Väder

Satan vad härligt väder det är ute. Helt galet. Två promenader idag, och nyss kunde jag gå i bara en tjocktröja utan att frysa det minsta, stört skönt!! Nu sover lilla Alex och sen ska han få mat innan jag slutat för dagen :)


Onsdag

Hur jävla gullig är inte han? Ska leka med honom i 4 härliga timmar tilll innan det blir stan, middag och olearys innan kryssningen! taaaaagggga


Tisdag

Men vaaarför kom det mer snö för? : ( Visserligen gillar jag snön. Skidor och snowboard och sånt är kul, men nu var jag ju väldigt sugen på vår! Men ja, den kommer väl snart ändå skulle jag tro. Idag blir det inte så mycket roliga saker, städning, betala min jacka och så. En sväng till huddinge kanske också. Skulle egentligen ha simmat med Nells idag men känner inte för att göra ryggen/nacken värre så jag skippar det!

Måste också leta fram något att ha på mig på kryssningen imorgon!! :D Så taggad! På dagen ska jag jobba, det blir nog bra. Tar med honom hem till mig så jag slipper ha med mig massa saker på morgnen och så jag hinner duscha och allt sånt också. Det är rätt skönt när man kan göra lite vad man vill när man jobbar :D

Träning

Landa på huvudet efter en volt - check! Såklart jag gör illa mig nu, det är ju kryssning på onsdag. Varför skulle jag klara mig oskadd fram tills den :') Men de går nog över snart hoppas jag! Förutom det gick träningen bra och mina gymnaster är så härliga! Tyvärr gjorde Klara illa sig men jag håller tummarna för att det läker snart!

Har tröstat mig min onda rygg/axel/nacke vad fan det nu är som gör ont genom att käka chips och kolla på Familjen är värre. Helt okej söndagkväll ändå. Och satan vad skönt det ska bli att sov om tio minuter!

Helgen

Okej en sammanfattning av helgen då.
I fredags jobbade jag, åkte hem, käkade mat, fixade mig och drog med Nella till moda och mötte upp Emma plus hennes kompisar! vi drog sen till Lobby, va dock inte så jättekul så kvällen slutade rätt tidigt. Jag och Emma drog hem till mig och sov och sen igår på dagen åkte vi till skärholmen i hopp om att hitta något att ha på sig på kryssningen på onsdag, tyvärr utan någon lycka haha. Jag kom hem vid 4, chillade hemma tills klockan var halv tio. Då frågade Oggster om jag ville med in och dricka öl, gör mig klar snabbt som satan, skyndar mig till tåget och får reda på att dom skiter i det för Chris ville hem, tack killar :* Påväg från tåget möter jag mamma, tvingar med henne till statiol, vid statiol hittar jag Jessie och nåra av hennes kompisar som drar med mig hem till Marcus. Där blev det öl och vin fram till halv tre. Jessie drog vid ett men jag stannade kvar haha! Går hem, när jag nästan precis är hemma blir det ändrade planer. Vänder om, en polisbil stannar och ger mig skjuts till centrum för killarna tyckte inte att jag skulle gå själv i mörkret, var jävligt kallt så det uppskattades haha! Åkte till centrum och blev upphämad av Emil och sen åkte vi till honom och sov. Han skulle till fjällen så va tvungen att gå upp klockan 8, askul när man inte gått och lagt sig förens 5 haha... Åker hem, sover tills nu och ska strax iväg och simma med Nellson och efter det blir det träning. Sen ska jag dö lite i sängen framför någon bra film och äta mitt godis som jag hann köpa igår men aldrig äta upp, hihi

Fredag!

Idag har jag jobbat med lille plutten som vanligt. Trevligit sällskap hihi. Hade dock inte med mig någon lunch så käkade ingenting på hela dagen.. Men nu har jag precis ätit, det satt fint! Nu ska jag börja planera vad jag ska ha på mig ikväll och duscha och allt sådant kul. Ta en cider eller två också. Cider..ovanligt, men ja! Blir utgång med ett gäng härliga människor :))

Gulle!

Asså han är så fruktansvärt söt. Hur kan man inte älska att vara barnvakt åt honom när han ser ut sådär?


