Fredag

Kort dag i skolan idag. Men sånt uppskattas alltid! Tänkte försöka städa lite strax, började med det igår men så loggade Alex in på msn stört tidigt, typ halv 8, så fastnade framdör datorn fram till 11..och då skulle jag sova, hihi (a) Tänkte plocka undan lite snabbt bara innan jag och Jessie kanske drar ut och övningskör!..när pappa kommer hem dvs.
Ikväll ska jag hem till Emma! Kvällen börjar med en middag med brudarna innan det kommer rulla in lite fler folk. Blir nog trevlans. Men tänkte ta det lugnt och åka hem ganska tidigt ikväll, har hela dagen full planerad imorgon och måste upp typ tidigt.. hehe. Ska på BHLs spelning runt två (måste åka typ...tolv och hinna göra mig i ordning innan haha) sen hem till alex som kommer hem :D :D men nej, städa!

Miss you

Det tar emot som fan att gå upp strax innan sju för att skriva ett prov i en halvtimma, och sen sluta för dagen. Men nu är det gjort och jag var hemma redan strax efter nio. Nu har jag hela dagen på att göra ingenting, jag gillare! Ska ju som sagt träna med Jessie runt halv ett och senare i eftermiddag ska vi möta Jalle också.
Förutom det så har jag ingenting planerat, typ läsa engelskaboken lite. Och sen bara ta det lugnt, orkar egentligen inte göra något. Är inte ens helt frisk ännu, vad är grejen liksom? Och alex skulle ut och leta skor till mig idag så jag håller tummarna på att han hittar några :D haha. Men nej, ska äta något litet nu, tjao!

jag saknar dig gulle!

Dagarna går fort

Relativt skön skoldag idag. Har bra suttit i datasalen och jobbat om Zimbabwe och konflikten där. Slutade strax efter två, chillade fram tills träningen och nu gör jag inte mycket. Tänkte kolla på Grey's nu och sedan läsa igenom förberedelsen till engelska nationella imorgon igen innan jag ska sova! Provet börjar 8.30 och slutar 10.10, så det blir en kort dag. Efter det ska jag träna (!!!) med Jessie innan vi ska möta upp Jalle för att sälja en biljett till älsklingens spelning. Så morgondagen kommer nog bli bra. Redan torsdag då..sen är det fredag (valborg) och sen på lördag kommer Alex hem :D wie! <3

No more spanish

Dagen har varit bra. Den började med spanska där jag fick reda på att jag endast har EN spanskalektion kvar, kanske två i hela mitt liv!!! hur jävla najs är inte det? Och den lektionen är inte förens fredag vecka 21. Stört skönt! Sedan rullade dagen på som vanligt och efter skolan åkte jag in till stan med Nellson. Vi gick runt och kikade i några butiker innan Fanny joinade oss. Vi kollade i ytterligare några affärer innan vi letade upp en fik och väntade på Emma. Så min eftermiddag har spenderats med mina bästa tjejor. Jag älskar dem!
Just nu gör jag inte så mycket. Tittar på tv och skulle egentligen behöva sova...men väntar på att Alex ska logga in på msn. Dock skulle han äta nu och sånt brukar ta hundra tusen år för honom, men om han inte är inne vid halv tolv skiter jag i honom..haha. Har en lång dag imorgon så måste få lite sömn. Skola mellan kvart i tio till fyra och direkt efter det träning till sju...kill me. Men träningen ger mig pengar, me like.

Ska vi byta fruar?

Haha seriöst. Blir lika glad varje gång jag lyssnar på låtarna i det förr förra inlägget. Göteborg <3 :D Har haft håltimma nu sen nio, men ska strax tillbaka till skolan för att ha tre lektioner till innan jag åker in till stan. Tisdagar brukar gå ganska snabbt så det är skönt.
Pratade lite med Alex igår också :) Dom har det iallafall bra i London :D ...men han har inte hittat några skor till mig än -.- dummisen :D haha! Sen var och BHL med på radio som jag satt och lyssnade på. Roligt :) Man fick höra två av deras låtar och även en kort intrevju med dom, duktiga killar :D haha. Men nej, ska göra mig redo för skolan nu.

