Ny axel tack?

Kul att min axel fortfarande är cp. Typ helt sne och benet står ut lite.. Jätte vackert! Får se om jag går tillbaka till läkaren imorgon efter jobbet eller inte. Inte så jätte taggad på att lägga 350 kr på skiten en gång till. Gör rätt från början liksom?? Hur svårt kan det vara. Blä!

Träna ja..

Haha jag och Emma fick liite ändrade planer.. Blev ingen träning utan istället satte vi oss på Castello, jag tog en cola och hon en latte. Mysigt med lite snack med min fina vän! Blev mer taggad infor helgen efter det här haha, inte långt kvar :D Nu kollar jag på Grey's och efter det blir det lite plugg,middag, mer plugg och sedan mys framför tv:n. Jobb imorgon som vanligt!

Onsdag

Idag har jag städat städat och städat lite till. Kul va? Nej inte direkt, men nu är det fint iallafall haha. Får väl se hur länge det håller i sig.. Ska precis käka något lite och sedan ska jag iväg och träna med lilla Emma! :)) Ska bli skönt faktiskt, trots att jag fortfarande har fullt med träningsvärk haha.. men men, bara att strunta i det!

Tisdag

Idag har jag och Jessie varit en sväng i huddinge, handlat lite dricka hehe. Och så har vi fixat med mammas julklapp :) Hoppas den blir bra nu bara! Nu tänkte jag städa lite eftersom det alltid av någon konstig anledning blir vääldigt stökigt när det bara är jag och Jessie hemma haha..!

Har sån jäkla träningsvärk efter all träning igår, sköööönt!

Titta vad kul jag har!

AVSLUTA MENINGEN:


1. Jag lyssnar på... tv:n som visar criminal



2. Jag pratar... när jag känner för det



3. Jag tycker om... min familj



4. Min bästa vän är... Emma, Fanny & Cornelia



5. Min första riktiga kyss... var med en som liknar en hamster



6. Jag avskyr när folk frågar... "har du klippt dig?" när det är rätt uppenbart :D



7. Kärleken är... full med dubbelmoral



8. Jag gillar att... äta hehe



9. Jag kommer alltid att... vara envis



10. Jag är hemligt förälskad i... Shemar Moore, så snygg!



11. Sist jag grät var... ett tag sedan



12. Min mobiltelefon är... helt awesome



13. När jag vaknar på morgonen... vill jag alltid sova längre



14. Innan jag går och lägger mig... kollar jag alltid på tv



15. Just nu tänker jag på att... sova heh



16. Bebisar är... väldigt söta



17. Idag har jag... tränat!



18. I kväll ska jag... sova :D



19. I morgon kommer jag... umgås med min syster



20. Jag vill verkligen... att det ska snöa!

haha puss


Mat!

Har varit en dag fylld med träning haha, men det var skönt! Gymmet med Nella och sedan träning med våra tjejer! Och killar också nu såklart :D Nu sitter jag och väntar på att min sena middag ska bli klart och efter den blir det promenix med hundarna och sen tv! Längtar till helgen som bara den! kommer blli awesome alltså :D

Träningsdag

Godmorgon!
Idag ska jag träna träna träna träna. Eller ja, träna två gånger! Om någon timma ska jag och Nella inta gymmet och sen har vi som vanligt träning ikväll med :) Så blir en dag fylld med träning, men det är härligt! Min kropp uppskattar det nog iallafall haha. Men nu ska jag byta om så att jag är ready to go när pluttis messar mig :))

Love Actually

Nu, precis som varje år denna tidpunkt, visas Love Actually på tv:n, och självklart sitter jag och kollar hihi! Så bra film :D Och en chokladtomte på det så kan jag ju iallafall låtsas ha lite julstämning!


