Sixten


min katt är rätt gulliiiii


Mys måndag

Ny vecka nu då. Lov dessutom, så en bra vecka! Idag ska jag inte göra något speciellt på dagen tror jag, det blir till att vara hemma och passa hundarna! Sen har jag träning och direkt efter träningen blir det bio med pojkvännen. En bra måndag med andra ord. Nu ska jag ta och städa rummer eftesom jag aldrig gjorde det igår hehe


Kul

Helgen har inte direkt blivit som jag tänkt men ah, jag lever väl ändå än så länge. Resten av kvällen ska jag bara kolla film och sova tidigt. Blir bra det!

What to do?

Segis dag. Umgicks med Alex några timmar innan han hade match, sen hem och nu sitter jag och funderar på om jag ska städa lite. Men vi alla vet hur det brukar sluta eller hur? Ska strax in i duschen och sen blir det mat iallafall! Vad som händer ikväll vet jag inte ännu. Något går väl att hitta på iallafall :) Matt Hyde som spelar in ett album med Alex och hans band just nu kommer till stockholm ikväll (dom spelar in det i Gävle) så beroende på vad dom ska göra får jag se om jag hänger på. Min plånbok är liiiiiiite tunn just nu haha. Men ja, we'll see!

LOV

Ååhh så skönt med lov! Hade boxning på idrotten så lär ju ha lite träningsverk senare kanske, menmen! Nu har jag precis käkat lunch och har inget att göra för tillfället. Vad jag ska göra ikväll vet jag inte riktigt heller men vi får se! Kanske bio men jag vet inte ännu. Vi får se vad som sker helt enkelt ;) nu blir det nog en bulle eller två heheh

Snaaaaaart så

Nu är jag endast TRElektioner ifrån lov, fy fan vad s k ö n t ! Har inga direkta planer för varken helgen eller lovet i sig utan jag får helt enkelt se vad som händer. Nått kul lär jag väl ändå göra haha! Nu måste jag göra i ordning mig för att sedan ta mig ut i kylan till skolan, Yey, eller inte. Men som sagt, lov nästa!

Snart lov

Så sjukt onödig skoldag idag alltså. Först teknisk psykologi en och en halv timme, enda riktiga lektionen. Sen två timmars hål, sen svenska i en kvart då vi hade låtsas intervjuer och sedan håltimma i två timmar igen innan vi hade religion då vi kollade på filmen Juno. Roooolig skoldag...!
Har inga planer för resten av dagen utan ska göra en engelskauppgift och sedan bara chilla! Imorgon är sista dagen i skolan innan lov, score! :D

Nu!


ge mig s o m m a r !


Torsdag

Alla dessa underbara håltimmar! eller vad säger ni? nääe inte riktigt va. Så sjukt irriterande att det inte är sant. Men vad gör man inte? Jo upp klockan sex för att sen ha en lektion och sen börja halv tolv. Unerbart eller vad? skolan i mitt ♥ Men nu är jag bara 5 lektioner ifrån lov! NAJS.
Ska strax fixa lite mat och sen chiLllLa innan jag åker tillbaka till mitt andra hem typ. Deprimerande. Slutar vid tre idag tror jag nog, sent om du frågar mig men egentligen skulle vi ha slutat fyra så det är rätt skönt ändå liksom. Men nej, mat!

Pucko

Min pojkvän är efterbliven! Haha asså huuuur kan man misstolka "Vi är hos mig både tisdag och onsdag så hinner vi ses lite mer. Så ta halv sju bussen!" Han fick det iallafall på något konstigt sett till att jag skulle åka till honom. Hm aja, fixade skjut dit efter så kom inte så sent. Fast egentligen kommer han nog bara med nån dum ursäkt. Han har nämligen fått sin nya dator och ville förmodligen spela på den så sa att han misstolkade så han skulle hina spela längre. För så dum kan man väl på riktigt inte vara? :D haha

Iallafall. Skola mellan 9.45 och två idag så det var inte så farligt. Nu sitter jag och kollar på OC innan min träning. Funderar på att städa lite också innan Alex kommer. Eller så låter jag Alex städa när han kommer..fast det lär ju aldrig hända så :/ ah stääääda!

