Alla barnen

"Alla barnen var oskulder, utom sofie för hennes pappa kunde inte låta bli"

"Alla barnen lekte i sanden utom Nina för hon hittade en mina"

"Alla barnen åt korv utom Inger för det var hennes finger"

"Alla barnen åkte skridskor utom Lisen för hon låg under isen"

"Alla barnen fick MVG utom Linus, han fick IG minus"

hahahah asså!

Håret

Här är föresten en liten bild på hur mitt hår blev! Jag är väldigt nöjd hihi :D

 


Tråkig måndag

Idag har jag inte alls gjort mycket. Är så jävla trött hela tiden, fattar inte varför.. Segt som fan alltså! Haft träning och det är väl ungefär det enda. Dock ska jag snrt försöka plugga lite, tråkigt men det behövs ju tyvärr..
Imorgon ska jag till stan med Emma och Fanny och nellson om hon hinner in efter skolan och sen på onsdag är det kryssning som gäller! Måste klämma in lite plugg där emellan också, men det löser sig! Nu suktar jag efter en stor kopp oboy så ska ner och hämta det och sen kolla på Saw :D ont i axeln har jag fortfarande också, och en blåtira, yeeeeyyy..

Det gör ont

En stukad axel och en blåtira senare var även denna helg över. Dagen har spenderats på sjukhuset som är sååååå sega och nu dör jag lite av smärtan samtidigt som jag kollar på film och väntar på mat. Kvällen igår var riktigt rolig, hade dock varit lite roligare om Chris inte råkat puttat omkull mig rätt tidigt in på festen så jag hade ont hela kvällen, men var väl bara att göra det bästa av situationen och parta vidare! Askul att träffa massa gamla kompisar igen :D mindre kul att behöva gå hem 40 min själv med min cp axel men jag tog mig hem, hittade en bulle och sen somnade jag heehe. Men ja, allt som allt bra kväll igår, bra helg och nu väntas en vecka med shopping med tjejerna, kryssning och rhodos reunion! tagggggga

Imorgon ska jag plugga och sen dra på träning! nu blir det mer film (: och smärta, vad ska man ens med en axel till?

Bowling

Det blev en lyckad och kul kväll igår med tjejerna! Först var jag och Nella på träning men efter den åkte vi till Heron och mötte upp Emma och Fanny. Sen blev det bowling och öl :D Inget direkt partande och fått sova mycket så nu är jag redo för ikväll :D grymt taggad! Nu ska jag käka frukost och sedan städa lite!

Och juste, jag kom faktiskt tvåa på bowlingen! mohaha

Fredag!

Vilken underbar dag det är idag, det är ju fredag!! Jag sitter som vanligt på fredagar inte hemma denna tid, utan jag är och leker! Eller ja typ iallafall. Lillen börjar bli sjuk, inget att se fram emot hehe.. Han sover just nu och jag kollar på Grey's från igår! Får se när jag får gå hem idag men hoppas på lite tidigare än 4 (a) Då blir det power nap i någon timma och sedan middag och sedan bowling :D Ha en fin fredag nu vaavavavavavaaaa

Bra dag

Dagen med mini Alex gick bra och när jag slutat mötte jag upp Emma och Fanny för lite middag! Sen åkte vi hem till Fanny och gjorde mig mörkare i håret. Jag är nöjd :D tur de va! Dock får ni ingen bild nu för jag ser ut som ett mongo så det får bli imorgon det. Nu ska jag strax kolla på bästa Criminal och efter det blir det sängen.

Imorgon blir det bowling med mina fina tjejer :D och chris hehe!

Jobba lite!

Ingen sovmorgon idag inte, upp klockan 7 för att åka och leka med lilla Alexander hela dagen! Hihi :) kom precis in från en promenad med lillskiten och han sover fortfarande i vagnen men har en känsla av att han kommer vakna snart! Så då får jag nått att göra :)

När jag slutar ska jag möta Emma och sen ska vi till Fanny! Dom ska färga mitt hår :D hehe, hoppas det blir bra! :)


Hey



Grey's på tv:n just nu, det och lite skorpor. Mums. Imorgon blir jag brunare i håret med
Emmas och Fannys hjälp och jag är astaggad på lördag alltså!

Träna?

Idag lurade mamma och Jessie med mig och tränade... Inte den allra roligaste träningen kanske men träningsverk lär jag har imorgon kan jag tänka mig haha! Strax ska jag iväg till biblioteket med Jessie för att låna boken jag behöver för nästa arbete och sen blir det lite städning i rummet eftersom jag alltid skjuter en aning på det.. (a) Och efter det får jag väl se till att börja plugga också, kul dag..!

