Gulle

Hihi kolla vad söt han är! Och satan vad arg han blev när han inte fick leka med vattnet längre, hehe! Nu dör jag av hunger och trötthet, bra liv


Dööööd

Det var så sjukt mycket skönare att gå på skiva när man hade skola dagen efter istället för jobb..just saying.... Men på måndag kör vi all in på Emmas skiva för är ledig dagen efter, wooop wooop!

Innan vi drog igår!


Onsdag

Det där med att somna tidigt igår försvann någonstans. Somnade nångång efter 12 och skulle upp tjugo över fem, fan vad lyckklig jag var när klockan ringde.. Har jobbat från 6.20-14 idag, och om 2 timmar ska jag på träning (hinner jag med en lite power nap tro???) och sen direkt efter det ska jag och mina fina tjejer hem till mig och föra för att sedan dra på Sofias skiva :D Upp halv 8 imorgon för jobb, haha min sovrutin blir bara bättre och bättre för varje dag... Äsch, får sova tidigt imorgonkväll istället! Fast ah, blir ju tidigast klockan 10 eftersom jag måste se criminal hehe

heeeeeeey


Dags att sova

Haha jag som skulle sova tidigt ikväll.. Men började en ny serie som jag var tvungen att kolla in, ganska kul ändå! Den slutar om 15 min så snälla Gud lät mig somna på en gång då!!

Tagga jobb imorgon! Eller....


Tisdag

Bra dag för mig idag! Jag har fått jobb och jag börjar redan imorgon, fick veta en annan bra sak OCH det blir kyckling till middag, jag är nöjd! Efter min arbetsintervju eller vad man ska kalla det åkte jag och Jessie till Emmas praktik och hälsade på henne, lämnade pengar, och köpte den dyraste colan jag någonsin köpt haha. Sen gled vi runt i stan lite och kollade runt. Köpte ingenting men eftersom jag nu har ett jobb kan jag fakitkst börja spendera lite pengar utan att vara orolig att jag får leva fattigt ett tag framöver, wehu!

Nu ska jag städa lite i mitt rum som konstigt nog alltid blir stökigt. Vem är det som alltid stökar ner? för det är ju inte jag.. Sen blir det väl middag om ett tag och sen får jag se! Ska iallafall sova tidigt ikväll för jag börjar jobba halv 7 imorgon, sen har jag träning och ska på första skivan också! Blir nog bra om man bortser från att jag jobbar på tosdag med, men då är jag barnvakt så kan ju säkert sova lite på morgonen när jag kommer, om Alex ska sova dvs. Men blir nog bra, sova kan jag göra när jag är gammal!

Träning

Träningen idag gick bra! Och på onsdag är det uttagning till minidm också. Vii får hoppas att det går bra för alla då. Nu tänkte jag kolla på The condemned och sedan sova! Imorgon ska jag upp ganska tidigt för att dra på "jobbintervju" eler vad det nu är, sedan blir det ett besök till Emmas praktik och sen kolla runt i stan med Jessie. Lite träning på eftermiddagen också kanske, om jag orkar/hinner. Och om jag hittar sällskap haha.

gymnastik är bra grejer det!
gammal bild på lilla mig hehehe


Måndag

Började denna måndag med en springrunda, tagggga beach 2012, eller nått sånt. Var ganska härligt ändå! Sen blev det frukost och en dusch. Om cirkus 2 timmar ska jag iväg på träning så hinner inte direkt hitta på något innan det. Blir kanske en promenad till träningen? Äh det får vi se sen!

Teenager post





Söndag

Då var den här helgen över också. I fredags efter jobbet åkte jag till stan och mötte upp Jessie och Emma. Vi kikade runt lite i affärer köpte dricka och sen hem. Käkade middag, sen åkte jag och Emma hem till henne. Chillade fram till halv 11, då bestämde vi oss för att åka hem till Daniel. Vi fick stå i tumba i 40 minuter för att vänta på bussen. Var nå fel på bussen vi skulle ta, chauffören säger att det snart ska komma en annan buss. Den kommer efter 20 minuter, och eftersom det bara var 10 minuter kvar tills nästa buss skule gå bestämmer han sig för att han inte behöver hoppa in, undra varför man hatar sl? Vi var väl framme runt 12 någongång och tanken var att bara chilla lite där men det slutade med att vi festa fram till 6 på morgonen heh.. Vaknade efter 4 timmars sömn av att Jocke spelade partymusik på högsta volym.. Sen degade jag och Emma med Daniel och Jocke i ett par timmar medans jag jobbade på att övertala pappa att det visst var en bra idé att hämta oss för att bussen var alldeles för jobbig. Han gick med på det tillslut!

