Ny iphone

Middagen igår med mina fina tjejer (plus våran snygga servitris) var hur mysig som helst! :) Kom hem strax efter nio och då kollade jag klart på filmen jag började titta på i onsdags - The next tree days. Och ja, Liam Neeson var med i kanske 5 minuter haha, men annars var den rätt bra faktikst :)
Idag var jag barnvakt igen, men denna gång åt båda ungarna, så blev inte lika mycket strötid eftersom den äldre tjejen inte sover lika mycket :) Men det var kul! Sen åkte jag för att ÄNTLIGEN köpa en ny telefon, såklart blev det massa strul så fick åka tillbaka precis när jag kom hem, men tack vare det fick jag 400 kr tillbaka sååå :) hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka! Sen blir det föra hos nella innan utgång :D

Prima

Sitter nu och är barnvakt, och hittills går det bra! Och nej jag har full koll på ungen även om jag sitter lite vid datorn - han sover! Eller ja, han ska sova iallfall sen om han somnat är tveksamt, ska kolla det snart. Imorgon ska jag ha båda barnen så då kanske det blir lite klurigare, men just nu går det prima.

Efter jag är klar här, runt 4 nångång ska jag hem, käka lite snabbt och sen ska vi tjejer till Emmas skola! De andra ska käka men inte jag, jag är bara otroligt bra sällskap hehe :D

Film!

Nu är rummet strax klart och enligt mig blev det iallafall snyggt! Vilket är positivt för det hade varit förjälva jobbigt att ändra tillbaka allting hehe! Nu blir det filmmys innan jag tänkte sova. Ska se på filmen The tree next days, någon som sett den? Liam Neeson är ju med, ni vet han i taken? Och han är ju grym så den är nog bra :D det återstår att se iallafall!

saknar denna lilla gulleplutt!


Babysitter

Idag var jag hemma hos familjen där jag ska vara barnvakt. Skulle vara där ett tag idag så jag inte är ensam första gången, var dock bara där i dryg en timma men det gick bra. Imorgon är jag ensam! Men mamman jobbar bara 5 minuter ifrån huset så det ska nog gå bra :D Ska nog snart till ikea med Jessie ifall bilen är hemma. Sen ska jag fixa mer i rummet!!

Godnatt

Just nu ligger jag och kollar på Criminal minds och efter det blir det sängen! Har huvudvärk och ska ju jobba imorgon så är väl bra om jag är lite pigg iallafall hehe. Lite nervös inför torsdag då jag kommer vara ensam men det går nog asbra! :)) *peppar peppar* Nu är det reklam så ska springa ner och hämta ett stoooort kallt glas vatten nu! Sov så gotttt

Kryssning :D

Hej på er!
Idag har jag försökt fixa i ordning lite i mitt rum, inte det lättaste, men har kommit en bit iallafall! Jag och mina favorittjejer bokade även höstlovskryssningen idag!! :D as taggad hiihih :D Mycket party då, 2-3 november kryssning och sen 4 november RHODOS REUNION :D längar!

Nu kollar jag på The big bang theory och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon ska jag vara barnvakt för första gången :D fast inte helt själv!

Sliten

Idag mår jag bra! eller kanske inte haha. Hade sjukt kul igår hos Helena iallafall :D Var hemma runt halv fem imorse så är liiiiite trött nu, tänkte sova någon timma nu så jag inte är helt död på träningen :) Det vore ju inte så bra kanske haha! Hoppas ni hade en bra lördagkväll ni med (:

Göteborg!

Igår bled det en liten roadtrip till Göteborg! Jag, mamma, Jessie och Fanny tog bilen tidigt på morgonen. Efter en lång men ändå skön bildtur var vi framme i den fina staden strax efter två. Perfekt eftersom Liseberg öppnade 15.00! Det var nästan inte en kotte på Liseberg vilket innebar att vi hann åka huur mycket som helst på bara 4 timmar :) Medan Jag, Jessie och Fanny var på Liseberg åkte mamma ut till landet och hälsade på :) Vid sju kom mamma och hämtade oss, vi käkade middag och sen letade vi upp stället där Alex och de skulle spela! De spelade asbra och efter det åkte vi hem, denna gång med Alex i bilen också så jag satt sååååååå skönt där i mitten :D haha, jag överlevde ju iallafall ;) Vi kom hem runt 2 på natten och då gick vi och la oss direkt! Alex åkte hem för någon timma sen eftersom han behövde fixa något hemma!