Helgen

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig haha! I fredags efter träningen åkte, eller ah, gick kanske man ska säga, är ju bara 10 meter haha, till Nells! Vi två och Fanny kollade idol och lite film och hade det mys :D Skönt att bara ha en minut hem sen också haha, kom hem vid 2 och somnade ganska direkt.
Igår så tränade jag på dagen med Emma och Nella och sen var det tänkt att vi egentligen bara skulle käka middag och chilla hos Emma, men så blev det inte riktigt. Vi tre drog hem till Emma, fixade oss och förade lite innan Fanny joinade oss. Sedan drog vi ut, mötte upp Orren och Alex och sen också Matilda! Blev en kul utekväll, och Orren fyller år idag så efter 12 inatt firade vi honom :D
Idag har jag varit i bromma med Jessie, köpt hundmat haha, och kikat lite i affärer. Ett par träningsbyxor fick följa med mig hem! Sen har jag varit på träning och nu har jag precis käkat middag. Inget plugg ikväll så ska bara chilla framför tv:n, skönt! :D
Snodde Fannys bilder från igår!





Picture

Once we accept our limits, we go beyond them


Fredag

Bläää, mår inte alls bra. Ont i kroppen, mår halvt illa och riktigt jävla trött trots att jag sovit mycket. NEJ, jag vägrar bli sjuk! Så ikväll blir det träning och sedan ligga hemma i sängen och kolla filmer och bli piggare! Imorgon har vi tjejer planerat att först träna och sedan dra hem till Emma för massa mys med middag och sånt :D Inte helt fel måste jag säga :))
Nu sover lillen så ska lägga mig i soffan och vila lite jag med haha (a) får hoppas att Jens kommer innan 4 idag så slipper stressa till träningen, måste hem mellan och hämta och lämna grejer. Håll tummarna för mig :D


Längre helg, jatack!

Varför måste helgen vara så nedrans kort? Man måste ju liksom alltid välja bort massa roligt att göra eftersom dagarna inte räcker till. Tycker det borde vara minst 4 dagar helg så man hinner med allt man vill!

Ledig, fast nej

Då har jag jobbar färdigt för idag då! Måste skriva klart mitt arbete ikväll också! Kul liv med allt plugg eller vad säger ni? Men ja, plugg innan kl 9 för då är det criminal :D hehe. Snart blir det iallafall mysmiddag och det ser jag fram emot :) Imorgon blir det jobb och sen får jag se vad som händer på kvällen, det är ju ändå fredag :D Oscar är taggad på utgång som vanligt haha ;) men vi får se!

Torsdag

Trött vare ja... Men jag har turen att ha en lugn kille att handskas med. Och eftersom han vaknade redan vid 7 imorse ligger han just nu och sover. Jag har precis skrivit lite på mitt arbete och nu chillar jag i soffan och väntar på att grey's ska börja. Inte helt fel!


Sova tack..

Hur kommer det sig att man aldrig kan sova när man verkligen måste? Men alltid är piss trött när man inte alls får sova? Somnade liksom klockan 7, mitt i en mening i boken..haha, sov 20 min bara. Men nu är jag inte alls trött, och jag ska upp klockan 7..kul! Såhär var de typ varje dag i skolan, kunde aldrig sova på kvällen, sen är man dödstrött hela dagen i skolan, blä : (


Word

Klubbor blir ciggaretter. Kvarsittning blir avstängning. Läsk blir vodka. Cyklar blir moppar. Kyssar blir sex. Kommer du ihåg när "att vara hög" betydde att man hade mycket fart på gungan? Att "skydda sig" betydde att ha hjälm på sig? Pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte. Krig var bara en lek. Den värsta känslan var när man skrapade knäna, och hejdå betydde bara " vi ses i morgon.

Det va bättre förr.

Vad händer!

Idag har jag minsann varit duktig! Har läst ut boken, så nu har jag endast 46 sidor i ett häfte att läsa och sen behöver jag nog inte läsa så mycket mer. Tror faktikst inte att den sista uppgiften har bövker inblandade *hoppas hoppas* Så det ska jag läsa lite senare ikväll! Tränat har jag ju också gjort. Liksom vad händer? Tränat två gånger på en vecka och läst ut två böcker till skolan, vart är jag påväg :o haha! Men min hälsa uppskattar nog iallafall träningen rätt mycket ;D

Nu ska jag strax kolla på Grey's och sen blir det lite läsa och imorgon blir det som vanligt jobb! Jessie är ledig så hon göe mig lite sällskap imorgon också, inte fel alls! Men nu ska jag ta och flytta med datorn till vardagsrummet heh

Träna mera?!

