23e bilden: En bild från i somras.

rhoooooodos


Dags att plugga

Nu börjar rummet se ganska bra ut. Är nöjd med halva delen av första rummet iallafall haha! Men de får duga :) Har inte hunnit plugga någonting eftersom jag varit upptagen med rummet och allt annat som inte innebär plugg, så nu är det dags att sätta sig och läsa boken! Ska träffa gruppen imorgon och diskutera så får skynda mig lite nu. Men blir nog bra. Börjar inte förens tre imorgon så får sovmorgon imorgon med, inte helt fel!

Tisdag

Först och främst vill jag bara säga GRATTIS till min storasyster som fyller 21 idag!!

Kom precis in från en timmes promenad med hundarna tillsammans med mamma. Rätt skönt faktikst. Jag gillar vintern! Ska försöka få med mig Jessie till flottsbro någon dag i veckan också :D Nu ska jag städa undan lite i rummet så jag och mamma kan få in soffan som ska in i mitt rum, och sedan blir det plugg ungefär resten av dagen. Lite träning här hemma också kanske om jag orkar. Är förkyld så borde väl egentligen inte träna men äsch, lite styrka skadar väl inte så jättemycket.

grattis retard!


22e bilden: En bild på en tid du saknar

Blir två bilder. En från när jag var liten, allt var så lätt då. Och sedan såklart den underbara gymnastiktiden.






Måndag

Blivit lite plugg idag iallafall. Men jag lyckas alltid hitta saker som är roligare att göra än att plugga. Till exempel skratta åt mina kompisar när jag kollar på gamla skolfoton av dem, hehe. Elak jag är, men kul är det :D Har också rensat min gamla iphone eftersom jag ska sälja den till Fia i veckan! Ska strax göra lite pannkakor till mig och sen ladda inför träningen. Hoppas det är liiiite mer strukturerat idag än vad det var igår, för trött och seg för en kaosig träning just nu hah

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


Flottsbro

Det gick väl inte sådär överdrivet bra att åka, måste fan se till att lära mig på riktigt asså! Men det var kul ändå :) Om man räknar bort alla gånger Chris och Oscar mobbade mig hah. Ibland förstår jag inte riktigt varför jag umgås med dem. Fast jo, de är snälla egentligen! Jag hann åka i cirkus tre timmar innan jag fick skynda hem och sen dra iväg på träningen som var kaaaaos. För få ledare och massa barn. Tur man inte va bakis!

Nu ligger jag i sängen och kollar på Drive. Efter den blir det nog sängen, är ledig imorgon men har en del saker att göra ändå. Bland annat plugga och träning. Men skönt med sovmorgon ändå hihi

Söndag

Sitter på parkeringen i flottsbro och väntar på två segisar, Chris och Oscar. Kallt om händerna är det också just nu medan jag väntar. Jag är dum nog att återigen pröva på snowboard, när ska jag lära mig att jag aldrig kommer lära mig åka?? Men å andra sidan ska Chris försöka lära sig skidor och Oscar bräda så jag är inte ensam om att inte kunna iallafall. Är ni i flottsbro och ser tre retards som ramlar är det förmodligen vi!


Again, please?

Wanna do it all over again.


20e bilden: En bild på dina närmaste.


Lördag

Igår var jag först och tränade med Emma, och Fanny lite halvt också. Efter det åkte jag och Emma hem till henne, chillade, käkade middag och sen kom Chris och Oscar och vi kollade film! Eller ah, vi kollade på In time samtidigt som Emma och Oscar halvov haha, så efter den gick Emma och la sig och jag och Chris och Oscar tankade Hostel 3 och kollade på den :D Den var faktikst riktigt bra, har hört att den ska vara dålig men det tyckte jag inte! Jessie hämtade mig och Oscar runt kvart i tre, så släppte vi av Oscar och sen åkte jag hem och sov. Bra fredagkväll med andra ord.

Jag vaknade för en stund sen, och nu ska jag se till att läsa lite innan vi sticker till morfar på middag!

