The terminal

Har städat och fixaat klänningen inför nyår! Pluggandet försvann någonstans på vägen... fy jossan!! Men får se till att plugga en hel del imorgon!

Just nu ligger jag och kollar på The terminal, bra film dedär! Snubben som jobbar på flygplatsen är riktigt elak mot honom ju haha, stackarn!

Sova VS Plugga?

Sitter hemma hos Erika och Jens och funderar på om jag ska plugga lite eller vila en stund hehe.. Har pluggat lite redan iallafall, så kanske unnar mig lite vila nu när lillis äntligen sover! Envis har han varit haha! Jag och Jessie tog en promenad till heron city, kolla lite på media markt, och käkade. Sen när vi var påväg hem var det en liten herre som absolut inte ville sova, eller sitta i vagnen.. Men det löste sig tillslut, eller ah, han satte sig tillslut iallafall, men vägrade att sova. Men sen kom vi hem hit, Jessie åkte hem och jag gav honom mat och efter ett tag så somnade han :) Nu lär han väl vakna snart skulle jag tro, gullisen :D ihihii

Svagaste länken

http://www.tv4play.se/noje/svagaste_lanken?title=svagaste_lanken_del_30&videoid=2125758
Gå in där och kolla när min farbror tävlar i Svagaste länken! Björn heter han :D

Hur blir man trött?

Det är ju fruktansvärt frustrerande när man vet att klockan ringer om 6 och en halv timma och man inte är ett dugg trött... Någon som har ett tips eller två på hur fasen man blir trött snabbt? Om någon vänlig själ vet, let me know!

Hihi, gullis som sover. Imorgon får jag krama om honom massa :D


Onsdag

Idag vaknade jag strax innan 1! Sen dess har jag bara käkat frukost och pluggat. Inte så jätte spännande med andra ord.. Men nu har jag tagit en paus för att fixa lite lunch, ska iväg på träning om en timma! Det lär nog inte komma så många gymnaster idag, men förhoppningsvis blir det några iallafall :) Resten av kvällen sen blir det förmodligen plugg, bill gärna bli klar med allt innan nyår, men vi får se hur det går med det hehe.. Önska mig lycka till!

Godnatt hoppas jag

Min sovrutin har ju blivit helt jäkla fucked up det senaste halvåret haha.. Förutom torsdagar och fredagar då jag har jobbat, men får aldrig tillräckligt med sömn de dagarna eftersom jag aldrig somnar i tid.. Men jag lever ändå, sova är ganska överskattat. Fast nej, sova är fan en av de bästa sakerna att göra. Blir alltid lika frustrerad när lill Alex ska sova, och så tvär vägrar han. Så står jag där halvt döende för att jag är så trött liksom haha, hur kan han inte vilja sova? Oj vad lycklig jag skulle vara om jag fick sova 3 gånger om dagen utan skuldkänslor (a) Åh längtar tills på torsdag då jag är barnvakt igen, har saknat honom :'D gulle! Men nja, ska väl göra ett tappert försök till att somna då, önska mig lycka till!

Film!

Haha Ice Age började precis. Sid är ju förjävla kul :D Ska kolla på den och samtidigt plugga lite eftersom det inte blivit av ännu, efter det tänkte jag ta ett bad tror jag! Verkar som en bra ide iallafall!


Update

Blev utgång på juldagen. Riktigt kul var det! Det var jag, Emma, Fanny, Matilda, Jessie, Chris, Oscar, Kim, Rick och Carlos som drog ut. Vi hamnade på Amnesia, där vi träffade på huuur många som helst som man känner. Askul :D Igår skulle jag och Jessie på mellandagsrean, vi gav upp ganska direkt. Allt som följde med hem var en dvd, som inte var på rean..haha! Idag blir det lite plugg för min del tror jag!

jag och zaki i söndags!


Godnatt

Haft en bra dag! Varje hos morfar som varje jul, mycket god mat, en del av släkten och fina julklappar! Dags för lite criminal innan jag signar ut för ikväll!


Julafton!

