Ingen iphone

Då var mobilen inlämnad då! Det skulle ta cirkus 10 arbetsdagar att fixa och jag sitter och hoppas på att de bestämmer sig för att fixa sprickan också när de ändå håller på (a) thihi. Men det är ju inte säkert... men den är ful så jag hoppas :D Jag fick iallafall ett simkort av dem så jag kan ha en annan mobil under tiden och det är ju bra för jag tror inte att jag har varit utan mobil sen jag fick en i typ trean haha!

Ge mig en ny telefon

Dag 2 på prjoketveckan är avklarad och vi fick mer gjort än vad vi trott. Så imorgon är vi lediga! :D skönt som faaaan! Får se vad jag hittar på då :) Alex var tydligen också ledig men han skulle ju förmodligen nörda sig med sina kompisar och spela dataspel, gaaaay! ska nog ta tillbaka mitt headset så man kan få kontakt med honom... hehe
Idag ska jag förhoppingsvis till Tele 2 butiken med pappa eftersom jag seriöst måste fått den SÄMSTA iphonen någonsin. Först en spricka helt från ingenstans, sen små repor så fort man nuddar den, och nu har låsknappen gått sönder, YEY -.- sen ska jag pluuuggga och städa typ. roligt liv :)

Måndag

Första dagen på projektveckan avklarad då. Vi började med ett handledarmöte med Anders. Efter det gjorde vi oss ready för introduktionsträffen med tjejerna vi ska arbeta med. Den gick bra och det var roligt! Kul att så många av dem vågade prata :) Slutade runt halv två och då blev det skärholmen med Jessie! Köpte ingenting förutom en...chokladtomte, hihi (a) så sjukt goda alltså!! :D

Nu sitter jag och pluggar lite naturkunskap och om cirkus en timma ska jag bege mig ut i kylan för att åka hem till Alex. viillll inte gå ut :( kallt! men måste reta och sukta honom med min tomte, som har kinderäggschoklad! typ en sån vi köpte i Berlin och det var seriöst det GODASTE jag någonsin ätit! hhehe :D jossan <3 choklad!

Helgen

Helgen har varit najs. I fredags vart det chill hemma hos Alex! Sedan på lördagen degade vi hemma hos honom till cirkus klockan två då han åkte på hockeymatch och jag åkte hem. Försökte installera sims på Jockes dator men det gick inte så nu är både min stationära och hans hemma hos Stefan och väntar på förbättring! haha :D
Sen vart det firande av Oscar som joinade oss 18åringar! Först förkrök hemma hos honom med massa och sen ut! Hemma runt halv tre efter en ovanlig men rolig kväll! Idag har jag segat hemma och haft träning. Skööön helg!

Imorgon är det dags för projektvecka! och även första träffen med klasserna vi ska jobba med, najs! nu blir det sängen så jag är piiigggggg :)

Torsdag

Spelningen igår var bra! Roigt att höra dem spela igen :) åkte hem typ direkt när den var slut. Hade så jäkla ont i huvudet :/ gick och la mig när jag kom hem så jag fick maaassa timmars sömn. Somnade runt ett kanske och gick inte upp förens halv tio, skönt! Hade bara drama och naturkunskap idag så dagen i skolan gick fort. Kom hem för cirka två timmar sen och jag har redan gjort klart ledarskapsanalysen och hunit äta, duktig tjej! Får väl se om jag orkar plugga nått mer...hehe

Senaste ikväl blir det criminal och sedan sovadags! Börjar klockan 8 imorgon :( efter skolan ska jag förhoppningsvis hem till Alex. Han är sjuk just nu men får hoppas på att jag kan komma dit ändå. Får tvinga honom :D (a) annars har jag ingenting att göra ju :( så håller tummarna! men nu ska jag glo lite tv innan jag överväger att plugga mer! 


Sova?

