Onsdag

Börjar komma in mer och mer på praktiken, det känns skönt! Barnen är så söta! :D Idag var det en liten tjej som jag satt och måla med, hon ville måla exakt som jag gjorde och skulle färglägga med samma färger. Och igår var det en liten kille, 4 bast liksom, som börja sjunga på "fest hos Abdullah" haha, och idag även gangman style och tingeling. Och en annan lite kille sa att han hade en blomma hemma som han skulle ge till mig. Alltså, hur söta?! :D
 
Nu ska jag fan sova. Ska upp halv 6 imorgon och vill gärna vara pigg på kvällen sen för då fasen är det RÖJJJJJ

Dags att sova!

 
Whenever life knocks you down, just calmly get back up, smile, and say,
"You hit like a little bitch."

Tisdag

"Jobbade" mellan 9 och 17 idag. Ganska segt de två sista timmarna när alla barnen börjar gå hem men men. Ska inte klaga. Behöver inte stanna till 17 någon mer dag så! Det är iallafall väldigt roligt och jag trivs! Söta barn och trevliga pedagoger. Imorgon börjar jag halv 8 och slutar klockan 3. Sen har jag träning och måste packa ner allt jag ska ha med mig på torsdag eftersom då jäklar bär det av!!! woooppiieie!
 
Har städat undan lite i rummet och nu tänkte jag lägga mig och kolla på en film och sen sova! Behöver min sömn, inte sovit ordentligt på huur länge som helst känns det som. Trött chey vare här ja!

Kryssning

HUR taggad är inte jag tills på torsdag?!?!?!
 

VFU

Trött som faaen alltså! Sovit sjukt dåligt inatt, vaknat typ varannan timme, härligt!

Idag är min första dag på VFU:n! Började halv 8 imorse och nu har jag min rast. Chillar i personalrummet, woopie. Ska snart följa med min handledare på något möte. Det börjar 2 och slutar antingen 3 eller 4, håller tummarna på 3 för jag har jobbigt att hålla ögonen öppna haha. Och så ska jag direkt till träningen efter dehär, älskar livet ibland!


Helgen

Så var även denna helg slut. Eller ja, snart iallafall. Har haft en bra helg så jag är nöjd, inte ett dugg bakis heller så det gör så att det hela känns ännu bättre! Känner mig som 16 igen då man alltid mådde bra dagen efter och kunde festa hur mycket som helst haha! Fast det gör jag väl ändå..
 
Anyway. I fredags var det först middag hos Jennifer som gällde. Hon hade fyllt år så det blev firande av henne! Sen skulle jag och Nella till gullmars, och Niklas är snäll och säger att han kan skjutsa oss. Väl i bilen säger han att han ska till Emil på fest. Rebell som jag är bjuder jag in mig själv fastän jag inte var bjuden, älskar när alla är så mogna! Det var iofs inget problem alls när jag väl kom dit och jag hade faktikst sagt att jag var på väg så han hade sin chans att stoppa mig. Vi släpper iallafall av Nella i gullmars och sen drar vi vidare först hem till Niklas som skulle duscha och sega sig, sen fick vi skjuts till Emil. Var en rolig kväll och jag var som vanligt mobbad och kände ingen annan tjej, men grym som jag är lyckas jag alltid hitta nån att bonda med iallafall, så det gick ingen nöd på mig. Vid tre rullade jag och Niklas hem till honom och sov ungefär halva lördagen. 
 
Mamma kom och hämtade mig strax efter fem, då åkte jag hem, käkade middag och sen var det bara att börja fixa sig igen. Drog hem till Paulina och förade lite med henne och Wulff, och sen drog vi till woken och mötte upp Niktia plus några jag inte minns namnet på. Sedan vidare mot amba där vi dansade och blev bjudna på dricka av icke stockholmare. När vi drog därifrån var planen att jag skulle möta upp Oscar och company på fest i fullersta men jag var duktig och åkte hem istället. Hade ändå inte kommit fram förens fyra och hade fått vänta i säkert en halvtimma på Biffen och Emils taxi så jag hann bli lagom trött och valde att sova istället. Smart tjej.
 
Vaknade strax efter 12 idag, pigg som bara den. Nu ska jag plugga och käka lite innan det är dags för träning. Imorgon börjar även min praktik så vi får väl se hur trött jag kommer vara dessa två veckor. Men får inte heller glömma att på torsdag, då jäävlar bär det av på kryssning, TAGGA! 2 jävla dagar, kommer bli så spårat!

