Torsdag

Jag är typ redan pank och pengarna kom i måndags. Jag kommer aldrig överleva denna månad, fyfan. Men har iallafall en hel del jobb pass inbokade så nästa månad får jag en del pengar. Skönt!

Idag är jag tillbaka på dagiset. Satan vad man saknat alla barnen! Skönt att vara tillbaka. Även fast det bara är idag och sen på måndag. Och sen dröjer det typ ett år innan nästa VFU är. Alla barn kommer ju glömma bort mig : ( får komma hit en massa och hälsa på! :D


Fortsättning

Gårkvällens dåliga humör smittade av sig till idag. Eller har varit på bra humör så, men har inte mått bra alls och min hjärna har varit på ett helt annat ställe än med mig idag kan jag lova. Långt ifrån mig. Men solen har lyst iallafall så lite positiva saker finns det idag iallafall! Nu ska jag plugga och dö, tack och hej vänner!


Godnatt världen

TPL. Lite så känner jag nu. Om jag får lov att använda en sån hemsk förkortning utan att någon skrattar. Men så är det. Ser inte alls fram emot imorgon. Lång dag. Men vad ska man göra. tpl var det ja. Over and out.

Tisdag

Är så äckligt jävla trött just nu. Men det blir väl så när man sover 5 timmar. Klockan ringde föör tidigt imorse, 5 närmare bestämt. Dags för jobb. Jag har ju inte jobbat på över en månad, hur ska det här gå? Det gick bra. Och nu är tanken att jag ska plugga lite. Men det går väldigt segt. Speciellt när de skriver om såna uppenbarliga saker. Då blir det bara tråkigt. Men men, år kämpa ett tag till. Men först en matpaus!

Soool

Vilket härligt humör man blir på när det är sol ute! Föreläsningen var för övrigt helt värdelös. Lärde mig inte ett skit. Och jag som verkligen funderade på att hoppa över den. Nästa gång ska jag lita på magkänslan vaaaa!


Måndag igen då

Jag kan inte ens minnas senaste gången jag vaknade upp av mig själv, pigg, klockan 9. Kanske borde överväga att försöka gå och lägga mig i tid lite oftare, var ju ganska skönt att vakna pigg. Jag börjar klockan 1 idag och min plan var att gå upp klockan 10 så att jag hann plugga lite innan skolan. Sedär, nu hinner jag ju plugga ännu mer.
 
Idag har jag föreläsning mellan 13-15, sen träning. Sen blir det väl ännu mer plugg ikväll antar jag. Jobb imorgon. Hur fasen ska jag klara av att gå upp klockan 5 imorgon?? :| Ser inte alls fram emot det, men det blir skönt sen när jag får lite extra pengar! Men nej, nu ska jag fixa frukost och läsa för fullt!
 

Helgen

Hade en sjukt rolig kväll i fredags. En skev, men rolig kväll. Jag och tjejerna hamnade hemma hos Petersson där vi förade med Sebban, Chrippa, Niklasson, Putte, Fredrik och sen ett par till som jag faktikst inte minns namnet på. Kul var det iallafall. Sedan blev det krogen en sväng. Väldigt kort sväng eftersom vi inte kom iväg förens runt 12. Och sen skulle smartskaftet Jossan såklart från stan till efterfest i huddinge. Där alla i princip sov. Härligt! Meen det var en kul kväll ändå!
 
Det roliga fredagskvällen resulterade i att jag mådde som en påse skridskor hela dagen igår. Saatan vad dåligt jag mådde. Så jag stannade hemma. Vilket var lika bra eftersom jag även är sjukt förkyld och det låter som att jag druckit whiskey i en månad typ. Jag älskar att vara sjuk....

Mina ögon blöder

40 sidor senare tar jag en paus. En paus för att städa. STÄDA. Hur kul är det egentligen? Inte ett dugg. Men roligare än att fortsätta läsa. Ska jag fortsätta i det här spåret kommer mitt rum vara skinande rent varenda jäkla dag som jag har mycket att läsa. Jag är iallafall lite småstolt över mig själv. Inte kollat på tv alls idag, eller jo. En liten stund. Men det var bara för att jag tog en matpaus. Annars brukar jag alltid fastna framför tv:n istället. Men inte idag. wohoo, som sagt. Vart är min medalj? Ni kan skicka den på posten.
 
