Helg!

Igår blev det ännu mera jobb. Men då jobbade jag stängning så hade det brutalt segt på eftermiddagen. Men ja, det är ju iallafall pengar och sånt behöver jag mycket av! Måste ju ha råd att spendera i new york! Efter jobbet blev det middag, en dusch och sen satt jag faktiskt och kollade på kristallen med familjen. Mer än så orkade jag inte. Huvudvärk och trött efter en vecka med alldeles för lite sömn! Men nu är det ett tag kvar tills jag måste gå upp klockan 5 så ska väl inte klaga mer nu! Nu väntas lite lördags frukost


Torsdag

Idag känner jag mig duktig minsann. Klockan ringde klockan 5 och jag steg, motvilligt, upp ur sängen. Käkade frukost och gick ännu en gång till jobbet. Stressigt som fan har det varit idag men jag överlevde. Efter jobbet åkte jag till skolan för att låna lite böcker och köpa kurskompeniet som jag behöver för nästa kurs. Gud vad jag är ute i god tid! När jag kom hem från skolan ville jag inget annat än att slänga mig på soffan. Men nej. Det var dags att städa mitt äckliga rum så det fick bli så! Efter jag städat tog jag en timmes vila framför tv:n, sen blev det middag och nu har jag precis läst allting jag behöver läsa inför måndagens seminarie! Duktig tjej. Har dessutom betalat mina räkningar också. #fattig. Nu sitter jag iallafall och glor på Liar Liar och väntar på min bebi som kommer hit efter sin träning. Då blir det gosmos innan det är dags att sova. Jobb imorgon med. Sen äntligen helg, du är efterlängtad vill jag lova!

New york!

Känner att jag tappat bloggsuget lite. Vilket är synd då det är riktigt roligt att kunna kolla tillbaka på vad man gjort! Men what to do. Så speciellt är ändå inte mitt liv att jag skulle dö utan att komma ihåg allting. Men you get the point. Hade iallafall en bra helg. Lite krök hos Måns kompis i fredags, sen fira fina fina Emma på lördagen innan jag begav mig mot en fet lokalfest som inte ägde rum i en lokal utan i stora partytält utomhus. Kul var det iallafall.
 
Efter helgen har jag jobbat. Och jobbat. Är ledig idag så passade på att ta en härlig sovmorgon. Imorgon ringer klockan 5 igen. How nice. Något mer som är värt att nämna är att jag och Jessie har bokat en resa till new york. Yep ni läste rätt. I november tar vi varsin väska och drar iväg till new york i en vecka Fyfan vad härligt. Längtar som fan. Ska inte slösa pengar på ondiga saker fram tills dess. Värt att ha massa massa pengar där borta. Hejdå krogen. Vilken tur att jag inte gillar krogen speciellt mycket då, wiewie.

Ledigt

Igår efter träningen åkte jag hem till Måns. Det är inte så ofta det händer men igår så! Idag gick vi upp runt 10 och sen åkte vi in till min skola. Jag hade konstigt nog missat en muntlig uppgift som jag var tvungen att göra. Klockan 13 skulle jag vara där.13.04 var jag klar. Värt! Men skönt att ha den gjord iallafall så att det inte blir några problem senare!

Sen åkte vi hem till mig. Lagade lite pannkakor och gjorde inte allt för mycket. Nu håller hemmafruarna här hemma (jag och Jessie) på att baka blåbärspaj. Den är strax klar så då blir det lite go fika, inte helt fel en torsdag som denna!

<3


Sliten tjej

Jag är hemma från lägret och det enda jag gjort sen dess är i princip att jobba. Jobba jobba joooobbba. Har även spelat fotboll och tagit en sväng förbi gömmaren. Dock blev det inget bad för det var riktigt kallt heh. Men ja. Nu är jag ledig enda fram tills måndag. Fyfaaan vad skönt. Inte fått sova ut på över en vecka. Imorgon ska jag sova länge. LÄNGE. Träning imorgon också. Wiie! Härligt att vardagen börjar närma sig. Snart är det dags för skola också. Konstigt nog så längtar jag lite. Men vi ska ha en rolig kurs. Dans, drama, bild och musik. Blir nog rätt härligt. Hoppas jag iallafall.
 
En resa till new york vill vi också boka. Måste jobba mer. Få lite pengar, som jag sedan kan shoppa bort. Men är det i new york det sker bryr jag mig inte. Det är ju ändå NY liksom. Åh vad jag vill!

Update

Hade en bra födelsedag. Inget speciellt liksom. Jag gick upp klockan 5 för att jobba. Blev överraskad på jobbet med choklad av Helena. Jobbade sedan till 14.15 innan jag gick hem. Städade i ordning lite sen kom Måns. Efter nåra timmar kom även mamma och pappa hem och då blev det middag. Senare kom Fanny, Nella och Emma förbi på lite tårta och vin. Vid halv 12 kröp jag ner i sängen bredvid månsi.

Igår åkte vi på vårat årliga läger. 4 dagar med bara gymnastik och härligt sällskap. Vad mer behövs? Just nu har min grupp dans och om en timma är det dags för lunch!


