för mycket dricka och dragits med i ögonblicket bara som tur var! ;b haha :)
Annars då, jo smarta lilla jag hade ju tänkt att skriva uppsatsen idag, i sista sekund.. Så när jag kommer hem och ska hämta pappret som ligger bredvid min andra dator, på rummet hittar jag det inte. Fuck tänker jag, och letar typ igenom hela rummet, men hittar det inte någonstans! =/ Men Tessan har sagt att om jag verkligen inte hittar det skulle jag höra av mig till henne, men Mikaela hade fått det på mail och var så gullig att skicka det till mig med, så nu slipper jag få ig som tur är! Tack tjejer! :) Men nu måste jag äta och ägna resten av kvällen åt ideologierna!

Måndag

Yäy, jag är uppe i tid idag. Även fast jag önskade att jag sov, thihi. Gick upp för ungefär en halvtimma sen, och ska strax leta fram några kläder, samt sminka mig. Den här dagen är lång, slutar 16.20 och efter det har jag egentligen träning kl 17, men är tveksam på om jag ska gå eller inte. Måste skriva en uppsats till imoron om ideologierna, och har inte börjat ännu.. kanske borde göra det?
Sen börjar jag tro att min mobilladdare också vart snodd hemma hos Malin -.- Är inte säker, men har ett minne av att jag hade med mig den, och nu hittar den inte någonstans, ååh. Om vi inte har en till sån laddare här hemma måste jag ha min gamla mobil tills vi fixar en  ny. Gash vad irriterande, menmen.. Borde kanske fixa klart nu om jag ska hinna (?) PUSS <3

Otaggad..

Ganska tråkig och dålig uppdatering idag. Det här har varit en dag som jag verkligen inte orkat med bloggen. Inte orkat skriva, kolla andras bloggar, läst kommentarer eller någonting.. vet inte riktigt vad det beror på, kanske bara är mycket som händer just nu. Vi får väl hoppas att det blir bättre tills imorgon iallafall, en sån här blogg är ju inte rolig! ;b

Träningen var iallafall helt okej, kan ju säga att det kändes att jag inte tränat på länge, och att jag mådde dåligt! haha fy satan asså. Och tom den jäveln (min tränare) hällde en hel vattenflaska över mig (?) jävla tard han är asså :D menmen, han är väl bra iallafall *host!* haha nejrå :D Han är ju mycket bättre, och roligare än Jasmine och kaj iallafall ;b
Sitter och kollar på tv just nu, Law and order, special victims unit. Är inte så taggad på varken tv:n eller datorn (mycket ovanligt för att vara mig måste jag säga!) så ska väl krypa ner under täcket strax. Börjar 09.20 imorgon, och om jag kommer upp i, tid vilket jag tvekar på, blir det väl någon uppdatering då. Ha det super, puss!


puss på sötnosen emma!

Fika

Hej på er. Den här dagen har spenderats hemma hos mina kusiner, och firat Daniel som fyller 16! :) Grattis till honom. Så vi kom dit, fikade, pratade och sånt, innan vi åkte hem. Nu gör jag inte mycket alls, väntar på mat. Ska dra till träningen om 45 minuter. Hahah den här träningen kommer verkligen att vara en plåga xD menmen, jag får skylla mig själv som festade igår, well well. Ha en bra eftermiddag, vi hörs sen! :) <3

Söndag & arg

Asså vad är det för fel på vissa människor? Man gör fan ine så!
Jag var ju som sagt hemma hos Malin igår, och det började bra. De var jätte trevligt, kom massa nytt folk så det inte bara var "dom vanliga" (inget fel på dom iofs ;b men rolig med nytt folk ibland!) Alla var jättesnäll och sånt... trodde vi. Malins ipod vart snodd, min plånbok och mitt busskort med. Sen vet jag inte ifall det var mer än så, för jag åkte hem när jag insett att mina saker var borta.
Aså blir så irriterad på på sånt här! Vem fan går och snor saker när någon låter en komma hem till den och typ, ja festa? Dom som gjorde hade ju säkert inga andra planer heller, så vafan är det för fel på dom?! Om man inte ens ska kunna vara hemma hos någon man känner bra, utan att något ska försvinna... Och Malin kände ju dom som var där, sen var det några som tog med sig kompisar, men man snor ju ine saker för de!? åååh, blr bara så irriterad!
Men tjing på den som snodde mina saker då.. Hade inte ett ändå öre i plånboken (bara på kortet, och dom kan inte min kod, och det är spärrat och vi flyttade alla pengarna på en gång) och jag var smart att beställa mitt busskort på internet, så det får jag ett nytt av. Så egentligen är det ju ingen fara så, men ändå. Man snor inte saker. Och det är ju värre för Malin, och hennes ipod... =//

Men ja, förutom det där hade jag en rolig kväll igår, även om den hade kunnat sluta betydligt bättre, Men men finns inte så mycket att göra åt saken nu. Ska ner och käka för jag dör av hunger, sen ska jag och pappa åka och fixa en anmälan som jag kan måste lämna in för att få mitt busskort. Tjohej på er, vi hör sen!

...

Är så JÄVLA aarg jus nu,, pallla!!!!

RSS 2.0