Ha det bra

Har legat ute och solat ett tag, så lite brunare känner jag mig allt ;) Kom precis ut ur duschen och ska börja göra mig i ordning. Ska möta Jessie i tumba om en timma, så nu får jag allt skynda mig! Jag skriver senare när jag kmmer hem :) Ha en bra söndag ♥


gårdagens jag!

Söndag

Har inte haft tid att skriva något, och har ingen större lust till det nu heller. Solen är ju framme och jag vill bli brun! Men idag har jag iallafall inte gjort något annat än att följt med Nellson till coop. Har solat lite sen dess, och nu tänkte jag fortsätta. Senare idag ska jag på killarnas spelning, men slänger in ett inlägg m någon timme istället! <3


Lördag

God morgon bloggen :) Börjar bli lite trött på mina drömmar just nu, blir alltid lika besviken när jag vaknar. But what to do? Sktsamma, jag ska strax börja göra mig i ordning för att sedan åka till skärholmen med Jessie. Där kommer vi gå runt ett litet tag och kika runt i affärer innan vi ska på Rikkis och Blommans musikal i skolan :) Deras förra var superkul så den här lär väl vara ännu bätrte ;D

På deras förra föreställing hade de bland annat polsk folkdans att visa, höhö det var sjukt kul att se.. Och en bra dikt eller vad man ska kalla det. Det var en svart kille som stod i mitten och 5 vita runt mkring honom. Så frågade han den första: Vad är du för färg när du föds? - Rosa. Okej, vad är jag för färg när jag föds? - Svart. Näste man frågade han: Vad är du för färg när du är sjuk? - Grön. Okej, vad är jag för färg när jag är sjuk? - Svart. Nästa fråga blev: Vad är du för färg när du fryser? - Blå. Okej, vad är jag för färg när jag fryser? - Svart. Sen frågade han: Vad är du för färg när du solar? - Röd. Okej, vad är jag för färg när jag solar? - Svart. Sista frågan blev: Vad är du för färg när du dör? - Vit. Okej, vad är jag för färg när jag dör? - Svart. Och ni kallar mig färgad?!

Pictures




Jag låter bilderna tala för sig själva. ♥

Grillmys

Kvällen har varit hur mysig som helst! Jag har varit hemma hos Martina med henne, Tessan, Malin, Sanna, Hanna, Mickis, Max, Tess, Brus, Niklas och Alfonso (hahah säkert jättefel där på namnet nu, men iallafall (a)) och haft grillkväll. Vi kom dit strax efter sju och kom hem för ett litet tag sen. Att bara sitta på hennes uteplats med god mat, efterrätt, härligt sällskap och sommarväder var verkligen inte helt fel en fredagkväll. Supermys :)
Slänger in några bilder srax, ska bara ladda in dom på datorn!

Fredag

Hej på er :) Idag är jag ledig! fyfan vad skönt. Gick och la mig hyffsat tidigt igår och sov läänge idag. Inte ofta man har tid för att sova ut :p håhå, men nu har jag ialalfall fått en dag då jag kan göra det (:
Ska strax ner och fixa ihop något att äta och lägga mig ute i solen. Det ser iallafall varmt ut så hoppas på det :) Vill ju få lite färg! Har även lite planer till kvällen och sånt är aldrig fel ju :) Men nu kallar solen på mig, later!


buhu, miss it!

tjugoåttondemaj

Hallu bloggen! Slutade ju skolan halv fem idag och då åkte jag och Jessie till skärholmen och hämtade ut bljetter till en musikal vi ska kolla på. Det är våra kompisar och deras skola som har den, så där sitter vi bänkade på lördag kl tre. Deras förra musikal var jättebra, så denna är nog också det! :)
Efter det gick vi runt lite i centrumet och jag fick med mig ett par jeans hem. Jättefina nu till sommaren! :) Så nu är jag 200 kr pankare, men that's okay, för jag får mer pengar på lördag (: men nu ska jag återg till 2½ men som går på tv:n, håhåh :)

Grey's

Nu sticker jag iväg mot skolan, så hinner jag gå runt lite i centrum innan. Jag fick ju mina pengar igår, höhö :) Men innan det tänkte jag slänge in ett klipp från gårdagens Grey's asnitt :') Någon mer än jag som typ dog av att hela grejen var så fin? (:


Torsdag

Vart inte mycket bloggning igår, men hade fult upp hela dagen. Först skola, sen träning (där jag såklart gör illa mig på en gång -.-' aaaj min nacke säger jag bara!) sen hem till Tessan eftersom hon fyllde år, sen hem, hjälpa mamma med hennes nya mobil eftersom hon är typ handikappad när det gäller sånt, Grey's, och sen plugg innan det var dags att sova!

Idag börjar jag inte förens halv 1. Både spanskakursen och mattekursen är slut, woho! Så jag har bara tre lektioner, och när jag slutar ska jag och Jessie en sväng till slärholmen :) Men nu måste jag dessvärre plugga lite engelska eftersom jag knappt gjorde det igår. Men ha en bra dag! <3

Onsdag

Skolan idag kommer suga. Vi har samhälle hela dagen då vi ska redovisa om någon artikel, och den har jag inte gjort, oopsi. Får väl improvisera lite eller nått, typ leta upp någon artikel på vägen. Och förhoppningsvis slutar vi inte klockan fyra, känns lite som att vi kommer göra det bara för vi har Stefan, men hoppas inte.
Träning vid fem, får dock se hur mycket jag hinner träna eller om jag tränar för sen ska jag hem till Tessan som fyller år idag! Så graaattis på dig gumman! =D <333 Men ska leta up byxorna jag tänkte ha idag, dom verkar ha fått ben och sprungit iväg eller så, jobbigt -.-'

Nighty fellas

Dagen har varit bra. Kändes som sommarlov för en stund. Har varit med Emelié, Emma & Fanny under eftermiddagen och där blev det en makeover på mig och Fanny, thih :) Sen åkte jag hem, kollade på tv och har även läst igenom engelskasaken, men dock inte gjort den ännu. Får göra det imorgon, då måste jag! Och samhällen kommer gå bajs, men jag orkar inte bry mig. Nu blir det sängen för mig, puss o godnatt!

