Onsdag

Nu är det endast en dag kvar i skolan innan lovet! Så jäkla härligt :D Jag har bara tre lektioner, multimedia, sen håltimma och sedan engelska och idrott, så dagen imorgon kommer gå fort :) Sen har jag massa roliga saker på lovet att göra också, bland annat tre partyn! :))
Men nu ska jag käka lite innan jag drar iväg till träningen. Får se om jag sover hemma eller hos Alex sen :)

Hahah

Jätttekul att alla andra i min familj, ja precis alla! är på Jessies studentskiva medans jag sitter hemma med hundarna och pluggar, helt ensam :( Mamma och Pappa kommer väl om någon timma, dom var bara med på middagen. Men både Jocke och Glenn ska vara där hela kvällen...woho. Och här sitter jag med EU...awesome :((
Alex kommer iallafall hit lite senare, typ runt halv tolv...om han inte smsar och säger att han missar bussen, kommer inte bli förvånad.. men hoppas inte det för då kommer han inte komma, då känns det bara jätte onödigt, så håll tummarna på att sötnosen hinner :D Tänkte baka mig en kladdkaka som tröst eftersom jag är mobbad...tills jag kom på att jag inte får äta, attsingen! Så nu sitter jag här, pluggar lite då och då, tuggar tuggummi och dricker vatten..måste städa rummet också, vilken drömkväll!

Här har ni henne, klassens HARRY POTTER


Tjingeling

Berlin var as najs! Sjukt varmt var det också, massa skönt :) Köpte ett par leggings, ett linne, BH, trosor, skiva till Alex och vänta nu, nu kommer det bästa....påskharar med kinderäggschoklad!!! har ni hört nått bättre eller? Så JÄVLA gott! :D Pappa ska till tyskland om en vecka igen..han ska köpa med några hem till mig!
Nu är det bara fyra skoldagar kvar innan lovet, skööönt. Mindre skönt är det att vi har prov på tisdag och jag kan n a d a ! aja, får plugga som en galning idag och imorgon..yeah right. Aja nu ska jag fakitkst plugga lite :) och mindre skönt är det att alex är borta hela lovet också :( meen vad ska man göra.. cyya!

g'night

Tro det eller ej....men jag ska sova nu! Ska upp klockan fyra imorgon för att vi ska till Berlin och shoppa järnet, typ. Haha vi ska iallfall åka hemifrån halv fem! Ska bara maila min lärare, prata lite med Alex och sen ska jag sova. Ha en fin dag imorgon och håll tummarna på att jag kommer hem med något fint! :D

24 mars

2 månader med världens finaste idag också :)) ♥

Onsdag

EU-rollspelet gick faktikst bra idag. Var inte värsta grejen som alla lärare hade fått det att verka, men nu är det gjort iallafall och nu är det bara samhällsprovet som jag har kvar innan lovet. Får se till att plugga till det nu..när fan ska jag hinna det?
Ska dra till träningen om cirkus en kvart, och sedan direkt efter den ska jag möta Alex. Vi kommer typ hinna vara med varandra i en timma, men det är det värt! Träffar ju inte honom förens på fredag eftermiddag liksom..inte okej :( Men dagen imorgon lär gå jättefort..eller jättesegt. Jag är inte direkt någon shopping människa, men det är alltid roligare att shoppa i något annat land så det går väl fort. Men nej, ska fixa det sista innan jag tar mig en promenad till träningen. Duktiga jossan är i farten. Inget godis på vardagar och massa promenader haha!

Vet att ni vill veta

Rätt mycket i skolan. Eller nej, egentligen inte. Utan vi har EU-rollspel på onsdag. Vi är klara med det, så det ska bara övas in. Bokdiskussion imorgon. Ska läsa det sista ut boken strax, sen sova. Problemet där är bara att den kommer vara svår att prata om..Menmen. Sen har vi samhällsprov nästa tisdag. På allt med EU. Vilket är typ 40 sidor i boken, och vi får inga instuderingsfrågor eller whats so ever! Så man måste gissa på vad man ska kunna...åååångest! Aja får kämpa. (Men fattar seriöst inte hur de tänker. Vi hade ett exakt likadant prov i ettan i samhällen, såklart inte om EU! Där fick ungefär hälften ig..borde dom inte göra på ett annat sätt nu då? :s) aja skolan kan ta sig!
Jag ska läsa lite som sagt skrivet och sedan sova..ensam :( Kommer sova ensam för mycket den här veckan! :o Idag sover jag ensam för Alex har sen träning och jag börjar typ tre timmar före honom imorgon..imorgon sover jag med sötnosen :D onsdag sover jag ensam för att jag ska till Berlin på torsdag och planet går runt sex på morgonen...och på torsdag sover jag ensam för att planet hem landar runt tolv typ. Massa dåligt! Men fredag och imorgon, då jävlar ska jag sova med honom..han har inget att säga till om, okej! :D nej, läsa var det...
ska bara hämta oboy först