Sommarlov nästa

Har bara chillat sen jag kom hem från skolan. Har egenltigen ingenting att plugga. Bara läsa en bok och förbereda mig inför engelska nationella på torsdag. Och på multimedian gick jag in på våran planering och såg att vi endast har 23 HELA skoldagar kvar till sommarlovet! Hur jävla skönt är inte det? Dagarna typ rusar förbi liksom :D
Imorgon ska jag gå i skolan mellan 8 och 3, och en håltimma där emellen, woho!! haha hatar dom! Sedan efter skolan ska jag åka in till stan och möta Nellson där vi ska fördriva tiden lite tills Emma och Fanny kommer in :) Vi ska fika lite, mysigt. Saknar dom <3 mina fina tjejor! Känner att jag vill shoppa en massa också, men har dessvärre inga pengar :/ Men förhoppningsvis kommer min älskling hem med ett par skor till mig hihi :) Och så ska jag ju jobba en del i sommar, så efter det, så jäklans :D haha! nej nu ska jag ta och klia mig i ögat och kolla på tv.
pussis ♥

Nostalgi

Haha det här gjorde min dag..seriöst!
Satt på multimedian och hade det ganska tråkigt, började lyssna på Smurfarna sen kom jag och tänka på alla grymma låtar vi lyssnade på när vi var på väg till göteborg gör några år sedan. Hittade två låtar som var med på den skivan (som nu är snodd...:() haha jäklans vad jag inte kunde sluta le :D




Dagarna som gått

I fredags var jag och Jessie och kollade på Alex och deras första fotbollsmatch! De var riktigt duktiga faktiskt. Men de förlorade med 4-2. Fast de körde utan avbytare hela matchen och en del skadade. Menmen, det går säkert bättre i deras andra match! Efter den åkte jag hem till Alex och bara chillade med honom...hade ju inte träffat honom på hela veckan :( Sen på lördagen var jag hemma hos honom hela dagen. Det kom lite släkt till dem för att fira Andree (hans lillebrorsa) som hade fyllt år. trevlans...förutom att vi satt och kollade på fotboll och hockey i FYRA timmar..typ döda mig? vilken perfekt 3 månaders dag...men han är sötast ändå. Senare på kvällen åkte vi hem till mig och va här någon timme eller så innan han var tvungen att åka hem. Han åkte till London tidigt imorse :(
Han kommer hem om en vecka igen så ska försöka klara mig utan honom nu. Men det klarar jag. Imorgon ska jag bara gå i skolan (och kolla mina ögon igen..dom är inte bra) slutar fett sent så ska bara chilla sen efter. På tisdag har jag skola, och sen ska jag träffa mina fina tjejer <3 på onsdag är det skola och sedan träning. På torsdag har jag endast nationella i engelska..sen är vi lediga resten av dagen, skönt. Sen är det redan fredag och vips så blir det lördag :D wiho! Nejdå, en vecka klarar vi :) synd bara att det är så jäkla dyrt att smsa och ringa.. :/ kommer knappt kunna prata med honom ju. Aja.
Ikväll har jag varit på bhls spelning tillsammas med Jessie och massa till. De gästade rockkarusellen eftersom de vann förra året! (oha, ofta det redan gått ett år...tiden går fort när man har roligt!) Skit kul var det att se dem spela igen :) och duktigt är de :) men nu ska jag sova, har ont både i huvudet och ögonen! God natt

great

värdelös dag.
Det ända bra med idag var idrottslektionen och när jag övningskörde. Hade gymnastik, eller trampett på idrotten Hur kul som helst! saknar det massor varje dag. Sen när jag körde så var jag ute i trafiken! Fattar ni? JAG bland andra bilar och korsningar...wooow! hahah. nu ska jag gå och dö lite..hejdå

Finnish

Nu är jag klar med psykologin. Skönt! Nu har jag hela kvällen på mig att...göra ingenting. Ska gå och lägga mig tidigt så jag orkar upp till multimedian imorgon kl 8. Avslutar morgondagen med trampett på idrotten. Kommer inte kunna ett smack..haha pinsamt. Men ska bli kul att få hoppa lite igen! Sen imorgon har jag träning också och sen inget mer. Har inger plugg eller så, stört skönt :)
Men nej, nu ska jag ta ett mega stort glas oboy och sen chilla galet tills jag somnar. Ha en bra kväll nu.

Everyday

om jag saknar det


Fotboll

Sitter faktiskt och kollar på fotbollen. Bajen-Gif Sundsvall. Bajen leder med 2-1, så nu är väl Alex glad kan jag tro haha :D Dom spelar mycket bättre nu är förra matchen kan jag säga, vilket skämt det var asså. Till min förvåning är matchen ganska rolig att kolla på...men å andra sidan har jag aldrig haft något emot fotboll. Har ju spelat det själv. Saknar det lite faktikst, men ja. Däremot hockey, det har jag lite svårt för. Men nu är hockeysäsongen typ över så det är inget att bry sig om!
Har tagit en sked hostmedicin också. Inte alls gott men nödvändigt. Tänkte ta en till sked om någon timma eller två kanske..vill verkligen bli av med hostjäveln nu! Men ja, ska kolla på fotboll i fem minuter till innan jag byter kanal till Desperate (a) ...självanalysen har jag också kommer en bit på, bra där!

