Bra dag!

Hittills har dagen varit grym. Och jag tvekar på att den blir sämre liksom. Har solat och sedan varit med Alex! :) Mysdag och mer mys blir det strax! Ska bege mig mot Fanny om ett tag för en myskväll med henne och Cornelia :) Det gillas starkt. Något gott att smaska på och bara prata.
Och såg nyss att några från min klass åker till Rhodos typ precis just nu. Åh, orättvist!!! :( Sa iallafall åt dem att de MÅSTE dricka massa blåbärsshot :D hihi

snodde Fannys bild eheh


Sunshine

Idag är det fint väder ute. Det gillas! Så ska gå ut och lägga mig och sola lite medans jag väntar på att Alex ska komma hit :) Ska umgås med honom på dagen innan jag sedan åker hem till Fanny för lite mysis! Stört skönt när det är varmt uteeee :D hihi

Ingenting

Denna dag har jag inte känt för att göra någonting. Så det är i princip vad jag har gjort idag - ingenting. Jag har ätit tre gånger, kollat film och spelat Rollercoaster tycoon. Som sagt, i princip ingenting. Skönt men långtråkigt på samma gång. Behövde väl en sån här kväll antar jag.

Imorgon ska jag dock göra något. Ska träffa Fanny och Nella och vi ska ha tjejkväll och bara prata massor. Gillar mina vänner <3

Det enda

Varför kan livet inte vara enkelt? Det är liksom det enda vi kommer göra - leva livet. Varför ska saker vara så svårt för då?

Miss it

Håller fortfarande på att fixa lite med den nya datorn. Ladda ner allt jag vill ha, flytta över saker från den gamla osv. Sånt kan ju ta lite tid, speciellt eftersom jag inte har någon sladd till den gamla datorn och kan bara låna Jockes när han inte är hemma! Men men :)

Sitter iallafall med datorn nu och kollar på tv. Fanny har precis lagt upp ett klipp med bilder från Rhodos! Saknar det såååå mycket alltså! :/ Men ja, life goes on. Ska ta något litet att äta strax och hoppas att Alex dyker upp inom någon snar framtid :)


Ledighet

Hej hej hallå!
I onsdags blev det party på kvällen med Emma och Fanny :) Vi drog till Chris kompis. Helt okej kväll som slutade runt 5 på morgonen med ett kokt ägg för lilla mig :D hihi. Igår träffade jag Alex och sitter förtillfället hemma hos honom. Jag ska snart åka hem och sen får jag se vad som sker!

Ny dator

Hämtade som sagt min nya dator igår. Och den fungerar hittills bra iallafall haha :D Lite ovant eftersom den inte är som min gamla men jag vänjer mig nog snart!
Idag är det finfint väder och nu medans jag äter frukost ska jag kolla klart på filmen jag började kolla på igår och sedan ska jag nog sola lite! Vi får helt enkelt se vad jag hittar på :))

Måndag

Har suttit inne på aftonbladet nästan hela dagen idag. Följt presskonferans och livechatt och allt sådant. Det är så hemskt allt som hänt där. Liksom, Norge? Vi får väl se om cirka 8 veckor vad hans straff blir. Förjävligt hoppas jag iallafall på!

Till något roligare då. Jag är en grym kock och lagade asgod mat till mig själv och beställde en ny dator igår. Passande då min håller på att explodera och min söta vove tuggade sönder min sladd till den häromdagen. Och bra som den är fungerar den inte utan sladd haha.. På tiden att köpa en ny va? Den lär komma imorgon så imorgon blir det en tripp till stan för att hämta den och sedan inviga den. Alex lär ju hoppa av glädje när han ska installera den eftersom han verkligen HATAR min dator haha. Can't blame him.

Nu ligger jag iallafall och kollar på 2½ men och ska strax sova. Jobbigt det där med hundbvakt - upp tidigt för att ge dem mat och en promenad för att sedan somna om i soffan..haha! Men det är bara en dag kvar nu :) Har kopplat bort mig helt från min mobil under kvällen också så ska leta upp den och se ifall jag missat något spännande! Godnatt

Använder ju mammas dator för tillfället och hittade en finfin bild från min student. Åh, bästa dagen i mitt liv. Vill göra om allt igen.


Norge

Ni har väl följt det som hänt i Norge? Helt ofattbart alltså. Det är liksom just nu 96 personer som är skadade och 93 personer som är döda. Plus att det fortfarannde saknas några personer. Fyfan alltså. Han borde avrättas. Vi får väl se imorgon vad för straff han får, då häktningsförhandlingarna hålls då. Förstår inte hur en människa kan göra något sådant. Hemst! Mina tankar går till alla i Norge! Och några extra tankar går till dom fina norskorna vi träffade i Rhodos! Tur att dom mår bra!

Nu ska jag anväda all min ilska till att städa klart här hemma innan Alex tittar förbi!

Kul liv

Grillningen igår var mysig. Gott som fan var det iallafall :D hihi. Idag mådde jag dock inte allt för bra, men det är smällar man får ta antar jag. Jag lever iallafall! Har inte gjort ett piss idag, skönt måste jag säga. Lite tråkigt också dock men men, that's life.
Imorgon får jag se vad som händer. Borde nog städa klart mitt rum som jag började med för några dagar sen. Men orkar man verkligen det? Inte så kul direkt haha! Men ah, det måste ju göras någongång i guess...

