Fredag

Ännu en skolvecka över. Och nu har jag bara två saker i skolan kvar. En av dom sakerna är att jag ska skriva om en bok på måndag. Vi får väl se hur det går..hehe. Sen även svenskaprov på fredag, och det måste jag plugga galet till, typ. Men det mesta är iallafall slut nu, skönt :)
Ska strax över till Nella en snabbis och hinna träffa mina fina tjejor :) Innan jag åker vidare hem till Tessan där vi ska käka middag! Efter det ska jag som sagt hem till Alex..blir mycket nu haha. Ska fixa mig nu och sen gå över till pluttis, haaare!

Torsdag typ

hejhejhej hemskt mycket hej.
Har precis skrivit klart engelskan och gjort klart idrotten och nu ska jag kolla på tv (criminal minds såååklart) samtidigt som jag lär mig historian och lite av spanskan. Ja...vi får väl se hur det går hehe.
Skolan gick iallafall snabbt, vi kollade bara på film. Skönt. Och finaste Tessan fyller 18 idag också! :D massa grattis till henne <3 blir att käka middag hos henne imorgon med några innan jag tar och förflyttar mig till Alex eftersom Tessan nu ska leka ball och gå på krogen....tönt!
Ayaaah, ska låtsas plugga nu haree!

Checka in den

Idag var det orientering som stod på schemat. Verkligen jätte tråkigt. Inte bättre blev det att jag vaknade upp med en fet förkylning heller...men jag överlevde dagen och jag och Tessan tog oss runt på lite mindre än två timmar, haha. Men över hälften av klassen klarade inte ens alla kontroller typ.
Ska strax iväg på träning och efter det ska jag åka hem till Alex :) Måste dock försöka hinna plugga lite där också.. Inte långt kvar på denna vecka nu. Allt går så snabbt, men det är skönt.
Och på lördag ska jag och Jessie på Alex och deras spelning, dom kom till final i sveriges största musiktävling, Emergenza! As grymt :) Och eftersom Alex verkar tro att typ as många läser min blogg bad han mig göra reklam för deras nya myspace, så nu tycker jag att ni....typ fem läsare som jag har ska kolla in den :D Tryck här! :D

Måndag igen

Hej på er. Nu är måndagen avklarad och det ser ut att bli en helt okej vecka. Slutade över en timma tidigare idag, skönt. Och imorgon börjar jag kl 11 och slutar runt tre, sen på onsdag har vi orientering. Inte lika kul, men rätt soft det med. På torsdag börjar jag 11 igen och slutar sen halv fyra och på fredag vet jag inte riktigt. Men den dagen blir nog värst iallafall, menmen.
Har suttit och pluggat en del. Lite stolt över mig själv faktiskt haha :D Men hade tänkt att sluta med det strax och bara ta det lugnt framför tv:n/tv-spelet hela kvällen. Men ett stooooort glas oboy, mums :D Vad som händer imorgon återstår att se. Skulle träffat mina favorit tjejer men de var så få som kunde :/ puss på dom!

Och idag har jag och Alex varit tillsammans i 4 månader, tihih ♥

Hejhejhallå

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har väl varken hat tid eller lust. Iallafall, i torsdag var jag med Alex :) Vi (eller okej, han) pluggade massor medans jag nördade med tv-spel hehe :D fast jag pluggade lite! Sen på fredagen var vi båda lediga, men han var tvungen att åka hem ganska tidigt för att hinna med allt han skulle göra. Och jag var bara hemma hela dagen/kvällen. Solade och tog det chill :)
Igår var jag och Jessie först och kollade på deras fotbollsmatch. Den gick tyvärr inte så bra, men oj vad dommaren var dålig! Alla motståndarnas mål var på offside, och så skojar jag inte bara för att jag hejade på Alex och dom, men han var så grymt värdelös. Gav John ett rött kort också, haha askul. John va då inte lika glad :D
På kvällen åkte vi hem till Tobbe på chillkrök. Jätte kul med trevligt folk. En lyckad kväll som slutade runt tre då pappa hämtade mig och Alex. Skönt var det att sova iallafall. Alex har typ precis åkt, och nu ska jag straax på träning. Sen träffa Alex igeeen :) men nu måste jag dra, hare!

Multimedia

Sitter just nu på multimedian. Lite halv kul, men det är bara idag och på måndag kvar så det är inte så länge! Skönt. Spelet börjar bli klart också, väldigt fint haha. Efter skolan ska jag möta upp Alex och följa med honom till banken innan vi ska hem till mig och plugga. Inte det roligaste, men det måste ju tyvärr göras. Men nu ska jag fortsätta med min nyckelpiga, pusshej!


