Skolan suger

Kort skoldag som gick fort idag. Skönt! Sitter och glor på OC nu och väntar på att min lilla pojke ska komma hit thihi. Då ska vi ta och hänga här ett tag innan vi åker hem till honom där jag tittar på Criminal och han tränar innan han kommer hem igen och sover med mig.
Börjar klockan 8 imorgon så lär väl behöva åka från tönten redan runt sju, KUL. Men vad gör man inte för lite sovsällskap...haha! På lördag är de högskoleprovet också, naajs helg eller vad säger ni? Näe inte direkt. Men skolan i mitt <3!!!!! dööö

Torsdag

Men kul att man börjar bli sjuk!!! Blä orkar inte! Skola till 4 men om det blir värre under dagen får jag se om jag stannar. Bättre att gå hem och vila liksom (a) Plus att skippar jag sista lektionen tvekar jag på att jag missar någonting viktigt så vi får se! Har iallafall precis ätit frukost och ska strax börja göra mig redo för skolan.
I eftermiddag ska jag träffa Alex om jag inte mår hur dåligt som helst. Men det är ju rätt bra nu så det är nog inga problem :D om jag får välja träffar jag honom oavsett haha! Men nu måste jag duka undan frukosten och leta upp en halstablett, seyaaaaaaaah

Hej hopp

Hemma från träningen nu! Det var kul och tjejerna är massa duktiga :D hihih. Ikväll ska jag kolla på Grey's och plugga lite till högskoleprovet tänkte ja! Även börja leta lite fakta till mitt teknisk psykologi arbete! Imorgon är det dags för skola igen. Börjar dock 11 istället för 8 så det är skönt :) Sen på eftermiddagen och kvällen ska jag leka med Alex :) treeeevlans. Nu ska jag hämta lite oboy och skorpor, mums!


Onsdag

Var som sagt hos älsklingen igår och vi gjorde inte allt för mycket. Kollade tv och sen sov vi! Och han är ju riktigt schysst asså! När han sov hos mig när han inte hade något jobb men jag skulle till skolan, då gick jag upp, typ smög runt i rummet och var så tyst som möjligt för att inte väcka honom. Tror ni han är lika snäll? Haha åhnej. pp och duscha, komma in, tända lampan, föna håret och massa. Jääätttesnällt! haha, men jag gillar honom ändå :*
När jag vaknade sen igen åkte jag hem, och nu sitter jag här. Ska väl bara sega innan träningen. Kanske plugga lite om jag orkar hehe, vi får väl see

Ge mig en säng

Äkta segisdag idag alltså haha :D Låg och degade och kollade tv mest hela dagen innan jag drog iväg till träningen. Just nu sitter jag också och kollar lite på tv men ska strax bege mig mot tåget för att åka hem till Alex. Missar ju dock desperate nu meeen får komma ihåg att kolla på det på söndag! Imorgon är jag också ledig och då ska jag plugga lite till högskoleprovet, sen träffa Chris en snabbis och sen träna! faaaast nu måste jag göra mig ready to go liksom!

Awesome kväll

Usch vad trött jag är alltså. Haha heeelt död! Kvällen igår var riktigt awesome och nu är jag så sjukt taggad på min skiva :D Hade askul igår och var inte hemma förens halv fem. Lyckad kväll med andra ord va! Blev väckt klockan tio för att ta ut hundarna, yey.. Sen dess har jag segat i sängen. Ska strax ta mig ur sängen för att orka göra lite lunch. Skönt som fan att vara ledig imorgon igen haha :D
När jag får lust tid och ork ska jag kolla igenom bilderna och sen se om man vågar lägga upp nån :D aha

Ready set go

Sådääärja! Nu är jag klar med allt jag måste vara klar med innan Emma och Matilda kommer, så nu är det bara att chilla! Ska hoppa in i duschen lite snabbt också. Kan ju inte komma helt äcklig efter att ha städat till skivan haha! Så nej, dusch, smink, föra och sen är jag ready to go!

Måndag

Nu var denna skoldag över också. Tror nog inte jag hade nån direkt riktig lektion idag. Först på sociologin pratade vi bara ett litet tag och sen fyllde vi i en enkät, på svenskan satt vi mest och väntade av tiden och samma med naturen och tekniska behövde vi bara vara där i typ tio minuter. Så ja, rätt chill dag med andra ord.