Sen hann jag vara hemma i 30 minuter innan jag skulle möta Emma, Fanny och Nella för middag! Vi käkade goood middag, drack vin och sånt. Satt och övervägde om vi skulle dra vidare någonstans eller inte, men det slutade med att vi sket i det och stannade hos Emma :) Nu blir det lite våfflor innan jag ska iväg på träning!


Fredag

Sjukt härligt väder ute idag! När jag satt och väntade på bussen kom jag på att jag glömt både maten jag skulle ha och mina pengar. Så gick direkt hem till mig med lillen. Vaaaaarmt var det! Kom hem till mig och käka och sånt. Kom precis tillbaka till erika och Jens, gissa vad jag glömde? Ah juste, mina pengar.... Haha! Äsch de löser sig! Men nu ska plutten få mat :)

Vi chillar med lite korv ba


Det rullar på

Satan vad shopping sugen jag är! Skulle vara najs att vinna typ 1 miljon på triss eller så, någon som kan fixa det åt mig? Schysstarååå! Fusk att man hittar 18515151 saker man vill ha när man knappt har några pengar.. Men ja, överlever ju utan sakerna så ska väl inte klaga. Har ju pengar till det egentligen, men ah. Får se hur det blir med det!

Men annars då? Vädret har varit härligt idag, jag var nära på att somna ungefär sjuttio gånger idag när jag var barnvakt (älskar min sovrutin) och studsmattan kom upp idag. Och sen så är det ju fredag imorgon! Liver är ju rätt härligt ändå! Jobb och sen träffa Emmsi imorgon, träffa mina bästa tjejer på lördag och söndag är det ju såklart träning. Sen pooffff är det ny vecka och jag ska på "jobbintervju", awesome dude.

Torsdag

Framme på jobbet, Harlei och Jens gick nyss och Alex ligger fortfarande och sover så finns inte så mycket att göra för mig just nu. Får kolla film eller så tills han vaknar. Han lär ju inte sova så länge till :)

Bjuder på en bild på honom för två veckor sen!


Nattii

Trasig dator... (y) varför hatar all elektronik mig för?? Jag som är så snäll och försiktig med allt sånt jag äger *-) För tillfället spelar jag lite draw something och pratar med folk, spännande spännande! Jobbar imorgon på dagen och hoppas på fint väder så att jag kan få lite motivation till en härlig långpromenad med den nyblivna 1 åringen :D Tacos till lunch får jag också, ingen dålig dag imorgon alltså!

Fast nej. Bör göra ett tappert försök till att sova nu om jag ska orkar upp imorgon utan att skrämma allt i min väg. Så får min dator vila lite också, det blir den nog glad över!

Snart så!

satan vad jag längtar till resan i sommar! imorgon är det 100 dagar kvar, woooop wooooooooooop


Im awesome

Tränade ju med Fanny idag, OCH jag höll mig ifrån att baka trots att jag var så sjukt sugen på en kardemumma kaka. Jag borde få ett pris eller nått! Tänkte faktikt gå ut och springa imorgon också, om jag orkar eheh. Och kanske övningsköra lite också. Var ett jävla bra tag sen! Vi får helt enkelt se. Men ja, pris för att jag inte bakade iallafall, glöm inte de nu va.
Galet taggad på den 31 mars också, wehuu! Nu blir det lite tv-tittande och sen sängen. Lite skönhetssömn kan jag behöva

Tisdag

Idag har jag städat heela dagen! Eller ja, jag gick inte upp förens strax efter tolv och käkade frukost i ungefär en timma, så i tre timmar iallafall haha! Blev precis klar, lagom till att äta något litet innan jag och Fanny intar gymmet! Är faktiskt taggad på att träna, men vi får väl se hur länge det håller i sig hehe.. Men lite träning blir det iallafall :) Men näe, nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna i tid!