Ny färg, ny frisyr!

klicka för större

Tisdag

Internet fuckade sig imorse så det blev inget inlägg. Men jag är hemma från dagens "skola" idag. Det ända som stod på schemat var orientering på Långholmen. Jag och Tessan startade 09.13 och vad klara 10.25, mycket bra för att vara oss då vi varken sprang eller är höjdare på att läsa kartor! Nu sitter jag och steker i solen med datorn framför mig och ett stort glas med vatten+is i handen, greeat!
Ska strax in och fixa typ korv med bröd eller något annat gott innan jag ska bege mig till Hagsätra för att klippa mig. Senare idag ska jag även hem till Emma & Fanny där det händer grejer. Men nu blir det alldele för varmt med datorn här i knät så ska ta in den! Men ha en bra och solig tisdag.
<3pussen


hello summer

Idag har det varit den skönaste skoldagen jag någonsin haft kan jag tro. På idrotten hade vi basket, men ingen orkade köra så alla satt och solade. Mitt i lektione gick jag & Tessan för att köpa läsk och glass och sen orkade vi inte med andra halvan så vi gick därfirån. På geografin lämnade vi in våra arbeten och sen slutade vi där med. Då åt vi lite, innan jag och T gick och köpte jordgubbar och satte oss i parken. Fy satan vad häligt det var! Massa massa sol och stört goda jordgubbar :) Där satt vi i kanske två timmar innan vi gick till matten. Fick reda på betygen och sen slutade vi, hur nice är inte det? Fler sånna skoldagar åt folket!

Var och mötte Nellson i hagsätra också, sen har jag även solat lite :) Ska käka om någon timma eller så och sen blir det träning för min del. Ikväll tänkte jag också börja på engelskasaken som ska vara inne på torsdag :) Och det är allt jag måste göra den här veckan, hej sommarlov! Nejdu, nu ska jag njuta av solen! <33


Måndg

Måndag idag då. Har inte så stor skolångest som jag brukar ha, kanske för att vi inte kommer göra något på någon lektion? Och sen så är måndagar inte så jobbiga, utan det är mest längden på dagen & håltimman som dödar mig. Går mellan 9.20-16.20 och det är ju inget att vara glad för direkt..
Har träning vid fem så det blir stressdag idag då, sånt gillas inte. Men hey jag överlever (: Ska möta Tessan om exakt en timma, så måste lägga på en kol nudå. Vi hörs ikväll, ha en bra måndag! <3

Rösta fifan :)

Träningen bestod av fem tappra tjejer (jag, emelié, emma, sandra & matilda) så vi körde bara lite hopp. Vi slutade även en timma tidigare för ingen orkade köra längre =b håhå. Men det är ju träning imorgon igen så då jäklans, eller nått sånt.
Ska finslipa lite på arbetet också men det lär väl gå på typ en minut, så bra som den är. Eller inte, men vet inte hur jag ska skriva så den får duga. Jag har varit så dålig i skolan hela ettan, men ärligt talat så orkar jag inte ens bry mig, så skoltrött är jag... oh gosh!

Och glöm fifan inte bort att ni kan rösta på rockarpojkarna här. Man kan bara rösta en gång från samma dator, men rösta på alla datorer ni hittar ;D Deras namn är Bohemian Lifestyle - Capitol Bohemia, och dom förtjänar att vinna så det bara ryker om det! miwhihi. ni är bäst om ni röstar <3

Träning

Blev klar med arbetet runt två, så skönt att få det gjort :) Efter det gick jag ut och solade till ungefär tre. Sen dess har jag inte gjort någonting, bara käkat. Och nu måste jag bege mig till träningen :) Men vi hörs sen när jag komemr hem igen! Simma lungt!

Söndag

Somnade runt halv två igår och vaknade inte förens vid tolv idag. Sjukt skönt att få sova ut nu innan skolveckan börjar igen.

Den här dagen kommer inte alls vara så rolig, ska ta och börja skriva mitt geografi/naturkunskap arbete nu och jag måste även bli klar med det. Sen måste jag städa upp lite i mitt rum, innan dagens höjdpunkt, träningen kommer :) Har inte tränat på år och dar känns det som, men idag så (:

Men om jag ska hinna med allt och ha lite fritid över måste jag börja nu! Ha en bra söndag. pussen♥


Hundtricket

Ligger just nu och kollar på Hundtricket som visas på trean. Rätt rolig film det där. Hemmakväll idag då, lite tråkigt men det är välbehövt. Har inte sovit ordenterligt sedan i tisdags och snart är det en ny skolvecka på g. Men nu är det inte långt kvar till sommarlovet, typ bästa tiden på året eller vad?