Sommar

"Redovisningen" vi hade idag gick bra, snabbt gick det också så jag var bara i skolan i ca en timme. Skönt :) Älskar nu mot slutet när det är jätte varmt ute och nästan alla lektioner går bort och man har ingenting att göra. Det kallas sommar. Förra året mot slutet när vi hade så många håltimmar gick jag och Tessan till sjödalsparken och köpte med oss jordgubbar - sånna skoldagar gillas!
Jag har två prov och ett litet arbete att göra och sen är jag fri från skolan några månader, härligt! Sitter för tillfället och pluggar lite historia samtidigt som jag kollar på Grey's (gäller att slå två flugor i en smäll vettni!) Snart ska jag städa undan lite eftersom Alex kommer hit imorgon :) men nu ska jag läsa om kalla kriget, seya!


förra året :)

Onsdag

Skönt att man börjar klockan två idag då! Fast jag var ändå tvungen att gå upp kvart i åtta eftersom Alex skulle iväg till skolan. Ingen idé att jag försöker sova igen så vet inte alls vad jag ska göra nu. Äta? Plugga? Sola? Får helt enkelt se, vet bara att jag inte tänker sitta här och skriva mer!
pussis

Tisdag

Nationella gick bajs och nu ska jag göra pannkakor till lunch. Jag börjar inte förens halv två igen och då är det bara samhälle som står på schemat och ja, jag måste tyvärr gå på den. Men nej, pannkakor var det Ha en fin tisdag. Min kan ju bara bli bättre. Pannkakor, varmt ute, träffa älsklingen, bra på tv och sova! pusshej

Matte kan ta sig! Aldrig hatat det såhär mycket förut och oj vad dåligt det kommer gå imorgon!

Måndag

Galet nice väder ute! :D
Och jag var galet trött i lördags. Hade ju som sagt inte sovit någonting alls, och var på tävling hela dagen. Segt men ändå roligt :) Sen mötte jag upp Alex och vi åkte och käkade och sedan gick på bio. Vi såg Kick ass och den va förjävla bra asså! Haha den måste alla se :D sen åkte vi hem till honom och sooov :)
I söndags kollade jag först på Alex och deras match, som dom vann! :D med 4-2, och sedan åkte jag hem och var med honom resten av eftermiddagen :)

Idag var det dags för skola mellan 10.20-16.20. lång dag med andra ord, inte lockar det att sitta inne i skolan en hel dag med det här vädret heller...men finns inte mycket att göra åt saken. Inte heller lockade det att gå upp i morse eftersom Alex var ledig..fusk! Men nu är en av veckans dagar avklarade iallafall och resten brukar gå ganska fort. Nu är det matteplugg som står på schemat resten av måndagen, kul! -.-

Alex är söt

Jag har inte ens sovit en timme i natt..as kul att åka på tävling en hel dag då... Men det är mina planer iallafall. Eller först tävling och sen bio med Alex :) Jag kommer lätt somna på bion, men det orkar jag inte ens tänka på nu. Ska göra mig klar, tjaao

...

jag orkar inte...

Party

Gårkvällen bjöd på party hos Jacke! Det var riktigt kul, dock var det inte lika kul att Alex skulle gå upp klockan åtta imorse för att åka och klippa sig....speciellt inte eftersom vi inte kom hem förens halv tre. Men han är söt ändå. (Fast vem klipper sig egentligen så tidigt? Konstigt :D)
Idag ska jag inte göra ett piss. Eller kanske, men inte dom närmsta timmarna iallafall haha. En pizza skulle sitta fint, synd bara att jag är för lat för att gå till centrum och köpa en. Nu ska jag fortsätta göra ingenting ett jävla bra tag, byyyyyye!

Lediga

Tjenixen! Idag är vi lediga, hur skönt som helst :) Dagen tänkte jag spendera i Kista med papi och Jessie! Hon ska kolla efter ett par skor och jag tänkte bara kolla runt på lite allt möjligt. Det är väl det enda jag har planerat för dagen, får väl se om några andra saker dyker upp.
Men nu tänkte jag gå in och hoppa lite på Jessie så att hon vaknar till liv!