Jag är trött. Jag vill soooova! Men nej det går inte. Har varit i skolan och strax ska jag på träning. Efter det är det dags för spelning. Är inte direkt taggad för den ännu men det kommer väl. Mysigt väder är det ute iallafall, det gillar vi! Nu ska jag sova lite innan träningen tror jag heheheee :)


Hmm

Lite tankar som snurrar just precis nu:

Varför är det så svårt att stava till dyslektiker?
Varför är ordet förkortning så långt?
Varför finns det bokstaven "S" i ordet läspa?
Hur kommer killen som kör snöplogen till jobbet på morgonen?
Om nu ingenting fastnar på teflon, hur får dom då fast det i stekpannan?
Finns det ett annat ord för synonym?
Om man kväver en smurf, vad får den då för färg i ansiktet?
Om superlim nu fäster på allting, varför fastnar det inte på insidan av tuben?
Var tar den vita färgen vägen när snö smälter?
Hur betalade riksbanken för sin första sedelpress?
Hur skriver man 0 med romerska siffror?
Vad kallar man kaffepausen på en te-fabrik?
Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batteriet håller på att ta slut?
Varför heter det rusningstrafik när bilarna kör som långsammast?
Journalister som rapporterar från svältområden - vad äter de?
Varför heter det utbildning, när man sitter inne?
Det borde ju heta inbildning.
Om det är förbjudet att dricka sprit och köra bil, varför efterfrågas körkortet när man handlar sprit och varför har krogarna parkeringsplatser?
Varför kallas det biljard när det bara är femton bollar på bordet?

Ledig dag

Skönt med sovmorgon idag! Även om jag vaknade 8 första gången.. men jag lyckades somna om! :) Har ätit en stor god frukost så nu lär jag hålla mig mätt ett bra tag! Ska fixa i ordning mig nu för om 25 minuter ungefär ska jag och Jessie åka till skärholmen och kolla på lite julklappar. Tur att jag kirrade 300 kr i lördags då så jag har lite mer haha :D men nej, måsste nog byta om från mjukisbyxor och sovtröja nu!

Söndag

Blev en hemmakväll för mig igår, skönt :) hälsade på nya bebben! Falcon heter han :) Idag har jag haft träning och sen inte så mycket mer. Imorgon är jag ledig, skönt som fan! Dagen ska spenderas i skärholmen med Jessie för att kika på julklappar! börjar fasen bli dags för det nu. Får väl se om vi hittar nått kul.

Nu ska jag kolla klart på och så kom Polly och sen sova så jag blir utvilad! skönt :) ha en awesome söndagkväll nuuurååh


We're getting a puppy tonight

Att vakna tjugo i sex igår var inte så kul. Men då stack Alex iväg till jobbet och jag låg kvar nåra timmar och sov! Sen mötte jag upp Tessan och åkte till SACO mässan och hängde där nån timme. Efter det åkte jag till läkaren och satt där i fyra jävla timmar! Har nog aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv! Var hemma halv fem, hade världens raketfart in i duschen, käka, klä på mig, sminka mig och fixa håret, sen 40(!) minuter senare var jag redo att gå till bussen, STARKT JOBBAT!
Väl hemma hos Nikita var det trevlans! Massa gott att äta och dricka. Senare drog vi 13 tjejer (plus Alexander) in till Nype. Kvällen slutade tidigt på grund av några saker men kul hade jag ändå! :D och det var ju Nikitas första gång ute på krogen ;D naaaajs.

Idag skulle jag egentlien gått på Avenged sevenfold med Alex och hans kompisar men jag skippade det och sålde min biljett till Andrees kompis istället. Skönt :) sååå otaggad på det. Så vad jag gör ikväll vet jag inte riktigt. Chiiilllaaarrr typ (((: NAJS!

känns som att vi kommer ha en liten plutt här hemma om någon timme också btw, heheheh

Torsdag

Filmen igår var...GRYM! verkligen. Den var spännande, rolig och sorglig. Asbra! Även fast det fanns en sak som gjorde att jag typ seriöst ville gråta ;( blää.. haha men ja filmen va grym! :D Hemma runt tolv och då gick jag och la mig direkt.
Skola mellan halv tio och halv fyra idag. Segt, kallt och tråkigt. Men jag överlevde och nu sitter jag hemma och har precis käkat. Ska ut med Zazza och sen ska jag hoppa in i duschen. Senare ikväll ska jag hem till Alex! Jag ska tvinga honom (eller okej, tvinga behövs inte) att se på criminal :) och sen ska jag sova!! trött ;( och har ont i mina fucking ögn, FORTFARANDE:( döööö

:(

  
sötnosen :/<3


Harry Potter!