Now you're just somebody that I used to know

oh well, hah


Måndag

Varit en rätt seg dag idag. Har haft träning och det är väl i princip det enda jag gjort. Eller ja, kollat tv, sovit och duschat också. Spännande dag, inte sant? Imorgon ska jag iallafall ta mig iväg och träna lite! Jag och Fanny ska bränna lite fett. Inte tränat på mer än en månad typ så det ska bli jävligt skönt faktiskt!


Hey i heard you were a wild one

Lugn kväll i fredags, sov tidigt. Det behövde jag! Gårkvällen var jävligt kul!Mötte upp Oscar och vi två drog till hans skola på tentapub. Billig öl, typ 8 dansgolv och barer, trappor, toaletter och garderober överallt och jag gick inte vilse en enda gång, awesome! Efter vi hade druckit i någon timma kom Brus, Charlie, Kevin och en jag inte minns namnet på och joinade oss. Vi stannade tills de stängde vid tre, sen var det dags att röra sig hemåt. Något gick lite snett på vägen, helt plötsligt så var jag, Oggster, Charlie och Brus påväg hem till Brus på efterfest! I tumba mötte vi upp Kim, Chris och Rick. Och återigen var jag ensam tjej bland alla retarded boys. Vi drog iallafal hem till Brus och drack öl, spelade tv-spel, lagade mat, och drack ännu mera öl. Rick däckade först som vanligt. Vi mobba honom lite genom att mata honom med tabasco när han sov och forma någon sorts av böghög på honon när vi skulle sova. Han hade ju trots allt tagit större delen av soffan. Tillslut somnade alla utom jag och Kim och vi gjorde en del tappra försök att putta ner Oscar och Rick från soffan så vi fick plats men de gick inge vidare. Fick ett samtal av en full Fanny klockan nio imorse och någon gång efter det somnade jag haha. Vaknade upp 2 timmar senare och mådde extremt dåligt och roade mig åt att Kim mådde snäppet sämre och höll på att dö av sin huvudvärk och åt att Chris fortfarande va packad och kunde inte ens prata ordentligt! Emil hämtade upp mig, Ogge, Chris, Kim och Rick och sen drog vi och käkade. Efter vi hade käkat drog jag hem och väl hemma kändes det som jag dog en lång och plågsam död, var bara att tagga för träning då!

Nu ligger jag och kollar på någon ny serie och proppar i mig både chips och en chokladhare. Börjar nästan känna mig som en människa igen!

taggad tjej innan kvällen började!

 

oklart hemma hos bruuusis

 

kim är party

 

kim och chris trivdes me sina sovplatser på golvet!

 

 


Yummie

Nu har min dator blivit cp, igen. KUL! Undra hur länge jag har garanti på skiten? Ett år brukar det väl vara så har lite tid på mig att lämna in den. Får hoppas på det bästa då. Jag sitter iallafall med årets andra chokladhare och taggar inför criminal. Faaen vad gott det är med chokladtomtar/chokladharar. Detta blir iallafall första påsken på två år som jag inte får ett jätte ägg fullt med godis att äta, men vi får väl hoppas att jag överlever ändå. Får köpa mig ett eget ägg helt enkelt! hehhe

Torsdag

Sitter och spelar draw something och håller ett öga på Alex, blivit måttligt beroende utav det spelet haha.. Men det är kul :D spelar med typ 18 pers tror jag haha. Kom precis in från en långpromenad med mini. Gick till stuvsta, mötte Jessie, köpte lunch ocb gick hit igen. Slutar om cirkus en timma ovb då ska jag till skärholmen med syster. Kolla efter något till lillen som blir stor kille på lördag :D

Bra tv!

