Inget internet

Vet inte riktigt vad som är fel på tele2 idag, men något är det! Mitt internet på mobilen har krånglat hela dagen och även internet hemma. Oh joy! Jag som skulle skriva på min tenta.. Har börjat men får inte fram själva uppgiften och det gör det lite svårt! Men har kommit en bit iallafall!
Ska plugga och kolla på tv resten av kvällen och imorgon blir det upp tidigt för både en löprunda och plugg innan jag ska till skolan! Wish me luck! Det kan nog behövas!

På lördag blir det reunion med gamla gympagänget, SOM jag längtar! Kommer bli sjukt kul! Vi ska käka middag tillsammans, föra och sen köra en fet jävla utgång. Kommer bli askul :)


Så sant

Hahha, så typiskt mig!


Falcon

Grattis mongohunden på 2års dagen! ♥
 

Tisdag

Har varit i skolan hela dagen idag. Grupparbete, seminarium och sedan ett till grupparbete. Men det är kul! Tänkte säga att jag är ledig tills på fredag men det är jag inte. Imorgon ska jag vara på en förskola hela dagen och bara gå med. Typ titta hur en vanlig dag på en förskola kan se ut. Så det är väl i princip samma sak som att vara ledig haha. Sen blir det träning och sen utgång med världens bästa vänner.
På torsdag blir det en heldag med Fanny och sen skola igen på fredag. Har endast två skoldagar kvar nu på denna kurs, tentan ska vara inne om en vecka så ikväll ska jag börja skriva! Ska bara pausa ett tag från allt tänkande heh

Fredag

Så tröööötttttt. Åkte till Emil igårkväll och sov där. Vi kollade på en film, never back down. Jag har aldrig sätt den förut men satan vad peppad man blir på att träna när man ser den filmen! Så strax ska jag samla ork till att dra ut och springa. Wish me luck haha! Ikväll blir det nog en lugn kväll med Emma :))))) mysigt!

Puss

♥ massa kärlek
 

Sons of anarchy

Skolan är över för idag, riktigt kul när man lär känna klassen allt mer och mer. Då går timmarna väldigt fort! Inte för att jag är i skolan sådär överdrivet mycket dårå, men ändå! Har bara en sak att läsa denna kurs och det börjar jag med imorgon. En helt pluggfri eftermiddag är precis vad jag behöver. Ligger just nu i sängen och kollar på Sons of anarchy, en power nap låter riktigt härligt i mina öron måste jag säga heheh

Plugg torsdag

Jag har spenderat morgonen med att plugga. Har skola idag mellan två och fem och sen ska jag plugga. Sen har jag inte så mycket mer att läsa den här krusen, utan det är "bara" tentan kvar. Som för övrigt verkar ganska lätt *peppar peppar* Eller inte lätt kanske, men det är en hemtenta med mycket egna tankar så det går nog ganska fort att skriva tror jag.
 
Men ja, plugg, skola, plugg, så ser min dag ut idag. Spännande va?

Tisdag

När man har 5 olika böcker att läsa på en vecka blir det ganska mycket plugg måste jag säga. Men det är kul ändå så det är ju bra! Idag har det blivit plugg, träning, firat älskade pappa som fyller år och nu kollar jag på sons! Ska kolla några avsnitt innan det blir sängen. Imorgon har jag en fullspäcad dag, föreläsning, grupparbete, träning och sen träffa Emil! Plugga ska jag hinna någon gång också, good luck!

Måndag

Idag har jag inte bara pluggat en massa utan jag har även varit ute och sprungit, win win! Nu blir det ännu mera plugg, lunch och sen ska jag iväg på träning. Ibland är även jag duktig ska ni veta! Det händer kanske inte så ofta men skenet bedar ibland!!
 
första året jag var i katrineholm på läger, 2006!

Söndag

Nu var även denna helg över. Blev öl på söder både i fredags och igår med många härliga människor! :) Tidig hemgång igår så jag vaknade upp jävligt pigg idag, skööönt! I lördags mådde jag piss hela dagen haha. Hade sovit 4 timmar på Rasmus soffa. Han skulle på konferans och vaknade inte utav klockan, det slutade med att hans mamma klampande in i hans lägenhet och vrålade och var väääldigt arg. Han drog, jag och Nilsson sov vidare. Eller ah, jag försökte men mongot va fortfarande lite full så han höll inte tyst en sekund. Tillslut däckade han på nytt och jag vaknade efter ett tag, kollade på klockan och fick sparka upp Nilsson som hade träning om 30 minuter. Bra koll på killarna måste jag säga! Efter en halvtimma av tjatande från mig gick han iallafall upp haha!
 
Idag har vi firat pappa som fyller år på tisdag och sen har det varit träning gånger två. Först för gymnasterna och sen körde jag och Nella x-team igen, kuuuul :)))
 
Tänkte även passa på att säga STORT grattis till min älskling Fanny som blir 19 år idag! Du är bäst, love you! ♥

Helt sjukt

Ingen har väl missat det som var med på efterlyt igår? Om mannen som rånade en medveslös kille som låg på spåret, och sen bara gick därirfrån och lämnade honom där. Fyfan vilket svin alltså. Hur tänker man som människa då egentligen? På 6 minuter hinner man ändå väldigt mycket! Hoppas aset åker fast och får sota för det han gjorde! Hoppas de kan ändra lagen så att han åker dit ordentligt och inte bara för grov stöld! Äckliga jävla människa
 

Torsdag

Idag hade vi seminarium. Vi pratade i tre timmar om lek haha! Både bråklekar och knullekar, det blev en del diskussioner minsann. Efter skolan mötte jag upp Emma och Fanny i huddinge, där blev det lunch och sen lite småshopping för de två! Jag har ju i princip 0 kr så har inte så mycket att spendera direkt.. Nu ligger jag och kollar på Sons of anarchy och strax blir det middag. Sen blir det nog lite läsning och tv tittande resten av kvällen, jobb imorgon och jag ska upp vid 5, weuehuhuhuhuhuhuuu

Lek!

