<3

Mina vänner måste vara dom bästa som finns asså. Dom får mig alltid på bra humör, och för att det här inte ska låta som en playahead sida hos någon fjortis, så vill jag bara säga att jag älskar er. Idag, imorgon och föralltid. Ni ställer alltid upp för mig, och jag kommer alltid att finnas där för er också. Ni är det bästa jag har och jag vet inte vad jag skulle göra utan er! Jag kan kalla mig själv lycklig som har fått så underbara vänner som ni är. Ni vet vilka ni är.

Take me to gbg

Gårdagen var mysig. Jag, Emma, Fanny och Emelié kollade på Good luck chuck hemma hos Emma :) Sen åkte jag på träning, och på vägen hem från den blev jag stressad då jag fick höra att dom tre var på väg hem till mig. hehe.. Skynda mig hem, slängde i mig mat, gick och mötte dom och sen gick vi och handlade chips/godis :)
Nella kom över ett tag också, och vi satt och snackade om allt möjligt, treelvans. Emelié åkte hem runt halv tolv och då kollade jag, Emma och Fanny på Steph brothers innan vi somnade. Idag åkte jag in till stan med Jessie, kom hem med en tröja och nagellack (: Och nu ska jag fixa i ordning mat till mig innan jag beger mig mot träningen! :) Det blev en kort inlägg, men orkar/hinner inte skirva mer. ha de gött (åh, jag vill till göteborg! så underbart där)

God natt!

Imorgon kl 12 ska jag möta Emma (som kom hem från london idag btw! hoppas hon har haft det skitbra!) och Fanny. Så det blir inte så lång sovmorgon för mig inte, vem sa att man fick vila upp sig på lovet? hehe.. Men skitsamma, en heldag med dom brudarna är bättre än att sova några timmar extra. Dom slår allt! Men för att jag inte ska se ut som vääärsta zombien borde jag nog tänka på refrängen nu. Smell you later!

Filmdag

Three down, five to go!

Yes. Nu kan jag och fany (och jennifer, fast hon såg bara en film) pricka av Baksmällan och Hostel 1&2 på listan. Nu återstår bara alla fem saw-filmerna! Men dom tar vi itu med någon annan dag (: Vi skippade träningen, usch&fy på oss.. me det är ju lov! Smällde i oss pizza istället (a) Oh well, whatever, nevermind.
Nu ska jag stänga ner datorn och hitta på något anat skoj. Pallar inte gå ut eller något, så jag stannar hemma ikväll. Hoppas ni får en awesome kväll :)

Bilder

Slänger in lite bilder från Sannas & Irris 18 års party i lördags.
Det var sjukt kul, så tack tjejer för att jag fick komma! :) ♥

   
   
 
klicka för större bilder.


Tisdag

Jag säger bara en sak - Träningsverk! Kan ju säga att det var ett tag sen jag fick träningsverk efter en träning, så detta beskiver ju ändå lite hur vi kämpade igår ;) Var uppe ganska tidigt idag. Ska in till stan med Frida, Gabriella och Nikita :) Ska gå om cirkus fem minuter så bör väl göra mig klar... hehe.
Ska kika lite efter vad jag kan ha på mig på lördag... och något till Sanna som fyller 18 idag! Woho, grattis till henne! :D Ska hem till henne lite senare ikväll och fira (: Men nu måste jag kila! Ha de gött ♥

Love <3

Träningen gick super och känner att viljan börjar komma tillbaka. Efter tävlingarna som vi har haft, som har gått så himla bra har nog alla i gruppen insett att vi faktikst kan, bara vi försöker. Sjukt roligt är det iallafall, och skulle inte vilja gå med något annat lag. Vi är bäst helt enkelt <3 Det ända som suger är ju att Thom aldrig kommer längre... dålig stil enligt mig, men aja. Vi har varandra så :D och sen suger det också att Kajsas ben kommer ta så lång tid på sig att bli bra :/Och såklart att Sandra har slutat... men ändå. Jag älskar oss.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara ta det lugnt. Kolla på Gossip girl och One tree hill tänkte jag göra. Ska se om Jessie kanske vill gå till coop när hon kommer hem också (a) när hon nu kommer hem... aja, ska hoppa in i duschen nu!


massa, massa kärlek till er!!