Är jag duktig eller vadddåååå? Snart läst ut boken och alldeles strax ska jag bege mig mot gymmet. Japp ni läste rätt, träna, idag igen. Satan i gatan! haha :D Måste bara käka något först och håller tummarna för att jag hinner få i mig något innan nella smsar och säger att hon åker från stan haha. Hörs sen om jag inte dör på träningen!

Läsa nejtack

Hmm vad blir det för film ikväll då? Eller blir det criminal istället? Den som lever får väl se. Just nu kollar jag iallafall på Mike & Molly :) Men måste nog skynda på min läsning lite hehe, men det är ju så tråkigt :((( Ledig imorgon med iallafall så blir med läsande då!

Jag saknar gymnasiet. Med prov och uppsatser man klarade av att göra utan tt läsa 56600 böcker i veckan >.<

Träning

Idag blev det gymmet med Emma! Fanny skulle egentligen också joinat oss men eftersom hon är en fattig student så kunde hon inte haha. Så det blev bara jag och Emma som gick dit och svettades! Det kostar bara 169 kr i månaden så det är inte så farligt, men nu får jag se till att gå dit och träna massor också!
Strax blir det mat och sen lite plugg och desperate :) as hungrig så det är inte helt fel!!

Tisdag

Mina sovvanor uppskattar nog inte denna ledighet lika mycket som jag gör haha. Vänder på dygnet totalt och sen blir det alltid fruktansvärt svårt att ta sig upp torsdag & fredag när jag jobbar. Kanske borde försöka lära mig sova som en normal person igen :D

Iallafall. Har suttit och läst en del idag men nu tar jag mig en paus och tänkte städa istället. Mitt rum börjar se ut som ett bombnedslag, så nu blir det hög musik och städning! Sen lite mera läsning och sedan ska jag pallra mig iväg till gymmet med Emma och Fanny, den ni! Trodde aldrig dagen skulle komma...haha!

Limitless

Det fick bli filmen Limitless. Riktigt bra var den faktikst, och Bradley Cooper är ju inte helt fel att titta på ;) Den handlar om en drog som gör att man får tillgång till hela sin hjärna typ och man blir grymt smart och vet typ allt haha. Skulle gärna också va så smart :D fast utan att behöva ta ett piller då. Ett ta ett ofarligt piller ;) Men ja, sån tur har ju inte jag haha. Aja, nu blir det nog lite Sons :D

mm ögongodis


Film!

Träningen gick bra, smått ofokuserat men det är väl klart det blir så med en bunt 10-11 åringar haha! Sen jag kom hem har jag läst en del i boken men nu tänkte jag ta en paus/sluta plugga för ikväll och kolla på någon film istället! Får se vilken det blir, har en hel del filmer på datorn så. Eller så blir det kanske sons of anarchy som jag fastnat lite smått för haha :D

Måndag

Godmorgon!
Skönt att få sova ut måste jag säga. Har precis käkat frukost och ska strax läsa lite. Så kul...! Det är när jag måste sitta och läsa såhär mycket som man verkligen saknar gymnasiet haha. Då var det inte alls lika mycket :( Men ah, har väl inget val direkt. Idag står iallafall plugg och träning på schemat :)

