Woho!!

Alltså!! Nuuuu jävlar. Spåra spåra spåra


Vart kom dom ifrån?

Tänkte att jag skulle börja packa idag så att det inte blir så stressigt imorgon. Började plocka bland mina tröjor och har nu lagt fram 32 tröjor som jag vill ha med mig. Är det ett skämt eller? En vanlig lördagkväll har jag inte en enda tröja och nu har jag helt plötsligt 32 som jag vill hinna använda i en vecka på kos. Vart fan kom alla dom tröjorna ifrån?? Jag behöver seriöst hjälp. De eller så får jag helt enkelt stanna tills jag använt alla tröjor. De kör vi på

Hallå där

I torsdags mötte jag upp min man i stan efter hans vecka ute på landet. Vi växlade pengar, köpte solkräm och käkade middag innan vi åkte hem till honom. Han lämnade lite grejer, packade om och sen åkte vi till mig. Låg och gjorde i princip ingenting speciellt. På fredagen var vi först vid Globen för att hämta ut hans biljetter till Bajen matcherna och sen hem och chilla plus fixa oss. Sedan drog vi på fest hos tengan! En rolig kväll med massor med nya ansikten! Vi landade i sängen runt halv 4 och vi spenderade lördags förmiddagen med att må skit.

Vid 3 var det dags att trotsa det dåliga måendet. En kväll i finnhamn stod på schemat. Sova i tält är inte riktigt min grej men det var en rolig kväll så det jämnade ut sig!

Igår åkte månsi till Rhodos och om två dagar är det våran tur att dra. Kos, här kommer vi. Are u ready?


Tisdag

Idag har jag haft en heldag med mina föräldrar. Det händer fan inte ofta alls. Kan inte ens minnas senaste gången. Började dagen med att vara hundvakt iallafall. Sen åkte jag och handlade med mamma. När vi kom hem tog vi en långpromenad med hundarna förbi pappas jobb. Åkte bil hem och då blev det solning i någon timma. Sedan blev det middag ute för att fira att dom har varit gifta i 25 jävla år! Vi käkade på Jensen och sen vidare till söder för att dricka lite öl!

Nu kom vi precis hem och jag har parkerat mig i sängen. Jobbar imorgon så klockan står på 6, underbart...!


Waddaaap


Helt lost

Min dagsuppfattning är helt skev. Vet inte vad det är för dag. Känns som en onsdag men enligt mobilen och alla andra är det söndag så jag får väl förlita mig på att de har rätt. Dagen har spenderats på jobbet. Helt ensam. How fun. Bästa är när det kommer en massa kunder och alla ska självklart ha en macka hit, lattes dit och en bakad potatis till någon annan som pricken över i:t. Meen jag tog mig igenom dagen ändå, wehuuh. Kom hem strax innan fem och sen dess har jag faktiskt inte gjort allt för mycket. Ätit mat. Typ det. Nu ligger jag och kollar på film, baksmällan tre. Tänk om man ändå kände Alan. Ens liv skulle liksom aldrig bli tråkigt.. Inte för att mina vänner är dåliga de heller, men Alan är något extra. Kan ju inte lova att jag inte skulle halshugga killen dock, men en vecka kanske man skulle stå ut iallafall! Ska kolla klart på filmen och sen ska jag nog fasen sova. Är ledig imorgon men sov typ ingenting inatt och finns ju inte överdrivet mycket saker att göra heller. Söndagar kan vara ganska härliga ibland! Minus jobb dårå

Slut på helgen

Igårkväll åkte jag hem till Emma där de firade Sofia som fyller 21 på måndag! Det blev lite dricka, en otroligt frustrerande lek och efter det åkte jag Fanny och Emma och köpte lite gott och drog hem till Fanny! Satt och pratade och gjorde absolut ingenting. Rätt skönt.