 


Måndag

Dagen har hittills bestått av att glott på Big bang theory, gått ut med hunden och chillat galet. Mår iallafall lite bättre idag, så det är great :) Får se om jag orkar träna, men hoppas på det. Nu ska jag iallafall dunka musik och städa i mitt rum, vilket verkligen behövs. Seya later, om jag inte dör av tråkighet eller liknande.


bild från i fredags, förkrök hemma hos Sanna! :)


Snabb update

Helgen har varit kanon! I fredags blev det först hem till Sanna på förkrök med några kompisar, och sen åkte vi till hennes barnomsväns 18 fest. Lyckad kväll, tills det blev bråk och alla var tvugna att dra. Lördagen var det gypmatävling hela dagen. HEJ GULD! Sen iväg till Sannas och Irris 18 party! Sjukt kul var det :D
Idag är jag typ sjuk.. Eller håller på att bli -.- Har inte rört mig på hela dagen, eller jo okej. Har växlat mellan mitt rum och vardagsrummet (a) hahah nu kollar jag iallafall på film med papi, och är förhoppningsvis inte sjuk imorgon! Ha de great!

Night

Matte B kan ju ta sig!

Så sjukt tråkigt, orkar inte plugga mer. Får se hur det går. Även om jag får ig imorgon betyder det ju inte att jag kommer få ig i mate b, vi kommer ju för fan har mer än ett prov. Skulle dock mer än gäärna slippa det, men ah. Nu ska jag sova, godnatt!

Torsdag

Tvälingen igår gick awesome! Laget som jag var med i kom trea, och det andra huddingelaget kom etta! Sjukt bra :) Och det vara bara 0.5 poängs skillnad mellan oss och tvåan, så det är inte så mkt ;) Undra varför vi alltid får medlaj på matta? ;s Det har vi inte kört seriöst på typ ett år, men det är ändå det som går bäst? haha, knaas! Menmen, vi var grymma iallafall :D
Ska till skolan nu. Har ju haft ännu en håltimma, yäy.. hehe. Slutar ganska sent, sen har jag träning och sen måste jag plugga. Ser inte fram emot den här dagen -.- men måste kila nu! <3

Live like you're never living twice

Musik är en förjävla bra uppfinning asså. Men det kan vara dåligt ibland.. för det blir lätt att man ägnar sig åt att lyssna på bra låtar istället för att plugga. Och det kanske inte är det bästa, speciellt inte när man har matteprov som man inte förstår ett skvatt av på fredag.. well, what to do?
Jo precis, lyssna på musik istället! :D bjuder på denna från nickelback.




Tisdag

Tjenare! Blir en kort skoldag idag. Hade spanska mellan 8-9.20 (julia tvingade dit mig :( hade lätt stannat hemma!!) och nu har jag håltimma till halv ett. Det är ändå skönt, eftersom jag hinner hem emellan och käka i lugn och ro och sånt. Och det är precis det jag har gjot nu, käkat. Gjorde pannkakor till mig, håhå gotti! Så nu sitter jag här mätt och belåten och ska börja skriva på min krönika.
Efter samhällen ska jag och Jessie in till stan, och sedan förbi älvsjö för att avnjuta en stor, god fet pizza! Det kommer sitta fint ;) Ska även se om jag kanske hittar någonting i stan, men det var Jessie som ville dit så undra vad hon ska kika efter.. anyway, nu ska jag göra lite nytta! pussen :*

ont det gör ont

Jag var taggad inför denna träning. Hann vara där i cirkus 20 minuter innan jag typ sträckte ryggen(?) Gör skit ont att röra på mig, gör fan ont att andas! Awesome, precis innan tävling också... -.- Lyckades köra typ fem varv innan ryggen gav upp helt. Fan vad ont det gjorde, eller det gör fortfarane ont men nu stter jag iallafall och vilar :p men ändå! Sitter och glor på Wallander - Firewall, yep den engelska. Haha låter skit kul, för dom använder sig ju av svenska nanm och dom säger kronor och sånt... skitfult xD hihi Anyway, tänkte kolla på den och sedan duscha innan det blir sängen för min del. Ha det great <3


lalalallalala, gammal bild yeey!


