Stress

Stressad var bara förnamnet! Jobbat exakt hela dagen, kom hem vid 7, fixa mat, åt mat och sen har jag varit på promenad med hundarna. Nu har jag tusen myggbett. Ska diska undan och sen måste jag börja packa annars kommer jag få panik. Ingen tid haha! Imorgon ska jag jobba idigt, så upp klockan 5. Sen direkt in till stan för att växla pengar, sen hem, ta ut hudarna, sen packa och iväg på gympasak och sen packa mer, gaaahhhhhh

Måndag

Denna dag har jag spenderat som jag sa, i soffan och börjat planera vad jag ska ha med mig på fredag. Vid fem kom Alex hit också. Treeeeevlans! Vi käkade mat, kollade på film och tog en promenad med hundarna. Nu har han precis gått och nu blir det film och faktikst börja packa också!

Bilder

Här kommer lite bilder från midsommar och dagen efter!
 
chill vid poolen
 
mera chill
 
nella olle och jag!
olle hade precis knuffat i mig i poolen, tack!
 
 
<3
 
 
Martin och Kim däckade lite
 
Robins gips åkte av
 
Nilsson va party!
 
fulla tjejer hemma hos emma dagen efter
 
full daniel

Midsommar helgen

Jag har haft en riktigt bra helg. I fredags var det midsommar och jag hade ställt klockan på halv 11. Upp och duscha och käka frukost och sen hem til Nella. Jag hjälpte henne att duka och städa lite och så. Sen upp till centrum, mötte Fanny, vi köpte mat, sen hem till Nella igen dit fler hade kommit. Alex, Martin, Olle och Rasmus var där. Vi satt och solade, drack, killarna badade lite och sen så drack vi ännu mer. Vi körde kubb, och då rullade även Emma och Matilda in. Solade och drack ännu mer, sen kom även Gurra och Patrik. Jag blev i puttad i poolen med både shorts och solglasögon haha. Sen var det dags att tända grillen. Vi käkade middag och sen kom Nilsson, Robin, Viktor och Kim dit också. Vet inte riktigt vad som hände efter ett tag men då var vi helt plötsligt påväg till Kim istället. Där stannade vi fram till 2, första tanken var att vi skulle dra vidare. Men ingen ville följa med mig så jag planerade att åka hem jag också. Robin höll fast mig så jag missade stuvsta, uuuunderbart. In till stan med dom då. Käkade lite nattmat,hem till dom, ladda mobilen lite och vid 5 kom en taxi och plockade upp mig!

Vaknade upp hos Emil, åkte hem till Emma och spenderade dagen med henne och Matilda. Sega som bara den. Vid 7 åkte jag hem, var hemma i 1 timma. Käkade och bytte kläder och sånt, sen tillbaka till Emma. På't igen ba! Daniel och Nippeh kom dit och vi började dricka. Sen drack vi ännu mer. Sen efter nåra timmar kom Emil. Robin, Biffen, Anna och Rick dit. Och vi satt hos Emma till halv 6 på morgonen. Sen kände vi att det fick räcka, hem och sova!

Igår blev det middag och filmmys med Fanny :) Middag på heron, sen kladdkaka, chips och Hostel hos mig! Hon drog till jobbet för nåra timmar sen men jag är ledig! Ska käka frukost och sen ge mig ut i regnet för en promenad med hundarna. Dagen i ära ska jag spendera genom att försöka tänka ut vad fasen jag ska ha med mig till Ayia napa, wish me luck..

Torsdag

Sover sjukt dåligt om nätterna. Somnade nångång efter tolv och vaknade av mig själv klockan 5. Bara att pallra sig upp då och tagga för jobb. Det var väldigt segt på jobbet så vi passade på att städa lite extra, och sen gick jag 40 minuter innan jag slutade. Hem, sola lite, sova lite och sen drog jag till huddinge för att köpa lite nödvändiga saker! Hem, käka middag, sola lite och sen har jag städat mitt riktigt stökiga rum! Men nu är det rent minsann! Nu tänker jag spendera resten av denna dag i sängen, äta kladdkaka och kolla på one tree hill! Imorgon ska det firas midsommar hela dagen med massa fina vänner! :D

Jobb

Såklart så jobbar jag när det är fint väder. Tur att det var fint igår med annars jäklar! Jag hann med att sola i ungefär 20 minuter innan jag stack till jobbet imorse, wehu.. Jobbat hela dagen, kom hem vid 7 och nu har jag hunnit käka middag och duscha. Ska sova snart eftersom jag jobbar tidigt imorgon, klockan ringer vid 5 ungefär, lycka..!

