Dagarna som gått

I fredags jobbade jag ett tag och sen på kvällen blev det krogen med alla studenter! Var på nype och när dom stängde blev jag med dragen på efterfest med Kim Chris ogge Rick i ett ödehus i farsta. Vi var mitt ute i skogen och det var riktigt tråkigt så ringde pappa vid 5 och han kom som en räddare i nöden, tack papi!

Lördagen blev en heldag med Emma, och sen myskväll med henne och Fanny! Idag var det nämligen jobb som gällde! Jobbade mellan halv tio och kvart i fyra sen direkt till träning sen hem, käka och nu ligger jag i Emmas otroligt sköna säng..! Vi ska kolla film och sen sova. Imorgon blir det stan och sen Uppsala, wooop woop!


Torsdag

Det har varit en grymt lång dag. Skulle kunna somna sittandes haha. Tog mig upp kvart över 5 imorse, och var på jobbet strax efter sex. Stressig morgon vill jag lova. Cafét öppnar klockan sju, och fem över sju hade jag redan sålt minst 5 kaffe haha. Folk hela tiden. Vare någon som sa löning eller?? Men kul att det kommer massa folk :) Jobbade till strax efter två, sen hem, vara hemma en halvtimma och sen röra sig mot stan med Jessie. Vi gav upp ganska direkt, åkte och mötte Alex, köpte skiva och sen hem igen.
Tanken var att dra till olearys och koppla av med några öl, men jag är så sjukt trött så orkar inte. Kollar på criminal minds just nu och efter det blir det nog fan sängen. Jobbar en stund imorgon och sen får vi se vart resten av fredagen leder! Taggad inför valborg iallafall! :))

Gotye

Totalt fastnat för denna låt!

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know

Nu blir det sängen, kriga sig upp klockan fem och tagga för jobb, oh joy.


Tisdag

Idag har jag jobbat satan! Typ iallafall. Var på jobbet tio över sex - döda mig någon, snälla? Jobbade till två och sen gick jag hem och tog en power nap hehe.. Sen middag på heron med mamma, handla lite och promenad med hundarna och tillslut mys framför tv:n. Ändå helt okej tisdag!
Imorgon ska jag förmodligen träffa Fanny på dagen och sedan blir det träning på kvällen. Som alla andra onsdagar. Blir nog bra deeee, nu ska jag kolla lite one tree hill innan jag däckar :)

Helgen

Jobbade i två timmar i fredags och efter det blev det bio med tjejerna! Fantastic 4 gick och kollade på American Pie Reunion, och fan vad rolig den var! Jag trodde att den skulle vara bra, men inte så bra som den faktiskt var. Absolut sevärd!

Igår degade jag hemma på dagen, sen efter middagen gick jag över till Nella och umgicks med henne ett par timmar. Vid nio gick jag hemåt, började smått göra mig i ordning för att dra på party. Vid 11 blev jag upphämtad av Tobbe som skjusade mig, Rick, Emil, Kim och Robin på fest i tullinge! Va kanske inte sådär jättekul i början, men sen vart det riktigt kul faktikst. Polisen kom och kastade ut alla vid 2 men av någon konstig anledning var jag och killarna kvar bra många timmar haha. Åkte hem vid 6 imorse, vad gick snett där likom? Vet att vi började röra på oss när polisen kom men vi kom visst inte så långt :D Men de va kuuuul!

Idag har jag varit död halva dagen och sen möte och träning! Kom hem för ett tag sen och nu är planen att käka onyttigt och dö lite framför one tree hill hehe. Bra avslut på helgen!

Döda fötter

Igår var jag ledig, faaaen vad skönt! Tog en tripp till skärholmen tillsammans med Jessie och kom hem med en bikini och ett par röda shorts. Satan vad jag längtar efter sommaren nu! Sen på kvällen var det som vanligt träning. Och jag var helt uppe i att svara på ett sms så jag missa min busshållsplats haha :( Långt är det till nästa också så det var bara att traska tillbaka..!

