Gulle

alex är massa söt :)

Lov :D

Äntligen lov! Hade en ganska jobbig skoldag ändå, med två viktiga saker att göra. På svenskan lyssnade vi bara på en debatt, och på historian gick vi igenom vad som kommer på provet. Fatta lyckan där asså! Det är ju ca 60 sidor i boken, men nu har vi fått hela provet (frågorna och svaren) för g-delen, och sen ska jag bara skriva några frågor som en uppsats...mycket lättare än vad jag tänkt mig! :D Sen iallafall, då var det matteprov vilket kan ha gått huuur som helst. Har inget humm om det blir ig eller g..aja :) Sen va det spanska som gällde. Där skulle vi skriva om en bok vi läst, inte det lättaste men jag gjorde klart det iallafall och slutade två hela timmar tidigare :) Skule egetligen med Jennifer in till stan, men orkar inte (a) får ta det en annan dag :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Bara ta det lugnt tror jag :) Imorgon firas både Helena och Rill! Ska till Helena först och sen se ifall jag orkar åka till Rill med Elli eller inte.. hehe latis jossan :D Det blir iallafall party :D och på dagen tror jag nog att jag ska träna småtjejer :) Har börjat träna en annan grupp också, så nu blir det lite pengar innan lovet sen, skönt som fan! :D well, hare gött :D (göteborg i sommar..hihih me like)

Mycket historia

Nu har jag läst 46(!) sidor till historiaprovet. Har inte ens läst allt man ska, utan det är ca 15 sidor kvar..ohmy, hur ska jag lära mig allt det där?! Aja den som lever får se haha. Ska hoppa in i duschen nu och sedan gå och möta Jessie. Efter det blir det nog sängen för min del, börjar bli trött och känner att jag behöver sova. Lång dag imorgon. Skola mellan 09.45 och 16, tror jag? Sen ska jag till huddinge hallen och leka tränare för en grupp där och sen tror jag, och hoppas jag på att få träffa Alex också :) vi firar en hel månad imorgon , haha :'D

Tisdag

Idag blev det ingen skola för varken mig eller Alex. Jag var jätte trött efter hockeyn igår men sov dåligt hela natten. Vaknade sisådär varannan timme typ. Sen när klockan ringde vid sju har jag cp ont i magen så bestämde mig redan då för att inte gå till skolan. Vi sov i 45 min till, inna jag drog upp sötnosen ur sängen för att hinna äta frukost innan han skulle till skolan. Men icke, hans tåg var inställt, och det senare var försenat viket betyder att han inte skulle komma till skolan förens tidigast halv elva typ.. så det kändes meninglöst. Vi gick hem till mig igen och här har vi segat hela dagen.
Min mage har gjort ont en massa, vi har ätit våfflor som bestått av typ bara fett, hahah, ätit en kladdkaka som inte alls var kladdig och glott tv. Vi ett skulle vi vila ett tag innan han skulle hem..blev inte riktigt så. Vi vaknade igen vid fyra, och han hade rep kl 6 så han hann inte hem mellan. Så vi käkade här innan han åkte iväg. Jag har inte gjort mycket sen han gick. Läst igenom hela matte kapitlet en gång, och ska strax sätta mig och läsa massa historia, känner att jag måste lära mig lite inför provet, haha.
Ha en grym tisdagkväll nu


G'night

Har pluggat en hel del idag! Känner mig allt lite duktig :) Men innan jag pluggade umgicks jag med Alex, och vi gjorde väl inte så himla mycket. Vaknade, spelade sims, åt våfflor, spelade mer sims, sov lite till, kollade tv och sen var han tvungen att åka :( dummisen (a) men då satte jag mig iallafall och pluggade engelska. Kan nästan alla 62 glosor vi har till provet imorgon, men det andra kan jag inte.. hrm... men ska upp tidigt imorgon för att plugga lite mer :) för nu orkar jag inte mer! ska sleepa nu faktikskt.. överväger till och med att kolla på hockeyn imorgon, 06.00 wiho!
ska ju fakitkst se hockey på kvällen sen också... jossan goes hockeytönt

