Onsdag!

I fredags fyllde Måns 20 år! Jag sov hos honom på torsdagen så var med honom hela dagen han fyllde. Vi åt en god frukost, var på systemet, åt tårta, var ute och käkade middag tillsammans med hans mamma och Max och sen blev det fest på kvällen. En bra dag! 

Lördageftermiddag åkte jag till Norge för att träffa Emma! Var där tills igår och vi hade det superbra! Festade, fikade, åt god mat osv. Igår när jag kom hem var jag tvungen att plugga. Inte det roligaste direkt men så är det! Är påväg till skolan nu och sen ska jag förbi mitt nya(!!) jobb och skriva anställningsbevis. WIIIE!! 

Söndag

Veckan som varit har jag tagit igen sista praktikdagen och skrivit på min tenta. Den lämnades in i fredags så nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa! Har jobbat idag också. Jag behöver lön. Nu. 

På tisdag börjar en ny kurs. Sociala relationer och den verkar väldigt intressant faktiskt. Ska bli spännande att läsa den. På fredag fyller min älskling 20, min lilla skrutt! På lördag eftermiddag åker jag till Norge också, wehu.  Några dagar med Emma sitter aldrig fel! 

Jobba jobba jobbaa

Jobbsöndag. Lika segt och tråligt som alltid. Jag är inte gjord för att jobba helg. Men trots jobb idag har jag haft en väldigt bra helg! Fredagen började med öl på bowlingen. Lite gratis bowling blev det också. När dom stängde kl 12 åkte jag till olearys i Huddinge för att möta Måns och Kim med flera. Bra drag för att vara olearys haha! Var hemma någon gång efter tre och då blev det direkt i säng med min gos. 
Lördagen bjöd på promenad i snön och sedan bowling med Måns, Leif, Niklas och tengan. Bowling är inte min grej men det är riktigt roligt faktiskt! Sen åkte jag hem, käkade middag och sen åkte jag hem till Tim. Där blev det lite öl tills klockan var halv 12 och jag kände att det var bäst att åka hem. 
Bra val av mig då det aldrig är kul att jobba bakis heh! 3,5 timmar kvar tills ju stänger, sen hem och slänga sig på sängen och chilla galet! Två dagar skola/praktik nästa vecka sen ledigt i nästan en vecka. NAJS. 

Allvaret är igång

Att vara ledig i två veckor runt kul och nyår var verkligen guld värt! Som jag hade längtat! I tisdags drog allting igång igen. Praktik tisdag, onsdag, torsdag och fredag denna vecka. Skola i tre timmar på måndag och sedan allra sista praktikdagen på tisdag. Sen är jag ledig en vecka nästan. Tentan ska skrivas men har inga tider att passa. Sen börjar nästa kurs. 

Lektioner typ två gånger i veckan. Tre timmar per gång. FYFAN vad skönt. Tänk vad bra om jag hade fått jobbtider då... Dumma Lena. Men ja, hälsa på Emma ska jag iallafall göra :) 

2014

Och nu var 2013 över och vi välkomnar 2014. Har haft ett väldigt bra år. Ny klass, nya härliga människor, träffat Måns och bara haft det allmänt bra med mina tjejer. En riktigt tuff höst men nu är det fan snart sommar igen. Bara se framåt! 

Nyår då. Hade kunnat vara bättre. Spenderade hela dagen med att må illa så var inte på världens partyhumör direkt. Var på middag hos Måns kompis och mådde skit nästan hela middagen. Vid halv 12 började det släppa så jag kunde iallafall fira tolvslaget och vara glad och lycklig. Lite småfull också. Men bara lite. Trots att jag mådde som jag mådde var det en riktigt bra kväll. Många människor man kände och ja. Nyår är alltid nyår. Snart är det dags för skola igen och strax börjar nästa kurs. Hoppas på ett underbart 2014!




RSS 2.0