Idag krigade jag mig upp vid 05.15 för att jobba. Jobbade fram till 12, sen hem. Hann vara hemma i 40 minuter eller så, sen gick jag och mötte Elli. Vi tog en långpromenad och tog igen allt vi missat! Kuuuul att träffa henne igen :) sen tillbaka till jobbet för att lära mig stänga, sen hem, äta lite middag och sen ut på promenad med Nella. Nu är mina fötter DÖDA! Ligger och kollar på Criminal för tillfället men strax blir det sängen :) Ledig fram till halv fem imorgon, då blir det 2 timmars jobb (haha värt) sen bio med tjejerna! :)

Så grym!

Idag har jag varit feettt duktig! Jobbade i vanlig ordning mellan 06.20 och 14.00, fick lite extra tider också, cash is king eller hur var de? Gjorde små söta grodbakelser också hihi, kolla bara på bilden! Sen hem, chilla galet, käka god middag och sen då, vad gjorde jag då? Jo jag sprang! Jag och Nella gav oss ut och brände fett. i'm awesome.

Och nu kollar jag på tv. Och det finns en 200 gram chokladkaka åt mig, åt jag den eller en banan? Bananen :( FML.

söta va?! :D


<3

Jag älskar er, mina fina vänner!


Godnatt

Idag var jag duktig och gick en timmes promenad! Alltid roligare att gå med någon, men att gå ute i det fina vädret med musik dunkandes i öronen är inte helt fel det heller! Nu på kvällen har jag legat och kollat på de senaste gossip girl avsnittet, vaaaarför kan Chuck och Blair inte bara bli tillsammans? :D dumm serie (a)

Men nu måste jag göra ett tappert försök att sova. Lär inte bli så svårt eftersom jag är ganska trött redan haha. Klockan ringer 05.20 imorgon och då är det bara att tagga för jobb! Dagen brukar gå rätt fort så det är inte så farligt! Sen har jag lovat Nella att jag ska ut och springa med henne också, åh herre... Wish me luck! ;)

Katten&Hundens dagbok

Hahah åh, favorit i repris!

Söndag

I fredags var jag på fest i tullinge med Emma och hennes kompis Johanna. Var sjuuuukt mycket folk, men en del man kände så jag hade kul :) Strax efter två kom polisen och lekte glädjedödare, alla var tvugna att gå. Som tur var va det bara 4 minuters promenad hem till Emma. Där sov jag på en madrass på golvet, men de gick bra de med! haha. Var i stan hela lördagen tillsammans med Emma och Fanny. Fanny lekte ekonomisk oberoende en hel dag och funderade på att ta taxi hem, bara för att. Haha mitt mongo ♥ Jag fick iallafall med mig tre tröjor hem! Det gillade inte min plånbok, men jag gillare! På kvällen blev det myskväll med mina fina tjejer! Kärlek till dem!

Idag har jag chillat hemma hela dagen, och sen haft träning. Blir mycket tävlingsträning nu eftersom de tävlar om en månad, men kul att se allas fokus! Nu på kvällen har jag kollat på lite serier och käkat godis hehe... Nu ligger jag i sängen, pratar med Kevin och kollar criminal, men ska strax sova! Får se vad jag hittar på imorgon, är ju ledig, wiiie!

Fredag

Började jag denna morgon med en springrunda som jag sa? Nej.. Började med en promenad med hundarna. Och sen då, sprang jag efter det? Jaaaaaaaaaa det gjorde jag, wehu. Jag är så bra! Dock inte speicellt långt eftersom jag har kondition som en 80 åring typ, men jag sprang iallafall! Borde nästan få en medalj, för det regnade lite samtidigt, den ni. Sen att jag käka en bit kladdkaka efter det behöver vi inte gå in på tycker jag. haha satan vad dålig jag är. Men äh. På måndag, då jävlar!

Resten av dagen har jag gjort lunch, kollat på de två sista oth avsnitten, så ingen mera one tree hill nu : ( sen har jag städat rummet också. Och duschat, så nu vet ni min dag i detalj, awesome. Ska göra mat om ett tag och sen ska jag hem till Emma. Fixa mig, föra, och sen ska vi på party! Blir no grymt de. Får se om Fanny följer med men hoppas deeeee :) en full fanny är alltid kul!

