Haha

Upp och hoppa alla cp barn,
cp cp hela dan,
Slå på stort har vi alltid gjort,
när det var cp cp hela dan.

haha mina pappa är knäpp.


Love it

Låten är så bra!


Skoldagen

Skoldagen började inte så bra. Jag kom till skolan i tron om att ha psykologi, men icke. Anders var sjuk så vi började dagen med en håltimma. Men den gick hyffsat fort ändå och sen rullade dagen på som vanligt. Till dagens positiva är att jag slipper filmkunskapen på torsdag, så har sovmorgon till klockan 11. Hur skönt är inte det?

Men nu hinner jag inte sitta här och pladdra mer, ska gå om cirkus tio minuter. puss på er! ♥

Måndag

God morgon bloggen. Har knappt sovit någonting alls i natt, så är lite småtrött men det ska nog funka ändå. Börjar tio över nio idag, så ska gå om ca en kvart. Skoldagen kommer nog gå hyffsat fort, men sen är det bara hem och käka, byta om och så innan jag sticker iväg till träningen. Och sen ikväll tänker jag bara chilla gaaalet och gå och lägga mig tidigt! Men ni får ha en bra måndag allesammans.


God kväll

Mn statistik sr skit konstig ut, men varför bryr jag mig ens? Typ ingen som lsäer min blogg, är inte förvånad, så som mina uppdateringar har varit i sommar xD Men skit samma, bloggar inte för besökarna, utan för jag tycker det är kul :) Iallafall, träningen gick väl helt okej. Tränade ändå ungefär hela tiden, starkt jobbat för att vara mig nu för tiden xD hehe (a) Men det blir ju bara bättre och bättre så :)
Träning imorgon igen, ska bli skoj! Och ännu bättre är det att jag faktikst hinner hem nu, mellan träningen och skolan så jag slipper slösa pengar på att käka varje vecka, plus till det! Och på tal om pengar, måste jag fan ta tummen ur röven och fixa ett jobb! Eller iallafall försöka, kan ju inte lova att jag kommer få något, en försöka kan jag ju alltid göra.. Får se bara hur tiden ska gå ihop om jag nu lyckas få ett.. men det ska nog gå! Mitt schema är ändå bra :) kunde ju ha varit mycket värre =p nej men nu har jag annat för mig, natti!

Mitt schema!

klicka för större bild!

 


Söndag

Inte blev jag piggare igår, nejnej. hela dagen/kvällen tillbringades inne, framör datorn/tv:n eller sovandes. Känns ändå ganska skönt, då jag är rejält utvilad nu, efter en hel veckas slit i skolan. Och inte är det över än. Imorgon börjar mardrömmen åter igen.. gaah jag vill ha lov!
Ska iallafall städa nu, och senare har jag träning. Längtar faktist till den, och i onsdags var Sandra där och kollade på :D så synd att hon har slutat :( Men bättre att hon kommer dit och kollar/hälsar på istället för att inte göra det =p Men nä, mitt stökiga rum väntar! Ha en bra söndag ♥

(håller för övrigt på med en ny design. inget fel på den jag har, men har haft den så länge. och nu ska jag äntligen göra en själv xD den jag har nu, är gjord av Helena! :D)


Gårdagen!

Gårdagen var rolig, om man bortser från skolan då. Men precis innan jag skulle åka hem träffade jag på Ells som jag inte sett på år och dar, jättekul :) Hon och Malin skulle till stan men jag hann tyärr inte följa med, då klockan var strax efter fyra då och kl sex skulle "gårdsfesten" börja här hemma. Det var jätte trevigt, de flesta grannarna satt ute och hade kräftskiva, hur kul som helst, då det har flyttat in massa nya :)
Efter jag hade käkat upp, drog jag hem till Brus och chillade där med lite folk. Fick skjuts hem av Kevin vid halv  ett-ett typ, då alla höll på att somna :p men kvällen vart lyckad, både kräftskivan och hemma hos Brus. Kom hem och gick ut till grannarna som fortfarande satt kvar, var där ute ett tag men var så sjukt trött så gick hem igen, satt och kollade på "apornas planet" (fråga mig inte varför..) med jessie och pernilla innan jag gick och la mig!
Dagen har jag spenderat framför olika filmer då jag inte orkar göra någonting.. förhoppningsvs piggnar jag till lite och hittar på något kul :) puuusssy'

Skolan väntar


nu sticker jag tillbaka till skolan,
spanskan väntar.... kul!

