Söndag

Jobbhelg, åh så kuuul. Vill vara ledig och vara ute i solen istället. Dumma jobb. Men jag behöver pengarna så vad ska man göra. Tänk om man blev rik av att plugga, de vore nått va! Sitter för tillfället och äter lunch. Pannkakor, det är aldrig fel. Jag slutar om lite mer än 4 timmar. HÅLL UT. Ikväll ska jag plugga och förhoppningsvis träffa Måns. Vi får se. 

Ledig imorgon men har plugg att fixa. Sen jobb tisdag och sen har jag faktiskt ingen aning om hur resten av veckan ser ut. Har förträngt allting. Vill dra iväg och vara ledig! Är bara tre veckor kvar tlll Paris idag, åh vad jag längtar!!

Bra kurs och festival ba

Ännu en intressant kurs i skolan. Det kan behövas en förra kursen som var tråkig och onödig. Och ja jag tänker säga onödig. Extremt. Tråkig lärare också. Usch. Skönt att få prata och läsa om saker man faktiskt vill lära sig och känner att man troligtvis kommer ha användning för någon gång när man jobbar, och detta är även något man har nytta av när man inte jobbar. Funktionsnedsättning. Väldigt intressant! Är dock rätt mycket att läsa och göra, men så är det väl alltid.
 
Igår bokade jag och Måns bråvalla också! Fyyyy vad kul! Det kommer bli awesome alltså! Och älsklings Fanny ska dit också, blir inte så mycket bättre wiiie.
Något annat bra igår vad att jag fick träffa Emma också. Gos Emma som är hemma i veckan. Ska käka med henne imorgon också så lite mer av min Emmados kommer att fyllas på innan hon sticker tillbaka till oslo igen. Åh måste se till att ta mig både dit och till Norrköping någon gång snart.

Onsdag

Kryssningen var rolig. Kalasfull kan jag nog beskrivas med ett ord. Vi var väldigt många från Huddinge så det var väldigt skoj. Jag spenderade dag två på båten att må skit och ville dö, i princip. Men det gjorde jag såklart inte som ni kan se.
 
Nu är jag hemma igen och i måndags var det skola, och igår jobb. Good girl. Skola snart igen, men först är det frukost som gäller. Man måste ju äta. Rostade mackor, ägg, yoghurt och oboy, svårlsaget!

Fredag

Den där jävla äckel tentan lämnades in igår runt tre så hade en ledig kväll och har haft en ledig fredag. Så jävla skönt! Sov hos Måns igår och nu ska vi strax börja röra oss mot mig för att hämta saker och käka och sånt innan kryssningen. Åh är så taggad. Hur många som helst som man känner så detta kommer bli awesome! Jag gillar kryssningar :))) Sen blir det lite jobb och skola nästa vecka OCH Emma kommer hem och hälsar på, hur grymt kommer inte det bli? Rätt så bra vecka alltså. Ny kurs också, jag hoppas fan att den är roligare än förra!
 
Nu ska jag leta upp böcker inför nästa kurs, seeeeya

Mycket hat

Att en tenta kan vara så enormt seg att skriva. Känner mig liksom helst lost. Tråkigt som fan är det också. Nej det är inte mycket som känns rätt med denna tenta inte!
 
Idag har jag i alla fall jobbat. Lagom segt men ja, vad gör man inte. Sen blir det jobb imorgon också. Och såklart ännu mera tenta skrivande.. Men jag har inte ens suttit i en timma ännu och ändå fått ner kanske 300 ord till, så lite bättre känns det. Men det är fortfarande 2000 ord kvar. Ordbajs gånger en miljon. Hjälp någon?

Tenta på tenta

Idag blev det jobb i tre timmar medan två andra var på kurs. Sen jag kom hem vid tolv har jag suttit med tentan. Det går väldigt väldigt långsamt, men lite framåt går det i alla fall. 1200 ord har jag nu fått ner på dokumentet. Nu återstår det alltså 2300 ord och en och en halv del kvar att svara på. Jag får jobba om jag ska klara att uppnå alla ord men jag ska fan klara det! Sen när man läser igenom tentan kan man alltid lägga till lite ströord här och där och någon extra mening för att få ihop det bättre så jag håller tummarna. Jag har ju enda till fredag på mig så jag hoppas att jag klarar det. Sen firar vi det med en kryssning. Blir inte mycket bättre.
 