Fredag

Kom inte iväg till föreläsningen idag, inte bra. Men får läsa extra noga bara! Har istället hjälpt mamma här hemma med akvariumet och lite annat, nu ska jag läsa lite innan jag åker och tränar med Emma och Fanny. Sen bär det av hem till Emma och sen får vi se vad vi gör resten av kvällen! :)))))

vill.ha.sommar.


Forever isn't just one day

Satan vad kall jag är om mina ben nu!! Blev en lång promenad med Elli iallafal, ta igen allt man missat och så. En middag kanske hade varit bättre om man tänker nu i efterhand haha, men äsch. Promenader är alltid skönt :) Nu ska jag och mamma laga middag, bara vi två hemma. Och om en timma är det once upon a time också och sen blir det nog chilLa i sängen tills ja ska sova heh

Torsdag

Hade seminarium idag, det gick bra. Fort. Var inte så mycket annat från det min grupp pratade om igår men intressant ändå. Trött är jag också. Men jag är väl inte helt en zombie iallafall! Nu blir det lite lunch framför en film och sedan lite läsning. Eller ah, jag bör läsa iallafall sen hur det slutar får vi se då. Lite senare i eftermiddag blir det också en promenad med Elli, stört längesen jag träffade henne! Så ska bli kul :) Men näe, min hungriga mage vill hugga in på maten nu

19e bilden: En bild som du är nöjd med.

Inte jag som tagit bilden, men är nöjd med den ändå. Det är något som gör att jag blir jävligt glad när jag ser den haha. Så jag är nöjd med hur bilden blev. Den är party!


Stresssss

Äntligen en lugn stund! Var ju barnvakt tidigare idag, det gick bra och fick även en del läsning gjort medan han sov. Sen hann jag faktiskt hem mellan jobbet och skolan, men bara en kvart.. Onödigt kanske ni tänker nu men nej för nu hann jag ju faktikst ladda mobilen i en kvart. Sedan iväg till skolan, möte med min grupp. Det gick bra, jag gillar dem! Sedan stressa iväg till träning, vara där i 3 timmar, hem, käka middag och sen har jag hjälpt mamma rensa lite bland massa gamla saker. Vi håller ju på att göra om här hemma så finns en del saker att göra. Men det blir nog bra! Nu tänkte jag varva ner lite framför ett avsnitt av the lying game och sen blir det nog sängen. Skola imorgon, men börjar inte förens halv 11 så blir lite sovmorgon, aldrig fel det!

Onsdag

God morgon, goood morgoooon!

Har precis lagt lillen så nu tittar jag lite på Grey's samtidigt som jag läser lite. Blir kvar här till ungefär halv 2 och sen ska jag till skolan för att ha diskussion med min seminariegrupp! Blir nog bra. Efter den ska jag iväg på träning direkt så blir en lite stressig dag. Ska bli skönt att få sova ikväll sen hehe. Nej, reklam nu så ska läsa lite till


Natthumor, sann skit


18e bilden: En bild på din fritid.

Vänner och gymnastiken

Tisdag

Blev inte sådär överdrivet mycket läsande igår så får se till att läsa massor idag! Har imorgon på mig också men ska vara barnvakt då så lär väl inte bli så mycket då heller, men lite iallafall. Men det ska nog funka. Idag ska jag även träna lite med Nellapella, hann ju som sagt inte så länge igår haha. Men idag så! Nu måste jag koncentrera mig på boken.. önska mig lycka till!

17e bilden: En ovanlig bild.

Haha hittade en bild som Kevin ritade till mig för ett bra tag sen ;)


Beach 2012?

Blev en ganska kort träning med nells och Emma förut, vi hann inte så mycket innan den andra träningen. Men en snabbis iaf :) Ska träna imorgon igen, då blir det lite längre! Den andra träningen gick bra men alla var väldigt ofokuserade. Massa folk i hallen också, gör inte direkt att det är lätt att hålla fokus på en sak, men jag tog mig igenom den iallafall!