Men jobbar bara till halv tre sen tar jag långhelg! Fy fan vad skönt. Längtar till midsommar också, kommer bli galet nice tror jag :D

Bra dag

Idag blev det en heldag med underbara vänner. Vaknade av massa sms från Emma som gjorde sina försök att väcka mig, när jag vaknade så klädde jag bara på mig och sen åkte jag till gubbängen. Käkade lunch med Emma och sen åkte vi in till stan. Där blev det lite shopping för min del och sen kom Elli in och joinade oss. Då satte vi oss på Moda och tog en öl i solen. Härligt! Efter det åke jag och Emma hem till Nells, Nella kom hem, sen kom Fanny och då gjorde vi middag. Helt underbar dag!
 
Imorgon blirdet jobb hela dagen och sen hem och dö för att tagga för jobb på torsdag också. Men det går nog fort, hoppas jag! Anyway, nu ska jag kolla lite på One tree hill innan jag ska sova :)

Bio!

Blev ingen stan idag. Fanny fastnade i flemingsberg där hon skulle förnya sitt pass. Det tog cirka 4 timmar.. Kul! Istället blir det bio med Nella ikväll :) Vi ska se snövit, ingen aning om ifall den kommer vara bra eller inte men hon tror det så jag joinar henne! Jag är ledig imorgon med, sjukt härligt! Då ska jag träffa Elli :))) vad vi hittar på får jag se! Sen blir det jobb onsdag och torsdag, sen midsommar, sen ledigt i 4 dagar sen jobb tre dagar och sen jääävlar åker vi! Satan vad härligt :D


Måndag

I lördags blev det jobb i någon timma och sedan party! Åkte hem till Oscar och förade med honom och Chris innan vi rörde oss mot Martin. Det var riktigt roligt där! Träffade många jag inte träffat på länge, så det var roligt. Jag har noll tidsuppfattning från den kvällen så har ingen aning om när jag kom hem haha. Spenderade söndagen med att må skit och sen blev det reseplanering med tjejerna på kvällen! :)

Idag ska jag till stan med Emma och Fanny! Blir nog lite shopping skulle jag tro, om jag hittar något. Meeeen vart är solen?!

Det var det!

Efter två förluster är nu Sverige ute ur EM. Good job! Denna match var iallafall bättre än den första, men det är riktigt tråkigt att vi åkt ut! Jag och tjejerna laddade upp med chips öl och sverige tröjor men det hjälpte visst inte..oh well. Nu blir det sängen, imorgon ska jag jobba nån timma och sen på kvällen blir det party! :)


Work

Jobbade hela dagen idag, how fun.. Var iofs ganska roligt eftersom Nellson var där och höll mig sällskap! :D Så jag var bara ensam i 30 minuter istället för 4 timmar, så det var nice! Jobbar på att försöka få dit Chris imorgon så jag får sällskap då också men jag tvekar på att det kommer hända haha!

På kvällen blir det chips, öl och fotboll, awesome!

Torsdag

I tisdags var det Emmas tur att ta studenten! Vi var på hennes utspring och efter det hennes mottagning där det bjöds på massa god mat och dricka! Eftersom jag inte har sådär jättemycket pengar kvar innan lön så skippade jag att följa med påslutskivan. Tror min kropp blev glad över det beslutet eftersom jag sov i ca 11-12 timmar haha!

Igårkväll vart det myskväll med mina fina, Nella och Fanny! Efter ett tag kom även Zaki och joinade oss tjejer :) Nu sitter jag och äter frukost och ska strax göra mig redo för jobbet. Idag blir första gången jag jobbar ensam, nervöööös  tjej haha! Får hoppas att det går bra!