Dags att träna va

Tog en powernap mellan 7 och 9, och jag är trött nu igen. Haha vad fan är det för fel på mig? Men är lika bra att sova tidigt ikväll. Ska kolla klart på criminal avsnittet som går nu, det är sjukt bra (sen att jag redan vet hur det slutar är inte så viktigt) Imorgonbitti ska jag och Jessie ut och springa, nu jävlar taggar vi beach 2012! Ska bli fit som faaaen, hehe önska mig lycka till!

synd att träna är så tråkigt bara *)

Torsdag

Idag har jag varit duktig! Jobbat mellan 06.20 och 14, sen hem, hann vila i cirkus 20 minuter innan jag stack till gymmet med Emma! Blev en timmas träning, så det kändes bra. Nu sitter jag och väntar på mat och sen får jag se vad jag hittar på. Är ledig tills på tisdag och det tänker jag ta vara på kan jag lova er! Soooova ut och träna, träffa vänner och sånt. Tänkte faktiskt ta och börja morgondagen med en springrunda, om jag orkar hehe.. Men ska nog orka ta mig runt! Är ju trotsallt för min egen skull så :))

Onsdag

Igår blev det jobb mellan 06.20-14.00, cash is king. Eller nått sånt! Sedan hem, chilla, äta och sen möta Emma, handla sushi, åka till Fanny och umgås med de två mongosarna! Någon gång efter tio pallarade vi oss hem till Emma, vi tre onepiece töntar kollade på film tills vi somnade! Goooooodie day! Fanny drog till jobbet tidigt imorse men jag och Emma fortsatte att sova hehe. Vaknade runt halv tolv, käkade frukost och ssen ut med hundarna och sen åkte jag hem. Har träning om cirkus en timma och ville gärna hinna vara hemma lite. På en vecka har jag sovit hemm 2 gånger och varit hemma typ några få timmar haha, har mina vänner lov så har dem!

Men ah, träning strax och sen blir det en kväll hemma, för imorgon blir det mer jobb. Upp tjugo över fem, wiie! Sedan blir det nog träning, var ett tag sedan jag tränade själv så ska bli jävligt nica ändå.

Långhelg

Får bli en snabb update nu eftersom klockan ringer kvart över fem imorgon bitti. Haft ett par riktigt härliga dagar iallafall! I torsdag blev det liten myskväll med Emma. Vi satt med hennes syster plus kompisar och snacka bara, käkade lite godis och så. Blev en tidig hemgång för mig eftersom jag var så jäkla trött! I fredags storhandlade jag med mamma på dagen, vi var i säkert 5 affärer haha.. Sen på kvällen tog jag med mig Jessie och drog på fest hos Kimpo! Hon drog hem typ halv ett så jag sprang runt som ett litet mongo bland alla andra :D haha nejrå, kände ju en hel del så gjorde ingenting! Sov kvar och vaknade upp på en tunn madrass och någons fötter, wiiie! Drog och käkade med Chirs, Robin, Emil, Biffen, Rick och någon som jag tror heter Pontus. Kom hem vid 2, käkade och drog sedan förbi jobbet. Mådde sjuuuukt dåligt och trodde nästan jag skulle dö. Kom hem igen kvart i fem, böt om snabbt och sen klockan fem kom Jocke och Halina på påskmiddag! Vid nio åkte jag mot tumba, mötte Emma och nåra till, och drog hem till Emil på fest! Sov kvar där, drog och käkade med samma mongos som dagen innan fast denna gång var även Ogge, Carlos, Kim och en till med! Gick till tåget med Carlos, Ogge och Chris, mötte Alex på tåget hem och fick sällskap enda till stuvsta. Hoppade av, gick och köpte mig en glass och sen gick jag hem och sov! Vid tio på kvällen drog jag hem till Emma, vi kollade american pie och sen somnade vi. Nellson mötte oss ganska tidigt idag, och vi drog och käka lunch. Sen hem till Emma en snabbis, sen till Nella, sen kom Fanny! Vi körde en spelkväll, jag förlorade :( Pratade en massa, skrattade en massa, och nu har jag precis kommit hem. Ska upp snart så nu får det bli godnatt! Jobb och kanske bio imorgon!

Har haft ett par riktigt bra dagar iallafall!

Torsdag

Haha, hur trött va inte jag igår? Somnade mitt i programmet jag låg och kollade på, med kläder och allt. Tur att jag hade ställt klockan iallafall! Men tror att jag behövde dedär, 8.5 timmars sömn, var ett tag sen jag sov ordentligt! Vaknade av klockan imorse utan att veta vad det var för dag eller varför klockan ringde. Kom på att det var torsdag och att jag skulle vara barnbakt, för sista gången!