Helgen

Inte riktigt haft tiden att skriva i helgen, varit upptagen med livet!
I fredags efter jobbet blev det träning och sedan frågade Oscar om jag ville med på nattbio med han och hans killkompisar- breaking dawn. Haha så gay! Men jag hade inget bättre för mig så jag bjöd med Jessie och så drog vi till o'learys i gamla stan för att fördriva tiden lite tills bion. Där var det ASKUL. Robban i baren bjöd på massa gratisdrinkar och roligt sällskap. Det blev ingen bio för biljetterna var typ slut så Orren och hans kompisar joinade oss på o'learys istället. De stängde vid ett så då drog vi hem, men fan vad kul det var där :D schyssta bartenders gillar vi!
Igår så var jag på tävling hela dagen med mina fina gymnaster! Det var många lag så det tog ungefär hela dagen, men det var kul! Det blev ingen mejal för dem men fan vad duktiga de var ändå :D Efter tävlingen var det bara att skynda mig hem till Jennifer som fyllde 18! Det blev lite dricka hemma hos henne med ett par vänner innan vi drog in till stan för att dra på krogen. En lyckad kväll som slutade som de flesta andra kvällar på krogen, meny på donken och en seg bussresa hem haha! Men papi kom och hämtade mig vid bussen så jag slapp gå. Inte helt fel med en pappa som hämtar trots klockan är mitt i natten!
Idag har jag varit hos Fanny med henne och Emma. Vi har käkat massa onyttigt och kollat på film. Mysdag med mina fina vänner! Nu ska jag plugga lite innan jag lägger mig i sängen och kollar på film tills jag somnar hihi. Hoppas ni haft en lika awesome helg som mig!

Skärholmen

Idag var ju jag och Jessie i skärholmen med lillen, och det gick ju bra! Så lugn och fin så :D Vi käkade lunch och kollade lite i affärer- Blev strumpor och öl för min del haha! Nu är jag iallafall hemma hos Erika och Jens igen och väntar på att klockan skall gå. Lilleman sover fortfarande i vagnen, och när han vaknar ska det ätas och lekas för fullt :D

Senare blir det träning och sen får jag se. Har ju tävling imorgon så borde vara hemma och ta det lugnt, men får se vad som händer! Imorgon blir det iallafall utgång för att fira Jennifer som också joinat oss med krogenålder! :)


Fredag!

Godmorgon på er!
Alldeles strax ska lilla Alexander få sin frukost och efter det ska vi två till Skärholmen med Jessie :) jobbar fram till ca 4 och efter det blir det direkt träning och sen får jag se vad som händer (: kanske träffar lilla Emma! :D men nej, dags att göra gröt haha


There's something about you

ni är bra ni, riktigt jävla bra!


Den du!

Att läsa är ju fruktansvärt tråkigt, och slösar massa tid. Så de som känner mig och gått i min klass vet att jag aldrig läser ut en hel bok man får från skolan. Det är ALLTID minst 30 sidor kvar eller nått, många gånger mer än så hehe, (nu skulle Tessan se mig haha) men nu så! Hela boken är utläst, varenda liten sida! Fastän jag hade kunnat hoppa varannan eftersom den sa så mycket samma sak, men inte gjorde jag det. mohaha, duktiga jag! Nu är det bara en bok kvar på detta moment........ inte lika kul kanske!

Nu blir det iallafall criminal och sedan sova, satan vad trött jag är! Imorgon ska jag ta med lillis till skärholmen med Jessie, håll tummarna för att det går bra för mig :D

Lunch och promenad

Är som vanligt denna tid på torsdagar och leker med Alexander! Han springer runt för fullt i sin lära-gå-stol haha. Jag har precis käkat lunch och snart är det dags för honom att äta också. Efter det blir det en liten promenad med honom :) I eftermiddag har jag inga andra planer förutom att plugga, hoppade ju över den delen igår hehe..men ja, det och criminal såklart :)) Fredag imorgon, känns asbra!

Barnvakt

Att vara barnvakt kan ibland vara sjukt jobbigt, när barnen är gnälliga och sånt. Men då räcker det att se ett litet leende från dem för att tycka det är kul igen, hihi! Kul att någon tycker jag är rolig iallafall ;)

Lilla Alexander gömmer sig bakom gardinen!

 

Harlie snodde sin mammas skor, och satte dem på fel fot..

 

Gullisar!


