Helgen

I fredags blev det middag och mys hemma hos Fia med henne, Emma, Fanny, Nella, Jennifer och Sandra! :) mycket trevligt :) dock var jag trött som ett as haha. Kom hem strax innan 12 och då var det sängen som gällde!
Upp kvart i sju igår för att åka på tävling. Där var jag heeela dagen. Men oj vad duktiga alla tjejer va :D 01-orna fick guld i fristående och silver på matta, och kom på fjärde plats på hopp! :) Det gick lite sämre för 00-orna, men dom var lika duktiga ändå :D Efter tävlingen var det middag hos morfar som gällde :) super gott!! efter det låg jag bara och kollade på film och somnade tidigt. Så nu är jag utvilad! skööönt hehehee. Ska se om vi kan åka till Stefan idag så han kan fixa min bärbara data som är trasig -.- hoppas på det!

SAW 3D

Alex kom igår lagom till middagen. Så vi käkade och sedan halvsov vi fram till klockan nio då det var criminal! Efter det gjorde vi oss ready för att gå till tåget. Filmen var gymt bra! Bättre än vad jag trodde alltså. Vi fick en rolig inledning till filmen också :D haha. Men ska inte avslöja för mycket, bara dem som såg den igår på rigoletto kl 23.59 har sett filmen. Vi var först i sverige. respekt! typ. Bra var den iallafall! Bion var slut kvart i två, då ringde vi pappa som hade missuppfattat allting och stod utanför heron city. haha stackarn :D men han hämtade upp oss i stan iallafall. Vi var hemma strax innan halv tre och då gick vi och la oss på en gång! KUL var det ju att gå upp klockan sju imorse när skolan började. men fan vad duktig jag var som kom iväg! speciellt när alex fick ligga kvar och sova, fuuusk :( men ja!

Nu tänkte jag vila ett tag så jag inte ser ut som en zombie ikväll. Då ska vi hem till Fia och käka middag och sedan kanske party på det. Men jag är för jävla trött och mina småtjejer har tävling tidigt imorgon. Men ja, vi får se hur det blir. nu, sova!

London!

London var hur najs som helst! Fast det var nästan äckligt hur trött jag såg ut på planet dit alltså. Haha jäklar vad trött jag var! Men vi hade det bra iallafall, och jag shoppade en hel del. 2 par skor, 2 jeans, 2 leggings, 3 linnen, 1 kofta, 3 trosor, 1 bh och örhängen! Det kanske inte är såå mycket ändå, men för lite mer än bara 1000 kr, fick jag en jävla massa! så jag är nöjd som bara den :D  Vi landade vid nio på kvällen och då hämtade vi upp Alex på vägen och sen åkte vi hem till mig och kolla massa tråkig tv innan vi somnade. Eller ja, vi tänkte sova, men ingen kunde riktigt somna..så det var inte så kul att gå upp kl 8 till skolan... yey! haha

Han kommer hit igen om ett tag. Vet inte riktigt när men ja, någongång. Då ska vi hänga lite här innan vi två och Jessie ska på bio. SAW i 3D, hur awesome som helst!!! Mindre kul är att den slutar runt 2 och jag börjar skolan kockan 8 imorgon..men ja (a) haha! Jag är as taggad ändå :D wiiiie. Nu ska jag leta fram nått att ha på mig innan alex trillar in, seeeeya!

SAW & London, awesome!

Gårkvällen var roolig! Degade hela dagen hemma, åkte till Heron för att hämta ut biljetter till SAW 3D, HUR AWESOME?!?! :D gaash, är astaggad! :D Torsdag den 28/10 kl 23.59 på rigoletto :D Det är jag, Alex och Jessie som ska gå. Det enda jobbiga med det är jag börjar skolan klockan 8 dagen efter...yey haha!

Iallafall, vid tio åkte jag och Jessie in till stan, fick sms av helena om att hon tog nästa tåg så vi stog kvar vid stationen och väntade på henne. Sen vandrade vi tre till The bridge. Passade in happy huor bra, lite gör bra kanske? Öl efter öl, cider efter cider och fyra shottar senare mådde jag inte så bra! hahah. Men kvällen var rolig och den slutade faktiskt överraskande bra (: Dom jag minns som var med var jag, Jessie, Helena, Jalle, Jacke, Alex, John, Fredde, Robin, Crouch, Elin, Elins kompis, Boffe, Ljungström..och sen var det nåra till :D och så träffade jag även på Julia och Lisa (: men ja, en rolig kväll iallafall :D och nu ska jag kika lite på Beck innan jag ska sova. LONDON IMORGON!