Nu sitter jag och gör lite teknisk psykologi och sen är det dags att börja städa innan Matilda och Emma kommer hit för att föra. As taggad på ikväll :D wiiie

Seegis

Segisdag rakt igenom idag alltså. Trött på träningen var jag också men jag lyckades hålla mig vaken haha :D Ska kolla lite tv och se sova! Fortfarande trött och seg och måste vara pigg imorgonkväll då det är dags för Nellas skiva!! :D aaastaggad :D fast längtar till våran som fan! Men nu är det bara 16 dagar kvar! :D
Sen är jag ledig tisdag och onsdag också som sagt, feetttt naaaiiizzee :) nu blir det 2½ men!

Ditt lilla ego haha

Igår var jag som sagt med Alex på dagen :) Vid 8 åkte jag hem till Fanny där kvällen spenderades med lite chill! Alex drog på spelning men kom till Fanny och joinade oss sen. Jag var fett trött men jag hade kul ändå! Vid två kom pappa och hämtade oss och nu har Alex åkt hem. Om cirkus en kvart ska jag kolla på reprisen av Desperate eftersom jag missade i tisdags och sen blir det mat, träning och städa!
Skola några timmar imorgon och sen är det dags för Nellas skiva!! :D och efter det två dagars ledighet! Härlig vecka liiiksom! Nu ska jag röra mig neråt och hämta något att dricka innan tv:n börjar :)

Lördag

Mysig kväll igår! Och idag har jag varit med Alex hela dagen :) Om tio minuter ska jag röra mig mot bussen för att åka hem till Fanny för lite chiillLll, sen träffa Alex igen :D har inte tid för dehär nu liksom så HEJDÅ

I'm off


Nu ska jag bara fixa till mitt råttbo till hår och sen sticker jag iväg till Sandra!


Fredag!

Åh så skönt med fredag! Tre lektioner i skolan och en redovisning senare är jag hemma. Får ju värsta långhelgen nu med bara 4 timmar avbrott på måndag då jag har skola. Sen måndagkväll är det dags för bästa Nellas skiva! :D Och tisdag har vi bara en lektion som jag skippar, alltså är jag ledig och är ledig på onsdag meed, FETT skönt :D
Ikväll ska jag och tjejerna hem till fina Sandra som har joinat oss 18 åringar! Ska bli myyyysigt och kul att träffa mina fina vänner!

Score!

Haha men se där ja! Kom igång med texten och nu, 20 minuter senare är jag klar. Otroligt hur lätt det kan vara när man väl kommer in i det! Nu ska jag fixa med potatisen eftersom jag inte gjort det ännu. Snart kommer också Alex hit hiihihi och vi har massa godis :D Ska komma ihåg att aldrig mera köpa godis när jag är extremt hungrig. Jag ville ha ALLT haha!

Heeeeeeej

Nu är skoldagen över och jag överlevde faktikst, helt otroligt (: Nu sitter jag och väntar på att Alex ska hitta hit och sen ska vi käka och umgås hos mig ett tag innan vi sen åker hem till honom istället och sover där. Måste se till att hitta en lucka för artikeln också...hehe. Den är så tråkig :D Men jag har kommit halvvägs iallafall (a)
Ska ner och fixa med maten lite innan jag börjar. Håll tummarna för att jag faktiskt börjar nu också ;)

Torsdag

Underbara håltimme <3 eeeeeller inte! Vi gjorde inte direkt något vettigt på tekniska heller så hade gott kunnat sova mera ;( Ska tillbaka till skolan om lite mindre än en timma så tänkte ta något litet att äta eftersom skolan förmodligen inte bjuder på något ätbart. Så ska rota i skåpen och kylen och allt dedär och kolla vad jag kan hitta!