Minikillen sover just nu och jag gör inte allt för mycket. Ska diska det jag använde när jag gjorde lunch men något mer spännande än så har jag inte för mig. Jobbar till 4, sen får jag se vad som sker! Ledig fram tills på tisdag, satan vad skönt!

Onsdag

Jag är så sjuuuukt trött alltså! Sov typ tre timmar inatt. Kunde verkligen inte sova och så skulle jag ju upp halv sex, oh joy! Fan vad jag önskade att jag fortfarande gick i skolan när klockan ringde imorse, då hade jag stängt av skiten och somnat om. Men så kan man ju inte göra när man jobbar.. Det går för övrigt ganska bra på jobbet! Börjar få in rutinen lite, men har inte koll på alla piser och sånt så det blir lite stressigt ibland. Sen har jag heller inte gjort allting ännu men det kommer väl. Är ju ändå ganska svårt att ta det lugnt och lära sig när det hela tiden är massa folk haha! Men ja, går ändå helt okej! Har ju bara jobbat tre gånger.

Imorgon ska jag jobba igen. Fast på mitt andra jobb (hehhe, jag är cooling som kan säga att jag har två jobb!) Jag ska alltså leka med lilla söta Alex :D Fast imorgon är sista dagen :(((( åh, vill inte! Kommer sakna honom ju, och Harlei såklart! Men ska bli kul :) Nu kollar jag på Grey's, och sen ska jag sova som faaaasen!

Skiva!

Igår var det dags för Emmas skiva! Den var på Engelen, hade aldrig varit där innan men var faktiskt ett rätt bra ställe. Jag hade askul hela kvällen och gjorde av med liiite för mycket pengar, haha! Men sååå kan det gå! Vi kom dit runt 11 och stannade till de stängde. Kände ganska många så det var skönt. Kul som fan var det iallafall och kvällen slutade med en korv och kakor. Vaknade upp imorse bredvid en orangehårig Fanny, med smink, kakor i hela väskan och både tamponger och pengar i strumporna, bra där! Vi hann vara vakna i ungefär 10 minuter innan vi bestämde oss för att det vettigaste att göra vad att käka pizza! Sen har jag degat med både henne och Emma idag, nu ska jag göra iordning massa onyttigt och käka som faaaen!

Bjuder på lite oskarpa bilder från igår, temat var "Det jag ville bli när jag var liten" och jag var vääärsta fotbollsproffset!


Wtf

Haha april april..?


Helgen

I fredags blev det myskväll med Emma och Fia för att ladda upp inför gårdagen! Sov kvar hos Emmsi och vi var duktiga och började lördagen med en timmas promenad med hundarna. Sen drog vi och köpte mat, åkte hem till Nella och käkade, började fixa oss, föra och allt sånt där. Vid halv tio började vi röra oss mot lokalen och sen partade vi hela natten! Var riktigt kul faktikst, med en del som man kände. Billig dricka, och sen bjöds det på korv med bröd också, sånt är aldrig fel när man är kalasfull! Tror lokalen stängde vid 4 eller så, då åkte jag hem till Kim med honom, Robin, Emil, Biffen, Rick och Oscar. Jag och alla retarded boys igen alltså.. Oscar däckade lite halvt och sen stack han hem men vi andra drack mer öl. Jag hoppade runt i Kims onepiece (jag blev kär så jag måste köpa mig en egen imorgon) och lekte fotograf i något som kändes som en evighet medan biff och kim posade och lekte titanic! Vi gick och la oss vid 7 nångång, vaknade vid 1. Degade där fram till halv tre, då åkte jag och käka med Emil, Rick och Biffen! Sen åkte jag hem och nu väntar jag på mat. Ska käka tacos och jag är hungrig som satan! Sen ska jag göra allt jag kan för att hålla mig vaken tills iallafall halv 10. Sen kan jag sova. Jobb och skiva imorgon, taggad? Nja, kanske inte så mycket för tillfället, men så fort jag känner mig som en människa igen så! nu är maten klar wehhuuu



kärlek!


woop woop


jag och rickmeister!


jones och kuken haha! snygga pojkar..


biffen hittade en peruk!


rickiboy


oscar däckade...


biff & jag eehhhe

haha aw, gullig kim



RSS 2.0