Dagen

Dagen gick till en början rätt segt eftersom lillemannen hade ont i halsen och var lite gnällig, men vid lunch sov både han och Harlie rätt länge så det var skönt och efter det piggnade han till lite :) Efter jag var klar med allt lekande till jobb hehe, åkte jag till söder och mötte Elli! Blev en fika med henne och massa snack, inte helt fel. Sen fortsatte dagen i rätt riktning med pizza till middag - aldrig fel liksom men nu kommer dagen suga i 30 minuter, för jag mååååste nämligen läsa i boken. Varför kan jag inte läsa snabbt för >.< haha aja, 30 min, eller ja, 25 min kvar nu (a) och sen Grey's! :)

Onsdag

Hade det varit en vanlig onsdag hade jag precis vaknat, legat kvar i sängen och kollat tv just nu. Men inte idag! Gick upp klockan 7 och käka frukost, is kallt så hade mer än gärna legat kvar i sängen ett par timmar till. Men nej.

Är ju barnvakt idag med. Lillen sover just nu men Harlie är hemma också så jag får ingen vila! Hon springer runt och leker för fullt, gulle :) nu drar hon i mig så måste nog leka med henne hehe


Godnattis

Blev mys framför tv:n med syster och pappa. Desperate stod på schemat, och efter det kollade vi på Happy endings och just nu rullar Mike och Molly på tv:n. Bra tisdagkväll med andra ord. Borde egentligen sova nu meeeen det är ju criminal hehe (a) Ska jobba imorgon med, trots att det är onsdag. Erika skulle julpynta affären! Efter jobbet ska jag till stan och fika/käka med Elli :) Ett tag sen man såg henne så ska bli trevlans :D

Elli och Jag för bra många år sen, haha!


Hey boy

 

That doesn't sound anything like me..
It ain't.


Karlsson

Idag har jag inte gjort så mycket. Pluggat lite och varit en snabb sväng i huddinge. Just nu kollar jag på Karlsson på taket, haha, Karlsson är så lik Chris :D på pricken ;) Skulle gärna lägga upp en bild så ni själva ser likheten men då skulle jag bli dödad så vi skippar det hehe. Men näääe, hungrig är jag så måste äta nått :D

Tävling snart!

Träningen gick bra, just nu är det bara förberedelser för tävlingen som är på lördag. Hoppas det går bra för dem :D Men det tror jag nog :) Efter träningen blev det tacos för min del och sedan har jag pluggat en del. Eller ja, läst snarare. Inte min favorit syssla men det måste ju göras. Boken är dessutom ganska intressant, den handlar om genus och kvinnoförtryck. Fast enligt mig upprepar den sig sjukt mycket hela tiden men ja. Måste läsas ändå ju.

Nu sitter jag i soffan och kollar på Criminal. Efter det ska jag och min träningsvärk sova. Kommer ha ont imorgon känner jag haha, men det gillas! Dags att börja ta hand om kroppen lite kanske så jag slipper dö vid 30 :D

The lion

Har sett den här filmen säkert 100 gånger men tröttnar aldrig, den är så söt! :D

Måndag

Måndag idag då. En dag närmare helg :D hihi. Idag har jag hittills pluggat en del, varit ute och sprungit(!) med Jessie och nu håller jag på att fixa lunch samtidigt som jag och Jessie fixar med en del av mammas julklapp. Lite tidigt kanske men äsch :D Senare blir det träning och lite mer plugg (:

HGF-kamraten 2011

Här får ni en bild på mitt tal som de skrev till mig, och på vandringspokalen jag får ha i ett år! Alla som vunnit detta pris har sitt namn inristat, bredvid året man vann så nu står mitt namn med också :D Sen står det också HGF-kamrsten på den! Sjukt att det har hållt på enda sedan 1981. Då var inte jag ens född haha ;o


Nu blir det lite How i met your mother och sen sängen! Plugg står på schemat imorgon. Och träning såklart :)

Helgen

Det har varit en väldigt lugn helg. Men det har varit skönt. I fredags följde jag med Jessie hem till CJ där det blev chips, vin, champange och jacuzzi med honom, Jessie, Helena och Tobbe :) Och igår var det filmkväll med bästa Fanny som gällde! Vi såg paranormal activity 1, 2 fast 2 furious och eight below, tre bra filmer :D