Nu sitter jag och håller på och göra frukost :) Senare idag tror jag att jag ska träffa Alex en stund och sen ikväll blir det lite party! :D


Plugg paus

Nu tror jag nog att jag är klart med första uppgiften! Täntke iallafall ta mig en liten paus. Dock ingen rolig paus, ska äta och sen städa rummet och även packa det jag ska ha imorgon eftersom jag ska till Alex sen! Och efter jag har gjort allt det där ska jag läsa igenom hela skiten och se om jag känner mig nöjd! Får hoppas på det haha :D Nu är jag däremot väldigt hungrig så vi hörs senare!

Snart är det jag som är kung

I natt låg jag och kollade på Lejonkungen, haha åh :') Laddade ner både ettan och tåvan, tror faktiskt att jag inte ens sett trean ännu haha! Men dom två första är iallafall asbra ju :D Har precis ätit frukost och nu ska jag göra klart min uppgft så jag kan skicka in den sen och sluta tänka på det! Den ska vara inne imorgon nämligen.

Sen ikväll kommer även Alex hit och gosar! Och imorgon blir det göteborg :D

Pluggggg

Idag var jag ju hemma hos de jag ska jobba som barnvakt åt! Barnen var jätte söta :D Ska dit på onsdag och vara med mammam så jag inte är helt själv första gången och sedan börjar jag på torsdag nästa vecka :) ska bli kul :D Nu ska jag plugga lite!

Ögongodis

Det fick bli Fast and furious 5, och satam vad bra den var :D Älskar de filmerna och denna var inte sämre än någon annan av de :D Ett plus är ju också att Paul Walker och Vin Diesel är grymt snygga så man får ju massa ögongodis samtidigt som man kollar också ;) Sånt är aldrig fel!

Fast om 20 minuter blir det en annan snygging att kolla på - Shemar Moore i criminal minds! Sedan blir det sängen :)


Paul, Vin, Shemar

Film

Nu har jag pluggat det jag kan tills pappa kommer hem och blir intervjuad av mig! Och det blir imorgon så. Förhoppningsvis har dom med sig något fint till mig :) thih! Nu ska jag smaska i mig lite chips och kolla på någon bra film. Har inte bestämt mig för om det blir Fast 5 eller the next tree days. Fast det lutar åt fast 5 :D Inte sett den ännu (a) hehe

Imorgon blir det lite städning och sånt tråkigt innan jag ska iväg på "jobb intervju" eller vad jag ska kalla det!

Barnvakt?

Igår blev det lite plugg, träning och sedan åkte jag hem till Alex och sov hos honom! :) Och fick nyss ett samtal om ett eventuellt extrajobb som barnvakt :D Så ska dit imorgon och se vad som händer :D Kul att få lite att göra och lite extra pengar ibland också (a)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag plugga en del så att jag hinner klart med uppgiften!

Sjukt kul

Kvällen igår var riktigt kul! Vi började hemma hos Fanny med mat och förade en hel del. Sen drog vi til entourage och hade askul! Eller jag hade det iallafall och träffade på lite folk jag inte sett på länge! Runt halv tre drog vi till Emma på "efterfest" och jag kom i säng strax efter klockan sex imorse och ja det var bara att gå upp vid tio och åka hem eftersom min kära pappa fyller år idag och jag hade lovt att baka.. Kul att jag hade glömt bort det igår på nattbussen hem haha. Men jag lever iallafall än så länge och mår som jag förtjänar!

Snart kommer släkten hit och sedan har jag träning! :) Sen ska jag DÖ i sängen och hoppas att Alex har det as tråkigt i london bara för att! Eller kanske inte, vi får se

Taggad!

Hittade en snygg tröja i stan som jag tänkte inviga nu ikväll! Är så jäkla taggad alltså! :D hihi. Om cirkus 50 minuter ska jag möta upp Zaki och Nellapella utanför oss så ska ta och börja fixa håret. Eller ah, inte så mycket att fixa, platta till luggen lite så är ja fit for fight! Ingen idé att platta hela skiten eftersom det ändå bara håller sig i två minuter haha.... Men lockigt blir bra.

Är avundsjuk på min dumma pojkvän som är i London nu! Vill också :( Han ska iofs kolla fotboll med Matt så jag hade väl ändå inte haft så överdrivet kul haha! Men nääääe, nu måste jag gör mig klar så jag hinner bestämma vad för dricka jag ska ta med mig och hur mycket. Jobbigt det här med utgång!