Hem snart!

Skulle egentligen vara barnvakt mellan halv sex och nio, men Jens blev kvar längre på jobbet så är fortfarande kvar! Men han sa att han kommer senast 10 så snart får jag åka hem :)
Sitter iallafall och fördriver tiden med att kolla på desperate! Barnen sover ju sen ett tag tillbaka så ja!

En arg liten Harley när hon skulle sova!


Shopping!

Blev en hel del shopping för mig faktikst! Ett linne, en t-shirt, en tunn tröja, en tjocktröja, ett par pyjamas byxor (hehe) ett par jeans och en mascara! Och såklart lite öl till helgen också! :D Så nu känner jag mig nöjd :)) Ska byta om och sen ska jag iväg och vara barnvakt i ett par timmar!



Dags att slösa pengar

Sdärja! Nu är alla mina slitna toppar borta och håret är ca 1 dm kortare, buhu ;( Men ja, hellre det än allt slitet hår, visst?! Det växer ju ut rätt snabbt :) Nu väntar jag på Jessie som står i duschen och efter det ska vi till skärholmen och slösa lönen hehe ;)

Tisdag

God morgon!

Ska alldeles strax gå och hoppas på att få mitt slitna hår klippt. Efter det ska jag till skärholmen med Jessie och slösa lite pengar på de kläder jag än hittar och dricka till lördag hehen :D Men nu måste jag göra mig klar!

Måndag

Segis dag! Jag skulle egentligen ha klippt mig idag men det var massa folk som satt där när jag kom dit så jag orkade inte vänta (a) Det får bli imorgon istället! Sen var det som vanligt träning med alla fina gymnaster och nu kom jag precis hem och ska chilla framför ett Pretty little liars avsnitt :D

Imorgon då, ja då ska jag hålla tummarna för att jag hinner klippa mig och sedan blir det skärholmen med Jessie! Får både lön och studiebidrag imorgon ;) wiho

Mysig lunch

Jag och Elli hamnade på Vapiano i gamla stan och käkade en gooood lunch! Satt och snackade en massa och tog igen med allt som hänt sedan vi sist träffades, mysigt! Kom hem alldeles nyss och nu tänkte jag ta och städa lite i rummet kanske. Det behövs kan jag väl erkänna haha..

Lunch!

Igår var en jättemysig kväll med mina fina tjejer! Vi käkade god middag som Emmas föräldrar så snällt lagade till oss, proppade i oss godis och annat onyttigt och tog igen för missad tid! Kom hem rätt tidigt eftersom Emma stackarn skulle upp klockan 5 och jobba idag /: skulle aldrig palla gå upp så tidigt en helg haha :D

Om en timma eller två ska jag möta Elli för en fin lunch! Hungrig som bara den så det passar bra! Får se vart vi hamnar :) Nu ska jag ta en dusch och göra mig ready.

Extra pengar

Fick lönen igår för att jag är barnvakt, fick 500 kr mer än vad det var tänkt, och det är jag tacksam över :D Sen blev det en bra kväll med pizza och film (:

Sitter för tillfället och typ bara väntar på att tiden ska gå, lagom uttråkad. Om 30 långa minuter blir det Monk på tv hehe och sen sticker jag til Emma och har myskväll med mina fina tjejer! Tacos och skitsnack, och godis såklart, bra lördagkväll!

Sällskap

Segt som fan att gå upp imorse men jag kom upp och kom iväg i tid till jobbet. Jessie kom ovh gjorde mig sällskap ett tag idag igen :) hihi, det uppskattades! Nu sitter jag med lillen och försöker få honom att sova! Får se när hans pappa kommer hem så jag får sluta hihi :))

Hihi

Min torsdagkväll är räddad!!

Trött kille

Jessie kom förbi med mat till mig för ett tag sen, det uppskattas! Slapp va ensam med polackerna en liten stund då ;)

Och lillfisen har varit bra med envis, vägrat sova fastän han är trött. Men på min axel gick det visst att somna, så nu är jag fast!

Hihi gulle


Polacker

Lillplutten sover just nu, men han lär vakna snart så jag får lite att göra! Om inte kan jag ju alltid umgås med polackerna som är här och fixar nått... Haha! Fast näe, skippar nog det ;)

Imorgon får jag iallafall lite sällskap av Jessie ett tag på dagen :D men nä, ska väl sysselsätta mig med något så länge!