Tjingeling

Mår lite bättre idag, men hostar fortfarande en massa.. -.- Men ska faktikst offra mig och ta hostmedicin! Typ första gången sen jag var fem haha.. ska bara samla lite styrka till det :'D kollar på monk för tillfället, och sen tänker jag nörda mig och kolla fotboll! Missar början..men skit samma :) sen blir det desperate kombinerat med plugg! Är ledig imorgon men har en självanalys att skriva, ska vara klar på torsdag och jag har knappt börjat (a)

Spanska provet idag gick...bra, eller helt okej. Att skriva på spanska är allt förutom min grej så vi får väl se. Men nej nu blir det tv/plugg resten av kvällen! seya

Kill me

Mår fortfarande inte alls bra. Har mått dåligt i över en vacka nu..dags att bli bättre snart eller? Kan ju inte missa mer skola så måste ju pallra mig dit med huvudvärk gånger tusen och en förkylning och hosta som vägrar släppa. Aja om jag smittar halva skolan är de fan inte mitt fel!
Klarade iallafall av dagen i skolan. Imorgon blir det däremot tuffare. Börjar klockan åtta med spanska kursprov..yey! Sen efter det är det håltimma, ännu bättre. Sen är det svenska, matte och samhälle kvar. En rätt lång dag känns det som men jag lär väl överleva. Det bästa med imorgon är att skolan bjuder på pannkakor...hihi :D asgott! Nu ska jag plugga lite spanska och sedan psykologi innan jag fan ska sova! ha en bra kväll

Köra

Se på fan. Jag har precis varit ute och övningskört och kan säga att det faktikst gick bra! Visst att jag bara körde runt på en parkering men man måste ju börja någonstans. Allt gick jättebra tills jag stannade för nära ett träd och inte visste hur jag skulle ta mig är ifrån..haha då gav jag upp och lät pappa ta över! (a) Men fram tills dess gick det bra :D men nu ska jag käka, seya!

Cp vulkan

Just nu är jag bara jätte irriterad. Alex och deras plan går inte så de lär formodligen inte komma iväg till london..iallafall inte tidigast onsdag. Visst då stannar han hemma så jag kan träffa honom, men nej. dom förtjänar ju att åka och har sett fram emot detta sen typ januari. Kunde inte vulkanen hållt sig i en vecka?? Dåligt :( tycker synd om dom..dom förlorar ju så sjukt mycket pengar på det här också :/
....något kul iallafall;

Gör som jag säger!

Dom kan ju inte ställa in alla flyg nu :( Alex och dom ska ju åka på söndag! Visserligen stannar han ju hemma och är med mig om planet inte går (a) ..men dom förtjänar ju att åka :) så jag tycker att flygen brde fixas :D och jag tycker också att alla ska göra som jag säger.. då blir det bäst :))))

Torsdag

Dagen har spenderats hemma i soffan. Sov knappt något i natt, och mådde inte alls bra när jag vaknade. Nu är det mycket bättre men har fortfarande ont i halsen :( men jag hoppas jag mår bra imorgon så jag kan träffa Alex :) han åker ju snart :( Ska iallafall till skolan imorgon. Har spanska kursprov... hur fan ska det gå? den som lever får se..
Ska strax på träning, inte det smartaste kanske.. men jag är ju bara tränare för småbarn och att passa dem på typ hjulning är inte speciellt ansträngande så :) byyyeee

Bajs

Men orka att jag blir sjuk nu!! Alex åker ju iväg en vecka på söndag..men vill ju inte smitta ner honom igen så han inte kan spela in :( cp hals, jag hatar dig!

Skål

Gårdagen var rolig. Det började med en god middag med några tjejer från klassen hemma hos Julia. Efter ett tag började det rulla in fler och fler folk och kvällen blev lyckad :) Det enda problemet var väl att några hade typ sparkat sönder en byrå, riktigt onödigt..Men klart att det alltid ska finnas några som förstör. Stämingen dog lite där så folk började dra. Jag hälpte till att städa undan alla burkar/flaskor och sånt innan jag och Tessan tog sista bussen från Julia och sen kom pappa och hämtade oss runt halv två i älvsjö :) Nu ska jag typ dö lite innan jag måste sätta igång att städa och plugga som ett as idag!