Lördag

Spenderade dagen med lilla kära Alex igår :) Mys! Runt fem åkte jag hem till Fanny och firade henne med hennes släkt och några vänner :) Massa trevligt och äntligen är plutten också 18 :DD Fick skjuts hem runt halv ett och åkte då inte alls hem så jag ljög, men åkte till Alex och sov med honom eftersom han nyss lämnade mig och stack till london fram tills måndag! Orättvist :(
Jag sitter iallafall kvar hos Alex och ska strax gå till bussen! Ska möta Emma och Fia på tåget och så ska vi till stan :) Senare ikväll ska vi till Fanny och för föra och skit och sedan blir det hennes första utgång här hemma i Sverige :D wiiiiie! Tycker synd om alla som missar det hahah näe men nu måste jag kila! pussis

Fanny 18

Idag fyller finaste Fanny ÄNTLIGEN 18! :D Sist utav oss men nuuu så, äntligen :D thihi! Ska hem till henne ikväll och fira henne med hennes släkt och vänner. Blir nog en asbra kväll :) Om jag bara kan bestämmav vad fasen jag ska ha på mig! haha, svårt det där. Men får se :D

Springa? Vad är det

Vilken koll jag hade när jag skrev mitt inlägg förut. Det visade sig att jag redan låg på sista avsinnet av första sägonen haha.. Fan då :D Men laddade nerförsta avsnittet på sänsong 2 (a) Men bara ett :D De andra är på gång! Men alla känner väö mig. Plugga? Nej tack. Kollade lite one tree hill istället men har precis suttit och funderat lite på intervjufrågor så lite har jag iallafall gjort! :) Men ja, jobba under press är mer min grej så om några dagar blir det säkert fart på mig :D Om inte får jag tvinga mig själv helt enkelt. Är man envis så är man. Och envis är jag minsann!

Imorgon tänkte jag tillbringa en stor del av dagen till att städa mitt allt för stökiga rum. Verkligen städa på riktigt. Tråkigt, men ja, skönt efter! Sen ska jag nog även åka och köpa mig ett par löparskor så jag slipper Nellas tjajt om det. Hon har fått någon konstig idé om att vi ska springa hem från träningen på söndagar, wtf? Oh well, en gång kan jag väl pröva. Men det låter som en rätt dum idé enligt mig. Liksom springa? Hur kul är det? Sen får jag se om jag kollar Alex fotbollsmatch på kvällen eller inte! Nu ska jag iallafall strax försöka sova lite :)))

Pretty little liars

Kom till Alex sent igårkväll, men fick iallafall pussas lite och fick sovsällskap så jag klagar inte! Åkte därifrån runt halv tolv idag och har inte gjort allt för mycket om jag ska vara ärlig. Har blivit HELT beroende av serien pretty little liars som jag har hela första säsgonen av på min dator. Och jag känner mig själv - jag kommer inte plugga förens jag sätt så mycket som jag kan så ja, bara att kolla liksom. Det är ju för studiernas skull *-) Ska iallafall kolla på det nu och njuta av en kladdkaka hehe, eller ja, lite kladdkaka iallafall, inte hela! eller...

Träning snart

Idag blev det stan med Nella pella för att köpa present till lilla Fanny som fyller myndig på fredag! Sist av oss alla haha. Det gick bra och jag är iallafall nöjd med vad vi köpte :D Sedan jag kom hem har jag faktikst läst lite och flyttat alla mina 45 filmer över på Alex externa hårddisk, det har ju tagit ett tag haha! Ska till honom sen och han ville ha alla mina filmer :))

Nu blir det strax träning och sedan hem och byta om och fördriva tiden en timma innan jag ska åka till plutten och sova där! Måste byta om nu!

Lördag

God morgon!

Det var jätte trevligt och roligt igår hemma hos Ida! :) Vi började hemma hos hennes mormor och morfar för att äta mat och fira henne med hennes släkt och sedan åkte alla ungdomar hem till henne och förade och drog sedan ut! Eller alla följde inte med ut, men de flesta. Jag ångrar lite att jag inte följde med, men skulle upp tidigt idag, plus att Fanny inte är 18 än och jag behöver spara pengar! Ska ju ändå ut nästa helg, och då ska ändå Ida med också! :) Men jag och Fanny hängde på hem till Ida och förade vi med, för att sen åka hem haha :D Hoppas hon hade ASKUL iallafall!!

Jag ska strax åka till mina kusiner och fia Antong som fyllt år! Vad som händer resten av dagen återstår att se!

Fredag!