Tjejkväll!

Ännu en skolvecka över, skönt! Och kommande vecka ser hyffsat skön ut. Måndagen är väl värst, slutar sent som vanligt. Tisdagen helt okej..som den brukar plus en bokduskussion, och sedan är det onsdag vilket innebär att vi endast är i skolan kanske två timmar för lite EU-rollspel och sedan på torsdagen är jag i BERLIN!! :D och på fredag är det som vanligt igen.. men ja, bara tre hela skoldagar, inte helt fel :)
Men nej, nu är det helg och då ska jag inte prata om skola :D Chillade massor hemma hos Alex igår, kollade på National tresaure och bakade kladdkaka innan vi somnade så gott i sängen, haha. Fick åka hem tidigt idag för att han skulle iväg. Strax ska jag också iväg. Ska hem till fina Sandra på tjejmiddag för att fira henne ikväll med mina brudar plus några av Sandrooows kompisar i guess :) men nej, ska ta och göra mig i ordning nu! ha en bra kväll för det kommer jag ha!

sötnosen


Onsdag

Vi har världens jobbigaste uppgift i samhällen. Den ska redovisas nästa onsdag, ett EU-rollspel. Jag kan och fattar INGENTING. Ofta jag orkar leta upp och tänka själv hur Tyskland ställer sig till massa olika finansförslag?? döda mig -.- Annars känns det relativt lugnt i skolan. Bara samhällen som tar död på mig. Både EU-saken och sedan har vi prov...på EU :( Annars har vi bara psykologiprov imorgon och så ska vi prata om en bok vi har läst på tisdag. Måste sätta igång att plugga inför samhällen imorgon!
Ska strax iväg på träning och efter det åker jag direkt hem till Alex. Där ska jag plugga lite till och tvinga honom att kolla på Grey's, hihi. Men så länge han avbryter våran film för att kolla på fotbollskanalen europa kan han va tyst! haha :D men nej, ska läsa igenom svaren igen och sedan käka innan jag tar en promenix till träningen!

Hahah


detta är helt och hållet alex fel...men family guy är roligt :D

Update

Jag fryser som fasen, är relativt trött och kan inte andas - vem älskar inte att vara sjuk?
Aja, bättre att jag är sjuk nu innan lovet, eller vad säger ni? Och den 25 mars, ska jag och Jessie till Berlin, över dagen. Yep ni hörde läste rätt. Planet går runt 8 på morgonen, vi kommer dit runt tio och sen går planet hem runt 10 på kvällen. Lite spontant och kul sådär. Är dock pank men äsch, skit samma! Alex hade också följt med om han inte hade varit sån nörd och va tvungen att leka pluggis i skolan, hihi.
Ska strax åka hem till den så kallade pluggisen, eller snart och snart. Ingen aning om när men någon gång i guess. Sitter just nu och kollar på en gammal wallander med Jessie. Asbra är den :))) och i natt går mr deeds, om jag är vaken då ska jag tvinga Alex att kolla, han får allt offra sig, för oj så mycket fotboll och hockey jag har kollat på med honom! men nej, filmen rullar för fullt, tjao!