Nu ligger jag och kollar på Suits. Blir lite läsning sen innan jag ska sova. Ledig imorgon, wie


Måndag

Ny vecka idag då! Hade skola tidigare idag, 8-10. Segt att gå upp tidigt men ändå skönt att vara ledig resten av dagen, komma hem halv elva liksom. Har precis käkat lunch och nu ska jag sätta mig och plugga. Eller ja, läsa. Kul? Nja, men det måste ju göras.. Klockan tre ska jag iväg på dubbelträning! Först ska jag träna själv med tjejerna och efter det blir det vanlig träning, gymnastik. Sen mera plugg i guess. Ledig imorgon och på onsdag, nice!

16e bilden: En bild på dig själv.


O'learys

Blev ingen spelning för mig igår, istället gick jag och Jessie till O'learys. Köpte öl och blev bjudna på massa drinkar av snälla Robban :D Vi hade askul och blev bjudna på hans innebandymatch ikväll som vi tänkte svänga förbi och kolla på! Det är bra att vara vän med bartendern så man får massa rabatt heh :D

Idag var jag i skärholmen med Nella. Skulle egentligen inte köpa något men kom hem med ett par byxor och en tjocktröja, fy jossan! Men men. Var en bra dag iallafalllllllll :) SNu städar jag lite och ska försöka bli lite levande innan matchen :)

En av drinkarna Robban bjöd på igår

15e bilden: En bild på barndomsvänner.

Barndomvännen och bästa vännen Cornelia!

 


Lördag

Hade inte tid att skriva något igår, gjorde saker hela dagen. Hade skola halv elva till halv ett. Seminarium då vi diskuterade en bok, rätt chill. Hann springa på Elli också påväg till tunnelbanan hih :D Sen mötte jag tjejerna, tränade lite, sen hem till Emma, fixa sig och sedan begav vi oss till södertälje. Jag, Emma, Fia, Nella, Jennifer och Mathilda käkade middag och sedan kollade vi på finaste Fannys musikal. Hon är riktigt grym! Kul var det :) Efter den var det ingen som ville leka med mig så åkte hem och kollade film bara.

Idag var jag hos mina kusiner på lite fika! Och nu ska jag passa på att städa lite. Ikväll får jag se vad jag gör, tänkte kanske gå på spelning men är inte så jätte välkommen dit så vi får väl se..

Dags att sova


I'd rather live my life knowing that i'm not perfect,
than spending my whole life pretending to be

Bild 14: En bild som påminner dig om gamla tider

Vårat kvarter, tjuv polis och knarklangare, hah! Roliga kvällar och lov ♥

 


Åh vad jag är duktig

Det har faktiskt blivit en del plugg för mig idag, jag är stolt över mig själv! Och vet ni vad det bästa är?? Att boken faktiskt är intressant :D Den ni! Senaste gången jag läste en bok som jag tyckte var bra var när jag gick i tvåan på gymnasiet, jag fick välja boken själv - flickan som lekte med elden. Så det kanske egentligen inte räknas (a) Men nu så :D Fast nej, nu kom jag på mig själv att ljuga. Inte bra. Läste faktsikt en bra bok för 2 månader sen ju, Kloka möten. Wow, i'm on fire!

Har tagit en paus nu iallafall. Jag ligger i sängen och kollar på Once upon a time och käkar lite choklad. Fy! Imorgon har jag en rätt fullspäckad dag. Skola halv elva till halv ett, sedan träna med Emma och Fanny, sen dra till södertälja, käka middag någonstans och sedan blir det älsklings Fannys musikal :D wihu. Men neh nu lockar chokladen och lite bloggläsning!

Torsdag

Barnvakt idag då. Fast efter idag blir det en paus på 2 veckor eftersom jag har skola. Tråkigt. Men det går nog fort :) så kul att komma tillbaka efter att ha varit borta ett tag och se hur han utvecklats :D lilla pliten!

