Snart julafton

Imorgon är det julafton. Det är inte direkt lika spännande som när man var liten men jag gillar julen väldigt mycket ändå. Vi ska, som vanligt, åka hem till morfar och ser redan fram emot hans köttbullar heh. Jag är klar med alla julklappar så allt som ska göras imorgon innan vi ska till morfar är att duscha och göra mig redo. 

Ligger för tillfället och glor på film. Men tänkte alldeles strax försöka sova. Utvilad på julafton vill man väl gärna vara. Iallafall jag som halva året har gått runt som en zombie på grund av sömnsvårigheter. Hoppas på bättre tider nu. Inte långt kvar på kursen och nästa ser ut att bli mycket lugnare. Hoppashoppas! 

Fredag!

Grupparbete för sista gången detta år. Som vanligt gör vi i princip allt annat än att skriva det vi ska men vi är iallafall här! Lite har vi hunnit med. Om en halvtimma börjar lektionen och om 4,5 timme har jag jullov. Som jag längtat!

Vi ska vara ute i skogen hela dagen så jag har laddat upp med dubbla strumpor, täckbyxjor och flease tröja! Och en sexig ryggsäck på det. Krogen nästa? 

Imorgon blir det sista julklappsshoppingen och lite bakning för kvällen. Julbord med familjen! Får se ifall det blir lite öl ikväll också. Skulle vara mycket gott! Härliga fredag

Torsdag

Det är skönt när det är få barn. Sitter i arbetsrummet och har läst i snart 1,5 timme. Detta räddade min eftermiddag rätt mycket. Men hinner absolut inte klart eftersom vi som vanligt har miljoner saker att läsa. Men kommer en bra bit på vägen i alla fall. När jag slutat för dagen sen ska jag hem till Emma och gosa med henne lite innan hon tar sitt pick och pack och drar till Thailand. Bara lite avundsjuk.. Har bara halva dagen idag kvar och sen en heldag imorgon. Sen har jag, äntligen, lov! Har dock en tenta att skriva men tänker lugna mig lite med den och bara vara ledig ett tag. Väldigt behövligt. Nu ska vi strax äta så måste avsluta!


Julbord

Igår var jag på julbord med jobbet. Det och bowling var det som stod på schemat. Väldigt roligt och trevligt och maten var jättegod. Nu äter inte jag speciellt mycket på ett julbord men det jag åt var väldigt gott och det fanns hur mycket som helst att välja på. Efterrättsbordet ska vi inte ens gå in på. Gott godare godast! Rullade hem därifrån.

Denna morgon har jag både gjort klart min redovisning och varit ute med hundarna. Duktigt. Nu tänkte jag fixa frukost och om en timma ska jag gå. Skolan väntar! Sen kanske lite julklappsshopping, jag får se!




Lucia!

Idag var det luciafirande på förskolan. Höll på att dö när alla barnen sprang runt i sina lucialinnen, pepparkaksdräkter och tomtedräkter. Så jävla söta alltså. Egentligen skulle det ha varit sista dagen för mig men eftersom jag va bortrest så har jag 7 dagar kvar. Tre dagar nästa vecka och sedan fyra till efter jul. Ska bli skönt på ett sätt att komma tillbaka till skolan men kommer sakna alla små barn! Dröjer länge innan jag kommer tillbaka. Tråkigt!
 
Imorgon har jag prov så denna kväll blir lugn och fruktansvärt tråkig. Plugg och sitta hemma själv. Jag hatar att vara ensam. Vill ut och träffa folk. Dricka öl. Vara ledig. Träffa människor. Depphöst alltså. Men snart är det över. EN jävla vecka kvar sen har jag fan lov. Så otroligt skönt. Ska ladda ner lite bra saker att kolla på så att jag inte dör av tristess ikväll.

Raaaast

Dagarna rullar på. 5,5 dagar kvar på praktiken,,två skoldagar och ett prov och sen har jag lov. Sitter inne på fast nu och slutar om inte alltför länge. Klockan 3 får jag gå hem idag, väldigt skönt må jag säga. Plugg står på schemat idag. Och lite gos med min man ska jag också få in hoppas jag! 

Mitt rum borde städas men vettefan när jag ska ha tid med de. Fredag kanske. Har ju prov lördag så blir en väldans lugn kväll. Usch vad sagt. Jag vill ut och dricka öl. 

Snart är jag där

Jag börjar äntligen se ett slut i denna långa mörka tunnel som jag befunnit mig i hela denna hektiska termin. Jag har bara två veckor, 10 arbetsdagar kvar, och sen har jag lov. Lov i två veckor. .Jobbet har julstängt så jag har verkligen lov på riktigt. Det är så behövligt. I fredags sa min kropp ifrån. Med bara 3 timmars sömn vaknade jag upp och mådde skit. Ont i halsen, ont i huvudet, ont i precis hela kroppen och hade noll energi. Hade sovit hos Måns så blev omhändertagen hela dagen. Rörde mig inte utanför hans soffa förens halv 6 på kvällen då jag åkte hem. Låg hemma tills klockan var 10 och då var jag extremt uttråkad så gck över till Måns kompis där han var, satt där i kanske två timmar innan jag och Måns vandrade hem till mig. Tanken var att han skulle upp och jaga på lördagen men det blev inte så. Så vi bakade bullar och mös hela dagen. Klockan 8 bänkade vi oss framför tv:n och var taggade på solsidan. Lördag slog det oss sen. Det är ju bara lördag. Ingen solsidan med andra ord. Istället blev det oc och massa gott. Vaknade upp idag och mår relativt bra. Har fortfarande ont i halsen men allt annat är borta. En vilohelg och lite julstämning och nu är jag på banan igen. Efter 3,5 månads intensivt plugg med knappt en enda ledig vardag och enbart heldagar och plugg i massor har jag bara 10 veckodagar kvar. 10. Det är ingenting, det klarar jag galant.Sen ska jag njuta i två veckors tid. Jag gillar julen

Update

Är sugen på att blogga men har ingenting att skriva om. Allt jag gör är att vara på praktiken, träningarna och varann söndag på jobbet. Åh så roligt liv jag har för tillfället. Om två och en halv vecka får jag iallafall lov i två veckor. Så jävla underbart. Har dock en tenta som ska in strax efter det men den ska jag nog hinna med också hoppas jag. 
Jag hade iallafall en uppgift men barnen idag som jag höll i. Och min handledare tyckte att det gick jättebra :))) det känns kul att höra! 

Anyway. Nu ska jag glo på tv och sen ska jag sova. Eller jag ska försöka soca iallafall. Lite mer än 6 timmar hoppas jag på denna natt!

RSS 2.0