Gårdagen

Haha, när jag kom till tävlingen igår fick jag beskedet att jag slapp döma. Skitbra tänkte jag, och ringde pappa som var i haninge. Det skulle ta tio minuter innan han kom, och precis när han svänger upp utan för entrén ringer Ida och säger att jag trotsallt måste döma. Haha attsingen, så nära! Men det gick bra iallafall, fick en biobiljett, och fördmoligen kommer jag få lite pengar för det sen också. Och huddinge vann, yey!
Efter tävlingen åkte jag hem igen, duschade, käkade och gjorde mig redo för BHLs spelning. Mötte upp Jessie och vi började åka mot Lidingö. Mötte lite folk på vägen, så vi vart lite säkrare på att vi kom rätt då ;) Spelningen var sjukt bra! och en lite fågel viskade även till mig att dom kommer spela på ställen utan åldersgräns de närmsta gångerna! wiho (a) Sen åkte några hem till Rikki och chillade där hela kvällen, och halva natten. Pappa hämtade mig och Jessie runt halv fem imorse, så tack papi för skjutsen! :)

Snart är det träning som gäller för min del. Fram tills dess har jag faktiskt ingenting planerat, vi har inget plugg eller något den här veckan, eller typ inte iallafall. så det är nice! Kanske ska läsa lite i min bok? hihi tönt jag blivit! Men det är braaa :D aja, ska inte sitta här iallafall. pusspåer ha det bäst, gå på fest!

Idol :)

Sitter med chips och cola framför Idol. Myskväll eller vad? Hade ju dock inte skadat med någon kompis eller så, men jag överlever. Orkade inte röra på fläsket idag för att varken träna eller dra ut. Ska upp hyffsat tidigt imorgon för att (kanske) döma en gympatävling. Känns ju sådär lite lagom nervöst, då jag inte vet hur mycket avdrag varje fel ger. Men aja, what to do?
Dagen bestod av skola. Hela veckan har varit allmänt seg, men ändå inte så många lektioner. Har saknat Tessan en massa som är sjuk, och kan inte hålla mig sällskap :( Men som tur är har jag en bra klass, så har hookat upp med annat folk under veckan. Men hon kommer förhoppningsvis på måndag! Eftermiddagen har spenderats hemma, framför tv:n och vid middagsbordet. Hej tjockis? hihih. Men skit samma, är det helg så är det! Imorgon kväll bjuds det även på spelning, eller bjuds och bjuds.. det kotar ju faktikst 30 kr i inträde.. men i don't give a fuck - för jag får komma! :D haha. Ska iallafall bli roligt :) Och Jessie hänkar, så jag slipper dra dit själv också, så det känns ju lite lugnande ;) Men nej, idol kallar. heja erik!


sjukt bra låtar!


Håltimma

Det jag hatar med hösten/vintern är att lärarna blir sjuka (och tågen försenade -.-) fast vanligtvis är det ju skönt med sjuka lärare, men inte när man har håltimma, och sen åker tillbaka och inser att man kunde stannat hemma i två timmar till och pluggat till provet. Askul ><
Anyway, ska plugga lite nu samtidigt som jag glor lite på något gammalt avsnitt av Las Vegas på tv, håhå. Börjar kl 1 igen, så jag har lite tid på mig. Men den tiden ska ägnas åt egelskaglosorna! seya :*

This is it

Tävlingen gick väl sådär. Kan ärligt talat inte förstå vad domarna tänkte med när dom gav oss poängen. Vi förtjänade mycket högre, och visst så säger väl alla. Men nu var det fan så på riktigt! Men aja, antar att det bara är att gilla läget och satsa på mattan, som är om en vecka. Och söta lilla Kajsa gjorde illa sig igår, tror att knät hoppade ur led :/ Ska slänga iväg ett sms snart och se hur hon mår. Lilla gumman.

