Göra om!

Har inte kunnat skriva något, själva internetrutorna blir sega och fuckar sig hela tiden när jag laddar ner filmer, bara msn som funnkar då, och vill ha programmet uppe så mycket som möjligt så att det laddas klart snabbt :) Så sorry för det, men innerst inne tror jag ändå att ni överlever! =D
Träningen gick iallafall bra, får ångest över ifall jag ska sluta sen eller inte, det är ju bra att säga till nu isåfall lixom, så dom kan hitta en ny, men kan inte bestämma mig.. Sen har jag bara tillbringat kvällen framför tv:n. Först criminal minds, och sen law and order :)
Ska väl strax kolla på någon film eller nått, ska inte till skolan imorgon. Hinner bara vara med på idrotten som sagt, och då ville mamma hellre att jag gjorde henne sällskap på promenaden, än var på min lektion, haha? Men jag klagar inte =D Senare på dagen ska jag börja röja undan lite, vi ska måla om hallen här uppe, i "matsalen" och så ska vi göra om i köket, ska bli kul :) Jag och Jessie är fett taggade, för ingen av oss gillar vårat kök xD thihi (a) Men ska fortsätta svara på era underbara kommentarer nu , puss på er.


jag älskar dig bästis!


Kommentarer
Postat av: Michaela

joo någon gång lär man väl sig ;D



tack sötis!

2009-03-06 @ 00:28:18
URL: http://mejx.blogg.se/
Postat av: Gynning

Ha en super bra dag vännen

2009-03-06 @ 09:22:43
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: elinda

Sånt där är riktigt tråkigt :/

2009-03-06 @ 09:56:17
URL: http://liudaeriksson.blogg.se/
Postat av: Anonym

hah och jag älskar er !

2009-03-06 @ 23:03:19
URL: http://channeel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0