Fredag!

Tog mig en liten sovmorgon imorse. Somnade inte förens typ 3 så ville inte å upp halv sju... haha. Men ja, klockan 8 pallrade jag mig upp och gick till dagens andra lektion. Jag hade idrott, svenska och engelska idag. Dagen gick rätt så fort och nu är det bara två skoldagar kvar innan en veckas lov, SÅ SKÖNT! :D efter skolan åkte jag och jessie in till stan för att växla pengar till London. Vi åker ju tidigt måndagmorgon :D wohoo, här ska shoppas!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Tvinga Elli att träffa mig kanske? Får se. Imorgon blir det troligtvis utgång med en massa, ser fram emot det :) blir nog kul! har massa pengar också så nu jävlar :D söndag blir det bara chilla jäääärnet och sova tidigt för att sen åka :D

Snälla..

I R R I T E R A D !
hur tänker folk egentligen asså?

Min bästa vän

Träningen gick bra. Dom ska snart tävla så nu kör vi bara igenom inför det. Vi får hoppas att det går bra! :D Imorgon börjar jag klockan tio så det blir en ganska så skön sovmorgon! Tänkte nog försöka komma i säng tidigt ikväll, har varit så jäkla trött hela dagen >.< Just nu sitter jag iallafall och kollar på Grey's och äter choklad, yummie! Men nu börjar det igen!

mmmm choklad


Inte kul

Det blev en kort skoldag idag. Slutade redan vid ett. Skönt men vi hade kunnat gjort mycket mer än vad vi gjorde, men ja. Skönt som sagt. Sen är det riktigt irriterande att vi bestämmer att ALLA ska komma på mentorstiden så att vi kan bestämma hur vi ska göra med flaket, men bara halva klassen dyker upp. Sen klagar alla som inte var där att de inte vill ha det som vi som är där bestämmer. Om man inte ens kan komma dit kan man lika gärna hålla tyst och va nöjd med det vi andra vill ha.
Iallafall, nu sitter jag och kollar på Grey's och ska precis skicka in min loggbok till Anders. Sen måste jag försöka få tag på folk i min grupp på sociologin för att se hur vi gör imorgon...Men ja, nu blir det mer tv innan jag ska sticka ibäg på träning!

Skola igen

Blä för skolan. Jag vill vara ledig mera! Tur att det bara är tre skoldagar kvar och sen helg då. Och sen måndag-onsdag är jag i London! :D sen bara två dagar i skolan, sen LOV! fyfan vad skönt alltså.
Iallafall, igår på min lediga dag var jag med Alex. Trevligt att träffa honom (: Sen på kvällen övningskörde jag en snabbis. Oj vad jag aldrig kommer ta mitt körkort asså :D haha! Men nu är det dags för skola! Sen träning också. sen hem och sova, skööönt (:

G'night

Kvällen har spenderats med Jessie och Helena! Vi har spelat spel, kollat på tv och käkat massa onyttigt, en bra kväll med andra ord! Trots att jag är ledig imorgon tänkte jag nog sova nu. Är riktigt trött redan faktiskt. Hoppas på en bra dag imorgon iallafall, vi får håla tummarna! Men ja godnatt nu (:

hihihihhihi


Ledig dag

Idag har jag inte gjort så mycket. Städat, bakat och varit ute med hundarna typ. Och nu sjunger jag singstar med Jessie haha! Fast hon ska snart dra och träna så då ska väl jag...göra nått annat innan jag fixar mat till oss. Mamma och pappa är ju inte hemma, OVANLIGT, så ja vi måste sköta allt ;(
Men nej, nu är det min tur att sjunga. Ledig imorgon med, happyface!