Nu tänker jag i alla fall ge upp för idag och ska strax fixa i ordning något att äta innan träningen. Efter träningen sen ska jag hem till Måns och gosa. Tar en paus från plugget även ikväll med andra ord. Imorgon och onsdag blir det jobb och plugg och sen är jag ledig torsdag och fredag och då ska den här skiten fixas klart. Sen börjar en ny kurs direkt och ännu en ny tenta efter de.. love life

Lördagsplugg

Jag sitter då alltså en lördagkväll och pluggar. Vad gick snett kan man ju undra? Jag jobbade en stund idag och ska även jobba imorgon, därav min extremt tråkiga lördag. Men jag får se, dyker något rolig upp så är det möjligt att jag går ut en sväng i alla fall. Men det lär väl inte hända något allt för roligt kan jag tänka mig. Men det återstår att se. Är ju i alla fall bra att jag kommit igång med tentan nu då jag jobbar måndag, tisdag, onsdag och har endast torsdag och en liten liten stund på fredagen att skriva. Så jag ska väl egentligen inte klaga. Men roligt är det inte, det lovar jag. 
 
Imorgon är det som sagt jobb som står på schemat. Sen blir det troligtvis lite plugg inklämt där någonstans också. Kan man ju tycka i alla fall, det får vi väl vänta med och se imorgon. Jag slutar aldrig förvåna mig själv när det kommer till att lata sig med plugget. Finns alltid så mycket roligare saker att göra. Jag menar, helt plötsligt är det både roligt att gå ut och springa och diska. Märkligt det där! Springa kommer jag definitivt inte göra och jag hoppas att jag håller mig borta från disken också, skulle vara väldigt skönt att bli klar med tentan så fort som möjligt. Så kan man slappna av lite under veckan innan ännu en kurs startar. Tänk vad skönt när man gick i högstadiet och gymnasiet när man kunde köra på ursäkten att "det är precis efter lovet juuuu" i ett par veckor för att skjuta fram eventuella prov eller inlämningar. Om man bara visste hur lyckligt lottad man var då..

Tentaångest

Tenta ångeeest gånger en miljon. Idag var vårt sista seminare, och nu har vi en vecka på oss att skriva. Satt igår och skulle börja med lite små stöd ord för jag tänkte att det skulle underlätta sen när jag verkligen sätter igång. Insåg att dessa stödord, som inte en blir en hel sida på alla tre delar är ALLT jag kan om detta skitämne. Så ja, vad fan gör jag nu? Spelar ingen roll om jag läser igen eller inte för läser mina anteckningar från böckerna ändå fattar  jag ingenting. How fun. Jag kommer få en rolig vecka.. Ska dessutom jobba tre av fem dagar så ja, där rök min chans. Jobbar lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag. Faaaan vad roligt.. *-) Men ja, är man student behöver man pengarna, det lovar jag. Speciellt nu när vi ska iväg till paris hihi. Men ja, tentan då. Aa det är väl bara att hålla tummarna och hoppas jag drömmer mig fram till rätt svar.

Paris

Vet inte riktigt vad som hände förut idag men helt plötsligt så hade jag och Måns bokat en resa till Paris. Vad hände där liksom?! Men åh vad roligt det ska bli. Missar en lektion i skolan men det är de värt. 20-23 april, en psg match har vi köpt biljetter till också. Spännande. Att resa är bland det bästa som finns. Det kan vara det bästa att lägga pengar på.
Man kan aldrig resa för mycket. Såklart jag vill spara för att kunna flytta, men ingenting slår en resa. Inte när jag ändå har det så bra hemma som jag har. Då är det ingen stress. 

38 dagar kvar tills vi åker, äntligen något att längta till!




Torsdag

Lite skönt att vara hundvakt i det här vädret ändå. Då vet man att man kommer ut på en del promenader och får njuta lite av vädret, inte helt fel de! Men mamma och pappa kommer hem ikväll och ska inte ljuga, det ska bli skönt. Jobbigt att alltid behöva tänka på hundarna heh.
 
