Lista

I brist på annat kör vi en sån här rolig lista!
 
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Minns knappt vad jag har gjort i år haha. Jag var i ayia napa och i norge. Festade som aldrig förr. Skaffade mig ett jobb och började på högskolan.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften så det fanns inga att hålla.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej det blev dom inte. Däremot fick jag en liten kusin i början på året!
4. Dog någon som stod dig nära? Min fina nisse <3
5. Vilka länder besökte du? Cypern, norge och estland!
6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Pojkvän kanske. Men det har jag varken saknat eller är i större behov av när jag tänker efter.. Körkort däremot, det vill jag ha!
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? Oj, väldigt många. Resorna bland annat.
8. Vad var din största framgång 2012? Att jag lyckats jobba, plugga, träna och ha tid för vänner samtidigt. Inte alltid lätt, men det går om man vill. Kanske inte räknas som en framgång egentligen..men äsch!
9. Största misstaget? Har väl inte gjort något stort misstag, vad jag kan komma på.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Bara massa små tjaffs, förkylningar och sånt. Stukade axeln också, tack chris :*
11. Bästa köpet? Alla resor, helt klart!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat, dricka och resor.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor av saker!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Finns hur många som helst. Let's go, smoke weed everyday, one more night osv.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat mig själv!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jag vet faktiskt inte.
18. Hur tillbringar du julen? Som alltid. Hemma hos morfar med familj och släkt! <3
19. Blev du kär i år? Nej det blev jag inte.
20. Favoritprogram på TV? Criminal Minds, Pretty little liars, Gossip Girl, Hart of dixie.
21. Bästa boken du läste i år? Har inte läst en enda bok som inte har med skolan att göra.
22. Största musikaliska upptäckten? Inte en aning
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Tror inte att jag önskade mig något speciellt, och blev glad för allting jag fick.
25. Något du önskade dig men inte fick? Önskade mig egentligen ingenting speciellt, så nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Började jobba halv 7, precis vad man vill göra! Jobbade i några timmar, sen hem och börja fixa här hemma och sedan kom några vänner över på middag och lite chillkrök. En väldigt bra kväll om jag får säga det själv!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att Nissen inte dog. Ett körkort kanske, även fast jag klarar mig bra utan det.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Precis som alla andra år i guess. Kör på det jag tycker om och tycker är fint.
29. Vad fick dig att må bra? Vännerna och familjen
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Chuck Bass, om jag måste välja.


Shopping gånger 2

Var i stan igår med Emma och i skärholmen idag med Nella, allt jag köpte var mat. Äkta fetto! Nej okej inte riktigt. Igår köpte jag ett par shorts och idag ett mobilskal och en ring. Men tror nästan att maten var dyrare. Så det ska vara!
 
Ikväll ska jag ta det lugnt. Städa klart mitt rum, duscha och kolla resten av criminal! Imorgon är det nyår och känner inte riktigt för att vara bakis då faktikst. Konstigt va?! Blir nog en bra kväll. Börjar hemma hos Oscar tillsammans med honom, Chris, Mirja och hennes tjejkompis, föra ett tag och sen hem till Emil i skogen. Som de senste två åren :D Sen är planen att ta mig, kalasfull (hört att dem har 20 flaskor sprit och massa öl att bjuda på..) in till stan, till apel. Om de andra är där förstårs. Emma stackarn jobbar fram till 03.00, men efter det ska hon fasen festa med oss! Hur jag tar mig in till stan är fortfarande ett mysterium, men pappa och mamma ska åka ifrån mina kusiner runt 2, dom kanske kan plocka upp mig på vägen om jag är snäll och hyffsat nykter. Iofs så har ju jag chaufförens mobilnummer men eftersom han jobbar åt pappa kanske jag borde vara lite försiktig med att använda det :D vi får se imorgon helt enkelt!

.

give me all you've got


Update

Okej nu känne jag mig tillräckligt levande för att klara av att skriva ett inlägg!
I söndags var som sagt Jocke och Halina här och åt julmat och Halina fick julklappar eftersom hon inte skulle vara med på julafton. Fick ett sms från Rasmus där han var tydlig med att det var samlin på apel klockan 8, så jag och Emma åkte dit. Det blev lite öl och glögg. Mysigt sådär dagen innan julafton!
I måndags var det julafton. Den spenderades, som vanligt, hemma hos morfar! Väldigt trevlig, gott med köttbullar och fina julklappar!
Igår var det utgång som stod på schemat. Nilsson ringde mig vid 6 och hade tråkigt och ville ha sällskap, så åkte till honom vid 7. Fick stå utanför dörren i 10 minuter för de jäveln hade somnat. Jag ringde honom 10 gånger tror jag. Full som ett svin var han när jag kom också, awesome! Vi var inte där så länge men på den korta tiden hann han upprepa allt han sa ugefär 8 gånger och halvt däcka. Stabilt. Vi åkte iallafall till chill där vi mötte Rasmus, Skilla och Jake. Jag satt där i ungefär en timma innan jag begav mig till amba där jag mötte Emma, Matilda och Benny plus hans kompisar! Det var en rolig kväll som slutade hos Dennis tillsammans med Emma och Patrik. Full som bara den var jag och det har jag kännt av idag kan jag lova. Inte rört mig på hela dagen haha. Nu mår jag iallafall prima och ska strax hoppa in i duschen och sen vänta på att Fanny kommer hit och har filmkväll med mig!
 
