Seya!

LONDON BABY!
nu sticker jag, hare bäst hej!


Snart så

Nu är det fanimej inte långt kvar tills vi åker. Och det ända som står på schemat nu är att packa(!) och göra lite svenska, annars är allting klart. Så skönt. Kanske borde börja med packningen nu? Så jag får det klart lixom... nja, om en stund.. hihi (a) Uppdaterar senare igen!

Söndag

Gårkvällen vart inte som jag hade tänkt mig.. Träffade inte Ells, utan Emma kom hit någongång efter nio istället. Vi gjorde ingenting speciellt, kollade på film och hade det mys. Idag vaknade vi upp runt tio och sen degade vi ett tag innan vi käkade frukost. Emma åkte hem för ett tag sen, och nu ska jag börja plugga, jättekul?

Ska hinna plugga lite nu, sen är det träning. Efter det måste jag plugga ännu mer, och packa inför imorgon. Inte många timmar kvar nu, yääy :) Men nej, plugget väntar..

Lördag

Idag har jag varit på jakt efter ett par nya hörlurar til ipoden, mina gick sönder förra veckan eller nått sånt och måste ha ett par nu när jag åker till London. Hittade dock inga jag egenltigen ville ha, men nöjde mig med ett par vanliga vita.. var ju tvungen att ha några.
Ska strax käka lite middag, och ikväll ska jag träffa Ells :D var sjukt längesen, så det ska bli kul! Vad vi ska göra vet jag inte, hon skulle upp och jobba tidigt imorgon så vi tar väl det lugnt eller så. Och imorgon måste jag in till stan och växla lite pengar.. och packa fan! mycket jag ska hinna med :p hihi. Men nu ska jag sluta mig från datorn!

Pic's

Slänger in lite bilder från min och Jessies promenad förre fredag - DÅ NELLA VÄGRADE FÖJA MED!!!!!!!!

  

  

  


jag vet, vi är fett snygga och alla vill se ut som oss!


Friday

Det tog emot som fan att gå upp strax efter sex imorse.. men jag klarade det! Hade sen matte i en timma, sedan satt jag, Julia och Tessan en timma med spanskan innan jag åkte hem. Har precis fixat lite käk så nu ska jag fylla magen. Ska tillbaka till skolan för att ha svenska om 40 minuter, sedan slutar jag för dagen. Så dagen har ju ändå varit helt okeeeej =p hahah


tack detsamma gulle, för att du är du <3


Mot träningen

Nu bär det av till hörningsnäs där jag ska träna småtjejer i en timma. Efter det ska jag åka hem, duscha, hinna plugga lite, kolla på idol och criminal minds innan det blir lite mer pluggande och sedan i säng tidigt. Börjar klockan åtta imorgon, har sedan håltimma till tolv och sedan svenska i en timma, så det blir en sköööön dag imorgon! hihi, men måste vara kvar på håltimman eftersom att jag, Julia och Tessan ska göra spanskan då :p Men de blir nog bra!
Nu måste jag gå till bussen, ha en bra torsdagseftermiddag! Pussar ♥

Uscha -.-

Att börja klockan åtta är fan det värsta som finns.. och jag orkar inte -.- och sen att jag går till fyra med en håltimma under dagen också gör inte saken mycket bättre, usch. Jag är trött och vill sova, hejdå!

Idol

Sitter för tillfället och kollar på Idol som jag har fastnat för. Har aldrig tidigare följt det, men nu så :p Och min favorit - Erik Grönwall, är fortfarande kvar och det verkar väl som att han kommer gå vidare idag med, med tanke på att juryn gillade deras framträdande, man får vä hoppas ;)
Har även hunnit med att läsa lite i boken till svenskaprovet, hej ig på det eller? Aja vi får se hur det går. Har även läst lite i flickan som lekte med elden, bra bok dedär! Men för att inte missa alla på idol nu borde jag sluta blogga.. pussen

