Taggad till tusen

Jag är sååå taggad!! På måndag 13.00 smäller det. Jag har väntat så jävla länge, och det kommer göra äckligt ont men fasen vad värt det kommer vara. En tatuering som står för mina bästa vänner. För oss 4. Mina fina fina bästisar. Ni är så bra!


Snart så!

Det är mycket att städa och fixa inför mammas och pappas fest på lördag. Men kul ska det bli iallafall! :D det är många som kommer, hela släkten, några gamla vänner till mamma och pappa, mina 3 bästa vänner och Måns! Blir nog bra!

Imorgon blir det mer fix och även lite jobb på det. Inte ett dugg sugen på att jobba med what to do...


Sömnproblem deluxe

Igår var jag ju på bio tillsammans med Måns och Fanny. Vi såg evil dead, och jag har aldrig sett en sämre film. Jävlar vad dålig den var. Förstår inte hur man som skådespelare ens kan vilja vara med i en sådan film. Men men. Kolla inte på den iallafall.

Vi kom hem runt 12. Och jag fick totalt 1,5 timmars sömn inatt. Jätte kul när jag skulle upp och jobba medan Måns sov kvar.. -.- men krigade mig igenom tiden på jobbet, kom hem och sen följde jag med Måns till hans jobb för han skulle skriva på något papper. Sen hem. La mig och sola/sov en stund i solen, riktigt skönt! Nu ska jag städa lite innan mamma och pappa kommer hem med pizza. Mums :D


Sommarkvällar

Igår jobbade jag först mellan 6 och 10.30. Ganska skev, men skön tid. Tog med mig bröd hem, väckte måna och så käkade vi en stor härlig frukost. Strax efter det åkte jag till Huddinge, köpte färg och sen åkte jag till Emma. Dags att färga min gråa utväxt, så nu är det gjort också!

På kvällen hade jag en riktigt sommarkväll med mina bästa. Vi köpte med oss mat, jordgubbar, kakor, bullar och så satte vi oss på Lida och hade picknick. Sjukt härligt!

Nu ligger jag ute i solen. Snart kommer Måns och och ikväll ska vi på bio tillsammans med Fanny också. Hallå skräckfilm


Rullskridskor

När jag kom hem helt död från grannens landställe kom Måns och höll mig sällskap. Vi kollade på Grease och käkade middag. När vi hade segat oss bra många timmar gick vi ut. Väl ute blev jag sugen på att spela kubb men i förrådet hittade jag rullskridskor! Så vi gled runt på ett par såna i ett tag. Fan vad roligt det var :D trodde inte jag skulle kunna åka något eftersom det säkert va 10 år sen sist, men jag klarade det galant! Efter det körde vi kubb. Jag spöade honom 2 gånger i rad mohah. Sen gick vi in, kollade på film och somnade. Härlig dag. Härlig helg. Härliga sommar.


Midsommar

Midsommarafton. Vilken jävla bra midsommar jag hade! Tidigt fredag fredag morgon åkte jag, Nella och Fanny ut till sebban och Christophers landställe. Där väntade 7 killar och vi hade det så bra. Fint väder, dricka i massor, god mat, åka ring efter båt, midsommarstång, mera dricka, mera mat, kubb, bad. Allt vad man kan tänka sig. Vid 1 drog vi över till deras granne. 30-40 plussare som vi styrde upp dansgolvet med. Där stod några av oss enda till klockan 4 på morgonen. Sen gick vi tillbaka till Peterssons och höll på tills klockan var halv 6 ungefär. Då landade jag i en soffa. Vaknade upp och mådde mindre bra. Men jävlar vad kul jag hade! En riktigt bra midsommar.


Jobba lite!