Mat

Alltså. Helt seriöst nu. Mat lär ju vara den bästa uppfinningen, någonsin. Det och choklad. Och chips och annat godis också. Men mest mat. Finns ingen bättre känsla än när man är så jääävla hungrig och så får man äta någonting riktigt gott. Eller när man varit magsjuk, satan vad gott det är med mat sekunden man mår bra igen :D Nu var det inte tänkt att detta skulle vara en inlägg om mat utan tänkte egentligen bara säga att dagen gick bra, mini alex är grymt gullig och imorgon blir det jobb och utgång med massa härliga människor! Nu - MAT

Torsdag

Visst att Daniel och Victoria har fått sin barn nu, men har vi inga andra nyheter alls idag eller? Pratas och skrivs bara om dem överallt ju. Herreguuuud!

Jag är iallafall duktig och är på jobbet just nu. Jobbar fram till 4 och sen blir det plugg eftersom jag skjutit på det hela veckan, inte så bra. Men ikväll så måste jag bli klar med boken. Wish me luck.. Varför måste man läsa så nedrans mycket för? Det är inte kul :(

Middag!

Blev en väldigt trevlig kväll hemma hos Jocke och halina! De bjöd på tacos och vin. Och tänka sig, JAG drack VIN. Haha herregud, väldigt ovanligt :D men var jätte trevligt och är glad att Jocke träffat en så trevlig tjej :) nu blir det lite big brother sen sova, jobb imorgon!


Onsdag

Godmorgon gooodmooooorgon, eller nått sånt.

Idag är jag ledig, riktigt skönt! Skulle egentligen till flottsbro med Jessie men Chirs hade såklart inte kortet hemma så blev inget med det.. Får väl se om det hinner bli något flottsbro nå mer i år. På dagen ska jag iallafall plugga lite och sen ska jag och Jessie på middag hos min bror och hans sambo. Haha jäklar va vuxet dedär lät om Jocke, men så är det!

Woop woop

Wiiie, sportlovskryssning bokad!! Taggad som bara den :D

Jag vill vara frisk

Det är jääävligt tröttsamt att vara sjuk! Kan jag inte få vara frisk :( Imorgon tänker jag åka till flottsbro även om jag mår skit och på fredag/lördag tänker jag köra utgång med mina bästa tjejer även om jag mår skit. Dock skulle jag föredra att vara frisk tills desss, så snälla?

Tisdag

Idag har jag varit i skolan en snabbis och sen har jag även hunnit tagit mig en långpromenad. Är ju sjuk just nu så kan inte träna så en promenad fick duga! Det är ju bättre än inget :) Och jävlar vad härligt väder vi har idag! Finns inte mycket att klaga på. Nu blir det lunch och sen lite plugg på det. Helt okej tisdag ändå. Och imorgon är jag ledig så jag ska förmodligen till flottsbro beroende på hur jag mår och sen på kvällen blir det middag och vin hemma hos Jocke och Halina!! :)

Helgen

Trots att jag haft en jäävligt lugn helg med inte bara en, utan två dagar hemma (eller ja, med folk då men bara tagit det lugnt) så har jag blivit sjuk. Tack för den! Hostar och är förkyld.. Men ska ändå till träningen idag eftersom jag missar den på onsdag. Och förutom det så blir det vila och en del plugg idag. Eller ja, en del läsning rättare sagt! Och har ganska mycket att läsa så är väl lika bra att jag sätter igång direkt!

Fredag!

Det är så sjukt jobbigt att gå i snön med en barnvagn alltså haha! Jag och lillen är iallafall hemma hos mig nu, jag kollar på tv och han ligger och sover i vagnen. Ska passa på att äta lite medan han ändå sover. Vi ska väl hänga här ett tag innna vi åker tillbaka hem till dem och sen får jag se vad jag hittar på ikväll!

gullllle


Ingen mat?

Kul att det fortfarande är strömavbrott haha.. Det är tur att man har en iphone att leka med under tiden! Och just nu lånar jag Jens ipad så jag slipper stirra i mobilen hela dagen. Jag och lillen sov i nästan 2 timmar förut, och sen höll han på att leka för fullt mellan 11 och halv 2 så nu är han tröttis igen. Jag börjar bli riktigt hungrig men så fort strömmen kommer tillbaka ska jag värma min mat! De sa att den skulle komma tillbaka till 2 så jag hoppas på det. Tur att jag hade med mig muffins att äta hehe

Men då!

