Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Just nu är jag både förvånad och stolt över mig själv! Har suttit och gått igenom vartenda jävla kapitel i matteboken. Varje liten skitdel! Frågan är bara hur mycket jag kommer ihåg... Nej men ska läsa igenom en gång till innan jag ska sova och sen har jag ju rätt mycket tid imorgon också. Så hoppas jag lär mig något!

Men iallafall. En dålig vana. Tänkte nog ta upp två. En är ju självklart att jag ALLTID skjuter upp på allt plugg (hehe, ja. Mattepröving om två dagar och började i princip idag. Har vetat om detta ca 6 månader (y)) Men jag brukar faktiskt alltid lyckas rätt bra ändå *peppar peppar* men resultaten skulle ju kunna vara så mycket bättre om jag bara började i tid! Något jag måste jobba med.
Sen också att jag blir så jäkla irriterad snabbt. Sen brukar det inte hålla i sig för jag hatar att bråka, speciellt om onödiga småsaker. Men just det att jag blir irriterad först, och sen kommer fram till att det inte var så viktigt haha! Men det börjar också bli bättre (y) Men ja. Det är två dåliga vanor jag har som jag skulle vilja få bort!


Måndag

Rätt kort skoldag idag, så det var skönt! Sedan blev det en tripp in till stan. Möta Emma, snacka på resebyrån och sen hem. Resten av dagen ska jag plugga matte och seda duscha. Och förmodligen fastna framför tv:n och datan tusen gånger och bli arg på mig själv för att jag inte pluggar matte också... Ja ungefär som det varit i en vecka haha! Men jag måste fan klara skiten! Så håll tummarna för mig nu vaaaaa! hihi

Congratz

Idag fyller Jessie 20! Så grattis till henne :D ska fixa min present efter skolan, lite sen kanske ja. Men hon lär ändå inte vilja bli väckt nu haha! sååå den får hon senare!

Nu ska jag fixa mig det sista innan det bär av till skolan. byye


Ge mig matte hjärna

Nu är det dags för mig att sova! Eller ah, iallafall försöka. Så jag kanske är lagom pigg imorgon när det är dags för skola. Börjar vid nio så en mini sovmorgon blir det iallafall! Slutar kvart över ett också så det är naaiiizze. Då ska jag och Emma förbi resebyrån och snacka lite. Ååh, vill åka nu :D

Men nej. Sängen var det. Imorgon skola, resebyrå och sen plugga matte som aldrig förr. Gud vad jag aldrig kommer lära mig all skit. Meeen jag måste. Om jag vill plugga där jag vill. Så snälla gud ge mig lite matte ork är du snäll. Aa bra! g'night

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Om jag fick1 miljon..hmm. Jag skulle ju vilja skriva att då skulle jag köpa lägenhet och flytta hemifrån. Men eftersom jag inte har någon inkomst förutom studiebidraget så har jag inte råd att bo ensam. Så nej det skulle jag inte göra. Däremot skulle jag lägga undan mer än hälften och spara det till en eventuellt lägenhet. Resten skulle jag använda till allt möjligt. Shoppa, äta hehe, resa, och bara njuta.
Men eftersom målet är att flytta hemifrån när jag väl kan så är en bra början att spara. Så ja, jag skulle spara rätt mycket utav de pengarna och sedan leva loppan för resten. Åh vad glad jag skulle bli om jag vann 1 miljon alltså. Ingen som vill ge mig?

Kaaaos

Igår hade jag inte en sekund över för bloggen. Eller datorn överhuvudtaget. Vi skulle få gäster för att fira Jessie som fyller 20 imorgon. Så vi hade massa mat att laga, kakor att baka, städa, handla saker osv. Och mitt i alltet gör pappa illa sig och stannar upp hela huset i två timmar. Viiilken kaos! Men vi hann klart allt innan gästerna kom iallafall och då blev det massa mat, fika och dricka! När det bara var Lena och Lasse kvar dog jag och Alex i min säng typ. Heeelt döda haha!
Har inte tid att göra ett inlägg om nästa dag just nu heller, det kommer precis innan jag sover sen. Nu måste jag plugga lite matte faktikst. Oj så dåligt det kommer att gå hehe


Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Vilka killar jag faller för.. Hm, vet inte riktigt. Igen speciell typ tror jag. Men de ska vara charmiga, roliga, se bra ut, lätta att prata med, någon jag trivs med och självklart någon jag kan lita på. Sen hur han ser ut till utseendet spelar ingen roll. Inte så att jag letar efter killar med til exempel brunt hår. Utan det är hans personlighet som får avgöra. Alla ser ju olika ut liksom

FREDAG!