Håller på och läser en bok om lek för tillfället. Väldigt lättläst haha, men samma saker upprepas i princip på varannan sida så det gör den väldigt seg att läsa. Men har ungefär 100 sidor kvar som jag måste bli klar med så det är väl bara att bita ihop antar jag! Sedan blir det träning också. Tanken var först att dra ut på krogen idag för att fira Emil, men skippar nog det. Har skola imorgon och äger ungefär 200 kr. Hur tog alla mina pengar slut såhär snabbt? Eller ja juste, busskort. Får leva fattigt i två veckor, det klarar jag, kanske inte. Får väl lov att göra det!

Måndag

Jag har inte haft tid att skriva sen sist. Eller jo kanske, men har inte orkat iallafall. I fredags jobbade jag och efter det blev det en lugn fredagskväll tillsammans med Emma och Fanny :) Vi kollade på film och ja, tog det lugnt!
 
I lördags var jag först iväg och friade min kusin. Känns som att någon i släkten fyller år och firas varenda helg haha, men det blir så när man har en stor släkt antar jag! Sen på kvällen blev det kräftskiva med Emma, Jennifer, Terese och Josefin :) Bra helg måste jag säga. Den avslutades med att jag och Nella tränade x-team igår och jag lärade mig skruva igen, wehu!
 
Idag har jag varit ledig så spenderade dagen med Fanny och sen blev det precis som varenda måndagskväll - träning. Det gick bra och jag gillar mina tjejer! Resten av kvällen har jag pluggat och nu avrundar jag dagen med en film. Föreläsning i 2 timmar imorgon, sen blir det plugg och träna tänkte jag!

Bebismys

Jag hade ju skola i tre timmar idag, och nu har vi kommit igång lite mer. Känns väldigt roligt faktikst! Hoppas det håller i sig bara haha.
 
Var hemma från skolan runt 6, då vart det middag och sen åkte jag och pappa till min farbror och hälsade på där. Blev lite fika och mys med världens sötaste kusin! Längtar tills hans blir tillräckligt stor för att dom ska låta mig passa honom :D sötnosen!
 

Torsdag

Idag blir det skola mellan 14 och 17. Lite jobbig tid kanske men ändå skönt. Är klar med allt plugg jag skulle gjort tills idag också så det känns skönt! Alldeles strax blir det frukost och bara ta det lugnt innan jag ska åka till skolan. Imorgon är jag egentligen ledig men ska jobba istället, duktig chey! Men sen är det äntligen helg!!

Onsdag

Vaknade upp runt halv 12 och har sen dess käkat frukost och pluggat. Det sköna med den här kursen är att det inte är lika mycket att läsa på en och samma gång som det var i de andra jag läste. Hoppas bara det håller i sig haha, läsa är ju verkligen inte min grej! Ska läsa klart detta kapitel och sen gör jag resten ikväll efter träningen. Börjar inte förens klockan 2 imorgon så det är skönt! Slutar dock klockan 5 men men, jag överlever!
 

lilla plutt! 

Tisdag

Idag var jag ledig! Har varit en sväng i skärholmen, och sen även pluggat en del. Sen fastnade jag framför once upon a time. Har bara 2 och ett halv avsnitt kvar sen kan jag plugga igen, hah. Illa när man fastnar för en serie man har hela säsongen av! Men snart så!
 
Jag är ledig imorgon också och då ska jag plugga lite bättre, och sen även träna och så har jag träning med mina fina gymnaster också!
 

Godnatt

Bra film!


Måndag

Det finns fan ingen skönare känsla än när man ligger nyduschad i sängen som man precis bytt lakan i. Underbart!
 
Men ja, skola idag då. Första seminariet. Det gick bra. Det var bara en introduktion av kursen och lite information om hur det kommer gå till och hur planeringen ser ut. Det blir nog bra! Har en ganska bra grupp iallafall, så det är skpönt Och vi ska redan boka besök på en förskola och gå med en dag. Ska nog gå till förskolan där en av tjejerna från gruppen jobbar, så slipper jag gå själv. Får prata med henne på torsdag! Har inte så mycket schemalagd tid i skolan så det är skönt. Hinner jobba lite extra och plugga på fritiden! Är ledig imorgon, då får jag se vad jag hittar på. Lite plugg och träning tänkte jag klämma in iallafall! Nu blir det film och sen sängen. Godnatt!

Söndag

Blev filmkväll tillsammans med mamma och pappa i fredags! Skönt att inte göra någonting och ta igen lite sömn! Skolan började i fredags också ju. Var bara registrering, har första seminariet imorgon. Jag hoppas det är roligt! Men det är det nog :)
 
Igår åkte jag hem till Emma på dagen. Vi kollade film, bakade pizza och sen åkte vi hem till Rasmus och förade med honom och Nilsson. Sen åkte vi till hellströms och blev lagom packade. Kvällen slutade hemma hos Emma, full som satan och vaknade upp imorse med värdens huvudvärk, awesome...!

RSS 2.0