Vilket oflyt jag har! Lillen var jättetrött så jag nattade precis honom. Lägger mig i soffan och bläddrar på tv:n, och vad ser jag? Tillbaka till vintergatan. Jag ÄLSKADE det förut när det gick. Yes tänkte jag och börjar kolla. Baaaaam så blir det strömavbrott. Vafan? : ( vad ska jag nu roa mig med medan lillfisen sover...


Åke bråke

Träningen idag gick riktigt bra! Lär ha lite träningsvärk imorgon eftersom jag körde lite själv, men det gillar vi! Måste träna någon dag snart, alldeles för längesen nu. Fan vad man saknar gymnastiken alltså! Men vi sitter och försöker planera in en dag då alla ska ses :D vi är iofs typ 13 pers, så är inte det lättaste, men det ska nog gå! Hoppas på det iallafall!

Nu sitter jag och kollar på Criminal minds och roas av smsen som Alex (som jag jobbade med i somras) skickar till mig haha! Han är på kurs med pappa och pappa den jäkeln gav ut mitt nummer.
"Vems nummer?"
"Alex. Doing Danmark med Åke bråke"

hahaha

Onsdag

Idag började andra delmomentet i skolan, verkar ändå rätt intressant. Missar dock föreläsningen på fredag eftersom jag hellre jobbar då, men det är nog ingen fara. Ska väl gå ändå. Sen blev det skärholmen tillsammans med Jessie och nu dödar jag tid innan träningen! Spännande dag minsann eller hur?
Riktigt taggad på allting just nu, skidor, snowboard, skolan, resan alllllt. Livet är allt bra ibland!

Tisdag

Tentan gick ganska bra tror jag! Vi hade tid mellan 14-18, och jag va klar...14.50 haha! Jag satt dock kvar till 15.20 för jag ville inte gå först, som jag alltid gör. Men orkade inte längre än så, det är fan det längsta jag nånsin suttit på ett prov! Förstår inte hur man kan sitta så länge..

Haft en helt okej kväll ändå. Och kolla här, min mobil ser in i framtiden! Coolt


Grattis Mamma

Idag fyllde min fina mamma år! Så har blivit lite glass för att fira henne. Bara hon, jag och Jessie hemma idag. Gott! Nu ger jag upp pluggandet för ikväll och lägger mig och kollar på film istället. Börjar inte förens klockan 2 imorgon så hinner plugga en del då också. Håll tummarna för mig är ni gulliga!
Det blir första alla <3 dag på två år som jag är ensam, tror ni jag överlever? Jo det tror jag. Lite tråkigt är det väl men inte så att jag och Alex gjorde värsta grejen av det heller när vi firade det så. Anyway, film nu som sagt och sedan är det sängdags :)


Taggggga

Idag var jag och Fanny och bokade våran resa!!!!! Den 29 juni är det ayia napa som gäller i en vecka, woop woop. Jag är redan as taggad :D Det blir samma härliga gäng som förra sommaren, Jag, Fia, Emma, Fanny & Nella. Kommer bli galet kul alltså! Can't wait!

Sen var jag på träning och nu ska jag ägna resten av kvällen åt att plugga. Spännande va!

Helgen

I fredags var jag barnvakt som ni säkert visste. Emma kom dit runt halv tre och höll mig sällskap tills jag sluta, alltid lika skönt när man får någon annan än en 10 månaders bebis att prata med haha. Man känner sig inte lika dum då! När jag slutat käkade vi pizza/sushi, sedan hem en snabbis till mig och sen hem till Emma för att fixa oss och föra lite. Sen in till stan, föra lite på moda café, sen till nype med Fia, Jennifer och Angelica. Gratisdrink, gratis öl/cider och shot, massa massa dans fram till stängning. Askul kväll! Vi tog nattbussen till huddinge där jag och Emma blev hämtade av någon, vi 2 drog på efterfest med Kim, Rick, Biffen, Emil och Kurtan, minns dock inte vad killen som bodde där hette, möjligtvis Johan haha. Fick skjuts hem av Robin och va hemma runt 6, braaaaaa kväll!