Igår gjorde jag inte så jätte mycket. Var på systemet, krångla med p-piller och träffa Måns i nån timma innan jag skulle iväg på möte! Vi var hemma hos Mikaela och drack vin/öl och diskuterade höstterminen. Jag gick lite tidigare eftersom jag gick upp vid 5 imorse och med Thom på mötet som har samma mentala nivå som en 4 åring tog vissa saker längre tid än nödvändigt ;D

Nu sitter jag iallafall på jobbet. 2 hours done, 6 to go! Låt tiden gå snabbare för nu vill jag heeeeem! Har massa att fixa inför imorgon då det bär av till grannens landställe!


Tisdag

Dagen har tillbringats i stan tillsammans med Emma och Nella! Vi kollade runt i affärer och käkade en god lunch på Jensen! Jag hade varken pengar eller något att köpa så jag sprang mest med och lekte social hela dagen! Efter ett par intensiva dagar med mycket springandes fram och tillbaka och mycket dansande i helgen har jag nu ont i fötterna. Så ligger parkerad i soffan och vilar lite! Men har lovat mamma att rensa lite ogräs så ska ta tag i det strax! Sen blir det att choklad hela kvällen lång. Kolla serier och inte göra ett skit. Ensam ska jag sova också. För första gången sen i fredags, wish me luck!


Grönan

De bra dagarna bara fortsätter. Idag har jag varit på grönalund med många utav gymnasterna! Det var riktigt roligt och en härlig avslutning innan sommarn. Mina fina tjejer!! Kom hem strax efter 11, har precis käkat massa glass med jordgubbar och nu blir det film med månsi pånsi!


Summerburst


Svårslaget

Jag har haft en av mina bästa helger nånsin. Två dagar summerburst. Värt VARENDA krona och fattar inte att jag inte varit där förut. Att det spöregnade i fredags gjorde ingenting alls. Sjukt roligt har det varit. Går inte ens att beskriva. Jag längtar redan till nästa år, satan alltså!

Och idag har vi haft avslutning med gympan. Vi har varit hos Thom och Viveka hela dagen, lekt lekar, badat, ätit och bara haft det riktigt bra. Jäklar vad underbara alla gymnaster är! Perfekt avslut på en perfekt helg!


Wöööw

Sitter död på jobbet efter mindre än 4 timmars sömn. Men vad gör det?! TAGGAD!


Torsdag

Idag har varit en bra dag. Vaknade upp bredvid Månsi och vi käkade frukost och glodde tv ett tag innan vi gjorde oss i ordning för en tripp till stan. Vi mötte upp Fanny på tåget och efter det vandrade vi vidare till Infamous. ÄNTLIGEN fick vi detta gjort. Pratar självklart om bokningen till den efterlängtade tatueringen! Den 1 juli smäller det, ååååh jag är så taggad! Och riktigt trevliga verkar de vara där också. Nu jävlar!
Efter det åkte jag och Lillen hit igen och nu har han typ precis gått hem. Jag jobbar imorgon wehu... Upp klockan 5. Kommer få hälla i mig massa kaffe så jag blir pigg för efter det är det fan dags för summerburst, faaaaaaan vad najs! Sjukt bra helg! Dock börjar pengarna sakta men säkert ta slut men äsch. Tjänar väl pengar för att även slösa dom. Hellre massa roliga minnen än massa pengar som bara ligger på kontot!

Soldag

Idag har jag varit med Fanny bunny! Vi började dagen med att sola. Sen tog vi en promenad till jobbet och käkade lunch! Efter det hem, kolla upp lite tatueringssaker och sen sola mera. Fanny tog sig även ett dopp i poolen. Första för i år, woho! Nu har hon lämnat mig för dagen och om ett tag kommer månsi!

Imorgon ska vi förbi en tatueringsstudio för att ÄNTLIGEN ta tag i tatueringen. Ooooh jag är så jävla taggad!!!



Jobbbbbbba

Sitter och äter lunch på jobbet. Vill gå hem haha! Men det är 4 timmar och 15 minuter kvar tills vi stänger så ja, får inte gå riktigt ännu tyvärr... När jag väl får gå hem sen hinner jag inte vara hemma allt för länge innan jag ska gå igen. Ska möta upp en gammal klasskompis och köpa summerburst biljetter. Woooop!! Hoppas på fint väder i helgen, FIXA DET TACK!

