Btw

Grattis syster på 22 års dagen!
 

Torsdag

Har varit riktigt jäkla trött idag. Sovit i genomsnitt 6 timmar per natt alla dagar i en vecka och gjort saker varje dag. Jag är utmattad. Idag har jag dock inte gjort någonting efter praktikn, riktigt skönt. Slappat framför OC bara. Tänkte ta en promenad senare. Bara gå. Tänka. Ta det lugnt. Sen plugga lite innan jag ska göra mitt bästa för att somna i tid ikväll! wish me luck fellas

Godnatt

Suttit och läst igenom lite gamla inlägg. Alltid lika roligt! Kan ju inte direkt påstå att jag bloggar speciellt mycket, eller bra, längre men försöker ju håll igång iallafall lite så att man har något att titta tillbaka på! aaaanyway, kollar på OC men tänkte göra ett försök till att sova faktiskt så att jag får nåra timmars sömn iallafall! Wish me luck...längtar till helgen då jag får sova heh.
 
Och nu har jag och internet blivit vänner igen så här kommer Alex och Harlei wooho
 

Tisdag

Praktik idag igen. Och jag trivs verkligen. Med barnen, jobbet, de andra pedagogerna och ja. Allt. Känns verkligen skönt. Inte för att jag tror att jag kommer vilja jobba där när jag är klar med utbildningen, men bara att känna att jag trivs nu är ju ett plus. Sedan hade jag träning. Börjat på tisdagar nu också för att hjälpa Jake. Hej jag har inget liv. Men det är kul :) Och igår var jag och Jessie på middag hos morfar. Favoritmaten stod redo på bordet när v kom dit, hur underbart är inte det? Och innan det var vi förbi hos Erika för att köpa blommor. Det var kul att träffa henne igen och hon frågade om hon kund ringa mig någon gång om det behövdes barnvakt,så vi får väl se om jag får något samtal någon gång. Saknar ju båda de barnen så det vore ju himla kul eller vad säger niii? Lilla Alex och Harlei! och nu var tanken att det skulle komma upp en bild på dem men min dator och mitt internet hatar mig så ni får föreställa er en egen bild av dom! perfekt!

Lördag i bilder


Hello there

Lördagen blev inte riktigt som planerat. Men det var roligt iallafall. Hamnade på nype av alla ställen, men med en hel del människor som man kände. När dom stängde blev det donken och sen taxi hem till Rasmus där en full och glad nilsson satt helt ensam och väntade på mig och Emma haha. Efter ett tag kom även Rasmus hem och vi drack lite mer öl och sen somnade alla. Roligt var det iallafall! Vaknade upp och mådde skit. Vi 4 åkte och käkade och sen gick jag hem och sov. Satan vad dåligt jag mådde alltså haha. Men det var kul! Idag har jag varit i stan och nu är jag precis hemkommen från middag hos morfar tillsammans med Jessie. Som vanligt god mat så nu är jag mätt som bara den! Ska plugga lite sen blir det OC innan det är dags att sova. Praktik imorgon och sen direkt träning!

Nu jäklar

Ikväll smäller det. Taggad som bara den är jag också. Woho!!


Sons

Helt jävla beroende av skiten haha. Hinner ju knappt göra annat. Men är väl bara typ 6 avsnitt kvar innan jag är ikapp! Snart ska jag iallafall sova. Praktik imorgon igen, sen helg och då ska jag chilla, festa och fira hemkomsten av Emma! Woooopie


Godnatt om ett tag

Det var kul att vara tillbaka på praktiken. Barnen kom ihåg mig och var glada att se mig, känns skönt måste jag säga! Det är även tre nya tjejer på avdelningen och dom ser ut att trivas också! Tycker dock lite synd om mig själv som måste upp så tidigt men så är det att jobba. Har 19 dagar kvar av praktiken och tänker njuta av den tiden. För tillfället ligger jag och kollar på Sons. Jag borde sova men är inte ett dugg trött. Ligger på sista avsnittet på säsong 4 och kan.inte.sluta.titta, aaahhh. Men kollar vidare imorgon. Är cirka 15 minuter kvar på det avsnittet och sen funderar jag på att kolla pretty little liars avsnittet. Borde inte. Men jag måste. Får väl vara en zombie imorgon. Det är jag van vid heh. Längtar till helgen. Längtar till lördag. Då jävlar är det fantastic four again. Emma är då hemma och vi ska köra på middag och utgång. Alla 4. Åh vad bra vänner jag har. Älskar er babes! Längtarlängtarlängtarlängtar. 3 veckor är för lång tid borta måste jag säga. Emma, du är saknad!
 