God jul på er alla!! Nu åker vi hem till älskade morfar :)


Skärholmen

Idag blev det lite sista inuten shopping med Jessie och Emma! Eller ah, Emma och Jessie köpte de allra sista julklapparna och jag handlade till mig själv hehe.. Men jag var ju redan klar med alla (a) Resten av dagen har jag duschat och slått in de sista julklapparna :)

Alldeles strax blir det ett litet mini julbord med familjen och Halina :) Ska blir riktigt gott! :DD

Godnatt

Filmen var helt okej, inte i närheten av lika bra som den svenska tyvärr! Men ändå sevärd, fast kanske inte på bio haha :D Nu blir det strax sängen. Jobbar ju som sagt inte imorgon, utan då blir det lite sista minuten shopping utav julklappar! Eller ah, ska hitta något till Jessie bara men det kan ta sin lilla tid haha

Torsdag

Idag var det sista dagen för mig i blomsterbutiken! Lite tråkigt faktikst, men nästa vecka är jag barnvakt igen hihi :D Erika gav mig två jättefina blommor att ta hem och så fick jag även en liten julklapp, och lön. Super snällt :) Nu sitter jag och glor på Grey's med Jessie, efter det blir det middag och sedan bio med mamma, pappa & Jessie! Vi ska kolla på The girl with the dragon tattoo, hoppas den är bra. Alla skyltar och leg och sånt som visas i filmen är gjorda av företaget som Jens jobbar på, får väl hoppas att de har skött jobbet bra :D haha!

You light up my world






image description

puuusssss på er

Big fat liar

Träningen gick bra, så kul att vara tränare :D Fick en jättefin pepparkaka av två gymnaster, som det stod god Jul på, hihi :D Just nu sitter jag och tittar på Big fat liar. Parallellt med den tänkte jag plugga lite :) Imorgon blir det jobb igen, och sedan bio med mamma, pappa och Jessie :)

Farsta

Haha, idag när jag var på expert för att fixa ett nytt foto så jag kan skaffa nytt id, så går jag till kassan. Säger till en kille vad jag vill göra, han ber mig sätta mig ner på pallen och hänga av mig jackan. Så kommer en annan kille och börjar förbereda kameran, och då kommer den första killen tillbaka och får ur sig: Meh, snodde du min snygging nu? haha! Tur att man tydligen såg rätt okej ut innan bilden togs, men inte fan blir man nånsin bra på såna foton..

Efter det blev det iallafall banken, och sedan shopping i farsta med mamma och Jessie! Köpte en sista julklapp till Harlie och sen medan mamma och Jessie tog en sväng på systemet handlade jag även en del av julklappen till Jessie. Nu tänkte jag ta mig en kort power nap innan jag sticker iväg på träning :)

God natt

Precis kollat klart på ett avsnitt av OC, ett av de bästa till och med! Slutar så fint :D


tänk om man själv kunde ha det så lätt

Imorgon är jag iallafall ledig! Så ska fixa nytt id kort och bankkort, och sedan blir det lite julklappsshopping med Jessie :) Sedan träning på kvällen med alla härliga tjejer! Nu ska jag kolla ett avsnitt till innan det blir sängen!

Haha mamma då..

Även mamma har fastnat för wordfeud.. Hon prövade att spela på pappas telefon, och vips så var hon också tvungen att köpa en iphone, haha! Mamma är den mest otekniska människan jag känner :D Hur ska detta gå! Sitter iallafall med hennes telefon och installerar den eftersom hon inte kan det ens ;)

Blev middag på Heron med familjen och sen lite shopping i skärholmen. Köpte lite fina julklappar till Harlie och lilla Alex :D hhihi

Oflyt

Haha asså vilket jävla oflyt jag har nu känner jag! Plånboken blev snodd i helgen ju, alla kort och busskort försvann. Fick ett nytt bankkort hemskickat för kanske 2 veckor sen som jag inte hunnit aktivera ännu. Fan vad skönt tänkte jag, nu slipper jag fixa nytt. Självklart så tar bankomaten mitt nya bankkort..det går bra nu!