Håller på att laga lite lunch till mig och efter jag jag ätit är det Alex tur, sen blir det lite läsning medan han sover. Nu måst jag hålla koll på maten lite!


13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.

Landet. Göteborg. Stallviken

Fel egenskaper

Varför kunde inte jag ärva lite gener som är bra att ha när det kommer till att plugga? Jag har dåligt minne, speciellt när det handlar om något som inte är speciellt kul. Jag hatar att läsa. Tappar koncentrationen fort som fan också. Ah men plugga går bra för mig.. Lat är jag också, det kan jag erkänna! Varför fick inte jag typ fotografiskt minne?? Skulle behöva det tror jag. Jag var väl inte gjord för att plugga i guess.

Som ni säker kunde lista ut har det alltså inte blivit speciellt mycket läsande från min sida, men det kommer. Ska läsa lite efter body of proof, och sedan imorgon också när jag passar lilleman. När han sover finns det inte mycket att göra för mig. Förutom att sova... Men får ta mig i kragen och skippa att sova imorgon tror jag. Önska mig lycka till! För övigt verkar kursen intressant, gäller bara att komma igång. Och läsa alla miljoner böcker. Som är på engelska...wehu

Onsdag

Skönt med sovmorgon imorse! Även fast mamma kom in och väckte mig vid halv nio... Men somnade som tur var om! Sedan jag vaknade har jag inte gjort så mycket. Käkat frukost och suttit och letat efter kurslitteratur som jag behöver till skolan. Så nu blir det lite läsning innan jag drar iväg på träning! Sen blir det väl förmodligen lite mer läsning och städning ikväll. Jobbar imorgon och sedan skola på fredag, strukur var det ja!

12e bilden: En bild på din vardag.

Får bli gymnastik på den. Och barnvakt också!


Slö dag

Blev ingen träning för min del. Somnade förut och har fortfarande huvudvärk.. KUL! Har istället parkerat arslet framför tv:n och the lying game. Väntar på mat också, jäklar vilket spännande liv jag har idag känner jag.. Men ibland blir det så! Hoppas någon annan haft en lite mer produktiv dag än mig hah

Tisdag

Så trööööötttt : ( Hade skola idag igen, men det gär väldigt fort så det är skönt! Nu ska jag precis fixa lite lunch och sedan glo lite tv eller nått spännande. Ont som satan i huvudet, och jag som tänkte träna idag.. Aja vi får väl se! Bjuder på lite bilder från helgen så länge ;)

kim är party!

 

haha stabilt

 

emma var lite trött vid 6 på morgonen

 

trötta killar!

 

emma och jag busade lite med rick när han däckade.. heh



11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Inte alltid så att jag berättar allt för henne, men jag vet att jag kan!


Glömt nått kanske?

Jag gillar hur pigg jag var imorse.. Går upp när klockan ringer, käkar frukost, sminkar mig, klär på mig och börjar traska till tåget. Har min musik som sällskap hela vägen, och mamma på wordfeud såklart. Kommer fram, sätter mig i salen och efter ett tag inser jag att jag glömt ta på mig mascara. Pigg chey!

Annars så var det väl kul idag. Han pratade mest om upplägget för kursen men läraren för den här delkursen verkar bra iallafall! Nu ska jag sticka till biblioteket med Jessie för att låna en bok och sedan vila lite innan träningen (a)

Måndag

Ja men det var ju kul att man fick lite mer än 4 timmars sömn, man ville ju gärna inte se ut som en zombie första dagen i skolan.... Eller? Skönt att jag bara går 2 timmar, fasen vad jag ska hem och sova sen! Nu blir det frukost och försöka göra så att man ser iallafall lite mänsklig ut! Wish me luck...


10e bilden: En bild på din favoritplats.

Blir samma som Nella sa, gympahallen!


Noblesse?