Idag har jag haft resursdag. Vanligtvis brukar det betyda en massa massa plugg, men inte idag. Har engelskaprov imorgon, men det är bara några glosor och gramatik. Så det är inte så farligt direkt (: Ska gå om cirkus en timma, så ska väl bärja göra mig i ordning snart, och käka något. Jag sitter fortfarande i pyjamas. Ha det great nu, när jag kommer hem sen blir det dusch, grey's, plugg och sen sova! ♥

Tagga till!

Jag är trött och imorgon börjar jag kl 8 och sen har jag en ganska stressad dag framför mig, kul va? Nja kanske inte så jätte. Men ska iallafall hoppa i säng nu och försöka bli lite utvilad. Hinner nog inte skriva imorgon, börjar klockan åtta, åker in till globen direkt efter att vi har slutat, möter upp brudarna för käk och sedan är det tävling som gäller! Fast när jag tänker efter så lär det komma ett inlägg på kvällen när jag kommer hem... tror jag iallafall. Vi får se, ni får ha det great imorgon iallafall!

Nu taggar vi till brudar.
Jag älskar er.


truppligan, förra året.


Awesome


helgen har varit kanoners, längtar redan till nästa helg, och till helgen efter det, wiihhooo!


My saturday

Hallå i stugan :)

Igår stack jag först in till stan med Nella och hennes lilla bebis Clura. Tjockisen skulle handla en halsduk, så besöket där gick fort. Sen kom jag hem, höll min lilla älskling sällskap innan jag åkte hem till Rikki och umgicks med honom. Bob var också hemma, och efter ett tag kom Wille. Lite senare kom även Pontus :) Vi gjorde väl ingenting speciellt, hann inte vara där så länge, för dom skulle hem till Jesper en snabbis innan dom åkte in till stan för att ha spelning. Såklaart fick inte jag komma -.-' men nästa helg har dom en spelning, UTAN ÅLDERSGRÄNS. hahah!
Jag stack då hem, och såklart missade jag bussen precis! Hade kunnat vänt och väntat hemma hos Rikki med Bob, men jag gick hem. Det tog ca 50 minuter och fy satan vad kallt det var! Höll på att frysa fingrarna av mig. Hann vara hemma i ca tio minuter innan jag stack upp till centrum och hoppade på tåget in till stan där jag mötte Emma, Sandra och Fanny :) Dom satt och käkade och se gick vi till något fik då jag och fanny hade ett enormt sug efter kalddkaka.. (a) Sen bar det hemåt igen, och min kväll avslutades mellan två stora vovsingar i soffan framför en film. Somnade där mellan mina sötnosar, men när Sammie bestämde sig för att han ville gå ut vaknade jag till och gick upp till mitt rum :p Somnade inte förens efter halv fyra, men fick iallafall sova ut imorse!

Jessie det klantot var på deras spelning igår. Hon kom hem med en bryten tå (tror iallafall att den är bryten) en mobil som gått av på mitten, och sen vaknade hon även upp med feber. HAHA stort fail på henne asså :') min kära syster i ett nötskal!
Men nu ska jag glo på Harry potter med henne, innan det blir dags för träning. Ha det bäst, pusspåer


Fredagen

Gådagen började sådär, blev lite sämre runt 1, framåt kvällen vart den bra, sen vart den lite sämre, men sen slutade den jättekul! :D Försov mig på morgonen, men orkade verkligen inte bry mig. Ja missade iallafall matten. Sen åkte jag till skolan, hade historiaprov. Gick hel okej tror jag :)
Sen kom jag hem under håltimman, 1 mnut senare fick min älskling ett anfall :( min lille bebis! Tänk om jag inte hade varit hemma då :( Så han fick åka till veterinären iallafall (men han kommer hem snart igen, pusss på honom!) Jag missade spanskan pga att jag verkligen inte tänkte åka tilllbaka till skolan och lämna honom ensam hemma, innan mamma kom hem! Och Zazza var så söt, satt 1 cm ifrån honom och kollade så att han mådde bra :')
Sen var det träning iallfall. Gick helt okej, men jag var stressad som faaaan! Efter den skyndade jag mig hem, gjorde mig i ordning och mötte upp Izza. Sen mötte vi upp Ells, innan vi åkte till Malin. Vi hann vara där i kanske... en timma. Hennes glasborg gick sönder :/ Så hon ville att alla skulle dra, det kan jag förstå.
Så strax efter 11 mötte jag upp Jessie, och vi vandrade i kylan hem till Jesper! Där var hela bandet, plus bob och wille. Vi hade skitkul där, dom satt och spelade picitonary! hahaha, så fula blder, och massa roliga svar! Och det var skitkul att träffa alla dom igen! :) Där stannade vi ett tag innan Jocke hämtade oss :)

