Helgen

Egentligen orkar jag inte skriva, men göre ändå!
Helgen har varit blandad. Det var tävling i halmstad som gällde. Det gick väl sådär. Vi var lätt värda en bättre placering! Hade vi tävlat i pool 2 hade vi gått vidare, men aja, vad ska man göra åt saken nu lixom. För övrigt var staden helt död och det fanns verkligen nada att göra. Men wow, vi överlevde ändå.
Hemresan däremot, inte att leka med! Vi skulle åka till Hässleholm och byta tåg därifrån till stockholm. Men det var något fel på spåret, så tåget gick inte förbi hässleholm. Och vad gjorde dom då? Jo dom skickade en ersättingsbuss, och vi var ju cirkus 50 pers med bagage, hur tänker dom!? Bussen kom och den blev proppfull på en gång, så vi från huddinge kom inte på. Så vi fick stå ute i regnet i mer än en timma och vänta på en till buss! Tåget från hässleholm skulle gå om 20 min, och vi skulle åka med bussen till Alvesta, och få tåget att vänta på oss där. Tåget skulle komma till Alvesta om 45 min, och det skulle ta oss en och en halv timma att komm dit. Great tänkte vi... Alla satt i telefonkö till SJ och busschauffören försökte göra allt för att få tag på tåget också.. tillslut kom alla fram och det visade sig att tåget var 45 minuter sent, vilket gjorde att vi precis hann med det. Såååå typiskt huddinge asså! Men vi kom tillsluuuuuuuut hem till stockholm, woho.
Idag har jag bara sovit, vilket jag behövde. Kom hem sent i natt, och har knappt sovit på hela helgen, jag vägrade gå till skolan, hehe :))) men nej, nu ska jag hoppa in i duschen! pussar


Vart är världen påväg?

Asså vad händer med världen lixom? Desperata jävlar som inte kan få sex på något annat sått! Pratar om att det var ett våldtäcktsförsök, här i lilla stuvsta för någon vecka sen. 1 minut, om inte ens mindre från min hus. Det är inte okej asså! Vad händer med världen? Ska man inte ens kunna gå lugnt hem en kväll, i ett villaområde på en liten plats i stockholm? herregud asså, om sånna subbar inte kan hitta sex på annat sått får dom fan va utan!

Tjohejs

Vi kör en liten snabb update om vad som har hänt sen i månags tycker jag! Hinner och orkar inte skriva så mycket just nu, ska på träning och måste käka något litet innan.
Tisdag - Skolan i några timmar, träffade Lars
Onsdag - Skola och träning
Torsdag - Skola och strax träning!
.. och imorgon har jag skola och sen drar vi till halmsta! puss och hej, hinner inte mer nuuuu

Hängeru här ofta eller?

Danne (som egentligen inte borde läsa min blogg!!) klagar på att jag uppdaterar för sällan, så får väl offra en minut till er som faktikst läser. Gårdagen ägnade jag åt att slappa halva dagen innan jag och syster stack på bio! Vi såg flickan som lekte med elden, och den var bra. Slutade lite weardo men så kan det gå. Ska iallafall inte läsa sista boken, hehe
Vi har för övrigt skönaste veckan framför oss. Idag satt vi lixom i cirkus en timma med nedsläkt i taker, tända ljus och målade med målarfärg, hej dagisbarn lixom? hahah, om man kollar på teckningarna måste man ju tro att vi alla var högst fem år, fy satan asså, hahah! Träningen funkade sådär. Viveka bara strålar dubbelmoral och jag börjar seriöst tröttna på de. Men för en gång skull höll jag tyst, eller ganska tyst iallafall! cred till mig eller vadåå.
nej, nu har jag inger mer att dela med mig av min betydelsefulla dag! synd för er ;) hare gött (och ja, jag vill till göteborg!) så mysigt där :D


några av de bästa dagarna i mitt liv - i göteborg
(även alla stunder på landet! <3)


Bara för att!

