Håltimma!

Så underbart med håltimmar! :') Även fast jag hade kunnat gå på lektionen, den var frivillg. Men kände att den inte kommer ge något så jag åkte istället hem och åt hehe :D Ska tillbaka om cirkus en kvart, då har jag två lektioner innan dagen är slut. Sen ska jag bara hem och plugga plugga plugga. (när man måste plugga är det ganska bra med en pojkvän som dissar en, då har man inte så mycket mer att göra liksom. Eller jo, träffa kompisar. Men dom har ju också saker att plugga till. Inte Alex, han är dålig. Han bara sover hela dagarna. typ.) ajaaaah, ska planera morgondagen lite mer med min sömntuta sen blir det naturkunskap och ped led! tjenixen vaa


pluttisen<3


Alone

Nehepp. Hjälpte inte med att hålla tummarna. Eller lite kanske. Jag fick iofs åka till Alex, men senare än nio i så fall och då känns allt bara fett onödigt. Så jag har istället pluggat. Gjort klart alla (okej, har kanske 4 frågor kvar jag inte hitta svaren till) instuderingsfrågor till naturkunskapen, så nu är det bara att lära sig skiten också. Döda mig?
Börjar iallafall halv tio imorgon så det är skönt. Tänkte sova om någon timme eller så, och fram tills dess tänkte jag inte göra ett skit!! Eller jo okej, kanske läsa igenom svaren en gång, men inte ännu iallafall. Behöver lite time off från kemin, BAJSTRÅKIGT! nu ska jag äta godis och tycka synd om mig själv för att min pojkvän är dum, hejsvejs! (det här med att sluta med godis börjar jag med när min [och alex, men han är dum] enorma godispåse är slut. vilket lär vara om 100 år så!)

Good night!

Haha pluggande ingenting förut, utan jag valde att sova. Lite dumt kanske, men skönt som fan. Sen var det först träniong med småttingarna och sen därefter vidare till min egen träning. Jepp, ni läste rätt! Dom har startat en grupp för tränare och gamla gymnaster och sånna som bara vill hålla igång liksom. Rätt kul var det faktiskt. Även om det märks att jag inte tränat på nästan 8 månader. Haha herrejävlar! Men ja, nu tränar jag iallafall en gång i veckan med (nästan) alla mina fina tjejor! :)
Imorgon är det skola mellan 9 och tolv. Och efter det ska jag hem till Alex. Är där i några timmar innan han ska repa och sen får vi se om jag åker tillbaka till honom eller inte. Jag hoppas på det, men det beror på vad hans far säger om hans pluggande (: haha! vi får hålla tummarna! :D nu ska jag sova iallafall! (trodde klockan var elva men den var ju lite mer ser jag nu...oops)

Igår

Spelningen igår gick sådär. Dom var inte dåliga, men det var långt ifrån så bra dom kan vara. Men det var ändå bra tycker jag! :) Efter det drog vi till något ställe (minns inte namnet) och satt där i någon timma och drack öl och drinkar, sen tänkte vi dra vidare men ingen kom överns. Så jag, alex, crouch och john drog hem, och några andra drog till Metro.
Var hemma strax innan tre och då somnade jag nästan på en gång, Vaknade imorse av att Alex skulle och repa. Vi hade ju dock kunnat sova en timma till eftersom Stefan inte var redo att skjutsa, menmen. Nu ska jag plugga lite innan jag ska iväg på träning x2! Kanske ska sova lite också...? hehe

Spelning

Gårdagen var riktigt härligt. Super mega god mat, efterrätt, massa godis, film, dataspel och massa pussar. En bra dag (kväll)! Vaknade upp runt halv elva kanske, då blev det frukost och sen åka hem. Alex skulle repa, sen spela match och nu är han och soundcheckar. Dom har nämligen spelning ikväll :) Vi får se hur det går, dom har en skadat trummis, basist som inte kommer vara där och en sångare som kommer hem precis innan! Men det klarar dom nog :D sen blir det väl att hänga kvar där efter, eller dra någon annan stans, och sen åker vi hem till mig och sover. Och oj vad mycket godis vi har kvar från igår, hihih :D nej, nu ska jag in i duschen :)

Check?