Tisdag

Man kan ju inte alltid vara duktig. Eller hur? Blev inget naturprov för mig. Seriöst, ingenting fastnade. Och jag har fan kunnat allt det där förut. Hittade gamla prov från nian som jag hade vg, VG(!) på. Och nu minns jag inte ett skit. Bra där (y) Aja jag valde som sagt samhälle av en anledning!
Har iallafall skrivit klart min engelska uppsats. Så lite duktig har jag varit minsann hehe :) Senare har jag träning och sen efter det ska jag träffa Alex. Helt okej tisdag faktikst

Naturkunskap är inte kul

Gud vill inte att jag ska lära mig naturkunskap alltså. Helt seriöst, har läst tusen gånger men ingenting fastnar. Så jävla ointresserad är jag över det jag läser. Jag valde samhälle av en anledning liksom??? Nej usch jag är helt lost asså. Inte kul. Får se hur detta går! Nu ska jag iallafall sova tänkte jag. Och drömma mardrömmar om ögat och bla bla bla, nej inte ens det kommer jag göra för jag vettefan hur ögat fungerar och inte heller hörseln, DÖÖÖ! aja nu ska emo jag få lite skönhetssömn ;)

Dag 25 – Min favorithögtid

Det måste nog bli...julafton! Och varför? Jo för all god mat (morfars köttbullar hehe) allt gott godis, den mysiga snön (som kan försvinna nu tack) fina julgranen, all kärlek som sprids och sen måste jag även säga det, men julklapparna. Visst det är långt ifrån det viktigaste men vem gillar inte att få saker? Och att ge saker för den delen! Nej, julafton är så mysig. Alla härliga filmer på tv:n, man kan sitta inne framför tv:n en hel dag utan att känna sig tråkig bara för att det är liiiite för kallt för att gå ut hihi. Åh julafton ♥


mmm!


Döö

Seg dag i skolan och en ännu segare eftermiddag väntas. Jag måste plugga som in i helvete! Så jävla mycket att kunna att jag spyr på de fan. Orkar intee ;( Måste skriva en engelskasak också, blä på skolan!! Skönt att det snart är lov iallafall :))

Måndag

Hade ingen tid att skriva igår! Städade mitt rum och pluggade en del innan träningen. Sen var det träning, sen hem, laga mat åt mig och Alex och sen kom Alex! Helt okej söndag med andra ord. Om man tar bort pluggandet då och istället gör något roligare haha! Ska till skolan om 20 min så nu måste jag skynda mig lite. Efter det blir det en hel del naturplugg, snälla döda mig?

Söndag

Idag blir det mycket att göra. Ska börja med att äta frukost! Sen måste jag städa och plugga innan jag drar iväg på träning. Sen ikväll kommer Alex hit också, treeevligt :) Men nej, om jag ska hinna lära mig den där jävla naturskiten måste jag nog sätta igång strax så nu blir det frukost!

Vove

Har massa godis att kääka samtidigt som jag kollar på Hachiko - en vän för livet. Bra film faktiskt och hunden är ju så grymt jävla söt alltså. Ge mig??? Snart är den slut och då ska jag hitta nån annan film att fördriva tiden med hehe!


fetttt söt


Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför

Oj. Har följt massvis med tvprogram! Svårt att välja. Jag gillar oc, vänner, desperate housewives, grey's anatomy, ugly betty, csi, criminal minds, the big bang theory, ja ni ser. Hur många som helst! Svårt att välja ett. Men om jag skulle bara tvungen att välja ett blir det nog criminal minds faktiskt! De andra är ju så lika. Liksom en vanlig såpa som går på tv, men criminal minds är så sjukt bra allstå. Spännande att se hur de i teamet tänker, hur seriemördarna tänker, hur saker fungerar och mm. Sen är det ju självklart inte i verkligheten som det är på tv, men det är ändå spännande! Och jag tröttnar aldrig på det! Har sett nästan alla avsnitt på tv:n och nu har jag även fått box 1 och 2, och tänkte defenitivt köpa resten. Ska bara samla ihop lite pengar hehe.