/ duktigtjej
 
PS. Vill bara tillägga att jag aldrig någonsin innan har läst 40 sidor på en och samma dag. Hejdå.

Im awesome

Jag förtjänar fan en medalj nu tycker jag. Har precis läst klart kapitel 2. Öven 16 sidor har jag läst nu. Hur duktig är inte jag?? Har inte ens käkat lunch liksom. Men tänkte ta något att äta nu. En matpaus passaar bra nu eftersom one treee hill börjar nu också heh!
 
Tidigare idag var vi förbi tumba tattoo och skulle skissa upp tatueringen. Men det kunde man inte göra utan att boka tid så vi får helt enkelt fixa dedär en annan gång! Sen åkte jag, Emma och Fanny till tullinge och tog en snabbfika. Var hemma efter 1 och nu har jag läst ett tag. Ska fortsätta efter maten och ja, det är väl ungefär så min dag kommer se ut. Spännande...

Flottsbro

Jag och Fanny rockade flottsbro idag. Var riktigt längesen jag åkte skidor så trots att det bara var o flottsbro så var det kul! :)) men nästa gång jag åker dit så är det, äntligen, dags att inviga min bräda som mamma och pappa köpte för två år sen heh! #nujävlarskajagläramig


Onsdag

Visserligen var det jävligt skönt, och behövligt, med sovmorgon. Men att vakna upp utav att man knappt kan andas är inte lika charmigt. Jag älskar att vara förkyld. Men en liten förkylning kan inte stoppa mig. Dagen i ära kommer att spenderas framför engelskaboken jag ska läsa. Jag hoppas att jag ska lyckas ta mig igenom lite ur den iallafall. Sedan blir det träning och sen tänker jag åka till flottsbro även fast jag inte kan andas. Extremt sugen på skidor. Och efter lönen ska jag även tvinga med mig Jessie dit så att jag kan bättra på mina snowboard skills lite, woho. Har faktiskt läst några sidor redan och det ska jag fortsätta med ett tag till innan det blir lunchpaus!

Kan.inte.plugga.

Kan någon vänlig själ där ute snälla förklar HUR man ens kan läsa mer än 3 sidor innan man tappar fokus? Jag kan verkligen inte. Det vi läser, det är sjukt intressant faktikst Men att läsa sida efter sida, det håller inte. Tre sidor max, sen är jag körd. Vad gör man åt det??? Om nu gud skapade människan gjorde han mig helt värdelös när det kommer till att plugga bara för att jävlas. Spelar liksom ingen roll om jag vill. Det går inte.
 
Oh well. Har fått lite gjort iallafall efter denna långa jobbiga dag. Praktik, träning, skolan. Allt gick bra och jag har tagit mig igenom den. Två dagar kvar av praktiken nu. Vet dock inte vilka dagar, utan måste maila Line om det. Men två dagar iallafall, Sorgligt. Kommer sakna barnen så jäkla mycket! Men kommer ju tillbaka dit sen någon gång. Fast då kommer nog inte alla barn vara kvar, men några iallafall! Åh gosepluttar. Nu ska jag sluta slita av mig håret av frustration och lägga mig och kolla på OC istället. Mycket bättre. En pluggdag väntar mig imorgon, följt av träning och skidor. Blir nog en bra onsdag trots allt.

