Föreläsning

Sitter på föreläsning i skolan. Brukar inte gå på de som börjar klockan 8 men denna kurs är förjävlig så all hjälp är bra. Alla dessa teorier.. Föreläsningen slutar klockan 10, sen har jag håltimma i tre timmar och sen är det seminarie klockan 1. Men det kommer som vanligt bara vara en upprepning på föreläsningen så åker nog hem istället. Pluggar hemma, det blir nog mycket bättre gissar jag på.

Nu vet jag inte vad som hände med min app, ser inte vad jag skriver så kanske är bättre att koncentrera mig på föreläsningen. 

Hallååå

Tomt här som vanligt. Inte mycket nytt som har hänt. Skolan tar upp större delen av min vardag, sedan jobbar jag på som vanligt. Har även ett nytt jobb, barnvakt har jag blivit nu också. Så när jag inte är i skolan eller på caféet. är jag och leker med Einar och Sonia. Eller så är jag på träningarna. Inte mycket fritid för mig inte. Men att leva måste man också hinna med såklart. Så jag och Jessie har bokat en resa till vintern. 27 daember åker vi till gran canaria i 8 nätter. För jävla skönt! Men fram tills dess är det skola, jobb gånger två och träningar som gäller. Nu har jag bara ett år och 3 månader kvar i skolan, fyfaaan vad skönt!

RSS 2.0