Men nej, nu börjar det igen. Puss sötnosar! ♥

Enjoy

En fin bild på en fin vän
(Nella)


En bild på en klasskamrat

(Tessan)


En sommarbild

(Emma & Fanny)


En vinterbild


En fjortis bild på dig
(haha jösses! över två år sedan)


En bild på den du senast sov bredvid
(Sanna & Jessie)


En fin bild från gamla tider
(Kommer alltid minnas den kvällen.
Jag, Nella & Emma. Men fanny var också med)


En bild du tycker om
(Kärlek gånger tusen!)

Lördag

Har haft en jätte stresig vecka, men framför allt onsdag till idag! Har inte haft tid med någonting känns det som, alltid var det något att göra. I onsdags var det ju först skola, sen träffade vi några kompisar och chillade med dom. I torsdags åkte jag, Jessie, Sanna och Tessan hem till Danne och chillade där med några kompisar :) Jag, Jessie, Sanna, Max och Danne var uppe till halv sex på morgonen och kollade på The ring, sen var vi tjejer tvugna att dra upp vid tio och åka hem igen. För igår fredag) var det dags för överaskingsfest/middag för Tessan! :D Den hör dagen hade planerats i veckor och det var stressigt hela dagen. Med att fixa mat, städa, fixa allt annat, se till att Tessan inte märkte något mm. Vi var tvugna att hålla henne på Sannas rum medans alla kom och sen blev hon rejält överaskad när hon såg alla, då hon var taggad på pyjamasparty! haha. Men vi käkade middag, efterrätt, delade upp presenter, chillade runt och sånt innan vi drog på fest. Vi kom hem till Sanna halv fyra i natt, och sen var vi tugna att gå upp vid tio för att städa en massa och sånt. Kom hem för någon timma sen, och nu har jag äntligen lite tid till att slappna av :b Men måste egentligen plugga så hinner inte slappna av riktigt ännu heller! höhö, men dom här helgdagarna har varit helt underbara iallafall, med saker att göra hela tiden! Stört mycket skolångest, fast det behöver jag inte få ännu. Fortfarande bara lördag, yäy!

Torsdag

God morgon! Gårkvällen spenderades på ett berg i älvsjö med Jessie, Tessan, Sanna, Jesper, Jesper, Danne, Filip, Rikki, Pontus, Wille, Mya och Fredrika (tror jag hon hette :o) Där satt vi och chillade med musik och lite dricka, tills det började regna och då drog alla hemåt igen. Men det var iallafall en rolig kväll med härigt folk :)

Vaknade för en stund sen, och ska ner och käka något. Har inte ätit sedan klockan 2 igår. Inte bra alls, menmen. Sen måste jag fasen plugga! Blev inte alls mycket sånt igår, men nu så. Vi får väl se hur det går, men frukosten väntar. pusspåer

Roligt roligt

Glömde ju nästan.. Ni vet mina polare, som spelar i det där bandet som jag alltid är och lyssnar på? :D De var med i tidningen igår! Visserligen bara i en liten tidining, Mitt i Söderort Liljeholmen. Men ändå, lite coolt är det :) Här kan ni gå in och läsa lite om dem. (Ni får bläddra fram tills ni ser rubriken "sex och rock'n'roll äger!) Och ni kan också fortfarande rösta på dem här. Dom heter Bohemian Lifestyle - Capitol Bohemia och de uppskattar alla röter de får :)

Onsdag

Hejsan hoppsan gott folk. Kom hem från skolan för någon timma sedan, och då la jag mig ute i solen ett tag. Men solen försvann lika snabbt som den kom, så där stannade jag inte länge. Nu ska jag påbörja mitt arbete i geografi och naturkunskap, skriver lite senare när ja g kommit någon vart (om jag gör det :p)  Ha en fin dag! ♥


schmex - som ägaren till tröjan brukar säga!

Något att ropa hej för?

Har inte varit hemma någonting under dagen så har inte kunnat uppdatera. Kom hem strax innan åtta och då var det ju tv som gällde. Inget plugg har det blivit heller -.-' Måse fan ta tag i skolan till tvåan, så jäklans lat och slapp jag har varit hela ettan.. o r k a r  i n t e
Imorgon har vi krimprov, och det får gå som det går. Sen har vi någon kort genomgång i geografi/naturkunskap. Efter det, och det lär bli runt tolv så ska jag hem och påbörja mitt arbete mellan de två ämnena. Sen har jag träning, men tror jag börjar få halsfluss :( Så det blir nog ingen träning för mig, men tänkte svänga förbi någon timma eller så ändå, om jag orkar eftersom jag inte varit där på en vecka nu.
Sen är vi ju lediga torsdag och fredag också, så det blir en lång helg! Satan vad skönt det ska bli. På torsdag ska jag hem till Sanna och även på fredag. Då hon, jag, Tessan & Martina ska ha någon myskväll, med sing star och pyjamasparty, eller liknande :D stört kul ju! :D Sen fick jag även svänga förbi där imorgon ocskå om jag ville, men det beror på om jag åker till träningen eller inte :)
Men nu tänte jag avsluta detta inlägg, som börjar bli lite långt. Ska försöka komma i säng så snabbt som möjligt. Börjar 09.45 imorgon, så lite sovmorgon blir det allt! Det slår aldrig fel, right? Men god natt på er sötisar :*


Tisdag

Hallå :) Hade bara matte nationella idag. Det sista nationella i ettan. Så jäkla skönt att det är över nu! Däremot gick det väl inte så jättebra men det skiter jag i. Ig borde det inte bli och jag blir hur glad som helst av en ynka g.  Ska strax röra ihop något att käka eftersom min mage skriker efter lite mat sen efter det ska jag plugga lite.. Ni får ha en bra tisdag mina vänner, och håll ut för snart är det helg! wihey :*


en bild på mig och Martina från i lörddags :) <3

God natt

Nu säger jag god natt. Ska upp tidigt imorgon, har nämligen det sista nationella matteprovet. Halv nio börjar det och slutar någon gång där efter, inte så svårt att lista ut. Vad resten av dagen har att bjuda på får jag se då. Men om jag ska orka upp imorgon måste jag hoppa i säng nu. Seya fellas!
Och ni som INTE har röstat, slösa en minut åt mina rockarpojkar. Gå in här och rösta på Bohemian Lifestyle - Capitol Bohemia, dom förtjänar det grymt mycket! Ni är galet gulliga om ni gör det.