Onsdag

Ska börja röra mig mot tåget om crkus en halvtimma. Då är det skola i ca 4 timmar som gäller. Kanske inte det roligaste, men vi ska se en bra flm på psykologin :D eller jag hoppas den är bra, alla säger det... minns inte vad den heter men (a)
Hinner inte skriva så mycket mer just nu, måste göra mig klar! Men vi hörs senare <3


pusspåer


Time for bed

Tänkte faktiskt avrunda dagen här och krypa ner i sängen och göra ett försök till att somna innan tolv för en gångs skull. Eftermiddagen har jag ägnat åt datorn, idol och att läsa boken jag valt på svenskan, vilket är Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden. Bli förvånad om jag faktikst skulle läsa ut den, då läsa verkligen inte är min starkaste sida och jag kan genrende erkänna att jag inte läst ut en bok sedan 7an. Men jag har kommit fram till sida 60, och gillar den ännu. Förhoppningsvis läser jag ut den, då den faksikt är braa! Och jag ska även pallra mig iväg för att se filmen, men då kanske jag borde läsa ut boken först.. hehe
Imorgon börjar jag halv elva, så blir en skön liten sovmorgon för min del. Slutar sen runt halv tre-tre och efter morgondagens skola får jag se vad jag hittar på. Har tydligen inge träning då bögen Thom (TJUUUSIGT!) inte kan komma, och till alla andras gläje är Viveka inte hemma. Får väl bli lite extra tjock den här veckan då, menmen. Kanske ska plugga lite svenska imorgon då? Så jag inte får ig på provet.. aja det återstår att se. God natt på er!


vad tror ni? tror ni jag lyckas ta mig igenom boken på 632 sidor?
det är ju faktikst bara 572 sidor kvar...


Dags att leka kock

Känns som att detta kommer bli en härlig vecka. Hade ju kort skoldag idag, imorgon är den också hyffsat kort, vi ska bara se på en film och sedan ha historia. På torsdag är den som den brukar vara, men dom är aldrig jobbiga och sen på fredag har jag endast två lektioner, med massa timmars hål ioförsig, men ah. Sen är det helg som väntar, och på måndag åker jag till london, så fucking härligt! :D
Ska strax göra i ordning lite mat, mamma ska göra kalopps (stavning?) men jag tänkte faktikst göra pannkakor, är grymt sugen på det. Och så gillar jag inte det mamma lagar idag. (a) Men ja, får börja med det nu :)

Tisdag

Blir en kort skoldag för mig idag, mellan 11 och 2. Riktigt skönt! Och jag har inte direkt något plugg att göra heller, så det blir en lugn dag :) Hade tänkt att träffa Fanny, men den skiten kunde inte. Ska iallafall gå om en halvtimma så borde väl börja göra mig i ordning nu. Men vi hörs efter skolan eller något.

Ha en fin dag. ♥

God natt

Lite blandade känslor kring oth just nu.. klart att det var bra, minst lika bra som innan. Bara det att man kan ju inte bara plocka bort vissa personer, som har huvurollen utan att ge en förklaring till att de typ har flyttat eller liknande... hrm! Aja får väl se vad som händer i nästa avsnitt, helst av allt vill jag att dom ska komma tillbaka :D men ah, det är ändå braaaaa. kärlek på den serien!

Ska strax sova faktist, även om jag börjar 11 imorgon. Skönt att få sova ut lite iallafal, då jag inte sova så mycket i natt, eller i helgen för den delen. Men vi hörs väl imorgon! pussar på er ♥

Tvkväll

Jessie sitter och kollar på något klipp av Eva&Adam, ooh älskar dom filmerna! Synd att vi inte har en enda -.-' får se om det går att ladda ner :) Såg ett annat klpp av Eva&Adam tidiare idag, mysfaktor. 
Om man räknar bort det där klippet så sitter jag och kollar på CSI, och efter det är det One tree hill som gäller.. vet fan inte om jag vågar titta på det, ryktas om att vissa personer inte är med (vet iofs vilka som inte är med) men åh, våga inte kolla :o
Ska samla mig mod till det om 20 min iallafall, sen kanske jag ska börja läsa Flickan som lekte med elden - om jag orkar. Aja, nu börjar det igen. pussar!


Måndag

Att komma upp imorse var ingen lek. Hade jättesvårt att somna igårkväll, men efter ettt tag kom jag upp iallafall. Sitter och pillar med lite serier som jag ska flytta från Jessies data till min, bland annat big bang theory. haha så kuul! Blir ingen träning för mig idag, har så ont i huvudet och jag orkar verkligen inte åka dit. Får träna extra hårt på onsdag istället =p
och om en vecka åker jag till london! fy fan vad nice!!