Tråkigt :(

Träningen gick bra och tjejerna är så duktiga :D Nu sitter jag och kollar på Grey's och har även kommit en bit till på artikeln. Men den är så tråkig att skriva så jag kommer liksom aldrig riktigt igång.. Men ja, får se till att få ihop något mer iallafall. Efter grey's blir det nog sängen. Ska försöka iallafall haha. Börjar ju som sagt klockan 8 imorgon.. :/

Otroligt va

Nu ska jag strax till träningen! Och hör och häpna MEN jag har faktikst börjat på artikeln! Och den här gången har jag kommit längre än överskriften också, den ni! haha :D Är iofs långt ifrån klar men jag pluggar bäst på kvällen så idag efter träningen ska jag se till att göra klart det eftersom jag inte har tid imorgon. Men nej, ska äta en macka lite snabbt så jag inte bli hungrig under träingen, hös sen!


Ledig :D

Ledig idag! Väldigt skönt. Vaknade upp först när Alex skulle åka och sen vaknade jag vid halv tio igen. Åkte hem och fick order av mamma att göra pannkakor så det är vad jag har gjort hittills. Har precis ätit och nu ska jag faktikst se till att börja med svenskan på riktigt! haha, hoppas jag iallafall..!
Senare idag blir det träning och sen bara slappa hemma. Lång dag i skolan imorgon med start klockan 8. Inte kul någonstans men så är det. Längtar till helgeeeen!

Kort dag

Skönt med bara en lektion och sol! :) En kort naturlektion och några pannkakor senare är jag hemma igen och nu ska jag strax ta ut hundarna på en promenad innan jag ska försöka komma igång med svenskan. Sen blir det träning och sedan hem till Alex för massa mys. Desperate idag också :D glad han kommer bli för det haha!

Nej men nu ska jag bara kolla klart på ensam hemma och sen blir det en promenix i solen.

Tisdag

Goooodmorgon mina vänner! Idag har jag endast en lektion och det är natur. Egentligen fett ovärt att gå eftersom det är tråkigt men ah, kan ju lika gärna släpa mig dit i en och en halv timme. Senare idag måste jag se till att börja på svenskan som jag fortfarande inte gjort!! Sen har jag träning och sen kanske jag skulle träffa Alex idag igen. Men nej, nu ska jag äta frukost :)

Måndag

Onödig dag i skolan. Kom till sociologi - ingen lärare och på svenskan hade vi eget arbete så jag, Tessan, Niktia och Paulina tog först en promenad och sedan gick vi hem till Tessan och chillade och käkade mat. Sen efter det hade vi natur och sen var dagen slut. Onödig alltså. Likaså imorgon. Då har jag bara en lektion och det är natur, jippie! eller inte.. haha. Nu kollar jag på OC och sen ska jag göra svenskan och sen typ sova eller nått haha. Sen ikväll kommer Alex hit iallafall :)

Plugga åt mig

Härlig träning fastän jag var hur cp trött som helst efter gårkvällen haha. Men det var kuuul. Nu sitter jag och glor på film och försöker göra lite svenska.. Går sådär. Har sktivit överskriften iallafall! haha (a) Men har tills på fredag på mig så :D

Lördagen

Gårdagen spenderades först i Skärholmen med Alex, Jalle och Jacke. Jalle handlade kläder och Jacke klippte sig. Sen käkade vi och sen åkte vi hem till Jacke och kollade på fotboll och gjorde oss i ordning för kvällen. Vid sju kom Crouch och hämtade oss där vi sen spenderae kvällen med lite annat fol och öl. Bra kvääll. Var hemma hos Alex igen vid 2 inatt och då blev det skorpor och sen sova :D
Segisdag idag då. Hittiils har vi inte gjort någonting vettigt. Och om en timma ska jag åka till träningen och sen kommer Alex hem till mig ikväll igen thihi. Nu ska jag glo på desperate!

Fuck off

Jävla snö helvete! dööööööööö

thihi <3


puss va!
ful bild för över ett år sen men puss ändå :D


Huvudvärk

Sjukt seg skoldag idag alltså! Höll på att somna på religionen och hörde nog inte ett ord av vad Anders sa på soviologin heller. Det tar emot att gå upp kvart i sex kan jag säga er! Nu sitter jag hemma hos Alex och har precis sktivit klar religionen, sköönt. Ska passa på att duscha nu när han har fastnat vid datorn och sen ska jag fan typ sova. Sjukt ont i huvudet och är trött så det passar ju bra. Eller vad säger ni?
Imorgon blir det skola mellan halv tio och två så det är inte så faligt. Finns ju dock roligare saker att göra men det är fan fredag imorgon så jag är nöjd ändå! :D hihi, nee nu ska jag och mitt äckliga hår duscha!