Vaknade jätte tidigt idag eftersom Alex det aset hade råkat ställt sin klocka på en timma innan han skulle upp. Och vaknade han eller? NEJ. Jag fick stänga av klockan och väcka honom (som vanligt) och så somnade han om. Pucko. Nu är jag iallafall pigg och mätt efter frukosten och håller på och flyttar filmer mellan mina datorer! Ska till huddinge om två timmar och möta Jessie så vi kan köpa lite dricka och sånt!

Ikväll ska jag och Fanny hem till Ida som fyllt 18! :D

Torsdag

Alex och de förlorade tyvärr matchen igår. Och min bebi stod i mål hihi. Trots att han inte höll nollan så var han jätte duktig :D Till och med folk i andra laget sa det :D Efter matchen åkte vi hem till honom, åt lite och sedan kollade på Criminal minds!

Jag var en snäll tjej imorse och städade hans rum innan jag gick. Eller ja, det var lite eftersom han inte fick städa igår efter matchen för då skulle han ju pussa på mig och för att jag idag tycker att vi ska ses hemma hos mig :D Så sitter nu och kollar på Grey's och väntar på min älskling!

pusss


Dagen

Reging dag idag! Var iallafall i skärholmen med Jessie. Skulle egentligen inte köpa något men kom hem med strumpbyxor och en tunika. Blev sugen på en mysig tjocktröja också, men köpte den inte! Men ska tillbaka någon dag och köpa den (a) Och min jacka också! Mycket köpande här tyvärr.. Jag som skulle spara haha.
Ska strac bege mig för att kolla på Alex fotbollsmatch och sedan mysa med honom ikväll! :))

Städa lite kanske

Hej på er!

Det blev ingen Alex idag tyvärr. Men då får jag tid till annat. Har läst lite ur boken vi har till första uppgiften iallafall! Tänkte ta tag och städa i mitt rum nu samtidigt som jag kollar på Miss secret agent. Efter det blir det nog ett gossip girl avsnitt innan jag säger godnatt för idag.

Imorgon ska jag först till skärholmen med Jessie och sedan se till att hinna plugga lite till. Runt 4 eller så, när Alex slutar jobba, så ska jag träffa honom :) Blir nog en bra dag! Men nu? städa...

Tisdag

Igår övningskörde jag och hade träning. Spännande dag! Måste hitta mig ett jobb eller så! Idag ska jag iallafall plugga en del. Se till att jag kommer igång på riktigt. Och sen får jag se om jag träffar Alex eller inte! Nu ska jag äta upp min frukost iallafall :)

Time for bed

Växjö var kul. Eller ja, eftersom jag hade med mig Alex. Massa mys! :) Själva stället var rätt dött och tråkigt haha, men vi hade det bra iallafall :) Vi hade oturen att ALLA tågen vi tog var försenade och vi kom inte hem förens jättesent igårkväll. Så jag missade filmkvällen med mina tjejer ;( Men vi får göra om det!

Idag har jag varit hos min kusin. Hon fyllde hela 23 år :) Så det blev fika och sådant. Och sen hade jag träning. Och resterande delen av kvällen har jag kollat på Gossip girl haha (a) Ska strax sova och imorgon får jag se vad jag hittar på! Sovmorgon står iallafall på schemat, och träning! Godnatt :)

Im funny

Såhär kul har jag när jag kollar på fotboll!


Im funny

Såhär kul har jag när jag kollar på fotboll!


Växjö

Är nu framme i Växjö med min prins! Eller vi kom hit vid ett idag. Sedan dess har vi käkat lunch, checkat in och handlat godis och dricka till ikväll! :) Jag ska strax kolla på Grey's och han leka lite med min dator och sedan ska vi nog ut och käka middag! :) Imorgon ska jag upp runt 7 för att åka till skolan och ha introduktion! Sedan hem igen

Handlat

Idag har jag varit förbi Siba och köpt en datorväska, eller ja, ett datafrodal så jag inte repar datorn om jag tar med mig den någonstans. Den ska ju med till Växjö :) Ska kolla på några avsnitt av Gossip girl och sen ska jag se vad jag ska packa med mig. Ska ju bara vara borta en natt så behöver ju inte mycket alls, men jag och Alex ska ut och äta middag imorgon så lite fin kanske man ska vara. Och sen ska jag nog direkt till Ida när jag kommer hem på lördag också. Så ja! Efter gossip girl och packning, eller nånstans där emellan ska jag läsa lite i boken också! Så att jag kan börja på första uppgiften så snart som möjligt :) Ska bli kul faktiskt :D

Kom hem för ca tjugo min sen - tack gode gud för det. Det VRÄKER ner nu ju haha

RSS 2.0