Uppdaterad

Här var det inte mycket inlägg inte. Jobbade i lördags och sen blev det broncos och fest i tullinge. Kvällen slutade i Emmas soffa! På söndagen hann jag med att krocka med bilen och sen lite plugg och myskväll med Emma och Fanny! Och ja kocken gick bra men var jäkligt obehagligt faktiskt! Igår var det träning och sen kom lillen och idag är det Valborg och det ska supas som satan! Hoppas ni alla har en bra kväll. Det tänker iallafall jag ha!


Fredag

Freeeedag! Alltid lika härligt. Tyvärr så jobbar jag imorgon så blir ändå inget party eller så men fredagar är ändå fredagar! En speciell känsla. Sitter för tillfället och glor på tv men ska börja städa upp lite här hemma. Lite senare ska jag iväg till solna med Jessie. Hon skulle köpa någon bh och jag är ute efter nya jeans! Hoppas bara att dom finns i min storlek annars får jag åka någon annanstans en annan dag. Men vill ha dom nuuuu, så håller tummarna!
 
Måste fixa mitt tal också. Gillar inte retorik. Blä. Aja, bara två gånger kvar. I can do it!

Torsdag

Jävlar vilket härligt väder det har varit idag! Helt sjukt. Jag gick upp kvart i 8 för att jag och Jessie skulle iväg och lämna bilen och sen ta en promenix med hundarna. Efter det blev det en riktig god och stor frukost framför lite Hart of dixie!
 
Sen efter ett tag kom Lillen hit. Vi har glott på saw, hoppat lite studsmatta och käkat mat! Sen blev det systemet och nu sitter jag här hemma. Fortfarande mätt som ett as och funderar på att gå ut och volta lite! Om en timma blir det fotboll iallafall. Vilket jävla fan jag har blivit!

Godnatt

Jag och min bebi hälsar godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/869454/6-3/pic_51785342ddf2b3358858a455.jpg" class="image">


Onsdag

Idag var jag och hämtade ut min tenta. Var fan nära ett B på del a, starkt jobbat Jossan! Sen blev det stan med Jessie. Missade föreläsningen för jag fastnade i stan med det fina vädret och en god lunch på Jensens. Tror dom glömde bort vår beställning för vi fick vänta i cirka en timma. Men vi fick iallafall hur mycket glass vi ville som kompensation! :)))
Sen blev det träning och sen har jag och Jessie storstädat rummet. Duktiga vi är! cheers mate

Hej golvet

Nu börjar mitt rum se trevligt ut igen. Ska dammsuga också men det får bli imorgon. No stresssssss. Man kan iallafall se hela golvet nu så det är ju positivt! Börjar klockan 1 imorgon men ska hämta ut min tenta vid typ 11 och sen sysselsätta mig i stan i en timma med syster innan jag åker tillbaka till skolan! Föreläsning i en och en halv timma imorgon och sen hem, ut med hundar oh fixa mat innan det blir träning! Hoppas på att lönen kommer imorgon också så jag slipper känna mig så fattig. 30 kronor på kortet är inget att skryta med liksom. Men men, kommer den inte imorgon kommer den ju på torsdag! Jag ska nog överleva. Hoppas jag.
 
Nu blir det criminal och sen soooova!

Tisdag

Sitter på tåget påväg till skolan och ser verkligen inte fram emot dagens lektion. Det är första riktiga lektionen på den här kursen och vi ska hålla varsitt tal. Varje lektion ska vi hålla ett tal. Dumma retorik kurs. Jag har iofs inte sådär jätte stora problem med att prata framför klassen. Men nu är vi inte ens vanliga klassen och det är alltid jobbigt när man inte riktigt vet vad som ska vara med. Men det ska nog gå bra! Det ska bara bara minst 2 minuter så det ska jag nog överleva utan större problem! Vi kan ju hoppas på det iallafall! Efter skolan blir det som vanligt träning och sen tänkte jag nog städa mitt äckliga rum!


Måndag

Jag vet inte vad det är för fel på min blogg app men något är det iallafall. Den går inte att öppna. Någon annan som har det problemeet?
Idag har jag iallafall varit med Lillen. Saw är bra grejer det. Sen direkt träning och nu är jag redo för lite sömn!