Skolan

Just nu sitter jag i skolan och tråkar. Har precis haft mitt teknisk psykologi prov och det gick faktiskt rätt bra. Hoppas jag iallafall! Haha. Segt bara att jag inte börjar förens om två timmar igen..i vanliga fall hade jag åkt hem men vi ska och intervjua för ett annat arbete och vi passar på nu i håltimmen! Slutar skolan vid fyra och då ska jag direkt hem till alex :) men lär väl skriva sen om jag hinner för jag måste ändå låna hans gamla dator för att skriva religionen. Fast då blir ju han glad eftersom han kan passa på att spela den tönten :D men nää, nu ska jag underhålla mig med något annat!

hehe körd

Blev inte alls en lång skoldag. Jag var hemma redan strax efter ett, skönt det! Och nur är arbetet äntligen klart :D skööönnt! Sedan jag kom hem har jag käkat och städat lite i rummet. Tänkte att jag skulle vara snäll och inte låta Alex städa ;)
Strax blir det OC och efter det är det träning och myyys med Alex som gäller :) bra onsdag! Måste hitta nån öppning att läsa lite teknisk psykologi också. Provet är imorgon och jag kan inte direkt mycket...bra där haha, men det löser sig nog hoppas jag!

Onsdag

Skrev en inlägg igårkväll men såg nu att det inte hade kommit fram. Men aja det är inte så viktigt. Idag blir det projektrapportskrivning hela dagen lång! Eller ja, tills vi är klara. Den ska nämligen in idag! Sedan blir det träning och sen kommer min lilla plutt hit :) Nu är dom helt klara i Gävle! Längtar tills jag får höra alla låtar :D hihi

Ska försöka hinna städa undan lite innan jag drar iväg till skolan ifall jag inte hinner hem mellan skolan och träningen. Eller så låter jag allt vara så får Alex städa...det låter bättre eller vad säger ni?

Plugg!

Jävligt skönt med kort skoldag! Nu har jag precis käkat och tänkte börja att plugga lite teknisk psyokologi. Håller tummarna för att jag kommer igång också haha! Usch hatar prov och sånt, uppsatser och skit är mycket lättare. Skönare också. Så slipper man sitta och plugga in massa skit. Men man kan ju inte alltid få som man vill..
Imorgon kommer Alex hem också :D wiie. Ska tvinga honom att se på Greys, bara för att jävlas. Han hatar det nämligen. Men han har inget val hehe :D Inte för att jag hänger med speciellt mycket längre i den där serien. Men äh skitsamma. Ska kolla ändå :) men nu blir det teknisk psyokologiiiiii

Tisdag

Så skönt att titta ut genom fönstret och se att solen är framme! Helt underbart. Jag har barra två lektioner idag och slutar som sagt halv ett, skönt det. Då måste jag plugga innan jag sen har träning. Får väl se hur det går med det men jag hoppas jag lär mig någonting iallafall haha! Måste göra mig klar nu, ska dra om 20 minuter. Ha en bra tisdag!

Lär mig att plugga

Plugga var det ja.. Nja inte riktigt vad jag har gjort. Jag har provat en till studentklänning som jag ska behålla! hhihi :D Sen har jag också sökt lite jobb och jag hoppas att jag får något av de! Nu tänkte jag fortsätta på religionen och senare ikväll ska jag göra lite svenska. Juste, teknisk psykologi måste jag göra också! mycket i skolan :/ blääää

Maaaat

Hemma från skolan igen som inte var så jävla givande. Fast det tycker jag väl alltid...haha! Ska käka något nu eftersom skola inte vet vad ätbar mat är för något. Sen blir det en del plugg. Ska försöka komma igång tidigt så att jag kan sova tidigt ikväll och ta igen lite sömn. Men jag slutar tidigt imorgon så då hinner jag en del också så det är bra!