Åh, imorgon börjar criminak minds. As taggad :D hihi! Så jävla grym serie alltså, tycker ni inte? :d

Sitter och äter choklad och tittar på Grey's för tillfället iallafall. Efter det blir det pretty little liars och sen ett gammalt criminal avsnitt innan det är dags att sova! Ska jobba imorgon och även klippa mitt oerhöt slitna hår. Ska bli naaaiiiizzE

Onsdag

Så jäkla härligt att gå långa promenader när det är så fint väder! Började jobba klockan 9 och vid halv tio la jag ner honom i vagnen och gick mot oss. Gick en liten omväg så det blev längre så lillen hann sova lite mer :) Nu ska han strax få lite mat och efter det ska vi börja röra oss tillbaka hem till honom! Blir jobb till 4 och sen är det träning som gäller. Fullspäckad dag! Imorgon efter jobbet måste jag ta mig iväg någonstans och handla något till honom, lillskiten fyller ju 1 på lördag :D hihi

Jag och Alex just nu!


It hurts

Sitter och kollar på desperate housewives och gråter lite inombords. Mina ögon gör så jävla ont!! :( Hatar att jag alltid får ont i dem varje gång jag blir förkyld. Ge mig nya ögon, tack! : ( Förutom att mina ögon dödar mig och jag kollar på desperate händer det inte så mycket. Deras hus var jättefint iallafall! :)

Imorgon ska jag jobba! Leka lite med lilleman, om man nu kan kalla det jobb. Längtar tills han kan gå :D Han är väldigt nära, men lite för feg hihi. Och på lördag fyller han 1 år också, stora killen. Så idag blir det sängen tidigt, men som jag mår nu har jag inget emot det...

Tisdag

Kan jag inte bara bli helt frisk? För håll i hatten nu, JAG är sugen på att träna! ah det händer fasen inte ofta men nu är jag riktigt sugen faktiskt. Men vill inte träna förens jag är helt frisk. Längtar tills jag kan sätta upp studsmattan också :D hihi. Ska strax städa rummet sen blir dusch och sånt innan vi ska iväg hem till min farbror plus fästmö för att se deras nya hus :) rätt lugn tisdag men är väl det jag behöver för att bli frisk!

Fina hundar ute i solen just nu!


Måndag

Ganska najs att det är så varmt att man kan sitta i korta shorts och ett uppvikt linne och till och med tycka att det är varmt. Rätt ovanligt att det är så varmt i mitten av mars. Nu håller vi tummarna för att det håller i sig också! Idag mår jag lite bättre iallafall, så blir till att gå på träningen ikväll. Men fram tills dess ska jag bara vila och ta det lugnt! Blir nog bra deeeeeee

Myskväll

Taken på 4an, dillchips, cola och bra vänner att prata med. Söndagskvällen är helt okej även om jag har feber!


Helgen

Har haft en jävligt bra helg! I fredags efter jobbet käkade jag och fixade mig, sen hämta jag och Jessie upp Oscar och hon släppt av oss hos hemma hos Kim. Han var visserligen inte hemma utan de var bara Chris där, men efter ett tag rullade Robin, Rick, Emil, Kim och Lången också in. Jag var ensam med alla retarded killar och vi förade lite och sen drog vidare på lokalfest i källbrink. Vi firade Jasmine som hade fyllt 20! Det var jävligt kul och jag träffade väldigt många som jag inte träffat på hur länge som helst! Dansade, körde beer pong, fick fyllekäk osv. Vi var såklart kvar sist med Jacke, Fredde och John också. John och Fredde försvann någonstans på vägen till parkeringen, ingen vet vart. Efter en stund åkte även Jacke hem men vi andra 6 tappra människor (Oscar och Lången hade också försvunnit någon gång under kvällen) drog vidare hem till Rick. Där blev det lite mat och sen gick alla och la sig. Eller ja, alla utom Chris och Kim som absolut inte lät mig sova heller. Så vi tre, eller ja, mest jag ställde oss och bakade en kladdkaka vid 7 på morgnen, inget fel med det. Sen fick jag äntligen sova och Kim och Chris drog hem. Vaknade efter cirka 3 timmars sömn och halv glodde på någon värdelös serie i nåra timmar med Rick, Emil och Robin innan alla drog därifrån. Var inte helt fel med kladdkaka när man vaknade! Mina fina converse var inte längre så fina, fulla med lera och jag insåg hemma sen att jag hade tuggummi i håret. Hur gick det till? Dog i soffan efter en lång dusch och sen tvingade jag mig själv att piggna till iallafall lite.