Engelskan - check
Ped led - check
Naturkunskapen - halva check
(har ju faktikst provet om en vecka så det är chill)

Känner mig fett duktig nu. Klar med det plugget jag tänkte göra idag, lite naturkunskap och nu har jag även precis klivit ur duschen. Jag tänkte fira det med lite glass och bullar. Bernie kom hit från ingenstans (tror jag) så nu har vi fika hemma. Gotti. Tackar ju inte nej liksom. Sen ska jag städa/plugga/kolla på tv tills jag somnar. En rätt bra dag ändå. Men längtar en himla massa till imorgon♥

Torsdag!

Torsdagar är en rätt lång dag, men den går ändå så fort på något sätt. Vi har endast tre lektioner. Eller egentligen fyra, men vi har drama två lektioner efter varandra så det räknas som en enda låååång lektion. Draman är rolig. Jag spelar en 12 årig tjej som bor med min mamma och pappa och mina två halvsystrar som även är tvillingar. Ska bli kul att komma igång på riktigt!
Imorgon börjar jag hela 45 minuter senare än vanligt. Hur skönt som helst! :D Slutar vid två och då åker jag direkt hem till älsklingen där hela eftermiddagen plus kvällen ska spenderas. Vi ska äta en supergod (hoppas jag iallafall) middag med hans föräldrar och Andree. Något riktigt dyrt och gott kött, och förrätt och efterrätt och sen ska jag och Alex ägna kvällen åt film och godis. Kommer bli massa mys (: Nu däremot, inte lika mysigt. Ska skriva ett engelskabrev och därefter göra klart resten av ped led uppgiften. Seya later! om jag lever då..

Onsdag

Skolan idag gick fort och var rolig. Den enda som var tråkigt och jobbigt var mentorstiden. Vi försöker komma fram till ett tema att ha på skolfotot som är om TVÅ(!) veckor, men vi kommer inte överens om något. Bara massa tjaffs. Tycker att vi ska köra på Julias förslag - 30 tjejer som inte kommer överens. Är ju precis så det är! haha.
Resten av dagen jobbade vi med vårat projektarbete och det var kul. Ser fram emot det! :D orkar inte förklara nu vad vi ska göra för jag har inte tid. Ska käka nu och sen bege mig till träningen och direkt efter den hem till Alex. Där han tror att vi ska kolla på fotboll....yeah right! hahah puuussssii

Tjockisvarning

Har gjort klart nästan hela ped led uppgiften och lite av naturen. Men den fatta jag inte mycket av så nu tröstar jag mig med popcorn istället! gash, måste sluta med allt godis och sånt innan jag bokstavligen rullar fram! Men det får bli en ordentlig start nästa vecka! Börjar ju träna på söndag också, troligtvis iallafall. nu kör vi - på väg mot en nyttigare värld!!!!! eller inte.

Tisdag

Skolan idag gick fort. Jag lämnade en söt sovande Alex tio över nio imorse och gick till engelskalektionen där vi kollade på film. Vi såg på Brokeback mountain. Har inte sett klart hela ännu utan det gör vi på fredag! Klockan elva kom jag hem till en ÄNNU sötare sovande Alex som hade krypit ihop som en liten boll! haha gullpojken :D Väckte honom en tag senare för att käka frukost/lunch innan jag skulle tillbaka till skolan och han hem. Klockan ett igen hade jag naturkunskap och seda en halv ped led lektion och sen var denna tisdag i skolan över.

Tänkte plugga lite strax, men tror att jag får mer gjort om jag väntar med det till efter maten! Kan kanske börja på ped led uppgften, men naturprovet börjar jag plugga till senare ikväll (: nu ska jag först slösa lite av min tid på datorn och sen kanske iallafall försöka göra nått nyttigt :D

Måndag

Lördagen var iallfall rolig. Minus vissa delar som löste sig (: Söndagen bestod av frukost, röstning, hockeymatch middag och mys hos Alex! Nu sitter jag hemma och har precis käkat middag typ, resten av kvällen ska jag inte göra någonting speciellt. Vara med Alex som kommer hit sen.
Imorgon måste jag fan börja plugga till naturprovet vi har....nån gång snart? kan inte ett skit, men det ska jag se till att ändra på haha! Ska städa lite i mitt rum nu iallafall, sen äta kladdkada och bara vänta på sötisen! tjaooooooo

Driver dom?