Måndag

Dags för skola igen då! Hade egentligen behövt sova ett antal timmar till för att ta igen efter helgen men ja. Sova får jag göra någon annan gång. Nu är det dags för skolan och sen hem och plugga. aaaaskul ju -.-

FKB, Gävle

Jäklar vilken helg alltså! Helt stört kul har jag haft! Innehållt allt från tre killar i ett badkar tillsammans, trasig glasruta till helt tejpade skor och bankomat kort i tre delar. Riktigt kul har det iallafall varit och vi fick även höra två av låtarna och dom är sjukt bra! Dom är grymma! Jag har inte så många bilder för jag är sämst på att ta foton men några tog jag iallafall! Vågar nog inte lägga upp bilderna Mikaela tog från badkaret haha! Det är ni nog glada för...

            


Packa?

Kort skoldag idag, men det gillar vi! Nu har jag ingenting för mig innan jag ska till tåget egentligen. Ska duscha packa och sen käka middag. Vad fan ska ma ha med sig liksom? Visst att jag bara ska bara borta i helgen, men ändå? Usch jag hatar att packa :D haha och tänk sen när jag ska till Rhodos då! Jäklar vad problem jag kommer ha :D En vecka med party, chilla vid poolen och gå runt på stan. Vad fasen har man med sig då? :D typ allt man har hemma. haha nej inte ritkigt men typ :D packningen ser jag inte fram emot! tänk om man glömmer något. Inte kul. Men det är ett tag kvar så.

Fredag!

Skola skola skola.. Finns det något roligare att göra eller? jaaa det finns det ju. Men vad gör man inte för att få en framtid och ynka 1050 kr i månaden? haha. Har iallafall bara tre lektioner idag så det är skönt! Och jag hoppas att dagen går riktigt fort nu så jag kan få åka till Gävle! :)
Ska gå om 5 minuter så bör ju stänga av datorn! Precis det jag ska göra också tänkte jag liksom ha en bra fredag!

Glädjedödare

Nu äntligen har jag bokat biljett till min plutt i Gävle! Dock åker jag sent imorgonkväll eftersom dom inte kan hämta upp mig vid tåget tidigare eftersom dom måste spela in. Men det gör inget. Slipper sova ensam iallafall :D så får träffa honom enda tills på söndag, bra helg! Söndag blir dock stressigt med träning direkt när jag kommer hem igen men det blir kul.
Nu ska jag sova. Skola imorgon som vaaanligt. Jag undrar när skolan ska inse att vi elever faktikst har ett liv? Jag menar, okej att man ska gå i skolan. Men liksom typ 8 timmar per dag OCH massa läxor och prov man måste plugga till diiiirekt när man kommit innanför dörren efter att ha varit i skolan. Och samma sak med att VARJE lärare säger att man får gott om tid med en uppgift. Ja man kanske får rätt lång tid på sig för just den saken, men man har ju verkligen inte 78 andra saker som också ska göras? Elllller? Vi har till exempel tre böcker vilket är ett rent jävla helvete för mig för det finns inget värre än att läsa. Och nu har jag tre böcker. Åh snälla döda mig? Skolan vet verkligen hur man ska få folk på dåligt humör haha. Men det är bara 83 dagar kvar tills jag tar studenten :D fan vad najs :D

Fast nej, sova var det ja. Precis. Skola imorgon sen hem och packa och sen till min älskling <3 thihih, GODNATT!

Plugg..

Har fått klänningen nu! Dock satt den inte så bra som jag hade hoppats så får se om jag behåller den. Klickade hem en annan också så får jag se vilken det blir! Hoppas jag hittar någon iallafall haha :D
Seg dag i skolan idag. Och nu måste jag plugga och sedan ikväll blir det nog lite högskoleprov plugg med Jessie. Så ja, kuuul dag eller vad haha!

Håltimma

Ännu en håltimma att döda..herregud vad tråkigt! Som tur är har jag haft tur med håltimmarna i trean, ingen förra terminen och bara en denna. I ettan och tvåan hade jag två-tre varje vecka. Så sjukt onödigt alltså.
Sitter hemma och gör i princip ingenting. Precis varit ute på promead med hundarna som blir glada av att jag har håltimme haha. Tur att någon gillare! Ska strax tillbaka till skolan och tills dess tänkte jag bara chilla galet i soffan innan man måste sitta på en obekväm jäkla stol resten av dagen!