Dödsbilen

Gårkvällen igår var faktiskt roligt! Trots att jag knappt kände någon. Hemgången var inte lika rolig..eller jo, fast typ inte haha! Trodde seriöst att jag skulle dö :D Fick skjuts av Robin i en fullproppad bil så jag satt i nåns knä och han körde som en g a l n i n g ! Men jag slapp ta bussen och jag överlevde så det var najs ;D

Idag ska jag inte göra ett skit! Eller kanske men inte som det känns nu. Har ont i huvudet eftersom jag slog i det i biltaket x antal gånger igår på vägen hem haha. Funderar på att köpa godis och bara glo film. Låter ju hur bra som helst!

Hos Emma!

Just nu sitter jag hemma hos Emmssiiii! Hon håller på att sminka sig och jag försöker övertala Chris att vara en bra vän:):):) går ju sådär haha! Han tänker låta oss ta oss dit vi ska själva och vi hittar inte (y) spännande att se om vi ens kommer fram till partyt ikväll haha :D men nej, nu måste jag fixa mitt katastrof hår!


snygga emmmmma


Dag 23 – En låt som får mig att gråta

Oj vad svårt. Finns nog ingen låt som får mig att gråta faktiskt. Däremot finns det ju väldigt många låtar som påminner mig om härliga stunder och fina minnen. En av dem är Bubbly! Den lyssnade vi på flera gånger under ett av alla katrineholms läger. Så det är precis det jag tänker på när jag hör den låter. Katrinehom, gymnastik, kärlek, Huddinge GF!


Fredag!

Shit vad en hockeymatch håller på länge.. Vi var hemma vid halv tolv, kul! Upp tidigt för skola idag också så det blev inte mycket sömn inte. Men jag överlevde! Just nu sitter jag och kollar lite halvt på tv och försöker komma på vad fan jag ska ha på mig ikväll haha, inte lätt dedär! måste leta hehe

Hockey

Lite ändrade planer från det jag skrev igår. Istället för att jag skulle få Alex att hoppa över sin träning så han kan vara med mig längre har han itället match.. Så nu ska jag käka innan jag åker till farsta och fryser ihjäl i en is hall, meen vad gör man inte för dom man tycker om? (och för att jag ska slippa ta busen sen *-)) ehehe nerå :* nu blire mat iallafall!

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Sitter med naturen och har bajs tråkigt. Jag vill inte göra mera natur nu. Jag går SAMHÄLLE -.- blää!

Men iallafall. Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln är oftast att jag ser bra ut! Inte menat som oh jag är snyggast i världen och så. Men jag är nöjd med mitt utseende och tycker inte att jag är ful. Och det är väl bra? Självklart är inte det alltid min rekation utan ibland känner jag att jag vill lägga mig ner och dö bara för att jag är så ful haha. Men det har ju med humöret att göra! Hade jag inte varit nöjd med mig själv hade jag inte sett ut såhär heller. Nu menar jag inte att jag hade gått och opereat mig eller så. Men det finns så sjukt mycket att göra om man inte är nöjd. Ansiktet till exempel - bara att prova en annan frisyr. Eler färg. Sminka sig på ett annorlunda sätt, gå utan smink osv. Finns massor. Övrigt så kan man träna för att få kroppen man vill ha, man kan testa en ny klädstil eller något liknande.
Finns så mycket man kan göra själv om man inte är nöjd med sig själv. Men jag har då turen att vara nöjd med mig själv och inte vilja förändra mig. Tänk vad lätt det va då haha!