Tisdag

Hade lagt upp en bra plan för mitt plugg den här veckan. Men så kom huvudvärken från helvete på besök igår så planen sprack ganska direkt. Härligt! Får plugga extra idag då. Problemet är bara att jag verkligen inte har tid idag. Slutar 16. Träning 17. Sen måste jag till skolan och lämna en bok. Kommer komma hem vid 10 ikväll fan. Äta middag och sen sätta mig och plugga? Ah juste... Lycka till Jossan! (Y)

Sitter inne och jobbar medan alla barn är ute och leker. Men snart är det lunch så de kommer väl in alldeles strax skulle jag tro! Undra vad för äcklig mat det bjuds på denna tisdag då...ska bli spännande att se! Nä nu ska jag inte låta så negativ. Ledig i 2 dagar efter idag ju, wööööwww

Juste. Vi bokade kos igår också. TAGGA


Ny vecka

Alltid lika härligt med måndag, eller hur..! Sov sjukt dåligt i natt vilket betyder att jag är lika seg som en sengångare för tillfället. Men vad ska man göra. Alla barnen är ute och leker i skogen men jag har saker att skriva så stannade inne. Lika bra eftersom jag vaknade upp förkyld och då kan det vara skönt att slippa stå och frysa i skogen en timma! När dom kommer in igen är det dags för lunch och sen ska jag ha gympa med några. Sen är dagen i princip slut. Eller ja. Slutar klockan 4. Sen är det träning direkt. Längtar lite tills på onsdag då jag får något form av liv igen!

Bjuder på en mindre attraktiv bild från i fredags!


Say cheese


Lär mig

HUR lär man sig att läsa i mer än 5 minuter innan man tappar koncentrationen??? Kommer ju fan aldrig ta mig igenom boken. Men jag får kämpa vidare. Wish me luck....


Söndag

Blev en hemmakväll igår. Kan inte ens minnas senaste gången jag var hemma själv en lördag. Så det kanske var på tiden. Sjukt skönt att inte vakna upp bakis iallafall.
 
Spenderade kvällen framför mello (ett stort jävla skämt är vad det är) och sen taken 2. Sov 11 timmar inatt. Väldigt behövligt måste jag säga. Även det var ett tag sedan. Morgonen har spenderats med frukost, film och plugg. Nu tänkte jag ta mig en långpromenad och sen blir det mer plugg. Ikväll lutar det åt träning! Börjar dock känna mig lite sjuk men är så sugen. Vi får se helt enkelt. Nu ska jag ut och få lite frisk luft iallafall!

Hej lördag

Har glömt bort att bloggen existerar de senaste dagarna. Men man kan ju inte alltid tänka på allting, eller hur? Snabb update då. I onsdags var vi ute och käkade middag eftersom mamma fyllde 50. Gammal tant nu! Sen vidare och dricka lite mer öl. Var hemma i torsdags, pluggade, städade och sen kom Emma och Fanny hit och vi käkade en forever alone middag dagen i ära. Sjukt gott var det iallafall. Igår var jag först på praktiken, sen på kvällen blev det bowlingen, honey honey av någon konstig anledning, dickens och sen efterfest på apel. En bra fredagkväll med andra ord. Kvällen slutade med grötkrig och toapapper över hela lägenheten, Robin kan spåra han! Roligt var det iallafall :)
 
Nu ligger jag och kollar OC och funderar på ifall en power nap vore en bra idé. Sov inte sådär jätte mycket inatt likso0om

Sl <3

Älskar att jag kommer komma sent till ett möte nu på morgonen. Man måste älska sl. Eller inte. Men ja, inte för att jag skulle haft så mycket att göra på mötet utan mest se hur det går till är det ju ändå lite segt. Men vad ska man göra! Jobbar till 15 och sen blir det plugg dusch och sedan middag ute eftersom mamma fyller hela 50 år idag!! :) grattis till henne!