Döööö

Jag vill seriöst spy på det här vädret!! Snö är kul, i en månad. Sen tröttnar man som fan, och speciellt nu när snart är mars men det aldrig slutar snöa. Just nu är jag bara jätte irriterad på allt som har med vädret att göra, så jag tänker sitta inne och bli fet med massa godis och när jag väl rullar fram tänker jag skylla på snön också, för det är dens fel! Man får inte direkt någon lust till att gå ut i det här äckelvädret, fyfan. Alex kommer iallafall hit snart och gör mig sällskap, vilket jag gillar mucho. Men tills dess ska jag deppa lite mer på vädret...seriöst, jag dör snart.
Det här var den sämsta globala uppvärmingen någonsin.. vad hände med att den var jätte farlig? in my ass

Jag har tråkigt!

Utseende
1. vilken ögonfärg har du: Grön/blå
2. hur lång är du: Jag vet faktikst inte.. kort
3. vilken hårfärg har du: Brunt
4. långt eller kort hår: Rätt långt
5. piercingar i anisktet: Inga(öronen)
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: Den jag har :)
7. hur lång skulle du vilja vara: Nöjer mig med min längd
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Lite mörkare än vad jag har
9. vill du ha kort eller långt hår: Långt!
10. skulle du vilja ha piercingar: Jappsi, i tungan!

Senaste du
11. åt: Limpa :D
12. drack: Oboy
13. du fick sms av och vad de stod: Alex - Okej. Blev precis klara :D as gott :) <33
14. du skrev sms till och vad du skrev: Alex - Haha okej :D hoppas det går bra på repet nu också :) <33
15. sa: Sammie, gå och lägg dig
16. kramade: Alex
17. kysste: Alex :)
19. du spydde: ojojoj, längesen.. minns inte :o
20. du skrattade rikitgt mycket: Förut idag

Kärlek
21. är du singel: Nepp :)
22. ditt förra förhållande va med: Gurra
23. ditt längsta förhållande: Nästan 4 månader
24. med vem då: Teschen
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Simon
26. är du fortfarande kär i personen ovan: haha nej
27. gillar du någon just nu? Jaa, Alex :)
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: Inget egentligen xD
29. vill du vara singel: Nix
29. vill du gifta dig? Ja det tror jag, men inte nu
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: Alexander :)

Vänskap

32. de som vet mest om dig: Nella (Emma, Fanny & Jennifer)
33. den vän som du har känt längst: Nella
34. flera bra kompisar eller bara en alldra bästa vän: En allra bästa
35. någon du saknar att umgås med: Elli :(
36. en av dina bästa tjejkompisar: Emma
37. någon kompis som bor långt ifrån dig?: Emelié din fjärt!
38. den du har mest minnen med: Nella
39. bra vänner du inte träffar ofta: BHL och company
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om , vem?  Nej, gillar alla mina vänner

Övrigt
41. musiksmak: Lyssnar på typ allt
42. sport: Gymnastik
43. galen eller lugn: Galen
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: haha ja faktikst xd (fanny måste ha varit hög)
45. dricker du alkohol: Kan hända
46. har du hört att du borde bli modell: Har jag säkert någon gång
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Underkläder (;
48. vad tänker du på just nu: Ifall jag orkar fortsätta plugga..eller om jag ska städa istället


Tisdag

Hallå i stugan! Det allra jobbigaste med att gå upp halv sju på morgonen är att det är så jäklans kallt! ...och att vakna upp själv också :( iallafall, jag kom upp i tid till spanskan iallafall, kanske inte så kul men ganska nödvändigt. Vi håller på att läsa en bok där...fattar i princip ingenting men så kan de gå!
Jag kämpade mig igenom skoldagen och mötte upp Alex när jag slutade. Vi fixade hans gymkort och sen skulle han åka på möte så jag åkte hem. Har käkat, och pluggat lite också, cred till mig. Kollar just nu på The big bang theory, så kul asså :'D Sen ska jag hoppa in i duschen, städa lite och plugga om det blir tid över till det innan Alex kommer hit och håller mit sällskap :) aja, smell u later!


sommar, sol, värme, mysiga utekvällar, långpromenader,
jordgubbar, massa glass, ledighet, bad, katrineholm...
ge mig nu!