Vare någon som sa party?

Lite bilder från igår, kameran var uppe i ungefär tio minuter... så blev inte många, men ah! ;)
och grattis igen Tobbe! :))

   
   
klicka för större bilder.


Som man bäddar får man ligga

Hade inte en enda sekund över för bloggen igår. Så fort jag vaknade käkade jag frukost, sen skulle jag städa, sen duscha - göra mig i ordning, sen kom det gäster eftersom pappa fyllde år i fredags. Dom stannade i några timmar, efter dom hade gått var det bara att byta om o så, för att sedan dra till Tobbs för att fira honom.
Det var skitkul! Så tack Tobbe för att jag fick komma :D Var superduper mega trött, vid halv tre men Jessie och Billy ville däremot inte åka hem ännu, men som tur var har jag så snälla föräldrar att pappa kom och hämtade mig strax efter tre, och väl hemma somnade jag nästan på en gång.
Hade en konstig dröm om vatten(?) så det första ja gjorde när jag vaknade var såklart att ta ett glas med vatten, och oj vad det satt fint! hahah. Nu ska jag gå och dö eller liknande, förtjänar kanske att må såhär idag.. det tyder ju bara på att gårkvällen var lyckad! :D iallfall, sen är det träning om jag orkar.. vi får se, ha en bra söndag!

Erik Grönwall


åh, blev ju typ lite smått kär i honom :')
grymt snygg! och en bra röst


Män som hatar kvinnor

Var en kort skoldag för mig idag. Slutade redan vid ett, och då åkte jag hem och hann vara hemma ett tag. Mötte sedan Jessie i centrum för att åka till skärholmen där vi skulle kolla på något till Tobbs, som ska firas imorgon. Ändrade oss på bussen dit, och bestämde oss för att köpa något annat, med vad förblir en hemlighet :)
Vi hoppade då av bussen för att åka hem igen, och nu kom vi nyss hem. Ska ta och kolla på män som hatar kvinnor innan jag ska laga mat! :) pussen

Grattis pappa


Idag fyller min pappa år. Så grattis till honom! :D
... och nu är det skola som gäller.


Yeah

Sitter i skrivades stund och kollar på Buffy och vampyrerna, haha vilka minnen med den serien asså. Kollade på den förut när den gick, för flera år sedan. Snart är det slut och då tänkte jag hoppa in i duschen för att sedan tillbringa kvällen framför tv:n. Det är både Idol (som jag förövrigt ALDRIG bukar följa, hrm... gör det i år iallalfall) sen är det Criminal minds också, kärlek på den serien typ.
Men nej, får ju inte missa slutet på Buffy nu. Hörs sen! ♥


supersnygg, eller vad


Gulle


nuttisar!


Vandring!

Det blev en riktigt kort "skoldag" idag. Vi började våran hurtiga vandring runt kvart i tio, och var klara igen halv tolv. Tycker att i var riktigt duktiga som faktiskt gick hela vägen, istället för att ta bussen runt som suktade sååå mycket. Men nej, här var vi aktiva!
Håller typ på att somna nu, men måste kolla efter någon flm vi kan se på spanskan.. orkar egentligen inte det, men skitsamma. Det är ju inte så jobbigt =p Men vi hörs senare!


Nighty fellas

Nu blir det sängen för min del, imorgon ska det vandras på förmiddagen.
Har friluftsdag imorgon, ettorna är på sundby för att typ tävla lite, och lära känna varandra bättre, tvåorna har idrottsdag och treorna är lediga! Jag och Tessan ska vandra i cirkus två timmar innan vi slutar. Tänkte ta med min Sammie först, min lila pojke skulle bli så glad :D men jag pallar inte ta med honom på tåget till skolan och hem igen, så jag skippar det. Men god natt på er alla!

<3


JAG HAR GRYMT SNYGGA VÄNNER!!


I can feel a hot one


Tänker endast på Gossip Girl när jag hör denna låt.
bra serie, och bra låt!


Grattis älskling!