Så idag är jag pigg! Ska på träning vid fem och tills dess ska jag plugga lite, och kolla någon film och bara ta det lugnt. Skööööönt:)

Fredag

Fredag idag, fyfan vad härligt! Har dock inga planer alls inför helgen utan tar det som det kommer. Skulle inte banga på att ligga och sova hela eftermiddagen, kvällen och natten idag alltså. Så otroligt trött. Men det lär ju inte hända, kommer aldrig kunna sova så mycket och vi får hoppas att jag har en roligare fredag än så haha! Den som lever får se! Snart ska iallafall lillis sova så ska fixa lite mat till honom :))

"Pris"

Idag på mötet fick jag mitt tal utskrivet på papper och en pokal. Dock får jag bara behålla pokalen i ett år, för varje år skrivs namnet in på den personen som vann det året, riktigt snyggt! Så nu finns mitt namn med där :D Kan lägga in en bild imorgon och visa :)

Nu blir det lite plugg och sedan criminal innan jag går och lägger mig. Vill gärna vakna imorgon med en axel som inte gör ont tack!

Torsdag

Hej på er!

Har precis kommit in från en timmes promenad med lillen! Han har dock sovit vääldigt lite så om ett tag blir han väl gnällis haha, det orkar inte min axel :( Får hoppas han håller sig glad :D Han leker rövare i sin lära-gå-stol och jag ska käka lunch! Har möte sen efter jobbet också, ingen sova middag idag inte haha, kanske lika bra så jag somnar på kvällen!

Tv!

Sitter just nu och kollar på grey's :) sen blir det lite läsning och sedan sängen! Ingen sovmorgon imorgon inte haha.

Jag är så fin, eller vad säger ni!


Fika med Emma

Fikan med Emma var självklart trevlig hihi, bra med vänner eller vad säger ni? :D Och kladdkaka är aldrig fel det heller hehe.. Just nu kollar jag på big bang och om nån timma eller så är det väl mat skulle jag gissa på. Sen blir det lite plugg, tv-tittande och sen sova. Upp och jobba imorgon som vanligt på torsdagar :) Ska bli kul! Men det kommer göra ont i axeln också haha :( Men det är det värt :) Sen på eftermiddagen har vi möte på gympan!

Bra läkare

Var tillbaka hos läkaren idag eftersom axeln inte har blivit bättre, han sa åt mig att äta smärtstillande. Hah, det kan han ju FET glömma. Och sen sa han att om det inte är bättre om en vecka ska jag komma tillbaka..kul att få det svaret varje gång? Aja vi får väl se. Nån jävla ipren tänker jag då inte stoppa i mig!

Nu väntar jag mest på att tiden ska gå, Emma slutar om en timma och då ska vi åka och fika! Mums :D Ska bli skönt att få prata av sig lite också :)

Vinterjacka och mat

Ganska skönt att det börjar bli kallt ute, faktiskt. Längtar ju till snön så! Och snowboard/skidåkning! :D Men några minus räcker, man behöver ju liksom inte överdriva och skapa ny istid bara för att det kommer lite snö, som förra året. ISKALLT. Bara onödigt :))

Har iallafall beställt min jacka nu hihi :D Så de borde komma innan fredag, wie! Just nu kollar jag på Mike&Molly men strax blir det underbara criminal minds och efter det sängen. Längtar tills jag ska äta lunch imorgon hehe, och sen när jag ska fika med Emma :) mat alltså ♥

Pannbiff

Har precis ätit en suuuuper god middag bestående av min favoritmat - pannbiff. Så sjukt gott alltså :D Och så finns det kvar så jag får en god lunch imorgon också, yey, happy girl! Just nu kollar jag på big bang och ska se ifall Jessie kanske vill gå en promenad eller något efter det! :)

bild från när vi var på promenad för 2 år sen, ååh, längtar till snön :D


Tisdag

Tänkte vara duktig och försöka träna lite, eller jag göra lite styrka iallafall, så man kanske slipper gå runt och vara trött hela tiden, men det gick ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Nästan allt gjorde ju ont i axeln haha, fan då. Jag som faktiskt skulle låtsas vara duktig... Aja, får bli det när axeln är bra istället ;)