Möte

Precis hemkommen från ett möte angående uppvisningen som vi ska ha i maj. Riktigt kul att de gillade min och nellas idé och att vi fick ihop det bra med tider och temat och sånt! Blir nog asbra :D nu ska jag mumsa i mig en slät bulle samtidigt som jag kollar på oc och sen ska jag sova! Praktik imorgon igen :))


Tåget

Mitt liv på dagarna är inte så jobbigt. Även fast dom ibland kan gå en på nerverna heh, men för det mesta är dom väldigt söta!

https://cdn3.cdnme.se/869454/6-3/pic_511aad82e087c3178aa33e47.jpg" class="image">


Heh


Måndag

Det har varit en lång dag idag. Klockan ringde halv 7 och då var det bara att pallra sig upp och äta frukost och göra sig redo för en dag på praktiken. Det är tur att jag trivs och att det inte direkt känns som att man är på jobbet när man väl är där. Tiden går väldigt fort. När jag slutat var det dags för träning som alla andra måndagar. Träningen gick bra och visserligen kan tjejerna gå mig på nerverna ibland, men jäklar vad jag gillar dom! Bästa tjejerna ♥
 
Jag kom hem runt 8, då käkade jag middag och nu har jag precis suttit och pluggat i en timma. Duktig chey. Vi har en sjukt tjock bok att läsa denna kurs. Jag har inte alls kommt långt men jag jobbar på det. Boken är faktikst väldigt intressant. Mycket psykologi i den och det gillar ju jag. Men den är tyvärr på engelska vilket gör det lite mer segläst och jag hänger inte alltid med. Hade ju varit skönare om den var på svenska men ja. Intressant är den iallafall. Men nu tänkte jag ge upp för ikväll och kolla på OC och hålla tummarna för att jag somnar tidigt ikväll. Ni kan ju hålla en tumme eller två åt mig också vore ni gulliga!

Söndag

Och så blev det söndag även denna vecka. Helgen har varit rolig iallafall. I fredags vart det bowlingen, dickens och sen efterfest hos Emil. Älskar att jag är så smart att jag tar en taxi ut till skogen klockan 4 på natten. Äsch, man kan ju inte alltid ta bra beslut. Lördagen då. Och en av anledningarna till att efterfesten dagen innan var en dålig idé, vi hade miniläger med tjejerna. 4 timmar i en gympahall. Jag överlevde men fick höra ett antal gånger att jag såg mer död än levande ut..hah! Sen direkt efter gympan så käkade jag middag tillsammans med Emma, Fanny och Nella. Vi planerade vår resa i sommar, taagggad! Sen åkte jag och Emma till tullinge på krök. Vi gick vilse. Stod på vägen som huset låg på, ändå hittade vi inte. Så vi ringde taxi..bra jobbat! Vi kom fram vid närmare 1 tror jag. Emma släpade med mig till huddinge så var lite glad imorse att jag var så nära hemma iallafall! Jag och Emmster käkade pizza och sen dess har jag inte gjort allt för mycket. Kollat tv. Och ätit.
 
Nu ska jag plugga lite innan jag ska sova. Måndag imorgon, ännu en dag på praktiken. Ska bli roligt att träffa alla barn igen!

Dancing

Hallå fredag


Freeedag

Det förra inlägget skulle upp igår kväll och jag vet inte riktigt varför det inte blev så. Meeen vem bryr sig egentligen? Har precis ätit en stor god frukost bestående av pannkakor och nu är det dags att fixa mig så att jag ser lite levande ut. Jag och Jessie ska till skärholmen. Jag har ett presentkort på bik bok att använda och sen måste jag förbi systemet också! Det är ju trotsallt fredag! Nä men okej, ska köpa vin, tro det eller ej, men det ska vi tjejer inte ha förens imorgon faktiskt!
 
 

Duktigt tjej

Tänk vad produktiv man kan vara bara man bestämmer sig för det. Jag är klar med plugget, jag har kollat på pretty och lying game och nu ska jag lägga mig och kolla på sons. Och okej, man kanske inte riktigt kan kalla det produktiv när man kollar på tv, men jag gjort klart plugget tidigt så jag hann kolla på tv. Det är produktivt. Enligt mig. Imorgon är det fredag och bara tanken på det får mig att må bra. Trots att jag har en jävla pain in the ass huvudvärk som vägrar försvinna fastän jag försökt döda den med alvedon. Men ja, man kan väl inte få allt antar jag!
 