Studiedag!

Har sovit många timmar i natt, skönt! Dock har jag ont i ögonen igen. Skit kul med tanke på att jag ska plugga i princip hela dagen >.< Aja jag får väl stå ut! Ska ner och äta något innan jag sätter igång med naturen - önska mig lycka till haha ;D

Godnatt snart

Huvuuuuuuuuudvärk >.<
Men tänkte nog faktikst ta och lägga mig i sängen snart. Är ledig imorgon men känner att jag behöver lite sömn. Morgondagen går ut på att plugga natur, yey kul -.- Och senare träffa Alex :)) kan förhoppningsvis få honom att hoppa över sin träning så vi hinner ses lite mer men det återstår att se (a) thiih. Nu kollar jag iallafall på Scary movie men snart gör jag kudden sällskap!

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan


Bilden är tagen i somras, hemma hos Emma, utav Sandra! Myskväll stod på schemat den dagen tror jag och myyyyys har jag alltid med mina fina tjejer :* hihi


Gratis taxi!

Kaos morgon alltså! Går upp i tid, går till bussen ett bra tag innan. Efter jag gått några minuter kommer jag på att fan, jag har glömt grädden!Skyndade mig hem, hämtade grädden och sen fick jag springa till bussen. Ville fan dö när jag väl kommit fram till busshållsplatsen. Men kom det någon buss? NEJ! Efter en kvart ringer Tessan, kaos med allt. Får ta en annan buss till huddinge och möta upp resten. Bara tio minuter kvar innan vi ska vara i Balingsnäs, panik. Går till en annan buss, den har precis gått. Fan också. Vi tar taxi och skickar räkningen till sl tänker vi. Tvekar lite men bestämmer oss för att göra det. En sekund senare ser vi en taxi, värsta turen. Vi hoppar in och åker mot balingsnäs. Trevlig taxichaufför som pratar en del och är bara allmänt trevlig. Väl framme är vi redo att betala, men nej. Han säger att vi inte behöver. Hur snällt är inte det?! Vi kom fram endast fem minuer sent utan att ha blivit pank på vägen! Snälla taxichaufförer uppskattas! :D

Och nu är jag hemma och ska plugga lite natur innan det blir träning!

Onsdag

Idag blev det en sköön sovmorgon! Gick upp för en liten stund sen och nu sitter jag och käkar frukost. Idag är det projektarbete som gäller! Vi ska till Balingsnäs för sista gången och ha ett litet avslutningssamtal med tjejerna och bjuda på fika hihi! Vet inte hur länge vi håller på sen men inte allt för länge tror jag!
Ikväll är det som vanligt träning och sen måste jag också städa mitt rum som jag inte alls gjorde i måndags hehe (a) Men nu måste jag äta upp och göra mig i ordning för skolan!

Träning

Träningen gick bra. Förutom att det är så jävla kallt i den där hallen :s usch alltså, inte kul! Men annars så var det kul och tjejerna är så duktiga :D Just nu sitter jag och kollar på House och skriver lite på en engelska uppgift. Vill bara lägga mig i sängen och försvinna just nu, med min noblesse ask! min fb fuckar ut och det är SKIT irriterande :S vet inte vad som är fel men nått är det iaf!

Fast nä. Noblesse är det som får min uppmärksamhet ett tag nu framöver!

Dag 20 – Min favorit film

Oj. Min favorit film. Jag har INGEN ANING. Jag har så många favorit filmer. Men Saw filmerna passar nog bäst in här haha! Kan se dem hur många gånger som helst och de är fan lika bra varje gång ;) Så teknisk sett har jag 7 favorit filmer! Nån som inte sett dom? (EMMA, NELLA!) seeee dom! :))


Gårdagen

Kvällen igår var riktigt mysig! Vi käkade ytterfilé med typ pommes. Sen våffla med glass til erterrätt! Huuur gott som helst hihi. En bra dag med min finis <3 Kort skoldag hade jag idag också, najs! Endast två lektioner :D var hemma vid ett redan (: nu kollar jag på tv och om 3 timmar är det träning som gäller!