Söndag

Tror nog jag skippar att lägga upp bilderna här alltså. Ingen vacker syn! haha. Hittills har jag bara segat hemma, lagat mat och nu strax ska jag på träning. Har egen träning också men tror inte jag kommer hinna gå på den, men ja vi får se. Sen ikväll tänkte jag faktiskt städa(!) eller ja, kanske iallafall... heheh

Äventyr

Gårdagen var kul. Det började med 50års firande hemma hos familjen Larsson. Käkade lite mat, drack och käkade kakor. Sen skulle jag och Jessie hem för att hämta dricka för att sen dra på fest med Emma och hennes kompisar. Fanny va också me men det var Emmas kompisar :D) på tåget mötte vi Alex, Jacke, Andree och Fredde. Tror inte det va nån mer iallfall eller jo en men han vet jag inte vad han heter :) oväntat att träffa på dom liksom! haha :D
Vi åker iallafall hem, hämtar drickan och åker sen till Johannleund på party. Långt bort som satan! I början var det faktiskt riktigt kul, men sen började typ alla dra och då blev det lite stelt. Men kul var det ändå :) skoj att få träffa Emma och Fanny :* Jag och Jessie bestämde oss för att ta tunnelbanan hem, men på vägen hem undra Fredde om vi ville hänka på fest i stuvsta. Med bara cirkus 10 minuter ifrån oss tänkte vi att vi kan åka dit för att kolla hur det var. Men vi kom inte dit förens halv tre, då var allt dött och vi gick hem en timma senare, yey. haha!
Hade varit bättre att åka hem direkt men ja nu fick vi oss ett ytterligare litet äventyr ;p Var hemma vid fyra, somnade strax därefter, vaknade igen klockan nio av att mamma väckte mig, kul :( nu sitter jag här och är hyffsat pigg ändå. Ska käka frukost och sen får jag se om jag orkar lägga in lite bilder från igår.

Tjaaaaaaaoo

Lördag

Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Jag träffade aldrig Elli ;( Vi skulle egentligen gått ut och tagit en öl, sen kanske vi skulle hänkat på party med chris men sen vart det bara bajs av allting haha. Så min kväll slutade med singstar med Jessie. Riktigt kul faktiskt :D
Ska strax se om jag kan hitta något att laga till lunch här hemma, efter det ska jag städa mitt rum innan vi senare ska hem till mina kusiner. Ann fyllde 50 i torsdags så nu blire party haha. Får se om jag stannar där hela kvällen eller vad jag gör :) det blir nog en bra kväll iallafall!

Håltimma

Trots att provet var klockan åtta imorse och jag var tröttare än aldrig förr kändes det bra. Men det får vi ju se när hon har rättat dem. Vi får hoppas på ett vg iallafall! Nu har jag håltimma. Eller vi fick arbeta själva så vi fick rast i två timmar = jossan åker hem och äter! Ska tillbaka om en halvtimma typ, ska bara äta klart och sen ta ut hunden. Slutar vid två så det blev en kort dag :) då blir det pizza med Elli :D

Har försökt plugga endel. Men det är inte så lätt när hunden gnäller tjugo gånger i sekunden och hoppar på den andra hunden eller katten med sin jävla tratt. Så nu är jag bara allmänt irriterad och lär förmodligen inte hinna plugga mer eftersom jag måste (och ja det är ett måste för vi ska jobba om filmen imorgon) kolla på film. KUL!

Torsdag

Dagen i skolan kändes rätt så kort. Först sociologi där vi gick igenom vad vi ska säga på intervjun, sen åt vi lite, sen hade vi drama. Kollade en halv film, åt lite till och sen kollade vi klart på filmen. Efter det blev det hemgång och nu sitter jag här och försöker lugna ner min lilla vove som gnäller massa efter att ha varit hos veterinären. nutte ;(

Ska börja plugga lite nu strax (förhoppningsvis kommer jag det iallafall hehe...) och så ska jag käka mat snart. När jag väl orkar börja med maten. Sen blir det väl förhoppningsvis mera plugg ikväll innan provet imorgonbitti kl 8! hjälp? för tidigt för ett prov :( men det går förhoppningsvis bra!

God natt? eller

Jag är typ sämst. Har jag pluggat någonting mer? svar nej. Jag har läst igenom Jessie prov som hon gjort, om det räknas? hehe. Ska läsa igenom häftet en gång innan jag ska sova iallafall och sen jävlar får jag se till att plugga imorgon!

