Första uppgiften

Kul första uppgift jag har i skolan. Ska göra en intervju som är 8-12 sidor lång! PLUS en analys och sådant på cirka 3 sidor. Blir mycket skrivande nu alltså. Måste börja läsa boken lite snabbare tror jag haha. Men jobbigt att den är på engelska eftersom jag inte fattar vissa ord :/ Men det går nog!

Film

Idag har varit en bra dag. Träffade Alex, vi köpte pizza, åt, pratade, kollade film och sen åkte han till rep. Så nu sitter jag och kollar på film med pappa. Vi kollar på "Good luck Chuck" haha :D Efter den ska jag kolla på criminal och sedan blir det nog sängen. Imorgon måste jag åka och köpa en dataväska så att datorn inte får massa repor och sådant. Ska ha med mig den till Växjö tänkte jag :)

Fast måste nog koncentrera mig lite på filmen nu!

Oflyt

Jag har sånt flyt när det kommer till att klippa mig känner jag..! haha inte riktigt. De hade iallafall ingen tid för mig idag så får väl gå dit någon annan dag helt enkelt! Eller ja, imorgon eller på måndag. Kan ju inte fredag. Varmt är det ute iallafall så fick mig en skön promenad fram och tillbaka :)

Nu ska jag strax börja städa rummet. Alex kommer hit sen så lite fräsch kanske det ska vara haha. Vi ska äta pizza, eller ja, han ska äta kebab men jag pizza. Och jag sitter redan och längtar till pizzan.... mums! Bara typ 5 timmar kvar nu då.. hehe

Plugga

Ser fram emot att åka till Växjö faktikst. Kanske inte själva resan just dit, men att en kurs drar igång. Ska bli riktigt roligt faktikst! Detta är nog första gången som jag faktikst längtar till skolan. Jag hoppas att jag till nästa termin eller nästa år kan komma in på hela programmet dock. För att skaffa mig en hel utbildning och sedan börja leva livet efter skolan. Flytta och börja jobba med något man trivs med. Bilda familj och ett liv helt enkelt.

Jag har ju ett liv nu med i o för sig, men ni förstår väl vad jag menar? Klara sig helt själv och förhoppningsvis bo med någon man älskar och vill dela sitt liv med. Och jag är glad att jag redan kommit på vad jag vill läsa i skolan. Vet inte riktigt exkat VAD jag vill bli, eftersom man kan börja jobba på flera olika ställen, men ungefär. Och det känns bra. Nu ska jag bara lyckas ta mig dit också. Men det ska nog gå. Envis har jag ju alltid varit. Och ge upp är inte heller riktigt min grej. Eller ja, det beror väl lite på vad det gäller. Men ge upp på livet kommer jag inte göra.

Hade väl varit brutalt mycket enklare om jag inte varit så lat i skolan tidigare. Men jag har iallfall bra betyg och det ska nog gå bra. Iallafall om jag lyckas hitta ett jobb under tiden jag läser på distans nu också, tjäna lite pengar. Spara lite pengar som jag har användning av senare. Ja ja, vi får väl se vart jag hamnar.

Dagen

Idag har jag varit duktig och övningskört lite! Gick väl helt okej faktiskt :) Får passa på nu när jag är ledig. Och har även kollat runt lite efter något jobb att söka. Vi får väl se om jag hittar något! Håll tummarna för mig :D Nu tänkte jag läsa lite i första boken och sedankolla på Grey's! :) Rätt skönt att inte ha något att göra också haha :D

Have a good night

Nu har jag fixat första boken som jag behöver för kursen. Känns skönt! Det är dock mindre skönt att den är på engelska och jag läser ju i samma takt som en snigel.. Men det här ska nog gå! Ska börja läsa redan imorgon tänkte jag. Ska också få med mamma ut och övningsköra lite. Måste ju komma igång någon gång! :D Sen ska jag nog se till att hinna städa mitt allt för stökiga rum imorgon också. Tråkigt men ja, det måste ju göras! Nu kollar jag på criminal minds och snart blir det sova dags!