Måndag

Har haft en väldigt bra helg. I fredags gjorde jag inte allt för mycket på dagen vad jag kan minnas. Senare kom Måns och Niklas hem till mig och vi satt och förade/letade efter något att göra. Efter ett tag drog Niklas hem istället och vid halv 1 åkte jag och bebbo på fest i tullinge! Rätt mycket folk man kände så det var roligt!

På lördagen chillade jag och Måns hemma hos mig tills klockan var tre. Då började jag röra mig mot nellas 20 års firande. Det blev middag och lite förande hemma hos henne. Sen tog vi tåget in till stan. Limrick stod på schemat. Bartömning. Sista kvällen. Spårat. Var hur kul som helst. Måns och Niklas kom förbi dit senare också. Det blev dans, öl, dans på bardisken och mera öl. Jag och måna ramlade in hoa mig runt 4 nångång, spenderade söndagen med att må skit, äta pizza, bada badkar, äta kladdkaka och ha ångest.

Upp klockan 5 idag för att jobba. Åh herre. Jag tog mig igenom dagen, 1 timma övertid också så 9 timmar blev det. Jobbar imorgon också. Fyller år gör jag också. Wehu!


Parmiddag

Igår blev det parmiddag här hemma. Både Johannes och Måns var här och jag och Jessie bjöd på grillad fläskfilé med klyftpotatis. Mycket gott om jag får säga de själv! Sen spelade vi spel, drack lite öl och glodde på film hela kvällen. Helt okej torsdag ändå!

Och idag är också em bra dag. Det är fredag, alla gillar fredagar. Jossan ska dricka öl OCH min väska kom idag. Dock är väskan trasig, även lite och idioterna har snott ett ciggpaket från mig, meeen mina kläder är hemma! Och mina smycken. Åh vad underbart :')


Brownie och cupcakes

I måndags var det dags för en förändring. Mitt hår är inte längre rött. Nu är jag back. Brownie hejhej. Visst gillade jag det röda men är rätt skönt att vara brunhårig igen! Och så började träningarna i måndags igen. Åh vad man saknat att vara där. Mina fina tjejer! Varit med Måns har jag också hunnit. Och middag med Emma och Fanny igår, mys! Idag var jag och handlade med flickorna. Och nu har jag och Jessie precis bakat cupcakes. Ska strax börja med middagen också och snart kommer månsi hit. En helt okej vecka måste jag säga. Jag gillar sommaren. Om man ändå hade sina kläder...

Men äsch. Jag är lycklig ändå. Bra år.


Riktiga idioter

Jag och Emma var förbi Arlanda idag. Vilka jävla idioter är det som jobbar på airberlin egentligen? Inte nog med att väskorna inte kom fram till kos. Vi fick dem inte på hela veckan. Helt plötsligt har de skickat hem Fannys väska. Och min, nellas och Emmas då? Ja våra väskor har de efterblivna jävlarna skickat till kos. Alltså VA? Hur fan tänkte man då?? Jag vill och behöver min väska. Mina kläder. Mitt smink. Allt i väskan. Dehär kommer kosta för dem! Det lovar jag.


Helgen

Jag har varit hundvakt hela helgen. Har fått sällskap av Måns så jag har iallafall sluppit vara helt ensam. Vi har väl inte gjort överdrivet mycket. Ätit massa mat, sola, bada, gått promenader. Sen åkte vi hem till honom en sväng, badade jacuzzi och sen var vi förbi hans kompis på lite krök i fredags också. Men eftersom han jobbade i lördags och jag hade hundarna stannade vi inte så länge! Har haft en väldigt härlig helg iallafall. Rehab efter kos. Utan kläder är jag dock fortfarande. Jävla airberlin. Ska förbi flygplatsen idag. Nu jäklar!

Måns är påväg till jobbet nu och jag glor på tv. Ska fixa i ordning frukost strax iallafall, hungrig som en gris


Hemma!

Så var man hemma igen efter en helt klart oväntad vecka på kos. Resan började med att vi i bilen insåg att vi kollat fel på tiden så vi hade missat planet. Ahapp, vad nu då tänkte vi. Vi ringde som galningar och vi lyckades hitta ett flyg samma dag. Från Arlanda till Berlin, från Berlin till Salzburg och därefter vidare till kos. Äsch vi kör ändå bara vi kommer fram till kos. Vad kan gå fel efter den här morgonen liksom? Så skulle vi inte ha tänkt. När vi anlände till kos var väskorna fortfarande kvar i Berlin. And guess what, det är dom fortfarande. En hel vecka med 4 tjejer utan någonting alls. Inga kläder, inget smink, smycken plattång. Ja ingenting. Men med kläder från kos turistaffärer och billigt jävla smink hade vi en grym vecka iallafall. Man får göra det bästa av situationen! Vi träffade på härliga norrmän som vi hängde med varje kväll. En riktigt rolig resa iallafall! Saknar dock mina kläder men får jag dom inte inom nån dag eller två så lovar jag att Tyskland får en mindre invånare!

Kul hade vi iallafall! I helgen är jag hundvakt och månsi är här och håller mig sällskap! Färga håret ska jag göra också, wie


RSS 2.0