Nu ska jag strax ta och sova. Fast är egentligen inte speciellt trött.. men vad finns det mer att göra liksom? Sover jag nu blir det snabbare pannkakor, hihih :'D nej men ja typ.

Onsdag

Skolan idag var...inte så mycket skola. Vi hade möte i cirkus 40 minuter med Anders, vilket gick bra :) Sen åt vi mat, och väntade på att tiden skulle gå innan vi åkte till Balingsnäs skolan. Där gick det superbra och läraren som tog emot oss var astaggad på att vi skulle komma dit och arbeta med tjejerna. Superkul :)
Sen åkte jag hem. Glodde lite på tv, åt mat och sen åkte jag på träning. Kom hem för någon timma sen och kors i taket, jag har fan pluggat! duktigt av mig :D ska fortsätta plugga nu, sen kolla på Grey's innan jag ska försöka plugga lite mer och sedan sova (: imorgon börjar jag halv tio med sociologi och sen har vi dubbeltimma i drama och efter det naturkunskap. Men morgondagens höjdpunkt är pannkakorna till lunch :D mohaha! näe, plugga var det va? eller...

Noll?

Gillar att min motivation ligger på noll, eller minus? Har inte öppnat boken ännu. Inte ens tagit upp den från väskan. Grymt! Får fasen se till att plugga lite nu innan desperate och sen i relamerna också. Vill ju få bra på provet. Men som sagt motivationen ligger långt ner så det är inte det lättaste. Men jag ska nog klara det ändå hoppas jag! den som lever får väl se

Lite gladare

Ganska kort skoldag idag, det tackar vi gud för. Skönt var det. Men det är kallt i våran skola :( Ikväll ska jag plugga eftersom jag inte gjorde det igår, duktigt jossan. Sen ska jag bara chilla framför fotbollen... hhaha eller nog inte. Blir nog desperate för mig asså. Lite chokladmuffin med smält choklad över skulle inte sitta fel...
Imorgon har vi projektarbete. Först handledarmöte kl 10.30, sen 13.30 ska vi vara i Balingsnäs skolan och presentera vårat projekt och hoppas på att dom vill samarbeta med oss! Men det får vi se imorgon! Sen på kvällen har jag träning och sen blir det väl bara plugg. Den enda dagen jag ser framemot nu är fredag. Då ska jag först förmodligen är pizza med Elli :D sen forhoppningsvis träffa Alex också :) det håller vi tummarna för! men nu ska jag fortsätta "plugga" (kolla tv) heeejdåååÅåååÅÅåå

Let's try

Hallojsan! Ligger i sängen redo att sova. Är inte det minsta trött men vad annars kan jag göra liksom? Plugga? Nej tack. Börjar inte förens 11 imorgon så det blir en härlig sovmorgon! Tänkte nyss på det där.. man blir alltid jätte glad om man börjar två timmar senare än vanligt, för då får man sovmorgon. Men då går man ju oftast och lägger sig två timmar senare istället. Då får man ju ändå inte sova längre? Makes no sense at all :) jag tänkte iallafall försöka sova nu så jag blir överdrivet utvilad imorgon. Är som sagt (skrivet?) inte trött alls, men om jag bara ligger i sängen och kollar nått värdelöst program lär jag ju bli trött. Hoppas jag! Oh well. Vi gör ett försök! God natt :)

Nedräkning?

Har jag städat? nej. Har jag pluggat? vääääldigt lite... Jag måste nog se till att få lite plugg gjort sen ikväll iallafall haha! men det är tråkigt :( men ja, får väl stå ut. Bara 232 dagar kvar till studenten!

Måndag

Skönt med kort skoldag idag. Dock inte så kul att komma klockan nio och ha grupparbete (på valfri plats) men att halva gruppen bestämt sig för att sova längre utan att säga till oss andra. KUL! Men ja, vi gjorde det vi kunde sen satt vi bara och vänta av tiden till nästa lektion. Som var svenskaprov. Efter det slutade jag och nu har jag nyss käkat upp mina pannkakor :D

Ska plugga och städa idag. Det är väl allt jag har planerat. Kanske kan kolla vad Elli gör ikväll...aja, nu ska jag städa lite iallafall, riktigt kul eller vad säger ni???? nä :( menmen!