  


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast

Nästan en sån här köpte jag i lördags. Fast den är helsvart men jag hittade inte den på hemsidan och jag orka inte fota eftersom jag har den på mig. Ni får se nån annan gång kanske. Men ja en sån här kort, fast svart! Väldigt fin hihi (a)


Men lägg av!

Satt och övervägde om jag skulle åka tillbaka till skolan eller inte. Ont i magen plus att det kändes så onödigt. Ska jag stanna hemma eller vara duktig? Jag bestämde mig för att vara duktig. Äter lite snabbt, tar på mig jackan, halsduk och allt sånt. Går i kylan till det lite försenade tåget. Kommer till skolan och vad händer då? Jo, läraren är borta, SJÄLVKLART! ååh vad irriterande. Bara att åka hem igen. Se, sånt här händer alltid när jag ska vara duktig -.- bläää!

Kan iallafall ta det massa lugnt nu innan jag ska hem till Alex. Ska ut i kylan igen om två och en halv timma så har lite tid att döda. Kanske ska städa lite innan oc? Fast hur kul är det? Bör nog göra det ändå iofs.. vi får se. Att vara duktig har ju redan varit onödigt en gång idag så *-)

Alla <3 dag

Hååååååååååltimme <3 asnajs, eller? Hade sociologi i en timma iallafall. Fick MVG på minirapporten jag skrev, wiho haha :D nuuu måste jag äta något och chilla innan helvetet börjar igen ;) längtar tills ikväll thih :*

Natti

Nuuuuu blir det sängen för min del! Börjar bli trött så vad passar då inte bäst att göra om inte sova? Speciellt inte om man har skola dagen efter haha. Jobbig dag imorgon, börjar 10 över nio med en två timmars håltimme direkt efter och sedan två lektioner till. Fett onööödigt men ja vad gör man inte... Hur som helst, väntar sedan en myskväll med Alex med god mat och sådant, myyys :) hihi, men godnatt va!

Dag 18 – Vad jag åt idag

Haha åh, självklart kommer denna just idag! Har ju ätit massa skit (a) Men aja, ska vara ärlig ;)
2 rostade mackor med oboy till frukost
Rostbff med pommes till lunch
Sen hade vi gäster då åt jag en bit kladdkaka, två bitar kärleksmums och några kakor
Seeeen åt jag pizza till middag hehe
...och sen kommer jag förmodligen käka mer av kakorna och det!
Och ja, rätt många av mina dagar ser ut sådär. Ett under att jag inte rullar fram alltså haha! (a)


Grattis mamma

Kvällen igår hos Alex var mysig..när han väl slutade spela haha! Upp tidigt idag för att åka hem, baka, göra mig i ording och massa, mamma fyller nämligen år! Gästerna kommer om cirkus 15 minuter och jag är inte helt klar så får skynda mig nu. Senare blir det träning och chillllla hemma i sängen. Bra helg har jag haft iallafall :)


skitsnygg bild hehe


KUL

Sitter hemma hos Alex nuuuuh! Kom hit för tre timmar sedan men just nu sitter han och spelar och är inte speciellt bra sällskap... Jag kollar på Daylight och underhålls av Chris på msn men snart tar jag tillbaka mitt headset så han inte kan spela mer!!! -.-

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Jag vet inte riktigt vem.. De flesta skulle väl säga någon kändis eller så, men jag skulle nog fan inte palla det. Tänk att inte kunna ta ett steg utan att folk glor och viskar, fan vad jobbigt. Fast coolt ändå. Bada i pengar och allt. Men nej jag vill inte byta liv med någon speciell person, men jag vill byta liv med en kille för en dag. Vem spelar inte så stor roll. Men fett häftigt att få vara kille en dag och se hur allt är för dom. Och sen kan jag ju vara en skit en hel dag utan att det är konstigt också *-) haha nej men ja. En kille skulle jag vilja testa på att vara faktiskt. Spännande!