Skönt som fan att börja klockan 11! Jag gick och la mig tidigt igår också så nu lär jag inte vilja sova klockan 10 ikväll haha! Jag tror att det blir utgång, men har inte sån koll. Meeen jag hoppas det :) Först är det iallafall skola i tre timmar och sen hem och slappa och käka och allt sånt där! Nu ska jag fixa mig innan det är dags att dra tll skolan, seya!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Jag vill ha massor av saker just nu. Choklad, ingen matte att plugga, ett städat rum, lite sällskap just nu, värme, glass, nya kläder, tatuering, lov och så vidare.

Men det jag helst av allt vill ha är 1 juni och 29 juni. Den 1 juni tar jag STUDENTEN. Fatta lyckan alltså. Onsdag den 1 juni. Kommer bli hur bra som helst. Upp klockan halv sex på morgonen kanske, sminka sig, på med klänningen, fixa håret, på med mössan, klackar och smycken. Packa champange och jordgubbar och dra någonstans och ha champangfrukost! Därefter till skolan några timmar innan det blir dags att springa ut! Stå så lycklig och hoppa utanför skolan för att sedan försöka hitta släkt och vänner och få kramar och gratulationer av dom en stund innan man byter om, upp på flaket, dränkas i all äcklig drick och ha skitkul. För att sedan komma tillbaka äcklig som aldrig förr till skolan där pappa står med bilen och väntar. Skjutsar hem mig, där jag duschar och byter om igen och hälsar på all släkt och alla vänner och käkar asgod mat för att sedan avsluta kvällen med party. Gud vad jag längtar!

Och 29 juni. Dagen då jag och mina bästa vänner åker till Grekland, Rhodos i en vecka. Där vi ska sola, bada, shoppa, festa och bara ha världens bästa vecka. Kommer bli obeskrivligt.

Vill att tiden ska gå fortare


Torsdag

Igår hade jag inte tid att skriva. Hade skola mellan 8 och halv två. Kom hem, somnade, vaknade ett tag innan träningen. Var på träningen, kom hem, åt mat och sen åkte jag till Alex. Skönt iallafall att jag började 11 imorse istället för 8 som jag vanligtvis kommer göra på torsdagar. OCH imorgon börjar jag också 11 istället för 8, jag gillar skolan ibland! hihi

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Dagens är rätt svår ändå. Jag drömmer om att resa och se världen. Jag drömmer om att bli lycklig, hitta ett jobb, någon att gifta mig med, få barn, lyckas i livet. Jag drömmer och önskar att få uppleva massor av roliga saker. Jag drömmer om framtiden.

Mitt mål i livet är just det. Att bli lycklig. Men vad jag än gör. Bara jag gillar det. Och jag ska se till att ta mig dit också. Till det lyckliga stadiet i mitt liv där jag gör det jag vill. Mitt mål just nu är att ta studenten och komma in på socionomprogrammet här i stockholm. Och sedan komma vidare och arbeta med något kul. Men människor. Typ vara socionom inom kriminalvården. Det vill jag. Det låter kul. Sånt gillar jag. Egentligen skulle jag vilja bli som dom i Criminal minds. Profilerare. Men sånt finns väl inte här i sverige? Inte på samma nivå iallafall. Men något liknande.

Socionom inom kriminalvården. Ja det är mitt mål just nu.

Tisdag

Igår umgicks jag med Aleeex! Vi kollade på film och åt popcorn/choklad, muumsi (: thihi. Men han måste alltid upp så jäkla tidigt så jag dör ju typ i skolan dom dagarna haha. Hade iallafall engelskaprov på morgonen, det gick väl bra. Man skulle bara skriva så vi får väl se. Jag är fan alltid klar efter en kvart typ, vad jag än ska skriva, helt sjukt. Och inte kul att gå först varje gång heller haha! Men jag är van.