Idag blev det lunch och en öl i solen tillsammans med Nilsson och Emma och sen har jag bara solat och chillat. Ska strax sova eftersom jag jobbar imorgon. ÅH VAD KUL. Eller inte. Men cash is king så vad gör man inte


Fredag!

Det blev lite öl iallafall igårkväll. Stack till apel tillsammans med Rasmus, Nilsson, Viktor och Noora! En till tjej var där också som inte sa ett ord så hennes namn minns jag inte ens. När dom skulle vidare ut vandrade jag till sista tåget eftersom jag jobbade idag!

Vaknade av ett sms av min chef som frågade om jag kunde komma tidigare. Så käkade frukost och sen gick jag dit. Lugnt som bara den så jag kom snabbt därifrån sen när vi stängde. Nu har jag precis ätit middag och ska kolla vad som finns att hitta på ikväll. Någonting ska man väl göra


Torsdag

Efter jobbet igår gick jag hem, väckte månsi och vi käkade frukost. Sen hängde vi hos mig hela den regniga dagen och efter middagen åkte vi hem till honom. Kollade lite fotboll, eller ja han gjorde iallafall och sen gick vi två och Max ut och badade lite jacuzzi! Det var riktigt härligt måste jag säga!

Nu har jag precis kommit hem. Hungrig som ett svin är jag så sitter och väntar på mat och hoppas de blir middag snart! Sen får jag se om det blir någon öl eller inte. Har inte hunnit prata med mr frisk ännu!


Onsdag

Jag har varit med Måns större delen sen jag kom hem i söndags. Imorgon åker han till sitt landställe och efter det hinner vi ses typ en gång innan vi båda åker iväg till våra olika resor! Åh som jag längtar! För tillfället sitter jag och längtar lite extra mycket då det spöregnar ute och jag sitter på jobbet. How fun. Jobbar både fredag och söndag också. Tråkigt men vem vill inte ha pengar. Imorgon blir det iallafall troligtvis lite öl med Rasmus så något kan jag glädjas åt iallafall!


Ny familjemedlem

Kommer hem från resan och möts av dehär. Hur gullig är inte han? Lilla Dexter på snart 5 månader, välkommen till familjen!


Roadtrip!

En natt kvar i Göteborg innan vi åker vidare till Halmstad! Här har vi fått längs avenyn, käkat på hard rock café, varit på Liseberg och käkat thaimat! Imorgon ska vi upp tidigt, plocka ner tältet och sen drar vi.

Då är det äntligen dags för sm. Wehhiiiooo! Kommer bli riktigt roligt! Är dock pank men vad ska man göra. YOLO heh


Tisdag

Igår efter tatueringen åkte jag och Fanny hem till mig. Tog det lite lugnt och gjorde inte allt för mycket. Senare kom Måns hit. Vi la oss och glodde film tills våra ögon blev fyrkantiga. Då kände vi att det var dags att göra något annat. Så vid 10 gick vi två och Jessie ut för att spela lite fotboll! Längesen jag spelade fotboll men åh så kul det är! Vi var hemma igen runt kvart över 11 halv 12, då satte vi på en film och ungefär då somnade jag! Nu har han gått till jobbet och jag ska strax börja packa inför Halmstad och Göteborg. Åh så taggad!!! :D


Gamla päron

I lördags hade mamma och pappa sin 100 års fest. Hela förmiddagen gick åt till att sista fixande och sen vid 4 började folk rulla in. Vi blev runt 40 personer som åt mat, efterrätt och drack i mängder. Det var riktigt roligt måste jag säga. Vid halv 12 åkte vi ungdomar in till stan och svängde förbi amba för att rocka dansgolvet. Var kul men inte direkt värt pengarna. Men ändå! Helt klart en lyckad kväll. Jag, och mina föräldrar hade hur kul som helst iallafall!


Förslöts

Jag är så jävla nöjd! Nöjd nöjd nöjd. Glad glad glad. Vi fyra. Alltid


RSS 2.0