Grattis Sverige till ett samhälle där pengar är det viktgaste. Får väl hoppas att man inte blir sjuk nu då! skäms lite över landet nu asså.

Ikväll kör vi igen

Kvällen igår vart lyckad! Först käkade vi middag - tacos hemma hos Fanny, lite drinkar fick vi även i oss där. Sen flyttade vi över till Emma där resten av kvällen tillbringades! Förutom att jag typ dog av trötthet var kvällen rolig :) Har dock inte sovit många timmar i natt, men nu är det bara att ladda om för om några timmar ska vi till Tobbe! (och jag kanske till Kevin också!)

Vi har precis haft lite gäster här hemma eftersom att pappa fyller år idag! :) Men dom har precis dragit så jag, Jessie och Johannes ska väl strax börja med maten. Men just nu är dom uppe och handla lime och hallonsoda för här ska det fixas drinkar! Ska börja fixa mig lite smått nu, hörs sen eller imorgon om jag lever!

Fira Fanny!

Ska strax hem till Fanny för att fira henne! Gullungen fyllde år igår så idag ska det banne mig firas! :D Först blir det middag och sen lite party på det. Naaaaajs :D Hade tänkt att visa er vad jag har på mig ikväll men jag är helt enkelt för lat för att både fota och lägga in skiten på datorn, så det kanske kommer upp någon bild imorgon istället! Nu måste jag slå in presenten och göra mig ready, pusssss

Fredag

Idag försov jag mig. Klantigt? Javisst. Men ändå jävligt skönt haha! Missar idrotten men det gör ingenting för jag hade säkert ändå inte pallat. Den gör mig så trött att jag typ håller på att dö resten av dagen, inte så kul. Men idrott är ändå roligt så lite synd är det att jag missar den.
Istället börjar jag med ped led. Ganska kul det med :) Kanske lite roligare nu idag när jag förmodligen inte kommer vara nära på att somna varje sekund haha! Men det återstår att se. Måste gå till tåget nu, hörs senare!

KALLT

Igår var en mysig dag med älsklingen :) Dock hade vi båda svårt att sova i natt, det var kallt, sen varmt, sen regnade det så det lät som att taket skulle rasa in, sen blixtrade det så att hela rummet lös upp osv.. Inte så kul när klockan ringde imorse då men det var bara att kliva upp.
Hade skola mellanhalv tio och tjugo i fyra. Segt men dagen flöt på ganska bra ändå. Det enda som suger är att det typ är minusgrader i skolan så man vill ju bara hem och mysa ner sig i soffan! Men man har inte så mycket val tyvärr ;) nu ska jag ge hundarna mat och sen ut med dom en snabbis! resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och gå och sova tidigt :)

Ledig dag

Ingen skola för mig idag. Vi skulle ha någon politisk debatt och jag kände att jag inte riktigt passade in där. Haha! Istället har jag precis käkat frukost och sitter nu och väntar på Alex som borde komma hit strax. Han skulle åka och rösta idag och sen handla jeans och dom åkte för någon timma sen så :) han lovade mig att han skulle köpa med något gott eftersom han alltid pajar våra planer, vi får väl se om han kommer ihåg det!! jag gör det iallafall ;D om någon lovar mig nått gott glömmer jag det aldrig! (chirs, choklad???)
Tänkte städa lite nu innan han kommer. Med en valp huset är det ganska svårt att ha det rent. Eller iallafall med våran valp i huset. Monsterbebien!

Kärlek

puss på dig, min fina vän<3


Åre!

Igår var det först skola som stog på schemat och resten av dagen spenderade jag med älskling. Vi storstädade hans rum vilket tog ett bra tag! haha men snyggt blev det :D
Igår bokade äve John åre över nyår! Så den 26 december till 2 januari är vi 8 pers som åker till åre! Kommer bli hur najs som helst :D dock är jag enda tjejen..men jag lär väl förhoppningsvis övereva ändå! ahah Kul kommer det bli iallafall :D pank lär jag bli också men det är en annan femma hehe...

Myskväll

Igår blev det ingen Hoffmaestro. Alex kompisar höll på att ändra planerna och tiderna hit och dit vart femte minut och jag och Alex hängde inte med så vi stannade hemma hos honom istället och hade mys :) Kollade på första pirates filmen och käkade popcorn :)
Har precis kommit hem från mina kusiner och vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte. Får helt enkelt se vad jag hittar på. Ingenting just nu iallafall, det är jag för trött för haha.