Träning på g


jessie dödade mina fötter i london -.-

Hur som helst. längtar till imorgon, efter kl 4. Då är skoldagen slut, helgen börjar och min stressiga vecka tar slut, äntligen :) Nu ska jag stressa lite till, och dra iväg på träning. Seya later fellas!


No life

Älskar verkligen tåg och bussaar och allting... mmhm så mkt! Tågen brukar aldrig vara försenade på morgonen, såååklart att det är ca tjugo minuter försent, bara för att jag har prov första lektionen -.- aja, kom bara några minuter försent ialafall... Och ig fick jag nog inte. Det var ändå ganska lätt, men vissa saker var svåra. Eftersom vi inte fick något papper eller något där det stod vad vi skulle kunna, utan allt vi hade gått igenom på lektionerna kunde komma, och jag har missat två lektioner.. Men det gick helt okej, kanske att jag till och med lyckas snappa åt mig ett vg? Mja, kanske inte.. men vi får se ;)
Nu ska jag tillbaka tlll skolan, har tre lektioner kvar. En av dem är bland annat engelska, med läxförhör. Kommer väl gå sådär. Har ju lagt energin på historian och filmkunskapen, så kan dom knappt.. men kan ju föröska iallafall, inte lika viktigt. Utan det här är mest hjälp för provet sen :p menmen. Nu måste jag åka tillbaka till skolan. Vi hörs senare (om jag får tid till datorn.. har ju prov imrogon också. älskar skolan, välldigt mkt!)


Oja!

Hej mitt namn är Josefin och jag kommer att faila stenhårt på mitt filmkunskapsprov imorgon. För vi måste kunna jävla bajs åratal då vissa snubbar gjorde filmer. Jättekul... verkligen. Hejdå tillbaka till anteckningarna!

Onsdag

Boken är utläst, kan mer historia nu och jag hinner slappna av lite innan träningen. Känns som att jag gjorde rätt val när jag skolkade den andra delen av dagen. Det var nämligen en film, som jag inte orkade se. Istället gick jag hem för att plugga då jag inte har någon annan tid. Har träning idag, måste gå dit annars hatar alla mig för att vi har tävling snart. Träning imorgon, måste gå dit för det är mitt jobb. Prov på fredag. Och imorgon. Typ, döda mig? GE MIG FRITID!
Nästa vecka är det typ inget plugg, och en resursdag på köpet. Skööönt! Men nu ska jag vända ögonen på upplysningstiden igen! pussis ♥

Hejhopp

Mötte Ellis efter skolan och tog en fika med henne. Det var hur mysigt som helst, eftersom jag inte har träffat henne på hur länge som helst! Men nu vart det av iallafall, och det var kuul :) Ska träffa henne i helgen också, wie! Sen på lördag har BHL spelning också... men tror ni att jag får komma eller? Nej! jävla krogar -.- men jag gav som förslag att dom ska åka till jesper sen... så jag kan komma dit senare (a) hahah får väl se om någon nappade på det =b Skulle iallafall vara kul att få träffa dem!
Nu sitter jag och glor på tv.. inte så smart med tanke på att ja borde plugga historia. Så ska väl börja med det nu.. strax, eller senare kanske.. Nej, nu! Eller jag ska försöka ialafall ;) Kanske ska käka först? hehe... allt för att slippa plugg fan ;p aja, ska göra något annat än att sitta vid datorn iallafall, hare braa! pusspåer


london!