Ska städa lite och sen ska jag vänta på att Jessie kommer hem och kanske ta och beställa mig en vinterjacka hihi. En stor och mysig :D Men ska vänta och se ifall Jessie vill ha något också så beställer vi tillsammans :)

Godnatt mina vänner

Har pluggat nu på kvällen. Med en paus för lite glass som pappa och mamma kom hem med. Thihi, gott! Nu är jag iallafall klar med uppgiften och nu är det väl bara att börja på nästa.. Kul med skola (y) haha. Sitter och kollar på älskade Criminal just nu men strax blir det sängen. Imorgon är jag hundvakt på morgonen så upp ganska tidigt.

Och blir inte min axel bättre imorgon (eftersom den av någon jävla konstig anledning har blivit mer svullen nu...) så måste jag åka tillbaka till sjukan på onsdag och kolla upp skiten. Kul med skador, verkligen..

Måndag

Dagen har gått åt plugg och träning, ungefär som igår. Inte det roligaste kanske men det måste ju göras. Sitter också och funderar på vad fasen jag vill plugga sen om ett år. Har sökt lite kurser till nästa termin med men inget program. Vet inte vad jag vill plugga längre. Eller kanske, men är inte säker haha. Jobbigt!

Får se vad som händer imorgon. Sugen på att röra mig utanför huset iallafall, och inte bara iväg på träning haha. Det återstår att se :D

Söndag!

Idag har jag suttit och pluggat typ hela dagen, inte alls roligt men det måste ju göras. Och vilken dag passar inte bäst att plugga på om söndagar? Nu blir det dock en paus för middag och träning, men lär bli mer plugg efter träningen sen ikväll! Seg söndag måste jag säga, men det är ändå jäkligt skönt!

mycket gammal bild haha


Stick it

Kom precis hem från Fanny. Vi två och Emma hade liten myskväll med onyttigheter och prat och filmtittande. Vi kollade på en gymnastikfilm - Stick it, och fy satan vad jag är sugen på att börja träna igen asså! Suger att laget försvann : ( Men vad ska man göra.. Är glad att jag är ledare iallafall och får köra nått varv då och då när jag känner för det hehe. Men ja, saknar det gör jag iallafall! Nu blir det sängen, är helt galet trött. Imorgon blir det plugg och träning :)

Blandade bilder

Här kommer lite blandade bilder från när vi var och bowlade, kryssningen och från igår!
Det är inte så roliga bilder från kryssningen eftersom ingen av oss hade
mobilerna senare på kvällen, dom låt i hytten!



världens bästa! - bowling


jag och finis emma! - kryssningen


fina fanny<3 - kryssningen


gulle nells :D - kryssningen


min tandborste fick en smäll och blev sne :(


nella och fanny - igår på woken!


emmmsiii - igår på woken


cooooola rick - partyt igår!


hahaha kim och emma! - partyt igår


jag och kim :D - partyt igår

Kryssning och fredagkväll

Fy satan vadd död jag är nu. Kryssningen i onsdags var riktigt grym, hur kul som helst men mina bästa tjejer! Jag träffade på folk jag kände och vi hängde med massa olika människor där, stört kul. Torsdagen var inte lika kul men det fårr man ju leva med. Finns ett tillfälle den dagen då jag på riktigt ville typ skjuta min lilla älsklings fanny, haha! Gjorde ju som tur var inte det för då hade jag ångrat mig :D Igår var jag fortfarande lite seg på men då lekte jag som vanligt barnvakt. Med en axel som inte ville samarbeta. Usch asså haha! Sen igårkväll skulle vi på Rhodos Reuinon, och jag vas astaggad!! Vet inte riktigt vad som hände men helt plötsligt var vi istället påväg till en hemmafest i huddinge haha, alla vi utan dricka men vi hade askul ändå :D Spårad kväll och nu är jag DÖD. Ikväll blir det myskväll med Emma och Fanny, perfekt kväll! Och jag är glad att det bara är lördag för jag hade nog inte orkat med träning haha. Men nu blir det lite plugg, lite monk, och lite middag om ett tag innan jag sticker hem till Emma :)