Meningslöst inlägg

Vilken tur jag har att mina håltimmar iallafall är tillräckligt långa för att jag ska hinna hem, och vara hemma i ca 45 minuter. Men idag hinner jag däremot vara hemma ännu längre. Pappa är hemma och kan ge mig skjuts tillbaka, yäy! Sitter just nu och kollar på Monk och dricker lite oboy, mumsi! Får se vad som händer ikväll, kanske blir det bio. pussss!

Dags för sängen

Kul att jag snart måste släcka lampan och sova, om jag ska vara lite utvilad tills imorgon lixom. Ge folket mera lov! Eller, ha chill dagar i skolan, typ börja sent, sluta tidigt och ge oss inga läxor, hur bra låter inte det?! =D Men man kan ju inte alltid få som man vill eller hur, även om man gärna skulle vilja det... då skulle världen vara en konstig plats. (eller ah, en konstigare) Så skönt när man va liten, och hade typ 5+2 i matteläxa och korta dagar med roliga lektioner.. men alla måste växa upp någon gång i guess.

Men en bra sak är iallafall att jag börjar ta tag i saker mycket bättre nu. På träningen igår körde jag till och med matta, typ första gången på cirkus ett år. (y) Ska bättra mig (försöka iallafall) i skolan, och nu har jag äntligen anmält mig till såndär kurs okså, så hej körkort nästa. Eller inte. Sen ska jag även börja fila på ett cv, då jag tänkte söka lite jobb också. Som sagt, dags för alla att växa upp någon gång. Och med det säger jag god natt, jag börjar ju bli gamling nu. Måste sova tidigt då!



ni betyder så sjukt mycket!


Helg snart!

Snart är veckan slut och då är det hello helg! Skönt att skolveckan snart är slut, då det känns som att vi gått minst en månad, men icke sa nicke.. bara 4 dagar hittills. Har en lång dag imorgon, med en fet håltimma... mmhh älskar verkligen dom!

Ville dra med mig Nella på en promenad, men nej. Den människan vill att jag ska bli fet, för inte fan vill hon någonsin gå på promenix med mig. Elakt där! Men lika bra kanske, måste göra några mattetal och sen ska jag hoppa i säng. Börjar åtta imorgon med, hej kom och hjälp mig?

GRATTIS BABE!

Grattis mina fina, underbara vän. Idag är det din dag.
Jag älskar dig!


Ge mig sommarlov

Tänka sig, jag överlevde andra skoldagen med. Imorgon har vi endast samhälle, ni vet mina konstiga onsdagar. Vanligtvis brukar dom ändå vara rätt roliga, då vi alltid ha kriminologi (psykologi nu) men samhälle? jag dööör! Ska käka upp min glass som mamma och pappa kom hem med och sen lägga mig och kolla på dom sista oth avsnitten. Sen ska jag fan sova, jag är dödstrött! hare bra hej.

Uschi :(

Åsså neej, ååh.. :( Jag sitter här och är typ jätteledesen, och kollar på one tree hill, säsong 3. Nivet det där avsnittet med "skolskjutningen" sååå himla sad! Jag som inte ens brukar få sånna känslor för filmen, sitter här som VÄRSTA typiska tjejen och är helt nere nu ju, hahah komiskt va?! men åh, nu måste jag fortsätta kolla....  uschi :/

Btw så överlevde jag skoldagen och jag känner på mig att filmkunskap kommer bli ett favoritämne, heyhoe!

Paradiset imorgon, yeah right

Dagens förmiddag spenderades i skärholmen tillsammans med Jessie (som så mååånga andra dagar av sommarlovet) dock är det slut på det imorgon. Kl 09.00 ska jag sitta vid en bänk och se många igenkända ansikten, med andra ord - skolan börjar. Blandade känslor till det, både kul och jobbigt. Men det ska nog gå bra :)

Dagens fynd blev iallafall ett par jeans från new yorker och så hittade jag även en present till Emma. Köpte den dock inte, utan det gör jag lite senare :)
Om en kvart ska nördiga jag kolla på tv, sen duscha och njuta av sista kvällen, och gå och lägga mig tidigt. Klockan ringer halv åtta imorgon, och med tanke på att jag somnat halv sju, och halv fem de två senaste dagarna kan jag inte säga att jag ser fram emot det... but what to do?