Snart ska jag iväg på träning och efter det måste jag plugga matte. JÄTTEKUL, verkligen... nej -.- men pluggar jag massa nu slipper jag matte sen, fy fan vad sköööönt! Men nu måste jag fixa mat innan jag måste gå, seeeeya

Dag 3 – Min favorit årstid och varför

Min favoritårstid.. Den är egentligen rätt enkel. Jag gillar verkligen alla årstider. Vintern gillar jag ett tag iallafall. Mysigt med snö, vid julen, nyår och så älskar jag att åka skidor/snowboard. MEN det är ju så äckligt kallt ut så himla länge. Så vintern är iallafall inte min favorit årstid. Utan det är sommaren som är det. Inte bara för att det är varmt och jag fyller år i slutet, och också självklart för att vi är lediga från skolan i nästan tre månader! Hur jäkla underbart är inte det va?

Sen är det alla småsaker också. Så som att man är glad när solen är framme, alla goda glassar, mysiga utekvällar, nattdoppen, ljusare dagar, de varma luften, slappheten som finns, allt man hinner med att göra. Ja allt liksom. Åh, sommare är underbar och jag längtar massor!


ett bra ögonblick


Bra måndag

Jag överlevde skolan och fick sluta 30 minuter tidigare - sånt gillas. Vi fick också en uppgift att göra på tekniska psykologin, vi har tre lektioner på oss och vi behöer inte vara i skolan på dom timmarna = sluta två timmar tidigare på måndag och få sovmorgon till 11 istället för 8 två torsdagar - sånt gillas ÄNNU mer. hihih!
Efter skolan åkte jag till stan med Emma och drog till apollo och reserverade våran resa, hur naaajs som helst ju. Vill åka nuuuuuu hehe :D Nu har jag precis käkat och ska ta en tripp till coop med Jessie. i'll be back! eller nått

Matte är inte min grej

Segis söndag. Men jag har varit duktig ändå! Gjorde min första läxa på jag vet inte hur länge, teknisk psykologi var det iallafall. Gick rätt fort. Sen städade jag lite i rummet. Käkade mat, tränade, kom hem, åt ännu mer och sen kollade jag igenom alla min matte anteckningar jag har och herregud vad jag verkligen HATAR matte. Döda mig eller nått, snälla. Aja vi får se hur det går. Bara någon ser till så att jag verkligen pluggar ska det väl gå. Men inte just ikväll för jag är äckligt trött och tänkte fan sova snart. Så jag är utvilad imorgon (:

Blir en lång måndag imorgon i skolan för första gången på ett halvår. Istället för att gå mellan nio och tolv så går jag mella nio och kvart i tre. Inte lika najs, men jag överlever nog. Sen blir det in till stan och kolla resan och sen myspys med Alex hemma :) en bra måndag med andra ord. Nu? sova. Snart iallafall

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu

En person jag vill träffa just nu.. Den var svår. Vill ju självklart träffa alla mina vänner och så självklart Alex också. Men dem träffar jag ändå rätt ofta. Så om jag vill välja vem som helst att träffa nu skulle jag nog välja Johnny Depp. Bara för han är så häftig. Och snygg såklart!
Och liksom, vem vill inte träffa någon häftig snygg person när man har tråkigt och pluggar?

 


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig

1. Jag är född i göteborg och inte i stockholm
2. Jag har gått i fyra olika skolor
3.Jag är yngst i min familj
4. Min favoritmat är pannbiff
5. Jag är den mest kräsnaste människan på jordan gällande mat
6. Jag tycker inte om hamburgare
7. Jag älskar program som "criminal minds" och skulle gärna jobba med något sånt
8. Jag har alltid haft flera husdjur
9. Jag har tränat minst 3 gånger i hela mitt liv tills förra året
10. Jag har världens bästa vänner


Vi kör en lista, 25 dagar

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Saturday it is

I torsdags var vi som sagt hemma hos Emma och skulla planera våran resa i sommar! Det gick sådär kan man väl säga haha. Men vi ska kolla runt mer och boka någon gång nästa vecka hoppas jag!