GRATTIS MIN FINASTE BLUBB PÅ DIN DAG! <33


Onsdag

Idag blir det som sagt en lång skoldag. Eller så lång är den inte, men den känns lång! =b Om vi får sluta lite tidigare kanske jag hinner hem emellan skolan och tränningen, annars får jag åka direkt och då blir det ingen uppdatering på hela dagen, men äh! Nu ska jag fixa mig, för att sedan gå till tåget.
Pussar

G'night

Nu blir det sängen för min del, imorgon är det skola och träning på schemat! Måste bara checka vilka som kommer. Nella, Emma, Fanny och Emelié kommer inte, men hoppas på att alla andra kommer. Är så stört träningssugen och vill inte komma dit själv och träna med småtjejerna direkt... så får kolla runt det imorgon :) För övrigt kommer skoldagen suga imorgon, vi ska ioförsig ha psykologi som är roligt och sen kolla på Music and Lyrcis, men vi slutar kl 4 och det är inte kul... Mina ovanliga onsdagar ni vet, sällan vi faktikst slutar fyra, har bara hänt ca 5-6 gånger under hela tiden på sjödal, och det är lika surt varje gång... menmen! Antar att det bara är att gilla läget, heller någon gång ibland (väldigt sällan) än varje onsdag, som vi egentligen ska.

God natt på er!


Tidsfördriv

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: ja, brukar inte du?
Titta på dig själv i spegeln: jari, klart jag brukar
Gnälla: händer väl (a)
Skrika: det med!
Sova: jadå, så skönt så
Ha ångest: ibland
Skada dig själv med flit: nope
Ta mediciner du inte borde ta: nepps
Vilja dö: neej
Drömma mardrömmar: faktiskt inte
Drömma sexdrömmar: ibland så ;)
Ta droger: nepp
Försöka vara annorlunda: varför skulle jag de?
Klä dig i svart: yepp
Gå till kyrkan: haha nej
Gå i skolan: ja
Röka: nej det brukar jag inte
Ha sex: nej aaaldrig :o
Ljuga: neppsi
Hata folk: inte direkt
Lita på folk: de beror på vem

VEM:
Saknar du: Ells, har inte träffat henne på jättelänge :(
Vill du döda: flugan som är i mitt rum -.-
Rörde dig sist: min söta hund
Vill du slå: den som uppfann huvudvärk
Kysste dig sist: hahah, adde
Vill du kittla: Jessie :D
Kramade du sist: Sammie :))
Vill du prata med: vänner
Skrek du på sist: mami
Vill du vara som: som mig själv ;D
Sårade dig sist: jag minns inte :o
Vill du bli galet full med: roliga personer
Gjorde dig riktigt glad senast: Mina vänner
Fick du sms från senast: Jessie
Ringde dig senast: mamma
Är vackrast på jorden: massa snygga folk!

HAR DU:
För många vänner: kan man inte ha för många av
Förföljelsemani: nepps
Tvångstankar: nej
Någon annan psykisk sjukdom: vem vet, kanske
Någon fysisk sjukdom: nepp
Någon skada: inte det heller
Färgat håret: yepp, snart blir det av igen
Brutit några ben: haha, lillfingret ;D
Några piercings: bara öronen, än så länge
Egen dator: två egna, yeah!
Bra självförtroende: ibland så
Kysst någon: aldrig :o
Haft sex: yesbox
Köpt kondomer: faktiskt inte
Tagit nakenbilder: nope
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej inte idag
Bjudit ut någon: nej , haha
Varit kär: yepp
Dumpat någon: yepp
Stulit någonting: badass jossan, jaa
Lämnat landet: på familjesemester ;D
Tuttat eld på nått: haha ja :D
Gjort något olagligt: hah, aa :/

HUR:
Går du: asballt ;D
Svarar du i telefonen: hallå?
Fördriver du tiden: just nu, svarar på den här skiten
Mycket pengar har du: lite grann... london snart baby!
Tjänar du pengar: studiebidrag, tränare i gymnastik, och mamma/pappa :D
Ofta diskar du: haha, typ aldrig
Ofta städar du: inte ofta
Många stör du dig på: många!
Ofta träffar du din familj: varje dag :) fast inte glenn dårå

TROR DU:
Att du kommer bli något: jadi klart!
På gud: nej, inte dirket
På rymdvarelser: självklart, har en vän som är rymdvarelse, har jag glömt att näma det?
Att folk tycker om dig: hoppas på det
På ett liv efter detta: vettefan asså
Att fiskar kan tänka: ja de tror jag!
Att du kommer leva länge: får vi väl se ;)

Vänner

Så skönt med kort skoldag idag, fick till och med gå liite tidigare, och det är ju aldig fel! Kom hem för en halvtimma sen eller något, och har fastnat för Vänner. Så himla roligt :D men ska fixa ihop något att käka nu, för jag är stört hungrig. Men vi hörs senare!