Lycka

Denna måndag har hittills bjudit på två onödiga lektioner, tv-tittande, pluggande (mycket lite plugg.. kan inte säga att jag förstår vad jag ska plugga på) och mat! Snart ska jag ladda in one tree hill avsnitten, glo lite på dom innan jag gör ett ytterligare försök till att få med mig Nella till coop, jag är i behov av cola och kolla hur mycket pengar jag har. Men kul att gå själv i regnet lixom? Nej inte min grej..
Nu väntar oth som jag för övrigt inte sett på jättelänge, fy skäms på mig. Men jag är lika glad för det för helgen är nära. Imorgon har vi bara nationella i matte (hejsan hoppsan ig) och på onsdag har vi krim prov och sen slutar vi. Hörde jag ordet lycka? Massa ledighet, och det slår aldrig fel. Ha det superbra, så hörs vi senare.  p u s s e n


Måndag

God morgon :) Blev en lång sovmorgon för mig eftersom jag inte gick på idrotten. Jag börjar 10.45 med geografi och därefter en kort lunch, sen matte och sen är skoldagen slut. Så himla skönt :) Då hade jag däremot tänkt att åka hem och städa och plugga lite krim ;)

Här är iallafall några av lördagens bilder. Och vi hade sjukt kul,
men hur kan 37 härliga stockholmare inte ha kul i Eskilstuna lixom? :D



Martina & Tessan :)

På bussen dit

Vid vattnet i Eskilstuna

Vid vattnet

Erik & Blomman vid vattnet :)

Dom spelade jättebra :)

Dom spelade jättebra :)

Matilda och Tessan :)

Jesper och Jessie :)

haha, Filip :D

Danne och två jag glömt namnen på (a)

Carro :)

God natt <3

Förlåt,  jag vet att jag lovade att lägga i bilder från gårdagen. Men orkar inte nu, det får bli imorgon, antingen på morgonen eller efter skolan. Tänkte nämligen gå och sova nu :) Hoppas på att vara pigg till skolan, dock blir det ingen idrott för min del. Men ändå :) God natt underbara läsare <33

Jag förstår inte ens varför.. Har jag gjort något fel eller? Vad jag ärligt talat kan säga, vet jag inte vad jag kan ha gjort. Så det finns ingen anledning till varför du gör så. Hoppas på att det bara var idag, och att det bättras. Får väl se hur det blir när jag faktikskt träffar dig, och inte bara via datorn. Men jag vill inte att du ska vara så...

Söndag

Hej bloggen! Igår hade jag sjukt kul! Jag var ju i Eskilstuna tillsammans med dom i bandet plus massa kompisar till dom/mig. Hur härlig dag som helst, det ända jobbiga var att jag har nog blivit pollen allerigeker, och mina ögon rann HELA dagen -.-' Det blev lite bättre när jag hittade ett apotek och köpte allergitabletter, men sen efter det kom även febern, great!

Men iallafall... Jag och Jessie begav oss till tåger där vi mötte Martina och Tessan. Vi åkte in till stan där vi mötte alla andra. Vi var där klockan nio, eftersom bussen skulle komma halv tio. yeah right, klockan blev kvart i tio, och det hade fortfarande inte kommit någon buss. Men efter lite samtal hit och dit fick vi tag i en buss, det blev ingen sån där stor "resebuss" nejnej, en sliten gammal sl buss fick vi! hahha, men det passa bra. Och chauffören var hur härlig som helst, vi fick göra exakt vad ville - dricka, hoppa omkring, skrika och sånt. Perfekt!
Vi kom fram till Eskilstuna strax efter tolv och fram till fem hade vi inget planerat. Utan alla gick och satte sig vid vattnet och där käkade några, andra drack, det lyssnades på musik och vädret var bra. Förutom att det blåste, och mina ögon rann som satan... Så runt kvart över tre, halv fyra gick jag och Jessie till lokalen där alla spelade, för jag orkade inte var ute, pga mina ögon och för att jag frös. Och vid fem var det dags för grabbarna att lira, och satan vad bra dom var! Ritkigt grymma :) Dock kom dom inte på sån bra plats, alla andra band var också bra. Men dom var lika glada för det, och det ska dom vara. Dom blev bland dom 13 av 600 bästa banden i Sverige ju! Bussresan hem var till en början inte alls lika livlig, alla var rätt sega och vi hade fått en mindre sl buss också.. men efter ett dag blev det massa allsång på bussen! Det är ju aldrig fel.. Vi rullade in i älvsjö runt halv ett i natt, och då kom papi och hämtade oss. Väl hemma slocknade jag direkt!