Brrr

Det var riktigt kallt ute imorse när jag gick till praktiken. Så kallt att mitt hår valde att frysa till is/frost. Okej om det hade varit blött innan jag gick ut men det var det ju inte haha! Brr kaaalllt. Vill ligga i sängen framför sons istället


Onsdag

Trött som ett svin och längtar redan tills ikväll då jag får sova! Men dags för frukost och sedan praktik! Det blir säkert kul, har saknat alla barn!


Jax

Hallå där snygging


Bra lärare

En bra lärare gör så mycket. Jag tror att den här kursen kan bli ritkigt rolig och intressant, hoppas bara att det håller i sig även när jag kommer grävas ner med plugg hehe.. Har iallafall nyss pluggat lite, ska läsa lite till och sen ska jag beställa en bok och sen lägga mig och kolla på Sons. Beroende av serien kan jag lova. Men snart är jag ikapp så då har jag inte miljoner avsnitt att kolla längre utan bara ett i veckan. Vilket är bra annars kommer jag hellre titta på sons än att plugga heeeehh..
 
Imorgon startar praktiken och efter den har jag som vanligt träning!

Tisdag

Skola idag igen. Introduktion till den nya kursen. Vi har ingen mindre än Christian eidevald som lärare och han verkar hur bra som helst faktiskt! En bra lärare gör så mycket och just den här kursen handlar om psykologi också och det gillar jag! Sen att vi har en monsterbok att läsa är en annan sak. Får beställa den idag och läsa den under VFU:n och hoppas på det bästa haha!


Måndag

Sitter i skolan. Meningen är att vi ska ha intro för VFU:n som börjar på onsdag, men läraren är inte här ännu.. En annan lärare var här och satte oss i arbete men jag börjar bli klar med det. Förhoppningsvis kommer läraren snart så att man kan få veta allt man behöver. Jag slutar iallafall klockan 4 och då är det raka vägen till träningen som gäller. Sedan hem, käka middag och plugga och lite sånt innan jag varvar ner framför sons. Och äntligen har Jax klippt sig så nu är han snygg igen. Eller okej. Det är fortfarande Charlie hunnam så snygg är han alltid, men nu så! Ögongodis.
Men nej, borde väl sysselsätta mig ned någonting viktigt just nu. Men helt ärligt orkar jag inte. Så lär ta slut på alla batterier på mobilen genom att uppdatera Facebook och instagram 13334 gånger till under denna tid. Oh well, måste ju göra något!


Bästa staden


Hide and seek

Bilderna ja.. Jag har lyckats tappa bort min mobil så vi får väl se när den kommer fram. Dden är någonstans i huset men har vänt upp och ner på vartenda jävla rum jag varit i idag, wtffffff, kom fram :(( känner mig brutalt handikappad utan mobil

Hemma igen

Jag hade ett par riktigt bra dagar i London tillsammans med min fina Fanny! Vi tillbringade mest tid inne på primark och brände pengar, men det var ju det som var själva poängen med resan också. Shoppade massor, många turer fram och tillbaka melln hotellet och oxfford street via hyde park, god mat på olika resturanger, öl, härliga britter och bra sällskap har dessa dagar gått ut på. Kändes konstigt att vakna upp hemma idag. Saknar hotellet och ja, London. Älskar den staden. Det var min tredje gång där och absolut inte den sista. Nästa gång vill jag dit när det är sommar. Kanske redan i slutet av denna sommar? Vi får se helt enkelt. Är  ju inte speciellt dyrt att åka dit. Men ska ju utomlands med tjejerna i sommar också, och så vill jag ju till New york med Jessie, Jocke och Halina. Tror det är dags för mig att köpa en trisslott, eller vad säger ni?
 
Bilder från resan kommer så fort jag orkat lägga in dem på datorn. Någon gång idag iallafall. Nu tänkte jag leka duktig och plugga lite!

London

Älskar den här staden alltså. Här ska jag bo nån gång. Nästa sommar, lets go. London <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a11be087c359c3c09b97.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a11be087c359c3c09b97.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a11be087c359c3c09b97.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a11be087c359c3c09b97.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a11e9606ee55d0c23532.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a11e9606ee55d0c23532.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a11e9606ee55d0c23532.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a11e9606ee55d0c23532.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a140e087c359d3b17808.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a140e087c359d3b17808.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2013/pic_50f8a152ddf2b3078bdf531f.jpg" class="image">


London baby!

Nu sitter vi på flygplatsen. Fanny äter frukost och jag funderar över vad jag kan hitta att äta! Får köpa lite frukt hehe. Planet går klockan 7 och om några timmar springer vi runt på Oxford street och shoppar, wiiiie!!


