Spårat!

Aldrig varit på en hemmafest som sedan hamnat i tidningen. Spårad är ju bara förnamnet, helt galet var det :D kul som satan dock!


Landställe och project x

Har haft en riktigt jäkla bra helg! Veckan var också bra, tack Emma som i princip bodde här och höll mig sällskap, det uppskattas!
 
I fredags mötte jag upp Oscar på tåget och vi åkte till Brus landställe. När vi hoppade av tåget i Gnesta kläcker Ogge ut sig att han känner sig som en turist haha! Vi letade upp rätt buss och satte oss på bussen i hopp om att komma rätt. Vilket vi självklart gjorde, så awesome som vi är! Det var en dag fylld med dricka, sol, mat, kubb och ja, typ det mesta. Studsmatta, ölspel, brottning, mobbning, film och allt möjligt. Jag var ensam tjej så mobboffret var ganska lätt val tyckte de! Men jag har stört kul iallafall :) Bra killar dedär! Lördagen var fylld med ungefär samma sak som dagen innan, plus lite vattenpipa. Hatten kom dit tidigt på dagen och sen åkte vi två hem på kvällen igen. Jag var hemma i ungefär en timma innan jag drog igen.
 
 
Igår var det nämligen project x! Blev upphämtad av limon och åkte runt i den ett tag innan vi rullade till snättringe. Ni har väl sett filmen project x? Helt galet var det iallafall. Det var mellan 3-500 människor där. Man kom knappt fram. Folk hoppade från taket, igenom taket, från träd och till träd haha! Grymt var det! Det höll på ett bra tag innan polisen kom faktikst, och då drog de flesta vidare till Kå och där festade vi gärnet resten av natten! Stört bra helg med bra folk måste jag säga! Man sprang ju på en del man kände på project x haha!
 
spåååårat
 

Partey

Igår åkte jag först hem till Paulina för att vara med när de förade. Tanken var att åka hem sen men Emma lyckades övertala mig att åka med till Gurra en sväng. Eftersom jag inte hade legget med mig till Paulina och blev partysugen så fick det bli festen hos Gurra! Nära och bra. Kul var det också, det är alltid ett plus. Var hemma runt 4 nångång, blev väckt 11, ut med hundarna sen stack jag och Emma och käkade pizza, helt klart höjdpunkten på dagen. Sen blev det stan och sen hem igen.
 
Har precis varit ute på en långpromenad med hundarna och nu ligger jag och kollar på Fast and furious 5, bra rulle dedär! Imorgon blir det Brusis landställe med lite folk, härligt de! Jag gillar semester

Onsdag

Åkte aldrig till Emma i måndags, hade massor att fixa hemma och kändes onödigt att åka vid typ 5 halv 6, lagom till middagen. Men hon kom hem till mig på kvällen istället och vi chillade framför Stick it. Efter att ha spenderat en hel dag med bara gymnaster och sedan kolla en grym gympafilm kan man ju inget annat än att längta tillbaka. Satan alltså haha! Längtar som fasen till lägret :D
Emma var här igårkväll igen, vi övervägde ifall vi skulle dra på krök eller stanna hemma, det blev hemma istället. Lika bra, spara sig till ikväll och i helgen! Idag ska jag nämligen ut på krogen och fira fina Paulina som fyller 20! :D Blir treeevligt det :) Men först ska jag städa undan efter mig och Emma, sen fixa lite annat, sen tänkte jag ta mig en sväng till huddinge, och sen middag och allt sånt där kul!

Lördag på muskö

Emma dödsbakis på tåget dit haha
 
Nellson och jag, wööew
 
Nilsson är på g!
 
Rasmus skötte baren!
 
Han hade Pascal som sällskap, iallafall tills någon dödade pascal :/
 
Kärlek!
 
Lite lianswingning
 
Emma med tequilahatten!
 
Jag med tequilahatten!
 
haha åh!
 
Stabilt
 
Jake fick lite annanas i håret

Helgen

Har haft en bra helg! I fredags kom Emma hit och vi käkade middag och sen var planen från början att ta det lugnt. Blev inte riktigt så. Vi drog ut! Åkte till någon i segeltorp, var där i någon timma sen åkte vi hem till någon Chrippa. Planen var att ta det lugnt men vi var inte hemma förens fem. Jättekul när klockan ringde 9 dagen efter haha.
 