Bakis som ett as hela dagen igår, så chillade bara hemma. Idag har jag varit en sväng i farsta och om en timma ska jag och tjejerna hem till Fanny och planera våran resa, wehuuuu

Brrrr

FAN vad kallt det är ute. Och kan busshelvetet komma snart eller??!?


30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

sen såklart familjen och andra vänner med, men framför allt mina 3 snyggingar här ovan!


Middag hos morfar

Vart en härlig promenad både hit och sedan tillbaka till Erika förut, skönt med lite motion. Fast att gå i uppförsbackar i snön med hala skor och en barnvagn var ju kanske inte det allra lättaste, men det gick bra ändå ju!
Middagen hos morfar var huuur god som helst! Kyckling, sås och potatis. Och sen en god glass till efterrätt. Vi hade med oss en stor buktett med blommor till han och Barbro som de vart jätteglada över hihi. Nu sitter jag och glor på Onve upon a time och efter det blir det dusch och plugg, spännande kväll!

Torsdag

Är hemma hos mig med lillen just nu, men ska gå tillbaka till Erika om ett litet tag. Jobbar till halv fem och sedan blir det middag hos fina morfar! Och sen lite plugg på det också. Men nu hinner jag inte skriva mer, lillen rör precis allt han ser, heh inte bra!

jag och lillfisen för en stund sen!


29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


Duktigt jossan

Det var kul att få vara barnvakt igen, han är så söt! Och kramgo. Var bara där till klockan ett, och sen jag kom hem har jag fixat lunch och städat i köket, spännande dag. Men duktigt av mig iallafall. Nu varvar jag ner framför OC och om en timma ska jag på träning. Tagggaadddd! Sen blir det lite mer städning och sedan plugg. Imorgon blir det jobb och middag hos morfar tillsammans med Jessie, undrar vad för gott han bjuder på!

Onsdag

Möttes av en glad liten kille när jag kom hit imorse, hihi. Nu kryper han runt och låter för fullt, gå kan han nästan själv också! Snart ska han sova lite, under tiden tänkte jag chilla framför tv:n också, ser ju ljust ut ;)


Nuffe

Min lilla prins <3


28e bilden: En tokig bild.


Film!

Ligger och kollar på Lucky number Slevin, bra film dedär! Efter den blir det att kolla igenom en gammal tenta och sedan försöka sova. Eller en till film också kanske. Upp tidigt imorgon men det är det värt :D Bara barnvakt halva dagen ändå då så!


Tisdag

Hade seminarium idag, hade lika gärnat kunna skippa det. Var så fruktansvärt trött att jag nog inte hörde ett enda ord från vad någon sa. Bra jobbat! Men äsch, lite snappade jag väl upp bara att jag inte tänkte på det. Kom hem, gjorde lunch och kollade på one tree hill och sen blev det en liten powernap.. Grymt, nu kommer jag ju somna ikväll! Eller? Tänkte köra lite styrka nu eftersom varken flottsbro eller gymmet blev av. Kan ju lika gärna göra det samtidigt som jag väntar på att Jessie ska komma hem så vi kan laga mat!

Imorgon ska jag äntligen få leka med lilla Alex igen! :D Hihi, ska bli kul. Saknat den lilla skiten

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

Behöver jag ens förklara?


Plugga var det ja

Idag börjar jag med att sluta äta godis på vardagar, och SÅKLART sitter Jessie med en fet choklad bredvid mig..thanx! Choklad som är det jag älskar mest också.. Men jag ska fan klara det, vänta ni bara! Sitter och kollar film, inte riktigt vad jag planerat för kvällen ju.. men har sett filmen förut så ska läsa lite samtidigt, hah ah juste.. Nej men på riktigt!