Tröttis

Jag är trött.
Gårdagen var massa mysig :) Super god middag och mysigt sällskap :D Idag åkte vi från honom vid sju, föööör tidigt. Men han började åtta så. Jag åkte hem, var hemma redan tjugo i åtta och jag började inte förens tio över nio. Men psykologin var inställd, och vi har ingen engelska idag, så börjar inte förens halv ett, sköönt!
Men kan inte sova nu. Är mega trött, men vågar inte sova.. Sammie har fått massa anfall igen och nu är dom värre än vanligt och eftersom det bara är jag hemma måste jag hålla koll på honom, nutten! ...plus att jag inte vill sova själv.. tycker att Alex ska komma hit och sova med mig :))) dumma skola


Alla <3 dag

Igår fyllde mamma år så då kom släkten hit för att fira henne. Det blev en massa fika och lite presenter till mamma. Mot kvällen åkte jag med Alex hem till Andrees kompis på chillkrök. Efter ett tag kom även Jessie dit, och där tillbringades kvällen. Helt okej, med roligt sällskap så :)

Idag är det alla <3 dag, Alex har åkt iväg på rep och lämnat mig helt ensam :( haha men jag ska till honom lite senare :) Vi ska laga god middag och bara ha det allmänt mysigt :D men nu ska jag käka något och sen hoppa in i duschen! ha en bra dag

Så är de!

Alex har en snäll bror :)
Pappa lovade att kolla jobb till mig
Jag börjar halv tio imorgon
....det är fredag imorgon
Jag är glad :D .. men uttråkad :(
och alex är sötast :))

Jobbbbbb

Var ovanligt pigg i skolan idag. Skönt faktikst, dagen flög förbi liksom. Träningen gick bra den med, tjejerna är så söta :) Visst är det lite segt, men när man väl är där är det kul :) Just för tillfället sitter jag och kollar runt på lite olika jobb, men det ser inte ljust ut.. haha usch vad tråkigt.
Imorgon blir det middag med några av tjejerna, alltid lika mys. Men innan det är det skola som gäller, och även tränining med pluttson. haha yeah! aja nu ska jag återgå till jobbsökandet.. haha kill me!

Pengar, någon?

Segis dag idag alltså. Har bara kollat på film, bakat och ätit.. haha! Men det kan va skönt det med. Men nu tycker jag faktikst att sommaren ska komma. Trött på all snö nu.. Det är kul i någon månad, sen tröttar man -.-' Vill ha massa nya kläder också, men känner att jag måste spara pengar så jag kan hitta på något kul i sommar iallafall. Borde skaffa ett jobb också... orkar inte. Kan det inte bara finnas någon där ute som känner för att ge mig massa pengar? :D vore asbra de.. haha (a)

Mys tisdag

Dagen igår vart riktigt mysig. Vi var i flottsbro i ca en timma. Då satt vi i fiket med varm choklad (eller ja, jag hade ju såklart min cola men..) haha, sen efter en timma bestämde jag och Frida oss för att ta en promenix genom skogen till Tullinge. Inte fullt så enkelt. Vägen var stört jobbig och det blev värsta träningspasset typ, haha. Men efter tjugo minuters flåsande var vi framme i stendahl och därefter tog jag bussen till centrum och tåget hem. Jag var hemma strax innan ett och då käkade jag lite lunch innan jag åkte till stan för att möta upp Jessie och Helena. Vi bokade piercingtid till Jessie och kollade runt i lite affärer :)
Lite senare kom min sötnos hit :D Vi kollade först på Taken, så sjukt bra film asså! Och sen hade även hans family guy box kommit, woho! så vi kollade såklart på några avsnitt från den :) Han skulle till skolan imorse så vi gick upp strax innan elva och sen dess har jag... hehe bakat :D as gott blev det (a) och nu kollar jag på Taken, ja igen, fast med Jessie! Men ska återgå till filmen nu, pusselipuss.