Erika var iallafall snäll och gav mig lite förskott på lönen så nu kan jag köpa de sista julklapparna :) Ska förbi banken imorgon och fixa nytt kort, sen måste jag fixa leg också. KUL :)

Hihi

Jag gillar min bebis ♥

Lite update då

Här var det fullt med inlägg..eller? Har inte haft tid att skriva i helgen iallafall. Lördag förmiddag var det julbak med mina bästa tjejer hemma hos Nella. Blev en massa härligt skratt! Sedan käkade vi middag, förade lite och sen var det party på kvällen! ASKUL var det, förutom att min plånbok vart snodd. Fattiga jävla idioter som inte har råd med egna saker.. Där rök mina sista pengar innan jul KUL! Igår dog jag lite i sängen, hade ångest och sedan träning.

Idag har jag jobbat i butiken igen, fick plantera lite blommor, hihi. Fina blev dem, enligt mig iallafall (a) Resten av dagen måste jag plugga. Inte lika kul...

Fredag

Idag jobbade jag i blomsterbutiken igen! Trevliga tjejer som jobbar där :) Så det är kul! Slutade runt 4, åkte hem, chillade lite innan det blev middag! Nu sitter jag och kollar på I rymden finns inga känslor tillsammans med mamma (: haha så rolig film :D

Ikväll blir det nog bara chill hemma, tagga för bakning och party imorgon!

Bra eftermiddag

Haft en riktigt bra torsdags eftermiddag faktiskt! Dock så försvann allt det där med plugg någonstans men ah, man kan ju inte alltid hålla sig till planerna ;) Blev iallafall tacos till middag med hela familjen för omväxlingens skull, och Halina också :) Sen tog jag mig ett härligt bad, sen blev det criminal och nu kollar jag på tomten är far till alla barnen med mamma och pappa! Efter filmen blir det sängen, jobb imorgon igen! :)


Det går bra nu

Det går bra för min syster på wordfued. Eller...?


Jobbat hela dagen

Idag jobbade jag i Erikas blomsterbutik! Jag satt och skrev adresslappar nästan hela dagen, så nu är jag liite trött i handen haha! Men dagen har ändå gått sjukt fort och det var ju inte direkt så jobbigt. Fast hade nog hellre varit barnvakt ändå hihi (a) Ska jobba där imorgon igen, men är klar med alla adresslappar fram till typ nyår så inget skrivande imorogon. Undra vad som hittar på åt mig då.. Blommor är väl kanske inte något jag kan nått om hehe, men äh, det blir nog bra!

Nu blir det lite plugg och tv:n innan middagen och sen lär det förmodligen bli lite mer plugg, och lite mer tv såklrt, Criminal på tv ikväll ju! :)))

Word


Onsdag

Blev en lunch med Emma och sedan drog vi och tränade! Vi tränade i cirkus en timma och efter det åkte jag till skärholmen med Jessie. Trots att jagt bör spara pengar så köpte jag ett par jeans hehe, och lite dricka till helgen också :) Kollade på lite julklappar också men vet inte vad jag ska köpa till dem som är kvar att handla till..jobbigt!
Kollar för tillfället påå Grey's och sedan blir det middag. Imorgon ska jag jobba, fast inte som barnvakt : ( Ska hjälpa Erika i butiken, det blir nog kul :)

Träning

Blev lite träning med Emma förut idag, skönt! Tränade igår med ju faktiskt ;) Och ska träna imorgon med, herregud haha :D Men sen på torsdag får jag vila, och lär ju inte träna i helgen heller direkt så ja, lite träning nu skadar ju inte! Har precis käkat middag och nu sitter jag och nördar mig lite framför sims heheh.. Längesen jag spelade det så det är lite kul (a) Sen blir det väl bara chillerill framför tv:n skulle jag gissa på!

Tisdag

Alltså, vart fan är snön?! Man har ju noll julkänsla... Jag vill åka skidor, och snowboard! Vill tvinga alla mina fina kompisar att pröva snowboard också hehe.. Och såklart att snön ska komma så söta Fanny kan få börja jobba någon gång så hon kan joina oss i sommar när vi åker utomlands igen! Blää, ge mig snö nu!