Seg dag minsann

Oj vilken seg dag jag har haft. Och jag har varken orkat plugga eller städa hehe.. Får görat imorgon :) Imorgon är det torsdag vilket innebär lite jobb för min del, barnvakt! Ska bli kul :) Får se vad som sker på eftermiddagen men ja, något kul får jag väl hoppas på, inte direkt gjort så överdrivet mycket denna vecka. Dock är det rätt skönt det med hehe, men ja.

Och på lördag ska jag träffa alla mina fina tjejer hihi :D

Onsdag

Seg dag! Vaknade runt ett och har sen dess ätit frukost och latat mig i sängen. Ska glo på ett avsnitt av OC och sen tänkte jag nog städa lite och kanske plugga. Rolig dag!! eller vad säger ni? :))

När allt va riktigt bra

Blev en rätt snabb tur i stan, och jag köpte endast en klänning! Jessie köpte ingenting hon. Jag är trött som fan och börjar tröttna på att jag alltid ska vakna minst en gång varje natt..! Men tittar man ut genom fönstret så är det nog ingen som skulle döma mig om jag tog mig en lite power nap. Så jävla deprimerande väder alltså.. :/

Såna här dagar längtar man tillbaka till Rhodos som bara den!!




Ingen lek

Det blev ingen Fanny idag ;( Hon sov för länge så vi hann inte >.< Meeen en annan dag! Träningen gick iallafall bra, trött som ett as men jag överlevde! Nu ligger jag och kollar på Pretty woman och sen blir det nog att sova. Imorgon ska jag till stan med syster min :)

Sova är det bästa jag vet ibland

Skönt att få sova i sin egen säng! Och det är precis vad jag ska göra om någon minnut - sova! Har längtat hela dagen haha :D Imorgon är Fanny ledig så på dagen ska jag leka med henne :D Och sen på kvällen är det dags för träning som vanligt :D

Kör hårt!

Nu jäklar tjejer! Även om jag inte är på plats i malmö håller jag alla tummar för er! :D ♥


Snart så!

Nu får jag snart gå hem för dagen! Eller ja, om en timma men den sista tiden lär gå rätt fort. När jag slutat ska jag iväg med pappa och fixa försäkring till min fina nya iphone. 3 iphonen nu, känner inte för att riskera att den inte går sönder haha :D

Sen ska jag skriva klart mitt arbete och sooooova. Om jag ska sova!! Är så trött och seg nu haha


Jobba

Det blev inte så mycket dans igår, däremot mycket öl haha! Vi mötte upp Emma och hennes klasskompisar och satte oss på en bar istället. Men det gjorde inte mig något! Jag kom hem i lagom tid och hann sova iallafall i några timmar innan jag skulle upp. Är ju barnvakt idag :) Lilla bebisen sover just nu och jag passar på att plugga lite. Eller ja, jag ska väl försöka med det hehe (a) Men får sätta igång nu så att jag hinner innnan lillen vaknar igen :)

Nu kör vi!

Nu blir det lite förande och sen massa dans!


Ut och dansa

Lalala tråkigt jag har! Sitter redo att åka och väntar på Nellson som är duktig och pluggar. Det borde jag också göra medans jag väntar men hur kul är det liksom..hehe. Jag håller tummarna för att hon antingen är klar eller ger upp snart så vi kan masa över oss till Fanny där vi ska käka middag och föra :) Sen möter vi upp Emma som går i skolan till klockan 10 och sen köööööööör vi!

Dock ska jag upp halv 8 imorgon bitti så vi får väl hoppas på att jag håller koll på klockan och inte kommer hem för sent! Men det blir imorgons problem det!

Onsdag

Godmorgon på er!

Vaknade för inte alls längesen så strax blir det frukost! Och efter det måste jag se till att hinna plugga lite. Nu börjar jag iallafall få kläm på vad jag ska skriva så nu gäller det bara att formulera mig också. Ikväll blir det utgång med mina fina tjejer! :)

så mycket kärlek


Lär mig att plugga?

Har jag pluggat idag som jag sa? Nej. Eller jo lite, men inte direkt mycket..istället har jag städat lite och sen åkte jag till skärholmen! Fick med mig en halsduk, hårspray och strumpbyxor :) Just nu kollar jag på Grey's, sen lär det väl bli mat och efter det ska jag försöka plugga lite och chilla framför Desperate :D

Godnatt

Har pluggat en hel del idag faktikst. Eller ja, läst en hel del rättare sagt. Men är för trött för att läsa mer nu så det får bli mer imorgon! Träningen idag gick bra, lite stressigt inför helgen men det gick bra ändå! Nu ska jag kolla ett avsnitt av OC innan det blir sängen! :)

Måndag

Godmorgon!