<3


Film med syster

Mitt huvud håller på att sprängas, bokstavligt talat. Det mår inte alls bra :( Just nu kollar jag på film med Jessie, och efter den blir det nog sängen för min del. Imorgon blir det en heldag på flottsbro. Vad vi ska göra där vet jag egentligen inte, typ äta? haha.. inte ska vi åka skidor eller något iallafall. Men det blir nog bra :)
Nu har jag absolut inget med vettigt och säga, inte för att det där var vettigt heller, men ja. God natt med er, snart :) (och alex är söt)


Lite shopping på de

Idag har jag varit i Kissta galleria med mamma, pappa och Jessie. Fick ett par skor och köpte mig en tröja. Egentligen har jag tänkt att snåla med pengarna nu så jag har något till sommaren, men tröjan kostade bara 129, det kan jag unna mig. Skorna var inte heller speciellt dyra, men dom betalade ändå inte jag, hihi (a)
Ikväll ska jag träffa Aleeex. Vad vi ska göra är ännu ett mysterium, men spelar inte så stol roll vad det blir :) Något blir det i alla fall! Men nej, nu  d ö r  min mage så ska börja göra mat. pusselipuss

Awesome

Alex får egenltigen inte läsa men om han gör det så ska han veta att han är massa söt :D

Det var segt som fan att åka till skolan imorse. Sov hemma hos Alex och klockan ringde kvart över sex. Och inte blev det bättre av att veta att han skulle ligga kvar och sova när jag åker till skolan :( Kom iallafall upp tjugo i sju, hela fem minuter innan jag var tvungen att gå.. hehe, men jag hann :D Men att veta att han låg och sov medans jag hade tre timars multimedia var inte kul :(
Jag överlevde dagen iallafall och fick reda på att jag fick mvg i psykologi a, inte helt fel asså. Höll på att dö av hunger på idrotten men mamma hade laddat upp med god mat hemma :) Hann vara hemma i cirkus en timma innan jag var tvungen att åka till småträningen. Så söta, men så jobbiga, haha! Sen träning har jag pluggat spanska, sjukt tråkigt.. men jag måste. Ska sova om en kvart, eller nått. Aja ska läsa igenom spanskan igen nu, pussar ♥


Catfight

Tjenixen Kan ni gissa vad jag gör? Jag pluggar, oh yees! Visserligen kollar jag på tv, nördar mig framför msn och smsar massor samtidigt, men ja (a) Jag pluggar ändå :D starkt jobbat. Sitter och skriver en spanska uppsats, vi har själva provet på fredag men känner att jag måste förbereda mig en aning. Och vi få ju faktikst ha med oss massa stödord så lika bra att fixa det :)
Igår var jag på Jalles fotoutställning i hans skola. Jäklans vad duktig han är på att fota :o Visste att han var bra, men inte så bra! Alla bilder var sjukt snygga :) Efter jag hade varit där och kollat åkte jag och Alex hem till honom. vi såg en jättebra film, nummer 23. Lite konstig var den, men den va ändå bra :)
Och idag var det skola för min del, ganska onödig om man säger så. Menmen, och bråk blev det också. Visste att våra klass inte sulle kunna hålla sig, vi är bara tjejer, tänk er själv. Man aja, inget jag orkar lägga ner engergi på. Men nu ska jag ta och återgå till spanskan, wiho så kul! -.-


Jessies bday

Hej på er! Gårdagen var mysig. Vaknade upp med Alex och umgicks med honom ett tag innan han skulle och repa. Efter han hade gått gjorde jag mig i ordning och sedan kom släkten hit. Det vart presenter till Jessie och massa fika. Runt sju sen åkte jag och Jessie till heron, där vi mötte upp Alex och Helena för att käka middag. Super gott! Sen åkte jag och Alex hem hit och glodde på Saw 2 innan vi gick och la oss, grym film asså :)

Idag gick vi upp vid sju fastän jag börjar kl ett! Men Alex skulle till skolan och han började åtta. Efter han hade gått sov jag i en timma till, gick upp vid nio, hoppade in i duschen och sen nu har jag fakiskt pluggat! Både spanska och matte, massa cred till mig hihi :) Ska strax bege mig till skolan och vara där i två timmar innan jag ska hem för att sedan träna. Sen ikväll blir det mera matteplugg! seeeya :)

RSS 2.0