Gymnastik

Körde mumrik i fredags på uppvisningen. Dubbel och vanliga volter. Lite rondat flickis, handvolt och dubbel på träningen idag. Fyfan vad man saknar det!






Huddinge Gymnastik Förening♥

Måndag

Det bästa som finns med att må illa är känslan när illamåendet släpper, fyfan vad man uppskattar mat då! haha!

Anyway, idag blir det plugg och sen träning! Inte långt kvar tills kursen är slut :))

Sötnos!

Han är glad att han får leka med mig hela dagen!


Fredag

Fanny var riktigt grym igår på konserten! Men det visste jag redan att hon skulle vara :D Ska se om jag kan ladda upp filmen sen, men det blir antagligen imorgon eftersom jag jobbar till 4, direkt efter det har vi uppvisning och sedan blir det filmkväll med massa awesome människor :D Så det kommer bli en lång och stressig dag ifall Jens inte kommer innan 4, jag håller tummarna (a) Men det blir nog en bra fredag iallafall!

Lunch!

Skönt att vara hemma en sväng förut ifall jag inte hinner hem sen! Hundarna blev lite intresserade och undra vad fasen han var för något haha, men det gick bra :) tror min kära bror smälte lite han med, han tyckte allt att lilleman var söt :D sen att han inte tror att jag är en bra barnvakt är en annan femma...

Jessie och jag tog en härlig promenad på 45 minuter tillbaka hit, hon kollar lite på tv med ska gå snart! Jag käkade nyss lunch och snart vaknar nog Alexander :)


Torsdag

Torsdag idag då, och det innebär, precis som alla andra torsdagar jobb! Eller ja, jobb och jobb, men barnvakt! Teknisk sett är ju det mitt jobb just nu men känns lite dumt att kalla det för jobb haha :D Jag och Lillen kom precis hem till mig och han ligger och sover i vagnen. Jag funderar på om jag ska joina Jessie och kolla på tv, men kommer bli lite spring då eftersom jag inte riktigt kommer höra om han vaknar..hmm, jobbigt dedär haha. Senare idag ska jag till allra bästa Fannys konsert i skolan, ska bli askul att höra henne :D kommer bli lite stressigt och ont om tid mellan jobbet och den, men det gör inget :))

Onsdag

Idag blir det en del plugg och träning! Vanligtvis har vi ju inte träning på onsdagar men idag är det genrep inför uppvisningen på fredag :) Och jag fick föresten ett par fina skor av min kära broder! Så nu har jag äntligen ett pr nya fräsha svarta converse. Slipper jag mina slitna äckliga haha :D

Godnatt

Degade hemma hela dagen, och inte någon städning blev det heller. Istället blev det film med min lilla prins. Jag och Sixten gosade ner oss i min säng och glodde på transformers! Eller ja, han sov väl mest, men jag kollade ;) Efter middagen stack jag iväg till en kompis och kom hem för en stund sedan. Nu blir det någon bra film och sedan sängen!

Tisdag

Skrivit klart mitt utkast till handledning nu iallafall, vet dock inte vad fan de ville att jag skulle skriva så jag skrev bara vad jag ville skriva om typ haha. Det får duga ;) Har nu bara en uppgift kvar på denna kurs, och jag har en månad på mig att göra den. Så det blir nog skitbra, äntligen en fri uppgift, en uppsatsdär jag får läsa vad jag vill och göra hur jag vill. Wiie! Hoppas det blir bra nu bara haha!

Ska ta mig i kragen och städa mitt för stökiga rum lite och sen blir det duschen!

Lite snö

Insåg att jag faktikst inte alls behöver läsa hela boken tills imorgon, räcker med att jag har en liten aning om vad den handlar om. Så jag har sluppit (struntat) i att läsa ikväll! Istället kollade jag klart på filmen som rullade på tv:n, började planera en filmkväll tillsammans med Orren, blev tillsagd att tanka massa filmer och bjuda in folk - bra hjälp Oscar var!

Snöat har det också gjort idag, rätt mycket ändå. Och det kan hända att det snöar nu med men jag ligger alldeles för skönt i sängen för att orka lyfta mig och titta. Räcker med alla statusar på facebook som ploppat upp under kvällen. Men jag är glad att snön äntligen kommer. Kanske dags att montera ihop min snowboard som jag fick för 2 år sen?