 

Torsdag va

Satan vad sjukt härligt väder det har varit idag. Vi gick ut och åkte pulka med barnen ett bra tag förut idag. Självklart åkte jag också pulka heh, jag gillar mitt jobb. Slutade vid tre och då hämtade Jessie mig och sen dess har jag mest slappat. Första dagen jag är ledig på hela veckan. Har satt igång med plugget iallafall så jag hoppas att jag blir klar med det snart. Senare blir det att kolla Pretty little liars, lying game och sons - har jag nämt att jag är en tv nörd? Men först måste jag bli klar med plugget, wish me luucckkkkk >.<

Onsdag

Filmen igår var inte speciellt bra. Väldigt skevt slut. Men ja, fick en härlig eftermiddag med Fanny iallafall!

Nu sitter jag och käkar frukost och är nervös inför trepartssamtalet som jag ska ha idag. Ingen aning om hur det kommer gå. Men men! Efter jobbet har jag direkt träning såklart... Är det inte helg snart?


Hejsan hoppsan

Träningsvärken börjar sakta men säkert att komma. Lär inte kunna gå imorgon. Men men, what to do! Älskar ändå känslan. Träingsvärk. Då vet man att man gjort någonting. Lång dag idag. Praktik 8-16, sen direkt träning och nu är jag hemma igen. Har precis gjort klart en skolgrej så nu tänkte jag lägga mig och kolla på sons heh. Snart ikapp! Imorgon börjar jag klokan 9 och det blir inte en lugn stund alls. Praktik 9-16, träning 17.19.30 och sen ska jag och Fanny på bio. Texas chainsaw i 3D, kommer bli awesome!

Vovve

Jag hittade en gullig liten hund hemma hos Fanny i lördags


Måndag

Igår tränade vi gympa igen. Denna gången alla 4. Vilken härlig jävla känsla! Klarade 1,5 skruv också. Stolt över mig själv eftersom jag tappade alla skruvar för tre år sen när jag slutade. Nästa vecka blir det dubblar också! Det vet jag ju att jag kan men ändå!

Sitter på praktiken just nu. Har rast och sen ska jag med Line till någon språkanalys grej. Får se vad det är men det blir säkert bra! Slutar klockan 4 sen är det träning och sen plugg! Full fart!


Söndag

Helgen har varit riktigt bra. Både en utgång och en lugn kväll med vänner, precis vad jag behövde.
 
I fredags började jag, Emma, Fanny, Nella och Matilda med bowling och öl i gullmars. Vid 10 hade vi bowlat klart och då hade även KFUM tränat klart så vi satte oss tillsammans med dem och drack ännu mera öl på bowlingen. Senare åkte de flesta av oss vidare till en bar på söder där vi stannade till stängning. Vi var runt 16 pers och jag hade riktigt roligt! När vi drog från stan åkte jag, Fanny, Oscar och hans kompis Robin och mötte upp Rill, Elli och någon till kille. Vi drog till rågsved på någon form av efterfest. Sjukt tråkigt haha, och vi stannade inte så länge. Jag och Fanny klampade in hos mig halv 6 på morgonen och vaknade upp dagen efter och mådde väldigt bra faktiskt. Jag ringde mamma och de köpte mat till oss, väldigt behövligt.
Sedan låg vi en stund och kollade på film innan Fanny åkte hem. Senare kom morfar, Barbro, Jocke och Halina hit på middag. Åt sjukt mycket, som vanligt. Och efter middagen åkte jag hem till Fanny och kollade på det pinsamma programmet, melodifestivlen (det blir fan bara sämre och sämre) tillsammans med henne och Emma. Har inte ens några kommentarer om programmet.. Efter det badade vi och sen glodde vi film tills jag halvsov i soffan. Då gick vi hem till henne och sov!
 
Nu blir det lite plugg och sen träning!

Fredag

Skrev precis ett långt inlägg om dagen och kvällen. Allt försvann. Jag är trött och arg. Dumma telefon. Dumma app. Jag vill sova. Ska ta en power nap när jag kommer hem. Hade inte mobilen fuckat upp alltid hade ni vetat när jag slutar, men inte nu. Näe.

/bitter tjej


RSS 2.0