Dagen innan julafton, lite glöggmys slutade såhär!
Julafton!
 och här ser ni en pigg andreas!

Borde ha alkolås

Telefon listan är alltid lika lång efter en kväll ute!


Söndag

Har haft en väldigt härligt helg! I fredags var jag, Emma och Nella först i enskehallen och tittade på Nilssons KM. Roligt att se lite gymnastik igen! Sen drog vi till bowlingen och satt där en stund. Sen hade KFUM någon avslutningsgrej på någon resturang så vi följde med dit. Omringde av KFUM folk, men det var roligt. Efter det stället drog de flesta vidare till någon pub och stannade där ett tag till. Var en rolig kväll med härligt folk! Eftersom jag numera är ett KFUM fans måste jag lära mig allt om dom! Brown försökte lära mig en hel del i fredags men det enda som fastnade var att det fanns två Sebastian..jag har en del kvar att lära hah!
 
Igår hade jag myskväll med Emma, Fanny och Nella. Käkade godis, chips, och bara tog det lugnt, pratade och bytte julklappar. Precis vad som behövdes! Det resulterar i en pigg Jossan. Lika bra eftersom jag måste städa mitt rum som ser förjävligt ut och om ett par timmar kommer Jocke och Halina hit för lite julbord och julklappsutdelning! en bra dag med andra ord :)

Håret

#ingethårkvar , men jag gillare'


XOXO

Åh såg precis sista avsnittet av gossip girl. Stöööört bra alltså! Är för uppspelt för att kunna sova nu.. Hah okej inte riktigt. Men det var ett bra slut! Nu tänkte jag sova, imorgon blir det sista slipet på tentan, hälsa på förskolan, Skärholmen och km plus öl på kvällen, bra fredag med andra ord!


Stress

Idag var tanken att jag skulle gå upp, plugga lite, åka till förskolan, skriva på något papper, åka till tumba, handla lite och sedan färga håret klockan 16. Planerna ändrades ganska rejält. Klockan 10 över 2 var jag redo att gå till tåget när telefonen ringer. Det var från tumba frisör.
 
Jag "Hej det är Josefin"
Killen "Hej. Jag undrar vart du är någonstans?"
Jag "Ehh, hemma.. Min tid är ju inte förens klockan 16"
Killen "Neej det stämmer inte. Klockan 14 har du tid"
Jag "VA? Men vaa.. nää, klockan 16 sa min kompis ju..."
Killen "Nej, klockan 14 är det. Men skynda dig hit, vi väntar på dig"
 
haha åh panik alltså. Kom med puppy eyes till vardagsrummet där Jessie sitter med maten hon PRECIS blev klar men och frågar om hon känner för att strunta i maten och skjutsa mig istället. Snäll som hon är ställde hon upp! Snällt iallafall av dem att vänta in mig istället för att ge bort min tid! Nu är jag röd i håret igen och en aning mer korthårig, men jag är nöjd iallafall! 

Godnatt

Fall down seven times, stand up eight


Tisdag

Idag var sista dagen på VFU:n. Känns tråkigt att jag inte kommer vara där på ett tag men jag vet ju att jag kommer tillbaka i slutet av januari så det är inte så långt kvar ändå! Och nu är jag ledig! Det är bara tentan som ska in på fredag men annars har jag ingenting kvar, så skönt! Ledigheten firas med julklappsshopping tillsammans med Jessie imorgon och sen är det ÄNTLIGEN dags för mig att färga om mitt hår på torsdag. Som jag längtat! Från att ha gått i princip utan pengar sen september känns det jävligt skönt att få studiebidrag gånger 3 och gympapengarna. Kompis det går bra nuuuu!
 
Annars då? Jo jag vaknade nyss. Skulle sätta mig och skriva tentan vid 7 men jag somnade istället, good work. Ska skriva lite nu sen ska jag återgp till min sömn!

