Måndag

Jag jobbade i lördags. Lärade upp Tobbe så fick sällskap större delen av dagen, då menar jag roligt sällskap. Fanns ju andra människor där också heh. Sen på kvällen var jag på fest i tullinge. Var faktsitk en väldigt rolig fest även om jag egentligen inte kände någon. Spenderade söndagen med att må skit tillsammans med Måns och sen var jag även tvungen att plugga lite på kvällen.
 
Och idag är det en pluggmåndag. Mina ögon håller på att bli fyrkantiga. Men vad ska man göra. Två år kvar att sånt här, åh vad underbart.. :') Blir iallafall ledig några dagar eftersom jag ska åka till göteborg. Ska dock plugga på tåget dit osv men liiiite ledig iallafall, det ska bli skönt! Imorgon blir det mer plugg och på onsdag är det jobb som gäller. Varför får inte vi gamlingar också lov?

Hejsan hoppsan

Igår på jobbet var vi vid rådsparken i ungefär två timmar. Roligt att faktiskt åka iväg lite med barnen och göra annat. Har ju inte fått göra så mycket sånt på min praktik, så det är spännande! Tråkigt att dessa tre dagar är över men jag hoppas jag blir uppringd någon mer gång. De verkade iallafall rätt nöjda med min insats så jag får hålla tummarna! 

För tillfället sitter jag på tåget påväg mot skolan. Otroligt skönt med en sovmorgon måste jag säga. Skola mellan ett och fyra idag. Hela denna kurs är såna tider. Kan inte bestämma mig för om det är skönt eller inte haha. Jag ska iallafall jobba imorgon så ikväll blir det lugnt.Filmmys med min man skulle jag tro. Eller ja iallafall sova med honom vet inte vad som sker innan det! Kanske dags att städa mitt rum.. Två skoldagar kvar, en kort jobbdag och sen blir det Göteborg i några dagar med Måns. Ska bli väldigt trevligt!

Jobba!

Egentligen var jag klar med tentan i fredags. Hade bara det där liiiiiiilla med referenserna kvar som jag skulle fixat i söndags. Har jag fixat den ännu? Nej, såklart inte. Varför är man så lat när det handlar om en halvtimma typ haha. 

Har iallafall fått jobba. De ringde från gullvivan så var här igår och är här idag med. Troligtvis ska jag vara här även imorgon. Det är bra! Sen på fredag har jag skola men ja lite extra pengar blir det, sånt är aldrig fel! 

Alla hjärtans dag

Glömde ju faktiskt berätta om min alla hjärtans dag! Jag hade gett Måns en övernattning på Villa källhagen, med champagne, jordgubbar och choklad som ingick. Och den dagen som passade oss båda bäst var alla hjärtans dag så det fick helt enkelt bli då. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om den dagen, den är rätt överskattad men vi hade det mysigt ändå!
 
Vi kom till Villa källhagen vid 17 på fredagen. Då checkade vi in och slappade på rummet ett tag och sen gjorde vi oss i ordning för att gå ut och käka middag. Buffé på Bamboo Palace blev det. Väldigt gott! Sen gick vi tillbaka till hotellet, beställde upp våran champagne och jordgubbarna och tappade upp ett bad. Så där satt vi i badet med massa skum och drack champagne och käkade jordgubbar. Fanns inte mycket att klaga på då kan jag säga. Sen blev det lite tv mys innan vi gick och la oss. Sen väntade en frukostbuffé dagen efter och efter den och en promenad på djurgården åkte vi hemåt igen. Jag kunde inte haft en bättre dag än den, sen hade det inte spelat någon roll ifall det var alla hjärtans dag eller inte, väldigt roligt och det blev en lyckad födelsedagspresent!

Söndag

Jag har nog aldrig skrivit klart en tenta så fort som jag skrev denna! Inte ens två dagar tog det. Vad hääänder? Fast nästa kurs verkar sjukt tråkig så kommer väl tlllbaka till det där att det tar mig 8000 dagar haha.. Ska dubbelkolla alla referenser ikväll hos Måns sen är jag helt färdig och den ska inte in förens på onsdag, duktig jag är!

Idag har jag jobbat också. Tråkigt men vi alla vill väl ha pengarna. Är ledig nu ett par dagar så jag hoppas att de ringer från nya jobbet någon dag! Helst inte imorgon dock heh, men tisdag får dom gärna ringa! Ikväll ska jag hem till min boy och kolla pll och gosa. Ett bra avslut på veckan!

Sociala relationer

Idag har jag och Jessie haft våffelmys hemma hos morfar! Vi var där någon gång efter tolv och vi satt och pratade och han bjöd på våfflor. Inte helt en fel en vanlig torsdag liksom. Eller egentligen är den ju inte så vanlig för mamma fyller faktiskt år idag! Meeen hon jobbar hela dagen, så hon fick vara utan våfflor. Nu har jag kollat upp lite inför tentan som jag tänkte börja skriva på senare idag och alldeles strax ska jag börja med middagen. Kocken Jossan ska idag servera lasagne! Kommer, förhoppningsvis, bli väldigt gott.
 