Känner att träningarna på söndagar kommer vara en aning kaotiska... Bara våra gymnaster är liksom ca 43 hah! Och sen är det ju andra där med, men ah, det är kul! :) Gymnastik är bra det! Och nu kanske jag och Nella till och med hinner köra lite x-team :D wehu.

Nu ligger jag och kollar på Old school och direkt när den slutar blir det sängen. Upp klockan sex imorgon för att åka till skolan. Första riktiga föreläsningen är imorgon, spännande! Så det blir skola i två timmar, sen chilla och sen träning :)

Snart dags för mina noblesse askar btw, cancer på ingång, typ

I fredags

Vart en grym utgång i fredags! Jag drog först hem till Elin där hon och Emma var. Vi förade ett tag innan vi mötte upp deras klasskompis och hans kompisar. Vi drog till entourage, var väl sådär på krogen men vi hade kul ändå. Dans och dricka! Vi stannade till stängning, då åkte vi hem till Elin. Men väl där ringde Kim och frågade om vi ville på efterfest så jag Emma och Jimmie drog på efterfest i kästa! Var framme där klockan 5 och fortsatte att parta till klockan 8 ungefär. Sov på soffan med Ricks ben som kudde hah, och tre timmar senare vaknade jag och Emma och råkade väcka alla trötta killar. Sen blev det pizza och sen dog jag i sängen hela dagen igår ungefär.. Men fredagen var kul iallafall!

Fredag

Usch vad trött jag är! Måste lära mig att sova haha. Är barnvakt som vanligt men lillen sover så passar på att chilla framför tv:n :))

Ikväll blir det troligtvis utgång med Emma och hennes kompisar!


9e bilden: Någon i din släkt.

Min morbros sambo, morfar och min morbror! ♥


Fairytale

Efter jobbet idag blev det lite träning tillsammans med Fanny och Nella! Jag känner verkligen skillnad i veckorna på ifall jag tränat eller inte, och då menar jag inte träningsvärk haha. Blir så sjukt mycket tröttare om jag inte tränar något! Efter träningen blev det middag och nu har jag precis kollat klart på den nya serien på femman, Once upon a time. Verkar faktiskt rätt bra! Får ge den en chans :) Nu blir det lite pretty little liars och sedan sängen. Jobb imorgon med!

Torsdag

Vilken jävla väder det har varit idag! Och jag har självklart varit ute nästan hela dagen haha. Kom till Erika vid halv nio, lekte med min lilla kompis Alex, vid 11 åkte vi in till stan med Jessie och nu kom vi precis hem igen! :) ska ge honom mat nu och sen ska han sova :)


8e bilden: En person som du saknar.

Eftersom jag saknar mer än en person så skippar jag att lägga upp en bild på en av de personerna, svårt att välja vem ju. Istället får ni en bild på min fina hund som jag saknar massa! Finaste Sammie, vila i frid ♥

♥♥♥

Struktur, vad är det?

Ska bli skönt att börja skolan igen faktikst. Och få lite struktur i vardagen igen eftersom jag absolut inte har någon alls just nu känns det som. Ledig varje dag utom två så sömn är ju inte något jag får speciellt mycket av de två dagarna, eftersom jag total vänder på dygnet när jag är ledig. Sen är ju de flesta andra lediga så har inte direkt har något spännande att göra på dagarna heller. Fast ska inte ljuga, det har varit riktigt skönt att vara ledig så mycket som jag varit, men ska bli skönt att få en relativt normal vardagsvecka igen. Och japp, jag kommer ångra att jag sagt det sen när jag måste upp tidigt för att gå i skolan haha! Men känns så just nu iallafall och jag har nog aldrig sett fram emot skolan så det ska bli kul :D

Fast om jag själv fick välja skulle jag nog vilja gå om sista året på gymnasiet.. Det var så sjukt kul! Alla skivor man gick på, allt bråk (det kanske inte var så roligt men det tillhörde) vi hade i klassen om studenten och allt som tillhörde, all planering man gjorde och sen självklart, själva studenten! Lätt det roligaste jag har gjort! Och i år tar två av mina bästa vänner studenten, så grattis i förskott Emma & Fanny! Även mina fina vänner Fia och Chris tar :D åh så kul! Fast nej, mindre babbel nu, måste leta fram träningskläder!