Nu ska jag fortsätta slita! Eller okej. Det är rätt lugnt, men ändå.


:)


Måndag

Nu när sommarlovet har dragit igång känns inte måndagar lika jobbiga längre! Idag har jag varit med Månsi. Vi har glott på tv och spelat spel. Inget speciellt. Vädret har ju inte varit det bästa kan man ju säga! Sen hade jag träning också. Sista för sommarlovet. Hjälp vad ska jag göra om dagarna nu? Ingen skola, knappt något jobb och inte träningar. Tomt. Men ändå precis vad jag behöver!
 
Imorgon jobbar jag dock. Stängning. Inte det roligaste passet men vad ska man göra. Pengar får jag iallafall och det klagar man ju aldrig på. Längtar tills gympapengarna kommer också heh. Nu ska jag glo criminal och göra absolut ingenting.

Helgen

Jag har haft en väldigt bra helg! I fredags på dagen var jag med Måns. Vi solade och badade och när jag skulle iväg för att jobba i en timma följde han och Jessie med och fikade. Sen mer sol och bad. Efter det åkte jag och Jessie hem till Jocke och Halina på middag. Åt god pasta och drack massa öl och cider. Fastnade där fram till 1!

Igår var jag med Måns en stund på dagen och sen åkte jag, Emma, Fanny och Nella ut till Emmas landställe. Käkade god middag, åt godis/chips, spelade kort och bara tog det lugnt. Åkte hem därifrån runt 2 idag och kom hem för en liten stund sen. Ikväll blir det film med månsi. Och chips


Stolt vän!

Grattis fina underbara duktiga du!! Nu är jag stolt! Sjukt bra jobbat!

Denna fina flicka har från och med nu körkort, hur underbart är inte det? Min älskling!


Sola sola sola

Ligger förtillfället ute i solstolen. Och här tänker jag ligga hela dagen. Eller ja, här blandat med poolen. Fyfan vad härligt! Ska lätt ha pool när jag flyttar sen, den saken är säker!

Ska smita in en snabbis och kolla ifall vi har någon glass kvar. Please god, give me some icecream will ya!


Tisdag

Ont i halsen. Igen. Gud så roligt! Känns som att så fort jag blir heeeelt frisk dröjer det bara någon vecka innan jag är där igen. KUL!

Dagen ska iallafall gå åt till att plugga. Plugga plugga plugga. Och sen såklart träning också. Ibland känns det som att jag inte gör annat än plugga jobba träna. Men snart är skolan slut, träningarna tar sommarlov och jag jobbar inte allt för mycket i sommar. En ledig sommar. Fan vad skönt!


Bokat och klart!

Idag har jag pluggat. Och pluggat. Och insett att inte ett skit fastnar och förmodligen inte kommer göra det heller. Amen fan vad bra jossan! Och sen var det såklart träning med tjejerna!

Och nu har jag och Emma fixat summerburst biljetter också, wiiie kommer bli grymt! Ännu en sak att se fram emot. Och ännu en sak som kostar pengar heh, men äsch. Man ska väl spendera det man tjänar! Kul kommer det iallafall att bli :D


Jag lever än

Kommer knappt ihåg vad jag gjort de senaste dagarna. Inte är det att plugga iallafall. I torsdags blev det iallafall lite öl med Nilsson :)

I fredags var jag bakis och låg vid poolen och solade. Sen kom Måns och vi solade ett tag innan vi åkte till Jensen för att käka lunch. Deras kyckling kan man ju nästan dö för! Sen blev det filmkväll på kvällen.

Jobbade igår, sjukt segt. Och efter det åkte vi hem till Björn och käkade mat och firade att han fyllde 36! Sen blev det party hos Mackan i Danderyd. Väldigt roligt var det. Och idag har jag och Måns rört oss mellan solstolen och poolen. JÄVLAR vad varmt det är. Nu är sommaren här på riktigt!


RSS 2.0