12 april, då jäklar

Sitter och försöker få folk att komma på årets bästa skiva, våran alltså. Ååh det är bara liiiite mer än en månad kvar! 12 april då jävlar ska det festas på riktigt! Som det ser ut nu får jag ihop en hel del som vill komma och det är ju bra. Massa folk ska det ju vara där :D haha ååh, vill ha skiva nu! :D
Och med det säger jag godnatt!

Låååång dag

Joobbig skoldag! Ped led en timma då vi pysslade haha, sen skrev vi på projektarbetet HELA dagen. Till cirka halv fyra satt vi. Och nu har vi bara en gång kvar och då lär vi också sitta ett tag men vi kommer iallafall hinna klart i tid och det är skönt! Men det är fan jobbigt att skriva projektrapporten ska ni veta!
Och inga biljetter till Gävle kan jag köpa ännu heller. Haha fan vad dom har noll koll där borta alltså! Men ja, förhoppingsvis har jag ett svar i kväll om hur det blir i helgen. Hoppas på gävle men det blir det nog :D Iallafall en dag :) Men nu måste jag plugga lite innan jag faktiskt tänkte försöka sova. Haft en lång dag idag och imorgon börjar jag klockan 8!

Onsdag

Det är skönt att ha sovmorgon! Jag börjar om en timma så ska börja göra mig klar för att gå. Idag blir det som sagt projektarbete heeeeela dagen. Får se hur länge vi stannar men blir det till fyra så hörs vi efter min träning sen!

Idag ska biljetter till Gävle bokas också, wie :D

Klänning & Rösta

Träningen gick braa och nu har jag beställt en klänning också :D wiiie :D Hoppas den passar bara :D vill ha den nu nu nu nuuuu!

Och va gulliga och gör mig en tjänst också! Min pojkvän och hans band är med i någon tävling så gå in på DENNA länk och tryck på fb ikonen "gilla" som finns under bilden! Bra tack :D


Tisdag

Tisdagen i skolan är över, alltså en dag närmare helgen! Hade bara tre lektioner idag så dagen gick fort. Imorgon däremot, bara projektarbete hela dagen. Skriva rapporten. Det blir en låång dag. Men nu är det inte långt kvar tills den ska vara klar. Fatta känslan efter det liksom! haha
Nu kollar jag på OC och lagar mat. Om en timma blir det träning och sen ska jag plugga lite.


Natti!

Har suttit och kikat lite på studentklänningar! Börjar bli dags att hitta någon och fan vad svårt det är! Men har iallafall hittat ensom jag tycker är snygg så får se hur det blir! Hoppas den sitter bra och allt sånt nu bara! Har redan haft två mardrömmar om att jag vaknar upp och har GLÖMT att köpa en studentklänning. Inga roliga nätter de haha. Fast glömma lär ju inte hända, en sak att inte hitta men glömma finns ju inte med på kartan så det är skönt!

Snart blir det sängen för mig. Och inte har jag läst någon jävla engelskabok heller. Haha skäms. Men läsa är så otroligt jäkla tråkigt att det inte är sant alltså. Får väl läsa lite imorgon påväg till skolan eller nått, lär ju hinna iallafall...3 sidor utav 80! Det är en början iallafall. Men nej, ska kika runt lite på datorn nu innan jag ska försöka sova. Tisdag imorgo och en dag närmare till helgen då det förmodligen blir Gävle :D och träffa min man!


Studentmössa! :D

Jag överlevde skolan iallafall! Fick studentmössan också :D wiiie, nu är det fan inte långt kvar :D Och jag fick tillbaka det första arbetet vi gjorde i teknisk prykologi, vg + på den! Känns skönt. Alltid svårt att veta hur det går på ett arbete när man får en ny lärare som man aldrig gjort ett arbete till förut. Men det gick ju bra!
Just nu sitter jag och kollar på Oc och efter det ska jag nog läsa lite i engelskaboken. Vi ska tydligen ha läst halva boken tills imorgon och jag inte ens läst första ordet, bra där! hahah men åh vad jag hatar att läsa ;( men ja, önska mig lycka till!