Oj så lätt det var att komma upp imorse klockan halv sex när klockan ringde efter att ha somnat efter tolv.. Nej inte direkt va. Men Alex var tvungen att gå  upp för att hinna till jobbet. Så medans han käkade frukost fixade jag hans hår! Det gäller att samarbeta för att spara tid vettni ;) haha! När klockan var sex gick han till tåget och jag såg fram emot en timme och en kvart till längre sömn. fel fel fel. Jag somnade typ en kvart innan klockan ringde 07.12, sen när den ringde 07.15 igen insåg jag att jag faktiskt hade somnat mellan... great!
Ner och tvinga i mig en macka för att sedan åka till skolan för att ha nationella i fem timmar. Skönt att man fått vila ut ordentligen då... heheh. Jag satt en och en halvtimma av fem. Bra jobbat! Nej men det gick faktiskt bra, eller ja det kändes så och jag fick ändå ihop 10 sidor :) så jag är nöjd! Nu har jag sovit lite av och till sen klockan tolv, skönt! Ska sova en timme till tänkte jag innan jag ska äta och dra på träning. Och efter träningen är det dags för HARRY POTTER! har naaaaaaajs!?! :D sugen på popcorn som fan asså thihi! Nej men sova var det, så jag inte somnar ikväll liksom ;)

Tisdag

Skolan idag var...bråkig. Tänk att våran klass ALDRIG kan komma överens om något! shit vad irriterad jag blir. Men ja efter skolan åkte jag hem till Alex och tog ut mina aggressioner på honom istället :) haha nej inte riktigt. Men åkte dit och åt och umgicks med honom :D
Just nu är han och reapar men snart kommer han hit igen (: då ska vi kolla på desperate och äta massa choklad, gryyymt :)) nu ska jag se om jag lyckas få tag på honom eller inte haha!

Nu då?

Kort skoldag! Sköönt. Jag slutade klockan tolv. Men vad ska man hitta på då? Alla går ju i skolan eller jobbar. Vart tv för mig, YÄY, haha! Sen dusch och nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Vad jag väntar på vet jag inte riktigt. På imorgon kanske? Då ska jag träffa Alex. Två gånger! Först direkt efter skolan och sen ska han på rep och då åker jag hem och sen kommer han till mig :) ser jag fram emot!
Men idag då? Vad ska jag göra nu. Jag orkar inte hitta på någonting för jag orkar inte åka någonstans och jag har ju inget att plugga. Skönt! Jag vill spela sims. Men det funkar inte. Dåligt :( Vad kan jag då göra?

Helgen!

I fredagskväll hämtade Alex (eller nja. Alex pappa rättare sagt!) upp mig här hemma efter deras match. Så åkte vi hem till dom och där gjorde vi inte allt för mycket. Åt choklad, kollade på pysch och på big bang theory innan vi båda kände för att sova! Upp klockan tio dagen efter för att han skulle börja supa tidigt som fan pga Bajenmatchen!
Jag åkte hem, halvsov hela dagen innan jag åkte hem till Jennifer för tjejmiddag. Superlyckad kväll! Höjdpunkten var solklart när vi spelade "med andra ord". Jag var på lag med en allt för övertaggad Fanny så jag kunde inte haft roligare! haha :'D Tog sista tåget hem och somnade rätt snabbt väl hemma.
Idag har jag inte gjort någonting förutom träning. Höll typ på att somna på den.. great (y) känner att jag borde försöka sova typ nu så jag är piggggggg imogon. går det ens? haha vi får väl se! aja ska käka lite chips innan jag ska sova! heeeeeeeeejddåååå