Måndag

Var en sjukt onödig lektion i skolan idag men men. Nu är jag hemma iallafall och ska strax käka lunch och sen blir det en del plugg innan jag ska iväg på träning! Imorgon har jag VFU och sen är jag ledig! Ska bara skriva klart min tenta också men efter fredag är jag heeelt ledig, wooooooopppiie :))))


Film

Nu blir det filmkväll med mig själv!


Maskerad

I fredags blev det maskerad tillsammans med Fanny, Fia, Angelica och Sofie. Dock var jag och Fanny inte utklädda men vi hade kul iallafall. Vet inte riktigt vad som hände för ena sekunden satt vi och kollade buss därifrån och nästa hade vi helt plötsligt askul och vi kom inte därifrån förens närmare halv 5 haha! Men det var roligt! Jag och Fanny kom hem till henne runt 5 och hon skulle upp halv 9 för att jobba, oh joy! Men vi klarade det och jag gick hem och sov i några timmar till. Stackars lilla Fanny som var tvungen att jobba :')

Julklappsshopping

Idag skulle jag och Jessie till stan och handla lite julklappar var tanken. Vi kom till stan. Hon köpte en och en halv julklapp och jag..ja jag köpte tre julklappar till mig själv. Tyckte att jag var värd det efter mina månader av snålhet. Blev en bh, en blus/sjorta och ett par skor. Nu är jag glad! Sitter för tillfället vid min gamla dator och stör mig på segheten, men what to do när min laptop lever sitt egna lilla liv? Har iallafall bett Alex leta upp en bra dator till mig så efter jul blir det mer julklappar till mig själv heh! Har två timmar på mig att plugga och duscha innan det blir criminal och pepparkakshusätande. Långt ord. Finns säkert inte heller, men ni förstår poängen iallafall.

Mina julklappar

/mycket nöjd tjej


Onsdag

Det är helt värdelöst att jobba en gång i veckan. Även om jag har skola de andra dagarna blir ju sömnen helt fucked up eftersom jag aldrig annars går upp klockan 5. Går alltid runt som en zombie på jobbet hah! Det gick iallafall bra att jobba och sen hade vi träning som vanligt. Det var genrep inför uppvisningen som är på fredag. kaaaos som vanligt på dessa jäkla genrep, men det gick bra ändå! Att försöka förklara kärleken man känner till denna sport är omöjligt. Känslan man får i hallen, underbart!!
 
Imorgon blir det en pluggdag och exentuellt stan en stund också. Dags att börja fixa julklappar för det är fan inte långt kvar!

Tisdag

Man märker hur trött man blir när man är sjuk. Sov nästan 10-12 timmar både söndag till måndag och måndag till tisdag. Och nu är jag trött igen. Vill bli frisk så jag kan träna. Ja, av någon konstig anledning blir jag ALLTID träningssugen när jag är sjuk. Men är aldrig speciellt träningssugen när jag är frisk. Konstigt dedär... Jag hoppas iallafall att jag är frisk på söndag för jag är riktigt sugen på lite gymnastik. Och på fredag tänker jag köra mumrik, så är det bara!
 
Har iallafall varit i skolan idag. Det gick bra. Och nu har jag pluggat lite. Så tänkte belöna mig själv med ansiktsmask, lite godis och film. Är ledig från skolan imorgon men duktig som jag är så jobbar jag då. Alla vet ju att jag älskar att gå upp klockan 5 på morgnen! Nej men ska ändå bli rätt kul att jobba. Inte jobbat på hela december så nu är det dags! Sen skola torsdag, VFU fredag, skola måndag och VFU tisdag. Sen är jag l e d i g ! woooppiie som jag längtar! Har en tenta som ska vara inne den 21 men det går nog braaaaa!

Helgen

Helgen var riktigt bra. I fredags blev det utgång! Kvällen började med Emma och Andreas men slutade med pinata party hemma hos Robin tillsammans med honom och Matilda. Vad som hände där emellan är kanske inte så viktigt. Framför allt inte glasklart!

I lördags var det dags för ledaravslutning hemma hos Thom och Viveka. En riktigt bra kväll. Jag lekte bartender hela kvällen och vi körde Wii, killarna mot tjejerna och alla kalasfulla. Alla skulle hela tiden förstöra mot varandra och större delen av spelet låg man på golvet. Men kul var det iallafall :D


Haha!

Hahah så jävla bra!
 