Skola igen -.-

Tillbaka till verkligheten igen, dvs skola. Fyfaan, om det är något jag absolut inte vill ha idag är det skola. Ge mig mera lov!! Aja, vi får väl se om jag överlever dagen eller inte.


vill ha sommarlov!


Natti

Nej nu blir det sängen för min del! Det är som sagt skola igen imorgon och jag har både huvudvärk och mått lite sådär hela dagen. Ett plus är ju också att jag är trött haha. Inte ofta det händer kvart i elva. Men det är bra :D Ska dricka upp min pepsi och sedan borsta tänderna innan jag hoppar i säng. Godnaaattttt

Söndag

Som jag försökte väcka Alex imorse alltså! haha omöjliga jävel :D Fick tillslut upp honom och då blev det dusch, frukost, slänga sopor med hans far och sedan åkte vi till O´learys och mötte John, Olle och Matt Hyde för att kolla på fotboll. Inte min grej men idag var i princip sista och enda chansen jag har att träffa Matt så jag följde med. Jessie och Johannes joinade oss också så jag slapp sitta själv med dom hehe. Men det var trevligt :)

Sen åkte jag därifrån för att ha träning och nu sitter jag hemma och kollar på tv och funderar på att strax sova. Skola imorgon igen, åh jag vill inte ;( Meen nu är det inte långt kvar till studenten! Hålll uuuuuuuut

Trött kille

Igårkväll blev det mys hemma hos Alex med filmen a lot like love och lite godis, en bra kväll :) Och nu ligger jag i sängen bredvid älsklingen som vägrar vakna. Jag har as tråkigt och hans tv vägrar göra som jag vill -.- haha :(

Sen när alex känner för att vakna ska jag umgås ett tag med honom innan jag har träning och han lämnar mig för att åka tillbaka till Gävle och fortsätta spela in albumet! Sista veckan för dom nu :) fast nej, nu ska jag hoppa lite så att han vaknar! Önska mig lycka till...

Lördag

Kvällen igår var myyyysig! Tacos till mat och sen blev det en riktig tjejfilm - crossroads! haha :D Vid halv tolv ungefär kom pappa och hämta mig och Nella eftersom Emma och Fanny skulle upp och jobba idag. Vad jag ska göra idag får jag se men jag tror att det blir antingen utgång eller träffa Alex! Får seeee liksom

Bästa tjejerna

Nu ska jag alldeles strax börjar göra mig i ordning lite inför kvällen. Om cirkus en timma ska jag möta Nella och sen bär det av till Emma för middag och mys. En bra fredag. Tacos och choklad och bra sällskap, vad mer kan man begära? Finns inte så mycket mera eller vad säger ni! Nu måste jag börja fundera vad fan jag ska ha på mig och sånt kan ta tid haha. Ha en fin kväll ♥

Give me some money

Ååhh, vill ha massa pengar! Vill köpa massa saker nunununu. Ge mig pengar någon? Måste ha en ny foundation, vill ha nya kläder, vill ha en byrå, en dator men jag måste ha kvar pengar till resan också. Någon som känner för att bidra eller?

Fredag!

Det är redan fredag! Herregud vad lovet har fått fort. Fööör fort -.- Jag har precis käkat frukost och nu kollar jag på tv! Hur dagen ska spenderas vet jag inte, ikväll ska jag iallfall hem till Emma för lite mys med tjejerna! Kommer bli massa trevlans! Nu ska jag hoppa in i duschen!


Flottsbro

Nu är jag hemma igen efter att varit i flottsbro! Det var roligt faktiskt och inte så jätte kallt, blev bara lite kallt nu på slutet men det dog jag inte av! Får se om jag tar mig dit någon mer gång men det är ju fan aldrig nån som vill åka med mig ;( buuhuu haha. Får tvinga med mig Alex :D
Nu sitter jag och glor på tv och lär väl göra det resten av kvällen eller så. Inte direkt sugen på att göra något annat heller så (:

Torsdag

God morgon!
Har inga direkta planer nu på dagen men senare runt klockan sex ska jag till flottsbro och åka snowboard :D ...tror jag. Ska dit med Emma, Fanny och Chris men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska åka bräda eller skidor haha. Chris vill ha sällskap på brädan men jag får se!
Får se m jag hittar på något spänande på dagen men får se vad det skulle vara. Kanske åker en sväng till huddinge och köper mig en foundation eller så. Nu blir det tv istället!