Igår
var det nämligen lite gympareunion hemma hos Nella. Klockan 6 möttes alla i stuvsta och köpte mat. Satan vad jag hade längtat efter den pizzan alltså! (Träffade även på John som frågade mig hur fasen han hade kommit hem dagen innan, han visste tydligen inte heller vart han och Fredde tog vägen haha!) Sen hem till Nella och käka, kolla melodifestivalen, snacka gamla minnen och bara ha det jävligt bra. Vi var ändå nästan alla, det var jag, Nella, Emma, Fanny, Emelié, Sandra, Sabrin, Sara, Linnéa, Jennifer, Terese, Jesper och Joel! Var jäkligt kuuuuuul :) Kom hem strax efter 1, somnade och sov bra många timmar. Vaknade dessvärre upp med feber men så kan det gå. Blir att vila hela dagen idag och hoppas på att det går över. En bra helg har jag iallafall haft :D

Chris gör ett tappert försök till att väcka Rick

 

Fina killar dedär..!

 

Kladdkaka!

 

Störa Rick lite


Fredag

Jobbar för fullt med en bråkig liten unge! Han är lite sjuk så är inte på samma glada humör som han brukar, men han är söt ändå! Just nu sover han och jag gör inget speciellt. Väntar på att tiden ska gå, typ. Slutar någon gång från och med nu fram till 4, man vet aldrig när Jens kan dyka upp, men gissar på att han kommer vid 4. Då ska jag hem, äta duscha och allt sånt och sen blir det party :) Blir nog kuuuuuul hoppas jag :)

Sing along

Jobbet gick bra , inte långt kvar tills sötisen kan gå :D och om en vecka fyller han 1 år, gulle! Ska hitta någon fin present att köpa åt honom :D hihi. Efter jobbet fick jag skynda mig hem, duscha, äta och fixa mig och sedan mötte jag upp Nella, Zaki, Sofia och hennes kompis Nathalie. Vi fem gick på inspelningen av Sing along! Halina hade fixat vip platser till oss :D Var faktiskt roligare än vad jag hade trott :) Kom hem för ett litet tag sedan och nu blir det sängen. Jobb imorgon igen. Och ja, någon som har jobb över till lilla mig om en månad? Snälllaaarråååh

Torsdag

Ligger och tittar på Pippi medan lilla Alex sover. Mitt liv är helt okej ändå, eller vad tror ni? Men ska bara vara barnvakt i ungefär en månad till sen börjar han på dagis. Så måste försöka hitta ett annat jobb då. Någon som har ett på laget? Vore himla snällt det!


Träning och möte

Hoppas ni alla kollade på filmen. Stört vad berörd man blev av den. Iallafall jag. Sjukt att sånt ändå är så vanligt fastän man inte tänker på det..

Var iallafall på träning idag. Det gick bra. Satan vad jag gillar mina gymnaster! Var en bra träning ikväll :) Direkt efter träningen hade vi tränare i RM, eller ah, nästan alla.. möte om hur det går och vad som kan fungera bättre. Fanns en del åsikter men jag hoppas det blir lite ändring. Det var ändå rätt kul och intressant. Behövligt om inte annat haha! Nu sitter jag och kollar på Grey's och strax blir det sängen. Jobb imorgon och sedan sing along :)

Kony 2012

Nyss kollat på den här filmen. Alla borde gå in och öffra 30 minuter för att kolla, och lyssna. Och dela.

Onsdag

Satan vad trött jag är! Hade som vanligt svårt att somna igår, upp halv nio för att möta Emma, sen hem till mig och sen låg vi och kollade på film/halvsov tills nu. Nu gick hon precis eftersom hon börjar skolan om en timma. Jag ska städa lite snabbt och sen blir det promenad med syster och sen ikväll träning plus möte med gympn. Blir nog rätt så intessant haha.. Men ah, städa lite nu kanske då. Glad är jag också, det är bra!

Räddad kväll

Min kväll blev genast mycket bättre. Blev kyckling med ris från heron med syster, om mindre än en timma börjar desperate och till det har jag både noblesse och chips. Hur kan man klaga då liksom? Helt okej kväll!