Tisdag

God morgon! :) Stört skönt att börja den här tiden, istället för 8. Har som sagt bara två lektioner idag, och efter skolan får jag se vad jag hittar på.. har inte direkt några läxor eller så :p hihi. Men nu ska jag börja göra mig i ordning, samtiigt som jag tittar på Monk, så roligt! hehe..

Pussar ♥

Nattmusik

så jävla bra

 

mitt internet är cp - jag kan inte skriva på msn, finns ingen rolig film att se,
jag börjar fan redan bli trött, jag kommer bli flintis! hejdåååå och godnatt.


Måndag

Har inte hunnit med någon uppdatering idag, lagom stressig morgon och kort tid emellan skolan och träningen. Måndagarna är inte så jobbiga, ända lektionen jag inte gillar är matten.. gillar inte läraren -.- Lixom att stå och säga andra lektionen att ungefär hälften av oss inte kommer klara matte b, och att det bara är att accetera? Då känner man sig ju sååå peppad! uscha!
Träningen gick prima, och den var jättekul :) Så nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sen bara chilla gaalet, börjar 11 imorgon, med svenska och sedan har jag lunch, och sen samhälle.. inte så jobbigt :D Slutar redan vid 2 så :) Kommer ha så nästa tisdag med, och anledingen till det är för att vi inte har något språk, utan vi får jobba hemma, så skönt så :) Nej, nu väntar duschen! ♥


Picture


en glad partyjossan hemma hos Helena, i mars!


Notting hill

Hellu :) Vistelsen hos kusinerna var trevligt, har bara varit där en enda gång sen dom flyttade dit, och det var cirkus ett år sen ;o Men men iag hann jag följa med :) Var inte där så länge eftersom jag hade träning sen. Den gick väl helt okej, var rätt så trött men stod ut hela iallfall.

Just för tillfället sitter jag och kollar på Notting hill, har bara sett den en gång innan, och det var flera år sedan. Men den är bra :) Hinner dock inte se slutet för jag ska gå och möta Jessie, och köpa lite choklad. Måste passa på nu i helgen juuu! Men nu ska jag återgå till filmen! .D

Helgen!

Hejsanhoppsan. Har ju varit en kass uppdatering i helgen, men jag har haft jäkligt kul så har inte orkat tänka på blggen då. Iallafall, i fredags var jag ute i gullmars med lite folk och krökade. Var jättekul, och fick träffa på typ 4 av Emmas klasskompisar också, så de va niiiice! Och igår låg jag och sova ungefär hela dan! Vaknade runt 11, tog en dusch och käkade lite frukst, somnade om till typ fyra.. :p Sen på kvällen åkte jag hem till Sakina, där det bjöds på trevligheter. Åkte hem lagom tidigt och somnade så sköönt i min säng! :)
Och nu känner man sig ju lagom fräsh efter två dagars festande, så nu ska jag hoppa in i duschen, sedan käka något. Vid halv två bär det av till min farbror, min lilla kusin fyller nämligen år :) Efter det är det träning som gäller! Ha en fin söndag alla :)


Fredag

Matteprovet imorse gick rentut sagt skit. Trodde att jag kunde det, och visst kunde jag det jag jobbade med igår, men självklart hade hon massa andra övninar, och dom kunde jag inte.. aja, får se hur det gick sen.
Resten av dagen har rullat på bra, har endast en lektion kvar - spanska.. wiho(?) sen ska jag möta upp Nella :) Men näe, nu måste jag ta på mig skorna och vandra till tåget och ha spanska. Vi hörs väl senare ♥

Video!

så jävla kul! haha


Awesome

Känner mig så sjukt duktigt just nu asså, ni ska bara veta! Jag har läst historian, men ska faktiskt läsa en gång till så jag förstår också =p jag har gjort matten, och jag förstår det, och den var lätt :o sen tänkte jag faktikst göra spanskan också, men vet fasiken vad jag skulle göra där... hrm, får ta och slänga iväg ett sms till Paulina för att fråga. Vill ju inte direkt störa Tessan nu, hennes mamma fyller nämligen 40 idag! :D Men ja, får ta och störa Paulina då (:

Träningen gick iallafall bra, och jag känner att det kommer gå bra, och vara roligt också, så det är ju också ett plus. Det ända som stör mig nu är att Carina inte har svarat på mitt mail angående baskursen... får väl ta och ringa dit någon dag och fixa det istället ;) Men ja, ska kolla upp det där med spanskan nu och sen klistra fast mig framför Criminal minds :) pussen :*


yeeah!