Namn; Josefin Johansson
har du pojkvän ; Nix!
Har du kramat någon idag; Tekniskt sett ja (i natt) men nej
Har du pussat någon idag; Bara min lilla katt
Vad har du ätit idag; En macka
dagens klädsel; Pyjamas, hehe


hur många har du kysst; Fan vet jag ;p
har du älskat på riktigt; Nope, bara mina vänner <3

 

antalet personer du hatar; Hatar nog ingen
antal personer du saknar ; En del
hur många gånger har ditt hjärta brustit på riktigt; Ingen faktiskt
hur många kontakter har du på msn; Haha ingen aning
senaste gången du spelade TV-spel; Förra helgen, hos Brus

senaste gången du grät; Minns inte
vem pratade du i telefon med sist; Mamma


senaste personen du tänkte på; haha, Chris och hans band :'D
senaste personen du kysste; Rikki
vem fick du ditt senaste sms ifrån och va stod det; Fast den är typ slut snart så jag orkar inte kolla på det (a) <3 från Danne
senaste personen du hade en msn konversation med; Emmsii

senaste gången du var full ; Yesterday
vilken film kollade du på senast; Kollar nu, SATC
är du kär just nu ; Nej
Vem ska du träffa imorgon ; Tessan&Frida :D
vem vill du kasta en sten i huvudet på; Ingen
vad önskar du att du slapp göra ; Läsa eng&svenska boken

vad längtar du till; Julen
vad ångar du i ditt liv; Inte mycket

när flög du senaste; För ca en månad sen

tror du att folk pratar bakom ryggen på dig; Ingen aning, förmodligen
kan du vissla; Yesbox!
äger du en ipod ; Ja det gör jag


vilken är din favorit månad & år ; Vet faktikst inte
tycker du om gul-bil-leken; Verkligen inte
gillar du att ha folk omkring dig; Klart jag gör!

vad sa du senast högt? Hos Sara tror jag

Tror du på kärlek vid första ögonkastet; Mjaa, vet inte

vad är du på för humör just nu; Seegis!
hur många kuddar sover du med; Många, 5 typ 
har du varit kär; Nja, kär och kär...


gjorde du klockan åtta i morse; Sov, vad annars?
första bästa kompis; Cornela Niklasson <3

har du saknat någon de senaste 48 timmarna; Japp

vilket uttryck använder du messt; Vet inte faktiskt
vem och vad står det i ditt 10;e sms; Lever du eller? XD Från Kevin

gillar du någon särskild extra mycket nu; Mina vänner såklart <3 ...sen vet jag inte (a)
har du bra självförtroende; Jora det duger


Lördagen

Gårkvällen började med tjejmiddag hemma hos Frida! Där käkade vi en massa gott, förade och Frida öppnade sina presenter! Runt tio började vi dra oss hem till Brus där kvällen avslutades med party! Hela kvällen var hur rolig som helst med massa nya folk också :) Var hemma runt halv tre och då somnade jag och missen så skönt i min säng :))
Om några timmar är det träning som gäller och imorgon börjar ny skolvecka. Men den lär inte vara så överdrivet jobbig, vi har temavecka. Så det blir inga riktiga lektioner, inga prov eller något sådant och det blir korta skoldagar! :d anyway, ska hitta på något roligare nu, ha de greaat!

Hejsa hoppsan

Jag orkar egentligen inte med skola idag.. but what to do? Slutar iallafall tidigt, tio i ett. Och då ska jag möta upp mamma för att sen gå till bibblan. Haha jag, på ett bibliotek? Dagens skämt lixom.. men ja, så ligger det till ;) Senare ikväll är det träning som gäller. Orkar egentligen inte, men jag måste. Vi drar till Halmstad om en vecka och jag vill ju inte skämma ut mig! hihih, fan vad jag lägtar! Men nu måste jag nog fixa till mig lite, annars skrämmer jag väl varenda människa jag möter idag, hehe..


ta mig tillbaka


Trött som ett as

Hallå bloggen! Idag har jag haft massa tid att skriva, men har verkligen inte orkat.. har bara sovit sovit och sovit, typ. Lite biverkning efter sprutan? Aja, har jätte ont i armen också, men skitsamma.
Spelningen igår var skitbra! som alltid :) Det var något konstigt band som spelade sist, haha hela knäppa var dom, men de va kul. Och Ponuts fyllde även myndig igår, sist i bandet.. haha :D Så alla dom drog ut efter spelningen medans lilla jag åkte hem och sov :p
Idag har jag inte gjort mycket. Har inte haft någon skola, men det blev ändå ingen sovmorgon för mig. Halv tio mötte jag upp Tessan och Lina, vi skulle till Bobbys och klippa oss. Jag klippte bara topparna så det syns knappt, men jag är nöjd! Sen åkte jag hem och sov i några timmar innan jag stack till träningen. Kom hem för ett tag sen, och ska läsa lite i engelskaboken faktkst.. eller ja, ska försöka :D