FREDAG

Idag är det freeeedaaag! fan vad najs! I skolan hade jag både svenska nationella - talet och muntlig redovisning i engelska, så jag är glad att skoldagen är över! Talet gick sådär men engelskan gick väl bra. Orkar faktiskt inte bry mig så mycket om det. Skönt som sagt att ha det gjort.
Ikväll blir det middag med familjen och sen slappa ett tag innan jag åker hem till Alex :) Förhoppningsvis kommer dom och hämtar upp mig efter deras match så jag slipper ta tåget (a) håller tummarna! Just nu kollar jag på monk så ska återgå till det!

Torsdag

På sociologin idag pratade vi om den nya gymnasieplanen. Och det finns ju bara en sak att säga. Sjukt. Fattar inte riktigt vad dem tänkte när de gjorde den. Tycker det är överdrivet att man ska välja hela sin framtid när man är 15 år. Men ja, det var sånt här som skitvalet förde med sig.. Annars gick dagen fort. Draman idag var riktigt rolig faktiskt :D så dubbeltimman i den gick superfort! Sen hade vi bara cirkus 20 minuter natur också, nice! Stannade i centrumm och köpte present till Jennifer efter skolan så nu har jag det klart också.

Har gjort klart svenska talet! Ska bara nöta nöta nöta resten av kvällen! (och kolla på criminal...hehe) och även försöka lära mig engelskan men just nu priorterar jag svenskan. Så hoppas lite fastnar iallafall! Ska smörja in mina små torra ben och sen läsa talet! cya

Ge mig lov. Igen

Idag hade vi bara projektarbete så det var väldigt chill. Vi slutade vid två men hade kunnat sluta en bra stund tidigare om det inte hade varit för att vi hade handledarmöte. Meeeeen skitsamma, två är bättre än fyra! Ska på träning om cirkus en timma så ska väl käka något snart. Sen efter träningen måååste jag börja med mitt tal! Eller jag måste skriva klart det rättare sagt! men ja, vi får väl se hur det går..

Ge mig sömn

Har både sovit och börjar på mitt tal, bra jobbat! haha. Sitter och kollar på tv och ska strax fortsätta med talet, men just nu orkar jag inteeee :) Jag hinner ändå klart innan fredag så det är ingen fara :D
Imorgon börjar jag inte förens halv tio så får en rätt skön sovmorgon till skilland från idag, så det är nice! Behöver sova känner jag. Även fast jag inte vill sova själv..dumma alex :) meeeen nu ska jag dö lite framför tv:n eller nått!


hehehehe , va?


Första dagen

Träningen igår gick bra. Det var inte så många där men det var skönt, var så himla trött! Men den gick bra och hyffsat fort. Kallt som satan var det dock sen när jag gick hem.. Trodde mina öron skulle ramla av! Vill ha min halsduk :( Väl hemma började jag med maten!
Alex kom strax efter nio och då käkade vi och sen chillade vi framför tv:n mest. Jag var så cp trött och det finns ju inte så mycket att göra en söndagkväll klockan tio direkt.. haha. Somnade senare är vad jag borde så att gå upp halv sju imorse för att han skulle till jobbet var ju inte så kul! Men jag gick bara upp och joinade honom vid frukosten och sen gick jag och la mig igen! hehehh

Hade bara en lektion idag. Efter den åkte jag till stan och skärholmen en snabbis med Jessie. Kom hem för någon timma sen och nu ska jag kolla på förra veckans desperate som jag missade och sen ska jag försöka skriva mitt tal! fast jag kanske ska sova lite också...hm

Söndag

Förstår verkligen inte hur vissa människor tänker ibland alltså :)

Ska strax åka hem till mina kusiner och vara där ett tag :) Efter det blir det småträning och sen kommer förhoppningsvis Alex hit :) Men det var inte helt säkert ännu, men ska tjata fram ett svar av honom så jag veeeet! Nu måste jag fixa klart mig, seeeeeeyyyaaaah!