Förlust!

Och där förlorade sverige sin första match i EM i år. Bra jobbat.. Eller inte. Men ett mål blev det iallafall och vi får väl hoppas att det går bättre i nästa match. Nu är det dags för mig att säga hej till kudden eftersom klockan ringer tidigt imorgonbitti. Dags att jobba, cash is king eller hur var det?

Måndag

Idag var jag i stan tillsammans med Jessie och våran kusin Christian! Vi åt lunch och kollade runt i affärer i ett par timmar. Riktigt kul att träffa honom med tanke på att han bor i vadstena och det blir inte av så ofta. Senast var min student förra året och då hann man knappt umgås någonting, så det var kul! Efter stan stack jag direkt på träning och nu sitter jag redo i soffan med en choklad alldeles strax är det fotboll som gäller! Får se om jag ser hela matchen eller inte, jobbar ju tidigt imorgonbitti och sedan är det dags för Emmas student :D

Söndag

I fredags så tog ju fina Fanny studenten! Så vid halv två var vi på plats i södertälje för att kolla på hennes utspring. När hon fick syn på oss 4 så började hon gråta, vilket gjorde att vi 4 också började gråta, haha blubb ♥ Medans hon åkte flak så åkte jag hem till min kusin Daniel som också tog studenten, var bara hos honom i en timma eftersom jag skulle till Fannys mottagning sen! Hemma hos henne bjöds det på mat, dricka, efterrätt, trevligt sällskap och sånt! Vid 10 åkte jag, Emma och Nella på lokalfest i Lyran. Vart en lyckad kväll om ni frågar mig!

Idag var vi först hemma hos Jocke och Halina och fikade eftersom Jocke fyllde år för ett tag sedan, sen följde de två med oss hem på middag! Nu blir det massa serietittande att ta igen!

GRATTIS!

GRATTIS FINASTE FANNY! Idag är det ingen mindre än du som tar studenten! Är så stolt över dig snygging :D vi ses om ett tag!


Vad är det för dag?

Tänkte börja inlägget med att skriva att jag haft en bra helg, sen kom jag på att det inte ens varit helg. Bra där! Jobbade i måndags och tisdags, och efter jobbet i tisdags var det dags för Fias studentmottagning! Det blev middag och dricka och sen åkte jag, Fia och Emma på fest hos Fias klasskompis (eller ja, gamla klasskompis?) jag hade askul och firade studenten som bara den, var ju dock inte jag som tog studenten men det hindrade inte mig! Sen ringde Biffen och ville komma dit, han fick komma, vi festade vidare ett tag innan Fannys mamma tyckte de räckte. Emma och Fia drog hem men jag och biffen mötte upp Chris och Emil och drog på "efterfest". Brutalt tråkigt och alla hade ju dragit så vi åkte hem ganska direkt igen haha. Värda taxipengar!
Igår vaknade jag upp med feber, how fun! Låg i sängen hela dagen igår och ska göra detsamma idag, med undantag för ett besök hos frisören. Så nu vill jag att alla vänliga själar där ute håller en tumme eller två för att det blir snyggt!
Imorgon ska jag vara frisk oavsett vad för då tar världens bästa Fanny studenten!! :D

 


Helgen

Helgen har varit rolig! I fredags blev det jobb och sedan studentmottagning hemma hos grannen som tog studenten, grattis Sebban! :D Det bjöds på mat och dricka och jag fick för mig att hänga med Chrippa och Emil på fest vid 12 även fast jag var hos grannen..osmart drag! Fast hade ju kul haha. Mådde skit hela lördagen men vid 8 drog jag och Nella hem till Emma, chilla lite och sen åkte vi tre hem till Emil. Där satt vi och förade med honom och Biffen tills klockan var 12, då drog vi på någon sunkig fest i årsta. Inte det roligaste men ändå helt okej med tanke på sällskapet! Igår var det tävling, och tjejerna tog hem bronset!! Utav 102 jävla lag, fyfan vad bra dom är! :D

RSS 2.0