Måndag

God morgon!

Trött som bara den eftersom jag inte alls sovit bra inatt. Men jag överlever väl. Ska strax åka iväg till biblioteket med mamma för att låna första boken jag behöver för kursen. Suger att den är på engelska dock haha! Men eftersom jag är en sådan otroligt långsam läsare kanske det är bra om jag börjar redan nu ;D Sedan blir det träning också!

Bra sällskap

Precis kollat på Bad teacher! Rolig film faktiskt :D Snart blir det nog sängen för min del. Upp rätt tidigt imorgon och gå ut med hundarna eftersom alla andra jobbar/är i skolan. Måste ju hitta något jobb jag med. Något som har nått att erbjuda? ;)

Har sällskap av en söt liten nisse också

Söndag

Det var en supertrelig kväll igår hemma hos Emma! God mat, trevligt sällskap och lagom tid på hemgången. Nu är det bara lilla Fanny kvar innnan vi alla är 18. Och jag 19 då haha. Men inte alltför långt kvar som tur är :D
Idag har jag inte gjort något alls. Kollat på Peter pan och nu ska jag äta något och sedan blir det träning! Imorgon måste jag till biblioteket och låna boken jag ska ha med mig till växjö! Åker ju på fredag och får reda på allt om kursen :)

Fredag

Saker kan visst ändras rätt snabbt.

Ikväll blir det utgång med massa kompisar och sen imorgon blir det att åka hem till Emma och fira henne med hennes släkt och vänner! :) Blir nog hur bra som helst :D Klippa mig orkade jag inte heller göra idag.. Det får bli på måndag istället :) Nu ska jag leta fram något att ha på mig ikväll och sedan hoppa in i duschen!

Städa

Precis ätit en god middag och startat lite nedladdning på bra filmer. Tänkte passa på att städa undan en hel del i mitt rum medans jag väntar och sedan också se vad jag ska ha med mig på lördag hem till Alex. Måste till honom imorgon på dagen och lämna det! Vill ju inte ha med mig allting ut på krogen imorgon haha.

Imorgon ska jag även förbi och klippa mig eftersom det inte blev någonting med det idag. Ska tjata lite på Alex att följa med också så jag slipper åka till honom själv sen på natten (a) thihi

Lite trött kanske

Hur smart är jag då? Åker från Alex imorse, och bestämmer mig för att gå förbi frisören för att klippa mig. Går dit, men tänker att jag för säkerhetens skull ska kolla så att jag visst hade lösa pengar på mig. Ser jag min plånbok i väskan? Nej... -.- Glömde alltså plånboken hemma hos honom. SMART. Tur att jag inte hann klippa mig för att sen inse det haha.. Ringde Jessie och fick skjuts dit och hämta den, wie. Får klippa mig imorgon istället :)

Present och skor

Har varit en rätt bra dag hittills iallafall. Stan med Jessie, hämta ut pengar, köpa present till Emma som fyller myding imorgon, hämta ut mina skor och sen hem till Alex :) Sitter hos honom nu och om ett tag blir det filmmys och choklad. Tråkigt nog skulle mina bruds på bio idag men jag hade ju redan planer ;( Får bli en annan dag!! :D

Onsdag

Godmorgon!

Igår var det en lugn dag. Var förbi east street lite snabbt för att kolla till min piercing som fått för sig att svullna upp lite, men det var ingen fara med det som tur var! Sen var jag och Jessie hos morfar och åt middag! :) Mycket trevligt måste jag säga :D

Nu ska jag alldeles strax äta frukost, sen måste jag förbi banken och hämta ut mina pengar som kommit och sen blir det nog stan med Jessie innan jag åker hem till Alex! Blir nog en bra dag. Det återstår att se

Måndag

Igår fyllde min bebis hela 20 år! Så jag var hemma hos honom hela dagen och mös med honom, käkade god middag med hans familj plus John och hans familj :) Mysdag och nu är han hela 20 år! Nästa helg blir det att fira med hela hans släkt!