Igår

Gårdagen bjöd på både bra och dåliga saker. Inget jag tänker gå in på här doock (: Eller jo! En av dom dåliga sakerna är att min halsduk blev snodd igår :( Hemma hos brus liksom! trodde jag aldrig. Var ju ändå bara folk där som man kände igen ;s så tragiskt. Och nej ingen kan ha tagit den av misstag för det låg innuti min jackärm, fattiga jävlar som inte ens har råd med en halsduk. döööda mig! Utöver det var det kul hos Brus :) medföljt av en annan dålig sak, men jaaa :)
om cirkus två timmar ska jag och nellson möta Jennifer och Fanny i huddinge för att köpa hårfärg och sedan bege oss hem till Jennifer för att färga hår! Och efter det ska jag, Jennifer och Fanny (nella är för feg!!!) ha saw maraton! :D wooohoooo jag är övertaggad! haha nu ska jag leta fram något att ha på mig och kanske städa lite i rummet? förmodligen inte men vi kan låtsas.

Och nu vill jag ha tillbaka min riktigt data!! Hatar min stationära ;( Ena usb-intaget är trasigt så kan ju inte ladda in bilder eller nått, aaaah! får lösa det på nått sätt ;) jag är ju så teknisk!

Plugga, på lovet?

Maten var god. Åt för mycket så är fortfarande mätt. Men sånt gillas haha! Har kollat igenom lite vad jag ska säga på nationella, den muntliga delen. Inte helt bestämt mig ännu - panik! Men tror jag börjar få koll på vad jag vill prata om :) ämnet är ju inget att hurra för direkt ;p
Om cirkus en kvart är det Grey's som gäller! Sen ska jag bara chilllllllllaaaa massor och sova! Är trött som satan. Nu ska jag suktas lite mer av min choklad som jag inte tänker äta förens tv:n börjar och kolla igenom det där bajshäftet! tjaarå

Bra dagar!

Gårkvällen var riktigt mysig! Restaurang med världens bästa och efter det åkte vi hem till Jennifer och kollade en film och matchade in sista tåget perfaaa. Hemgången med en envis Jesper va rätt rolig :D haha! Somnade nästan direkt när jag väl låg i sängen (:
Idag gick jag upp tidigt och åkte hem till Alex :) vi kollade bland annat på Baksmällan :D så sjukt rolig :D haha! Sen hann vi inte göra så mycket mer för han skulle iväg till bilskolan. Och nu sitter jag här hemma och väntar på mat. Sjukt hungrig.

Imorgon ska jag troligtvis träffa Alex igen och sen på kvällen är det party hos Brus som gäller, precis som gaaaaamla goda tiden, eller nått sånt.. Kul blir det nog iallafall :D men nu ska jag se om maten börjar bli ready, tjiiing!

Tisdag

Goooooooood morgon! Stannade hemma hela kvällen igår. Ett bra val. Tycker jag :) satt och kollade på Böda camping med pappa. Jessie var ju där och jobbade hela sommaren haha men programmet var fan inte bra alltså :D sen kom Jessie hem också och då kollade vi tre på pensionärsjävlar haha och fy satan vad kul det var! ;D hahah!

Ikväll ska jag käka middag med mina fina vänner från gymnastiken. Saknar allihoppa så mycket! älsklingar :* det kommer bli mys :) efter middagen tror jag att vi skulle hem till jennifer :) gryyymt. Men nu ska jag ner och käka frukost! tjaaaaaadå

Måndag

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Varit en snabbis i huddinge bara. Nu sitter jag och väntar på mat och sen får jag se om jag hittar på något efter eller om jag bara stannar inne.
Imorgon blir det iallafall Jensens Böfhus med tjejerna och Jesper. Myyyys på det. Gott också! :D Sen sitter även jag och Charlie och försöker planera in någon party dag under veckan ;D vi får se hur det går med det! hhaha vi får hoppas att det går bra ;D nu blir det mera tv innan maten.

RSS 2.0