Fredag

Sköööönt med fredag! Och denna dag har gått riktigt fort! Har rast i 20 minuter till och sen är det bara två timmar kvar tills jag slutar. Vart tog dagen vägen?!? Idag har vi både bakat pepparkakor och åka stjärtlapp :D känns jättetråkigt att det här är sista dagen, man har ju precis lärt känna barnen bra. Men som sagt så hoppas jag att dom kommer ihåg mig sen i januari! Men det borde dom väl göra :)

Efter jobbet tänkte jag städa och plugga lite. Sen får jag se vad som händer ikväll. Blev sjukt sugen på att baka pepparkakor så det tänkte jag göra imorgon! Och sen på kvällen ska vi hem till Thom och Viveka på ledaravslutning, ska bli väldigt roligt! :D


Mysteriet på greveholm

Ska alldeles strax sova. Men ligger i sängen och kollar på mysteriet på greveholm och leker social mot folk på fb! Kollar ni på den nya julkalendern? Jag har sett alla utom dagens! Tänker följa det faktiskt! Det är ju inte alls lika bra som första omgången. Man saknar ju Ivar, Melitta och Lillan, men det är ändå bra måste jag säga! Bättre än de senaste 5 årens kalendrar iallafall haha


Torsdag

Idag började jag klockan 7 imorse. Segt att gå upp så tidigt, speciellt när man bara ska sitta med på ett möte i två timmar där man inte har något att säga. Kan ju lova er att jag var nära på att somna några gånger, heh.. Men när man väl är med barnen går det snabbt och det är roligt! :)
 
Imorgon är det min sista dag där, och det känns lite tråkigt. Men kommer ju tillbaka dit redan i slutet av januari så det är inte så långt uppehåll! Hoppas barnen kommer ihåg mig bara haha :D Och att jag kommer ihåg allas namn och vem som är vem. Men det gör jag nog! Nu ska jag käka choklad och kolla på film, awesome!

Vädret <3

Satan vad jag älskar dehär vädret! Helt underbart är det. Kom en halvtimma försent imorse och fick gå hem från flempan i 1 h och 10 minuter i snökaoset, men lika glad är jag för det!!
Jag är SKUKT taggad på att åka pulka, ska bara hitta någon som vill åka med mig!


Whöööt


Tisdag

För en gångs skull sov jag hela natten, jävligt skönt, dock hade jag behövt mer än de 8 timmar jag sov eftersom jag sovit dåligt i en hel vecka, men ja! Slapp komma klockan 7 imorgon iallafall, klockan 8 räckte. Det är sköööönt :) när jag slutar ska jag förbi Huddinge en snabbis och sen hem. Plugga lite och sen sooooova :)))))

Poofff borta

Haha assååååå! Har precis städat rummet och tänkte vara duktig och byta lakan och allt. Tar bot de gamla, hämtar nya, tar med allt upp och börjar bädda. Sen upptäcker jag att jag har ett kuddfodral mindre. Men jag är ju HELT säker på att jag tog upp 3 stycken. Men nu hittar jag inte det tredje någonstans!! Och jag har liksom vita lakan så kan ju inte komma med ett svart kuddfodral på en utav 3 kuddar...vafan?! Det kan ju inte bara försvinna :(
 
Anyway. Ganska seg dag på jobbet idag. Planeringsdag, och jag hade ju inte mycket, eller ah, något att säga haha. Men det var väldigt intressant att vara med iallafall :) Nu ska jag duscha, plugga och sen slappa framför tv:n. Börjar inte förens nio imorgon, skööönt! Och den osynliga som snodde kuddfodralet, give it back!

Måndag

När man sovit i 4 timmar, eller spelar ingen roll hur lite eller länge man sovit, det är aldrig kul att vara en timma för tidigt på jobbet för att dom inte sagt att man börjar senare. Åh så roligt!! :)) men aja, vad ska man göra! Bara att sitta av tiden, vilket jag nästan gjort nu, bara 30 minuter kvar! Har dock ingen aning om när jag slutar nu eftersom det blev såhär men den som lever får se, typ. Vill hem och sova nuuu, men det vet ju alla att det inte kommer hända så bara att härda ut. Är det inte helg snart..?


Kryssning

Kryssningen var sjuuukt rolig! Orkar inte ta och berätta allt i detalj, men rolig var den iallafall! :D Öl i mängder, äcklig mat, härliga vänner, massa dans och ja, bra fest helt enkelt. En kryssning slår aldrig fel liksom! Var fortfarande halvt full när vi kom hem på lördagen och eftersom jag hade sovit drygt 6 timmar på två nätter gick jag och la mig när jag kom hem. Övervägde seriöst att dra ut och festa på kvällen men tog ett sunt beslut och stannade hemma istället haha!
 
Idag har det varit julfika med familjen plus Halina, sen shopping i Kista med Jessie och vi har nyss gjort världens fulaste pepparkakshus! Ser ut som en 3 åring har gjort den, eller en som är full som fan, hahah. Men men :D
 
 

RSS 2.0