Klockan ringde 9, vi gick upp vid kvart i tio. När det var tio minuter kvar tills vi skulle gå till tåget satt vi fortfarande i pyjamas, helt ofixade och käkade frukost. Awesome. Vi fick skynda oss till tåget som fan, jag ville seriöst dö haha. Vi hann precis med tåget, var jäkligt tur annars hade vi missat det andra tåget plus bussen och då hade vi inte varit på Robins landställe förens vid 3. nu var vi där redan vid ett :) Hade en sjukt bra dag och kväll. Solen sken, härligt folk och dricka i massor. Bad i sjön, grill, badtunna och bastu. Och lite mer dricka på det. Allt för att fira att Robin hade fyllt 23. Kvällen slutade med att jag och Emma sov på två tunna tuna madrasser i köket haha, alla andra ställen var upptagna och vi orkade inte leta upp en luftmadrass. Jag hade gärna stannat kvar och festat hela dagen plus kvällen igår med, men är hundvakt så det gick tyvärr inte...
 
Istället kom Fanny hem till mig och vi kollade på film och käkade godis, awesome. Hon drog till jobbet tidigt imorse och jag sitter nu och kollar på Mysteriet på Greveholm haha. Ska fixa lite saker hemma och sen förmodligen åka till Emma :))) semester♥

Bästa veckan

Fyfan vad jag längtar tillbaka!
 

Ledighet <3

Kan säga att jag har utnyttjat mina två dagars ledighet ganska rejält. I tisdags efter jobbet drack jag öl med Elli. Sen åkte jag och sov hos Emma eftesom hon var ensam hemma. Vaknade upp till ett pågående krig, det var iallafall vad det verkade som. Jäklar vad det regnade och åskade. Så vi bestämde oss för att köpa godis och kolla film. Vi ringde Fanny sen handlade vi upp halva pressbyrån och sen blev det filmmys. Åkte hem, var hemma i 20 minuter för att byta kläder, hämta saker och sen åkte jag tillbaka till Emma. Vi tre grillade, drack vin och jag och Emma bokade norge resan, awesssoooommmeeee.Om 2 veckor då jäklar! Vi satt uppe till halv tre någongång, sen bestämde vi oss för att sova eftersom Fanny skulle upp tidigt och inte ville sova hemma. Klockan ringde fööör tidigt, Fanny klev upp och jag och Emma låg kvar.
 
Kom hem från Emma för ett tag sedan, planen var att sola och städa men blir en tripp till stan med Nella istället. Städa? Varför ska man göra det liksom... haha får göra det ikväll istället, vääldigt behövligt!
 
Tackat jag till skolan har jag gjort också,wtffffff

Sagan om tidsfördrivet

Kollat på den sista sagan om ringen sedan klockan 8, hur lång är filmen egentligen?? Visserligen har jag pausat en del och spoolat tillbaka några gånger för jag fastnade i annnat, men ändå haha! Oh well, den börjar ta slut iallafall och efter den ska jag sova. Jobbar hela dagen imorgon sen ska jag träffa Elli, sen ledig onsdag och då ska jag och Emma börja planera resan till Oslo, weehhuhuhuuuuuh! Ganska awesome :)

Jobba lite

Ensam kvar på jobbet nu. How fun. Stänger om en timma och 40 minuter, vad ska jag sysselsätta mig med? Lika bra att börja städa på en gång så kanske man kommer hem tidigt idag! Är väldigt segt att jobba nu på sommaren, är knappt nå folk. Vi får väl se om det tittar förbi nån kund eller inte testen av dagen! Jobb imorgon med, sen träffa Elli! Efter det är jag ledig två dagar och sen jobb på fredag sen fucking semester!! Galet nice!