Onsdag

Har inte sådär jätte mycket att säga om hur skolan verkar, var ju bara där i en timma för registrering och sånt. Det drar igång på riktigt på måndag! Men jag hoppas att det är intressant! :D Nu blir det lunch och lite pretty little liars hehe (a) Sedan chillerill och träning också :)

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


Träning

Det känns alltid så bra efter man tränat! Lär ha en del träningsvärk imorgon hah. Nu blir det bara massa chill resten av kvällen och imorgon börjar jag skolan. Nervöst! Men jag hoppas att det går bra :))

Tisdag

Var iväg tidigare idag för att kolla så att jag hittar till skolan imorgon! Kan ju vara en fördel haha. Fick mitt bankkort också, wie! Dock har jag inte fått pinkoden ännu så ah jag kan fortfarande inte använda det -.-' Men det kommer väl imorgon hoppas jag allt!

Strax blir det lite lunch och städning och senare blir det träning med tjejerna!

Right

Go ahead and play


6e bilden: En bild på ditt syskon.

Jag och min storasyster Jessica


Storebror Jocke

Dagen

Jobbade ju ett par timmar idag, skönt med lite extra pengar! Och Harlei och Alex är så söta :D hihi. Var hemma igen runt halv 2 och då tog jag det bara lugnt innan det var dags för träning! Nu ligger jag och glor på pretty little liars hehe (a) Ledig imorgon så blir en härlig sovmorgon! Ska förbi skolan också och se så att jag hittar på onsdag och sen blir det träning med tjejerna :)

Måndag

Sova? Vad är det?
Lite så känns det just nu. Somnade såklart inte förens väldigt sent i natt så många timmars sömn har jag inte fått.. Men är hos Erika nu och båda barnen sover så lite vila kanske jag kan få nu en liten stund! Fick sms om att mitt bankkort är påväg också så det sparade mig en tripp till banken efter jobbet, sköööönt! Nu blir det lite Jims värld och halvsova heh


Well

Secrets are made to come out


Veckan

Imorgonbitti ska jag vara barnvakt i ett par timmar och sedan förbi banken om mitt jävla bankkort inte kommer! Seriöst, hur lång tid ska det behöva ta?? Och efter det är det träning :) Tisdag träning med Emma och Nella och sen på onsdag börjar jag skolan! Nervöst haha, men hoppas det går bra :) Är bara introduktion då så det ska nog gå bra :)) Ska kolla lite mer pretty little liars och sen sova, upp tidigt imorgon!

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Söndag

Blev en rolig kväll med mina fina igår, lite resprat och annat. Åh, längtar :D
Idag var jag och Jessie i farsta en sväng, fast allt jag hittade var ett linne och en fin ring. Men ah, lika bra att inte slösa massa pengar på något jag egentligen inte vill ha ändå! Nu har jag precis käkat taco och nu tänker jag inte röra mig ur sängen på hla kvällen. Varit så sjukt stressad hela veckan så nu tänkte jag varva ner med lite choklad och pretty little liars avsnitt!

4e bilden: En bild på något som gör dig glad.

Huddinge GF


Lördag

Igår blev det myskväll med Fanny och Nella :) Vi kollade film och hade det allmänt mys! Just nu ligger jag i sängen och kollar på Criminal minds och alldeles strax ska jag möta Nella, sen ska vi dra och träna med Emma och Fanny! Efter det blir det middag och sen får vi se vad som händer ikväll :)

3e bilden: En bild på någon i din familj.

 

Zazza <3


Vila lite

Jag och Harlei ligger på soffan, hon somnade precis och Alex somnade för kanske 10 minuter sen, skönt! Dock når jag inte fjärrkontrollen och det är biggest loser på tv... Men men!