Skönt att äntligen få sova ut och vakna när jag själv vill! Nu har jag ätit frukost och glott lite på tv så nu är det dags att sätta igång med pluggandet! Har en del att göra så denna vecka blir inte så rolig hehe. Men ja, bara att börja.

D-Ö-D

Jag är helt slutkörd! Tumblingkurs hela dagen igår och sen tacomys hemma hos Emma med henne och Fia :) Tumblingkurs hela dagen idag för att sedan direkt dra på egen träning! Och jag tränade faktikst lite själv också och nella lurade med mig att springa hem :( Så är helt jäkla död nu. Kom precis ut ur duschen och nu blir det chilla upp till en miljon och imorgon måste jag plugga! men det tar vi imorgon..heh

Jobba lite

Igår blev det ju inget jobbande för min del, skönt men ändå inte. På eftermiddagen träffade jag iallafall en kompis så något roligt bjöd dagen på!

Just nu är jag barnvakt. Bebisen sover så jag passar på att ta det lite lugnt och skriva ett inlägg. Var ute på en promenad med honom förut idag också :) duktig jag är! Får se vad som händer ikväll. Vill göra något kul eftersom jag åker till Malmö nästa helg och Oscar pratar om utgång men jag är både rätt pank och ska på kurs imorgon, hmm. Får se hur det blir! :) hoppas ni har en fin dag ute i regnet


Stress är inte bra

Vilket underbart start på dagen jag fick...! eller inte kanske haha. Klockan ringde 7 eftersom det är torsdag och jag skulle vara barnvakt. Efter bara ca 5 timmars sömn är jag rätt lik en zombie och tar för lång tid på mig att käka frukost, så får stressa som FAN sen. Springer fram och tillbaka i huset för att hitta allt jag ska ha med mig, typ dör utav det lilla eftersom jag inte är heelt frisk ännu, och sen när jag ska gå inser jag att jag fått ett sms om att deras andra unge är sjuk så mamman ska vara hemma så jag behöver inte komma... Jag fick iallfall gå och lägga mig igen haha!

Gick upp för drygt en timma sedan och nu blir det lunch och oc! :)

Ny serie

Sitter just nu och kollar på Desperate housewives som började idag! :) Efter det är det premiär för en ny serie som de jämför med Vänner, så ska bli kul att se hur det är :) Efter det blir det väl sängen. Imorgon lite städning och sen får jag se. Trött på att sitta inne så något tänker jag hitta på!

Läsa? nejtack

Idag mår jag mycket bättre! Dock hostar jag lite fortfarande men förhoppningsvis går det över snart det med :) Alldeles strax tänkte jag sätta mig och plugga lite, inte det roligaste, men jag måste ju göra det någongång! Har 10 dagar på mig innan arbetet ska vara inne så det är är inte direkt någon brådska men kan ju lika gärna passa på att göra det nu! Om jag bara slapp läsa så mycket...eller om jag hde gillat att läsa, då hade detta varit sååå mycket enklare. Men ja, bara att stå ut antar jag!

FML

Ja men feber är kul! eller..

Sovdags

Vilken seg dag! Ont i halsen och hostar, yey kul.. Hoppas jag mår lite bättre imorgon, tänker inte missa träningen då också! Är ju snart tävling! Får vila på dagen och hoppas på det bästa sen på eftermiddagen :) Nu tänkte jag iallafall försöka sova, hur nu det ska gå. Har sovit typ hela dagen men finns ju inte så mycket att göra vaken liksom. Får sätta igång någon bra film :) det brukar funka!

Maskerad

Helgen har satt sina spår - ont i halsen och förkyld! Men kul har jag haft!

Igår åkte jag hem till Emma, bytte om, fixade mig, sen åkte vi till Emil, förade, och sen var det maskerad som gällde! Lite tråkigt dock att det hade ett tema eftersom all såg typ likadana ut. Men kul var det iaf! :D


Fredagkväll

Vi började hemma hos nella där vi förade och taggade till! Vid tio drog vi in mot stan och mötte Oscars kompisar och sen drog vi till Avenyn. Kanske inte det bästa stället direkt men vi hade askul iallafall! Kom hem strax efter halv 4 inatt och somnade så skönt!
Ikväll är det bara att ladda om!


RSS 2.0