Juste!

Haha, passar att jag alltid varit en liten rebell!


Snaaart

Jag och Fanny är omringade av sjuklingar. Perfekt timing nu när vi ska till London, haha! Men vi håller tummarna på att vi klarar oss iallafall. Ikväll blir det iallafall pizza, packning och uppladdning med min fina blubb.
Ligger förtillfället och kollar på sons. Snart ska jag orka ta mig till duschen och sen käka lite frukost och allt sånt. Städa lite också, what a fun day!

Måndag

Idag har jag hunnit med mycket. Imorse blev det en promenad med hundarna, sedan plugg, hämta pass, städa, lagat mat, träning, laga mat och nu har jag precis varit ute med hundarna igen. Skönt att känna att man gjort något utav av dagen också! Träningen gick riktigt bra. Tjejerna har en helt ny inställning och det märks. Känns riktigt kul att vara där! Så söta och duktiga :D
Imorgon har jag skola, och sen ska jag vara med Fanny, chilla, packa och sen åler vi tidigt onsdagmorgon :D wiiieeeeee

Gymnastik

Finns fan ingen bättre sport än gymnastik. Känslan att klara en ny volt eller att bara vara i hallen, gaahhh. Träningen gick helt okej, men nu jäklar är det igång. Varje söndag ska vi köra. Musklerna ska komma tillbaka och volterna också, let's go! taggggggad!
 

Söndag

I fredags blev det lite minikrök hemma hos Emil med ungefär 7 andra. Kände mig lite halvt mobbad i början men det försvann ganska snabbt, som vanligt haha. Mådde skit på lördagen men hade lovat Fanny att träna med henne så jag pallrade mig iväg till gymmet. Tränade inte sådär jätte mycket kanske heh, men lite gjorde iallafall. Och Fanny fick sällskap :)) Sen kom Jocke och Halina över på middag och dom var här till halv 12 typ, så blev en lugn kväll igår vilket behövdes kan jag säga er! Vi sa även att vi 4 ska åka till New york tillsammans, åååh :D kommer bli awesome! Nu gäller det bara för dem att spra ihop pengar :D
 
Idag mår jag bra. Skönt. Måste både städa, plugga och sen så ska jag träna x-team tillsammans med Nella OCH Fanny!! :D kommer bli hur kul som helst! Men innan jag tar tag i allt allvarligt så tänkte jag unna mig själv en liten sims stund, längesen nu så :D

Längtar!

Guud vad jag längtar till London alltså! Suttit och läst om vad folk har skrivit om hotellet, och det ser bra ut iallafall så vi får hoppas på det bästa! Ser fram emot att se vad Londons uteliv har att bjuda på också :) Längesen jag var i London nu och för Fanny var det ännu längre sen. Dessutom är det första resan hon och jag gör tillsammans, woopie :D Nu blir det mer Sons och sen sooooova!

Picture


Torsdag

Idag fick jag äntligen sova ut. Och det gjorde jag också minsann. Klev inte upp från sängen förens klockan 2, haha jösses! Men det var väldigt behövligt så jag har inte dåligt samvete för det. Käkade frukost och sen åkte jag och Jessie till Fanny i tumba för att börja fixa med mammas present, hoppas att det blir bra. Sen vidare till skärholmen. Vi både tröttnade redan på bussen påväg dit så vi var in i en affär i tio minuter och sen åkte vi hem igen, värt.
 
Nu sitter jag och kollar lite tv. Tänkte starta sons snart och kolla ikapp mig lite. Ligger bara på säson två hehe, så har en del att kolla. Men har fan aldrig tid känns det som! Men nuuu så :)))

Onsdag!

Fick hela tre timmars sömn innan jag skulle pallra mig iväg till jobbet. Älskar när det blir så.. Men jag överlevde jobbdagen och sen var jag faktiskt och simmade tillsammans med Fanny och Nella, så nu lär jag väl ha en härlig träningsvärk imorgon! Sen iväg till castello, middag och fika innan det sen var dags för träning. Det var en riktigt bra träning idag måste jag säga! Sånt är alltid kul att se :)) mina fina tjejer!
 
Har precis kollat på en riktigt bra film. The intouchables. Baserad på en verklig händelse, älskar sådana filmer! Den var rolig och fin, en bra film med andra ord! Den borde ni se. 
 
Nu borde jag sova men ah, vi får väl se hur det går... HUR KAN JAG INTE VARA TRÖTT?!??

FML. Ska upp om 4 timmar. Jävligt kul att man kan sova då...