Och massa massa grattis till min älskade vän Jennifer som fyller år idag! Jag älskar dig enormt mycket gumman! <333

Onsdag

God morgon folket. Jag ska strax bege mig till skolan för att ta sprutan, och sen ha en liten håltimma (där jag faktiskt tänkte läsa igenom spanskan, som jag för övrigt inte alls pluggade igår.. fy på mig!) Sen efter det kommer UM tilll oss och ska snacka i en halvtimma.. Lite väl onödigt va? Säg någon i våran klass som inte redan vet typ allt om de, hahah.. Sen 14.30 är det iallafall provet som gäller och efter det blir det hemgång!
Kvällens planer är spelning! Dom går upp på scenen någon gång runt halv åtta, så vi åker väl hem ifrå runt kvart i sju eller nått. Pontus fyller även år idag, så det blir ännu roligare :D men nej, känner att jag borde klä på mig... hihihi, hörs senare!

Hej gott folk

Hallå världen! Eller något sånt..
Hade spanska dialog idag, attsingen asså! Kunde varje ord utantill (hej mvg?) haha no way, men ah bra gick det iallafall :) Mitt humör gick ner ungefär fem min senare när vi fick fetaste arbetet i spanska, som jag verkligen inte ver hur lilla jag ska klara av. Hej kom och hjälp mig??
Resten av dagen rullade på fint. Det blev ingen bio, Jessie är sjuk. Fast hon börjar må bättre, men ja. Skitbra tänkte jag, ännu mera tid för att plugga till spanskaprovet imorgon, oohnej. Slutade två, kl tre åkte jag hem ifrån igen. Åkte in till stan för att möta Rikki och köpa biljetter till imorgon. Var hemma runt fem, sen efter det har jag käkat och fördrivit tid framför tv:n.. ojdå (a) Men snart ska de pluggas! Börjar ju ändå halv tolv imorgon, med svinsprutan :| Hoppas jag inte dör förens imorgon bara, det är ju speling på kvällen, woooho!

Planer

Idag är det måndag, vilket innebär en ny skolvecka. Idag gick skolan relativt snabbt, bara några få lektioner. Blir dessvärre ingen träning för mig ikväll, ska vaccinera mig på onsdag och man får inte vara sjuk. Så ska se till att bli frisk nu ((: Ska iallafall käka nu men ha de gött!

Veckans planer:
Måndag:
Skola (9.10-15.50) och plugga
Tisdag: Skola (8-14), möta Rikki & hämta biljetter, bio och plugga
Onsdag: Skola (9.40-?), BHL spelning (Pontus fyller år!)
Torsdag: Skola (14:30-15:30), plugga och träning (Jennifer fyller år!)
Fredag: Skola (8-15.50).. och sen får jag se vad jag gör i helgen! :)

Min lilla sötnos

Hinner (orkar) inte skriva någonting just nu. Emma kommer hit och vi ska leka kattvakter hela natten. Alla är borta. Jessie är på krogen, mamma i västerås m. pappa, och glenn och viktoria kommer iofs kaske hit, hoppas inte. Och stora Jocke jobbar. Egentligen skulle jag iväg på spelning, men ingen orkade/kunde följa med mig, så de skippade jag, men ska dit på onsdag iallafall!
Aja nu ska jag fixa mat eftersom magen kurrar som fan. Ha en grym kväll!

Här en en dålig bild på sötnosten. Har inte lagt in någon annan ännu, det kommer det kommer. Well, Sixten är namnet iallafall, mitt förslag hehe. Ingen gillade Chris, tyvärr.. men ah, SIXTEN!


Name

Vilka röstar på att kissekatten ska heta Chris? Är det inte gulligt (a) mohah, ja är fett på!

Is it true?

Skolan funkade helt okej. Är däremot jäävligt trött på den nu, så om jullovet skulle bestämma sig för att komma lite tidigare är det nog ingen som har något emot det, tack!