Torsdag

Det är kaaaos hemma med internet. Det vi hade gav upp, mitt internet på mobilen är, som vanligt, slut den här tiden på månaden. Det enda internet som funkar är vårat 3, och det funkar bara på Jessies gamla dator. KUL! Satan vad beroende jag är av internet alltså haha.
 
Hade iallafall myskväll med Emma och Fanny i tisdags. VFU information i skolan igår och sen träning följt av filmmys med Emma. Idag har jag pluggat en hel del, duktiga jag! Resten av kvällen ska jag glo på tv och imorgon har jag seminarium i tre timmar och sen ska jag, LYSSNA NOGA NU, träna med Emma. Whööööt liksom? Men ja! Vi får väl se hur det slutar...haha!

Wohoo

JAG KLARADE MIN TENTA!!! Studiebidrag here i come ♥ Fick dessutom ett C, inte så illa!

Hej jobb

Tvingar i mig en vaniljlatte och räknar timmarna tills jag får gå hem. Okej riktigt så illa är de ändå inte. Latten smakar helt okej, men timmarna räknar jag!


Måndag då

Wööööeeww, måndag idag. Som jag längtat! eller..?
Hade skola mellan 9 och 12. Sen till biblioteket i tumba för att låna en bok och eftersom det tar evigheter att ta sig från skolan så var jag inte hemma förens vid två. Tanken var att jag skulle plugga och käka innan träningen. Hittills har jag druckit oboy och ja.. det var det. Fastnade framför datorn och gjorde ingenting, älskar att jag är så produktiv! Men nu jäklar ska jag plugga. Och laga mat. Multitasking på gång alltså! Ska inte röra mig hemifrån förens halv fem så lite tid har jag ju! Sen träning och sen hem och sova som bara den, jobba imorgon så klockan ringer vid 5, sovmorgon ♥

Hej


Söndag

Inte direkt haft någon ork eller tid att skriva i boggen de senaste dagarna! I onsdags hade jag först träning och sen träffade jag Niklas en stund. I torsdags var jag på förskolan som jag ska ha min VFU på. Var där i någon timma och pratade tider och uppgifter. Verkar vara en bra förskola, så jag hoppas att jag kommer trivas! På kvällen hade vi gympamöte i några timmar.
 
I fredags vart det utgång. Först till bowlingen med Nella och möta några från laget, sen kom Emma också. Sen åkte nella hem och jag och Emma drog vidare med laget. Missade min hållplats på nattbussen sen också, så blev en härlig promenad på 30 minuter hem, awesome! Igår drog jag och mötte Nilsson och sen mötte vi upp hans syster och hennes pojkvän plus kompisar. Blev en till utgång! Var en rolig kväll iallafall!
 
Nu ska jag strax på träning som varje söndag, men tänkte chilla gaaaaaaaalet tills dess, trött som faaen!

Hejsan hoppsan

Tisdag idag dååå, ifall någon lyckats missa det liksom! Jag sov sjukt dåligt inatt, vaknade varje jävla timme, tack för det! Gick upp klockan 5 eftersom jag skulle jobba. Var på jobbet till klockan två, svepte en latte på jobbet för att jag var så galet trött, den ni! Smakade inte speciellt bra men pigg blev jag, kanske borde börja dricka latte. Vi har ju massa smaker så det ska nog funka. Ska prova alla så jag hittar nån god! Sen efter jobbet åkte jag och Jessie till min skola, lämna in en tenta och sen hem igen. Läsa lite i en bok, käka mat och sen träffade jag Niklas en snabbis. Sen hem och läsa ännu mer och nu tar jag en läspaus och kollar på big bang. Alltså, vem älskar inte Shledon? Så jäkla grym skådespelare!
 
Efter det är slut blir det lite mera läsning och sen ska jag sova som aldrig förr! Börjar klockan 8 imorgon så blir inte direkt någon sovmorgon. Upp klockan 6 weehuuuh, älskar mitt liv ibland ♥

Måndag

Idag har jag varit ledig, men ingen vila för det! Har en del plugg att göra. Förmiddagen bestod av tentaplugg och sen tog jag en paus. En timmes promead med Falcon och sen lunch på det. Nu ska jag sätta igång med pluggandet igen och om en och en halv timme är det träning som gäller! Sen hem och sova eftersom jag jobbar imorgon. Huuur ska det gå? Nya priser på typ allt! Men ja, går nog bra! Synd bara att jag måste upp klockan 5... Men what 2 do!