Igår började jag klockan 8 för tredje dagen i rad. Herregud vad jag inte är gjord för att gå upp så tidigt! Men jag kom upp och orkade ta mig enda från alby till skolan, yey! Seg dag i skolan med pannkakor till lunch - skolan är visst bra ibland. Efter åkte jag hem, glodde på oc, duschade och sen kom Alex (: Vi käkade middag och sen skulle vi kolla på film men jag somnade halvt haha (a) meeen jag hade sett filmen ändå så (a)

Idag ska jag först till mina kusiner, och sen kanske hem till Emma(?) - eller någon annan av tjejerna innan jag ska ut! Blir en treevlig dag! Nu ska jag äta upp min choklad och ha tråkigt, kul vaaaaa?? nä :( meeeeeen vad gör man

Trööttt

Hm.. Blev det loggbok eller sova förut? Sova såklart! hehe (A) men eftersom jag sover hemma ikväll skickar jag in loggboken efter träningen sen, brabra! Man måste ju få vila också, visst? Ska iallafall strax på träning och sen sova riiiiktigt tidigt ikväll. Börjar 8 imorgon och på fredag också och man kan ju inte se ut som en zombie tre dagar i rad liksom! Så träning, loggbok, sova! naaaaaiiiizze


vill u t o m l a n d s !


Onsdag

Började klockan 8 idag. Fyfan alltså, det borde vara olagligt! Men jag överlede skoldagen som tog slut vid 11 efter en del arbetande med projektarbetet. Tänkte gå hem och sova men måste skriva loggbok medans jag kommer ihåg. Sen ska jag vila lite om jag hinner (a) Sen blir det träning och sen får jag se om jag åker till Alex idag eller imorgon. Tror nog jag åker dit imorgon. . Och imorgon ska vi hem till Emma och kolla resa också, yeeeah :D vill åka nu hihi (a) men nej, loggbok!

Tisdag

Börjar inte förens klockan ett idag så det är sköönt. Har precis tagit en dusch och ska strax käka något innan jag åker till skolan. Sen blir det naturkunskap och efter det slutar jag. Sen har jag träning och sen kommer Alex hiiiiiit :) Blir nog en bra dag. Imorgon blir det slut på sovmorgon för då börjar jag klockan 8, inte så kul -.- meeenmen, nu måste jag leta upp lite kläder (:


Resursdag

Ledig idag, fan va nääääiize! Dock har jag varit hundvakt hela morgonen så har inte fått sova ut direkt men Falcon har sovit nästan hela morgonen så det har varit skööönt. Funderar på om jag ska baka en kladdkaka eller inte, hmm...! får se hur jag gör ;) lär ju bli kladdkaka *-) haha (a)

Söndag eheh

Det jag underhöll mig med igårkväll när jag var för trött för nått annat sket sig ju :( haha satt och skrev massa till Chris som han skulle läsa när han kom hem från sitt party, så kom inget fram :( dåligt. Var ju askul! ajaah, idag har jag inte gjort mycket. Men vem orkar göra nått på en söndag liksom? Ska iallafall snart laga mat och sen blir det träning. Imorgon är jag ledig, feeett skönt. Och tisdag har jag endast en lektion typ, naaaiiize. Men nej, nu måste jag leta upp vad jag ska göra för mat, seeya!


vill utomlaaaands


Godnatt

Jag vet inte vad jag ska göra. Det var lättare när man var liten och alla sa vad man skulle göra..

FREDAG

Sjuuuukt jobbigt att börja klockan åtta asså. Men jag överlevde dagen och även ett boxningspass på idrotten. Så jag är bra jag. hehe. Ska strax in i duschen och sen städa lite innan Alex kommer hit. Sen ska vi två, Jessie, Johannes, Mamma och pappa ut och är på Jensen, såå gott hihih :) sen blir det myskväll för hela slanten, naaize (:
men nä, nu blir det dusch. Eller städa först kanske? we'll seeee


Snart helg!