Idag har jag bara legat och sovit hela dagen, inte orkat göra ett piss. Och därav den dåliga uppdateringen! Men nu har jag fått in alla bilder på datorn, så ska bara svara på era kommenterar och sedan lägga in lite bilder från igår. Hoppas ni hade en bra lördag, och en bra söndag. pusspåer

Lördag

God morgon! Ingen sovmorgon här inte. Jag och Jessie ska gå till tåget om en kvart, och på tåget möter vi upp Tessan och Martina! :) Sen åker vi in till stan och möter upp alla andra, för att sen hoppa på bussen som ska ta oss till Eskilstuna! =)) Vet inte när jag kommer hem, men någongån i natt iallafall, så det blir inga uppdateringar. Men ni får ha en superbra lördag mina vänner! <3

Fredag

Hann inte blogga imorse, tiden sprang iväg alldeles för snabbt. Men skolan rullade på som vanligt och jag kom hem för en liten stund sen. Längesen vi satt till fyra på en fredag, men vi hade redovisningar så. Jag ska strax hoppa in i duschen för att sen käka och efter det göra mig klar inför kvällen. Jag ska på pojkarnas spelning idag, och bästaste Nella ska förlja med också, för första gången! mihih =)
Sen efter den åker jag bara hem och hoppar i säng i tid, eftersom vi ska upp tidigt imorgon och åka till Eskilstuna med dom! Kommer blir så jävla kul :D Och ni som inte gjort det, kan fortfarande rösta på dom här, Bohemian Lifestyle - Capitol Bohemia heter de! :)

Dagen

Ledsen för dåligt med uppdateringar idag. Men har inte haft någon tid alls. Kämpade mig igenom spanska muntliga delen, haha det gick inte alls bra. Sen var det även frågor om Tristan och Isolde, och det kändes bra! :) Sen även engelska muntliga delen kändes rätt bra :)
När jag kom hem var klockan närmare fem och då började jag med maten. Taco skulle det bli. Mamma hade bråttom så jag var tvungen att ha maten klar på bordet klockan sex, sagt och gjort. Efter maten kom Nellsi hit ett tag, jag lånade en tröja av henne och hon lånade en tröja/klänning av mig :)
Sen efter hon hade dragit åkte jag och pappa till coop för jag var sugen på glass och cola. Köpte även chkladsås där, men tji fick jag när jag sen kom hem och skulle äta det. Hade lyckats ta chokladsås med banansmak.. inte gott alls! Så nu sitter jag och äter vanlig glass och dricker cola, samtidigt som jag kollade på Criminal minds. Men nu blev Morgan påhoppad så nu måste jag återgå till det :o

Puss på er!

Torsdag

Har inte sovit såhär länge på flera flera veckor! stört skönt :) Vaknade till och med av mig själv, innan klockan ringde och sånt brukar ju verkligen inte hända =b haha! Ska iallafall gå till tåget om en halvtimma ungefär, så nu får jag snabba på :) Har muntliga delen i spanska först :| Sen lite senare har jag engelska muntliga och sen svenska bokgrejen.. Kommer bli en jobbig dag :p Men ska skynda mig nu så jag hinner repetera lite spanska! :) Ha det bra! ♥

Nighty fellas!

Nu blir det snart sängen för min del. Och tiden efter den härliga träningen har spenderats genom att plugga in lite lite lite spanska, läst några få sidor i boken och kollat på tv! (gillar att jag alltid prioriterar tv:n före pluggandet, höhö xd) men nu tänkte jag krypa ner i sängen för att sedan vakna upp väl förberedd till spanska.. yeah right!


har den här snyggingen som visningsbild på msn, och när jag snackar med Danne frågar han vem det var på bilden. Jo, klart är huvudrollen i green street hooligans (han som spelar Pete, Charlie Hunnam) och till min förvåning trodde Danne inte alls på det, utan han tyckte han var jätte olik, någon annan som inte ser vem han är? :o *det som är så självklart, tihih*

Hello, good bye

Idag slutade vid tidigt, redan vid halv ett. Så jag var hemma vid ett, men då fastnade jag framför tv:n och sen somnade jag.. -.-' Vaknade för en halvtimma sen och nu har jag precis käkat! Ska åka till träningen strax :) När jag kikade in på min blogg idag såg jag ju inlägget som min syster hade skrivit också :p haha det var oväntat! Hennes blogg hittar ni här :)

Imorgon har jag nationella, muntliga delen i spanska och jag måste göra bra på den, se har jag även min bokgrej, så måste läsa ut boken också, plus att jag har engelska , muntliga delen... (det innebär plugg ikväll!) jobbigtjobbigt! Slutar även halv fem med den segaste lektionen i veckan, datorgrafik. Men måste bli klar med slutuppgiften nu.. Men nu rusar tiden iväg, så måste gå nu! Ha en bra eftermiddag kära läsare! ♥

=)

Hejsan bloggen!
Har studerat lite inlägg så jag vet hur jag ska börja. Som ni ser är desigen fixad och klar. Done, done and done. Helena störde sig på att den satt konstigt så det ville hon ändra bums. Jossan kommer säkert bli lite förvånad när hon läser det här, hon kanske till och med raderar det. Den som lever får se. Antar att hon kommer byta lösen eller när hon märker att jag har hackat mig in på hennes blogg ^^.
Kul att skriva i någon annans blogg men nu måste jag dra.
Hoppas att Jossan inte blir arg, tror hon kan ha vaknat på fel sida imorse!

Onsdag

God morgon!
Jag är cp trött och hur otaggad på matten som helst. Men den måste göras. Sen kommer vi säkert gå hela dagen också, usch. Och det betyder att jag inte kommer hinna hem emellan träningen och skolan och då kommer jag svälta.. Jag saknar dom där onsdagarna då vi fick jobba vart vi ville (a) thihi.. men nej, nu måste jag fixa klart det sista innan jag måste rusa iväg till tåget.

