Promenad!

Har haft en skön eftermiddag! Dock inget plugg alls, menmen.. jag löser det (a) Jag åkte iallafall till träningen runt halv sex, och den gick bra :) Tjejerna (och de två killarna) är så söta! :) Efter den, vid sju tog jag bussen till Fruängen, där jag mötte Jessica och Helena. Vi började promenera runt lite mot älvsjö, och messade Pontus, men han svarade inte =b Så vi ringde Rikki, men han svarade inte heller.. höhö.. Men sen ringde vi Pontus, och då svarade han :) Så vi gick och mötte honom för att lämna hans ipod.. tihi shit vad glad han var :) Den hade ju tydligen varit borta i ca 3 veckor! :o Men glad var han iallafall :) Sjuk var han dock också.. =/ Får väl hoppas att han blir frisk snart :) Och jag var ute på promenad med dom i en och en halv timma, mycket skönt :)
Men nej, just nu kollar jag iallafall på Criminal minds, och efter det blir det plugg! Tror jag.. [a] Fast nu börjar det igen, och vill ju inte missa något :) puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: jaa bästa programen :D

2009-03-26 @ 21:18:17
URL: http://soooofieeee.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

skippade oxå pluggandet idag :D



sv: oh ja :D

2009-03-26 @ 22:10:42
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: angelica

okej ja då kan de ju vara lite såvrt , jag minns att min lärare i ps inte kunde säga R så hon sa alltid Jita när vi skulle rita nånting :P sjukt irriterande

2009-03-26 @ 22:12:04
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: SARA -TEE

sv; jaaa, massa sommar vill jag haa :)

kunna gå ut i klänning och pumps, det är grejer det :D

2009-03-27 @ 07:40:58
URL: http://smithersmorrison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0