Torsdag

Fan, sommarn är ju här. Iallafall den svenska sommaren. Blää vill inte ha regn >.<

Idag blev det jobb och sedan hem till Bernie och Malin för att hälsa på deras lilla skrutt. En liten Hugom har de fått och gud så söt han var! Längtar tills han blir lite äldre så jag kan komma och leka med honom :D Efter det åkte jag till stan och mötte Emma. Vi käkade middag och sedan drog vi till La Boqueria och körde en liten after work! Nu ligger jag i sängen och är minuten ifrån att somna, så det är dags att säga hej till kudden. Jobb och studenmottagning är vad som gäller imorgon, hej fredag!

Onsdag

Igår blev det först jobb och sedan middag och bio tillsammans med bästa Fanny! Vi kollade på The woman in black, inte sådär jättebra film om ni frågar mig. Ganska seg och tråkig hahha, men alltid kul att kolla på skräckfilm med folk som skriker hah!

Fick mysigt sovsällskap också, av missen. Mamma hämtade ner missen efter ett tag, men han sprang upp direkt igen för att sova med mig hihi, plutten!
Idag är jag ledig! Men tänkte kanske ta en sväng till skärholmen eller så lite snabbt, vi får se! :)

Ny familjemedlem

Säg hej till Billy allesammans!

Onsdag

Solat, hoppat studsmatta, hjälpt mamma i trädgården och haft träning, så har jag spenderat min lediga dag. Helt okej om jag får säga det själv!
Träningen gick bra, de är snart tävling igen! :) men kommer nog hoppa den tävlingen eftersom min granne tar studenten och jag vill gärna gå på hans mottagning. Får ta och bestämma mig snart. Helt sjukt att det bara är typ en vecka kvar tills folk börjar ta studenten. Jag vill också!! Men nej, jobba är det jag får nöja mig med.. Det är även det som gäller imorgon så nu blir det sängen mina vänner!

Bild från min student :)


What's up

I fredags var det deppmode hela dagen då mina fina älskling gick bort :'( Nissen alltså. Blääää, dålig dag..

Lördagen spenderade jag också deppandes, i solen. Sen mötte jag upp Fanny för en långpromenad. Sjukt härligt väder. Sen blev det party på kvällen med henne, Emil, Rick, Robin, Anna och en hel del andra okända människor. Kul kväll!

Jobbat, gymnastik och solning har de andra dagarna bjudit på. Idag är jag dock ledig från allt. Så om cirkus en timma ska jag in till stan och möta upp Emma och Fanny. Vad vi hittar på återstår att se, men ska bli kul att träffa båda iallafall. Ledig imorgon med, åh så härligt. Följt av jobb torsdag, fredag OCH lördag, vad har jag gett mig in på..

<3

Min fina älskling. Vila i frid! :'( älskar dig nisse grisen <333 världens finaste Sixten!


Onsdag

Städa, långpromenad och studsmatta, det var min dag det. Och sedan träning såklart. Var en riktigt rolig träning, och tjejerna var jätteduktiga! Sen efter det blev det middag med Emma och Fanny, följt av bio. En gång i Phuket. Sjukt bra faktikst :D Vi var helt ensamma typ, endast två andra killar i salongen, jääävligt skönt :D Sedan hem och nu kollar jag på film, äter choklad och längtar till helgen! :)))

Bus

Mina fina! <3


Tisdag

Har haft en riktigt härlig tisdag faktiskt. Jobbade mellan kvart över sex och klockan två. Det suger ju att stå inomhus och jobba när det är så fint väder ute, men jag överlevde! När jag slutde gick jag hem, bytte om och sen drog jag till gymmet med Emma! Blev lite styrka idag. Tog en bad för ett tag sen och nu sitter jag med en fruktsallad och väntar på att desperate housewives ska börja. Sedan blir det GCB innan jag signar ut för kvällen. Man blir trött av att sova 5 timmar och gå upp klockan 5 haha..

Måndag

Tävling, party, jobb, umgåtts med vänner, så har denna helg sett ut. En bra helg! Tjejerna och killarna gjorde jättebra ifrån sig på tävlingarna! Så kul att se. Nu är det bara att ladda om inför nästa tävling som är om en månad.