Ha en bra dag, puss!


God natt

Har faktikst gått igenom lite matte, läst fram till åtminstonde sida 105 och pluggat spanska. Är förvånad och lite smått stolt över mig själv faktiskt ;d mohaha! Men nu blir det däremot sängen för min del, börjar 08.30 imorgon och får verkligen inte komma försent, det är ju matte nationella! Det ända som suger (förutom att det är ett viktigt prov dårå :p) är att vi vanligtvis börjar 09.45 på onsdagar, så det suger att vi missar den bästa sovmorgonen på hela veckan, menmen.. vad gör man inte för skolan? *eller nått sånt*


Slänger in en jättesöt bild på en jättesöt Tessan! :)
Utan henne skulle mina skoldagar suga, så puss på dig gummsi! <3





(sen har snälla Helens fixat en ny design också som ni kanske har märkt, så tack för den! :D <3 den sitter lite knas just nu, men det fixar jag (jessie) imorgon, thihi. gonatt!)

Hemma

Hej på er! Är hemma nu, men hinner inte skriva någonting. Måste sätta mig ner och läsa lite i boken plus göra lite spanska innan Jessie kommer hem. Senare ikväll är det ju tv som jag måste se också, så måste ha hunnit gjort en dell innan det! pusspåer

Tisdag

God morgon bloggen! :)
Sovit gott i natt? Det har jag, till och från iallafall. Drömde att jag tappade min mobil i vattnet och sånt vill man ju aldrig drömma, hemskt :p haha.. Men iallafall, ska strax börja dra mig mot tåget för att ha en och en halv lektion innan jag ska iväg till läkaren. Får se hur lång tid det tar där men ska nog hinna tillbaka till skolan ändå :)
Sen ska jag och Tessan, och kanske Sanna(?) åka iväg och köpa en massa godis! :D Så vi har det till lördag, då vi ska åka med dom i bussen till Eskilstuna... wiho :D Men nej, nu måste jag stanga ner datorn! pussar

Ohgod..

Jag skippade träningen idag eftersom jag har saker att göra i skolan som måste prioriteras. Jag har mattenationella på onsdag som jag måste gå igenom massa saker innan. Det ska göras imorgon, sen på torsdag har jag engelskanationella, spanska nationella och svenska bokredovisning. Och att läsa en bok som jag inte alls kommer in, tar sjutk lång tid för mig. Ligger bara på sida 60 någonting, ohmy... wish me luck. Och ni som har följt min blogg vet att jag inte är sådär jättebra på att läsa ut böcker ;b men nu måste jag!
Har suttit och läst lite, gjort lite matte och ska strax fortsätta läsa lite. men åh det är ju så stört tråkigt, mycker roligare att sitta vid datorn och prata med folk & lyssna på massa bra musik.. håller ni inte med? (a) menmen, det måste göras... tur att det inte är långt kvar nudå!

Måndag

Hallå bloggen! Jag sov skitbra i natt, plus att jag drömde en jätte härlig dröm också, så man kan ju verkligen säga att jag har vaknat på rätt sida idag. Hoppas det håller i sig hela dagen! :)
Går mellan 9.20-16.20 idag, så det blir en lång skoldag. Även fast måndagar inte är så speciellt jobbiga egentligen... men iallafall,  jag har träning kl 17 så jag hinner inte hem emellan, så det troligtvis ingen uppdatering förens ikväll. Men ni får ha en bra dag, för nu måste jag käka upp min frukost! pussen :* 


ge mig sommar&sol!
(emma&fanny<3)

Söndag

Blir bara sämre och sämre på att skriva. Men har inte alls varit taggad på att blogga, inte det minsta. Men det kommer förhoppningsvis tillbaka nu till nästa vecka, eller nått sånt. Har ju typ ingenting att plugga på (bara att läsa svenskaboken!) så har rätt mycket ledig tid, hoppas jag på iallafall :)

Den här dagen har varit sjukt seg. Däremot har faktikst läst nåra sidor men ska strax fortsätta, innan det blir dags för träning. Känner mig inte så taggad just nu, men det kommer nog. Nellson ska dit också, wihey! :D Och sen längtar jag sjukt mycket till lördag också, då Bohemian Lifestyle ska till Eskilstuna och delta i finalen av Rockkarusellen. Dom kommer att representera Stockholm och dom kommer att åka dit med en turnébuss, som bland annat jag, och massa andra fans/kompisar kommer få åka med i! Kommer bli så stört kul! :)

Och nu kan fortfarande gå in och rösta på dem här (om du inte redan gjort det, då man bara kan rösta EN gång.) Hjälp dom att vinna, för det förtjänar dom verkligen :) Dom heter Bohemian Lifestyle - Capitol Bohemia

I'm off now

Har haft en bra dag i stan med Nellson & Fanny idag :) Fanny köpte ett par skor och Nella köpte skor & ett linne (som jag valde, *thihi*) Var hemma mellan två och tre och då höll jag på att somna, men icke. Varje gång jag var nära, ni vet sekunden preciiiis innan, då fick jag sms/det ringde/jessie kom in i mitt rum och blablabla, så nej jag somnade aldrig, attsingen!
Nu har jag precis gjort mig klar och vi ska strax åka till våra kusiner och fira min fasters man. Och det där hade faktiskt jag, n & f en diskussion om idag. Finns det inget bättre att säga än "min fasters man"? Det låter ju som dom nyligen har träffats och sånt, men dom har ju varit tillsammans i över 20 år. Och om jag säger farbror blir det ju lite fel.. well jag får väl ta och klura på det där senare, för nu måste jag stänga ner datorn!    p u s s e n


Grattis Stefan, 50 år!