Tisdag

Det är ganska fint väder idag iallafall. Inte så jättevarmt men solen skiner massor ändå. Blev en relativt lång promenad med Jessie och Zazza i solen, inte helt fel det. Senare idag blir det kanske lite träning också, var jävligt längesen jag var på gymmet. Men beror på ifall någon vill följa med, att träna själv är ju inte direkt kul. Måste klippa mig också, men det får bli imorgon tror jag. Hoppas bara det inte är mycket folk där då :)) Nu blir det lunch :D

Tell Jesus that the bitch is back

Ligger och fördriver tiden genom att kolla på Gossip girl. Längesen jag såg, och nu jäklar är jag fast igen. Tänk om man hade en man som Chuck, det vore inte helt fel det. Men börjar faktiskt bli trött nu så ska bara se klart avsnittet och sedan blir det sängen för mig. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Lite fint väder kanske?

You used to make me smile

Även om vi inte direkt är kompisar längre så tycker jag ändå att ni som läser min suuuuper intressanta blogg borde lyssna på deras nya album, som är väldigt bra :) De heter urma sellinger och finns bland annat på spotify! awesome, nu ska jag äta

Måndag

Måndag idag och jag har varit ute och sprungit. Tänker som ni nu, va, är hon seriös? Men japp. Dock inte specielllt långt men konditionen och jag har aldrig varit goda vänner. Kanske dags att jag kollar upp på riktigt ifall jag har astma eller inte?

Förutom det har jag inte hunnit så mycket. Ska iväg på träning om två timmar så ska laga lite lunch till mig snart. Och ringa skolan måste jag också göra.. Inte speciellt varmt var det idag heller, tack för det..!

Heh


God nattttt

Nattprat med en bra vän, choklad och strax en film, rätt skön söndagkväll. Om man bortser från lite saker men jag kan inte säga att jag är förvånad. Inget jag ens orkar slösa energi på. Nu ska jag istället välja film, äta upp mina choklader, kolla film och sen sova. Ledig imorgon och jag hoppas på fint väder! De kan du där uppe ordna va, ELLER!

Lördag

Satan vilken forever alone känsla jag hade igår alltså! Blev bjuden på fest, vart astaggad och frågade seriöst 10 pers om någon ville följa med. Ville någon det eller? Nej : ( och jag kände inte riktigt för att dra dit själv heller även fast man kände folk där haha. Men ah, jag överlevde och idag vaknade jag iallafall pigg!

Har precis käkat frukost och snart blir det promenad med retard 1 och 2, hundarna alltså. Fint väder så jag klagar faktiskt inte


Bilder

image description

i hytten innan det gick utför

image description

i hytten innan det gick utför

image description

image description

puuussssss

image description

kim är partyy

image description

 

image description

 

image description

rick är taggad på efterfeeeeest

image description

 

image description

 

image description

 

image description

rick hittade smink

image description

..det gjorde robin också

Kryssning

Kryssningen var jävligt kul! Jag Jessie Fanny och nella drog till olearys i onsdags efter att jag jobbat för att dricka lie öl! Sen drog vi till båten, fixade oss och sen var de bara att köra! Väldigt rolig kväll med en hel del människor man kände. Och folk man inte kände haha. Fanny och nella gick och la sig innan mig och jag letade efter min hytt nyckel i säkert en timma innan jag hittade den haha. Kom i säng runt 8. Dagen efter va inte lika kul, till en början. Seg som satan men sen blev det mer dricka så man taggade till. Fick skjuts hem av Rick och dom, i deras limmo. Dom hade både limmo och öl vad kan gå fel då liksom? Vi åkte hem till Kim, då drog nella och Fanny hem men jag stannade med Kim Rick Robin och Chris. Vi drog till Robins is kalla hus och festade vidare! Sen ramlade det in fler folk och kvällen var riktigt kul! Åkte hem vid halv 2, och sen upp klockan 7 för att jobba, awesome.

Eftersom mobil appen fuckar blir det inga bilder just nu, dom kommer sen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2012/pic_192024241.jpg" class="image">


RSS 2.0