Imorgon kommer min bror hem från thailand också, jag hoppas att han har ett par fina skor till mig hem. Annars får han inget snällt välkomnande av mig kan jag lova! Eller jo kanske, det beror väl på mitt humör imorgon. Är trött men är för envis att sova så tänker kolla på någon film istället, låter ganskabra.

Måndag

Tråkigt att helgen är slut.. Jag är ju i o för sig ledig men ändå haha! Idag har jag varit i stan med Jessie, vi fixade julklappen till pappa, jag köpte två linnen fastän jag inte alls borde ha gjort det haha, men fina var dem iallafall (a) Sedan blev det god lunch med Johannes och Rickard innan vi åkte hem! Eller ja, jag åkte på träning såklart :) Träningen gick väl sådär, ofokuserade barn kan vara ganska så jobbiga hehe.. men ja! Nu sitter jag och kollar tv fastän jag har en hel bok att läsa tills imorgon.. Känns som att det kommer bli en sen kväll idag! Tur att jag är ledig imorgon då ;)

Helgen

Fan vilken grym helg jag haft! Och idag mår man som förtjänat haha! I fredags firade vi Orren :D Grymt kul kväll som spårade lite med hans present från Kim & Rick, en fin stor rosa dildo haha! Men kul var det! Pappa hämtade mig, Jessie och Fanny runt halv 3. Igår låg jag och Fanny i sängen fram till klokcan 3, då åkte hon hem, jag hoppade in i duschen och gjorde mig redo för kvällen! Jag och Nella åkte hem till Thom och Viveka på ledaravslutning. Där chillade vi med de flesta tränarna från huddinge, drack öl, skrattade åt Thom, åt mat och hade as trevligt! Runt 8 kom Jessie och hämtade oss, hon blev bjuden på en av Thoms goda alkoholfria drinkar haha, hon fick inte åka utan att pröva! Hon skjutsade oss till tullinge där vi plockade upp Emma och sen åkte vi hem till Kim och förade lite till! Se blev det lokalfest i tumba och efterfest på det! Jag, Emma och Matilda kom väl hem runt halv sex imorse, lagom pigga. Vi tre plus Fanny har degat hela dagen hos Emma och jag fortsatte dega när jag kom hem. Bra helg!

Brus och Charlie i fredags!

Rick hittade ett bra ställe att vila på!

Emma med Oscars nya favorit ägodel

Thom visade sina bartender skills!





Vilodags!

Lilla Alexander somnade precis och jag ligger nerbäddad i soffan med Harlie som är hemma med feber. Det är såklart väldigt synd om henne, men att få sega ett tag i soffan såhär på morgonen är rätt skönt! Men vi får hoppas att hon blir frisk snart :)


Ingen hemvisit

Blev inget besök hemma med lilla Alexander, istället åkte vi och käkade lunch med Jessie :) Men imorgon får han komma hem hit en stund :D hihi. Nu blir det Criminal och sedan The mighty ducks, och efter det blir det sängen och förhoppningsvis somnar jag innan 1 inatt.. Får ju inte min vanliga morgonnap imorgon hehe (a)
Efter jobbet imorgon blir det mysmiddag med Emma och Fanny innan vi möter upp Nellson och rör oss vidare hem till bästa Oscar :D

Torsdag

God morgon! Haha måste fan börja sova ordentligt när jag är ledig för jag kan ju fasen aldrig somna när jag ska upp och jobba! :D Så nu är jag lagom trött, men jag överlever. Gick upp kvart över 7 imorse och kollade på julkalendern haha! Och nej jag gick inte upp tidigare för att kolla på den utan egentligen ska jag gå upp 7 men det gick inte så bra.. Dock glömde jag öppna min chokladkalender så jag har något gott som väntar på mig hemma sen! Funderar på att svänga förbi hemma idag med lillen, han har ju faktikst aldrig varit hos mig! Men får se :)


Tänk att det redan är December..var är all snö?? Jag som skulle åka pulka med lilla Alexander :(

RSS 2.0