always and forever

så längesen, men så mycket kärlek kvar.
jag älskar er


Ändrade planer

Känner mig jättehemsk mot Fanny. Vi skulle ju ha ägnat heeela dagen åt film - alla 5 saw filmer, de 2 hostel filmerna och baksmällan. och för att inte sluta allt för sent, skulle vi börja runt 12-1 och det betyder att jag skulle behövt gå upp runt iallafall 11. Och med tanke på att jag inte somnade förens efter halv sju imorse, kände jag mig inte så taggad på det. Men usch så elak jag känner mig mot Fanny :( Men hon sa att det var lugnt och att vi tar det någon annan dag, puss på henne! :*

Vaknade till hyffsat runt ett och sen dess har jag inte gjort någonting. Varit nära på att somna om ungefär sjuhundrefemtioelva gånger sen dess.. -.- Ska väl bara slappa hela dagen idag, och imorgon ska jag åka till skärholmen och utnyttja mitt presentkort på älsklingsaffären - new yorker. Men nu har jag inget mer att säga till er underbara. Ha det fint! ♥


jag och min finaste blubb

Hur lyckas jag...

Just nu hatar jag sims mer än allt. Råkade trycka fel och innan jag han koppla det hann jag spara, mmmh great! Går ju inte att ändra heller, skit spel!
Iallafall, ska ge upp spelat nu eftersom det ändå gjorde mig förbannad, och ska istället kolla på oth. Är inte ett dugg trött, så kommer inte direkt somna snart. Skitkul att jag typ ska ägna hela morgondagen åt att kolla på film då också. 8 filmer, ca 16 timmar och hur lite sömn som helst. Hur ska detta sluta? Typ döda mig..

God natt

Datorn fungerar hur bra som helst nu och stört snabb är den också, perfekt! Orkar dessvärre inte spela längre, så jobbigt att sitta på en stol i flera timmar, mycket skönare med min laptop :) Ska istället förflytta mig till sängen och kolla på one tree hill (a) så bra så! Ha en trevlig kväll mina vänner :*


natti!

Sims 3

Stefan har uppdaterat min gamla dator med både grafikkort och hårddisk så nu går den sjukt bra. Så självklart sitter jag, töntig som jag är och spelar sims 3. hihi (a) har alltid varit helt beroende av de spelen :) Så sims rullar för fullt på en datorn, medans jag fortfarande håller mig lite social mot folk på msn på den andra. Ibland är det bra med två datorer! :D hehe.

Torsdag

Vad härligt att solen bestämde sig för att komma fram de sista dagarna på lovet.. Synd bara att nästan alla andra redan har börjat skolan :p Själv börjar jag på måndag, direkt med lektioner skulle jag tro. Schemat är helt okej, skulle såklart kunna vara bättre men man ska inte klaga =p

Idag har jag ingenting planerat, ska få mamma att ringa bilskolan eftersom det inte är gjort ännu (a) men idag ska det fixas så jag kan ta mig ut på vägarna också. Ska se till att hon gör det nu faktiskst! Hörs senare ♥

Neeeej :(

När jag satt och åt middag med dom bästa brudarna genom i historien, fick jag reda på en av de tråkigaste sakerna någonsin. Sandra har slutat på gympan!! :( Asså ååh.. vill typ bara gråta :( Visst kommer jag träffa henne (tro mig, mig slipper hon inte!) men det blir inte samma sak. Men ska tvinga med henne nästa år på katrineholmslägret.. Killarna åker ju fortfarande med, så varför inte Sandra? ;D men gaaah, lilla fjärt. Kommer sakna dig så sjukt mycket!!


du betyder så sjukt mycket!


Awesome days

Har haft tankarna på annat och har därför inte orkat skriva någonting. Lägret var iallafall hur underbart som helst och jag längtar redan till nästa. Saknar det som bara den, alla människor, stämningen (eller okej... kanske inte mot tränarna men att få ha alla underbara vänner så nära sig...) killarna, och bara allt lixom. Längtar faktiskt till träningarna nu också, och hur bra är inte det? :)
Sen jag kom hem har jag hunnit vara en del i stan/skärholmen, fyllt år, träffat kompisar, tagigt det lugnt och haft en heldag med Joel, Jesper, Elias, Nella och Fanny. Emma och Emelié var med e stund på eftermiddagen och jag hann även träffa Sandra i sisådär tio minuter.. hihih. En helt underbar dag med underbara människor som vi får se till att ha oftare!
Och ikväll ska jag träffa alla gympa brudsen igen! Vi ska ut och käka :) Eller okej, alla utom jag då... gillar inte maten (a) men jag tänkte ta och käka nu istället och ändå följa med dom. Men måste göra mig klar nu, ska gå om en timma. pusspåer!


