Dödligt vapen 3!

Ledsen för dålig uppdatering, men har haft annat för mig helt enkelt. På sommarlovet vill man ju helst inte sitta vid datorn. Eller hur? :)

Just nu sitter jag iallafall och kollar på Dödligt vapen 3 och käkar glass med varma blåbär, hur gott som helst. Om ni inte har smakat det bör ni verkligen göra det :) Samtidigt som detta sitter jag och pratar med Chris på msn, stackarn ligger på sjukhus :/ Vet egentligen inte varför men det började med körtelfeber.. gubben då! Hoppas det blir bra iallafall, även fast den bögen inte låter mig komma och hälsa på, elaking! Men nu ska jag återgå till tv:n! ♥

Dagarna som gått

Jag har haft fullt upp ända sedan onsdag tills nu.  I onsdagskväll var det ju dags för efterlägtade Harry Potter, och den var stört bra. Egentligen inte alls som jag tänkt mig, men ändå förjävla bra! Och då var vi hemma runt halv ett på natten, sen var det ingen större idé till att gå och lägga sig, för kl 05.00 på torsdagen bar det av till Göteborg!

Det var jag, Jessie, Mamma och Pappa som åkte dit. Jag och Jessie drog till liseberg så fort vi kom fram, och där stannade vi till ungefär åtta på kvällen. Då värkte våra fötter en aning, och vi halvfrös utav allt åkande av kålorado (en vattenattrakion!) Roligt var det iallafall. Efter besöket där mötte vi upp mamma och pappa för en god middag, och sedan chillade vi bara på hotellet. Jag kom inte i säng förens närmare halv ett, och då var man ju lagom trött efter att inte fått sovit något alls. Upp klockan nio dagen efter för att käka frukost och sedan åka ut till Särö, till vårat gamla landställe. Där hälsade vi på våra gamla grannar, Marianne och Harris, och även Ingrid var där. Blev en fika med dom, trevligt! Sen begav vi oss till kyrkogården för att lägga blommor på diverse gravar till folk vi känner. Vi sprang även på morfar och Barbro där, innan dom åkte till Marianne och Harris! Vi hann även med ett bad vid stallviken (där vi har badat i alla dessa år, innan landstället såldes)  innan vi satte oss i bilen mot stockholm.

När jag kom hem, gick jag och la mig och fick massor av timmars sömn. Och på lördagen var det dags för party hemma hos Anna. Kände kanske fem-sex st men det var kul ändå! På dagen var jag en snabbis i skärholmen med Jessica. Lördagen blev en succé och på söndagen var jag med plutti (Nella) Vi gick bland annat på bio och kollade på Baksmällan. Andra gången för mig, men den är så stört rolig!

Gårdagen spenderades med sötaste Fanny. Vi kollade på den roligaste skräckfilm jag någonsin sett! The unborn hette den, rekomenderar den starkt. Har inte skrattat så mycket åt en film på länge xD Sen badade vi lite också, och hoppade lite studsmatta och bara... va! :) Nu ska jag vända blicken mot tv:n, återkommer med lite bilder från de senaste dagarna :)

Tråkiga jag :)

tvärfeta frågor, vågar du?

Utseende
1. vilken ögonfärg har du: Grön/blå
2. hur lång är du: Vet inte, strax under 170 tror jag
3. vilken hårfärg har du: Brunt
4. långt eller kort hår: Rätt långt
5. piercingar i anisktet: Inga
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: Den jag har :)
7. hur lång skulle du vilja vara: Nöjer mig med min längd
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Brunt
9. vill du ha kort eller långt hår: Långt!
10. skulle du vilja ha piercingar: Jappsi, i tungan!

Senaste du
11.  åt: Kött & pommes
12.  drack: Pepsi
13. du fick sms av och vad de stod: Jessie, är glenn fortfarande hemma?
14. du skrev sms till och vad du skrev: Nella, tönt :D
15. sa: haha, va ful
16. kramade: Fanny
17. kysste: Rikki :)
19. du spydde: 31 januari, systers 18års dag. (jag hade vinterkräksjukan...)
20. du skrattade rikitgt mycket: För någon timma sedan :p