Tänk att få veta hur killar faktiskt tänker och om dom gör det!

tjenixen va

Gårkvällen var mysis. Käkade god middag och sen kom Alex hem till mig. En bra kväll.
Umgicks med honom ett tag idag tidigare, sen åkte han hem och jag och Jessie åkte till skärholmen och kollade till någonting till mamma. Kom hem för ett tag sedan och just nu spelar jag sims! Efter maten sen ska jag hem till Aleeeeeex. Imorgon blir det firande av mamma och träning! Mysig helg med andra ord. Hatet mot vädret försvinner lite gran iallafall haha

Dag 16 – Innehållet i min väska

Orkar inte ta något foto eller något just nu, men det kanske kommer. Väldigt ointressant iofs, men iallafall!
I min väska har jag alltid med mig plånboken, p-piller, smink, ofta en parfym, min kalender, hörlurar. Och så mobil och busskort med sådant har jag i min jackficka. Tror nog att det var det jag alltid har med mig, sen kommer det ju lite annat skit som skolsaker ibland!

Snöstorm -.-

Dagen har varit jobbig och kort. Den började med att en timma efter att Alex lämnat vårat hus gav vi upp hoppet på att ett tåg någon gång skulle anläda till stuvsta så jag packade ihop mina saker jag skulle ha fort som bara den och så körde pappa först Alex till hans jobb och sedan släppte han av mig i huddinge hallen. Vi var kanske 10 tappra tjejer som hade lyckats ta oss dit haha. Vi hade en kort ped led lektion och sedan vattengympa. Efter det krigade jag mig hem i snöstormen för jag pallade inte kriga mig till skolan, ha 45 minuters lektion med 6 st och sen kriga hemåt igen. Så dagen slutade tidigt.
Jag kom hem, anmälde mig till högskoleprovet, åt och nu har jag precis vaknat hehe. Har sovit för lite nu i två dagar för jag är verkligen inte gjord för att börja klockan 8. Måste sooooooova, och vem fan är trött klockan 10 liksom? Nej inte jag iallafall. Nu glor jag på oc ovh överväger om jag pallar ta mig någonstans sen eller om jag ska sitta inne hela kvällen pga vädret. Aja får se hur detta slutar!

För tidigt

Ni kanske undrar vafan jag gör uppe redan nu, och ah, det gör jag också egentligen.. Men Alex gick till jobbet för en kvart sen och eftersom jag för en gångs skull inte var äckligt överdrivet trött så valde jag att inte försöka somna om i 30 minuter typ för då kommer jag aldrig komma upp igen!
Vi får väl se hur många som tar sig till skolan idag eftersom sverige är efterblivet och stannar upp när det kommer snö. Liksom haft snö i mer än 3 månader nu, när ska ni inse det? All busstrafik är typ inställt också, men jag har en snäll pappa som skjutsar mig hehe. Egentligen hade jag velat stanna hemma men vi har både simning och sen en muntlig grej på engelskan så det kändes som om att det var bäst att jag gick. Nu ska jag ner och käka frukost iallafallllll!


Mer snö?!

Snöööööstorm ute :( när fan ska det sluta?? jag och alex som ska ta en promenad haha! kul ;) aja lite motion i kylan är väl bra *-) ajaah, seya!