Love


Söndag

Lokalfesten igår var riktigt rolig. Men den hade nog varit mycket roligare ifall jag inte skulle gå upp klockan 6 idag.. Jag drack typ ingenting, max 3 öl. Men hade kul med alla ändå och klämde även in lite dans. Jessie kom dit vid 1 och hämtade mig. På vägen hittar jag Nilsson som säger att han ska möta Rasmus vid bussen. Vi kör honom till bussen där vi hittar en deckad Rasmus på trottoaren. Haha åh herre. Jessie körde hem dom, utan henne hade nog Nilsson fått ett helvete att få hem Rasmus! Var hemma i sängen vid klockan 2, 4 timmar senare ringde klockan. Underbart ♥
 
Tävliingen gick bra. Vi visste att det inte skulle bli final för de yngre tjejerna men de äldsta hade iallafall en chans men tyvärr hade dom 2 fall och lite slarv på vissa varv så någon final blev det inte för något av lagen. Men alla körde bra ändå! Kom hem, slappade lite, sen åkte vi och köpte mat på heron och käkade framför bajenmatchen. Som vann. 3 poäng, jävla härligt!
 
/ leker insatt

Lördag

Igår var jag hos lillen större delen av dagen. Kollade saw och tryckte i mig massa pannkakor. Sen åkte jag hem, käkade mat och sen bar det av hem till Linnéa. Förade tillsammans med henne, Emma, Sabrin, sara och Terese! Sen blev det krogen resten av kvällen. Riktigt roligt! 
 
Nu ligger jag halvt död hemma hos Emma. Hon, jag och Fanny var i Huddinge förut och käkade lunch. Sen hem till Emma och så satt vi ute i solen i mer än en timma. SJUKT skönt. Ikväll är det lokalfest för hela slanten. Upp klockan 6 imorgon. Jag kommer dö

Ring Aina

Mamma har redan fyllt 50. Senare i år är det pappas tur. Och i sommar ska de ha en 100års fest tillsammans. Jag och Jessie har nu fixat båda skyltarna, dags för festen att starta!


Torsdag

Igår var ingen bra kväll. Sämsta träningen jag sett på länge och brutal huvudvärk. Den kom iofs på grund av att träningen såg ut som den gjorde men ändå. Känns kul att det var sista träningen innan tävlingen och varven såg ut sådär... Men vad ska man göra.

Sitter för tillfället på en föreläsning. En ny kurs startar idag, retorik. Ser verkligen inte fram emot det men är väl bara att gilla läget antar jag. Slutar vilken sekund som helst och nu är jag ledig enda tills tisdag. Så jävla s k ö n t ! Ska njuta som fan!


All done

Spara. Öppa mondo. Ladda upp. Skicka.
 
Nervööös tjej skickade precis in tentan. Kändes lite sådär men hade inte kunnat göra det bättre även om jag suttit enda till klockan 5 så kände att det var lika bra att skicka in skiten och sen får jag helt enkelt gå och vänta på resultatet! Får jag F är det bara att göra om det, och då skriver dom ju vad jag behöver göra för att få ett godkänt så det känns inte så jobbigt! Nu tänkte jag städa lite i rummet och sen får jag se om jag ger mig ut på vägarna eller inte. Håll er inne isåfall, det kan jag rekomendera.

Onsdag

Godmorgon på er!
 
Idag vaknade jag en hel timma innan klockan ringde. Fyfan vad skönt att slippa vakna upp till en signal som låter. Sitter i soffan och ska alldeles strax börja skriva lite. Sen blir det frukost och fortsätta med tentan. Jag hoppas att jag blir klar ganska snabbt så att jag slipper sitta hela dagen. Gäller att vara effektiv. Min starkaste sida och allt.. *-) Nej men ska försöka iallafall. Bara man kommer igång brukar det fllyta på ganska bra!

Goodnight fellas

Dags för lite sommarpepp i allt depp väder! Har ju faktiskt nåra saker att se fram emot


Soooova sova sooova

Imorgon är jag äntligen ledig. Men tentan ska vara inne och jag har inte gjort sådär jätte mycket hittills så tänkte sitta imorgon och fixa klart de. Har iallafall kommit igång ganska bra så det lär går bra imorgon, hoppas jag. Tänkte även försöka hinna klämma in en övningskörning och sen är det som vanligt träning. Ska bli kul att träffa alla tjejer igen. Har känts så jäkla ensamt sen jag kom hem från göteborg hah! :D Men ja, en ganska fullspäckad dag blir det iallafall men jag är glad ändå. Sovmorgon ♥ fan vad jag ska njuta!

