Söndag

Igår tog jag mitt pick och pack och hälsade på världens bästa Fanny hemma hos henne i Norrköping. Hon och Mimmi skulle ha inflyttningsfest som jag inte kunde missa! Hade en väldigt rolig kväll som involverade en hel del alkohol vilket resulterade i en hemsk huvudvärk idag. Men det var de värt de! Hela dagen idag har gått ut på att ligga i soffan med en fet pizza och glo på skräckis. Åh min skräckfilms buddie <3

Nu sitter jag på tåget påväg hem mot Stockholm igen. Ska möta upp min boy i stan och så kommer snälla pappa och hämtar oss. Ska bli riktigt skönt att dö i sängen när jag kommer hem. Och vill ni veta vad det bästa av allt är? Jag är ledig imorgon! Yep, leeeedig. Fyfan vad skönt! 

Fredag

Har en fredagskväll för mig själv. Känner inte för att gå ut och dricka eller göra mycket annat än att bara ligga framför tv:n. Är ju som sagt ledig nu fram tills på tisdag då jag jobbar. Fyfan vad skönt det kommer vara att vara såhär ledig. Men snabbt kommer det gå. Imorgon drar jag iväg till bebis Fanny och joinar på deras inflyttningsfest. Den kvällen kommer gå snabbt, men kul kommer det bli. Sen söndagshäng där innan jag tar tåget till stockholm igen. Sen är det plötsligt nästan måndag. Nej så ska man väl inte tänka. Får njuta istället.

Onsdag

Min morgon började vid 5 imorse då klockan ringde. Lyckades för första gången på väldigt länge somna i tid så var inte alls speciellt trött. Jävligt skönt. Jobbade fram till kvart i 11 och nu sitter jag på tunnelbanan påväg till skolan. Grupparbete, cosmonova och mer grupparbete står på schemat. Sedan iväg för att träffa fina Fanny en stund innan det är dags för träning. Efter träningen ska jag hem till min bebi och gosa ner mig. Rätt fullspäckad dag med andra ord. Men imorgon har jag bara skola 9-12 sen är jag ledig i fem hela dagar!! Ska njuta som faaaaaan

<3

Det är tomt utan er här hemma

Hejdå livet

Jag har inget liv kvar. Har haft extremt mycket skola den senaste tiden. Varje dag jag har varit ledig har jag jobbat. Tänkte att "håll ut. Snart är det klart" men nej. Har fått mitt nya schema och det är värre. Är inte ledig en enda dag på säkert två månader. Så jobba kan jag inte ens göra. Kommer alltså inte ha något liv och när jag väl är ledig kommer jag ändå inte ha råd att göra någonting. Roligt liv.... 

Får iallafall festa med min älskade Fanny i helgen och det kan jag trösta mig med. Och med Måns såklart. Han är go han. Och träningarna. Men ändå. WäääääÄ 

Im alive

Att blogga finns inte ens med i mitt huvud längre. Vilket ä väldigt tråkigt. Inte för att jag skulle ha tid att blogga ändå. Jag spenderar i princip all min tid i skolan och när jag inte är där är jag på jobbet eller i hallen. Jag har med andra ord inget liv just nu. Känns sådär va. Men vad ska man göra. Snart börjar kursen trappa ner iallafall, dock inte jobbet. Ändå rätt skönt att ha så mycket att göra hela tiden. Försöker ju att spendera så lite pengar som möjligt och har jag inte tid att spendera gör jag det inte heller, det är bra det. Lever hellre fattigt här än i New york sen. Rätt underförstått. Men nej om man skulle ta och ge sig iväg till skolan också.
 
Bajenmatch väntar ikväll med min bebi!

Söndag

Jag har haft en helt okej helg. Har inte gjort något speciellt egentligen. Var hemma i fredags bara och sen igår var jag på krök hemma hos nån random tjej. Inte speciellt kul och gick hem väldigt tidigt! Idag har dock varit en bra dag. Jag och Måns vaknade upp runt 11, käkade frukost och sen glodde vi lite på tv innan vi gick ut på en långpromenad! Vi var ute och gick i över en timma, solen gassade på som en sommardag mitt i juli, galet varmt! Men man ska fan inte klaga. Nu har han åkt hem och jag tänkte plugga lite grann innan jag lägger mig i sängen och glor någon film och sover. Skola 9-16 imorgon igen och sen direkt till träningen. Stressdagar, vem älskar inte såna?

Torsdag

Igår hade vi våran första danslektion. Det var inte så mycket dans i sig, utan mer rörelse. Men det var kul. Inte så konstigt att det är värsta dansen eftersom det ska gå att koppla till förskolan och småbarn är väl inte de bästa på koregrafi kan jag tycka! Men roligt var det. Lite segt de sista timmarna men så är det. Stressade sen iväg till träningen och fick vara glad och må bra med tjejerna!
 
Idag var jag i skolan i en timma för en rätt meningslös gruppuppgift. Lite segt att behöva ta sig in dit för det där lilla men men, what to do. Sen har jag inte gjort allt för mycket. Dex kastrerades idag så var med mamma och hämtade honom efter det och sen har jag gosat med honom. Ledsna pojken. Pluggat har jag också gjort wiee, och det ska jag fortsätta med nu. How fun!

Tisdag

Igår drog skolan igång igen. Segt men ändå rätt skönt faktiskt. Verkar vara en rolig kurs, dans, musik och bild. Och såklart en del att läsa men det har man väldigt mycket tid för. Blir roligt med en mer praktisk kurs! Imorgon har jag dans mellan 9 och 16 :D
 
Idag var jag däremot ledig. Vaknade upp med min gos och fixade i ordning en god frukost. Vid kvart i tre rörde jag mig in till stan för att ta en fika tillsammans med Nella, Emma och Sandra. Ett hejdå för både Sandra och Emma. Känns sjuk att Emma flyttar imorgon. Nu lämnar både hon och Fanny. WääääÄä. Men kul för dem såklart!
 
Jag har precis pluggat lite och nu tänkte jag gå på jakt efter min kalender om tycks ha rymt. Faan behöver den ju. Where are you?? Och om nån timma eller så kommer Månsi hit och då blir det film och sen sova. Lång dag imorgon. Dans till 16 som sagt och sen direkt iväg på träning. Kommer jag att överleva?

Kräftis!

I lördags blev det kräftskiva hemma hos Emma. En sista helg innan hon åker. Vi kom dit vid 7 och inte en enda jäkel hade kräftor. Kyckling, paj och middags mackor fanns på bordet. Men inga kräftor. Men vi hade sjukt roligt ändå ska ni veta! Massa dricka, massa mat och ett gäng med härliga människor. En blandning av folk. Fina vänner var det! Jag åkte hem rikt halv 2 tror jag klockan var. Tidsuppfattningen är inte alltid den bästa men runt då iallafall. En bra rolig kväll!


RSS 2.0