Brrrr

Det blev ingen spanska för mig imorse. Utan jag var hos läkaren och lämnade blodprov och sen hem efter det. Har ju håltimma nu det verkade meningslöst att åka till skolan, vara med på spanskan i cirkus en kvart innan jag åkte hem igen.. :p Ska iallafall till skolan om någon kvart eller så, och ha två lektioner innan dagen är slut.
Efter skolan ska jag träffa Ells :) Vad vi ska göra vet jag inte ännu, men får väl antagligen se det lite senare... Läste även igenom filmkunskapen, och det verkar inte direkt vara så svårt, så det är ju skönt. Har läst ännu mer sidor i min bok som jag inte kan släppa, och den är snart slut. Bara ca 100 sidor kvar, starkt jobbat med tanke på att jag hade typ... massa massa sidor förra veckan :p hehe.. Men nu måste jag slita mig och ta på mig skorna och jacakn och allt annat för att dra mig till skolan. Ha en bra tisdag i kylan nu!


Streeess!

Det kommer bli en ganska stressande vecka. Har två prov, och jag kan i princip ingenting på något av dem. Och jag kan heller inte hoppa över träningen på onsdag för att plugga, då vi har tävling om en vecka.. gash vad jobbigt allting blev. Jag som har haft det så chill hittills...
Har iallafall gjort lite historia, inte tillräckligt dock. Kan ingenting, men just nu orkar jag inte mer. Får göra så mycket som jag hinner de övriga dagarna, och då måste jag även plugga filmkunskap, inte för att jag tror att det blir lika jobbigt.. men ändå! Nu ska jag istället vända ögonen och tankarna mot boken jag läser, som jag helt har fastnat för. Japp ni läste rätt, jag, fastnat för en bok? hrm, vart är världen påväg? Men jo så är det, och jag vill bara läsa läsa läsa, och inte läsa om upplysningstiden.. som jag egentligen borde.. menmen, får råplugga de andra dagarna. Förutom imorgon, då jag ska träffa Ells (a) men vafan, jag har rätt till ett liv också.... hejdå.

Here you go


En halsduk för ca 30 kr

Tröja/Klänning för ca 30 kr

Trosor för ca 15 kr

Bh för ca 30 kr

Örhängen för ca 15 kr

Tröja för ca 30 kr

Ett set med armband, halsband, örhängen och klocka för ca 50 kr



Och linnet köpte jag igår på JC :)


Om jag gör..

Jag saknar det.


Snart så (a)

Okej, att hålla det jag lovar är tydligen inte min starkaste sida.. men just nu sitter jag och kollar på tv och ska tugga i mig en fet bulle när pappa kommer hem med dem (det är ju kanelbullens dag fifaaan!) hihih. SEN, lovar jag att kasta in bilderna ;) Men nu ska jag vända blicken åt tv:n igen, hörs sen! ♥

Lördag

Ojojoj, här var det dåligt med uppdateringar. Men sånt är livet ;) Ska förhoppningsvis åka till skärholmen med Jessie idag,  om hon ville dvs.. Ska väl smyga in och fråga lite snällt (a) Men innan det, om vi nu åker ska jag nog slänga in dom där bilderna på det jag köpte... lovade ju Jennifer :p hehe
Så måste väl förmodligen gå och ta någon bild på skiten nu också... hrm, aja vi hörs sen!

Hemma igen

Tjenixen! Kom hem igen igårkväll. Hade det superbra i London, men det vart faktikst inte så mycket shopping. Vi gick runt och kollade på olika platser, så sen orkade man inte shoppa, och när man väl gjorde det hittade man inte saker så lätt som man hade trott.. men nåra saker vart det allt :D
Har redan varit iväg på filmkunskapen, men mest av allt ville jag bara dra täcket över huvudet och sova hundra år till när klockan ringde imorse.. men det gick inte. Vi har prov nästa vecka så. Överlevden iallafall, men fy satan vad kallt det är. Var ju fasiken frost ute när jag gick imorse, sånt gillar vi inte..
Ska till läkaren runt 11 så missar psykologin, men efter den ska jag tillbaka för att ha engelska och idrott. Senare har jag även småbarnsträning och sen ska jag hem och sova, tidigt! hihi.. Men jag har lovat Jennifer att lägga in bilder på det jag har köpt, så det ska jag göra sen idag också. Men nu måste jag käka något, är sjukt hungrig. Ha det bäst!

RSS 2.0