Tisdag

Jobba jobba jooobbbaa!
Lite mer att göra idag än igår så dagen har gått sjukt fort! Nu är det bara 2,5 timme kvar tills jag får gå hem. Wehu. Ska hem och plugga lite innan det är dags för träning med killarna. Har iallafall precis slängt i mig lite lunch. Jessie kom förbi så lite sällskap fick jag också, Gud så trevligt. Nu ska jag jobba igen, cash is king.

Säger jag med mina 103 kr....


Godnatt

Sjukt segt var det på jobbet idag. Då måste man försöka hitta på saker för att fördriva tiden lite. Rita en gubbe är något jag och Helena gör väääldigt ofta


Måndag

Somnade rätt tidigt igår och det tackar vi dom högre makterna för! Har jobbat hela dagen. Har iallafall inte missat något fint väder så det känns skönt. Ska plugga resten av dagen och sen jobbar jag imorgon igen. Roligt liv dessa dagar wehu. Men får ju lite pengar för det iallafall och pengar är aldrig fel :)


Göteborg

Har inte kunnat blogga på hela helgen. Bloggappen funkade konstigt nog inte och jag kommer inte ihåg mitt lösenord så kunde inte logga in via vnaliga internet, heh. Men nu sitter jag vid datorn igen!
 
Har tillbringat helgen i Göteborg tillsammans med 13 härliga tjejer och några föräldrar. Vi har alltså haft gympatävling. Tjejerna körde riktigt bra och kom på en helt klart godkänd plats. Tyvärr ingen final men det hade vi inte räknat med eftersom det var öppen kod och vi körde relativt enkla varv. Men tjejerna var hur bra som helst! Det har varit en väldigt rolig helg med tävling, bad, promenad längs avenyn och massa lek och bus. Jävlar vad härliga tjejer vi har i huddinge. Nu har jag precis kommit hem och eftersom jag ska upp klockan 5 imorgon och har delat en kanske 60 cm bred luftmadrass med lilla Moa har jag inte sovit allt för mycket. Så ska försöka sooova tänkte jag!
 

Bra jävla dag

Bra jävla dag idag. Hade först sista seminariet på denna kurs vilket betyder att jag numera slipper läraren som jag inte tål. Det har varit fint vädet, iallafall när jag var ute. Sen åkte jag hem till Mini var där ett tag kom hem. Stressad som den. Käkar mat och går mot min vilja in på Ladok för att kolla resulatet på tentan. JAG KLARADE DEN JÄVELN!!! Trodde fan inte att jag skulle det. Kändes inte sådär jättebra när jag skrev men jag satte de. WOHO. Den här dagen blev genat mycket bättre även om den redan var bra. Jävlar vad jag ska fira med mina 50 kr ikväll. Ska på skiva, woopipeieoepepeeie för glad för att skriva för tillfället!

Onsdag

Känner att dagarna går snabbare än vad jag hinner med. Idag har jag pluggat, städat lite och haft träning. Jag borde egentligen plugga nu för det finns något jag ska ha läst tills imorgon men helt ärligt så vet jag inte vad jag ska läsa. Hittar det ingenstans, är trött och har ont i huvudet så nu skiter jag helt enkelt i det. Imorgon blir en lång dag och jag vettefan hur jag ska hinna med allting jag borde fixa innan göteborg. Men ah, får ta tag i det någon annan gång. Gå ju iallafall fort att packa så det är ju lugnt. Och Jessie betar av systemet åt mig imorgon också så får väl hålla tummarna på att allt löser sig. Det har ju en tendens att göra det.

Tisdag

Våran lärare den här kursen är allt annat än bra. Tror vi var cirka 8 stycken på lektionen. Vi brukar vara allihoppa så bara det säger ju en del. Inte end enda vettig sak sa hon idag. Kan ju lika gärna sitta hemma och plugga två timmar och få mer gjort än att åka dit i onödan. Alla i klassen funderar på att strejka sista seminariet, låter jävligt lockande måste jag säga! Sjukt tur att denna kurs var såpass kort som den var annars vet jag inte vad jag hade gjort. Nu bllir det iallafall lite plugg innan jag ska iväg på träning med killarna! Hoppas dom är på träningshumör för jag är inte på humör för att tjaffsa iallafall. Trött som ett svin och huvudvärk. Vilken jävla kombo!