Torsdag

Hemma från dagens skola som var...onödig. Först teknisk psykologi 8-9, där vi bara pratade muntligt och drog slutsater om uppfiten vi lämnat in och sedan håltimme till 11 då vi hade svenska och förberedde en låtsas arbetsintervju. Kul dag? nja, men kort var den iallafall! ;)
Nu ska jag läsa en religion sak och sen städa lite. Senare ska jag träffa Alex ett tag och sen får vi se vad dagen mer erbjuder. Simning klockn 8 imorgon, askul ;( haha! men nu ska jag ta och hämta mig en bulle

Dag 15 – Någonting jag ångrar

Vi kör gårdagens "dagens" idag istället!
Det finns inget jag ångrar direkt sådär, eller det finns en sak, som jag iallafall känner att jag ångrar just nu. Och det är att jag slutade på gymnastik. Inte för att laget fanns kvar, jag ville satsa eller var speciellt bra så ångrar jag att jag slutade. Jag saknar mitt lag så fruktansvärt mycket. Huddinge GF. Shit vilket helt otroligt lag vi hade. Känslan man fick av att komma in i hallen - irritation på en tränare direkt, slöheten, gemenskapen, vänskapen, att man hörde hemma någonstans, ja allt helt enkelt!
Jag saknar att få träffa mina abolut bästa vänner 3 gånger i veckan och jag saknar att ha ett ställe jag kan komma till och bara släppa allting och fokusera på alla människor där. Jag saknar att vårat lag var så fruktansvärt olikt alla andra lag och våran tränare. Alla tränare. Allt folk i stoängshallen. Jag ångrar atttt jag slutade. Vi har haft så många härliga stunder tillsammans - alla träningar, tävlingen i göteborg då vi SÖG, alla katrineholms läger, alla tävlingar, ja allt. Fyfan vad bra vi var.

   
   
   


Godnatt!

Nu är det dags för mig att sova! Börjar som sagt klockan 8 imorgon och jag är klar med tekniska psykologin också. naaaiiize. Får se hur många timmar det tar att somna denna natt men förhoppningsvis somnar jag strax så jag slipper se ut som en jävla zombie imorgon haha! Men goooooooooodnatt thihi

(hoppar över "dagens" idag för jag kommer inte på något bra att skriva just nu så det får bli imorgon!)


Onsdag

Väldig flum i skolan idag. Först redovisning på ped led där jag hittade på allting och alla vet att fantasi är inte direkt något jag har, men ja det får väl duga! Sen var det projektarbete som stod på schemat! Vi gjorde vårat lilla häfte som vi ska ge till tjejerna nästa vecka, myyyycket fint haha :D handgjort och allt, den ni!
Sen var det hem, käka och träning. Nu måste jag skriva en uppgift i teknisk psykologi och sen ska jag kolla på tv/sova. Börjar klockan 8 imorgon, tätt följt av en håltimme och sedan en lektion igen. Fett segt men skolan har ju aldrig varit bra på scheman direkt. När sjutton ska de lära sig? ja, det är en evig fråga mina vänner! men nu - choklad och funktionshinder eheh

Bullar

Det bästa med att baka bullar, eller typ kärleksmums eller något är ju att det räcker så jävla länge! En kladdkaka är ju slut på typ.. 1 timma haha! Men 70 bullar eller en plåt med kärleksmums tar inte slut lika fort allt ;)

Bullara vi bakade i söndags, mums


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

Denna bild är tagen den 14 februari, precis innan jag åkte
hem till Alex för att laga god middag och hare myys!


Tisdag

Idag har jag endast två lektioner. Natur och natur. Hehe rolig dag eller? Nej inte direkt, natur är ju inte det roligaste som finns men dagen lär gå rätt fort iallafall. Senare ikväll blir det träning och bara chilla framför nån bra film eller så. Helt okej dag liksooom (:

Dag 13 – Mitt drömbröllop

Oj. Mitt drömbröllop är verkligen inte någonting som jag har funderat på. Man vill ju inte direkt måla upp värsta drömmen och sen blir det bara skit utav allting haha. Men ja. Mitt drömbröllop.. Nej jag vet faktiskt inte. Så länge jag står och ska gifta mig med killen jag älskar och vill dela mitt liv med är väl det en riktigt bra dröm! Eller ja. Om han känner samma sak dvs ;)