Spanskaprov imorgon.. tror jag? Eller så är det på tisdag.. hur som helst ska jag plugga lite spanska idag. Måste läsa engelskaboken också, skjut mig. Är cp trött, men måste plugga (och kolla på tv!) och gå upp halv sju imorgon, jippie!

BHL har spelning på lördag i jakobsberg. Överdrivet långt att åka tycker jag, sen blir det inte bättre av att jag kanske måste åka dit jälv. Men skitsamma, Danne sa att det skulle bli en mycket speciell spelning, så nu kan jag inte missa den. Var han tvungen att säga så? höhö

... sen ryktas det också om att vi ska skaffa katt?

Klicka för att se nästa bild


Torsdag

Det tog emot rejält att gå upp halv sju imorse, för att ha en lektion där vi kollade på film och sedan ha håltimma. Men aja, finns inget att göra åt saken. Och jag ska fan ge mig sjäv lite cred till att jag inte har skolkat från denna lektion, en enda gång! woho ;) Sitter just nu och dricker fanta... inte så speciellt gott egenltigen, plus att det gör mig sugen på att käka på donken.. men det får duga just nu iallafall ;)
Nej nu ska jag hitta på något annat innan skolan kallar igen ha de gött!

Time for school

Är inte helt frisk ännu.. men det får va skit samma. Orkar inte vara hemma idag igen, och det blir en kort skoldag. Vi börjar kl 1, så jag antar att vi slutar 4 sen, och efter det åker jag direkt till träningen. Känns lite som att jag kommer dö på den.. men ska förmodligen inte köra, utan bara titta på. Kör kanske lite (a) hehe
Nu ska jag ta och börja fixa mig lite smått, ska gå om cirkus en timma. Ser dock inte så härligt ut utomhus, men vad ska man göra åt det lixom? Aja, ha en fin dag. Vi hörs ikväll om jag inte dog på riktigt på träningen håhå


Gaah

Det är tråkigt att vara sjuk!

Dagens sista

Hela dagen har varit allmänt seg.. det är så trist att vara sjuk! Alltid när man mår bra, letar man efter en orsak som gör att man slipper skolan, sen när man väl är sjuk känner man en lättnad.. i undefär en timma, sen vill man till skolan för att träffa alla, för att hitta på något. Att sitta ensam hemme en hel dag och inte orka göra någonting, ja du... det är SJUKT tråkigt!
Anyway, sitter och kollar på Jakten på lycka som visas på tv (en enormt bra film, alla borde se den!) den har precis kommit till filmens vändpunkt, och den är som sorgligast.. men jag har sett den förut så ja vet ju hur den slutar (a) hihi. Väntar också på att mamma ska komma hem med min glass, innan jag ska läsa lite spanskaskit. Även fast jag inte kommer kunna göra provet imorgon :/ Aja, ha en bra kväll, hoppas ni är friska!

Sjukling

Uscha. Idag är jag hemma och är sjuk, inte alls roligt. Emma är också sjuk, så har sällskap av henne på msn iallfall, trevlans :)) Nu ska jag käka tacos och tycka synd om mig själv! Ha de braaa


Söndag

Igår hade jag gärnat träffat Ells, men hon kunde tyvärr inte :/ Så kvällen tillbringade jag hemma hos Billy tilsammans med honom, Jessie, Helena, Tobbe och Kalle. Vi kollade på hitta nemo och den nakna pistolen ;) Jag och Jessie började rulla hem runt tolv, vi båda var sjukt trötta.. Sen somnade jag gott i min säng ((:

Idag blir det ingen träning för min del. Mår fortfarande inte bra och känner inte för att bli sjukare... så skippar den. Istället ska jag plugga spanska och läsa engelskaboken.. woho, roligt eller vad? hahah, men tjenispenis, hejdå på er.


Gårdagen

Gårdagens positiva var bion! Den var hur bra som helst, alla borde se den, nuuuuu! :D Det som var lite halvdåligt med den var själva biosalongen. Jag är van att gå på heron, där det är stort och mycket plats.. här var det skit litet och man satt jättetrångt -.- men ja, filmen tog priset iallafall. Sjukt bra!
Gårdagens negaiva var att jag blev sjuk.. Hostar som bara den, förkyld, ont i halsen och jag håller nog även på att få feber. Great, verkligen. Men what to do? Jag överlever ändå, och så farligt är det inte (: Ska plugga lite spanska nu, eller jag borde göra det iallafall.. men orkar inte. Jaja, får se hur jag gör. Vill iallafall hitta på något kul ikväll, men det verkar som att det blir en hemmakväll.. Kanske bäst ändå? well, i guess i'll found ut later.
PEACE!