Torsdag

Hann inte blogga varken imorse eller på håltimman men nu ha jag lite tid över. Ska strax käka och sedan åka iväg på träning så har inte så mycket tid. Har även lite plugg att ordna sen ikväll, och ska försöka hinna med att kolla på Criminal minds också, hurtbullen eller vad? hahah önska mig lycka till så att jag hinner med allt!

Time for bed

Jahapp, bilgrejen var exakt lika tråkig som jag hade föreställt mig.. Dock gillar jag han som föreläste. Hade han som föreläsare när jag var såpass cool att jag skulle ta moppe-körkortet, och då gillade jag honom också, en rolig prick dedär. Han kom ihåg pappa från förra, eller förrförra året... bra eller dåligt? hahah förvånar mig inte särsklit mycket xD I alla fall, blev inte mycket pluggande idag, men får jobba snabbt imorgon.
Imorgon börjar också småträningarna. Ska bli kul faktikst :) Är ju ändå bara en timma, och det är inte ett dugg jobbigt så :) men måste hinna med pluggandet emellan det, men det funkar nog! Men nu tänkte jag hoppa i säng, då jag börjar klockan åtta imrogon bitti, så kul!

Onsdag

Hallå bloggen :) Ganska så seg skoldag idag, men jag överlevde iallafall. Ska strax åka iväg till bilskolan, och sitta där i ca 4 timmar, wiho(?) Skulle behöva göra matten... men nah, får göra den ikväll när jag kommer hem.
Missar träningen också, är sjukt sugen på att träna faktikst, men men finns inte så mycket jag kan göra. Hinner inte skriva mer nu heller, men vi hörs ikväll! <3

Godnatt

Känner mig riktigt dukitg just nu. Jag som hatar att läsa, har läst hela boken man får när man ska övningsköra, och alla fyra kapitel (med typ asmånga sidor) i psykologion nu på kvällen! Värt en applåd typ :o Psykologin gick däremot mycket fortare, då den var roligare och det var sånt som Anders redan hade snackat om. Iallafall, har inte gjort matten ännu men den tar jag itu med imorgon och på torsdag!

Ska hoppa i säng nu, har en förjävla huvudvärk som verkar vilja döda mig, så orkar inte sitta vid datorn. Orkar verkligen inte lägga ögonen på matteboken eller mot tv:n så det verkar ju rätt logiskt.. Jessie är just nu på Harry B James och kollar på när Bohemian spelar. Vill också dit!! Men nej, åldern tillåter inte. fandå! Men får helt enkelt vänta, men har tjatat på alla dom att fixa spelningar utan 18års gräns, så förhoppningsvis gör dom det snart ;D hehe... men nej, nu väntar sängen! pussar


Tisdag

Hallå :) Kom hem från ett tag sedan, håltimma igen. Men förutom den är tisdagar nog en av favoritdagarna. Har endast tre lektioner, varav en av dem är gaaanska så chill varje gång! :) Hade ju varit skönare om man flyttat fram svenskan och samhällen, så jag slapp håltimman och slutade mycket tidigare, eller om spanskan började 9.20 istället.. men nej, det fungerar inte för de andras scheman... suck! :p Men jag överlever :)
Ska iallafall äta något litet nu, är stört hungrig! Och det kommer säkert vara äcklig mat i skolan... haha (a) Men vi hörs senare! ♥


sandra<3


Hängeru här ofta eller?

Nu sitter desginen som en smäck, och har kommit igång med pluggandet också, perfa! Men kom på att jag hade spanska till imorgon, så jag gör ju den nu. Men filmen slutar inte förens 23.45 så hinner nog med några mattetal också :))
Jag börjar klockan åtta imorgon, inte så jättekul! Men finns väl inget att göra åt saken direkt.. Bara sju veckor kvar till höstlovet, håll ut! Men skolan är faktikst roligare det här året (något jag ALDRIG trodde skulle komma från min mun, men yep... så är det!) Men det är la bra :) Nej, nu drar filmen igång igen, seya!


puss!
josefin&cornelia - massa år sen


Film!