Idag är jag ledig. Men har ändå miljoner saker att plugga och sen skulle mitt rum behövas städas också, så är visst inte så ledig som jag hoppats. En vecka kvar att denna extremt tråkiga kurs, sen får jag hoppas att de två kurserna vi har kvar innan sommaren går fort och inte är lika tråkiga. Motivationen ligger verkligen på noll. Men ja, det är väl bara att ta tag i pluggandet direkt så kanske jag hinner njuta lite av dagen också. Kanske en sväng till stan eller något, vi får se!

Trött på skolan

Just nu är det mycket i skolan med en tenta som ska in snart och jobb vid sidan om. Jag fattar verkligen noll på tentan. Och jag har missat en lektion så måste skriva nån jävla komplettering på två jävla sidor om något jag inte fattar ett skit om. HUR ska detta gå? Kommer få sitta varje dag, så fort jag har chansen om jag ska klara dehär. Är det inte sommarlov snart? ;( Ungefär två år kvar av sånt här.. how fun. Åh vad jag längtar efter januari 2016 när jag är klar med skolan! Såå långt borta.
 

Måndag

Sitter på lektion och är extremt uttråkad. Denna kurs är en sån kurs som gör att man känner att man verkligen bara sitter och slösar tid genom att vara här. Den är så tråkig och meningslös. Men man måste för att bli godkänd och det är enda anledningen till varför jag är här. På tal om godkänd fick jag tlllbaka min förra tenta som jag klarade! Känns alltid lika bra! Denna tenta kommer vara hemskt, med ett stort h. Kommer få kämpa för att få ihop något. How fun. 

Jag slutar om en och en halv timma och sen är det träning som gäller. Jobb imorgon. Sen nästa vecka kommer jag öppna första gången på typ ett halvår. Jag har verkligen inte saknat att gå upp klockan 5, åh herregud. Hur ska jag klara de heheh 

Torsdag

Den här kursen är så brutalt tråkig att jag tappar all lust och koncentration inför skolan. När är det sommarlov egentligen? Miljoner saker att läsa om extremt tråkiga saker. Där hälften redan är sånt som vi har läst. Värt. Men ja kursen är snart slut så gäller bara att hålla tummarna för att man kommer att klara tentan sen! 

Idag har det varit skola och en promenad i det härliga vädret med Måns. Nu en dusch och sen hoppa ner i säng. Mina sömnproblem dödar mig. Jag är trött!

Tisdag

Nu var det längesen jag skrev. Var i göteborg hela helgen tillsammans med Måns, hans pappa, Anette och Andres & Alexandra. Vi hälsade på Måns farbror med familj. Var väldigt rolig och trevligt måste jag säga. På torsdagen när jag kom dit blev det tacokväll och film i soffan. På fredagen åkte jag och Måns till kungsbacka för att dra ut med Lalla och hans kompisar. Öl efter öl efter öl. Brände nog tusen kronor den kvällen, värt. Skar mig på ett glas gjorde jag också och vaknade med blod både på mobilen, laddaren och kläderna. Kan ju konstatera att det var roligt iallafall. Mådde relativt dåligt halva lördagen men när vi kom tillbaka till Dan och Carina hoppade vi in i duschen och piggnade till. Sen blev det middag tillsammans med alla som vi bodde hos plus hans faster och hennes barn. Dovhjort stod på menyn och det var inte dåligt de! Sen blev det både chips godis och ostbågar framför Twelve years a slave. På söndagen var det dags att åka hem och spendera halva dagen på en buss, how fun.
 
Skola igår och jobb idag. Jobb imorgon också och sen skola torsdag, fredag. Åh love life. En bra lön får jag i mars iallafall, det kan behövas. Nu blir det plugg och dusch innan jag ska sova. Börjar lite för tidigt imorgon om jag själv får välja
 
Har förresten sålt semla efter smela efter semla idag. Är lagom trött på semlor och vill gärna slippa se dem nu. Mina händer luktar fortfarande grädde typ.

RSS 2.0