Nu sitter jag framför one tree hill och chillar. Träning senare ikväll och sen bara ta det lugnt! :)

Lördag

Igår blev det först träning och sedan åkte jag hem till Alex och hade mysiskväll med honom! :) Upp tidigt imorse, åka till tandläkaren kl 12 och sedan träffade jag av slump Emma och Fanny på tåget och följde med de till stan! Kom hem för nån timma sedan och ska nu göra mig ready för kvällen. Middag hos Fia sen får jag se vad som händer!
Imorgon fyller älsklingen år :D

Love

hihi


Im done

Det är skönt att sluta jobbet vid tolv, direkt efter lunchen haha! Nu är jag färdigjobbad iallafall och ska väl njuta av ledigheten innan jag får lite plugg igen. Ska läsa en sociologi kurs på distans denna termin :) Men det är bara halvtid, och som sagt, på distans, så får se om jag försöker hitta mig något extra jobb eller så! Kommer ju avlida om jag ska gå hemma jämt haha!

Byt jobb

Kan man inte göra sitt jobb borde man byta så vi andra inte behöver drabbas av det!!!! Idiiioter.
Nu kommer Alex halva födelsedagspresent bli typ två veckor försenad KUL? nä.

Spännande dag på jobbet..

Sitter på jobbet och har inte allt för mycket att göra. Stanna till halv 4 lär jag väl inte göra. Men ett tag till iallafall skulle jag tro! Blir en snabbis till stan eller huddinge, måste in på hm och också hitta ett fint födelsedagskort! Och köpa Alex present också kanske :)
Ska träffa Alex senare idag om planerna blir som bestämt. Men med honom kan man ju aldrig veta, men vi håller tummarna! :) Nu ska jag se om det finns något att sysselsätta mig med

Ledig

Skönt att vara ledig idag måste jag säga. Gjorde ingenting speciellt utan tog det bara lugnt hela dagen! Fram till klockan 4 iallafall, då jag åkte till huddinge och köpte mig en kalender och hade sedan träning! Nu ligger jag och kollar på csi miami och ska snart sova eftersom jag ska jobba imorgon igen!

Ledig imorgon

Blev en kort jobbdag idag. Slutade redan vid halv elva. Och imorgon ska jag inte jobba alls. Najs :D Öl ikväll alltså :D Nu ska jag passa på att städa lite i rummet och sedan äta någon god lunch :) Och bara slappa ett tag!

Segis

Det var rätt segt på jobbet idag. Hade faktikst inte så mycket att göra. Får se om det blir bättre imorgon. Då är iallafall pappa där, det var han inte idag ju. Har inte gjort någonting sedan jag kom hem och kommer heller inte göra något. Trött och seg. Snart kommer iallafall pappa och Jessie med mat till mig så det blir bra! Mat är alltid bra thihi :D

På jobbet

Sitter just nu på jobbet och har i princip ingenting att göra längre. Suttit och fyllt i ett excel dokument hela dagen. Inte direkt jobbigt om man säger så. Fast hade gärna inte jobbat idag. Då hade jag kunnat stanna längre hos Cornelia igår, där det var hur trevligt som helt, OCH jag hade kunnat vila just nu hehe.. Men ja, lär väl gå hem snart eller så eftersom jag ändå inte vet vad jag ska göra.
Jobbigt bara att pappa är påväg mot öland för att hämta Jessie så jag måste ta tåget hem. Alltid skönare med bil! Väl hemma ska jag inte göra något speciellt. Äta chilla sova typ. Låter rätt skönt det faktikst :))) men näe, ska försöka fördriva tiden med något!