Sen ska jag som jag skrev börja med tentan. Tycker faktiskt inte att det ska bli jobbigt utan ser fram emot att skriva den. Kursen är väldigt intressant så blir bara roligt att skriva och kolla mer i böcker osv. Det är extremt synd att denna kurs är så pass kort och liten som den är då den handlar om väldigt stora grejer. Naturvetenskap kursen och pedagogisk dokumentations kursen har liksom varit större än denna. Men vad av de är egentligen viktigast? Barns rättigheter, mobbing och kränkande behandling eller hur man kan jobba med kottar i förskolan.. Visserligen har alla kurser en mening och visst det är bra att de kommer exempel med hur man kan jobba med naturvetenskap med förskolebarn MEN att den kursen tar mer plats än denna är bara konstigt. Och tråkigt då denna kurs som sagt är väldigt intressant och väldigt givande. Hur många har ens koll på FNs barnkonvention? Och barns alla rättigheter? Jag hade det inte. Av alla böcker jag har läst denna utbildning så har jag aldrig känt att jag velat köpa någon bok, men skulle nog kunna köpa alla böcker vi läst i denna kurs. Den borde ha mycket mera plats och vara mycket större och krävande. Så ja, tentan ska bli väldigt rolig att skriva faktiskt. Kommer nog bli svårt att hålla sig inom ramen då vi inte alls får skriva mycket. Jag kommer ha för mycket att skriva. There's a first time for everything!

Öl på en tisdag!

Vet inte vem denna människa är som kom på dessa öl utmaningar på Facebook men roligt är det! Jag och Måns satt hela kvällen igår och hela feeden fylldes med video efter video. Tillslut blev han utmanad och han nominerade såklart mig så där satt vi och svepte en öl en tisdagkväll i mitt rum. Alkisvarning? Nää, men roligt var det! :D det är bara en av mina nominerade som har kört så vem vet, kanske vinner jag två plattor bärs. Inte fel nånstans! 



Tisdag

Snart dags för mig att fixa något att äta. Har dock ätit mig ganska mätt på godis. Bra jobbar Jossan. Men något litet måste jag äta ändå! Idag har jag varit i skolan och ska alldeles strax försöka plugga lite också. En vecka kvar till tentan ska vara inne och vi har endast en lektion kvar, imorgon. Så tänkte försöka att kanske bli klar med den till helgen så blir jag lite ledig! Förhoppningsvis ringer de in mig på lite jobb också någon dag. Det vore något. Mer extra pengar! Helst inte på torsdag dock för då ska jag och Jessie iväg till morfar och fika :)
 
Jag hade tänkt att för en gångs skulle lägga in en bild också men insåg ganska snabbt att jag inte har en enda bild på datorn. Eller okej. En halsuddig bild med webbcamen som jag skulle testa. Dator är bara några veckor gammal och jag har blivit väldigt dålig på att lägga över bilder från mobilen. Så ni får helt enkelt föreställa er någon vacker bild i huvudet istället!
 

Måndag

Ledig dag. Som nästan alla andra dagar nu för tiden. Men jobba på det nya jobbet fick jag i alla fall göra i fredags! Det var roligt, lite annorlunda från praktiken men fler erfarenheter är alltid bra! Och lite extra pengar sitter väl aldrig fel. Vi får hålla tummarna för att de ringer igen någon dag.
 
Idag har jag träffat Fanny och Nella en stund. Vi satt hemma hos nella och snackade skit och käkade lite makaroner innan Nella skulle till skolan. Fanny var bara här en dag så henne dröjer det ett tag innan man ser igen också. Tråååkigt! Pluggat har jag också gjort ganska bra idag. Oj så duktig jag är. Jag klarade min förra tenta också, de ni! Nu har jag klarat 90 utav 210 högskolepoäng, im om my way!

Trött kropp

Jag har inte mycket skola just nu, ändå är jag nästan alltid trött. Fastän jag får sova ut. Det kanske är dags att jag börjar träna lite, eller iallafall röra mig något så att jag får lite energi. Synd bara att det är så nedrans tråkigt.. Men what to do.. 

Iallafall. Kursen vi läser nu är väldigt intressant. Sociala relationer, mobbing osv. Spännande spännande. Och jag kommer inte ihåg mitt lösenord till bloggen så kan endast blogga via appen nu för jag är för lat för att fixa nytt lösen. Vilket himla i-landsproblem eller vad säger ni? Anyway. Pluggdags. Sen blir det att åka hem till månsi och sova. Jobb imorgon GUD VAD KUL.

RSS 2.0