Torsdag

Tjenixen! Vaknade klockan fem imorse av att jag hade ont i sidan av magen typ.. det gjorde så sjuuukt ont att jag inte kunna varken röra på mig eller andas.  Satan vad ont jag hade. Det försvann efter någon timma iallafall så det var great. Höll på att somna ungefär 10 gånger under filmkunskapen sen... -.- men stannade kvar på håltimma och pluggade.. Läste ett kaptiel av fyra, inte så bra. Men jag tror ändå att provet gick helt okej. Kanske borde plugga till nästa prov..? (a)
Jag kom hem vid ett ungefär, och då somnade jag och sov till cirkus halv fyra. Kanske inte det bästa, men var så sjuk trött! Är fortfarande det, så nu ska jag bara plugga lite spanska fram till kl nio, då criminal startar. Efter det ska jag sova (: Så blir jag lagom utvilad till imorgon iallafall.

Woho!


Det kommer att bli grymt!
Bio mitt i natten med Jessie, Helena och Tobbe. Hur awesome är inte de? =)))


Dagen

Skolan idag bestod åt att göra enkäter. Slappt som fasen, men jag klagar inte! Träningen idag gick bra. Känns så sjukt kul just nu, och Kajsa var även där, gulligull :) Snart blir det av till Halmstad också, Kajsa ska med! (Sandra också, om hon vill (a)) hihi. Just nu kollar jag på Grey's och käkar en chokladtomte och lite pepparkakor. Åh, jag älskar julen. Den är så mysig :))
Nu ska jag återgå till programmet, simma lungt!

Låt mig leva livet

Jag har pluggat n a d a, och mina ögon håller på att dö typ. Nedrans ögon, vad är det för fel på er? Aja, ska plugga senare ikväll, efter tv:n. Och så mycket (lite) som jag hinner imorron, sen är det bara att ordbajsa på provet o köraaa. Hans prov brukar inte vara så svåra.

Nu ska jag dö lite långsamt sådär tills nästa lov då jag kommer att återuppstå igen. Jag börjar seriöst tröttna något rejält på skolan och dess läxor/prov. Snälla, låt mig ha ett liv. Man lever bara en gång, jag måste få leeeva livet!

Tisdag

Gaah, hade sån stor lust till att stanna hemma idag. Mina ögon känns jätte tunga, och jag måste verkligen anstränga mig för att hålla dem uppe. Och jag är inte ens såå trött,så vad är felet lixom? Aja, får väl stå ut två lektioner till. Sen blir det hemgång, en liten powernap skulle jag tro innan jag sätter igång med psykologin!
Men nu ska jag vila ögonen i tio min innan jag ska börja dra mig mot skolan igen. Ha det bäst (:

Tralala (8)

gilla, green day - know your enemy


Dåtiden, whoo

Jahapp, är var det dåligt med inlägg. Men i överlever ändå. Jag har helt enkelt inte haft tid! I lördags bjöds det iallafall på maskerad, vilket var sjukt kul! Massa från klassen var där och det var kul eftersom inte så många från klassen brukar umågs på fritiden, men nu så. En lyckad kväll helt enkelt (:

  
(klicka för större bilder)

I söndags låg jag hemma halva dagen och mådde prima. hehe, sen var det dags för träning. Det gick förvånadsfullt bra och jag lyckades med en halvskruv bakåt som jag nog inte gjort på närmare ett och ett halvt år! Så det var kul, och nu börjar det äntligen gå bättre för alla :)

Idag var det dags för skola igen. Inte kul enligt mig, men se på fan jag överlevde ändå. Får väl se framåt, bara sju veckor kvar till jullov! Sen var det träning som gällde, fristående. Är lite förvånad att jag släpade mig själv dit, och det gick fasen bra också! Kompis, de går braaa nu. hehe, nu glor jag på The terminal iallafall, en riktigt bra film! Ha en awesome måndagskväll i kylan nu. pusspåer!


RSS 2.0