Bra dagar

Lägret var askul! Inte samma känsla som i Katrineholm, men det var ändå hur kul som helst och hallen var riktigt bra! :) Igår fyllde jag år och hade en mega bra dag på lägret och sedan middag hemma :) Idag kom släkten hit och firade mig också :)

Om två timmar ska jag över till Nella och fira att hon äntligen blir 18 år!:D GRATTIS på dig lillskrutten :D <3 hihih

Vill sova :(

KUL ATT MAN KAN SOVA OCKSÅ!!
Bläää. Har legat vaken större delen av natten. Varför vet jag inte. Sjukt frustrerande. Vill ju sova :( Orättvist att se att Alex kan sova utan problem :( och så tar han massa plats också heheh... Men fick sällskap av nissenusse nu iallafall! :))

Om 15 min ringer klockan och då ska jag äta stooooor frukost för jag är jävligt hungrig. Sedan så ska jag göra mig ready för att dra på gymnastikläger under helgen. Åh kommer bli så kul :D Får se om vi hörs något under helgen. Tar inte med mig datorn men man är ju grym och har en iphone hihi

siiiiiixten hih. Han har varit ute och va blöt så jag gav honom en handduk thihi


Stressig dag

Alla älskar svensk sommar eller hur..? Hah nej inte alltid!

Var i skärholmen på dagen med Fanny och nu har jag precis kommit hem efter att ha handalt det mesta som jag måste ha på lördag. Det är dyrt att bjuda på mat måste jag säga haha. Hoppas bara det räcker till alla! Annars blir de ju lättre fulla *-) hehe

Väntar nu på Alex och på mat. Två saker jag älskar :D hihi. Sen måste jag städa klart rummet också eftersom jag inte hinner så mycket på lördag på grund av lägret! Men det ska nog gå :) Ska börja lite smått nu innan maten och Alex kommer!

Segis dag

Seg dag! Har i princip inte gjort någonting alls haha.. Har degat framför tv:n och datorn. Men jag har även packat nästan allt. Ska strax åka hem till Alex för en myskväll! thihi :) Imorgon blir en lång och stressig dag. Har massor att göra. Handla, packa det allra sista, städa rummet, fixa lite inför lördag eftersom jag åker torsdag morgon, och så ska jag hinna umgås med Alex! Men han får väl hjälpa mig att städa.... :D haha, då blir han nog glad ;D

Sen är det läger hela helgen och min födelsedag på lördag, och sötis Nella 18års dag på söndag (STORA TJEJEN :D) och sedan ska jag faktisk ta och jobba en vecka till. Pappa frågade idag om jag ville dit och jobba så ja, varför inte? Lite pengar har aldrig skadat och det blir nog inte så jobbigt. Ska bara inventera denna gång och inte vara ute på tågspåren och jobba! Men neeeee, måste göra mig ready nu eftersom jag måste börja röra på fläsket om 20 min!

Tråkigt väder

Roligt väder. Man vill ju verkligen gå utanför dörren.. Eller inte. Får se om jag tar och hittar på något nu på dagen eller inte. Senare ska jag iallafall hem till Alex och umgås med den tönten :)) thihi. Kanske ska börja packa nu när jag ändå inte har något att göra? Låter som en bra idé :D

Packa snart va

Nu har jag skaffat mig en luftmadrass! Skönt så att jag slipper sova på golvet under lägret haha :) Borde väl börjar fundera på vad jag ska packa ner också. Men behövs ju inte så mycket. Lite kläder, träningskläder,godis och sånt enkelt :D hihi. Glömmer jag något är det ju bara att slå en pling till pappa som kan lämna sakerna, är ju bara 20 min bort med bil haha. Men ska bli stört kul ändå! Nybyggd hall och allting :D

Måndag

Klockan ringde tidigt imorse eftersom Alex skulle till jobbet. Jag är glad som fan att jag fick sova vidare eftersom vi har en VÄLDIGT gnällig hund hemma som har väckt mig minst 4 gånger inatt.. -.- Har precis käkat frukost och ska fördriva tiden lite tills Alex slutar. Då ska vi till skärholmen! Blir trevlans det. Nu ska jag ut med hundarna!