Imorgon blir det skola och sedan förhoppningsvis flottsbro med Jessie och Johannes :)

Måndag

Blivit lite plugg idag, tills nissen sa ifrån och satte sig på min bok. Eftersom jag alltid lyssnar på min lilla gris slutade jag läsa. Nu ska jag istället åka och fika/käka lunch med mina fina vänner. Efter det blir det träning och sedan måste jag faktiskt läsa klart boken. Den är ändå rätt intressant så om gud skulle vilja ge mig liiiite motivation till att sitta i två timmar ikväll skulle det vara perfekt!! Finns ju liksom ändå inger att se på tv:n, men konstigt nog hittar man alltid annat att göra ändå.. Men neh, motivation vare ja. Eller ja, antingen det eller göra så att jag läser blixtsnabbt så att det bara tar en halvtimma och läsa de där 100 sidorna.. Tror ni han är snäll och ger mig något av de? jag håller tummarna iallafall!

Word

When life puts you in tough situations, don't say why me? Just say try me!

Söndag

Dagen spenderades i soffan. Pluggade och kollade på film med syster. Sedan var det som vanligt träning! Fortfarande rätt kaos på söndagar så jag hoppas det blir ändring på det snart.. Men det var bättre än förra veckan iallafall! Kom hem, och har nyss kollat en film med Jessie. Ska väl kolla mer film nu antar jag hehe, söndagar är rätt sköna! Imorgon blir det plugg, eventuellt skola och sedan träning :)

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.








Bästa?



Lätt den bästa låten i melodifestivalen igår

Fredag

Alltså vad har Gud emot mig? Eller ska man kanske tacka honom? Tog mig iallafall upp klockan s e x när klockan ringde, duktig jag är. Gör mig redo för en dag i skolan, eller ah, går ju bara två timmar. Gick till tåget och vad får jag se? Typ 100 pers och det är KAOS! Alla tåg mot stan fram till 7.50 (fick inte plats mer på den lilla tv:n..) är inställda. Så jag vände och gick hem. Nu ska jag sova. Eller plugga kanske jag borde göra? Fast ne, sova lite först


Godnatt då, elleR

Min plan var ju att gå och lägga mig senast 10...... jag är ju inte ens trött ännu? Och jag som ska upp klockan 6 :'( Aaaaajah, får försöka sova nu samtidigt som jag kollar på criminal. Vad gör det om jag bara får sova typ 5 timmar, vem vill slösa bort sin tid på att sova ändå? Jag vill :( stackars mig

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Jag ska inte ljuga. Det finns vissa stunder som man seriöst vill slå ner henne (vi alla kommer ihåg kryssningen..) men hon gör mig alltid glad ändå. Och det är sällan man skrattar med henne, oftast åt :D Fina blubb!



Fast självklart gör Emma och Nella mig alltid glad också hihi :* fast inte lika ofta jag skrattar åt dem, snarare med hehe. jag har de bästa och finaste vännerna ♥

Torsdag

Har precis käkat frukost och ska gå till tåget om en halvtimma! Fast jag hade hellre varit barnvakt åt söta lilla Alex :( men om en vecka får jag leka med honom igen! Skola i två timmar idag då, seminarium. Det går nog bra.

Och alla vet väl hur mycket skönare det är att vakna av sig själv istället för väckarklockan? Titta vilken jävla tajming jag hade!


What do you want me to say?

Ligger och kollar på Warrior i skrivandes stund! Cirkus 30 minuter kvar och efter den blir det sängen. Filmen är riktigt bra faktiskt! Den borde ni se om ni inte gjort det.

Imorgon har jag skola mellan halv elva och halv ett och efter det blir det plugg, lämna min gamla iphone till Fia, städa och lite sånt. Skola klockan 8 på fredag, åh vill inte gå upp så tidigt :( Men neh, måste koncentrera mig på filmen nu, godnatt påer!

24e bilden: En bild som gör dig glad.


Onsdag

Alltid lika kul att bli väckt varje morgon här hemma.. Eller inte. Men var väl lika bra kanske. Anyway, har precis käkat frukost och nu blir det sista läsningen innan jag sticker först till skolan och sedan direkt på träning. Jobbigt att inte hinna hem mellan så jag hinner käka och sånt men jag överlever väl, förhoppningsvis. Måste se till att städa undan all skit från rummet också som ska ut, men det får bli någon annan dag för gissar på att jag inte kommer ha tid eller ork för det senare ikväll!

Godnatt då


RSS 2.0