GRYM helg

Har haft en sjuuukt bra helg alltså!
I fredags blev det ice age 4 med Niklas och hela lördagen spenderades med att planera och förbereda inför kvällen. Det var nämligen dags för Zakis överaskningsfest som vi planerat i flera veckor! Jag, Emma och Nella fixade med ballonger och annat, senare kom Fanny och vi käkade och fixade det sista. Nilsson som skulle kommit innan alla höll på att förstöra hela grejen, men det löste sig med ett samtal till Zakis mamma som ringde och tvingade hem honom så han inte skulle komma för tidigt. Folket började rulla in vid 7, och vid halv nio kom en smått irriterad Zaki! Han blev sjuuuuukt förvånad!! :D åååh hela grejen va så jäåkla bra! Vill göra om hela kvällen igen :D Vi festade på som bara den, och när jag preeciiiis hade lagt mig i sängen ringer en full och förtvivlad Emma som inte kommer hem och är full som fan, så jag och Jessie åkte och hämtade henne så Jossan fick sovsällskap, win win!
 
Mådde sådär imorse kan jag säga. Men var mest trött. Sen drog jag på tävling vid 4. Klubbmästerskapet! Det gick bra, killarna och ena tjejlaget tog guld! :D Sjukt bra jobbat! Sen hem, äta mat och typ dö, va planen iallafall. Träffade istället Niklas och hängde med honom ett tag. Kom precis hem och nu ska jag glo lite gossip girl och sen sova! Tentaplugg imorgon, wey!
 
överraskad kille!

Vad hände liksom?

Haft en helt sjukt otippad kväll! Men rolig! Men nu ska jag sova och tagga för imorgon, woop wooppp!

Är en grymt bra stylist måste jag säga


Tisdag

God morgon!
 
Håller på att fixa frukost och sen ska jag iväg och låna en bok! Börjar klockan ett idag, på en ny kurs. Vi får hoppas att den är rolig. Har skola till 16 och sen får jag se vad jag hittar på! Nu har mitt ägg kokat klart så måste käka nuuu

Måndag

Finns det något skönare att krypa ner i en nybäddad säng när man är nyduschad? Svar nej!
Idag har jag ägnat mig åt städning, plugg och träning. Liten shoppingtur och fika tillsammans med fina Emma har jag också hunnit med, bra dääär! Träningen gick bra. Mycket tävlingar nu så det krävs mycket fokus, men det är kul! Tävling på onsag och på söndag, och den 2 december, taggggaa till!
 
 

Bilder

Här kommer lite bilder från fredagen och lördagen! Väldigt bra dagar :)))
 
 

Halloween fest x2!

Ligger och leke med Jessies nya iPad som hon köpte idag, åh nu vill jag också ha en ju. Men för vilka pengar då..? Aja, det löser sig väl på något vänster hoppas jag! Helgen har iallafall varit sjukt rolig!
 
I fredags var Emma och Oscar här och vi satt och förade. Två nördar och en modern tandfe, haha! Efter några öl åkte vi till gullmars bowling och mötte upp Nilsson och några andra från laget. Där blev det en öl och sen börjde vi röra oss mot Lyran! Det var Halloween som stod påå schemat, riktigt roligt! Runt 250 pers, tråkigt bara att polisen kom och skickade hem folket. Men det var, som alla andra gånger på Lyran, väldigt roligt ändå!
 
Igår låg jag och Emma i sängen hela dage och mådde skit. Riktigt dåligt mådde vi haha. Rörde inte på oss förens vid 6 när Emma åkte hemåt. Direkt när Emma hade dragit kom Fanny hit. Vi började fixa oss för Sakinas fest. Vi var två supersnygga pirater! Sen åkte vi till Sakina och festade hela natten lång tillsammans med Sara, Linnéa och ungefär 90 andra människor. Det var huur roligt som helst!
 
Fanny och jag har spenderat dagen i sängen. Jag har mått asbra medas Fanny har mått skit haha. Men jag är glad att jag slapp vara bakis idag iallafall eftersom jag mådde skit hela dagen igår ;D Bra helg iallafall, bilder kommer strax!

Tråkig dag

Har inte gjort någonting roligt alls idag! Förmiddagen spenderades med tentaplugg.. Men jag blev klar iallafall! Efter middagen har jag glott på tv och städat. Väldigt roligt! Har precis städat klart och nu överväger jag ifall jag ska ta en promenad eller inte.. Vill göra något iallafall!

Emma kommer och ger mig sovsällskap sen iallafall, men det är ett tag kvar. Hon kommer nog runt 12 så får sysselsätta mig med annat tills dess! Oh well


RSS 2.0