Vi var ute och lekte lite i snön förut, hihi. Kolla så söta :D


Fredag

Tanken var att jag skulle gå upp lite tidigare för att hinna städa lite- Inte haft tid över för det och nu ser det förjävligt ut. Det gick ju inte riktigt som jag ville.. Vaknade för ett tag sen, har precis käkat frukost och nu måste jag skynda mig om jag ska hinna i tid! Åh vad jag längtar till ikväll då jag får sova...

Ge mig en applåd

wehu, klar med min uppsats! Har bara en enda sak kvar att göra nu men det behöver inte vara klart riktigt ännu, skönt! Nu ska jag borsta mina små tänder innan jag belönar mig själv med ett avsnitt av Criminal. Kan ju hända att jag tog en liten power nap mitt i allt pluggande så är inte riktigt trött ännu heh, men mina ögon gick i kors! Får ju lite sovmorgon imorgon ändå! Är typ röd dag eller något men jag ska leka barnvakt ändå. Åt både Harlei och Alex, men tror att det bara blir en liten stund medan Jens höll på att fixa något, aja we'll see! Nu väntar Derek Morgan på mig

2a bilden: En bild på dig själv.


Torsdag

Passar lillen idag som vanligt, men just nu sover han! Ska passa på att plugga och käka lite under tiden. Slutar runt 4 och då måste jag plugga klart, haha fan vad jag skjuter på det! Men inget val längre. Imorgon är det fredag, fan vad skönt! Och jag får lite sovmorgon också (a) aldrig fel :D Men nej, mat kallar!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Emma, Cornelia & Fanny ♥


Bilder

Nu kör vi, en bild om dagen! Första bilden kommer strax!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något som gör dig glad.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på ditt syskon.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: En bild på din favoritplats.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild på barndomsvänner.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En bild som du är nöjd med.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Onsdag

I måndags var jag ju på bio med Emma och Fnny! Vi kollade på New years eve, riktigt bra var den faktiskt :) Efter bion åkte jag och Emma hem till mig och hade myskväll :) Igår var det myskväll med mina fina igen. Såna kvällar uppskattas! Vi pratade om allt möjligt och skrattade åt allt och inget. Fina vänner <3
Nu kom jag ganska nyligen hem från träningen och ikväll blir det film & plugg. Jobb imorgon :)

Måndag

Nu har man piggnat till på riktigt sedan nyårsnatten! Hade en sån bra kväll med alla mina bästa vänner <3 massa bra! Låg i sängen hela dagen igår och kände mig allmänt uttråkad men för seg för att hitta på något att göra. Idag har jag kollat på tv och pluggat, bra kombination ;) Kom precis ut ur duschen och sitter och försöker planera kvällen med Emma och Fanny. Vi ska på middag och biodejt! Blir nog hur bra som helst :) Nu måste jag dock skriva lite på min uppsats!

Nyår!

Nyår igår då, jävla bra kväll alltså!

Dagen började med att jag och mina fina tjejer drog och kollade på Zakis uppvisning, riktigt bra var dem :D Sedan hem, handla mat, fixa oss käka en god middag! Vi drog till Kim på fest, drack, hade jävligt kul och skålade på 12 slaget! Runt 1-2 nångon drog jag, Nella och Zaki på efterfest på apel! Jävligt kul var det där, härliga människor, massa dans, dricka, blev kallad indier och mycket retandes med Jake haha! Ganskavarmt! Där stannade vi ett bra tag, var väl hemma runt 6 imorse eller något sånt. Hade en riktigt bra dag, och nu har jag ett fint sår mellan ögonen (HUR LYCKAS JAG?) och minnesluckor hit och dit, men det är väl så det ska vara efter nyår? Hoppas alla hade en lika bra kväll som jag hade!

<3loveu

jag och finis emma!

:D

vet inte riktigt vad viktor håller på med..

jake var glad innan jag och nella började retas :D

och såhär fin var jag när jag satt på tåget hem!


RSS 2.0