Sitter och filar på desigen, vill ju "dra ut" bilderna och så lite.. men jag får det inte att gå ihop. Får vänta tills Jessie kommer hem helt enkelt =p Annars då, jag sitter och kollar på Pirates of the caribbean igen, men denna gång går den på tv. Så passar på att plugga lite i reklamerna, ska göra lite matte och läsa psykologin. Men har imorgon och onsdag på mig med det också, så det är ingen brådska.

Skolan idag funkade bra, gick stört snabbt och sedan åkte jag hem, tog ut hundarna och har städat lite sedan dess. Behövdes ju kan jag säga ;p hihi (a) Men nu tar jag som sagt en paus, från det och pluggandet. Men ska återgå till snygga Jack Sparrow nu!

Lördag/Söndag

Tjenixen på er! Gårkvällen bjöd på massa trevligheter, vi brudar träffades hemma hos Emma. Där bjöds det på käk, chips, singstar, skitsnack, tjejbråk och en treeevlig stund lixom. Måste göras om snart :D Sleepade over där, bara jag och Sandra som sov kvar, men det var trevligt ändå. (Nella sakades dock, men hon låg hemma och hade feber hela kvällen...=/)
Idag vaknade vi upp runt halv tolv, käkade frukost och precis där efter käkade vi chips och kollade på Taken. Så sjukt bra film, och jag kan knappt fatta att sånt händer på riktigt lixom... plus att jag också vill ha sån cool pappa, man blir ju lite avis asså hahah! Mem bra är den iallafall :)
Sen var det träning som gällde, gick helt okej. Var ganska så seg men kul var det ändå :) Imorgon har vi bara dans, lockar inte så mycket... men kan inte träna på onsdag så känner att jag borde gå =p Har dessutom fixat Jessies desgin nu, men den ville hon icke ha. Jag som tyckte den blidde så fiiiin! Men hon gillade absolut inte bilderna, dummo. hihih (a) Den såg iallafal ut såhär:



snyggggg, eller va säger ni? ;D


Ikväll

Ikväll ska brudarna hem till Emma, eftersom att hon har fyllt år! :) Ska bli supermys. Var ett tag sedan alla träffades tillsammans (: Ska vara där runt halv sju så jag har ingen brådska, tror att vi ska käka där också, men för att vara säker borde jag nog slänga iväg ett sms till Emmsi :)
Sitter för tillfället och käkar glass (a) mycket gott! thihi. Men ska strax hoppa in i duschen så jag inte kommer till Emma med otvättat hår och så, inte såå trevligt =b Men nej, nu ska jag återgå till glassen, puussar!

<3333333333


Morsning korsning

Svängde förbi träningen efter skolan som sagt, pratade lite med Joel om kursen, och han skulle gå den, tur det! :D Var där i cirkus tjugo minuter innan jag begav mig hem igen, där väntades käk. Nu har jag käkat iallafall, och försöker bestämma mig om kvällen.. anywaaay! Har absolut ingenting att komma med i detta inlägg, men who cares? ha're göttt :D


Fredag

Ännu en underbar håltimma stod på mitt schema. Dom är ändå helt okej om man hinner hem. Ska åka tillbaka om ca en halvtimma och då är det bara spanska som står på schemat, inte det roligaste änmet men what to do? Om jag väljer bort den måste jag ju välja någon annan tråkig kurs, kan ju lika gära ha kvar den då.

Dagen har ändå rullat på bra, och vad som sker ikväll vet jag inte. Blir iallafall ingen träning, ska åka dit och se om Joel är där, men ska inte träna. Orkar inte det, hehe. Men ska faktikst ta och maila Carina nu :) Ha en bra fortsatt dag! (((:

gaaaaaash

DET BORDE VARA OLAGLIGT ATT BÖRJA KLOCKAN ÅTTA PÅ MORGONEN!