Tisdag

Idag har jag inte gjort någonting i princip.. Kollat upp lite saker till skolan och så, fixat pass och gått på proemenad med Jessie. Japp, det var det.Stressigt som fan att fixa passet idag. Tänk om det inte hinner komma?? Det var tur att pappa kom hem idag iallafall. För annars hade jag inte ens fixat passet. Hur ska jag veta att man inte får åka till England om ens pass går ut inom 6 månader liksom, de var det dummaste jag hört! Well, hon lovade att passet skulle hinna komma iallafall!
 
Nu tänkte jag sova iallafall. Lång dag imorgon. Börjar jobba klockan 6 och sen ska jag träna tillsammans med Nella och Fanny. Yes, ni läste rätt. TRÄNA. What liksom? Men det var väl på tiden... och sen har jag träning med tjejerna efter det också. Som alltid :)) hheeh, men nej, goodnight fellas
 

London om en vecka!

Igår kom Fanny hit och vi hade filmkväll. Sinister stod på schemat. Hade fått höra att den var jättebra och väldigt läskig. Den var väl helt okej, inte så jätteläskig direkt, men jag blir ju sällan rädd för filmer haha.. Men ja, inte så bra som alla säger att den är faktiskt. Men nu har vi sett den iallafall!
 
Sen fick vi lite halvt tråkigt och började kolla lite resor till London och vips så var det bokat och klart. Vad hände där liksom? Men ska bli så jävla kul!! Och vi åker nästa onsdag redan :D taggad som faaaeeen!
 
(Y)

Lite update

Det var jätte mysigt i torsdags med mina fina tjejer. Vi åt middag på friday's och sen vidare till tiffanys för lite öl/cider/vin. En perfekt sista kväll med dom bästa! Och nu har Emma åkt.. : (

I fredags satt jag, nella och Fanny hemma hos nella. Vi fixade oss och förade ett bra tag, sen efter lite om och men drog vi hem till Emil på fest. Jag hade jättekul och vid 9 försökte jag gå och lägga mig i soffan. Gick inte som planerat. Rick gick och snodde min filt hela tiden och ställde stolar på oss. Härligt. Klockan blev 11 och utan någon sömn alls gick jag och Måns till bussen och åkte hem. Jag lyckades övertala honom att åka till min busstation så jag fick sällskap hela vägen, win win. Blev iofs ändå en omväg sen eftersom jag lovade honom att gå förbi stuvsta då haha, men ändå! Kul kväll :))


Cashflooow

Jobbade både igår och idag. Helenas tider, fy fan vad segt det är. Suttit i tre timmar och inte gjort ett skit. Tror aldrig tiden har gått så långsamt som idag haha!

Efter jobbet blev det middag på fridays tillsammans med mina fina tjejer! Middag följt av öl på en bar. Som en liten avslutning på att Emma åker till Spanien i tre veckor på lördag. Satan vad jag kommer sakna henne!!

<3 mina fina


yeeep

i love you has 8 letters, but baby, so does bullshit
 

Nyår

Idag har man mått som förtjänat. Fast var faktiskt inte så jättebakis, har mest varit trött. Men så blir det om man bara sover 3 timmar haha,
 
Igår var det, som alla kanske vet, nyår. Kvällen började hemma hos Oscar tillsammans med honom, Chris, Mirja och Hanna. Sen rullade vi vidare till Emil. Efter tre sekunder var jag på vift, ensam som alltid, och såg ingen av mina ovannämnda kamrater en enda gång förens dom gick hem haha. Eller såg gjorde jag nog, huset är inte direkt stort men var inte med dom på hela kvällen. Undra vem jag var med. Det är ett mysterium! Det var jävligt roligt iallafall och jag fick karatefylla som vanligt. Kan inte påstå att jag minns kvällen så bra men antar iallafall att man har kul om man står och dansar och sjunger till Shrek låten klockan 8 på morgnen tillsammans med 4 andra killar haha. Jag, Måns, Emil, Leif, Carlos, Tisse och någon jag glömt namnet på var sist kvar, festade fram till 10 på morgonen. Sen gick Leif hem, med ett par plastpåsar på fötterna eftersom hans skor var borta och Emil gick och la sig och vi andra hamnade i soffan. Emil hade blivit sur för nånting så den jävlen stängde av alla element så det var ju svinkallt när vi skulle sova. Smarta Jossan lyckades lista ut vart han hade filtar, dessvärre fanns det bara 4 så killen utan namn fick bli utan haha. Han sov med jackan, stackare! Vaknade tre timmar senare och låg kvar i Emils soffa med alla som sovit kvar fram till halv 6 då mamma och pappa hämtade mig och vi köpte pizza. Mycket bra kväll måste jag säga!
 
 
 

RSS 2.0