SEYA!

Sticker till Katrineholm nu, hemma på torsdag. PUUSSS!!


Katrineholm!

Nu blir det av att inviga min nya säng. Ska gå och lägga mig nu, måste upp lite tidigare än planerat imorgon eftersom jag inte hann med att duscha ikväll, så det får jag göra imorgon på morgonen. Och jag ska åka hemmifrån kvart över åtta.. ohmy, tidigaste jag gått upp under hela sommaren.. (undantag var ju göteborg, men då sov jag knappt) men nu bär det av mot sängen. Om jag kan slita mig ifrån criminal minds dvs... hihi (a)

Imorgon vid den här tiden befinner jag mig i älskade dubeholmshallen i katrineholm! puss på er, får se om jag skriver imorgon innan jag åker. ♥


förra året :)


Daylight

Just nu sitter jag och Jessie i min nya säng och kollar på Daylight. En sjukt bra film :) Efter den blir det sängen för min del för imorgon bär det av till efterlängtade Katrineholm! :D
Dagen har spenderats med mina underbara brudar i kungens kurva, där vi har köpt massa godis till lägret... thihi. Sen har jag även packat klart och städat hela rummet. Så nu är jag ready to go! Nu ska jag återgå till flmen. Vi hörs imorgon :)


Tröstar mig med en ny säng

Det är såna här kvällar som gör att jag önskar att jag och Jessie var tvillingar, eller att jag var ett år och några månader äldre. BHL spelar nämligen på The Liffey ikväll (tror dock dom har spelat klart nu) och jag får inte komma in. Och inte nog med det, dom får ju typ bara spelningar på krogar nu. Två till har dom redan... funny! Men Jessie är iallafall där och roar sig, tar lite bilder också med min grymma kamera... hehe (a)
Men kvällen har inte varit helt till spillo. Strax innan IKEA stängde åkte jag dit med mamma och pappa och inskaffade mig en ny säng. Ville egentligen ha den i en ljusare färg, men det fanns inte och jag orkade inte vänta, men den är fin ändå! Så imorgon kväll sover jag i den här underbara sägen;


snygg va?

Sjukt bra


älskar den.
nickelback - something in your mouth

kärlek



PUSS! ni är dom bästa, älskar er. bara två dagar kvar nu. föralltid <3

Make some noice

Nemen oj, två inlägg på samma dag! Inte likt mig längre, haha.. Men jo så blir det, har väl på ett sätt saknat att skriva lite, samtidigt som jag inte har orkat. Men nu har jag tid och rätt så tråkigt också så det blir perfekt. Ångrar lite att jag inte gick ut, hade kunnat dra till gömmaren, eller säkert åkt hem till Ells, men orkade inget av det. Kände bara för att vara hemma lixom.. Har iallafall suttit och kollat på A lot like love. En bra film som passade perfekt för en kväll som denna. Det ända som saknades var ju såklart colan som mamma glömt köpa, men jag får väl klara mig en dag utan den :p hihi.

Imorgon ska jag åka till skärholmen tillsammans med Jessie. Ska kolla efter en present till Nella! Hon fyller år om 8 dagar (och jag om 7, thih) och på söndag åker ju vi på gympaläger! Längtar ihjäl mig! Så måste handla nu innan lördag.. Senare ska vi ta en sväng förbi IKEA också, kanske får min nya säng då, men det är inte säkert... får helt enkelt vänta och se :) Men nu tänkte jag ta och påbörja packningen till katrineholm lite smått. Ni får ha det så bra, puss på rumpan ♥


förra, eller förr-förra året i aktrineholm!


Kryssning

Hallå! Dåliga uppdateringar från mig igen, ber om ursäkt. Men nu har jag iallafall något att skriva om. I måndags-tisdag var jag på kryssning med familjen och Helena! :) Var bara över natten men det var så sjukt kul och skönt att komma bort lite :) Vi gjorde allt mellan spela kort, käka och drack goda drinkar. Var så länge sen jag var på kryssning senast också så det var extra kul! :) Här kommer lite bilder, enjoy.

   
   
 

klicka för större bilder :)

RSS 2.0