Lördag

Hallå bloggen :) Har inte alls sovit så mycket i natt men ja var tvungen att pallra mig upp runt halv tio eftersom att jag, Nella och Fanny ska in till stan :) MEn gårkvällen var iallafall hur rolig som helst! =) Så tack Sanna för att jag fick komma :D Men nu måste jag klä på mig och så, för ska gå snart :) ha en bra dag! <3


Hejdå!

Nej, nu sticker jag iväg till Sanna! :) Ni får ha en bra kväll nu allihoppa. pusspåer, skriver igen imorgon innan jag sticker iväg till stan med Nella och eventuellt Fanny :)


Fredag

Hej bloggen! Vart ont om tid imorse, valde att sova liiite längre istället :p höhöh men nu är jag hemma från skolan iallafall som för övrigt gick helt okej. Gillar faktiskt det vi jobbar om i geografin & naturkunskapen så det är ju ett plus.. Ska hoppa in i duschen strax för ikväll ska jag hem till Sanna! =) Kommer säkert bli skitkul :) Men nej, nu väntar duschen och sen blir de nog en till uppdatering då jag även svarar på era kommentarer. pusspåer underbara läsare! :*

Nighty, soon

Härlig dag. Blir bättre imorgon, för då är det fredag & vem är inte glad då lixom? En helg att se fram emot. Har planer imorgon och även på lördag. Imorgon bär det av hem till Sanna, och på lördag hem till mina kusiner då min farbror (eller morbros man) fyller 50 idag. Så han ska firas då! :D Vet inte om jag kommer vara där hela kvällen, men ska svänga förbi iallafall :)
Just nu är det Law and Order som står på tv:n, samtidigt som jag fixar fransk manikyr. ohmy. Det blir väl inte så jättebra, inget att hänga i granen direkt (hahah xD) menmen, it's good enought.

Torsdag

Ännu en kort skoldag för min del. Hade bara nationella och sedan slutade vi - skönt med andra ord. Nu ligger jag ute på altanen och solar med ett stort glas cola, glass & datorn som spelar massa musik. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det va. Den här veckan har varit sjukt härlig, bara massa tidiga dagar men ja.. man ska väl inte klaga :)
Nu ska jag återgå till att bättra på färgen på min för bleka kropp och kanske försöka läsa lite i boken? hrm, don't think so. Men ni får ha de underbart mina vänner. pusspåer <3

We said forever



Ligger och smsar med Emma just nu. Och för att skriva detta utan att få det låta som en playahead text ska vill jag bara att ni veta att jag saknar er tejer. Ni kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta & jag kommer alltid att älska er Jag vet att jag har vart dålig på att höra av mig så jag ska inte säga nått, men nu ska det bli ändring tjejer. Ni betyder för mycket för mig och jag vill inte och klarar inte av att förlora er, aldrig! :') Kommer alltid minnas när den där bilden togs, och alla andra dagar med er. För det är de dagar som jag mår som bäst. Vi sa föralltid, och jag menade det! puss på er, världens bästa tjejer! <33

Shorty

Det blev en kort skoldag. Slutade strax efter 11, sköönt! Åt nästan ingenting i skolan, endast en blodpudding (säger man så? =b) så ska strax göra lite mat hade jag tänkt. Sen ska jag bara chilla gaaaalet, kanske läsa lite i min svenskabok innan jag drar iväg på träningen.


Coldplay - Violate hill (8)

Onsdag

Är faktiskt pigg idag, eftersom jag har sovit länge :) Och skolan idag kommer nig inte vara så jobbigt. Det ryktades om att vi skulle vi jobba själva i skolan och det brukar ju inte vara så jobbigt. Hoppas bara att vi slutar rätt tidigt :) Ska gå om en halvtimma och sitter så oklar som jag kan bli, så borde väl ta tag i det och göra mig i ordning nu, eller vad tror ni? Men ha en bra onsdag nu mina vänner! ♥


It's falling apart

Bloggen börjar hamna åt sidan lite känner jag, men ska försöka ta tag i den så mycket jag kan! :) Anyway, fick mig en liten tripp till Hagsätra medans jag mötte bästis där. Sen kom jag hem och somnade. Herre gudars, måste nog börja sova ordenterligare på kvällarna! Sitter just nu och kollar på Chritstine och innan det var det var det Ugly Betty & Desperate som gällde! :)

Och ni är guldvärd om ni går in här och röstar på mina kompisar som är med i Made in sweden tävlingen på tv4. Det går bara att röta en gång, så om ni redan har gjort det är det skit bra, men ni som inte har gjort det - offra en en minut till att gå in och rösta på Bohemian Lifestyle - Capitol Bohemia. Dom är jätte dutigt och förtjänar verkligen att vinna :)


Bjuder på en dagens också. Jacka från hm, kofta från halens tror jag,
 linne från gina, jeans från jc & mina nya converse :)

Tisdag

Tänkte inte skriva någonting nu, utan tänkte bara säga:
Grattis älskade bror på 20års dagen! =D


ledsen för en kass bild, men det är var den ända(!) jag hade på honom. enjoy

Good night

Såg nyss en bauta spindel och jag dog nästan. Usch, hatar dom små krypen. Hatar även att det känns som man har tusen miljoner spindlar på en bara för att man har sett en. Man inbillar sig att man känner dem överallt, hemskt :o Har även kämpat med min samhälls uppsats, kan verkligen tänka mig att den är helt fel. Men så blir det när lärare är lika med bajs. oh well, får väl se om någon/några veckor hur det går. Nu väntar sängen, jag ska upp tidigt imorgon. pusspårumpan! :*

Vote!