Fredag

Det är inte kul att börja skolan kl 8. Men som tur är så gör jag det bara en dag i veckan. Synd bara att det är fredagar så man håller på att somna när man kommer hem sen..haha!
Slutar iallafall klockan 2 och då ska jag möta Alex och sen knallar vi hit :) Vi ska nog på Hoffmaestro ikväll! Men nu måste jag göra mig redo att dra till skolan, seya!

Tagga!

Studentskivan bokades redan andra dagen i trean. Nu taggar vi för studenten förfan!!
Den 12/4 på PURE kör vi!


SMBE08B

Lockigt

Kan inte riktigt säga om jag blev nöjd med klippingen eller inte eftersom hon fönade upp det så mycket så att det blev miljontals lockar. Eller ja, lockarna är ju fina men det ser så kort ut vilket det inte är. Men tror nog att jag är nöjd :) Om inte annat växer det ut snart igen ;D

lockigt.


Torsdag

Snart är en till skolvecka över. Skönt! Varje dag är en dag närmare studenten :D Dock är det lite tråkigt att vi i princip bokade studentskiva först, och nu har typ ALLA på samma ställe. As tråkigt, men ja finns inte så mycket att göra åt saken.

Igår efter träningen åkte jag hem till Alex och slängde på mig något annat än träningskläder och sen hämtade Fredde upp oss och så drog vi in till wollmars :) Satt där i cirkus två timmar och drack nåra öl innan vi åkte hem igen. Jag hade ju skola idag -.- haha! Och Alex och Knark beställde en "Leffe Blonde" som måste ha varit den äckligaste ölen någonsin! Den smakade öl blandat med bacon, fy fan alltså! hahha. Men kvällen var trevlig och vi kom hem lagom tills 11 och då gick vi och la oss :) eller okej...alex ville så gärna se lite one tree hill innan så det gjorde vi :D haha sötnosen

Snart ska jag käka lite mat innan jag ska iväg och klippa mig :) ska bli skönt att bli av med alla sliiiitna toppar. Tro mig, dom finns det många av! haha

Vad säger ni va

Helgen var lugn. I lördags gjorde jag ingenting, mådde inte helt bra från dagen innan då jag hade huvudvärk och feber. Försökte få Alex att komma och sova hos mig efter han jobbat på Moshpit open, men han orkade inte åka hit, dummisen (a) haha. Sen igår åkte jag till skärholmen. Köpte en skjorta och ett linne. Linnet är dock för stort för jag orkade inte prova det, snappade upp det på väg till kassan så ska kolla om det inns i xs annars skiter jag i det. Sen degade jag hemma fram tills jag hade träning och efter den mötte jag upp älsklingen och vi köpte massa godis innan vi gick hem till mig och käkade först tacos och sen kollade på one tree hill och åt godis :)
Imorse gjorde jag mig redo för skolan som började kl 9, dumt gjort. Hade kunnat sova kvar bredvid en varm och mysig Alex eftersom när jag väl kom till skolan så visade det sig att lektionen var inställd. Åh great! Åkte hem igen och sov ett tag med Alex innan han jag, Jessie och Johannes tog bussen till heron och käkade gooood lunch :) Sen drog jag och Alex hem till honom och hängde där ett tag innan han skulle iväg på rep. Har ingen aning om vad jag ska göra nu, har inga läxor eller någonting, fett skönt! Ska väl kolla ikapp Alex på oth eftersom jag alltid somnar när vi kollar (a) hehe. Sen finns det ju också massa godis kvar från igår :D

 
Funderar på att klippa lugg igen. Vad tycker ni?


Lördag

Idag är jag uppe tidigt! Kanske blir så om man somnar innan 12....en fredagkväll, haha. Men tänkte först dra ut igår men hade sån jäkla huvudvärk och lte feber också. Så jag stannade inne med Jessie och Johannes. Vi spelade tp och kollade på film. Idag är jag iallafall utvilad och mår mycket bättre. Men vad jag ska hitta på idag vet jag inte riktigt. Får se :) Ska iallafall ner och käka frukost nu! Hörs senare

Haha!


hahha !

RSS 2.0