Partyhelg

Gårkvällen var riktigt najs! Lagom mycket dricka, härliga människor och massa dans! Mådde inte sådär asbra imorse när jag vaknade, men det vare värt! Mår mycket bätte nu och det är redan dags att börja ladda inför ikväll. Det blir middag och party hemma hos Julia :) Jag och Tessan har redan varit iväg en sväng till huddinge och köpt en liten present till henne så allt som står på schemat idag är...chlla fram tills jag ska åka :D kanske borde passa på att plugga eller städa också..fast näe. Det är ju lov! :D men nu ska jag äta något litet och sen chilla gaaalet.
och imorgon kommer sötnosen hem :D

Freeedag

Hejsan hoppsan!
Har tagit det lugnt mestadels av lovet, men ikväll blir det party med massa folk från klassen och några till! :D Det kommer nog bli massa kul (: Och imorgon blir det tjejmiddag (+party?) hos en annan i klassen också :) trevlans! Ska strax käka och sedan börja göra mig klar i guess. Så den här kvällen kommer nog gå rätt fort, imorgon ska jag och Tessan iväg och handla, sedan tjejmiddag så imorgon lär gå ganska fort med och sen är det äntligen söndag! :D (tror nog aldrig att jag längtat till en söndag förut...haha) men då kommer älsklingen hem :D men nej, ska börja rota runt och se vad jag ska ha på mig :) seeeya!

Verkligen roligt

Kul att jag måste plugga matte idag!! Fattar ingenting och det är jätte tråkigt! Döda mig :( Men ska försöka få lite gjort iallafall så jag förhoppningsvis klarar g på provet! Senare idag har jag träning också och efter det ska jag bara ta det lugnt hemma. Imorgon är det party och lördag tjejmiddag! ...och på söndag kommer Alex hem :D :D men nej, ska sitta och tycka synd om mig själv ett tag nu innan jag öppnar matteboken!

Varje sekund

jag saknar det
katrineholm, 06

Onsdag

Gårdagen var awesome. Den började med att jag och Fanny kollade på alla Saw filmerna! Så otroligt bra :D Det tog oss ca 6 och en halv timma, haha men det var de värt eftersom Fanny inte hade sett någon förutom den första :o Men nu är det gjort :D Sen på kvällen åkte jag hem till Brus med en massa härliga människor. Askul att träffa alla igen, har inte sett dom på ett tag. Så det var kul :) Kom hem ganska tidigt och proppade i mig massa godis innan jag somnade...ensam :( Idag har jag slösat pengar i skärholmen och nu ska jag strax iväg på träning! Hörs senare.

Och jag saknar Alex massor :(
Tycker att han borde ta tåget hem igen! Stackarn är sjuk också så han kan inte åka skidor eller festa eller något sånt...då kan han lika gärna åka hem (a) Han kommer iallafall hem på söndag och då ska han hit och sova :))))) ska ge honom masa pussar :D

Dööö

SNÖN KAN TA SIG!!! vad hände med våren?!

Härligt med lov!

Skönt att det äntligen är vår! Så trött på det kalla vädret och snön. En annan sak som också är skönt är att det är lov! Som bjuder på massa härligheter! Igår tills imorgon är jag och Jessie hundvakter, så just de här dagarna händer ingenting. Eller jo igår var jag ett tag med Alex innan han åkte (Han ska vara borta hela lovet :() På tisdag ska jag vara med Fanny - vi ska kolla på saw! :D och senare på kvällen tror jag att jag skulle med Elli någonstans. Onsdag tänkte jag nog försöka ta mig in til stan eller skärholmen :) Sen på kvällen är det träning. På torsdag har jag också bara träning inplanerat och sen på fredagen blir det party med massa vänner! Och på lördag blir det tjejmiddag också :) Söndagen tänkte jag ägna mig åt att vila, städa och plugga lite innan jag åker in till centralen på kvällen och möter upp Alex :) som sedan kommer hit och sover med mig... wie :D
Så detta blir nog ett riktigt bra lov fastän Alex inte är hemma. Men nej nu tänkte jag typ försöka träna på något sätt.. känner mig lite småfet efter allt godis jag har tryckt i mig...och jag har inte ens kommit i närheten av hälften ännu, jösses! haha. Ha en great dag nu :D

Påskägg

Hade en mysig kväll med älsklingen igår. Skulle egentligen ha åkt till Kajsa eftersom hon fyllde år, men det fanns ingen tid till det :/ Iallafall, vi kollade på Criminal minds och liar liar innan vi båda somnade haha! Värsta pensionärerna som alltid somnar tidigt och vaknar tidigt :( haha
Jag fick även ett mega stort påskägg av honom, sötnosen :D med massa gott godis i, hihi... om jag kommer bli tjock det här lovet! Han fick ett lika stort ägg av mig, vilket resulterade att vi blev väckta mitt i natten av Andree som ringde och fråga om han fick komma in och sno likte godis... haha! det fick han dock inte..vi är för snåla för det :D och vi för trötta för att orka tänka haha!

kolla bara på det! haha

RSS 2.0