Hello there

Trampett kursen är tråkigt! :( som tur är har jag en snäll pappa som ville hämta mig ikväll och köra dig mig imorgon på morgonen så jag slipper sova kvar där ute i ödemarken, typ. Mycket skönare att sova hemma :) och imorgon är dagen kort, 9-13 skönt. Sen blir det hem, plugga, tränax2, och sen plugga ännu mer. KUL SÖNDAG? nej >.< Aja, det måste göras. Fast träna ska ändå bli kul :)
nu ska jag kolla klart på Ps. i love you och sen ska jag sova! upp tidigt imorgon, wey!

:(

just nu suger livet en bra bit mer än någon annan dag, men jag överlever väl.

Kallt :(

Igår var det pizza, desperate, cougar town och mys med Alex som gällde. Skola också..men den kan dö :) Idag har det såklart också varit skola, men rolig skola. Vi jobbar ju med vårat projektarbete :) Så skola mellan halv elva och två idag, inte så farligt. Snart ska jag iväg på träning och efter det plugga/kolla tv :D hehe! Och sova, tidigt. Är trött :( fastän jag sov massa timmar i natt. Aja! nu ska jag äta nått litet, HEEEIIDDÅÅÅÅ

Sjuka?

Idag vare skolfoto som gällde! Här nedan ser ni resultatet :D mycket rolig dag!

Aj :(

Jag kom hem från kursen för någon halvtimma sen kanske. Det var rätt segt, men ändå ganska intressant. Tråkigt dock att Joel inte kunde längre så jag måste gå den själv (trampett 1an) men men, det är bara två dagar så jag klarar mig nog :)
Ska strax gå och lägga mig faktskt. Har så jävla ont i benet, är trött och sov dåligt i natt. Imorgon har jag skolfoto! :D kommer nog bli kul (: ska plocka fram de saker jag ska ha och sen sova :) Möter även upp älsklingen när jag slutar imorgon och umgås med honom heeeela eftermiddagen och kvällen! :D händer inte så ofta nu eftersom dom repar så mycket till albumet och hans hockeyträningar har dragit igång. Men imorgon så :) då blir det pizza också :D mohahah! nej, kläder sen sova :)

Hej hej hallå

Lördagen var riktigt rolig! Träffade som sagt på BHL, folk man umgicks med tillsammans med dem, och även en person jag aldrig träffat förut. Så både gamla och ny människa var det. Kul :D Vi lyssnade på Blommans band, drack öl och chillaaa (:
Söndagen var inte lika kul. H u v u d v ä r k! haha. Var och kollade på Alex match tillsammans med Jessie, 12-5 vann dom med och min sötnos gjorde två mål :) och massa assists :) sen åkte jag hem, vilade, åt och väntade på Alex. Meningen var att jag skulle plugga lite, men ja det hände ju verkligen inte. haha!
Idag har jag haft skola i tre timmar. Sociologi och svenska. Sen hem, umgicks lite med Alex som nästan precis vaknat, sen skulle han med sin mor och fixa en data. Då käkade jag innan jag åkte tillbaka till skolan för mössprovning! :D TAGGAD! kom hem för ett tag sedan, och måste snart käka en tidig middag för att sedan åka iväg på en kurs. Tråkigt? ja :( orkar inte men jag måste. Det är bara tre timmar så det borde jag överleva, hoppas jag! hörs kanske sen om jag orkar

ÖL

Idag skulle jag egentligen ha varit med Elli, men hon dissa mig :( dummisen. Så jag har segat runt hemma hela dagen lång. Snart ska jag käka, och efter det blir det att fixa i ordning mig och sedan bär det av till ROQ där Blommans band spelar..tror jag. Det blir nog kul :) får jag träffa på folk jag inte sett på typ ett halvår också, trevligt :) Har ju fått mina pengar, så nu blir det öl! :D

Sjukis

Sen sist jag skrev har jag bland annat varit i skolan, pluggat, haft naturprov, varit med Alex och chillaaaaaat. Idag blev det ingen skola för mig, mådde inge bra när jag vaknade imorse. Det är lite bättre nu, men får se hur jag mår ikväll.
Nu ska jag skicka in en svenskaläxa och sen bara ta det lugnt :) läsa i lite min engelskabok också, som faktikst är bra :O tänka sig va! men ja, diktanalys var det KUUUUUUUL!

RSS 2.0