Hade sån sjuk onödigt skoldag idag. På sociologin kollade vi på film och sen hade vi drama i en halvtimma typ. Synd att draman är slut, det va fan kul asså. menmen! Ska strax ner och göra kladdkaka eftersom pappa glömde att köpa kakao igår så det blev ingen då >.< sen ska fan sova typ. Eller kanske inte riktigt men nästan. Börjar klockan 8 imorgon och sen på kvällen ska vi ut och äta på Jensen :) goooottt! men nej, kladdkaka :D


Onsdag

Väldigt kort skoldag idag. Började vid tolv och satt och planera möte inför projektarbetet samtidigt som alla satt inne på facebook haha. Sen hade vi möte med Anders och sen slutade vi. Skööönt :D Imorgon har vi dock en vanlig lång tråkig skoldag.. >.< men bara att se framåt, mot studenten!!
Ska strax på träning. Efter den skulle jag egentligen ha åkt till Alex men han är sjuk så det gååår inte, tråkigt. Får åka hem och ha tråkigt istället. Typ baka kladdkaka som tröst, muuums hehe (a) nej men nu ska jag dö lite innan jag möter nellllson!

Kärlek

jag har fått jordens absolut bästa och snyggaste vänner. fan vad underbara ni är<3


(klicka för större biiiiild)


I'll survive

Vanlig skoldag idag då. Långt ifrån kul, men se på fan, jag överlevde. Nu sitter jag och spelar sims ehehe (a) och längtar efter mat. Är sjuukt hungrig >.< Så jag hoppas att vi ska äta rätt snart iallafall! Vad jag ska göra resten av kvällen vet jag inte. Förmodligen ingenting eftersom jag är så tröööttt! vill sova. Men jag börjar 12 imorgon så det är najs :D men nu måste jag kocentrera mig på spelet! ;D

Planering, yeah right

Sitter och försöker planera in en dag då alla från gympan kan träffas och käka middag. Det är som vanligt inte lätt men det blir väl så när man är 20 pers.. Meeeen jag vill ju att alla ska komma :( Får se hur det går helt enkelt, sånt här brukar ta ett tag ;D haha! Sitter och mumsar på min choklad så länge :))

Skola igen

Skola igen då.. Inte så kul. Men nu är det bara en termin kvar och sen tar jag studenten, fy fan vad skönt! Har bara sociologi idag där vi kollade på film så det var inte en sån jobbig start direkt haha. Imorgon blir det en hel skoldag dock, inte nått jag ser fram emot menmeeeen..

Måste städa mitt rum. Men orkar jag? nej

Enjoy

Vi kör en lång tråkig lista bara för att jag har så tråkigt! Efter det blir det någon film och sen sova :)

1. Fullständigt namn? Josefin *någonting*Johansson

2. Ålder? 18 år

3. Vart bor du? - Lilla stuvsta

4. Bor tillsammans med? Mamma, pappa, syster, två bröder, två hundar, en katt, fiskar & en sköldpadda!

5. Färg på ditt hus? Väldigt blått

6. Hus eller lägenhet? Villa

7. När är du född? 13 augusti

8. Klass? Smbe08b (Samhälle beteende)

9. Vilket år tar du studenten?  Det här året! 2011 :D

10. Något jobb? Halvt typ. Är gympatränare åt småtjejer :)

11. När gick du upp i morse? Typ 12

12. När ska du sova? Senare inatt

13. Duschat idag? Yesbox!

14. Kramat någon idag? Min vove :)

15. Pussat någon idag? Nej inte idag

16. Vad har du ätit idag? Två bullar och löfbiff me pommes

17. Dagens klädsel? Jeans, linne och tjocktröja

18. Dagens smink? Ingenting

19. Dagens sötnos? Sixten

20. Dagens roligaste? Absolut ingenting, typ Falcon när han lekte med en isbit...

21. Har du många vänner? Jag har världens bästa!

22. Vem pratade du senast med? Pratar med Chris på msn

23. Vem kramade du senast? Alex

25. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen hoppas jag

27. Har du pojk-/flickvän? Nej, eller ja? eller va. Vet inte:( halvt (a)

28. Vem pratade du med i telefon senast? Pappa

29. Vem fick du senast sms ifrån? Chris

Favorit:
31. Film? Oj, många

32. Låt? Har ingen favorit

33. Mat? Grillat eller Pannbiff :))

34. Dryck? Pepsi max! mohah. Eller oboy

35. Färg? Veeet inte

37. Stad? Stockholm, göteborg och London

38. Land? Sverige typ

39. Ämne i skolan? Psykologi

40. Människa? Alla vänner

Senaste:

41. Personen du tänkte på? Emma
 
42. Personen du tittade på? Glenn tror jag

43. Gången du sms:ade? Någon timma sen

44. Gången du grät? Minns inte

45. Pizzan du åt? För länge sen.. pizza någon?

46. Gången du var i Göteborg? Förr förra året tror jag nog

47. Gången du var i Stockholm? Bor i stocholm

48. Gången du var full? Nyår

49. Gången du var hög? Never

50. Gången du var kåt? Deeeet ni

51. Svart eller vitt? Beror på

52. Hund eller katt? Hund fast Sixten också

53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på humör och umgänge. Men båda

54. Tvspel eller datorspel? - Beror på vilket spel

55. Singel eller upptagen? Båda kan vara skönt, men jag föredrar kärleken

56. Hångla eller ha sex? Varför inte båda?

57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Inget av det

58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad

59. Big Brother eller Paradise hotel? Inget av det

60. Blont eller svart hår? Beror på uteseendet

61. Har du blåa ögon eller bruna? Grö-blå typ

62. Choklad eller lakrits? Choklad såklart! dum fråga?

63. Göteborg eller Stockholm? - Båda

64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger

65. Coca cola eller fanta? Guess. Cola ofc

66. Pizza eller kebab? Pizza

67. Randigt eller prickigt? Vet inte

68. Älska eller älskas? Båda

69. Leva eller dö? Leva, varför dö liksom?

Antal:
70. Personer du älskar? Min familj, vänner och Alex (han räknas inte som vän nej haha)

71. Personer du hatar? Finns ingen jag direkt hatar

72. Gånger du varit full? Inte direkt så att jag räknar

73. Personer du pussat inom en 24timmars-period? Två tror jag

74. Glassar du ätit på en dag? Way too many

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen än så länge iallafall, kanske P&L

76. Gånger du haft minnesluckor? Kommer väl inte jag ihåg? :D

77. Gånger du varit hög? - Ingen

78. Personer du saknar just nu? Finns några söta som jag saknar

79. Gånger ditt hjärta brustit? Inte många

Vem:
80. Vill du kyssa nu? Alex
 
81. Ska du träffa imorgon? Mina fina småtjejer och gissa, Alex

82. Sjöng du senast för? Sjöng singstar med Alec förra veckan haha

83. Hade du senast en msn-konversation med? Har en nu med Chris

84. Spelade du tvspel med senast? Minns inte

85. Vill du ta med på resa nu? Kompisar

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Mohaha.. de ni

87. Förtjänar att dö? Ingen

88. Är söt? Zazza :)

89. Vill du sova jämsides med i natt? Skrivit Alex rätt många gånger redan.. hehe men ja, Alex

Vad:
90. Gör dig glad? Kompisar, familjen, Gymnastik

91. Gör dig ledsen? Finns en del saker

92. Vill du helst göra nu? Hitta på nåtttttt

93. Önskar du att du slapp göra? Städa

94. Vill du ha nu? 1 juni. STUDENTEN!

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Ingen aning. Pengar är aldrig fel

96. Längtar du till? Studenten, sommaren, ledighet

97. Tycker du om dina betyg? Dom håller väl

98. Ångrar du i ditt liv? Ingenting. Utan de sakerna hade mitt liv inte sett ut såhär idag

99. Är det bästa som hänt dig? Att jag fått så underbara vänner, puss på er  :*

100. vad är klockan? - 01.37

Tråkigt

Tråkkväll. Har bara suttit inne hela kvällen och spelat sims. Ja så blir det när ingen orkar ses >.< haha. Aja imorgon börjar träningarna igen iallafal :) och kvällen kommer spenderas med alexpalex så då slipper jag vara ensam iallafall :) ska bli kul att träffa alla småtjejer igen! :) även om jag inte kan prata helt normalt ännu haha. Men det blir nog braaa! Nej ska spela ett tag till innan jag ska lägga mig och kolla någon film :))