Kärlek
21. är du singel: Ja det är jag
22. ditt förra förhållande va med: Gurra
23. ditt längsta förhållande: Nästan 4 månader
24. med vem då: Teschen
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Simon
26. är du fortfarande kär i personen ovan: haha nej
27. gillar du någon just nu? Kanske de (:
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: Inget egentligen xD
29. vill du vara singel: Nja, den känslan varierar
29. vill du gifta dig? Ja det tror jag, men inte nu
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: Har ingen

Vänskap
32. de som vet mest om dig: Nella, Emma, Fanny & Jennifer
33. den vän som du har känt längst: Nella
34. flera bra kompisar eller bara en alldra bästa vän: En allra bästa
35. någon du saknar att umgås med: Elias, Joel & Jesper! :o
36. en av dina bästa tjejkompisar: Emma
37. någon kompis som bor långt ifrån dig?: Emelié din fjärt!
38. den du har mest minnen med: Nella
39. bra vänner du inte träffar ofta: Ells, Malin, Oscar & Chris
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om , vem?  Gillade ju personen då :p

Övrigt
41. musiksmak: Lyssnar på typ allt
42. sport: Gymnastik
43. galen eller lugn: Galen
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: haha ja faktikst xd
45. dricker du alkohol: Japps
46. har du hört att du borde bli modell: Har jag säkert någon gång
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Underkläder (;
48. vad tänker du på just nu: Massoor...


BHL spelning

Igår var det dags för mig att gå på spelning. BHL spelade vid München bryggeriet, och jag, Jessie, Tessan och Pernilla började röra oss ditåt vid sex. Det skulle börja klockan sju, men eftersom vi inte riktigt hittade var vi ute i god tid. Vi hade turen att träffa på pojkarna när dom skulle dra och käka.

Allt var försenat ungefär en timma men när dom väl spelade lät det som vanligt skitbra! Efter dom hade spelat var det dags för ett annat band. Dom var inte särskilt bra, fick bara ont i öronen av deras musik! En annan som också borde fått det var den 82åriga gubben som svängde förbi. Vad han gjorde där vet jag fan inte, vi fick reda på att han gillade jazz och klassik musik, så det var ju inte riktigt rätt ställe för honom... Efter ett tag vart vi av med honom och vi åkte hem till Pontus!

Där spenderades resten av kvällen. Med kortspel, allsång, gitarrspelande och ett jäkla glatt humör! Några nya ansikten fick vi också se, alltid trevligt med nytt folk. Vi trillade väl in här hemma runt tre i natt och då somnade jag väl ungefär på tio miuter. Vaknade upp vid åtta först, men vägrae att gå upp. Jag lyckades somna om och kom inte förens runt tolv. Och just nu sitter jag och glor lite på tv, lite tråkigt kanske för det är ju lite sol ute. Men orkar inte göra så mycket annat... hihi.


Skhlm

Idag ska jag till skärholmen med Jessie och Helena. Borde egentligen inte köpa någonting, måste spara så mycket pengar som möjligt till göteborg, kryssningen och london.. men hittar jag något kanske jag köper det iallafall. Det suger verkligen att man inte får pengar under sommarlovet! eller vad säger ni?
På fredag ska jag förhoppningsvis träffa Ells :) Hon har varit på rhodos i en vecka, lyllo henne. Sen på lördag ska jag på BHLs spelning :) Och på onsdag är det Harry Potter som gäller och sedan göteborg i två dagar. Kommer bli roligt, och då ska vi också åka till sandviken, där vi alltid badade när vi var mindre och hade landställe där :) kommer blir supermys! Men nu ska jag svara på era söta kommentarer =) pussar ♥


gosis <3

Friday

Hej på er! :) Har inte orkat skriva någonting de senaste dagarna då jag har haft feber. Fick det i onsdags kväll. Men det gjorde inte så mycket eftersom massa var på Harry B James och kollade när Bohemian Lifestyle spelade, men lilla jag får inte komma in... men om ett år, då jävlar! :D men det hade tydligen gått jäkligt bra :) Och på dagen hade jag vandrat runt i stan med Rikki, trevligt :)
Så jag har i princip bara legat framför tv:n sen dess. Eller nej, jag träffade Nella en stund igår och köpte glass! hihi. Men febern är borta som tur var, så nu kan jag hitta på massor. Är fortfarande förkyld och så, men det är skit samma. Har precis käkat upp dagens frukost . glass med daim. Nyttigt och bra, eller vad säger ni? (: Men nu har jag inget mer att säga för tillfället. Ha en fin dag mina vänner! <3

RSS 2.0