Hej mina vänner! :) Pizzan satt utmärkt i magen och nu ska jag ta tag i samhällen! Inte direkt det roligaste, men man måste ju..
Sen kan ni även vara gulliga och gå in och rösta på mina kompisar som är med i Made in Sweden tävlingen, hela tävlingen startades om för dom anade massa fusk! Så nu kan nu rösta EN gång till, och ni skulle vara superduper gulliga om ni gick in här och röstade på Bohemia Lifestyle - Capitol Bohemia! :) Dom uppskattar verkligen all hjälp dom kan få. Så offra en minut och rösta på dom :)

Måndag

Hej på er :) Bloggen krånglade imorse igen, men skoldagen har gått bra. Hade bara idrott och geografi. Sen tog jag tåget med Jessie in till stan och där inskaffade jag mig ett par converse! =) Sen åkte vi hem igen. Sitter här hemma nu och ska börja på min samhälls uppsats och sen ska vi åka och käka pizza! mohha gotti :) Men nu måste jag vända mina tankar mot reklamanalys, oh god kill me!


Kinda boring

Uppvisningen gick väl helt okej. Var inte direkt så taggad på den, men det var kul iallafall. Fick träffa mina söta små tjejer också, fick även blommor av Linnéa, sötfisen :) Så har inte så mycket att skriva, har ju tillbringat hela dagen i hallen. Kollade även på Juno när jag kom hem, rätt bra film. Diggar hennes personlighet, stört skön ju (: Just nu är det dock Law and Order - Special victims unit som rullar på tv:n och det får mig att tänka på det feta kriminologihäftet vi ska läsa, ohmy.. Men nej, tv:n kallar.

Söndag

Hallå :) Hade ingen tid alls till att skriva igår. Efter inlägget igår var jag tvungen att göra mig klar, sen kom gästerna och när dom hade gått stack jag hem till Malin där jag var ett tag :) Var allmänt seg så var nog inte så jätteroligt sällskap, men där var iallafall Malin, Elli, Tessan, Martina, Oscar & Kevin :) Åkte hem  runt halv tolv sen glodde jag på film :)

Jag ska vara i hallen om två timmar. Så måste käka frukost nu, sen åka med pappa och handla mat & sen åka till hallen. Vi har nämligen uppvisning idag. Åh vill inte.. menmen. Så det kommer inte bli uppdateringar på dagen idag heller, men lovar att slänga in nått sen när jag kommer hem ikväll :) Men ha en bra söndag mina vänner! :)


Lördag

Gårkvällen spenderade jag hemma med Jessie, och vi sjöng sing star för fulla muggar! Det var riktigt roligt, speciellt när det kom massa rapp som man skulle köra, det var inte det lättaste. Men roligast var ändå när mamma & pappa kom hem, och pappa försökte sig på rappen. Tror nog aldrig att jag har garvat så mycket i hela mitt liv ;b

Hela dagen idag har jag städat här hemma. Vi ska fira Jocke som fyller 20 på tisdag. Så gästerna kommer väl snart skulle jag tro, så jag ska ta och hoppa in i duschen och göra mig klar. Ha en bra dag! <3

One year ago

Kom förövrigt på att igår (valborg) var det ett år sedan jag träffade alla grabbarna från BHL :) Följde med Jessie & Helena på deras spelning då, och sen dess har ja träffat dom massa gånger, helt underbara killar :) År glad att jag följde med, och lärde känna dom :) Men nej, nu tänkte jag hitta på något annat skoj.


Ointressant

Det lutar mot en chilldag hemma framför tv:n idag. Liiite tråkigt, men jag hade som tur var kul igår så det jämnar väl ut sig lite i guess. Men än är det inte försent, vem vet.. kanske ringde någon och är räddaren i nöden. Man ska aldrig säga aldrig :) Och dessutom har jag min älskade cola också, så det gör ju inte så mycket. Attsingen att den ska vara så beroendeframkallande :b Det blir ju ritkigt dyrt i längden.. but what to do?


Fredag

Igpr hade jag ingen ork till att skriva överhuvudtaget. Var nära på att somna när jag låg ute och solade, så gick in och så sov jag ca två timmar, och efter det var jag hur seg som helst. Hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning. Farmor, Ann & Stefan kom hit på middag, och sånt. Jag drog till Tessan runt åtta, där hon och Martina var :)
Sen fixade dom sig också, innan vi mötte Sanna & Matilda för att dra till huddinge. Där var vi kanske i fem minuter, innan jag, Tessan & Martin började röra oss mot stan. Vi skulle till Rålis och möta några kompisar. På vägen dit ringer Dage och säger att vi kan komma tll Gustav, så vi åkte bara till stan och sa hej till alla innan vi stack igen :p
Natten spenderades hemma hos Gustav (som förövrigt firade sin 18års dag!) och det var hur kul som helst :) Är glad att vi fick komma dit, så slapp vi vara ute! Det var ju stöört kallt ;p Sen drog vi tre hem till Tessan och sov där. Nu sitter jag här hemma och gör ingenting, har precis proppat i mig jordgubbar & glass som vart kvar från igår, mumsi! :) Men nu ska jag ta och städa lite, eller nått annat spännande...


RSS 2.0