Grilla!

Ikväll är det grillning som står på schemat! Blir nog massa bra. Och gott :D Några av mina vänner och några av Alex vänner ska grilla hemma hos Alex (: Sitter hemma hos honom nu medans han är på något möte. Lovade att hjälpa honom att städa lite, dumt av mig -.- men jag är så snäll så!!! eller nått

Staden

Det är skönt som fan att värmen är tillbaka! :) Eller vad säger ni? Idag har jag iallafall varit i stan med Alex :) Jag skulle egentligen bara köpa en bh som jag inte alls behöver, men kom hem med två bh:ar, ett par jeans och en pizza! Haha men äsch. Blir nog bra. Just nu är han och repar men snart kommer han tillbaka så ska laga mat till oss :) mums :D


Want my other friends back

Huvudvärken verkar vara min nya bästa vän.. Dock gillar jag mina andra bästa vänner mycket mycket mer så snälla ta och försvinn! Blir inget roligare än att ligga och kolla tv idag tyvärr. Vill ha ett nytt huvud ;( aja, vi får hoppas att det blir bättre tills imorgon, håller tummarna!!!

Imorgon blir det att hänga på stan med Alex större delen av dagen. Kika i affärer, äta lunch och allt sånt. myspys! Egentligen borde jag verkligen inte åka till stan för kläder och sådant är ingenting jag behöver just nu haha..men kan inte hålla mig :D Plus att han behövde åka till stan också så (a) Nu ska jag käka kärleksmums som jag har bakat och se om det går någontin bra på tv!

Tisdag

Kul att solen kunde titta fram lite också! Har ju inte direkt varit fint väder sedan jag kom hem från Rhodos.. Idag har jag inga direkta planer. Tänkte åka in till stan men gör det imorgon istället så jag får sällskap! Ska väl städa klart i mitt rum och sedan gå ut med hundarna iallafall. Sen får vi väl se om det händer något mer spännande än så denna tisdag!

Och herpes har jag fortfarande -.-

Herpes?

Jag har fått tillfällig herpes... Inte riktigt då men det är så det ser ut. Kvällen igår hemma hos Kim var hur rolig som helst och jag träffade massa kompisar jag inte träffat på länge, superbra kväll! Förutom en liten händelse..... Niklas sprang runt med en jävla getingdödare som typ ger stötar och så gav han Chris en stöt så han hoppade till och råkade bränna mig med hans cigg på min läpp ;( Så nu ser det ut som jag har fått herpes typ. Uschi :((( Ont gjorde det också! Men jag överlever haha, kvällen var rolig ändå :D

Idag mår jag som förtjänat. Ska typ dö i sängen resten av dagen, super spännande, jag vet! :D

Party in the wood

Idag har jag lekt med Emma och Alex :D Och nu sitter vi tre hemma hos Emma och förar! Vi ska strax iväg på party hemma hos Kim i skogen :)) Längesen jag var där så det blir kul! Dock blir nog hemvägen inte lika kul. Mitt i skogen utan bussar, yeeeyyy! Och ingen pappa som kan hämta :( buhu. Aja det löser sig :)) Nu ska vi fortsätta fixa oss och föra ett tag till, ha en gryyymmm lördag pussi


Harry potter!

Igår var jag på bio med mina tjejer och såg Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Sjukt bra film!!!! Vill se den igen :/ Och blä på att det här var slutet. Detta var ändå Harry Potter liksom. Den lilla killen som bodde under trappan när vi var lika små som han och gick i ettan. Jag var liksom 7 år när första filmen kom ut. Tråååkigt!! Men what to do. Den var iallafall riktigt bra! Ni alla borde se den!


Kärlek


sjukt bra vecka


Summer

Saknar fortfarande Rhodos som en galning! Hade gärna åkt tillbaka :)) Sedan jag kom hem har jag träffat Alex en massa, varit på IKEA och köpt en ny byrå, och chillat! Idag har jag varit med Emma och Fanny :) Imorgon ska jag och några vänner dra och grilla, dricka lite öl och bada. Sedan på onsdag blir det Harry Potter :DDDDD och torsdag träffa mina tjejer igen. Jag älskar sommaren!

Rhodos 2011

Rhodos var så jävla awesome! Nu sitter jag as bakis hemma hos Alex och är förvånad att jag ens kom på planet imorse..haha! Veckan har varit så jävla rolig och jag ville verkligen inte åka hem! Vi har varit på barrunda och tågat från bar till bar med gratisshots, ladies night med mnaliga strippor, nattbad, norrmän och fribar. En vanlig galen utekväll, blåbärsshottar i mängder och så sista kvällen, trafficlight! Jag festade själv fram till kvart i fyra på morgnen och våran buss hem gick 04.20. Hur lyckades jag ta mig på planet? Så underbar vecka där jag har träffat så mycket härliga människor! OCh fått spendera en hel vecka med party och chill med mina bästa tjejer! Åh, ta mig tillbaka :D

Har varit hos Alex hela dagen så har inte lagt in några bilder ännu, men det kommer imorgon!

RSS 2.0