Leeedig, nästan iallafall

Duktig som jag kan vara ibland skrev jag klart tentan i söndagseftermiddag. S K Ö N T ! Jag hann även träffa Nella en sväng i söndags innan hon gav sig iväg för en två veckors promenad på skidor med hennes skola. Kände på hennes ryggsäck hon skulle gå flera mil med, kan ju inte direkt säga att jag blev så jätte avundsjuk, heh. Men hon får det säkert skitkul!
 
Eftersom jag sen blev klar med tentan inebar det en ledig vecka för mig. Fast den blev inte så ledig som jag tänkte mig. Barnvakt måndag och idag. Det är iofs bara tre timmar åt gången, men det är ändå lite jobb. Imorgon och på torsdag ska jag jobba på förskola. Och ja, det var den veckan den. Fredag är jag iallafall helt ledig på för då ska jag och Månsi åka till dalarna tillsammans med hans pappa, Anette och Andreas! Vi ska åka skidor och ha en luuugn och skön helg på deras landställe, satan vad skönt! Sen skola och jobb igen på måndagen. Men jag är iallafall ledig hela påskveckan också! Om det inte blir jobb då också såklart, skönt med lite extra pengar!

Ännu ett jobb

Det är åtta dagar kvar tills tentan ska vara inne och jag har cirka 200 ord kvar att skriva bara. Och jag vet vad jag ska skriva. Vad hände där liksom? Med andra ord kommer jag bli klar lördagförmiddag, alternativt söndag. Beroende på när jag väljer att göra. Men jag kommer få hela veckan ledig från plugg. Hur jäkla skönt är inte det?? Jag hoppas på att kunna få jobba lite kanske. Och vara lite ledig, det är alltid skönt.
 
Jag har förresten skaffat mig ett till jobb. Timvikarie även denna termin. Jobbade första gången idag och det gick bra. Målet är att jobba nu under våren så att jag kan få sommarjobb sen. Helst av allt skulle jag gärna vara ledig hela sommaren men det gillar inte riktigt min plånbok, så måste jobba lite iallafall! Men det blir nog bra. Hoppas jag!

Tenta < Blogga

Det här med blogg är svårt. Kul att titta tillbaka och se vad man haft för sig, men jobbigt/tråkigt att skriva. Plus att jag glömmer bort. Typ jämt. Våren är iallafall på gång, så jälva härligt. Och efter våran kommer sommaren. Sen hösten, och sen? Sen är jag KLAR I SKOLAN! fy satan vad skönt det ska bli!!
 
Har knappt några lektioner just nu och så lär det se ut hela våren. Så ska njuta av vädret och jobba. Plugga lite också såklart heh. Sen är det sommar och jag och Måns åker till sardinien i hela tio dagar. Som jag längtar. Tio dagar i ett paradis med min älskling.Inte dåligt de!
 
Varför bloggar jag nu då? Jo för att jag egentligen måste skriva tenta men orkar inte. Såklart. Älskar skolan

RSS 2.0