Aj ;(

Har så jäkla ont i axeln just nu asså. Lillfisen var envis och ville inte sova = mer gnälligt = mer bärande, AJ :( Men ja, jag stod ut och Jens kom hem en timma tidigare idag så det var jäkligt skönt! Nu ska jag chilla galet och ladda inför kvällen! :D

Lång dag

Känner verkligen att det här kommer bli en lång dag... Har så jäkla ont i axeln, har båda barnen idag, en halvsjuk och en med ögoninflammation. Haha, fast Erikas syster är här och hjälper till lite också eftersom hon ändå är i stockholm! Jens kommer säkert inte hem förens kl 4 och jag mååååååste ta en power nap innan vi ska ut sen. Rhodos reunion ikväll :DD wiho, astaggad!!


Hihi

Hade årsmöte med gymnastiken i söndags, kunde dock inte gå eftersom jag satt på sjukan den dagen, men dom har lagt upp en bild med talet de skrev till mig, bästa Huddinge!


Kryssning!

Har pluggat lite, men inte så mycket som jag borde ha gjort, men det får jag leva med. Får plugga imorgonkväll istället för att ligga och vara bakis hehe, och sen fredag när jag är barnvakt, det blir bra! Dock vet jag inte riktigt hur jag ska klara av att vara barnvaktpga min cp axel men kommer ju inte imorgon så känns dumt att ställa in på fredag med, får leva med smärtan helt enkelt..

Har precis pakat ner allt jag ska ha med mig, hoppas jag iallafall så jag inte glömt något hehe, och ska röra mig mot tåget om cirkus 40 minuter! Då lär jag Nella och Fanny strosa runt i stan ett tag innan Emma kommer och vi går och käkar middag innan vi drar iväg :D iiiih så taggad :D Dock har jag ondare i axeln idag än de andra dagarna(?) men ja, gud vill väl inte att jag ska ha kul. Men äääsch, lite smärta har ingen dött av va!

massa kärlek till er tjejer!


En dag på stan

Var en mysig dag på stan med mina tjejer! Dock var strumpbyxor det enda vi köpte allihoppa haha...eller jag tror det iallafall! Jag glömde självklart bort vantar och strumpor, men det får bli en annan gång! Nu tänkte jag sätta igång och plugga lite vilket är vad jag kommer ägna mig åt tills vi åker in och käkar imorgon. Eller jag ska till elgiganten lite snabbt men ja, annars blir det plugg som gäller! Kul va? Men ja, ska väl fortsätta läsa min bok nu, får se hur länge jag hinner läsa innan jag somnar hehe

Byta axel, någon?

Hahaha aaaajjjj! Blev ännu mer handikappad nu när jag försökte ta på mig jeansen, ont som satan gjorde det! Skulle hållt mig till leggings ett tag till tror jag >.< Det gör ont när jag sminkar mig, klär på mig och att försöka fixa håret kan jag ju fetglömma, haha yey, nu taggar vi kryssning! :D Trots min handikapp är jag sjukt taggad faktiskt :) Nu ska jag hålla andan och iallfall försöka fixa håret lite, men tror nog att mössan åker på idag igen haha, och sen blir det stan med gosisarna!

Tisdag

Godmorgon! Ligger i sängen och kollar på Grey's och ska snart ner och äta frukost. Om två timmar ska jag röra mig mot tåget för att strosa runt på stan med Emma och Fanny :) De letar efter något att ha på sig på kryssningen imorgon och jag ska köpa vantar hehe, sen var det något mer men minns inte vad det var -.-' aja! Nu är grey's slut och jag ska samla kraft för att orka flytta på mig :)

RSS 2.0