Natti

Just nu har jag fetaste huvudvärken och vill bara dööö! Orkar ingenting, så om den sitter kvar imorgon bitti blir det ingen skola för mig, mitt huvud håller fan på att explodera! -.-

Som ni kanske ser (eller inte) har iallafall den nya designen kommit upp. Själva bilderna och det var lite litet, men jag orkar verkligen inte bry mig om det nu. Vart ändå nöjd med den, ni andra får tycka vad ni vill. Imorgon är det iallafall fredag, och det lutar åt träning. Kan ju alltid hitta på något efter den, men får se hur det blir med den saken, får hålla tummarna på att Joel kommer också, så att jag kan snacka med honom... Men nej, nu ska jag gå och skjuta mig själv eller något. oooooooooooooooorkar inte!!!

Soooova!

Den så kallade skolan gick bra idag, idrotten var rolig och jag är trött och vill sova. Ska sova lite och sen plugga lite matte eftersom jag suger på det och ligger typ redan efter, greeeeeat!

Har inga planer för resten av dagen, utan tänkte bara chilla lite och gå och lägga mig tidigt eftersom jag börjar klockan åtta imorgon, wihuuu vad roligt!


Torsdag

God morgon bloggen! Har som sagt bara två lektioner idag, skööööönt! Så ska snart bege mig till dagens första, psykologi :) Medans jag väntar på att klockan ska gå sitter jag och kollar på Harry Potter och Fenixorden som visas på tv. Men får slita mig från den nu, och göra mig klar istället. Vi hörs efter min lektion igen! ♥


nuttisar


God natt!

Min nya design är nu klar! Men den kommer inte upp förens imorgon, för jag är ingen datatönt som kan sånt där (har aldrig försökt, men same shit) och Jessie orkade inte lägga in den nu. Men imorgon så :) Jessie bad mig även göra en åt henne, så lite fin måste den väl ändå ha blivit, hihih! Är jävligt trött, haha jag som för en gångs skull kan vara uppe länge, men nej då ska jag bli trött så jag vill gå och lägga mig =p Men lika bra är väl det, så blir jag utvilad tills imorgon :)

God natt mina vänner!

Onsdag

Dagen "skola" gick väl bra. Vi gick runt i stan vid alla de där statyerna av kända författare och haft redovisningar hela dagen. Sjukt segt, men mycket bättre än en vanlig skoldag iallafall. Slutade runt två så det var skönt!
Sen ikväll var det ju träning som gällde. Känns så sjukt bra just nu, och det är ju goood! Vi har fått dit både airtracken och trampolinen och det gör väl mycket att det går bättre också, iallafall airtracken. Kul är det iallafall igen!

Imorgon har jag en superduper skön skoldag. Jag börjar klockan elva, har då psykologi i en timma, alltså till tolv och sedan har jag håltimma till halv tre, då jag har idrott. Kan ju inte bli mycket bättre :) Så tänkte åka in lite tidigare till skolan och inhandla Emmas present, eftersom hon fyllde år för en vecka sedan, och hon ska bli firad på lördag! :)
Sitter och snackar med Joel också, Carina vill nämligen att jag ska gå basursen i gymnastik, men icke att jag tänker göra det själv. Men Joel ville också gå den, så det blir ju perfa! Så ska se till att maila henne om det imorgon så jag inte skjuter på det ännu mera :p Men iallafall, nu måste jag byta till min andra dator eftersom word är cp på den här och måste fixa till lite på min engelska grejs, men vi hörs sen! pussssspåer!

Han är snygg!

Snygging!


Fmylife.com

Today, I woke up to my five year old son picking off the scabs from his chicken pox and dropping them into my open mouth as I slept. FML

hahah treevligt! hittade det på fmylife.com, så roligt! :D

Möte och film!

Idag var det ledarmöte som gällde. Det sägs aldrig något för intressant där, skulle ha kunnat skippa det lika gärna men kan ska börja träna med två nya tjejer, så åkte dit för att kika på vilka dom var. Känner igen båda, men har bara minne av att jag någonsin pratat med en av dem, vet att hon vet vem jag är också, så det blir nog bra. Känns hel lugnt :) Träningarna börjar nästa torsdag, så det ska bli kul!

Nu ska jag läsa igenom svenskagrejen som vi har redovisning på imorgon, för att sedan smita över till Nella och hämta en film, samt lämna one tree hill till henne. Vi hörs senare, eller imorgon mina vänner! Ha en bra tisdagskväll :) <3

                                


RSS 2.0