Måndag

Igår var jag inte på humör för att blogga. Så det sket jag i. Just nu ligger jag hemma. Vaknade när klockan ringde och var trött som ett as eftersom jag knappt sovit. Kände mig allmänt hängig pga det, men eftersom vi bara skulle ha 2 lektioner tänkte jag att det står jag ut med! Meen så var det tio min kvar innan jag skulle gå så jag la mig i sängen (asbra verkligen) och vaknade lagom tills lektionen började. Då var det ingen mening att åka eftersom jag ändå kände mig lite sådääär. Så jag fortsatte sova och nu ligger jag här och ska snart hämta en bulle som jag bakade igår! haha. Ha en bra måndaaaag

Lördag

Nu ska jag fixa mig det sista innan jag möter upp Nellson! Vi möter sedan upp de andra i stuvsta där vi ska köpa pizza hehe :D Sen hem till pluttis och käka middag och ha det super myyyyys innan jag sedan tackar för mig och drar ut på krogen! Vart jag ska vet jag icke ännu men någonstans, är taaagggad wie :D men måste kila nu, ha en grym kväll!

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på


Detta är i ett shoppingcenter i Prag. Det låg precis bredvid vårat hotell och det var awesome!


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Jag oroar mig för framtiden. Vad kommer att hända då? Vart ska jag arbeta? vart ska jag bo? kommer jag hitta någon att bo med? Att gifta mig med? Kommer jag få barn? Ja det är många många frågor angående framtiden som jag oroar mig för. För den är helt oförutsigbar. Jag har ingen aning om vad som väntar mig och det oroar jag mig för.

Vad kommer jag att gå igenom?

Fredag

Seg dag i skolan idag. Med gymträning på idrotten så nu kommer jag inte kunna gå imorgon, YES! haha :( träning är dåligt. Man får bara ont och ser ut som ett cp :/ meeen imorgon ska jag kompensera det med pizza och alkohol, asbra (y) haha!
Vad som händer idag har jag ingen aning om. Har inte planerat något för ikväll så får se om jag blir hemma eller om jag hittar på något. Just nu ska jag bara chiillla och äta upp min bulle som jessie envisades med att lämna i mitt rum halv ett(!) inatt haha. Men bullen tackar jag för ;)

G'night

Nu blir det sängen. Har ont i huvudet plus att jag börjar 8 imorgon - alltså ett mycket bra läge för lite sömn. Hoooppppas bara att jag kan somna nu också ;D


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Detta är jag idag. Jag hade på mig ett par jeans som jag inte vet vart som är ifrån, en svart tröja från new yorker, armband från hm, en ring från bjuuububub nått sånt (en affär i skärholmen jag fan inte kan uttala) och den andra ringen från åhlens!


Hejsan hoppsan

Blev inget bloggande igår! Vaknade upp hemma hos Alex och fick inte låna hans dator :'( nej men det var typ nå fel på skiten så jag hade inget att sysselsätta mig med innan jag började skolan. TACK DÅ! Åkte från honom halv tolv och hade då matteprov. Och ja, vi får väl se hur det gå helt enkelt!
Sen hem, kolla oc, laga mat, åka till träningen och sen hem till Alex. Sova där och sen till skolan och ha skola hela dagen idag. Nu är jag iallafall hemma och ska väl snart laga mat åt mig och pappa eftersom han är invalid nu när han är skadad haha! aajaaah, ska väl göra något annat vettigt nu

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän

Känner att jag måste ändra dagens. Från bästa vän till bästa vänner. Och ni vet exakt vilka ni är men slänger in en bild på er ändå bara för att ni är så snygga!

    


Tisdag

Endast två lektioner idag! Engelska och naturkunskap. Inte så roliga lektioner direkt meeen jag överlevde. En skoldag mellan halv tio och halv ett är ju inte så farligt! Nu ska jag strax göra mat och sen plugga matte och sedan blir det träning innan jag sticker hem till alexpalex! men nej. nu ska jag se om vi har allt för pannkakor!

RSS 2.0