Kul ehehe

Varför är det så svårt att stava till dyslektiker?
Varför är ordet förkortning så långt?
Varför finns det bokstaven "S" i ordet läspa?
Hur kommer killen som kör snöplogen till jobbet på morgonen?
Om nu ingenting fastnar på teflon, hur får dom då fast det i stekpannan?
Finns det ett annat ord för synonym?
Om man kväver en smurf, vad får den då för färg i ansiktet?
Om superlim nu fäster på allting, varför fastnar det inte på insidan av tuben?
Var tar den vita färgen vägen när snö smälter?
Hur betalade riksbanken för sin första sedelpress?
Hur skriver man 0 med romerska siffror?
Vad kallar man kaffepausen på en te-fabrik?
Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batteriet håller på att ta slut?
Varför heter det rusningstrafik när bilarna kör som långsammast?
Journalister som rapporterar från svältområden - vad äter de?
Varför heter det utbildning, när man sitter inne?
Det borde ju heta inbildning.
Om det är förbjudet att dricka sprit och köra bil, varför efterfrågas körkortet när man handlar sprit och varför har krogarna parkeringsplatser?
Varför kallas det biljard när det bara är femton bollar på bordet?

Död chey

Det har varit en bra helg. I fredags åkte jag, Nella och Emma hem till Jonatan och grillade och drack med en del människor. Har inte träffat Jennifer på jättelänge så det var riktigt kul! Blev kalasfull efter alla shots som Jennifer bjöd på haha, men det var kuuul. Fick skjuts hem sen och somnade ganska direkt när jag la mig i sängen.
 
Spenderade gårdagen med att må som en påse skit. Åt godis och chips ungefär hela dagen. Oggster frågade om jag ville med på krogen, why not? Åkte hem till Alison och förade, sen till sommar. Emma och Fanny kom dit sen också wehhhuuh, stannade till stänging och sen blev det någon form av efterfest hemma hos Nella. Visserligen var hon inte med, hon sov. Men vi hade ju Christoffer och Jocke! Var hemma runt 6, vaknade klockan 1.
 
Nu har jag sagan om ringen maraton med mig själv och sen blir det tacos till middag, helt okej helg liksom!

Orkar inteeeeee

Jobba jobba jobba.. Ett liv, vad är det för något?
 
Okej riktigt så illa kanske det inte är. Men det känns så efter drömveckan på cypern. VILL TILLBAKA :( Sen jag kom hem har jag iallfall jobbat och umgåts lite med vänner. Men bara liiite. För lite. Kom hem från jobbet för ett tag sedan, är sjukt hungrig så håller på att laga mat. Sen ska jag typ sova. Jobbar tidigt imorgon, åh vad kul!!
 
Och så måste jag bestämma mig för om jag vill plugga vidare i höst eller inte. Jobba och resa eller plugga...Vad vill jag?! Blä, trött på livet just nu.

Dumma sverige

Jag hatar sverige. Eller iallafall just nu. Tråkigt och äckligt väder. Vill bara tillbaka till ayia napa. Jag tvekar inte en sekund på att åka tillbaka sen när jag har semester, men ingen av mina kompisar är på. Kan ju inte åka själv direkt. Blä. Nu ska jag kolla slutet på en film och sen gråta lite för att jag jobbar imorgon. Vill hellre dansa arslet av mig till smoke weed everyday eller let's go på grabbarna...

En bätte vecka

Kom hem från Ayia napa igåreftermiddag. Sen dess har jag deppat, och deppat, och deppat och sen deppat lite till. Fyfan vad jag saknar det redan! Jag har lätt kunnat stanna längre. Under veckan har vi badat, solat, shoppat, ätit, festat, festat, festat och festat ännu mer! Jag, Emma och Nella var ute varenda kväll! Satan vad ku vi har haft. Fia blev tyvärr sjuk, och var bara med ute två gånger :( och Fanny alla utom en!
 
Veckan har varit så jävla bra. Hotellet var kanske inte det renaste, men det bodde BARA ungdomar där så vad kan man fövänta sig? Det var fest vid poolen hela dagarna långa. Dock var det nästan bara britter på hotellet så det var lite tråkigt. Det var skillnad från rhodos när det kommer till festen. På rhodos var det ju en lång bargata med flera olika krogar, visserligen fanns det en sån här med, men det var den brittiska och dit ville man inte gå. De skandinaviska barerna var bara två, grabbarna grus och blue moon bar. Men det gjorde ingenting, satan vad kul vi har haft! Längar redan tillbaka.... dumma sverige
 

RSS 2.0