Sunshine

Skoldagen blev betydligt kortare än vad jag tänkt mig. Vi var klara redan halv tolv, alltså bara en timma efter att vi börjat. Sköönt! :) Och jag har varit duktig och gått både TILL och FRÅN skolan idag, aa den ni! Skönt var det :) solen är bra. Ska chilla som en galning nu fram till fyra då jag ska göra mig ready för träning!
Sen får jag se om jag träffar Alex eller inte...gissar på att jag inte kommer göra det, men vi får väl hålla tummarna! Ha det greaat :D

Sista dagen denna vecka

God morgon! Jag är uppe riktigt tidigt för att börja halv elva! Men Alex åkte för en halvtimma sen och jag är för pigg för att somna om, så kunde lika gärna gå upp och försöka göra lite nytta..som om att det kommer hända. Iallafall, tänkte kanske försöka börja läsa lite i svenskaboken som vi fått, den verkar så sjukt dålig men jag har inte mycket val.
Idag ska vi bara sitta och skriva klart våra konfliktrapport och sen slutar vi för dagen. Hur lång tid det tar vet jag inte, två-tre timmar kanske, men vi lär iallafall inte sitta till fyra! Senare har jag träning och sen kanske jag ska träffa Alex, beroende på om han skulle hinna eller inte.

Igår när han var här spelade vi monopol med Jessie. Kan ni gissa vem som vann eller??? Aaaa precis, jag vann! :D och jag är ändå den som tycker monopol är tråkigast haha! Men de va kul :) Och så satte jag upp studsmattan igår också, åh :') Men nej, ska springa och hämta boken nu, seya later!

Världens absolut finaste


Måndag

Nu är en av de tre skoldagarna denna vecka avklarad! Det är så sjukt lite kvar nu att jag nästan inte vet vad jag ska göra. Sitter här hemma utan något att plugga...en konstig känsla som man inte haft sedan exakt ett år sen typ. En härlig känsla :D
Imorgon är det en kort dag i skolan och så ska jag träffa älsklingen :) Och på onsdag är det också en ganska kort skoldag, eller det är upp till oss själva. Vi ska bara skriva klart rapporten och sen slutar vi..det lär ju inte ta så många timmar! Jag längtar så galet mycket till sommaren. Och planerna där är inte många alls. Ska jobba, eventuellt åka till göteborg och öland, ska till katrineholm, festa, träffa vännerna och fylla år. En bra sommar tror jag nog :) Det blir vad man gör det till.


It isn't always easy

Väldigt skön skolvecka jag har haft. Knappt några lektioner alls och slutat tidigt, sånt gillar vi! Nu är det endast 16 skoldagar kvar, och knappt något att göra i någon av kurserna..hur underbar som helst :D
Jag har inga planer för kvällen. Orkar inte göra några planer heller. Är fruktansvärt trött och på konstigt humör..men men, jag orkar inte ens bry mig. hehe! Nu ska jag kolla på monk, hare!

Update

Fredagskvällen blev riktigt lyckad. God mat med tjejorna och sen party hos Emma efter det. Lagom mycket dricka och härligt folk :) Drog hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp runt tio på lördagen.
Då var jag först på BHLs spelning i Alvik! Dom var riktigt duktiga :) efter det åkte jag hem, käkade lite snabbt innan Alex pappa kom och hämtade mig och så åkte vi till flygplatsen. Där hämtade vi upp Alex och Andree som kom från London :D det hade gått riktigt bra för dem där och låtarna låter riktigt bra! Sov hos Alex och vi tog det bara lugnt, kollade på Hitta nemo :D hihi!
Sen på söndagen var det dags för Alex och deras spelning! Emma och Fanny joinade mig :)) dom var asbra och dom gick vidare till final! Dom kom tvåa med bara några få röster efter ettan...som har varit på turné i japan! Riktigt duktiga var de :) Sen åkte jag och Alex hem till mig och chillade...och pluggade -.- haha. Finalen för dem spelas den 29 eller en 30 maj redan :) OCH det är INGEN åldersgräns, mohaha! Det betyder att jag får komma :D wiiie
Efter en lång dag i skolan sitter jag nu på mitt rum, halvstädar, lyssnar på musik och spelar sims! haha :'D ska fortsätta med det nu! tjao

ps. imorgon är jag ledig, hihi! Dagen ska spenderas i stan med Jessie, sedan möta upp Alex, åka hem till mig och sedan ska vi på ett möte angående jobbet i sommar och sen åker vi hem till mig och sover igen! Bra dag imorgon :)

RSS 2.0