Gårkvällen

Hehe, nej jag har inte ätit ända tills nu.. men jag fastande framför tv:n där Jessie låg och kollade på Harry Potter (a) dom filmerna är ju så bra :) Den är iallafall snart slut, och då ska jag ta och städa i mitt rum som alltid lyckas bli stökigt =b Och så ska jag även plugga en hel del idag hade jag tänkt. Men får se hur det går med det, får hoppas på det bästa iallafal =)

Men igår då, jo. Jag åkte och mötte Emma, Fanny, Emelié, Jennifer, Ida, Sakina och Kajsa inne i stan runt halv åtta. Dom söta tjockisarna satt och käkade :) Vi satt där ett bra tag, innan vi sedan följde Ida mot centralen där hon mötte sina kompisar. Vi andra bestämde oss konstigt nog för att dra hem till Thom. (Våran tränare! haha) Fråga mig inte, men det var Sakinas och Kajsas idé.
Så vi åkte dit iallafall, och vi väntade på honom skitänge i trångsund för vi hade bett honom hämta oss (a) Men det tog lite tid för honom, för han fattade först inte att vi var seiösa med att vi var påväg xD Men klart som fan att vi var ;D Så han skjutsade först mig, Emelié och Jennifer hem till honom, och medans han hämtade Emma och Fanny kikade vi runt i hans hus :) vi har iofs vart där massvis med gånger innan, men iallafall. Sen kom även Emma och Fanny, men Sakina och Kajsa hade åkt hem(?) :o höhö.. Sen stack han iväg för att handla massvis med godis, chips och läsk till oss.. mohaha (a) Så vi kikade runt lite på hans dator, pratade med Viveka i telefon, och kollade lite på tv innan han kom tillbaka. jäklans vadd han hade köpt xD
Vi stannade där tills ungefär tolv, för då var Jennifer, Emma och Fanny tvugna och åka, och jag och Emelië ville verkligen inte stanna där själva :p Så snäll som han var skjutsade han oss till stuvsta. Sedan stack jag hem.. och kollade på film och soooooov! :)


Godis. Ostbågar. Chips. Jordnötsringar. Fanta. Cola.
Han känner oss, vi är tjocka! =)

Kommentarer
Postat av: BJERNHAGEN

åh, tacktack! :) <3

2009-03-29 @ 14:56:54
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/
Postat av: Jossi

Sv; haha, okej. Det är verkligen superjobbig med såna prov, och att plugga till det går verkligen inte :S

2009-03-29 @ 14:56:55
URL: http://jossisplace.blogg.se/
Postat av: A -*

ha tack :)



Allt bra då :)?

2009-03-29 @ 15:19:38
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: sofie

sv: okeej :P

har din helg varit bra? :)

2009-03-29 @ 15:43:47
URL: http://soooofieeee.blogg.se/
Postat av: jennifer

Jag har varit i stallet nu ett tag , men nu ska jag ta tag i tvätten igen =P. Hoppas du får en riktigt trevlig kväll! kram

2009-03-29 @ 16:53:26
URL: http://girlinlove.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Så jävla najs! :D <333

2009-03-29 @ 21:30:12
URL: http://jjenifeer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0