Hejsanhoppsan

I både torsdags och igår var jag med Alex! :) Vi bowlade även igår med hans pappa och Andree. Jag kom trea hehe men jag vann över Alex på en serie iallafall ;D bowla är inte direkt något jag gör ofta ;p Men det var kul :) Idag har jag hittills inte gjort något alls och vet inte heller vad jag ska göra. Ingen orkar ju göööra nått >.< aja får se vad som händer! Nu ska vi strax käka iallafalllll, så gott det går med den här tungan haha :D


eeeeeeeeeego


Hål i tungan va

Igår mötte jag Tessan och Niktia på tåget och sen åkte vi till East street för att pieerca min tunga. Den är lite svullen men jag kan prata rätt bra och även äta, långsamt. Jobbigt nu bara när jag är äckligt sugen på kladdkaka... hmm haha! :D
Idag har jag inga direkta planer. Får se vad som händer. Om jag ens orkar göra nått haha. Men jaaa, nu glor jag tv och lär göra det ett tag till :))


Heeejj, eller?

Nyår var sjukt kul! Kom hem vid 4 och dagen efter var det pizza och ligga i sängen och kolla film som gällde, bra dag! haha. Igår var jag i flottsbro med Jessie och Johannes :) det var stööört kallt, men kul att åka :) sen på kvällen åkte jag hem till Alex som kom hem från åre. Massa kul att träffa honom igeeeen :) Dessvärre jobbade han imorse så hann bara umgås med han ett tag igår innan vi somnade, och sen vaknade jag till lite snabbt när han skulle upp till jobbet. Klockan sju var föööör tidigt för mig så jag somnade om och vaknade vid 11 igen. Då stack jag från Alex och mötte upp Emma :) Vi käkade på Heron och gled runt i skärholmen några timmar.
Nu har jag precis käkat och planen för kvällen är att bara chiilla. Och få sova ut ordentligt imorgon! Imorgon ska jag också pierca miiiig ;D hihih. Tungan blir det! spännande. Får sällskap av Tessan som är för feg för att göra det själv, men ja, sällskap tackar jag inte nej till haha :D Sen ska jag träffa Alex också, wiie, bra dag imorgon hoppas jag. Nu ska jag städa lite tror jag. Eller spela sims. svårt val? nä :)


2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Blev riktigt kär!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften så det fanns inga att hålla.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nix
4. Dog någon som stod dig nära? Två fina hundar :( <3
5. Vilka länder besökte du? Tyskland och England
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Jag vet inte
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Finns hur många som helst. Men 24/1 <3 
8. Vad var din största framgång 2010? Öhm.. inte en aning
9. Största misstaget? Deeeet ni
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Bara massa små tjaffs, förkylningar och sånt.
11. Bästa köpet? London resan!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat :D och dricka
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor av saker!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Finns hur många som helst! Men when you say nothing at all är en av dem
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det var blandat tror jag. Men säger nog ändå gladare :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Haha pluggat kanske
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jag vet inte, skjutit upp plugg? Nej men jag vet inte
18. Hur tillbringar du julen? Som alltid. Hemma hos morfar med familj och släkt! <3
19. Blev du kär i år? Japp!
20. Favoritprogram på TV? Desperate housewives, Criminal Minds, One tree hill
21. Bästa boken du läste i år? Läste nog ingen bok haha
22. Största musikaliska upptäckten? Inte en aning
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig inget speciellt!
25. Något du önskade dig men inte fick? Önskade mig ju ingenting speciellt, så nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Vaknade upp bredvid Alex utav massa "grattis" sms. Han åkte till tandläkaren och jag hjälpte till hemma. Sen kom han tillbaka och jag umgicks med honom innan släkten och mina närmsta vänner kom. Vi åt och drack och hade det massa mys!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Hade ett bra år
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Som tidigare år
29. Vad fick dig att må bra? Vännerna, Alex och familjen
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Chad Michael Murray, Shemar Moore
31. Vem saknade du? Umgicks med dem jag ville så saknade folk då och då istället
32. De bästa nya människorna du träffade? Träffade otroligt många nya människor, så svårt att svara på.

RSS 2.0