Det stavas kärlek


Helt galet vad jag saknar den tiden alltså. HGF ♥


Tråkigt

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Nej det är jag inte
2. Är du lycklig?: Om jag är :)
3. Är du uttråkad?: För tillfället, otroligt!
4. Är du ledsen?: Nej det är jag inte
5. Är du italenare?: Nej
6. Är du cooling?: Om jag är :D
7. Är du från Irland?:  Inte det heller..
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Japp!

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Inte direkt kärlek men ja
2. Har du någon gång blivit sårad?: Japp
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt?: Ja det har jag
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Yes
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Japp
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Hur fan ska jag veta vaaa?
7. Är du kär?: Otroligt kär!
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Tror jag nog

TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?: Ögon. Håret går alltid att ändra
3. Katter eller hundar?: Hundar plus Sixten såklart
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompiar?: Få bästa <3
5.TV eller internet?: Hmm.. båda
6. Coca-cola eller pepsi?: Pepsi max
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Beror på humör och umgänge
8. Pengar eller lycka?: Lycka :)
9. Dag eller natt?: Båda
10. MSN eller mobil?: Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: Har inte försökt så nej
2. Brutit ett ben?: Ben? nej. Lillfinger däremot
3. Gjort nåt du ångrar?: Småsaker
4. Hoppat bungeejump?: Inte ännu ;)
5. Ljugit för någon du tycker om?: Japp..
6. Ätit en hel tårta?: Hatar tårta. Men ge mig en kladdkaka så får du se!
7. Gjort bort dig offentligt?: Välkommen till min vardag!
8. Gjort något olagligt?:  Thihi, jupp
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Aah :(
10. Velat försvinna?: Japp..

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: Mamma
2. Telefonsamtalet du fick?: Nella
3. Personen du var med?: Nella, påväg hem från träningen
4. Roligasste grejen som har hänt?: Hm, massor ju. Men träningen ikväll var kul!
5. Personen du sms:ade?: Alex
6. Personen du saknade?:  Alex & Elli
7. Du skrev till på myspace?:  Aldrig skrivit där
8. Du kommenterade?: Chris påstående
9. Du tillbringade natten med?: Alex


Dubbel va

Det funkade inte att uppdatera imorse av nån konstig anledning. Men jag överlevde fotbollskvällen som ni ser, och det var faktikst rätt kul att kolla. Även fast jag kände mig lite utmobbad när Alex, Jacke och Fredde snacka om massa spelare och tidigare matcher, jag hade ju inte sååå mycket att tillägga om man säger så..haha men det va helt okej ändå. Dom förlorade tyvärr men ja.
Imorse gick vi upp tidigit för att Alex åkte iväg till Gävle. Nu är det hans tur att spela in sitt så nu måste han vara med. Så nu håller jag tummarna för älsklingen! Jag åkte hem, spelade lite sims innan jag mötte Emma, Fanny, Nella och Zake i centrum. Vi köpte pizza och traskade hem till Nells där vi spenderade nåra timmar innan träningen. Sen var det dags för träning och den var i storängshallen. Så sjukt stor skillnad alltså att vara i den hallen. Massa minnen. Jag körde faktiskst några varv också! den ni :D haha och nu sitter jag här hemma trött och seg och väntar på att ensam hemma ska börja :)

Fotboll

Nu sitter jag hemma hos alex igen. Vi ska strax käka något tror jag innan vi ska till heron och kolla på fotboll..yey haha! Men det blir nog trevligt. Lite iallafall ;D om jag överlever kvällen skriver jag imorgon igen. Ha de fiiiiint!

Gullivers resor

Filmen igår vad jättebra faktikst! Rolig och inte alltför lång vilket var tur eftersom jag var rätt trött efter träningen haha. Men den var bra :D Efter bion åkte vi hem till Alex för att sova :) Han åkte till jobbet vid sex imorse men jag sov kvar och åkte hem runt 11. Ska strax in i duschen och sen bara chilla ett tag innan jag åker tillbaka till honom (:


RSS 2.0