Tjenixen

Kort skoldag idag. Orkade inte stanna hela dagen, helt slut i huvudet. Ont i halsen har jag också, och är förkyld. Orka att jag blir sjuk nu när våren äntligen är påväg. Aja hellre nu än när våren väl är här :) Men ska till skolan imorgon iallafall, måste det. Eller måste och måste men :p Håller på att fixa ihop lite mat innan jag ska iväg och träna småttingar :) Efter det blir det att åka hem till Alex där jag måste se till att få lite plugg gjort.. men det ska nog gå :) Men måste springa och kolla till maten nu, hare gött :D

Back in school

Inte skönt med skola igen. Eller jo, fast ändå inte. Skönt att ha en rutin för dagen och träffa alla i klassen igen, men själva skoldelen med läxor och shit skulle jag gärna vilja slippa =b Klarade iallafall g på mattepovet, känns så jävla bra! Och jag har till och med hjälp Alex med hans matte, ofta liksom :D men så är de. Han har snart prov på de jag nyss hade prov på, lite irriterande att jag fick fel på sånt jag har lärt honom haha, men aja :) Ska strax börja göra mat, pannbiff blir det. Massa gott :) jobbigt att jag måste göra den dock, men aja jag överlever. Har hunnit plugga lite historia också så det är bra, ska plugga mer senare, innan det är Desperate. Men nej nu ska jag kolla så att vi har allt, pussis

sötnos :)
han kommer döda mig om han ser det här

Mysis

Gårkvällen var massa mysig! Vi kom till Sakina cirkus fem, och vi började med att rida. Satan i gatan vad roligt det var. Längesen jag satt på en häst, men oj vad mysigt :) Vi red i ungefär två timmar och allt gick jättebra, tills hemvägen... Kajsa, som precis har opererat knät igen, skulle envisas med att rida. Och så blev det lite strul och hästen blev rädd så lillan flög av! Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv tror jag, uscha :( Men allt gick bra och Kajsa mår prima och hästen var det inte heller nått fel med.
Seda käkade vi taco, och efter det proppade vi i oss tusen kilo godis, chips, popcorn och läsk. Det var galet hur mycket vi åt. Vi kollade på en film också, minns dock inte namnet, men det var någon skräckfilm om vampyrer, inte ett dugg läskig men ändå hyffsat bra :) Vi åkte hem relativt tidigt idag och nu sitter jag hemma och kollar på Luftslottet som sprängdes med Jessie, gash vad dom filmerna är bra!!

Awesomeness

Snart ska jag bege mig hem till Sakina där eftermiddagen och natten ska spederas med mina favoritbrudar :) Vi är ungefär 10 tjejer..ojoj så mycket skit snack det kommer bli i natt ;) haha :'D men nej, ska möta pluttson om en kvart så ska se till att jag får med mig allting :) ha en bra kväll, jag vet att jag kommer ha det!

Tråk

Sitter hemma hos Alex för tillfället. Han är ute på några uppdrag som jag inte fick följa med på, dummisen! Aja.. han kommer förhoppningsvis tillbaka snart :) Sitter under tiden och roar mig med Joey på tv:n, haha!
Senare idag har jag träning med mina småbarn och efter det kanske det blir party. Den som lever får se :)))

Gr8

Är små irriterad på egentligen ingeting..jobbigt. Är trött som ett as men kan inte sova än, alex kommer hit (kvällens bästa<3) och mitt rum är stökigt :( och! jag är jätte pank -.-'

Tjingeling

Mina fötter gör fortfarande jätte ont :( inte kul alls! Åkte hem från min sötnos runt ett idag, jag skulle möta Jessie i huddinge och hans kompisar skulle hem till honom där dom skulle spela massa xbox (men alex bara fuskar!) Jag spelade mot honom imorse och han fuskade massor.. men han är söt ändå :)
Nu sitter jag hemma och väntar på mat, är riktigt hungrig! Har inte ätit något sen elva (undantag en skorpa hihi) senare idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska försöka plugga lite historia och sen bara ta det lugnt. Desperate börjar ikväll också, det ska jag titta på (a) Men nej, nu ska jag gå och dö lite eller nått, mina fötter är dumma.


(
)
myskväll med dessa underbara på fredag! :*

Dumma fötter

Idag har jag vandrat runt i stan med Nellson. Mina skor är inte de bästa, dom är helt platta så nu har jag massa ont i fötterna :( Kan knappt gå, vad är grejen liksom? :D hahah. Fick iallafall ett par lackleggings, en ring och en present till Alex med mig hem :) Är typ fattig nu.. men aja skit samma, jag överlever :))
Ska strax käka och sen bege mig hem till Alex. Stackarn är sjuk :( ...och jag hoppas han gillar sin present :D haha (a) men nej, ska göra något vettigt nu ett tag :)

RSS 2.0