Och lite bilder


Måndag

Den värsta dagen att jobba måste nästan vara måndag. Att gå upp klockan 5 efter en helg med alldeles för lite sömn. Står alltså på jobbet. 2 timmar här. Bara 6 to go!

Helgen var iallafall rolig. I fredags blev det middag tillsammans med Fanny och nella och sen kom även Emma och Fia och joinade oss. Lugn kväll eftersom alla skulle upp tidigt på lördagen.
Jobbade i lördags och sen blev det årets första grillning till middag. Satan vad gott! Fixade mig och rullade över till Nella. Efter en stund kom även Emma, Fanny och Sabrin dit och vi förade och vid halv 12 tog vi en taxi till Haninge för att gå på fest. Jag kände en person förutom dom vi kom med hah, men det var kul. Vann på beerpong och runt 1 kom även Måns och Niklas dit, kände hela 3 personer då! Var en rolig kväll som slutade hemma hos Niklas tillsammans med honom och Måns. Vi kom dit runt 5 och då la vi oss och kollade på Ted!


Fredag

Det är så mycket lättare att ta sig upp ur sängen på morgonen när man ser att solen lyser genom persiennen. snartsnartsnart är sommaren är! Idag börjar jag klockan två, känns lite ovärt men men. Slutar klockan 4 och sen ska jag hem till Fanny och umgås med mina tjejer hela kvällen! Jobbar imorgon så blir en lugn kväll! Nu ska jag fixa i ordning en god frukost!

Jävla orättvist

Åh, tänk om JB fanns när jag hade nationella. Vart var den lilla gossen då va?


Torsdag

Idag har jag både tränat och pluggat en hel del. Cred till mig! Alldeles strax ska jag iväg till stället jag slösar för mycket pengar på, systemet. Om man ändå vore rik va! Men what to do, vet inte om jag hinner imorgon och på lördag jobbar jag så de är bara att pallra sig iväg. Tar bara 10 minuter att åka dit så är ju inte fullt så jobbigt faktiskt! Fast nu fick jag precis höra att vi snart ska käka. Hmm får väl skynda till systemet efter det då. Hur som helst måste jag dit! Viktiga grejer dedär med öl!


Onsdag

Vilket underbart härligt väder vi har idag. Inte sant? Hoppas att alla har varit ute i solen annars jäklar! Jag har både hunnit med en promenix, städat lite och plugg. Duktig tjej. Nu ska jag strax fixa ihop något att käka och sen blir det mer plugg och sen ikväll är det träning som gäller! Ska bli roligt att träffa alla tjejer igen då det var en hel vecka sen sist. Dom har en tendens att verkligen gå en på nerverna, samtidigt som dom kan göra en på riktigt bra humör! Fina tjejer! Och snart blir det en helg i göteborg med hälften av dem, kuuuuul!
 
Någon som har lunchförslag?
/ hungrig tjej

Tisdag

Hittills har jag haft en väldigt härlig tisdag! Sov dock i mindre än 5 timmar inatt så det var väl inte lika härligt men vad ska man göra. Sen hade jag skola 9-11 och direkt efter det mötte jag upp Fanny i stan! Vi gled runt där i ett par timmar och jag fick med mig både en tröja och en ny jacka. Min plånbok och jag är alltså inte så bra vänner nu, men de är vi väl sällan! Nu har jag precis käkat och strax ska jag iväg på träning!

En dålig bild på tröjan! Dock mycket snyggare i verkligheten :)


Kusinvitamin

Idag var Björn, Malin och lilla Hugo här på besök. Han är så söt den lilla killen! Påminner mycket om Alex gör han också. Honom saknar jag en massa. Dags att hälsa på i blomsteraffären snart tror jag!

Lilla Hugo, gosi


Memories

 
Jävlar vad jag saknar den där dagen!
såg ut som en dränkt katt efter flaket. oslagbart.

1 april

Inatt runt halv 2 var jag riktigt uttråkad och hade lite tidigare fått ett aprilskämt av Måns, hade inte haft en tanke på att det var första april annars. Så uttråkad som jag var gick jag ner, borsta tänderna och allt sånt och sen tog jag och tejpade över alla vattenkranar vi har här. Tänkte att mamma och pappa skulle få sig en trevlig överraskning när de vaknar. / mogen_tjej_92.
Men jag lyckades. Pappa hade blivit dygnsur och det hade kommit vatten över hela golvet haha. Åh vad jag önskar att jag hade varit vaken och sett hans min. Oslagbart!

RSS 2.0