Film mys

Jag är bra på att övertala folk! Dock tog det ett tag men nutteplutten kom hit för ett par timmar sen :D I skrivandes stund sitter vi och kollar på en riktigt bra film, Gone in 60 seconds. Gör mig lite sugen att olla på alla Fast and furious filmer hihi :)) Imorgon börjar hans allvar igen. Han ska till jobbet. Jag får sova vidare när han gått MOHAHA! Sen måste jag till skhlm eller något och hitta en luftmadrass, kul va... Men nääe missar massa av filmen nu!

Regn!

Fint väder vi har ute idag då! Vad hände med sommarvärmen :( ?

Igår drog jag iallafall ut med Elli och tog en öl och snackade massa skit. Trevligt :D Vi övervägde att dra till sommar med några kompiar men vi kände att en öl eller två passade bättre igår ;D Gott och inte för mycket slöseri med pengar :D haha. Idag är det ju som sagt inte det bästa vädret så idag lär jag inte göra ett piss. Jobbar på att övertala Alex att åka hit men det går ju sådär.. tråkig kille *-)

Youtube

Har man tråkigt är youtube en mycket bra vän! Roliga gamla klipp :D


Birthday soon

Tänka sig. Om en vecka fyller jag år. Hela 19 år har jag då funnits i denna värld. Och dagen kommer nog bli bra! Läger med bästa Huddinge på dagen och sen middag och chill hos mig med mina bästa vänner! Ser fram emot det :)

Lördag

Blev en segis kväll hemma igår. Skönt faktiskt. Speciellt eftersom jag tror att jag ska ut ikväll! Beror på om Elli tar tag i skiten eller inte :D haha. Får väl slänga iväg ett sms om några timmar och kolla :) Nu tänkte jag iallafall spela Rollercoaster hihi (a)

Poolhäng

Har legat vid poolen hela dagen. Stört skönt! Sola bada sola bada. Jag är glad att vi har pool när det är sånt här väder haha. Men nu är jag seg som bara den så får se om jag orkar hitta på något ikväll eller inte. Det återstår att se! Nu ska jag ta något litet att äta iallafall

Sol och bad

Idag har det varit riktigt jäkla varmt! Dagen började med en liten tripp till huddinge där jag hittade en tröja för endast 30 kr. Vi alla älskar väl rean? Sedan kom fanny hem till mig och vi har legat ute i solen i några timmar och badat och så. Hur skönt som helst :D Vill alltid vara ledig hihi.

Är äckligt jävla hungrig just nu så hoppas att vi får mat snart. Efter maten ska jag åka hem till lilla grisen i alby. Alex alltså för dom som inte hängde med! Det blir treeevligt

Thih


jag och min gris

Styrka

Träningen gick bra och jag var med och tränade lite jag med. Körde några volter och sedan styrkan på slutet också,kan ni tänka er? Det kan inte jag, men så är det. Har precis fixat lite med presenten som Alex ska få när han fyller år, nu får vi bara hoppas att det blir bra också :D
Har riktigt ont i huvudet så det blir nog faktiskt snart sängen för mig. Eller ja, lägger mig väl och kollar någon bra film i guess.

Solat

Har varit med Alex de senaste dagarna så har inte orkat uppdatera! I måndags var vi iallafall på bio efter träningen. Vi såg Baksmällan 2. Långt ifrån lika bra som första men den var ändå bra :) Sen åkte vi hem till mig och sov. Igår vaknade vi hos mig, käkade frukost och åkte sedan till honom där jag hängde hela dagen med undantag att jag hade träning ett tag. Kom hem från honom för ett tag sedan och sen dess har jag solat hihi. Nu ska jag ta något litet att äta så att jag orkar med träningen!

Ikväll blir det nog en lugn kväll hemma!

1 augusti

Igår blev det myskväll hemma hos Fanny! Vi kollade på Law abiding citizen - så sjuukt bra film alltså. Stört kul att sitta och kolla med dem också som satt och gissade för fullt vad som skulle hända och sånt haha :D Fel hade dom också men var jäkligt kul att höra på :D

Idag drar träningarna igång också! Så om en timma ska jag börja röra mig mot träningen och sedan blir det bio ikväll :) Bra dag med andra ord!

RSS 2.0