Idag har jag städat och tro det eller ej, varit ute och sprungit. Dags att ta tag i träningen känner jag. Får se om någon vill träna med mig imorgon, annars får jag väl gå dit själv. Nu är det fan inte långt kvar tills vi åker liksom. Bara 46 dagar kvar! Längtar som bara den. I veckan blir det jobb, träningar, träffa vänner, kanske grönan, och sen på lördag ska jag fira en gammal kompis som fyller år. Ska bli sjukt kul, inte träffat honom eller de andra på kanske 2 år! Kuuuuuul :) Men nu måste jag göra mat till mig!

Torsdag

Ingen aning om när jag skrev senast eller vad jag har gjort sen dess. Men igår var det iallafall Fannys skiva! :D Den var i södertälje så jag var ärligt talat inte sådär jätte taggad. Men jag hade skitkul! Vi dansade heeeeela jävla kvällen, och då menar jag verkligen hela! Var ute och toh frisk luft (och köpte godis hehe) två gånger, annars stod vi på dedär dansgolvet hela kvällen och svettades som grisar! Men kul var det :D Var hemma någon gång efter 3, har varit bakis hela jäkla dagen haha.
Var på middag hos morfar med Jessie och Johannes. Han bjöd på pannbiff, världens bästa morfar hihi! Nu blir det choklad och criminal minds innan jag ska sova :)

Workaholic

Jobb jobb jobb.. Gör jag något annat än jobbar? Juste, gymnastiken också. Men mer? Haha känns inte som det. Fullt upp hela tiden. I lördags var jag iallafall i stan med Nella och Fanny på dagen :) Blev ett nytt linne, precis vad jag behövde. Sen hem, käka middag och börja fixa sig för kvällen. Planen var att dra på fest i farsta men planerna ändrades. Blev hemma ett tag till, åkte till Fanny för att umgås lite. Ingen av mina tjejkompisar orkade följa med ut men vid 12 blev jag upphämtad i limmon. Vi var 17 pers i den, woop woop, party! Det var jag, Anna, Emil, Kim, Rick, Robin, Robban, Rasmus, Biffen, Pontus, Alex och sen nåra jag inte kände. Bilen är gjord för 8 pers, lite trångt blev det allt haha. Vi drog iallafall på fest i huddinge. Hemma igen vid 5 på morgonen, upp klockan 10 för att dra på uppvisning hela dagen, pigg chey! Men det var kul och tjejerna och killarna var så söta och duktiga :D

Idag har jag jobbat, igen. Och nu ska jag på träing, igen. Lååång dag. Imorgon blir det jobb gånger 2. Cafeét och sen barnvakt. Men det blir kul! På onsdag och torsdag är jag ledig :D :D :D skiva på onsdag också, wehuuuuhuhuhu


jag hitta en cowboyhatt heheh


cruella de vil

 

bästa!


Barnvakt :D

Idag efter jobbet var tanken att ta en fika med Emma, Fanny och Nella. Riktigt så blev det inte. Fanny hade glömt bort oss </3 och precis när jag kom fram till stan ringde Erika och frågade om jag kunde vara barnvakt. Sa ja, sen försökte jag ändra mig för det blev så jäkla tight om tid, men hon svarade inte. Så jag hann vara med Emma och Nella i ynka 30 minuter. Skulle gärna stannat längre men är glad att jag åkte hit ändå :D Fick en kram av lilla plutt Alex så fort jag kom hihi, söto! Nu sover både han och Harlei och jag sitter framför datorn. Ska vara kvar i en timma så får väl sysselsätta mig med tv och dator så länge. Går nog fort det. Sen hem, kolla slutet av criminal och sen sova. Jobb imorgon med, sen förmodligen grönan, LMFAO :D Cash is king eller hur är det, jobb jossan på ingång!

Torsdag

Medan jag ligger ute och solar kan jag ju passa på att berätta om valborg! Tänkte dock bara ta det väldigt kort. Det var synd att vi inte kom dit tidigare på dagen och hänge ute i solen i parken som var full av människor. men jag hade kul ändå. Drack och umgicks med massa vänner! Var hemma från Uppsala runt kvart i 7 på morgonen! Lagom seg och full då haha. Bjuder på lite bilder därifrån!

 

 


RSS 2.0