Snart jul!

Vi började med julsånger häromdagen på förskolan. Och då slog det mig. Det är mindre än en månad kvar till jul. Och jag har ingen julkänsla överhuvudtaget. Zero. Jag älskar julen. Den är väldigt mysig med alla bra filmer, allt julgodis, god mat, glädjen och allt sånt. Hur kickar man igång julkänslan då?

 

Deppmode

Tillbaka på praktiken och mitt depp humör. Behöver mycket mer ledighet. Börjar inse hur kaos det är på förskolan jag är på så det börjar mest bli jobbigt. Men är ett tag kvar denna VFU period sen får jag se om jag kanske byter nästa gång vi har praktik. Uppvisning lördag och jobb söndag. Japp, det va min lediga helg det.. Men är inte fruktansvärt långt kvar till jul iallafall och det är otroligt skönt. Ska messa Lena också och kolla lite jobb. Kanske jag iallafall kan få någon dag så jag får lite pengar att leva för. Vore najs. Inte för att jag har tid att ha ett liv men ändå.. Denna helveteskurs och termin tar slut i januari och jag HOPPAS verkligen att nästa kurs blir lugnare. Kommer gå in i väggen eller nått om det ska fortsätta såhär, dear god. Studieuppehåll och utomlandsflytt/långsemester lockar mycket mer än vanligt kan jag ju säga.

Men new york var iallafall awesome och jag har en fln fin pojkvän och världens bästa vänner så livet är inte så hemskt ändå måste jag erkänna 

New york!

Jag är i new york och lever livet. Finns inte mycket att klaga på måste jag säga. Min plånbok säger nog ifrån lite men det skiter jag i. Pengar finns för att spenderas! ;) har varit här i 2 dagar och har sett time square, 9/11 memorial och central park. 5th avenue har vi varit på också och west village. Ska inte klaga. Shopping finns det gott om också. Imorgon är det dags för empire state building och ännu mera shopping. Love life at the moment! Cool stad må jag säga 






Omringad av allt utom fritid

Jag kan inte minnas när jag senast sov i mer än 6 timmar. Att inte min kropp gör motstånd. Eller okej den gör väl det genom min ständiga huvudvärk och mitt extrema frysande, men kan den inte bara säga ifrån genom att faktiskt göra mig trött? Spelar ingen roll om jag sover 3 eller 7 timmar. Aldrig kan jag somna på kvällen. Aldrig. Funderar starkt på att kolla upp några sömntabletter för känner att det inte kommer bli så bra i längden med dessa timmars sömn jag får nu. Går runt som en zombie men så fort klockan blir typ 8 är jag inte längre trött.Whats up with that liksom. Jag som älskar att sova. Nu är det iallafall bara en dag kvar. Sen får jag sova ut! I iallafall en dag innan jag ska upp tidigt på söndag för att jobba. Om det är någon som har nån aning om vart mitt liv tog vägen kan ni vara vänliga att tala om det så jag kan börja leva igen istället för att antingen vara på praktiken, jobbet eller träningen. Vad hände med min fritid? Poff borta. Jag vill inte bli vuxen längre. Stanna tiden någon. Schysstaråååå 

Praktik rond 3

Praktiken startade igår. Blev en rätt lång dag med lite sömn i bagaget, men det är härligt att vara tillbaka. Det var roligt att se hur många av de som går kvar som faktiskt kom ihåg mig. En liten kille som nyss fyllt 4, han var alltså bara 3 år då, sa "jag känner igen dig. Men du hade rött hår" det känns bra måste jag säga. Ett litet gott intryck gjorde jag minsann. 

Jag kommer ha relativt långa dagar under en 5 veckors period, men det ska bli roligt. Tråkigt bara att jag alltid hamnar på praktiken när det är som tråkigast väder men vad ska man göra. Detta år får jag iallafall se luciafirandet, ska bli väldigt mysigt! Nu ska jag ut och jobba bland barnen! 

Älskade ni

Idag har varit en bra dag. Har får turen att få träffa både Emma OCH Fanny. Nella också såklart. Åh, inte träffat min älsklings Emma sedan augusti. Herregud! Men idag så. Så många månader utan oss 4 men allt var precis som om ingenting hade hänt. Fina gänget <3  nu dröjer det ett tag innan jag får träffa bananny igen men Emma får jag gosa med redan på lördag. Vilken tur jag har! 


Byter umgänge med världens finaste vänner mot plugg och skola imorgon. Orättvist världen är ibland 

Skansen

I veckan hade jag äntligen en ledig dag så dagen började med en super frukost med både ägg, bröd, pannkakor och oboy. Tror inte Måns tyckte att det var sådär jätte jobbigt att vakna upp till dedär haha! Sen spenderade vi hela dagen på Skansen! Mysigt att gå runt bland alla djuren. Det var längesen jag var där och det var riktigt roligt faktiskt! En lite annorlunda dag, sånt är alltid roligt! 







Opepp

Mitt i allt kaos med tusen olika böcker och artiklar att läsa precis hela tiden mellan varje lektion får jag huvudvärk och världens mensvärk. Såna här stunder saknar jag gymnasiet då man faktiskt kunde vara hemma och va sjuk nån dag. Men inte på universitet inte. Då ska man vara omänsklig och aldrig vara sjuk och läsa snabbare än vad någon springer ett marathon. Skönt med helg då tänkte jag. Men har ju bara en ledig dag eftersom jag jobbar på söndag.. Oh well. Snart åker jag till new york iallafall, den veckan ska jag njuta av 

RSS 2.0